Leylek Festivaline Yogun Ilgi Haberleri

Bayram öncesi Malatya’da başlayan alışveriş festivaline yoğun ilgi

Malatya’da Ramazan Bayramı öncesi açılan Alışveriş Festivaline kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Yurthaber 2024-04-03 12:31:52

Leylek ailesi yavrularını büyütmeye başladı, mahalle sakinlerinin ilgi odağı oldu

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Bucak Mahallesi’nde elektrik direğine yuvasını kuran leylek ailesi, yavrularının olması ile birlikte mahalle sakinlerinin ilgi odağı oldu.

Yurthaber 2023-05-23 10:15:19

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'e yoğun ilgi! İspanyol hayranları peşini bırakmadı!

Melis Sezen, Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisiyle adından epey söz ettirmişti. Başarılı oyuncu, Malaga Film Festivaline katıldı, hayranları ortalığı ayağa kaldırdı.

Magazin 2023-03-19 00:18:43

ABD'nin Virginia eyaletindeki kabak festivaline çocuklar yoğun ilgi gösterdi

ABD'nin Virginia eyaletindeki kabak festivaline çocuklar yoğun ilgi gösterdi

Haber 2022-10-24 08:57:34
abd

Muğla'daki deve güreşi festivaline yoğun ilgi

Muğla'daki deve güreşi festivaline yoğun ilgi

Yurthaber 16-01-22 19:53

Toroslar Belediyesi, 2. Kar Festivaline hazırlanıyor

Geçen yıl büyük ilgi ve coşkuyla gerçekleşen Toroslar Kar Festivali’nin ikincisi 31 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.Toroslar’ın 1453 rakımlı Arslanköy Yaylası’nda Kar Festivali düzenleyerek, Mersin’in yanı sıra Çukurova bölgesinde bir ilki gerçekleştiren Toroslar Belediyesi, festivalin ikincisine hazırlanıyor.

Yurthaber 30-10-20 16:19

Çorum’da yaralı yaban kuşları ilgi odağı oldu

Sokak hayvanlarına yönelik yaptığı besleme, tedavi, bakım ve rehabilitasyon çalışmalarının yanı sıra yaralı yaban hayvanlarını da ihmal etmeyen Çorum Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaralı akbaba, atmaca, kartal, şahin ve leylek gibi yaban kuşları hayvansever ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün alanında tecrübeli personel ve iyi düzeyde imkanlara sahip olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, "Veteriner İşleri Müdürlüğümüz ekipleri yıl boyunca sokak hayvanlarına ve şehrin çevresindeki yaban hayvanlarına yönelik besleme çalışmalarını devam ettiriyoruz.

Yurthaber 19-08-20 16:53

Küre Dağları'nın yaban hayatı fotokapanlarla görüntüleniyor

Bartın'dan başlayarak Kastamonu'ya kadar uzanan Küre Dağları Milli Parkı'nda, yaban hayatı fotokapan ile görüntüleniyor. Proje kapsamında yerleştirilen fotokapanlara son bir yılda yaban kedisi, yaban domuzu, karaca, boz ayı, kara leylek ve tilki yakalandı. Bir boz ayının ağaçta kendisini kaşıması en ilgi çeken görüntüler arasında yer aldı.

Haber 21-02-20 05:32

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Festivaline büyük ilgi

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

Yurthaber 23-01-20 16:45

Muğla'daki deve güreşi festivaline yoğun ilgi

Yatağan ilçesindeki "20. Geleneksel Deve Güreşi Festivali"ni binlerce kişi tribünlerden ve sahanın kenarına park ettikleri kamyon ile traktörlerin kasalarına çıkarak izledi

Yurthaber 19-01-20 17:28

Ayvalık’ta deve güreşleri piknik coşkusunda yapıldı

Ayvalık Belediyesi himayesinde, Ayvalık ve Altınova Deveciler dernekleri tarafından düzenlenen deve güreşi festivaline ilgi yoğun oldu.Soğuk havaya rağmen zaman zaman açan güneşi fırsat bilen Ayvalıklılar, hem deve güreşlerini izledi hem de mangallarını yaktı ve ailecek piknik yaparak, deve güreşleri heyecanının tadını çıkardılar.Ege ve Marmara bölgelerinden yaklaşık 120 pehlivan devenin mücadele ettiği güreşleri; Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfez Koordinatörü Kazım Arslan, Ayvalık İlçe Gıda ve Hayvancılık Müdürü Volkan Oral, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyeleri; Ethem Vardı, Ali Jale diğer siyasi parti temsilcileri ile binlerce vatandaş büyük bir heyecanla izledi.Ege, Akdeniz, Marmara bölgelerinin ünlü pehlivan develerinin katıldığı Ayak, Orta, Başaltı ve Baş olmak üzere dört boyda yapılan güreşlerin sonunda dereceye giren develerin sahiplerine kupa ve madalyaları verildi.Güreşlerin tam bir şölen havasında gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mesut Ergin, yüzlerce yıllık Türk geleneğini Ayvalık’ta yaşatmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.Deve güreşlerinde satışa sunulan tonlarca deve sucuğu binlerce vatandaş tarafından afiyetle yenildi.

Haber 05-01-20 15:50

Hafta sonu Yılbaşı Festivaline yoğun ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda başlattığı Yılbaşı Festivali hafta sonu yoğun ilgi gördü.

Yurthaber 23-12-19 14:32

Sardalya festivaline yoğun ilgi

Akdeniz Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Karaduvar Balık Festivali, vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, ulusal yayın organlarında da geniş yer buldu.Bu yıl ilk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Karaduvar Balık Festivali’ne ilk gün binlerce vatandaş akın etti.

Yurthaber 22-12-19 15:04

Alışveriş festivaline büyük ilgi

İnsta Event Alışveriş Festivali’ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Kayseri’de Wyndham Grand Otel’de düzenlenen alışveriş festivali ile ilgili olarak bilgi veren Esra Karaaslan, ”Ortağım Sema Hanım ile Kayseri’de de bu organizasyonu yapıyoruz.

Yurthaber 13-12-19 14:11

Sultangazi'de çiğ köfte festivaline yoğun ilgi

ÇİĞKÖFTECİLER Derneği ve Sultangazi Belediyesi iş birliği ile 1.

Haber 01-12-19 16:36

Sultangazi'de çiğ köfte festivaline yoğun ilgi

ÇİĞKÖFTECİLER Derneği ve Sultangazi Belediyesi iş birliği ile 1.

Haber 01-12-19 15:44

Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Festivaline yoğun ilgi

Malatya’da düzenlenen Hediyelik Eşya ve Yöresel Ürünler Festivali’ne Malatyalılar yoğun ilgi gösteriyor.8 Kasım Cuma günü Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatyapark AVM yanında açılan festivale Malatyalıların yanı sıra komşu il ve ilçelerden de yoğun katılım oldu.

Yurthaber 12-11-19 18:04

ZGC Başkanı Akbıyık Makedonya’dan döndü

ZGC Başkanı Akbıyık Makedonya’da Türk Büyükelçiliğini ziyaret etti ve Fon Üniversitesinde Türk Belgesel Film festivaline katıldı.Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve 9 Ülke 9 Şehir parolasıyla Makedonya ayağını hafta sonu gerçekleştiren Türk Dünyası Belgesel Film Festivali Üsküp’te yoğun ilgi gördü.

Yurthaber 04-11-19 14:35

Polonya’da vegan yemek festivali

Polonya’nın başkenti Varşova’da vegan yemek festivali gerçekleştirildi.Polonya’nın başkenti Varşova’da hafta sonu gerçekleştirilen vegan yemek festivaline ilgi yoğun oldu.

Haber 08-10-19 11:10

Tiflis’te şehir festivalinde renkli görüntüler

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te her yıl geleneksel olarak düzenlenen şehir festivaline bu yıl da binlerce kişi katıldı.Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te 5-6 Ekim’de gerçekleştirilen şehir festivali “Tbilisoba” büyük ilgi gördü.

Haber 06-10-19 17:35

7. Konya Bilim Festivaline ilgi büyük

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye’nin TÜBİTAK destekli ilk bilim merkezinde başlayan 7.

Haber 05-10-19 17:38

ABD’de Türk festivaline büyük ilgi

Washington’da gerçekleştirilen 17.Geleneksel Türk Festivaline binlerce kişi katıldı.

Haber 30-09-19 13:37

Elmalı Çoban Festivali renkli görüntülere sahne oldu

Antalya’da çobanlık mesleği ve hayvancılığa olan ilgiyi arttırmak için düzenlenen Elmalı Çoban Festivaline yoğun katılım ve ilgi oldu.

Yurthaber 23-09-19 10:20

Londra’da siyah yemek festivaline yoğun ilgi

İngiltere’nin başkenti Londra, ana teması "siyah yemek" olan festival ile bugün siyaha büründü.

Haber 23-09-19 00:17

KARÜNDER Sivil Sesler Festivalinde

Dünyadan ve Türkiye’den 215 Sivil Toplum Örgütünün katıldığı uluslararası festivale Karabük’ten de KARÜNDER davet edildi.Son yıllarda Erasmus+ Gençlik Proje Eğitimleri, Karabük’te Turizm alanında geliştirdiği projeleri ve başarılı politikaları ile Karabük ve ilçelerinin gelişimi ve menfaati için her alanda görev alan ve başarılı çalışmaları ilgi gören KARÜNDER sivil sesler festivaline davet edildi.

Yurthaber 21-09-19 11:11

Balkan festivaline muhteşem gala

Namık Kemal Halk Oyunları Derneği’nin (NAKEM) bu yıl 14.’sünü düzenlediği Balkan Festivali ilgi gördü.14.

Haber 13-09-19 11:37

İndirim festivaline yoğun ilgi

İndirimli alışveriş fırsatlarının yanı sıra birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleyen Venezia Mega Outlet, “İndirim Festivali” ile ziyaretçilerinin yüzünü bir kez daha güldürdü.

Haber 02-09-19 12:00

İndirim festivaline yoğun ilgi

İndirimli alışveriş fırsatlarının yanı sıra birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleyen Venezia Mega Outlet, “İndirim Festivali” ile ziyaretçilerinin yüzünü bir kez daha güldürdü. Banu Alkan, Pınar Dilşeker ve Gizem Hatipoğlu gibi ünlü isimlerin katılımıyla 29 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde düzenlenen indirim festivali yoğun ilgi gördü.

Finans 02-09-19 11:59

Klasik otomobil festivaline yoğun ilgi

Melikgazi Belediyesi ve Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği ile ortaklaşa düzenlenen Klasik Otomobil Festivali’nin ilk günü vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.Nostaljik araçların sergisiyle başlayan festivalde Tuğba Çimencan ve Koray Haklı konser vererek dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Yurthaber 31-08-19 11:35

Halk Oyunları Festivaline yoğun ilgi

Büyük Taarruz ve Zafer Haftası’nın 97.

Haber 27-08-19 14:29

Başkan Bayındır: Beyşehir leylek cenneti konumuna büründü

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’e bağlı Yeşildağ ve Adaköy mahallesi sınırları içerisinde yer alan leyleklere ait mekanların son yıllarda Beyşehir’i yeni bir çekim ve cazibe merkezi haline getirdiğine belirterek, belediye olarak bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirebilme ve bu mekanların tanıtımı ve sayısının artırılmasına yönelik yeni dönemde de çalışmalar yapma arzusu içerisinde olduklarını söyledi.Beyşehir Belediye Başkanı Bayındır, Beyşehir Belediyesinin web sayfasından canlı yayın kameraları vasıtasıyla tüm dünyaya izlettirilen ve son dönemde ilgi odağı haline gelerek yoğun bir ziyaretçi çeken Yeşildağ’daki Leylekler Vadisi’nde incelemelerde bulundu.

Haber 11-07-19 16:58

Lületaşı Festivaline yoğun ilgi

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Ulusal Odunpazarı Lületaşı Festivali devam ediyor.Adı Eskişehir ile bütünleşen, dünyadaki bütün rezervlerin yarısından fazlasının Eskişehir’de bulunduğu ve Eskişehir’e yapılacak olan Kömürlü Termik Santral ile tehdit altında olan lületaşına farkındalık oluşturmak için Odunpazarı Belediyesi tarafından Ulusal Odunpazarı Lületaşı Festivali düzenleniyor.

Yurthaber 06-07-19 16:25

Motosiklet festivali ilgi gördü

Tokat’ta ilki düzenlenen motosiklet festivalinde yapılan şov gösterileri ilgi gördü.Tokat’ta birincisi düzenlenen motosiklet festivaline ülkenin dört bir yanından gelen yüzlerce motosiklet tutkunu katıldı.

Haber 22-06-19 18:09

Manisalılar Çiçek Festivaline büyük ilgi gösterdi

Manisa’da bu yıl ilki düzenlenen Çiçek Festivali’nde binlerce çiçek, fide ve fidan uygun fiyatlarla Fuar Merkezi’nde satışa sunuldu.

Yurthaber 19-05-19 16:05

'Leylek köyü' sakinleri geldi!

Samsun'da, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde bulunan 20 dönümlük ormanlık bölge, 50 leylek yuvasına ev sahipliği yapıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte leyleklerin yuvalara göçü başladı. 'Leylek Köyü' olarak adlandırılan bölgenin turistlerin ve kuş gözlemcilerinin ilgi odağı olduğu belirtildi.

Haber 29-04-19 14:12

Sürmene bıçağını keskin yapan alın teridir, emektir

Tarihi Sirkeci Garı'ndaki alışveriş festivaline katılan bıçak ustası Serdar Morçoloğlu'nun sergilediği ürünler, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü - Serdar Morçoloğlu: - "Sürmene, çeliğin sanata dönüştüğü bir yerdir. Çelikler, ustaların elinde dövüle dövüle ince işçilikle bıçağa dönüşür. Titizlik, özen ve sevgi tüm bıçak ustalarımızın en çok hassasiyet gösterdiği üç kelimedir. Sürmene bıçağını keskin yapan ise alın teridir, emektir"

Haber 22-04-19 11:07

Kariyer ve Marka sohbetlerine yogun ilgi

Gençlik ve Eğitim Topluluğu’nun düzenlediği Kariyer ve Marka Sohbetleri programına gençler yoğun ilgi gösterdi.Malatya Turgut Özal Üniversitesinde öğrencilerin bilimsel, sosyal ve akademik gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla kariyer ve marka sohbetleri düzenlendi.Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz’un moderatörlüğünde, İş Adamı Emin Ilıcak ve Öğretim Üyesi Hakan Derin’in katılımıyla gerçekleşen programda üniversite öğrencileri sorular sorarak geleceklerini planlama şansı buldu.Program Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz’un konuşmasıyla başladı.Bayduz "İnsanlar kendi ortaya koyduklarıyla var olurlar.

Yurthaber 04-04-19 18:50

Gercüş’te sirk ve sanat festivaline yoğun ilgi

Batman’ın Gercüş ilçesinde düzenlenen ’Sirk ve Sokak Sanatları Festivali’ yoğun ilgi görüyor.

Yurthaber 23-03-19 16:15

Sibirya soğuklarında yaşayan leylekler şaşırtıyor

SİBİRYA soğuklarının etkili olduğu Erzurum'da görülen 2 leylek, ilgi odağı oldu.

Haber 07-02-19 12:25

Sibirya soğuklarında yaşayan leylekler şaşırtıyor

SİBİRYA soğuklarının etkili olduğu Erzurum'da görülen 2 leylek, ilgi odağı oldu.

Haber 07-02-19 10:03

Başkan Çerçioğlu, Söke deve güreşi festivaline katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu yıl 5’incisi düzenlenen Söke Deve Güreşleri’ne katıldı.Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel’in yanı sıra CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgan Dalkılıç, Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar’ın eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu’nu desteklemek için yeni seçilen Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ve oda yönetimi de güreş alanına geldi.Başkan Tuncel ve beraberindeki heyetle güreş alanına inerek vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Aynı zamanda Söke Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı da olan Muharrem Kaçar, Başkan Çerçioğlu’nu desteklemeye devam edecekleri söyleyip devecilik kültürünün yaşatılması için her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen güreşleri izlemekten ve bu Yörük geleneğini yaşatıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Başkan Çerçioğlu, kazanan pehlivan develerin sahiplerine kupalarını da verdi.Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Söke Deve Güreşi’nde Türkiye’nin birçok bölgesinden toplam 128 deve güreşti.

Yurthaber 03-02-19 14:30

KKTC’de hamsi festivaline yoğun ilgi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenen hamsi festivali yoğun ilgi gördü.KKTC Karadeniz Kültür Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan hamsi festivali bu yıl da Girne Açık pazarda coşku ile başladı.

Haber 30-01-19 01:11

Öğrencilerden hamsi festivaline yoğun ilgi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyince dördüncüsü düzenlenen etkinlikte pişirilen hamsiden almak isteyen öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu

Haber 04-01-19 14:17

Tekira kitap festivali devam ediyor

Tekirdağ’da Tekira AVM’de düzenlenen ve ünlü yazarların konuk olduğu D&R Kitap Festivali tüm hızıyla devam ediyor.Tekira giriş katta kurulan festival alanında, yüzlerce kitap indirimli fiyatlar ve çok özel fırsatlarla kitapseverlerle buluştu.Sevinç Erbulak, Hakkı Ergök, Yelda Kırçuval ve Birol Namaoğlu gibi ünlü yazarların yer aldığı kitap festivaline ayrıca birçok ünlü çocuk yazar da katıldı.Yediden yetmişe herkesin ilgi gösterdiği festivale çevre okullardan öğrenciler akın etti.

Yurthaber 20-12-18 17:30

Tekira kitap festivali devam ediyor

Tekirdağ’da Tekira AVM’de düzenlenen ve ünlü yazarların konuk olduğu D&R Kitap Festivali tüm hızıyla devam ediyor.Tekira giriş katta kurulan festival alanında, yüzlerce kitap indirimli fiyatlar ve çok özel fırsatlarla kitapseverlerle buluştu.Sevinç Erbulak, Hakkı Ergök, Yelda Kırçuval ve Birol Namaoğlu gibi ünlü yazarların yer aldığı kitap festivaline ayrıca birçok ünlü çocuk yazar da katıldı.Yediden yetmişe herkesin ilgi gösterdiği festivale çevre okullardan öğrenciler akın etti.

Yurthaber 20-12-18 17:30

Hayvan figürlü biblolar yılbaşı hediyesi

KAYSERİ'de hayvan figürlerinden oluşan heykel ve biblolar, yeni yıl hediyesi olarak yoğun ilgi görüyor.  Biblo, taş ve ahşap ürünleri satan firmanın yöneticisi İsmail Topsakal, gerçeğini aratmayan hayvan figürlü biblo ve heykellerin alçı ve polyesterden yapıldığını, bazılarının içine demir konularak sağlamlaştırıldığını söylüyor. Bu ürünlerin yılbaşı hediyesi olarak da satıldığını belirten Topsakal, ''Hayvan figürleri arasında kuş, tavşan, köpek, kedi, leylek ve kuzu ilgi görüyor.

Haber 18-12-18 11:26

Doğu'nun sembolleri kaya tuzu ile dünyaya tanıtılıyor

Iğdır Üniversitesinin yürüttüğü çalışma kapsamında, Iğdır'ın Tuzluca ilçesindeki tuz dağından elde edilen kaya tuzu ile yapılan Ağrı Dağı, Nuh'un Gemisi, leylek, al elma, kayısı gibi Doğu Anadolu'nun sembollerinin maketleri dünyaya pazarlanarak yörenin tanıtımı yapılıyor - Güzel Sanatlar Fakültesi Türk El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Cavit Polat: - "Gelen siparişleri ustalarımız ellerinde şekillendirerek farklı ürünler ortaya çıkarıyor. Özellikle bu bölgede meşhur olan al elma, leylek, kayısı bir değer, bu tür çalışmalar yapıyoruz" - Tuz Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde görevli Erol Güney: - "Iğdır'ın sembolleri olan leylek, Nuh'un Gemisi, elma en çok ilgi gören çalışmalarımızdandır. Üniversitemize hediyelik eşya olarak ürettiğimiz bu ürünleri stantlarımızda da satıyoruz"

Haber 27-11-18 11:11

Doğu'nun sembolleri kaya tuzu ile dünyaya tanıtılıyor

Iğdır Üniversitesinin yürüttüğü çalışma kapsamında, Iğdır'ın Tuzluca ilçesindeki tuz dağından elde edilen kaya tuzu ile yapılan Ağrı Dağı, Nuh'un Gemisi, leylek, al elma, kayısı gibi Doğu Anadolu'nun sembollerinin maketleri dünyaya pazarlanarak yörenin tanıtımı yapılıyor - Güzel Sanatlar Fakültesi Türk El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Cavit Polat: - "Gelen siparişleri ustalarımız ellerinde şekillendirerek farklı ürünler ortaya çıkarıyor. Özellikle bu bölgede meşhur olan al elma, leylek, kayısı bir değer, bu tür çalışmalar yapıyoruz" - Tuz Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde görevli Erol Güney: - "Iğdır'ın sembolleri olan leylek, Nuh'un Gemisi, elma en çok ilgi gören çalışmalarımızdandır. Üniversitemize hediyelik eşya olarak ürettiğimiz bu ürünleri stantlarımızda da satıyoruz"

Yurthaber 27-11-18 11:11

Hayvanlar alemine camla hayat veriyor

Bursa'da bulunan tarihi Balibey Hanı'ndaki atölyesinde, bin 200 derecelik alevde erittiği camlara şekil veren Ümmihan Ağırman'ın yaptığı hayvan figürleri ilgi görüyor - Cam ustası Ümmihan Ağırman: - "Birçok farklı ürün yapıyorum. Camdan yaptığım kolyenin ve yüzüğün içerisine çiçek yerleştiriyorum. Onun dışında leylek, kuğu, ceylan, fil, ahtapot, deniz yıldızı gibi canlıların camdan küçük figürlerini yapıyorum"

Haber 27-10-18 12:19