Lgs Tercih Ekranı Haberleri

LGS 2023 TERCİH TARİHLERİ 2023: LGS tercihleri ne zaman bitiyor? MEB e okul ile lise tercihleri nerede, nasıl yapılır? MEB açıkladı!

LGS tercih tarihleri ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Lise adaylarının katıldığı sınav 4 Haziran Pazar günü gerçekleşti. Sınavın tamamlanmasının ardından merakla beklenen tercih dönemi geldi. Adaylar 3 Temmuz Pazartesi günü itibariyle tercihlerini yapmaya başladılar. Peki, LGS tercihleri ne zaman bitiyor? MEB e okul ile lise tercihleri nerede, nasıl yapılır?

Egitim 09-07-2023 11:58

LGS tercihleri ne zaman bitiyor, sonuçlar ne zaman açıklanacak? LGS 2023 tercihleri nereden ve nasıl yapılır?

LGS tercih tarihleri merak ediliyor. 4 Haziran'da tüm ülke genelinde gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonrası Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Meslek Lisesi'ne girmek isteyen adaylar için tercih süreci başladı. 3 Temmuz Pazartesi günü başlayan LGS tercihlerinin ne zaman sona ereceği sorgulanmaya başladı. Peki, LGS tercihleri ne zaman bitiyor, sonuçlar ne zaman açıklanacak? LGS 2023 tercihleri nereden ve nasıl yapılır?

Egitim 04-07-2023 23:58

Lgs Tercih Ekranı

Lgs Tercih Ekranı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lgs Tercih Ekranı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.