Lokantacilar Ve Pastacilar Haberleri

Yangın söndürme dronu kontrolden çıktı! Pervaneleri hortuma çarpıp parçalandı

Osmaniye'de bu yıl ilki düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan bir firma tarafından tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronu, kontrolden çıkarak düştü. Yaralananın olmadığı olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 2024-04-25 18:24:07

İnci Taneleri'ne bomba bir isim daha! Yakışıklı oyuncu kadroda

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 2024-04-25 17:53:22

Hapis cezası ve siyasi yasağı isteniyor! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak talebiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme tarafları dinledikten sonra bilirkişi raporuna iddia makamının da itirazının değerlendirilmesi üzerine duruşmayı erteledi.

Haber 2024-04-25 17:42:58

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 2024-04-25 17:33:01

DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik gözaltına alındı

Batman'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, polis ekiplerince gözaltına alındı. Tekik, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 25-04-24 17:18

Bildiğiniz tüm zamları unutun! Sezon açıldı fiyatlar aldı başını gitti: 1 gün için istenilen parayı daha önce duymadınız

Sıcaklıkların etkisini artırmasıyla gözler güneye çevrildi. Hazırlıklar tamamlandı artık işletmeler yeni müşterilerini bekliyor. Ancak fiyatlar geçen seneki fiyatları mumla aratacak cinsten. Turistlerin gözbebeği Bodrum'da evlerin fiyatı günlük 2 bin 500 liradan başlarken villaların fiyatı 1 milyon liraları gördü. İngilizler ve Arapların vazgeçilmezi villaların yoğunluk oranı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Finans 25-04-24 17:12

Dünya Bankası'ndan küresel emtia ve enflasyon değerlendirmesi

Dünya Bankası, küresel emtia fiyatlarının geçen yılki keskin düşüşün ardından dengelendiğini belirterek, bu durumun merkez bankalarının faiz oranlarını hızlı şekilde düşürmesini zorlaştırabileceğini bildirdi.

Finans 25-04-24 17:10

SON DAKİKA| Şişli'de yol çöktü, araçlar içine düştü

Son dakika haberi: Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü. Ekipler, araçları kurtarmak için çalışma başlatırken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Haber 25-04-24 17:10

BİM'e airfryer ve elektrikli süpürge geliyor! İşte 26 Nisan 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 26 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 17:09

Prof. Dr. Toros'tan toz taşınımı sözleri 'Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor'

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, çöl tozlarındaki zengin mineral içeriklerin karada bitkiler, denizlerde de canlılar için aslında son derece besleyici olduğuna işaret ederek, "Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor diyebiliriz." ifadesini kullandı.

Haber 25-04-24 17:01

Altının kilogram fiyatı yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 508 bin 500 liraya yükseldi. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 1 milyar 271 milyon 175 bin 500,56 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 25-04-24 16:50

23 Nisan kutlamalarında skandal görüntüler! İlkokul 3. sınıf öğrencisini böyle tekmeledi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında ilkokul 3. sınıf öğrencisi T.Ş., elindeki balon uçarak drone'a temas edince, drone operatörü M.H. tarafından tekmelendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olaya ilişkin soruşturma başlattı, şüpheli gözaltına alındı. Tepki çeken o anların görüntüsü de ortaya çıktı.

Haber 25-04-24 16:46

Lüks rezidansta müteahhit dehşeti! Estetisyen sevgilisini canice katletti: Ardından yaptığı ise kan dondurdu

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Dün gece saatlerinde Kartal'daki bir lüks rezidansta yaşanan acı olayın detayları kan dondurdu. Evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı öldürdü. Katil, daha sonra Yalın'ın ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Karakola götürülen cani sabah ezanında cinayeti işlediğini itiraf etti.

Haber 25-04-24 16:27

Türkiye'yi terk etmişti! 5. kez baba olmaya hazırlanan Tolga Karel'den aşk pozu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteri ile hafızalara kazınan Tolga Karel kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel, kendine Amerika'da yeni bir hayat kurmuştu. Beşinci kez baba olmaya hazırlanan Karel, eşi Sarah Scott ile pozlarını paylaştı.

Magazin 25-04-24 16:22

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

Cuma namazında Atatürk'e hakaret ederek büyük tepki çekmişti! Aldığı ceza belli oldu

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden A.B.'nin cezası belli oldu. Beratını talep eden A.B, "2 ay cezaevinde tek başıma kaldım. Bu eylemim için yeterince ceza aldığımı düşünmekteyim." dese de 3 yıl 9 ay hapis cezası almaktan kurtulamadı.

Haber 25-04-24 15:56

Türk yapımcı İlayda Çetinkaya'nın dikkat çeken başarısı! SKIN filmine ödül

Eğitimini Amerika Chapman Üniversitesi’nde tamamlayan genç yönetmen İlayda Çetinkaya’nın yapımcılığını üstlendiği “SKIN”, Oscar ödüllerinin organizasyonunu gerçekleştiren Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından “Student Academy Awards” ödülüne layık görüldü.

Magazin 25-04-24 15:54

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin gündüz kuşağı programlarına sert çıktı! 'Bu şekilde devam ederlerse...'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağında yer alan programları sert çıktı. Şahin, “Kadına yönelik şiddet, toplumsal şiddet, gündüz kuşağı programları ile ilgili hassasiyettir. Kusura bakmasınlar bu programlar veya bu şekilde devam edenler, üzülerek söylemek istiyorum ki hiç sevmediğimiz müeyyide konuları gündeme gelecektir” dedi.

Magazin 25-04-24 15:47

Hutbede yapılan duaya tepki gösteren genç, Atatürk’e hakaretten 3 yıl 9 ay hapis cezası aldı

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden şahıs, 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırdı.

Yurthaber 25-04-24 15:43

Aynı yolda yine kaza: 1 yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde motosiklet ve otomobilin karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralanırken, çevre sakinleri bölgede sıkça kazaların yaşandığını belirterek yetkililerden konuyla ilgili önlem alınmasını istedi.

Yurthaber 25-04-24 15:42

Antalya'da turizmde sürdürülebilirlik ele alındı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB) düzenlenen sektör buluşmasında, "turizmde sürdürülebilirlik" değerlendirildi.

Yurthaber 25-04-24 15:38

Dilan Polat duruşma salonunda Engin Polat'ı görünce elini tuttu! Kızını görüp dokunmak isteyince hakim uyardı... Gözyaşları sel oldu

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu...

Magazin 25-04-24 15:33

Evlerindeki bebek telsizinin hacklendiğini söyledi! TikTok'ta viral oldu... Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu

Sosyal medya platformunda aynı adı taşıyan Kurin Adele evlerinde bulunan bebk telsizinin hacklendiğini anlattığı bir TikTok paylaşımı yapınca bir anda viral oldu. WiFi bağlantılı bebek monitörünün hacklendiğini anlatarak uyarıda bulunan kadın, "Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu. Oğlum her seferinde ağlıyor ve telsizi takmak istemiyordu" dedi.

Trend 25-04-24 15:31

Karabük’te sahte alkol operasyonu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yapılan operasyonda 127 litre etil alkol ve el yapımı viski ele geçirildi.

Yurthaber 25-04-24 15:23

Paylaştığı video gündem olmuştu 'Ferdi Tayfur' göndermesinin sırrı ortaya çıktı! İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dün akşam saatlerinde paylaşılan videosu sosyal medyada gündem yarattı. Meclis'teki 23 Nisan törenlerine ve resepsiyona katılmayan Bahçeli ile ilgili sağlık sorunu yaşadığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bahçeli ise sosyal medyadan Ferdi Tayfur'un bir şarkısının eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntüleri paylaştı. Bu paylaşımın bir mesaj olup olmadığı da tartışılmaya başlandı. O paylaşımın sırrı ortaya çıktı. İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay...

Haber 25-04-24 15:20

Icardi'ye ateş püsküren Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'ndan olay ifşa! Otel odasında...

Wanda Nara ve Icardi'nin klibindeki ateşli sahnelere sert çıkan Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu patladı. Eski sevgilisini ifşa eden Eroğlu “Gelin bu ahlaksız diyen insanı biraz inceleyelim. Eski sevgilisine defalarca şiddet uygulamış...” diyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 25-04-24 15:14

Bayrampaşa'da kontrolden çıkan kamyon iş yeri ve aydınlatma direğine çarptı

Bayrampaşa'da kontrolden çıkan kamyon, iş yerine ve aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Yurthaber 25-04-24 15:08

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına sert yanıt: Herkes bunu iyi bilsin

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımına ilişkin, "CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye'yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin." dedi.

Haber 25-04-24 15:04

Son dakika: MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI açıklandı! Kredi ve mevduat faizi mesajı: TCMB faiz toplantısı ne oldu?

Son dakika haberine göre, ‘Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?’ sorusu yanıt buldu. TCMB faiz toplantısı sonrası kararı açıkladı. Geçtiğimiz ay ekonomistlerin beklentilerinin aksine politika faizini yüzde 50 seviyesine yükselten banka bu ay faiz oranlarını sabit bırakarak sürpriz yapmadı. İşte yılın dördüncü faiz kararına ilişkin ayrıntılar ve PPK metninde yer alan o ifadeler…

Finans 25-04-24 14:52

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

Ankara’da iki kişiyi silahla öldüren firari yakalandı

Ankara’da patronunu ve yabancı uyruklu çalışma arkadaşını silahla vurup öldürdükten sonra kaçan şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 25-04-24 14:41

KKM'de parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri için Merkez Bankası'ndan yeni karar! Faiz oranı yükseldi

Merkez Bankası'ndan mevduat faizleri için son dakika kararı! TCMB'den TL mevduatı destekleyecek adım geldi. Merkez Bankası, parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi, TL mevduat payının artırılması ve KKM'den TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faizi yükseltti

Finans 25-04-24 14:34

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Dilan Polat müsamerisi çok konuşuldu... Dilan Polat taklidine Engin Polat'ın annesi tepkisiz kalmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir okulda çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. 23 Nisan gösterileri kapsamında bir kız öğrenci Dilan Polat taklidi yaparken polis kıyafeti giyen iki öğrencinin onu tutukladığı koreografi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı, "Bu gerçekten şaka olmalı" yorumunu ekledi.

Trend 25-04-24 14:30

İlk gece hamile kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı! Esra Ezmeci'de anlattıklarına kimse anlam veremedi...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şoke oldu. 20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" diyerek anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 25-04-24 14:21

Altın, borsa, dolar, Euro... Gözler Merkez Bankası kararındaydı! İşte piyasalarda son durum!

Son dakika... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Bankanın faiz kararı sonrası borsa, dolar ve Euro yükseldi mi düştü mü? İşte detaylar...

Finans 25-04-24 14:18

İstanbul'da yapay zeka lisesinin kurulması için çalıştay düzenlendi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul işbirliğiyle düzenlenen "Yapay Zeka Lisesi Kurulum ve İçerik Geliştirme Çalıştayı"nda, akademisyenler, bilişim öğretmenleri ve sektör temsilcilerince, yapay zeka lisesinin içeriğinin geliştirilmesi, müfredatının tasarlanması, hangi derslerin okutulması gibi konular ele alındı.

Yurthaber 25-04-24 14:12

Marmaris’te açıkta demirleyen gezi teknesi battı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde açık denizde demirleyen ve içerisinde kimsenin bulunmadığı öğrenilen gezi teknesi battı.

Yurthaber 25-04-24 14:09

4. Mobilefest Teknoloji Fuarı ve Kongresi kapılarını açtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Tamamen yerli milli imkanlarla ürettiğimiz uydumuz Türksat 6A'nın da şu anda son testi yapılıyor. Haziran-temmuz gibi yörüngeye fırlatacağız." dedi.

Yurthaber 25-04-24 14:01

10 yıldır karın ağrısı çekiyordu, böbreğinden çıkan şaşkına çevirdi!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer (35), ağrıları geçmeyince hastaneye başvurdu. Böbreğinde büyük bir kitle tespit edilen Korkmazer ameliyata alındı. Korkmazer'in sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık. Bundan sonraki süreçte hasta tek böbrekli olarak yaşayacak, yakın takibimizde olacak" dedi.

Haber 25-04-24 13:59

Birkaç haftalık ömrü kalmıştı! Domuz böbreği nakledilen hasta hayata tutundu... Organ bağışında çığır açan atılım

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan 54 yaşındaki Lisa Pisano isimli kadına yaşadığı kalp sorunu nedeniyle sadece birkaç haftalık ömrü kaldığı söylenmişti. Pisano mekanik kalp pompası ve genetiği değiştirilmiş böbrek nakli sayesinde hayata tutundu.

Trend 25-04-24 13:53

Mutlu ve üretken insanların 5 ortak özelliği!

Pek çoğumuz hayat yolculuğumuz boyunca mutluluğu arar dururuz. Oysa yine pek çoğumuz mutluluğun çok basit detaylarda gizli olduğunu atlarız. Bu yüzden gerçekten mutlu ve mutluluğuyla doğru orantılı olarak üretken insanların hayatlarına baktığımızda o güzel ayrıntıları fark edebiliriz. İşte o insanların 5 ortak özelliğini listeledik. Belki de siz de o insanların hayatlarındaki bu detaylardan kendinize rehber olacak tüyolar yakalayabilirsiniz. Ucunda daha mutlu olmak varsa neden olmasın?

Kadin 25-04-24 13:39

İspir’de iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga

Erzurum’un İspir ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan kavga polisin müdahalesi ile son buldu.

Yurthaber 25-04-24 13:38

Bursa’da hacze giden icra memuru ve avukatlar darp edildi

Bursa’da hacze giden 2 avukat ve 1 icra memuru darp edildi. Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 25-04-24 13:36

Suphiye Orancı ve Metin Akpınar haberi hakkında tekzip ve düzeltme

23 Nisan 2024 tarihinde Mynet internet sitesinde yer alan “Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın meğerse Metin Akpınar ile karşılıklı sahnesi varmış” başlıkla ilgili olarak Metin Akpınar'ın avukatları İrem Hekimoğlu ve Burçin Hekimoğlu'nun tekzip metni...

Magazin 25-04-24 13:34

Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak 3 pozitif düşünce tekniği

Stres, üzüntü, yetersizlik hissi, kaygı ya da mutsuzluk... Hepsi insana dair, gayet olağan durumlar. Ancak bu olumsuz duyguların içinde sıkışıp kalmak ve boğulmak, kesinlikle bir tercih olmamalı. Pozitif düşüncenin gücüne inandığınız takdirde kötü duyguların bir anda silinip gittiğine şahit olabilirsiniz. İşler bazen ne kadar yolunda gitmese de kendinizi mutluluğa, iyiliğe ve güzelliğe yine siz çağırabilirsiniz. İşte kötü düşüncelerden kurtulup daha iyi hissetmenizi sağlayacak teknikler...

Kadin 25-04-24 12:57

'Nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde... Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken görüntülendi! Ben bunun emojisini kullanıyorum

Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından 'nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde sınıflandırılan su samuru, Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Haber 25-04-24 12:51

Yeni düzenleme yolda! Bakan Bolat'tan fahiş fiyat mesajı: 'Taviz vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatla mücadelede yeni dönemin sinyalini vermiş ve bakanlıkların harekete geçtiğini söylemişti. Konuyla ilgili bir açıklama da Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan geldi. Bolat, , “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.

Finans 25-04-24 12:50

Aksaray’da aranan 9 şüpheli jandarmanın operasyonuyla yakalandı

Aksaray’da çeşitli suçlardan aranması ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 şüpheliye yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekipleri şüphelileri yakaladı.

Yurthaber 25-04-24 12:32

Trabzon'da meslek lisesi öğrencileri topraksız tarımla sebze yetiştiriyor

Trabzon'da lise bahçesine kurulan ve topraksız tarımla marul yetiştirilen 21 metrekarelik bitki kabininden ilk mahsul alındı.

Yurthaber 25-04-24 12:28