Leros Adasi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çiftine hastanede ziyaret! Kaza sonrası ilk fotoğraf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’ın Leros Adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’yı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Ali Sabancı'nın kazanın ardından ilk fotoğrafı paylaşıldı.

Haber 2023-09-03 16:15:26

Zodyakla kaza geçiren Sabancı çiftinin sağlık durumunda yeni gelişme! Tüm operasyonları başarıyla atlattılar

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın Leros adasında deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumu hakkında Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama geldi. Açıklamada çiftin geçirdikleri tüm operasyonların başarıyla sonuçlandığı belirtildi.

Haber 2023-08-27 13:43:48

Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama! Sevenleri hastanede ziyaret etti

Yunanistan’ın Leros Adasın’da denizde kaza yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavileri İstanbul’da özel bir hastanede sürüyor. Çifti sevenleri hastanede ziyaret etti. Çifti hastanede ziyaret eden Güler Sabancı gazetecilerin yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili sorusuna "Çok şükür" dedi.

Haber 2023-08-26 14:02:10

Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile Leros Adası açıklarında kaza geçirdi

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı Yunanistan'ın Leros adası açıklarında kaza geçirdi. Basında yer alan haberler sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Ali Sabancı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl?

Magazin 2023-08-25 14:56:30

Başkan Aras’tan Yunan belediye başkanlarına anlamlı mesaj

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yunanistan’a bağlı komşu adaların belediye başkanlarına bir iyi niyet mektubu gönderdi.Başkan Aras, pandemi döneminde dostluğun ve komşuluğun önemini vurguladığı mesajını Leros, Symi, Patmos, Kalymnos ve Kos Belediye Başkanlarına elektronik posta yoluyla iletti.

Yurthaber 16-04-20 20:03

Marmara Adası'na elektrik verilemiyor, ekipler tamir için yola çıktı (3)

MARMARA ADASI TAMAMEN AYDINLANDI Balıkesir’de bulunan Marmara Adası açıklarında geçen Pazar günü saat 15.00 sıralarında bir geminin deniz altından geçen elektrik kablolarına zarar vermesi sonucu elektriksiz kalan adada, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.

Haber 31-12-19 21:25

Yunan adalarında Kapalı göçmen kampı uygulaması

Yeni göçmen kanunu kapsamında Midilli'deki Moria ile Sakız ve Sisam adalarındaki kamplar kapatılacak - "Kapalı kamp" denilen uygulamayla İstanköy ve Leros adalarındaki kampların dışında dolaşıma izin verilmeyecek

Haber 20-11-19 17:21

İSTANBUL'DA DEPREMLERLE BATTI... VORDONİSİ ADASI HAVADAN  GÖRÜNTÜLENDİ

MALTEPE açıklarında yer alan ve İstanbul’un onuncu adası olarak bilinen, yaklaşık bin yıl önce yaşanan deprem sonrası sular altında kalan İstanbul'un pek bilinmeyen adası Vordonisi havadan fotoğraflandı.

Haber 05-11-19 10:56

Didim-Leros seferleri başlıyor

Didim’de bulunan özel bir tur şirketi, Yunanistan’ın Kos Adası seferlerinden sonra Leros Adası’na da sefer düzenledi.Sezon boyunca sadece 2 defa olacak Leros Adası, seferleri 19 Ağustos ve 26 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Yurthaber 08-08-19 11:55

Didim- Kos feribot seferleri başladı

Aydın’ın Didim ilçesinden, Yunanistan’ın Kos Adası’na feribot seferleri başladı.Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Didim Marina’dan her hafta Salı günü Yunanistan’ın Kos Adas’ına feribot seferlerin düzenli olarak başladığını, deniz yolculuğun ise 1 saat 10 dakika sürdüğünü ifade etti.Didim’in yıllardır özlemini çektiği Kos seferleri 9 Temmuz 2019 itibariyle Fahri Kaptan 5 feribotu 51 yolcu ile başladığını belirten Şentürk, önümüzdeki dönem içerisin komşu adalardan Leros ve Samos adalarına da seferlerin düzenlenmesi için hazırlıkların sürdüğünü sözlerine ekledi.Kos seferlerini düzenleyen Cine Tour firma sahibi Atilla Kılınç, sefer yolcuların pasaport sahibi olması gerektiğini, Kos Adası’nda kapı vizesi alarak gezerken yeşil pasaport sahipleri ise vizesiz bir şekilde adada gezebilecekleri belirtti.

Yurthaber 10-07-19 09:40

DHA YURT BÜLTENİ-16

1)MARMARA ADASI AÇIĞINDA GEMİ, EKİPLER TARAFINDAN ÇIKARILDI Balıkesir'in Marmara Adası açıklarında bir ay önce çıkan fırtına ile karaya oturan, olumsuz hava koşulları ve gel-git nedeniyle açığa sürüklenerek tamamen batan yük mıcır yüklü gemi, ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı.

Haber 26-06-19 15:59

İSTANBUL - (havadan görüntüyle) GALATASARAY ADASI PARAVANLARLA ÇEVRİLİYOR

İSTANBUL Boğazı'nda 2 yıl önce üzerindeki imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra olduğu gibi bırakılan Galatasaray Adası ortaya çıkan görüntü kirliliğini  kaldırmak için dev paravanlarla çevriliyor.

Haber 29-05-19 14:38

Kaçaklar sahil güvenlik helikopteriyle belirlenip yakalandı

AYDIN'ın Didim ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalışan Filistin uyruklu 18 kaçak göçmen, sahil güvenlik helikopteriyle tespit edilip, yakalandı.

Haber 20-03-19 18:17

MİDİLLİ ADASI YAPILAN ETKİNLİKLE TANITILDI

İSTANBUL'DA, 31 Ocak - 3 Şubat tarihlerinde yapılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) katılımcıları arasında yer alan, Yunanistan'ın en önemli turizm merkezlerinden olan Midilli Adası için, tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.  Maslak Elgiz Müzesi'nde gerçekleşen etkinliğe, Fener Rum Patriği I.

Haber 04-02-19 23:38

Fırtına durdu, yarış yeniden başladı

Bodrum’da, dün etkili olan fırtına nedeniyle ara verilen The Bodrum Cup Yelken Yarışları kaldığı yerden devam etti.Bodrum’da dün etkili olan fırtına nedeniyle The Bodrum Cup Yelken Yarışları’na katılan bin 500 kişi Yunan adasında mahsur kalmış, akşam saatlerinde Bodrum’a dönecek olan yarışmacılar fırtınanın 90 km hıza ulaşması nedeniyle Leros Adası’ndan hareket edememişti.

Yurthaber 26-10-18 12:05

The Bodrum Cup yelken yarışlarına rüzgar engeli

Leros-Datça etabı, kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildi

Yurthaber 25-10-18 22:41

Bin 500 Türk, Leros Adası'nda mahsur kaldı

Bodrum’dan Yunanistan’ın Leros Adası’na giden 120 tekne ve bin 500 kişi fırtına nedeniyle adada mahsur kaldı. Mahsur kalanların arasından ünlü şarkıcı Bengü'nün de olduğu iddia edildi.

Haber 25-10-18 21:09

KURUÇEŞME ADASI KİMİN TARTIŞMASINA SON NOKTAYI MAHKEME KOYDU: ADA, MALİYE HAZİNESİ'NİN

  * 5 mirasçının açtığı dava, 'aktif taraf yok' gerekçesiyle reddedildi   Haber: Hayati ARIGAN/İSTANBUL DHA İstanbul Boğazı'nın tek adası olan Kuruçeşme Adası'nın sahibiyle ilgili son sözü mahkeme söyledi.

Haber 20-09-18 11:42

 KILIÇDAROĞLU MAHKEMENİN 'MAN ADASI' KARARINI DEĞERLENDİRDİ

* CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Nedir bu tazminat?

Haber 07-06-18 17:18

 KILIÇDAROĞLU MAHKEMENİN 'MAN ADASI' KARARI DEĞERLENDİRDİ

* CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Nedir bu tazminat?

Haber 07-06-18 17:13

İsmet Yılmaz, Sivas'ta raybüs kullandı (2)

'TÜRKİYE ATEŞ ÇEMBERİNDE İSTİKRAR ADASI' Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kangal ilçesindeki programın ardından raybüsle Divriği ilçesine geçti.

Haber 02-06-18 22:37

İsmet Yılmaz, Sivas'ta raybüs kullandı (2)

'TÜRKİYE ATEŞ ÇEMBERİNDE İSTİKRAR ADASI' Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kangal ilçesindeki programın ardından raybüsle Divriği ilçesine geçti.

Haber 02-06-18 22:16

Çipras’tan Kardak açıklaması: Yunanistan’a karşı tahrikler, aynı zamanda AB’ye yönelik tahriklerdir

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Kardak Adası açıklarında yaşanan son olaya ilişkin, "Yunanistan’a karşı tahrikler, aynı zamanda AB’ye yönelik tahriklerdir" dedi.Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Kardak Adasi açıklarında Yunan Gavdos ve Türk Umut sahil güvenlik gemilerinin çarpışması olayından sonra Deniz Ticaret Bakanlığını ziyaret etti.

Haber 15-02-18 16:22

Milas'ta 91 Kaçak Yakalandı

- MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, yasadışı yollarla Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmek isteyen 3 minibüsteki 91 kaçak yakalandı. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve

Yurthaber 23-09-17 20:07

Yelkenli Tekne Ile Umuda Yolculuk Sahil Güvenliğe Takıldı

Yaşar ANTER/BODRUM(Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Milas ilçesinden, yasa dışı yollardan yelkenli tekneyle Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalıştıkları belirlenen, aralarında kadın ve çocukların

Yurthaber 27-07-17 22:01

Yelkenli Tekne Ile Umuda Yolculuk Sahil Güvenliğe Takıldı

Yaşar ANTER/BODRUM(Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Milas ilçesinden, yasa dışı yollardan yelkenli tekneyle Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalıştıkları belirlenen, aralarında kadın ve çocukların

Yurthaber 27-07-17 19:39

Dha İstanbul Bülteni - 3

1 - SARI-KIRMIZILI KULÜPTEN GALATASARAY ADASI AÇIKLAMASI "Ada en kısa sürede Türk sporuna ve üyelerimize hizmet vermeye devam edecektir" "Yıllardır Ada'da işgalci

Yurthaber 28-05-17 15:02

Kardak'ta hareketli anlar! Yunan botu, Türk botunu görünce yolunu değiştirdi

Kardak kayalıkları bölgesinde hareketli anlar yaşandı. Saat 14.20'de Leros Adası açıklarından Kardak kayalıklarına doğru yönelen Yunan Sahil Güvenlik botu, Turgutreis açıklarındaki Çatal Ada Koyunda bekleyen Türk Sahil Güvenlik botunun bölgeye hareketlenmesiyle rotasını değiştirmek zorunda kaldı. Türk botundaki askerler ise kayalıklara yaklaşarak inceleme yaptı.

Haber 21-04-17 17:01

Türk Botlarının Kardak Nöbeti Sürüyor

Yaşar ANTER/BODRUM Bugün saat 15.00 sıralarında Yunanistan'a ait Leros ve Kilimli

Yurthaber 06-03-17 18:56

Kardak'ta Gerginlik Tırmanıyor

Yaşar ANTER/BODRUM Yunanlı balıkçıların Kilimli (Kalimnos) ve Leros adalarından bir Yunan sahil güvenlik botu ile Kardak kayalıklarına gelerek çok yaklaşması,

Yurthaber 20-12-16 15:27

Yunan Balıkçılar Kardak'ta

Yaşar ANTER/BODRUM Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'ne 3.5 mil uzaklıktaki Kardak kayalıklarına bu sabah saatlerinde Yunanistan'a ait Kilimli (Kalimnos) ve Leros adasından gelen

Yurthaber 15-12-16 16:21

Teknenin Motoru Çalıştıramayan 90 Mülteci Yakalandı

Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'dan Yunanistan'ın Leros Adası'na yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 90 mülteci, bindikleri tekne daha yolun

Yurthaber 26-11-16 10:29

Ege'de 60 Kaçak, Yunan Sahil Güvenlik Ekiplerince Kurtarıldı

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA) - YUNANİSTAN'ın Pigou İnoussa Adası'na bırakılan 35 kaçak ile Leros Adası yakınlarında lastik bottaki 25

Yurthaber 15-11-16 16:28

Ege'de 60 Kaçak, Yunan Sahil Güvenlik Ekiplerince Kurtarıldı

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA) - YUNANİSTAN'ın Pigou İnoussa Adası'na bırakılan 35 kaçak ile Leros Adası yakınlarında lastik bottaki 25 kaçak,

Yurthaber 15-11-16 16:15

The Bodrum Cup Palmarina Bodrum Leros - Yalıkavak Etabı

Yelkenlerini Yunanistan’ın Leros adasında iki gün boyunca dostluğa açan yelkenliler, yarışın dördüncü günü “Palmarina Bodrum,...

Yurthaber 21-10-16 14:24

Didim’de Mülteciler Hayat Mücadlesi Veriyor

Aydın’ın Didim ilçesinde Ege Leros Adası ve oradan da AB ülkelerine geçme hayali ile yaşayan...

Yurthaber 20-02-16 10:07

Ege'de kaçak botu battı: 1 çocuk öldü

Aydın'ın Didim İlçesi'nden Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmek isterken, bindikleri lastik bot alabora olan Suriyeli kaçaklar arasındaki 4 yaşındaki erkek çocuğun cesedine ulaşıldı

Haber 03-01-16 13:03

Ege'de yine kaçak faciası: 13 ölü, 7 kayıp

Aydın'ın Didim İlçesi'nden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalışan kaçakları taşıyan tekne alabora oldu, 7'si çocuk 13 kişi yaşamını yitirdi.

Haber 23-12-15 18:54

Didim Ve Leros’un Başkanları Akşam Yemeğinde Buluştu

Yunanistan’ın Leros adası ile Didim arasında iki hafta önce resmi olarak imzalanan kardeşlik protokolü...

Yurthaber 12-11-15 14:00

Didim Ve Yunanistan’ın Leros Kenti Kardeş Oldu

Ege Bölgesi’nin turizm cenneti Didim, Yunanistan’ın Leros şehriyle kardeş kent oldu.Leros şehrinde iki belediye başkanı...

Yurthaber 28-10-15 18:17

Bodrum Cup’ta, Leros - Yalıkavak Etabı İptal Edildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Denizciler Derneği’nin katkılarıyla...

Yurthaber 24-10-15 14:19

Bodrum’da Ahşap Yelkenli Yat Yarışının 2. Etabı Yapıldı

Bu yıl ’27. si düzenlenen Uluslararası Yelken Yarışları Bodrum Cup’ın 2. Gününde Gümüşlük-Leros...

Yurthaber 22-10-15 12:10

17 Göçmenin Öldüğü Tekne Faciasına 5 Tutuklama

Yaşar ANTER/BODRUM Geçen pazar günü Yalıkavak Mahallesi Koyunbaba Mevkii'nden Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalışan Suriyeli sığınmacıları taşıyan tekne, aşırı yük

Yurthaber 29-09-15 14:07

Umut Yolunda Yine Facia; 17 Ölü, 20 Kişi Kurtuldu (6)

Yaşar ANTER- Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), (DHA) - EGE Denizi kaçakların umut yolculuğunda bir faciaya daha sahne oldu. Yalıkavak'tan, Yunanistan'ın Leros

Yurthaber 27-09-15 14:56

Umut Yolunda Yine Facia; 17 Ölü, 20 Kişi Kurtuldu (2) - Yeniden

Yaşar ANTER- Nilüfer DEMİR/BODRUM Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nden bu sabah tekneyle denize açılan Suriyeli kaçakların bindiği tekne Yunanistan'ın Leros Adası'na giderken,

Yurthaber 27-09-15 13:47

Ege'de 34 Ölümlü Tekne Faciasında Kurtarma Görüntüleri Yayınlandı

Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), (DHA)- DİDİM'den Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalışırken bindikleri eski gezi teknesinin batması sonucu 11'i çocuk 34

Yurthaber 17-09-15 11:23

Ege'de Kaçak Teknesi Battı: 1'i Çocuk 28 Ölü

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA) - AYDIN'ın Didim ilçesi'nden Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalışırken bindikleri eski balıkçı teknesi

Yurthaber 13-09-15 17:39

Ege'de kaçak teknesi battı: 34 kişi öldü

Aydın'ın Didim ilçesi'nden Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalışırken bindikleri eski balıkçı teknesi batan yabancı uyruklu kaçaklardan 34'ü yaşamını yitirdi.

Haber 13-09-15 17:16