Liposuction Haberleri

En korkunç doğum günü hediyesi: Çürükler içinde kaldı

Kendine doğum günü hediyesi olarak karın germe ve liposuction yaptıran 50 yaşındaki anne, başına gelenlerle İngiliz medyasının gündeminde. Operasyonlar için Türkiye’yi tercih eden Janet Smalley, sepsis ve nekrotik cilt sorunları yaşamaya başladı. Bu sorunlar yüzünden talihsiz kadın deri nakline ihtiyaç duyabilir.

Haber 15-11-2022 08:11

Ünlü şarkıcının karısı hayatını kaybetti! Estetik operasyonları ne kadar güvenli?

Country şarkıcısı Hank Williams Jr.'ın karısı Mary Jane Thomas 22 Mart 2022 yılında beklenmedik şekilde hayatını kaybederek hayranlarını yasa bürümüştü. Mary Jane Thomas’ın ölüm nedeni yeni açıklandı. Yapılan açıklamaya göre; Mary Jane Thomas'ın ölüm nedeninin liposuction ameliyatı sonrası akciğerinin çökmesi sonucu olduğu ortaya çıktı.

Haber 10-08-2022 10:55

Lipo şekillendirme nedir ve kimler için uygundur?

360 liposuction, birden fazla bölgedeki çevresel yağ birikimleri almak isteyenler için uygun bir işlemdir. Ağırlıklı olarak estetik amaçlı ve obezite cerrahisi sonrası kullanılmaktadır. Buradaki amaç karın ve sırt, kalça ve bel kısımlarındaki görünümü iyileştirmektir.

Kadin 25-05-2022 14:42

Yağ aldırma operasyonlarının sayısı çoğaldı! Yaz aylarında estetik işlemlere olan ilgi arttı

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil öncesinde pek çok kadın ve erkek yüz estetiği, vücut şekillendirme yöntemleri, meme operasyonları ve botoks dahil olmak üzere pek çok işleme yöneldi. En sık başvurulan yöntemlerin başında vücudun farklı bölgelerinde biriken yağların kalıcı olarak giderilmesini sağlayan yağ alma operasyonu liposuction geldi.

Kadin 10-06-2021 11:17

Liposuction

Liposuction Hakkındaki Haberler Mynet'te. Liposuction Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uyluk (bacak) germe ameliyatı nasıl yapılır? Sonrasında nelere dikkat edilmeli?

Uyluk (bacak) germe, bacağın kasığa yakın iç bölgelerinin gerginleştirilmesi ve kontur verilmesi işlemidir. Bu bölge, liposuction işleminin çok fazla kullanılabildiği bir bölge değildir. Kullanılır ancak kısıtlı miktarlarda titiz ve dikkatli olmak gerekmektedir. Çünkü derinin son derece yumuşak ve gevşemeye müsait olduğu bir bölgedir. Hastalarda bu bölgede bazen yürüyüş sırasında bacak içlerinin birbirine değmesiyle pişikler gözlenebilir, rahatsız edici bir yerdir.

Haber 03-02-2021 11:53

Fazla yağlardan kurtaran en yeni yöntem: Enjeksiyon Lipoliz

Fazla kilolar çağımızın en büyük problemlerinden biridir. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle beraber sahillerde daha fit bir görüntü elde etmek isteyen katı diyet programlarına yöneldi. Pek çok kişi ise diyet yaparak çözülemeyen bölgesel yağlanma sorunundan dert yanıyor. Son dönemde bölgesel kilo verme yöntemlerinden biri olarak enjeksiyon lipoliz tercih ediliyor.

Haber 18-12-2020 15:57

Aldığınız yağ miktarına dikkat edin

Sani Konukoğlu Tıp Merkezi Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ömer Keven, vücuttaki bir yağ hücresinin kendi çapının 5 bin katı genişleyebileceğini söyledi.

Haber 30-11-1999 00:00