Leyla Esin Eren Haberleri

Lucas Torreira Devrim Özkan'ı unutamadı! Galatasaray'ın yıldızı bu hamlesiyle gündem oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, eski sevgilisi Devrim Özkan'ı unutamadı. İlişkileri geçtiğimiz Ocak ayında kesin olarak sona eren, Torreira'dan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Ünlü futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-25 10:38:51

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 2024-04-18 15:33:05

Herkes evlenmesini beklerken ayrılmıştı! Aras Bulut İynemli Buse Meral ile aşk yaşıyor

Bige Önal ile uzun süren birlikteliği sona eren Aras Bulut İynemli iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Gaddar'ın yıldızı Buse Meral ve Aras Bulut'un yeni aşka yelken açtığı gündem oldu.

Magazin 2024-04-17 07:03:43

Uzman isim üstüne basa basa uyardı! “Erken teşhis için endoskopi şart”

Endoskopi ve kolonoskopi gibi işlemlerin erken teşhis ve bazen de tedavi için kullanıldığına dikkati çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut “Erken teşhis amaçlı endoskopi ve kolonoskopi yapılması önerilir. Kolonoskopi, kolon kanseri tanısında en güvenilir yöntemdir. Ayrıca polip ve benzeri kanser öncesi lezyonların saptanıp alınmasını sağlayarak hastaları kanserden korur. Kolon kanserinden korunmak için 45 yaşını aşmış herkese kolonoskopi önerilir” dedi.

Kadin 2024-04-16 15:55:32

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Yüzünü gerdiren Cenk Eren kendini paylaşmaya doyamadı! Sakal bıyık yok deyince...

Yüz gerdirme operasyonu olan Cenk Eren ameliyatın ödemi geçince kendini paylaşmaya doyamadı. "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" diyen Cenk Eren son halini paylaşınca yine gündem oldu.

Magazin 10-04-24 08:00

İstanbul'da trafikte baltalı saldırı! Sürücünün kafasına vurdu

İstanbul Güngören'de trafikte tartışan iki sürücüden biri diğerinin kafasına baltayla vurdu. Olayda yaralanan olmazken çevredekilerin müdahalesiyle sona eren kavganın ardından baltalı sürücü otomobiline binerek uzaklaştı.

Haber 08-04-24 20:37

Cenk Eren yüzünü gerdirip Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim demişti! Son halini paylaştı

Yüz gerdirme operasyonu olup dile düşen Cenk Eren "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" demişti. Cenk Eren günler sonra yüzünün son halini de sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 07-04-24 07:40

O vaadi seçimi kazandırdı! Rakiplerine fark attı... Mazbatayı almadan harekete geçti 'Kaybeden belediye başkanları yaptığımızı yapsa sonuç böyle olmazdı'

Bursa’da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30’a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı. ’Göz boyamadık ev boyadık’ diyen Yamanlı Mahalle Muhtarı Necati Eren, "Seçim kaybeden belediye başkanları halka inip halka iç içe olabilselerdi şimdi durum çok farklı olurdu" dedi.

Haber 06-04-24 10:23

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, vatandaşlarla buluştu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Tuzla Belediye Başkanı seçilen Av. Eren Ali Bingöl mazbatasını aldı.

Yurthaber 05-04-24 15:23

Mustafa Ceceli saç ektirdi! Son hali şaşırttı

Son dönemde erkek sanatçılarda saç ekimi ile başlayan furya estetiği de yansıdı. Rafet El Roman, Cenk Eren gibi isimler değişimleriyle konuşulurken Mustafa Ceceli saç ektirdi. Ünlü popçunun yeni hali herkesi şaşırttı.

Magazin 05-04-24 11:08

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! YSK'dan Beykoz ve Tuzla kararı: Bir yerde sayım iptal edildi, bir yerde CHP dedi

Seçimlerin başa baş geçtiği ve 1433 oyla CHP'nin kazandığı İstanbul'un Beykoz ilçesinde YSK, yeniden sayım kararını iptal etti. Kararı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik duyurdu. Bir başka tartışılan ilçe Gaziosmanpaşa'da ise oy sayımları devam ediyor. YSK ayrıca Tuzla'da da mazbatanın seçimi kazanan CHP'li Eren Ali Bingöl'e verilmesine karar verdi.

Haber 04-04-24 12:26

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-24 10:57

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

Tuzla canlı seçim sonuçları! İstanbul Tuzla'da yerel seçimi Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

Tuzla'da yerel seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu en fazla takip edilen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten AK Partili Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 30-03-24 22:46

Annesiyle tatile çıktı! Derin Talu'nun İsviçre tarzı olay oldu

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derin Talu sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa annesiyle çıktığı İsviçre tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun pozlarına yorum yağdı.

Magazin 30-03-24 10:39

Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan tarzıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sancaktutan bu defa ilginç tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu düğmelerini sonuna kadar açıp ayna karşısında poz verdi.

Magazin 27-03-24 09:16

Yargı dizisindeki tecavüz sahnesine tepki yağmıştı! Sema Ergenekon sessizliğini o replikle bozdu: Sosyal medyadan sallamakla...

Yargı dizinin son bölümünde Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar gündem olmuştu. Tepki çeken sahneyle ilgili senarist Sema Ergenekon günlerdir sessizliğini koruyordu. Sessizliğini koruyan Ergenekon, dizide yer verdiği bir sahnede geçen replikle tepkilere cevap verdi.

Magazin 25-03-24 09:20

Değişimiyle gündemdeydi! Cenk Eren estetik ameliyatları için bakın ne kadar ödemiş

Dillere pelesenk olan şarkıları ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Cenk Eren son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Estetikli ünlüler kervanına katılan Eren, son haliyle herkesi şaşırtmıştı. Yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü ismin ameliyatlarının faturası ortaya çıktı.

Magazin 22-03-24 12:27

Esin Gündoğdu'yu görenler tanıyamadı... Adeta iğne ipliğe döndü!

72 kilo vererek bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali ağızları açık bıraktı. Son hali şaşırtan Gündoğdu'ya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:19

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ yeğeni Eren Altuğ'la pozunu paylaştı! Aşırı benziyorlar

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Yeğeni Eren Altuğ'la poz veren oyuncu o anları Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 19-03-24 12:47

Tecavüz sahnesine tepki yağıyor! Yargı senaristi Sema Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti

Yargı dizinin son bölümünde Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurdu. Tepki çeken sahneyle ilgili senarist Sema Ergenekon günlerdir sessizliğini koruyordu. Yeni bölümün ardından Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti.

Magazin 18-03-24 10:28

Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı, Cenk Eren son haliyle dile düşünce...

Gökhan Özen, Rafet El Roman ve şimdi de Cenk Eren... Estetik yaptıran ünlü erkeklere Cenk Eren de dahil oldu. Cenk Eren'in estetikli son halini görenler şarkıcıyı tanımakta zorlandı. Cenk Eren sosyal medyanın diline düşünce bakın ne dedi.

Magazin 17-03-24 13:28

22 erkek adaya karşı tek kadın... O mahallede bir ilk yaşanıyor! ‘Çok iddialıyım’

Yerel seçim heyecanı büyükşehirlerden illere ve ilçelere tüm Türkiye’de devam ederken mahallelerde de muhtarlık seçimi için kıyasıya bir yarış devam ediyor. Van'ın Tuşba ilçesinde oturduğu mahallenin ilk kadın muhtar adayı olan 33 yaşındaki Leyla Bağlık, yerel seçimde 22 erkek adaya karşı yarışacak. Bağlık, "Ev ve iş yerlerini ziyaret ederek seçmenlerimden destek istiyorum. Özellikle kadınların bakış açıları çok olumlu. Çok iddialıyım, kazanacağıma inanıyorum” dedi.

Haber 13-03-24 10:47

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-24 10:18

Cumhur ittifakı adayından CHP adayına tepki çeken sözler! 'Kızım az kendine gel ya, önüne gelene sarılıyorsun'

Ordu’nun Çamaş ilçesinde Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adayı olarak gösterilen MHP'li Mahmut Ayparçası’nın, CHP’nin belediye başkanı adayı Leyla Çıtır’a yönelik sözleri tepki çekti. Çıtır için "Kızım az kendine gel ya. Önüne gelene sarılıyorsun" diyen Ayparçası’na CHP milletvekili Mustafa Adıgüzel’den sert tepki geldi. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 12:38

“Yolların Sultanı” Leyla için tır şoförlüğü bir tutku

İzmir’de çalışan 35 yaşındaki Leyla Elaldı, “erkek mesleği” olarak bilinen tır şoförlüğünde, yurt içinde ve yurt dışında gece-gündüz demeden yolların adeta tozunu attırıyor.

Yurthaber 07-03-24 09:46

Çocuklar Duymasın'ının Orçun'u Alp Eren Khamis değişimiyle şaşkına çevirdi! Görenler tanıyamadı

Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Orçun' karakteriyle akıllara kazınan çocuk yıldız Alp Eren Khamis, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Oyuncu şimdilerde 20 yaşında...

Magazin 01-03-24 17:33

Sakarya Nehri'nde cesedi bulunan kadının eşi ve oğlu gözaltına alındı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde Sakarya Nehri'nde bulunan cesedin kayıp Leyla D'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine kadının kocası ve oğlu gözaltına alındı.

Yurthaber 29-02-24 10:57

Bilal Hancı ile boşanmıştı! Zafer Görgen ile ayrılan Esin Çepni'nin yeni aşkı Alanyaspor'un yıldız futbolcusu...

Bilal Hancı ile Esin Çepni bir süre önce boşanmıştı. Esin Çepni ayrılıktan kısa süre sonra Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen'le aşk yaşamıştı . Bu aşkı da kısa süren Esin Çepni bu sefer de gönlünü Alanyaspor'un yıldız futbolcusuna kaptırdı!

Magazin 26-02-24 13:32

Muhtar adayından belediye başkan adaylarını kıskandıracak performans! Daha adayken bunu yapıyorsa, muhtar olduktan sonra neler yapar

Bursa’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, Necati Eren (61) oldu. ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadi için 250 haneli mahallenin, boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başlayan Eren, kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla mahalle halkının evlerinin, dış cephelerini boyuyor. Eren, “Seçilirsem bu çalışmalara devam edeceğim." dedi.

Haber 24-02-24 13:04

Şarkıcı Cenk Eren'in acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu

Şarkıcı Cenk Eren, sosyal medya hesabından bir süredir kanserle mücadele eden yeğeninin hayatını kaybettiğini duyurdu. Eren, acı haberi, "Huzur içinde uyu. Mekanın cennet olsun" sözleriyle duyurdu.

Magazin 24-02-24 12:34

Hande Erçel rektörle poz verdi, sosyal medya yıkıldı! O fotoğrafları yorumlara kapattı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından söz ettiren Hande Erçel'in oyunculuğu çok eleştirilmişti. Oyunculuğu hiç beğenilmeyen Erçel ise okula geri döndü. Hande Erçel bu defa rektörüyle poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-02-24 10:06

Araç içinde kanlı infaz! Enselerinden vurulmuş halde bulundular

Beylikdüzü’nde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Enes Hallaç (27) ve Eren Özyurt (34), araç içerisinde iddiaya göre enselerinden vurularak öldürüldü. Hallaç ve Özyurt'un uyuşturucu ticareti ve adam yaralama suçlarından kayıtları olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 20-02-24 15:25

'Kılıçdaroğlu'nu indirdin, Özel'i de yiyeceksin' CHP'li isimden büyük iddia! İsmail Küçükkaya'dan canlı yayında '1 Nisan' çıkışı...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni açıklanan adayları İsmail Küçükkaya'nın hedefi olunca Eren Erdem'den 1 Nisan tarihi hakkında çok konuşulacak bir iddia geldi. Partinin İzmir ve Çankaya belediye başkan adayları için Küçükkaya, "Beni heyecanlandırmayan halkımı da heyecanlandırmaz" dedi. Erdem'in İmamoğlu ile birlikte Kılıçdaroğlu ve Özel hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Haber 14-02-24 11:25

Hafsanur Sancaktutan davet tarzıyla olay oldu! 'Sade ama şık'

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Sancaktutan şimdi de davet tarzıyla olay oldu.

Magazin 10-02-24 08:14

Sosyal medya bu sözleri konuşuyor! 'İffetli erkek nasıl olmalı, nasıl giyinmeli?' sorusuna cevap verince viral oldu

Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın 'İffetli etkek nasıl olmalı, nasıl giyinmeli?' sorusuna verdiği cevapla gündem yarattı. Instagram'da 124 bini aşkın takipçisini bulunan Esin, "Ayıptır söylemesi hiçbirinizin tarzınızı beğenmedim" sözleriyle erkeklere seslendiği anlar viral oldu.

Trend 09-02-24 08:20

Sinem Kobal Mauritius tatilinden karelerini peş peşe paylaştı! Mutlu aile pozlarına yorum yağdı

Sinem Kobal kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlüler dünyasının örnek çiftlerden biri olan Sinem Kobal ile İmirzalıoğlu mutlu evliliklerini kızları Leyla ve Lalin ile taçlandırdı. Son olarak ailecek tatile giden ünlü çift mutlu aile pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 14:41

Esin kaynakları 'Kurtuluş Savaşı'...1920 yılında İspanya'da kurulan 'Los Turcos'un yüzlerce üyesi, kırmızı beyaz kıyafetlerle festivalde boy gösterdi

Festivalleriyle ünlü İspanya'nın önemli kültürel etkinliklerinden "Moros y Cristianos" (Müslüman Araplar ve Hristiyanlar) adlı festivalin en önemli gruplarından "Los Turcos" (Türkler) bu yılki geçitte de en kalabalık grup oldu. Yüzlerce Los Turcos grubu üyesi, kırmızı beyaz kıyafetleri ve ay yıldızlı fesleri ile geçitlerini yaptı. Türkiye veya Türklükle direkt hiçbir bağlantısı olmayan ve 1920'de kurulan "Los Turcos"un esin kaynağının ise Kurtuluş Savaşı olduğu biliniyor.

Haber 04-02-24 00:02

Boşanmanın ardından Rizespor'un kalecisi ile aşk yaşamaya başlamıştı! Esin Çepni Zafer Görgen'in formasını satışa çıkardı

Eski eşi Bilal Hancı'nın ihanet videosunu sosyal medya üzerinden gözyaşları içinde ifşalayan Esin Çepni boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Rizespor'un kalecisi ile aşk yaşamaya başlayan Çepni son paylaşımıyla herkesi şaşırttı. Zafer Görgen'le ayrıldığı söylenen ünlü isim eski sevgilisinin formasını satışa çıkardı.

Magazin 30-01-24 15:30

Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlere tasfiye iddiası CHP'yi karıştırdı! İlgezdi tartışmanın fitili ateşledi, Eren Erdem itiraf diyerek paylaştı

CHP'de sancılı geçen aday belirleme sürecinde Ataşehir kararı verilince Battal İlgezdi isyan edip partisinden istifa etmişti. "Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenlerin tasfiye edildiğini" öne süren İlgezdi'nin sözlerinin yarattığı tartışmada gerginlik yükseliyor. Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "itiraf" olarak nitelediği bir paylaşımı alıntılayıp "İnkara gerek yok, dürüstlük iyidir" dedi.

Haber 30-01-24 14:40

Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni ve yorum yağdı

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 08:37

SON DAKİKA | Meclis'teki bayrak polemiği gündem olmuştu! Erdoğan'dan CHP'li Ali Mahir Başarır'a tepki: O sizin cibilliyetinizde var!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'yla 'bayrak' polemiğine giren CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "O sizin cibilliyetinizde var ve ortağı olduğunuz partinin cibilliyetinde var" diye konuştu.

Haber 18-01-24 14:44

Radikal örgütlere yönelik operasyonun detayları ortaya çıktı

Aşırı uç radikal terör örgütlerine yönelik 3 gündür devam eden ve bugün sona eren “Kahramanlar-45” operasyonunun İstanbul ayağında DEAŞ ve Heyeti Tahrir Şam (HTŞ) yanlısı 8 şüpheliden 7’sinin yakalandığı öğrenildi.

Yurthaber 18-01-24 10:52

Cenk Eren Berrak Tüzünataç'ın paylaşımı sonrası yazıp sildi! Türkiye zor günlerden geçiyor

Berrak Tüzünataç'ın kalça dansı ve iddialı tarzı gündemdeyken Cenk Eren'den bir paylaşım geldi. Sert ifadeler kullanan Cenk Eren paylaşımını kısa sürede silince gündem oldu.

Magazin 18-01-24 10:48

3 gündür devam ediyordu! Bakan Yerlikaya duyurdu: 36 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik 3 gündür devam eden ve sona eren "Kahramanlar-45" operasyonlarında 36 şüpheli şahsın yakalandığını duyurdu.

Haber 18-01-24 09:09

Meclis'te tansiyon yükseldi! AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'bez parçası' tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP grup başkanvekillerini karşı karşıya getiren polemikte sesler yükseldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta arasında Türk bayrağına "bez parçası" deme tartışması yaşandı.

Haber 17-01-24 19:35

Alper Gezeravcı'ya 'kanka'sından zor görev: Bunu o da beklemiyordu! Türkiye'nin ilk astronotunun sürprizine inanamadılar

Bugünün geleceğini hiç düşünmüyorlardı ama hayalin bile ötesi gerçeğe dönüştü! Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın ailesi uğurlamak üzere ABD'ye gitti. Gezeravcı'ya "kanka" diye hitap eden yeğeni Karan Gezeravcı'nın amcasının uzaydan ne getirmesini istediğini duyanlar da uzayın boşluğunda hayallere daldı. Sadece ailesini değil, tüm Türkiye'ye esin kaynağı olan Gezeravcı'nın sürprizini de mutluluğu gözlerinden okunan anne Gezeravcı anlattı.

Haber 17-01-24 15:04