Logitech G Haberleri

Hafızalardan silinmeyecek acı kare! Eşini öldürdü, başında beklediği cesede kimseyi yaklaştırmadı

Türkiye bir kadın cinayetine daha sahne oldu! Acı olayın adresi bu kez Muğla Ortaca ilçesi... Vedat G. ile boşanma aşamasında eşi Neşe G. sokak ortasında tartışmaya başladı. Ardından Vedat G., Neşe G.'yi başına 1 el ateş ederek katletti. 4 çocuk annesi talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Cani ise, cesedin başında bekleyerek kimseyi yaklaştırmadı.

Haber 2024-03-29 06:57:45

Eylem Tok ve oğlunu New York'ta sokaklarında fotoğraflarını çekmişti! Neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce kanıma dokundu

Eyüpstultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şoke oldum" dedi.

Haber 2024-03-14 18:09:01

İstanbul'da eşi ve iki kızını katletti, sözleri 'pes' dedirtti: 'Uzaylılar öldürdü'

Ümraniye'de dini nikahlı eşini ve iki kızını öldüren zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetten çıkışı esnasında söylediği sözler ise pes dedirtti. 3 kişiyi öldürmek suçuyla gözaltına alınan Suat G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 2024-02-24 20:30:21

Denizli'de acı olay! O bebek 20 sene sonra katili oldu... Biz size ekmek, aş verdik, siz bize bunu nasıl yaptınız

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dramatik bir olay yaşandı. 20 sene önce çekilmiş fotoğrafta komşusu Şahin Demirten'in kucağında oturan bebek Cihan G., Demirten'i döverek öldürdü. Aile Cihan G.'nin işlediği cinayete kaza süsü verdi. Ekiplerin titiz çalışması sonrası acı gerçek ortaya çıktı.

Haber 2024-02-17 15:51:26

Yer: Kırklareli! Dini nikahla birlikte yaşadığı erkeği öldürdü

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Sevinç G. (24), tartıştığı dini nikahla birlikte yaşadığı Orhan Evzi'yi (36), sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdü.

Haber 15-02-24 16:59

Bağcılar’da annesini bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı

Bağcılar’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve annesini bıçaklayarak öldüren Türker G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 13-02-24 15:17

Cami avlusunda dehşet! Namaz sonrası arkadaşını bıçaklayarak katletti

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Cami avlusunda arkadaşı İbrahim G. (35) tarafından bıçaklanan Feyzullah Demir (36), hayatını kaybetti. Polis, bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen İbrahim G.'yi gözaltına aldı.

Haber 04-02-24 13:26

'Palalı Sabri' cinayetinde yeni gelişme! Çok sayıda gözaltı var…

Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis silahla ateş eden Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

Haber 03-02-24 15:36

SON DAKİKA | Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi sona erdi! Rehineler 10 saat sonra kurtarıldı, silahlı saldırgan gözaltında

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ABD firması olan Procter and Gamble (P&G) fabrikasının binasını silahla basan silahlı saldırgan içeridekileri rehin aldı. Yaklaşık 10 saat süren rehine krizi, müzakerelerin sonuç vermemesinin ardından polisin operasyonuyla sona erdi. 2 silahı olan saldırgan gözaltına alınırken, 7 rehine de kurtarıldı. Gece saatlerinde açıklama yapan Kocaeli Valisi Yavuz, "Rehinelerin hiç birisine zarar gelmeksizin, küçük bir operasyonla etkisiz hale getirdik" dedi.

Haber 01-02-24 16:25

CHP İl Başkanlığı binasına saldırı: Sesleri duyanlar polis çağırdı, şüpheli gözaltına alındı

Antalya'da CHP İl Başkanlığı binasına taşlı saldırı gerçekleşti. D. G. adlı kişi dün gece saatlerinde binaya kaldırım taşı fırlatmaya başladı. Polis D. G.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin akıl sağlığının yerinde olmadığı öne sürüldü.

Haber 29-01-24 11:08

Teyzesine bakıcılık yapan kadın için 'sigorta' kararı: Primi mirasçılar ödeyecek

İzmir'de yaşayan G. Ç. adlı kadın, yıllarca yaşlı teyzesi F. K.'nın evinde çalışıp bakıcılığını yaptı; çamaşır, yemek ve günlük bakım gibi ihtiyaçlarını üstlendi. 2017'de ölen F. K.'nın mirasçılarına hizmet tespit davası açan kadın sigorta talep etti. Mahkeme, davacının 1129 günlük primini mirasçıların ödemesine hükmetti.

Finans 19-01-24 13:08

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023 yılında ilklerin üniversitesi oldu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 2023 yılında üniversitelerin ilkler arasında yer aldığını anlatarak, "Uluslararası Akredite Doğal Taş Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DAUM) Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda uluslararası akredite olan ilk merkez oldu. Bunun yanında Yek-G Sistemini Türkiye’de uygulayan ilk üniversite olduk" dedi.

Yurthaber 18-01-24 11:47

'Kara para aklama' suçundan tutuklu bulunan Dilan- Engin Polat çiftinin davasına bakan savcı emekli oldu!

Dilan-Engin Polat dahil üç büyük dosyanın soruşturmasını yürütürken görev yeri değiştirilen savcı G. K'nin 2021'de evlendiği avukat İ.K'nin Adnan Oktar grubuyla ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından savcı, emeklilik dilekçesi vermişti. HSK savcının emeklilik dilekçesini kabul etti.

Magazin 15-01-24 17:42

Yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte müstehcen videoların perde arkası... 'Fergio House'un villası, lüks araçları: 'Hepsi kardeşimden'

Türkiye'nin gündemine önce İstiklal Caddesi'nde kostümleriyle dolarlar saçarak gündeme gelen, daha sonra ise sosyal medyadan paylaştıkları müstehcen içerikli videolar nedeniyle gözaltına alınan "Fergio House" oluşumuna yönelik operasyonun ardından ortaya çıkan ifadeler dikkat çekti. Gözaltına alınan kardeşlerden hesabın sahibi, aynı zamanda grubun başı olduğu öne sürülen mimar F. G.'nin geliri de ifadesiyle kayıtlara geçti. Videolarda dikkat çeken lüks ev ve araçların kaynağı da belli oldu.

Haber 29-12-23 13:56

Cenaze için gelen husumetlisini takip etti! Sonrası korkunç

Düzce'ye cenaze için gelen husumetlisi Ali Yavuz'u (65) takip ederek öldüren Sami G. (53), 6 gün sonra yakalandı.

Haber 28-12-23 18:23

Sosyal medya fenomeni Francia James, yoga yaptığı anları paylaştı! Amuda kalkan fenomen dengesini kaybedince bir anda düştü

Sosyal medyadan yaptığı her paylaşım olay yaratan fenomen isim Francia James bu kez hayranlarıyla yoga yaptığı anlarda çekilen görüntülerini paylaştı. Fenomen isim bahçe çitinin önünde g-string bodysiyle yoga yaparken bir anda dengesini kaybedince işler kontrolden çıktı. Fenomen ismin Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 22-12-23 14:08

MİT ve emniyetten ortak operasyon! Uyuşturucu baronu böyle yakalandı

MİT ve emniyet, Mersin’de olduğu belirlenen uyuşturucu baronu için ortak operasyon düzenledi. ’G-42’ koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu ’Zafer Ramadan’ isimli şüpheli, operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 08:59

Uyuşturucu baronu MİT ve emniyetin ortak çalışmasıyla Mersin’de yakalandı

Mersin’de MİT ve emniyetin yaptığı ortak operasyonla, ’G-42’ koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu ’Zafer Ramadan’ isimli şüpheli yakalandı.

Yurthaber 22-12-23 08:28

'Hastayım' diye geldi, hemşireyi taciz etti!

Denizli'nin Babadağ ilçesinde Hüseyin G. (26), kırsal mahallelere gezici sağlık hizmeti veren ekibin içinde yer alan bir hemşireyi elle taciz etti. Jandarma tarafından gözaltına alınan Hüseyin G., sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan Hüseyin G., tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 15:59

Canlı yayında göğüs dekoltesi verip hediye istiyordu: Laz Kızı'na yeni bir şok daha

TikTok'tan yaptığı yayınlarla tüm Türkiye'ye adından söz ettirmeyi başaran 'Laz Kızı' gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra da yayınlarına devam ediyordu. Göğüs dekoltesi verip izleyenler hediye attıkça ilginç vaatlerde bulunan G. H. adlı kadın şimdi bir başka şokla karşı karşıya kaldı.

Magazin 20-12-23 10:22

Dehşete düşüren görüntüler! Tüfekle mermi yağdırdı, ortalık kan gölüne döndü

Bolu'da Kenan Ü., borç meselesi nedeniyle husumetli olduğu Ekrem Üreten (46) ile oğulları Erhan (24) ve Ersan Üreten'e (23), karşılaştığı oto yıkama dükkanında pompalı tüfekle ateş açtı. Bu sırada bölgeden geçen Mehmet Osman G.'ye (17) de saçma isabet etti. Yaralanan 4 kişiden Erhan Üreten, hastanede hayatını kaybetti. Kaçan saldırgan yakalandı. İşte detaylar...

Haber 15-12-23 17:56

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! 20 yaşındaki genç oyuncu golü attı, Guardiola kariyerinde ilk kez 6'da 6 yaptı

Şampiyonlar Ligi son maçında Manchester City, deplasmanda Kızılyıldız'ı 3-2 mağlup ederek G Grubu'nu 6'da 6 ile tamamladı.

Spor 13-12-23 22:45

13 yaşında nişanlandırılan kız ilk ifadesiyle hayrete düşürdü! Ablası da 16 yaşındayken kaçmış... Nişanlımı seviyordum

Konya'da 13 yaşındaki kızın 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılması skandalının yankısı sürerken devlet korumasına alınan kızın ilk ifadesi hayret ettirdi. Sosyal medyada yayılan nişan merasimi görüntülerinin perde arkasından başka bir hikaye de çıktı. Babası, diğer kızının 16 yaşındayken evden kaçtığını söyleyip niye nişan yaptıklarını açıkladı.

Haber 11-12-23 15:15

Bu nasıl baba! Damat adayı da hiç utanmadı, nişanı kayda alıp sosyal medyada sergilediler

Konya'daki skandal nişan merasimi infial yarattı. Babası, 13 yaşındaki öğrenci kızı C. S.'yi mahalleden komşuları Ali G. nişanladı. Damat Ali G.'nin C. S.'den 15 yaş büyük olması ayrıca tepki çekti. Davetliler de nişanı kameraya çekip sosyal medyada yayınladı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 10-12-23 15:14

Evi ateşe verip kapıyı üzerine kilitlemişti... 36 gün sonra acı haber geldi! Dikkat çeken aldatma detayı

Adana’da Fadime Korkusuz (41), eski eşi Muhammet G.’nin (57) ateşe verip kapıyı üzerine kilitlediği evde yaralandı. Korkusuz, tedavi gördüğü hastanede 36 gün sonra hayatını kaybetti. Olaydan sonra yakalanan, kendisi de kolundan yaralanan Muhammet G.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olay günü Muhammet G.'nin, tarım işçisi olarak çalışan Korkusuz ile tarlada kendisini aldattığını öne sürerek tartıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 08-12-23 17:59

Okulda 6 yaşındaki çocuğu kaldırıp yere fırlatmıştı! O müdür yardımcısı için karar verildi

Muğla'da müdür yardımcısı Mehmet Serkan G., ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup havaya kaldırarak sınıfa fırlattı. Tepki çeken görüntülerin ortaya çıkması sonrası olayla ilgili müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi. İşte detaylar...

Haber 01-12-23 12:59

İş yerinde kurşun yağdırmıştı! Yeni detaylar ortaya çıktı: Milyonluk projeye...

Antalya'da Yılmaz Fahrioğlu (45), inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldürdü. Fahrioğlu'nun yargılandığı davanın duruşmasında söz alan Çatal'ın dayısı Erol G.'nin sözleri dikkat çekti. Erol G., “Zehra'nın Yılmaz'a borcu vardı. Biz milyonluk proje yapıyorduk. Yılmaz, verdiği paranın fazlasını istediği için tehditle projeye ortak olmak istiyordu" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-11-23 16:59

İlkokulda müdür yardımcısı dehşeti kamerada! 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp yere fırlattı

Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Haber 28-11-23 11:40

Her satırı iğrenç... Minibüs şoföründen zihinsel engelli genç kıza kulübede cinsel saldırı! Karnı büyüyünce ortaya çıktı

Balıkesir'de mide bulandıran bir cinsel saldırı olayı yaşandı. Minibüs şoförü Adnan G., zihinsel engelli N.B.'ye (23) tarlasındaki kulübede cinsel saldırıda bulunup, hamile bıraktı. Adnan G. daha sonra, yaşananları kimseye anlatmaması konusunda N.B.'yi tehdit etti. İğrenç olay N.B.'nin karnının büyümesi ile ortaya çıktı. N.B., ifadesinde her şeyi anlatıp çocuğu doğurmak istemediğini söyledi. Gözaltına alınan Adnan G. tutuklanırken, N.B. ise önceki gün doğum yaptı. İşte detaylar...

Haber 26-11-23 16:16

Kocası çocuklarının gözü önünde darp edip bıçakladı! Kucağında bebekle gözaltına alındı

Aksaray'da kocası dehşeti yaşattı. 30 yaşındaki Fatma G., tartıştığı eşi Mustafa G. tarafından çocuklarının gözü önünde önce darp edildi sonra karnından ve sol kolundan bıçaklandı. Yaralı kadın 4 yaşındaki oğluyla hastaneye götürülürken, şüpheli Mustafa G. ise bırakacak kimsesi olmadığı için 7 aylık bebeğiyle gözaltına alındı.

Haber 23-11-23 23:09

Özel yurtta küçük erkek çocuklarını taciz etmişti! Serbest kalması tepki çeken o sapık tutuklandı

Özel erkek öğrenci yurdunda 5 küçük çocuğa cinsel istismar iddiası mide bulandırdı! Antalya'da meydana gelen iğrenç olayın ardından 20 yaşındaki yurt eğitmeni ifade verip serbest kalmıştı. Tepki çeken gelişmenin üzerine dün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi. Yurt eğitmeni G. R. U. hakkında bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 21-11-23 15:11

Putin kararını verdi, Peskov dünyaya duyurdu! Gözler o tarihe çevrildi

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Hindistan tarafından organize edilen ve 22 Kasım'da çevrim içi yapılacak G20 Liderler Zirvesi'ne katılacağını açıkladı. Putin'in G-20'de yapacağı konuşmaya ilişkin Peskov, "Gündem çok net. Rusya'nın son derece iyi bilinen, tutarlı ve dengeli yaklaşımının ana hatları çizilecektir" dedi.

Haber 20-11-23 13:38

Dusan Tadic imzasını attı, EURO 2024'e katılma hakkı kazanan ülkeler arasına Sırbistan da eklendi!

EURO 2024 Elemeleri G Grubu son maçında Sırbistan ile Bulgaristan kozlarını paylaştı. Gradski Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan çıkmadı. Taraflar; sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken Sırbistan, EURO 2024'e katılım hakkı kazandı. Sırbistan Milli Takımı'nın kaptanı Fenerbahçeli Dusan Tadic, ekibine beraberliği getiren golün asistini yapan isim oldu. İşte detaylar...

Spor 19-11-23 19:36

Eski eşini otomobille çarparak öldüren sanığa iyi hal indirimi! 'Öldürmek istesem üzerinden geçerdim'

Eskişehir'de boşandığı eski eşinin kullandığı motosiklete çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan İdris G. hakkında, ‘taksirle ölüme neden olmak' suçundan iyi hal indirimli 4 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Haber 16-11-23 17:43

Aşık kargocudan görülmemiş jest! 850 bin liralık telefon çalıp, sevgilisine otomobil aldı

Adana'da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Kargo çalışanı Azim G. (21), teknoloji mağazasına teslim etmesi gereken 850 bin lira değerindeki 33 cep telefonunu çalıp sattı. Azim G. çalıntı telefonların parasıyla sevgilisi İ.G.'ye (19) otomobil aldı. Azim G. güvenlik kameralarından tespit edilip yakalanırken, İ.G. "Hırsızlıktan haberim yoktu. Otomobili hediye ettiğini sandım" dedi.

Haber 16-11-23 14:59

Karakolda işkence iddiası! Görüntüler ortaya çıktı! O polis hakkında 24 yıl hapis talebi…

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde gözaltına alınan Samet G.’nin gözaltında ‘işkence’ gördüğü iddia edilmişti. Samet G.’nin testislerinden birinin ameliyatla alınmasına neden olduğu iddia edilen polis memuru hakkında 24 yıl hapis talep edildi. Samet G.'nin karakolda darbedildiği anların ise görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 07-11-23 13:47

İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Mahkemeden dikkat çeken karar

İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısıyla sosyal medya üzerinden paylaştıkları iddiasıyla "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle yargılanan 14 sanık hakkında karar çıktı. Mahkeme, azmettiren sanık Serhat G.'yi 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Diğer sanıkların ise beraatine karar verildi.

Haber 03-11-23 16:59

Kan donduran vahşet! Üzerine kapıyı kilitleyip evi ateşe verdi

Adana’da dehşete düşüren bir kadına şiddet olayı yaşandı. Muhammet G. (57), 6 yıl önce boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği Fadime K. (41) ile aralarında çıkan tartışmada, evi ateşe verdi. Kaçarken Muhammet G.’nin eve kilitlediği Fadime K., yangında ağır yaralandı. Olayın ardından yakalanan, kendisi de kolundan yaralandığı belirlenen Muhammet G. de hastanede tedaviye alındı. İşte detaylar...

Haber 03-11-23 14:55

İçinde 300 bin liralık ziynet eşyası vardı! Mağazada unutulan çantayı böyle çaldı

Bursa'da Zeynep G. (23), bir mağazada unutulan çantayı fark edip çaldı. Zeynep G. polis ekiplerince yakalanırken, çantanın içindeki 300 bin lira değerinde ziynet eşyası sahibine teslim edildi. Şüphelinin yanındaki köpek ile yaptığı hırsızlık anları saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 31-10-23 16:59

İstiklal Caddesi'ndeki Türk bayraklarına çirkin saldırı! Devlet büyüklerine hakaret etti, yanına gelen kişi de onu savundu

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde Ü. B. (33) önce Türk bayrağına çirkin bir saldırı gerçekleştirdi. Sonra gözaltına alındığı sırada devlet büyüklerine hakaret ve küfür yağdırdı. O anlarda çevredeki vatandaşlardan biri Ü. B.'ye tepki gösterirken G. Ö. ise (44) Ü. B.'yi savunup memurların üzerine yürüdü. Ü. B'nin cadde üzerindeki bayraklardan birini devirdiği an da kameraya yansıdı.

Haber 28-10-23 15:13

Araca müşteri gibi bindi, ortalığı kan gölüne çevirdi: Takside panik ve dehşet anları! Hayırdır oğlum, karına kızına bir şey mi yaptık?

Kocaeli'de taksiye müşteri gibi binip sürücü Murat Karaca'yı silahla tehditler savurduktan sonra 10 el ateş ederek öldüren M. G.'nin dehşet anlarının görüntüleri ve araçta geçen uzun süreli diyalog ortaya çıktı. 14 Ekim'de gerçekleşen olayda; M. G.'nin, çalan telefonuna bakmak isteyen Karaca'ya "Telefona, herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana" dediği duyuldu. Korkunç cinayet anlarından önce M. G.'nin bir 'tokat atma' meselesi yüzünden olay çıkardığı da anlaşıldı.

Haber 28-10-23 08:33

Annesini arayıp intihar edeceğini söyledi! 20 metre yükseklikten kendini suya bıraktı

Konya'da şaşırtan bir olay yaşandı. Aile arasında arazi anlaşmazlığı yaşayan Samet G. (29), Acı Göl'e atlayıp, intihara kalkıştı. Yüzme bilmeyen Samet G., polislerin yönlendirmesiyle kayalıklara çıkıp kurtuldu.

Haber 26-10-23 19:09

Son dakika | 6 yaşında evlendirilmesi infial yaratmıştı! Skandal olayda 3 kişiye hapis cezası

Son dakika haberi: İstanbul'da H. K. G.'nin 6 yaşında evlendirilmesi tüm Türkiye'de infial yaratmıştı. Davada karar açıklandı. Baba Yusuf Ziya Gümüşel, H. K. G.'nin evlendirildiği Kadir İstekli ve anne Fatıma Gümüşel'e verilen cezalar belli oldu.

Haber 23-10-23 14:29

Simav’da kestane ağacından düşen iki kişiden biri hayatını kaybetti

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Yeniköy’de, kestane toplamak için çıktıkları ağaçtan düşen iki kişiden İsmail Can olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı Hüseyin G. hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 23-10-23 12:05

İstanbul'da silahlı çatışma! 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul'da gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler otomobil ile geldikleri eğlence kulübüne silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu yaralanan Ekrem G., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 17-10-23 06:58

Fiyatı düştü! Logitech oyuncu kulaklığında kaçırılmayacak indirim

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde oyuncular için kaliteli ses deneyimi de büyük önem taşıyor. İyi bir oyuncu kulaklığı sesleri en iyi şekilde duyabilmeyi sağlarken oyunda yüksek performans göstermeye de yardımcı oluyor. Bu noktada Logitech markası oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayan üstün performanslı ve kaliteli kulaklıklarıyla öne çıkıyor. Kısa süreliğine markanın çok beğenilen oyuncu kulaklığı G G935, Gamin Week'in son gününe özel 700 TL indirimle sizlerle. İşte detaylar!

Haber 16-10-23 12:36

Sinop'ta eski eş dehşet saçtı! Önce vurdu sonra intihar etti

Sinop'ta eski eş dehşeti yaşandı. Sinem G., kadın arkadaşı Ö.T. ile birlikte pazardan dönerken eski kocası Fatih Kalafat'ın silahlı saldırısına uğradı. Çevrede paniğe neden olan olayda kurşunun isabet ettiği Ö.T. ayağından yaralanırken, Fatih Kalafat intihar etti.

Haber 09-10-23 20:35

Kardeşini darbeden profesörden öç almaya gelmiş! İlahiyat fakültesinde kanlı saldırı: Bir gün öncesinde tuvalette birbirlerine girmişler

Üniversitede iki profesör arasında yıllara dayanan husumet geçtiğimiz günlerde feci patlak verdi. İlahiyat fakültesinde geçen olayda, Prof. Dr. Tahir Uluç, odasına Prof. Dr. G. A. ile onun kardeşi İzzet A. geldiğinde silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmıştı. İki profesör arasındaki husumetin geçmişteki bir 'izin' anlaşmazlığından ileri geldiği ortaya çıktı. Profesörlerin bir gün öncesinde tuvalette karşılaştıklarında kozlarını paylaştığı öğrenildi.

Haber 06-10-23 08:32

1 TL yüzünden canından oluyordu! Hayati tehlikesi devam ediyor

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki cami tuvalet görevlisi Hakan G. (31), 1 TL ücretini vermeyen Ali B.'yi (25) göğsünde bıçaklayarak ağır yaraladı.

Haber 02-10-23 19:06