Lgbt Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan kredi açıklaması: İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yok

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ülke İşbirliği Çerçevesi (CPF) dokümanına ilişkin sosyal medyadaki iddiaların asılsız olduğunu duyurdu. Bakanlıktan, "Bu kredilerin İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yoktur." açıklaması yapıldı.

Finans 16-04-2024 16:25

Rusya, LGBT hareketini terörist listesine aldı

Rusya, LGBT hareketini terörist ve aşırılıkçılar listesine dahil etti. Rusya Yüksek Mahkemesi Kasım 2023'te aldığı kararla, LGBT hareketi "aşırılıkçı" olarak kabul edilmiş ve faaliyetleri yasaklanmıştı.

Haber 22-03-2024 17:50

LGBT propagandasına karşı Büyük Aile Buluşması 17 Eylül'de düzenlenecek

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, LGBT propagandası ve dayatmasına karşı tepkilerini duyurmak amacıyla 17 Eylül'de Saraçhane'de "Büyük Aile Buluşması" düzenleyeceklerini belirterek, "LGBT bireylerine değil, LGBT propagandasına ve dayatmasına karşıyız." dedi.

Yurthaber 11-09-2023 11:25

'Resmi işlemler başlatılmıştır' Mezuniyet töreninde açılan LGBT bayrağı ile ilgili üniversiteden açıklama

Uşak Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine sahneye çıkan bir öğrencinin LGBT bayrağı açtığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Yayılan görüntülerin ardından Uşak Üniversitesi'nden açıklama geldi. Açıklamada "Üniversitemiz yönetim birimlerinin bu şahsi eylemi tasvip etmesi ve desteklemesi imkansızdır. Söz konusu şahsî davranışla ilgili resmi işlemler başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 19-07-2023 13:12

Feshane'deki sergi tartışmalara yol açtı! Protesto ettiler: 'İvedilikle kaldırılması lazım'

İBB tarafından Feshane'de açılan 'Ortadan Başlamak' adlı sergi, LGBT propagandası, polis düşmanlığı, cinsel içerikli tabloların bulunduğu iddiası sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bir grup bugün sergiyi protesto etmek için Feshane önünde toplandı. Aralarında avukat, akademisyen, gazeteci ve sanatçının olduğu grubun protestosu nedeniyle ziyarete kapatılan sergi, grubun dağılması sonrasında yeniden ziyarete açıldı.

Haber 27-06-2023 14:32

Öğrencilerle LGBT bayrağı önünde hatıra fotoğrafı! Bakan duyurdu... O öğretmen hakkında yasal işlem başlatıldı 'Kötü örnekler...'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Silivri’de bulunan Kavaklı İlkokulu’nda karne günü öğrencilerle birlikte LGBT bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çektiren sınıf öğretmeni hakkında yasal işlem başlatıldığını bildirdi. Bakan Tekin açıklamasında "Bu tür kötü örnekler kocaman yürekli öğretmenlerimizi de rencide ediyor" ifadelerini kullandı. Öte yandan öğretmenin söz konusu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıp, tepki gelince sildiği ileri sürüldü.

Haber 16-06-2023 18:35

Sosyal medyada gündem yaratan afiş! Açıklama geldi: Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir

Sosyal medyada gündem yaratan afiş görseliyle ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık söz konusu afişlerin eski olduğunu belirtirken, yapılan açıklamada "Yeni yapılmış gibi dolaşıma sokulan görsel ile aile kurumunun güçlendirilmesi için yaptığı çalışmalar kamuoyunun malumu olan Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir." denildi.

Haber 13-06-2023 10:53

LGBT'lere özel tuvalet iddiası gündem oldu! Görüntüler sonrası AVM'deki restorandan açıklama geldi: Yanlış anlaşılma...

İstanbul'daki bir AVM'de çekilen görüntüler tartışma yarattı. Bir restoranda LGBT'lere özel tuvalet yapıldığı iddia edildi. Kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Konuyla ilgili ise restorandan açıklama geldi.

Haber 09-06-2023 13:58

LGBT+ temalı formayı giymemişti! Mostafa Mohamed'e verilecek ceza belli oldu!

Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralık olarak gönderdiği Mostafa Mohamed, Fransa'da gündem oldu. Nantes'ın Toulouse ile oynadığı maçta LGBT+ sembolü olan formayı giymeyi reddeden Mısırlı golcü, maç kadrosuna alınmamıştı. Deneyimli futbolcu için Nantes kulübünün verdiği karar belli oldu. İşte detaylar...

Spor 15-05-2023 16:48

Süleyman Soylu’dan çok konuşulacak LGBT çıkışı! Kemal Kılıçdaroğlu’na bu sözlerle yüklendi: 'Billboardlarda yazmışsın...'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı LGBT açıklaması çok konuşulmuştu. Soylu'dan yeni bir LGBT çıkışı daha geldi. Gaziosmanpaşa’da katıldığı toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bakan Soylu, “Kemal Kılıçdaroğlu olarak billboardlarda yazmışsın. Demişsin ki, ’cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edeceğiz’ demişsin. Erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesini Türkiye’ye getirmek istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 02-05-2023 12:48

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan dikkat çeken 'LGBT' açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'de aileyi korumayı en önemli meselelerin başında gördüklerini belirterek "Şimdi bakın LGBT'yi, pek çok sapkınlığı meşrulaştırmak, normalleştirmek, milletin tutum ve davranışlarını bu konuda ayrı ayrı yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var." dedi.

Haber 01-05-2023 19:05

Erbakan'dan Kılıçdaroğlu'na 'LGBT' tepkisi: Bu merak nereden geliyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun LGBT ile ilgili bir soruya verdiği yanıta YRP lideri Fatih Erbakan'dan tepki geldi. ""Ülkemizin ve milletimizin böyle zihniyete sahip yedili masaya teslim edilmemesi için Cumhur İttifakı'nın yanında yer aldık" diyen Erbakan, "Bu LGBT merakı nereden geliyor?" diye sordu.

Haber 12-04-2023 10:34

İstanbul Aile Vakfından Konya'da iş yeri açılışı sırasında yaşananlara ilişkin açıklama:

İstanbul Aile Vakfınca, Konya'da bir kişinin açtığı iş yeri üzerinden başlayıp özel hayatı ile devam eden tartışmaların gündeme getirilmesinin ve kamuoyunun Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılmasına odaklanması gereken bu günlerde meşgul edilmesinin doğu olmadığı bildirildi.

Yurthaber 16-03-2023 11:01

Orkun Kökçü'den LGBT'li kaptanlık bandı için yeni açıklama! 'Başka bir amaçla kullanıldığını düşünüyorum!'

Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden Feyenoord'un formasını terleten milli futbolcu Orkun Kökçü, LGBT renklerine sahip kaptanlık bandını dini sebeplerden ötürü takmayacağını açıklamıştı. Hollanda Futbol Federasyonu'nun gelecek hafta sonu için kaptanlardan OneLove logolu kaptanlık bandını takmasını istemesinin ardından Kökçü'den yeni bir açıklama daha geldi.

Spor 13-03-2023 13:06

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan 'sapkın akımlar' diyerek çok net konuştu: 'LGBT denilen olay, bizim kitabımızda yok'

İstanbul'da düzenlenen Kadın Emeği Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan aile vurgusu yaparak "LGBT denilen olay bizim kitabımızda yok. Fakat CHP'nin, yavru muhalefetin kitabında var. Onlarla beraber yürüyorlar. Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yok" dedi.

Haber 19-12-2022 15:51

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'LGBT' tepkisi: Böyle bir siyasi parti lideri olur mu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Yüzyılı’nın değerler yüzyılı olduğunu vurgulayarak, “Kemal Kılıçdaroğlu düşmüş bir LGBT peşine. Adamın bir derdi var. Erkeklerle erkekleri, kadınlarla da kadınları evlendirecek. Hakikaten böyle anlayışı ortaya koyan bir siyasi parti lideri olur mu?” dedi.

Haber 12-11-2022 17:52

Orkun Kökçü'nün LGBT çıkışı sonrası Hollanda Futbol Federasyonu'ndan flaş karar!

Hollanda'nın Feyenoord takımında top koşturan milli futbolcu Orkun Kökçü, geçtiğimiz günlerde 11 Ekim Cinsel Yönetlimi Açıklama Günü'ne dikkat çekmek için takımların LGBT renklerine sahip kaptanlık bandı ile sahaya çıkması kararına tepki göstermiş ve bandı takmayacağını söylemişti. Orkun Kökçü'nün bu kararı sonrası Hollanda Futbol Federasyonu'ndan flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 21-10-2022 23:02

Milli oyuncu Orkun Kökçü'den LGBT açıklaması! ''Kaptanlık bandını takmayacağım''

Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen milli oyuncu Orkun Kökçü, LGBT renklerine sahip kaptanlık bandını dini sebeplerden ötürü takmayacağını açıkladı. Bu kararının ardından taraftarlardan anlayış bekleyen Orkun, "Herkesin istediğini veya hissettiğini yapmakta özgür olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Spor 16-10-2022 17:16

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Prag dönüşü konuştu: 'Biz kimlerin LGBT'ci olduğunu zaten biliyoruz gereken neyse yapacağız'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag dönüşünda gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışı hakkında sert ifadeler kullanan Erdoğan, 'Toplumumuzun içine LGBT'yi soktular. Bizim aile yapımızı dejenere etme gayreti içindeler. Gereken neyse onu yapacağız' dedi.

Haber 07-10-2022 11:59

LGBT karşıtı yürüyüş için sözleri gündem olmuştu! Bakan Yanık'tan flaş eşcinsellik açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul’da düzenlenen “LGBTİ karşıtı” yürüyüş için, "Nefret söylemini kime karşı olursa olsun yanlış buluyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Bakan Yanık, bu ifadelerin çarpıtılarak yanlış yerlere çekildiğini belirterek, LGBT’yi normalleştirme gibi bir bakış açısına sahip olmadıklarını açıkladı. İşte Bakan Yanık'ın o açıklamaları...

Haber 23-09-2022 15:37

İstanbul'da sivil toplum kuruluşları Büyük Aile Buluşması düzenledi

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Genel Başkanı Kürşat Mican: - "LGBT propagandasına kapılanlar şiddetten, nefretten dem vuruyorlar. Bu propagandaya kapılanlara diyoruz ki; sizin tercihiniz yüzünden yaşam hakkı elinden alınan, hiç doğmayacak bebeklerin hayat hakkı için buradayız" - Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sefa Saygılı: - "Biz eşcinsel zavallı insanlarımıza karşı değiliz. Onlara yardım etmek istiyoruz. Bizim karşı olduğumuz LGBT'nin dayatmasıdır, yaygınlaştırılmasıdır"

Yurthaber 18-09-2022 19:48

İstanbul'da STK'lerden Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de mitingi

İstanbul'da STK'lerden "Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" mitingi

Yurthaber 05-09-2022 14:04

Soylu'dan çok sert sözler: Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Afyonkarahisar'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende sert ifadeler kullandı. Türkiye'nin geleceğini Avrupa'nın belirlemeyeceğini belirten Soylu, "Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, biz Ayetel Kürsilerin çocuğuyuz. Bu milleti tanımıyorlar." ifadelerini kullandı. Soylu konuşmasında ayrıca, "Cumhurbaşkanımız balkon konuşmasına çıktığında Amerika'nın başkanı dahil dünyanın bütün liderleri sıraya girecek" dedi.

Haber 29-08-2022 20:06

LGBT çiftin 'bebeğimiz oldu' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Bakanlıktan açıklama geldi

Nuray Güler ve Yeliz Günay isimli LGBT çiftin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar gündem oldu. LGBT çift, "bebeğimiz oldu, artık aileyiz" ifadeleriyle, küçük bir erkek bebekleri olduğunu duyurdu. Çiftin bir yıldır yanlarında olan bebekle yaptıkları paylaşımlar sosyal medyada büyük tepki çekti. Gelen tepkiler sonrası çift sosyal medya hesaplarını kapatırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuya ilişkin açıklama geldi. İşte tepki çeken olayın detayları...

Haber 25-08-2022 12:25

Sahnede LGBT bayrağı açan Gülşen tepki gelince bakın ne yaptı!

Giydiği sahne kıyafetleri ve yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, konser verdiği sırada yine LGBT bayrağı açtı. Gülşen, bu hareketi karşısında seyirciden tepki alınca bozuldu ve “Tepki verenler arkaya gitsin” dedi. Tepki veren seyirciler de konseri terk ederek şarkıcıyı protesto etti.

Magazin 13-08-2022 13:54

Kendisini aseksüel olarak tanımladı! “Cinsellik başka bir kişiye ilgi duymak ile ilgili değil”

Sosyal medyada makyaj ve güzellik içerikleri üreterek kısa sürede popüler olmayı başaran Jaiye Pierre, yıllar içinde kendisini aseksüel olarak tanımladığını itiraf etti. Her geçen gün aseksüel olan kişilerin sayısının arttığından söz eden Pierre, LGBTİ tanımına aseksüelliği anlatan ‘A’ harfinin eklemesiyle kendi deneyimini anlattı.

Trend 09-08-2022 14:32