Linç Haberleri

Metro bir anda karıştı! Kadınların fotoğrafını çektiği iddia edilince...

İstanbul Esenler'de metroda kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edilen bir kişi, durumun fark edilmesinden sonra diğer yolcular tarafından linç edilmek istendi. Olay anları bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, şüpheli Esenler durağında metrodan atıldı.

Haber 13-09-2023 12:56

Şanlıurfa'da tehlikeli gerginlik! Yolu trafiğe kapattı, linç edilmekten jandarma kurtardı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tehlikeli bir gerginlik yaşandı. Elindeki bıçakla intihar edeceğini söyleyen Mustafa Altunpak (40) yolu trafiğe kapattı. İntihar girişimi nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Öfkelenen sürücüler tarafından linç edilmek istenen Altunpark, jandarma tarafından kurtarıldı. Gözaltına alınan Altunpak, 'Yol güvenliğini tehlikeye atma' suçundan tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 19-06-2023 15:13

Başkasıyla karıştırılınca linç edilerek öldürülmüştü! Karara isyan ettiler: Karşı tarafın avukatı bile çekildi! 'Bu vahşettir'

Diyarbakır'da başkasıyla karıştırıldığı için linç edilerek öldürülen Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin davanın ilk duruşmasında çıkan karara Arslan'ın yakınları isyan etti. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen korkunç olayda Arslan, 12 yaşındaki bir kız çocuğunun fotoğrafını çeken kişi sanılmış, bıçaklanıp dövülmüş ve yaralı halde sokaklarda gezdirilmişti. "Vahşice bir katliam gerçekleşti" diyen ağabey Süleyman Arslan karşı tarafın avukatıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 31-05-2023 12:34

SON DAKİKA | Sinan Oğan'dan dikkat çeken 'linç' çıkışı! 'Meral Akşener'e, Muharrem İnce'ye ve bana yapılanlar...'

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için oyunu kullanan Sinan Oğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'Linç kültürü' çıkışı yapan Oğan, Meral Akşener'e, Muharrem İnce'ye ve kendisine yapılan linç girişimlerini kınadığını dile getirdi. İşte Oğan'ın o açıklamaları...

Haber 28-05-2023 11:58

Kadınlar tuvaletinde iğrenç iddia! Suçüstü yakalandı, paniğe kapılan anne çığlıklar içinde kaçtı: Linç girişimi anbean görüntülendi

Anne ve kızının peşinden caminin kadınlar tuvaletine girdi, cep telefonuyla kadınların görüntülerini çektiği öne sürülen Afganistanlı V. V. (27) suçüstü yakalandı. İstanbul'un Güngören ilçesinde iddiaya göre V. V. tuvalet kabininin altından ve üstünden bakıp görüntü çekiyordu. Anne ise o sıralarda yaşadığı panikle çığlık atarak dışarıya çıktı. V. V.'ye linç girişimi anbean görüntülendi.

Haber 26-05-2023 16:48

Sokak ortasında linç girişimi! Tekme tokat öldüresiye dövdüler

Pendik’te 5 kişi, sokak ortasında bir kişiyi bayıltana kadar tekme tokat dövdü. Dayak yiyen adam çevredekilerin olaya müdahale etmesiyle kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 23-05-2023 17:46

Polise yumruk attı, ortalık bir anda karıştı! O anlar kamerada

Bartın’da cadde ortasında arkadaşı Tanju N. ile kavga eden Osman Soner A., olaya müdahale ederek ayıran polis memuru H.F.Ö’ye yumruk attı. Bu duruma tepki gösteren vatandaşların tekme ve yumruk darbeleriyle saldırdığı Osman Soner A.’yı yumruk attığı polis ve meslektaşları kurtardı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 09-05-2023 11:59

Metrobüsteki iğrenç hareket cezasız kalmadı! Tacizci sapığa linç girişimi kamerada

İstanbul'da bir metrobüs seferi sırasında A. S.'nin (52) iğrenç bir harekete imza atarak biri yabancı uyruklu olmak üzere iki kadına cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü. A. S.'nin bu hareketi ise cezasız kalmadı. Yolcular A. S.'yi araçta dövdü. A. S. durakta kapı açılırken kaçmaya çalışsa da başaramayıp tekrar yakalandı. Metrobüs durağına sevk edilen emniyet ekipleri A. S.'yi gözaltına aldı.

Haber 12-11-2022 11:00

Kahramanmaraş'ta hareketli gün! Kaçtılar ama yakalanmaktan kurtulamadılar... Mahalleli biri kadın iki kişiyi linç etmek için sıraya girdi

Kahramanmaraş'ta olaylı gün şüphelilerin yakalanmasıyla sona erdi! Polis, gasp ve alıkoyma ihbarı aldığı eve baskına gitti. Operasyon sırasında çatışma çıktı. 3 polis yaralandı ve destek ekipleri devreye girdi. Şüphelilerden biri olay yerinde hayatını kaybetti, biri gözaltına alındı ancak ikisi kaçtı. Akşam saatlerinde yerleri tespit edilen şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Mahalleli biri kadın iki kişiyi linç etmeye çalıştı ancak polis engel oldu. İşte olayla ilgili birbirinden çarpıcı kareler...

Haber 21-10-2022 22:23

Genç kıza taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Dehşet anları kamerada

Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı ayağa kaldırdı. Genç kızı bir haftadır taciz ettiği ileri sürülen şahıs, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Olay sırasında yoldan geçen jandarma ekipleri, şüpheliyi vatandaşların elinden kurtararak polise teslim etti. Yaşananlar ise cadde üzerindeki işyerlerinin güvenlik kameraları ve vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından anbean görüntülendi.

Haber 06-10-2022 15:58

Komşusunu balkondan aşağı attı! Mahalle karıştı: Linç girişimi...

Ankara’nın Sincan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir dehşet yaşandı. Bir kişi, tartıştığı komşusunu balkondan aşağı attı. 3. kattan aşağı düşen şahıs, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken olay sonrası mahallede ortalık karıştı. Mahalle sakinleri komşusunu aşağı atan kişiyi linç etmek isterken polis, saldırganı polis merkezine götürdü.

Haber 05-09-2022 21:34

Mahalle ayağa kalktı: Küçük çocuğa mide bulandıran taciz! Yakalayınca...

Esenyurt’ta mide bulandıran bir cinsel taciz olayı meydana geldi. Dün akşam saatlerinde bir şahsın, küçük yaştaki bir kıza cinsel tacizde bulunduğu tespit edildi. Şahıs, mahalleli tarafından yakalanınca linç edilmek istendi. Polisler tarafından yakalanılan şahıs hakkında adli işlem başlatılırken mahallelinin şahsa linç girişimi anlarında mahalle adeta ayağa kalktı. Şahıs, ekipler tarafından güçlükle mahalleden çıkarıldı.

Haber 05-06-2022 00:54

Son Dakika: Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişimi davasında karar belli oldu! CHP'den art arda tepki geldi

Son dakika haberi: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Çubuk'taki linç girişimi davasının 7'nci duruşması bugün görüldü. Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanık Osman Sarıgün, 3 farklı suçtan toplam 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. CHP'den karara art arda tepkiler geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, karara sosyal medyadan tepki gösterdi. İşte son dakika gelişmesinin detayları!

Haber 31-05-2022 13:01

Otobüs şoförlerinden yolcuya linç girişimi! Dehşet anları kamerada

Eskişehir’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Seyir halindeki bir belediye otobüsünün şoförü, telefonuyla ilgilendiği sırada duraktaki yolcuyu görmeden yoluna devam etti. Ardından diğer duraktan otobüse binen aynı yolcuyla tartışma yaşayan şoförün ani fren yaparak yolcuyu düşürme anı ve değişim noktasında çok sayıda otobüs şoförünün yolcuya linç girişiminde bulunduğu anlar kameralara yansıdı. Olay mahkemeye taşındı. 2 otobüs şoförü hakkında toplam 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Haber 27-05-2022 10:15

Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi İrem Tuncer güzelliğiyle dikkat çekti!

Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, özel hayatıyla magazin gündemini sallamaya devam ediyor. Sevgilisi İmge ile ayrıldıktan sonra oyuncu İrem Tuncer'le aşk yaşamaya başladığını duyuran başarılı voleybolcu, magazin gündemini adeta salladı. Ebrar Karakurt, aşk yaşamaya başladığını duyurduğu İrem Tuncer ise güzelliğiyle herkesi büyüledi.

Magazin 09-05-2022 17:12

Şanlıurfa'da iğrenç olay! İnşaatta çocuğu taciz ettiği iddia edilen şüpheliye linç girişimi

Şanlıurfa'da Mehmet A., iddiaya göre yıkım için gittiği inşaatta, 5 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulundu. Taciz olayının duyulmasıyla olay yerine gelen çocuğun ailesi ve mahalleli, şüpheli Mehmet A.'yı linç etmek istedi. Şüpheli, sığındığı iş yerinden polis ekiplerince kurtarılarak gözaltına alındı. İşte ortalığı ayağa kaldıran olayın detayları!

Haber 28-03-2022 19:50

Linç girişimi kamerada! Boşanma aşamasındaki eşini bıçakladı, çevredekiler kadını kanlar içerisinde görünce...

Samsun’un Çarşamba ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayan kişiye linç girişimi anbean kameralara yansıdı. M.U., boşanma aşamasındaki eşi Ö.U. tarafından bıçaklanarak yaralandı. Saldırıya tanık olan ve kadının kanlar içerisinde kaldığını gören çevredekiler Ö.U.’yu linç etmeye kalkıştı. Saldırgan ardından polise teslim edildi.

Haber 28-01-2022 01:10

Mahalleliden linç girişimi! İki kız çocuğunu kaçırmaya çalıştı iddiası

Batman’da 12-13 yaşlarındaki iki kız çocuğunu kaçırmaya çalıştığı iddiasıyla yakalanan bir kişiye, mahalleli linç girişiminde bulundu.

Haber 07-12-2021 23:33

Vatandaşlardan linç girişimi: Bunu öldürsen ceza almazsın

Antalya’da tartıştığı kayınbiraderini sokak ortasında bıçakla ağır yaralan kişi vatandaşlar tarafından yakalanarak, linç edilmek istendi. Polis, şüpheliyi kalabalığın arasından ekip otosuna bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı. Şüphelinin vatandaşlar tarafından "Bunu öldürsen ceza almazsın" diyerek darp edilme anları ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 17-10-2021 16:20

Sevgilisiyle kaçtı, ailesiyle karşılaşınca ortalık karıştı

Sultangazi’de sevgilisiyle kaçan genç kız, aile üyeleri ile karşılaşınca erkek arkadaşı, kızın ailesi tarafından linç edilmeye kalktı. Çevrede bulunan iş merkezine sığınan genç çevredekiler tarafından korunma altına alındı. Polis aracına bindirilerek kontrol altına alınan genç, kızın ağabeyleri tarafından da saldırıya uğradı.

Haber 15-08-2021 03:01

Kızların etek altı görüntülerini çekerken yakalandı! Tacizciye sokak ortasında linç girişimi

Bursa'da genç kızların yoldan geçerken etek altı fotoğraflarını çektiği iddia edilen M.E. isimli kişi yakalanarak darp edildi. Mahallelinin linç girişiminde bulunduğu kişi, polisin olay yerine gelmesiyle gözaltına alındı.

Haber 31-07-2021 13:49

Manavgat'ta ormanı yaktığı düşünülen 2 kişiye linç girişimi

Manavgat'ta yangında mağdur olan bazı vatandaşlar yangını çıkardığı iddiasıyla 2 kişinin aracını durdurarak araçtakilere saldırdı. İddiaların yayılması üzerine kalabalığın sayısı 3 bini buldu. Ara ara tekbir getirdiği görülen kalabalık jandarma aracının da önünü keserek 2 kişiyi indirmek istedi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Tepkilerin dinmemesi üzerine kalabalığın bulunduğu yere Bakan Çavuşoğlu da geldi. 2 kişi, zırhlı araca alınarak alandan çıkarıldı.

Haber 29-07-2021 22:14

Akılalmaz olay! Honduras’ta 600 kişilik grup, bir İtalyan vatandaşını linç etti

Honduras’ta bir İtalyan vatandaşı 600 kişilik kalabalık bir grup tarafından taş, sopa ve palalarla linç edildi.

Haber 09-07-2021 23:58

Kendisini intihardan vazgeçirmeye çalışan kişiyi öldürdü

Gaziantep’te aracında intihar etmek isteyen M.Y. isimli bir kişi, kendisini intihar etmemesi için ikna etmeye çalışan vatandaşı öldürdü. Çevredeki vatandaşlar yaşanan olaya öfkelenirken M.Y.'yi linç etmeye çalıştı.

Haber 16-06-2021 18:01

Havaya ateş açınca ortalık karıştı! Vatandaşın elinden polis aldı

Adana'da komşularıyla sorunlar yaşadığı ileri sürülen Oğuz E. (43), evin damına çıkıp pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Operasyonla gözaltına alınan Oğuz E.'yi linç etmek isteyen komşularından polis havaya ateş ederek kurtardı.

Haber 11-06-2021 13:12

Yer: İstanbul! Dakikalarca dövüldü, imdadına vatandaşlar yetişti

İstanbul Esenyurt’ta yoldan geçen çocuklardan para isteyen bir kişi, çocukların yakınları tarafından linç edildi. Yaşanan dehşet anları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 10-06-2021 09:54

İsrailli yerleşimciler, Bat Yam kentinde Filistinli bir sürücüyü linç etmeye çalıştı

İsrailli yerleşimciler, Bat Yam kentinde Filistinli bir sürücüyü linç etmeye çalışırken, Filistinli esnafın dükkanlarına saldırarak camları kırdı.

Haber 13-05-2021 00:19