Los Angeles Haberleri

Keanu Reeves'e maskeli hırsız şoku! Sosyal medya yıkıldı: John Wick'i de soymazsın!

Ünlü oyuncu Keanu Reeves'in Los Angeles'taki evine hırsız girdi. ABD'de magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrası sosyal medya kullanıcıları John Wick filmine atıfta bulunup yaşanan olayı ti'ye aldı. Öte yandan maskeli soyguncuların Keanu Reeves'in silahını çaldıkları öğrenildi. İşte detaylar...

Magazin 10-12-2023 14:00

1,5 milyon dolarlık Buda heykeli Los Angeles'taki galeriden çalındı!

ABD'nin Los Angeles şehrindeki bir galeride sergilenen Buda heykeli geçtiğimiz hafta çalındı. Heykelin değerinin 1,5 milyon dolar olduğu ifade edilirken, hırsızlık anına dair görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 24-09-2023 11:07

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent sahnede mikrofonu fırlattı! Seyirci kadının kafasını yardı

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent dün gece Kaliforniya'nın Los Angeles şehrinde verdiği konserde bir kadını yaraladı. Crypto.com Arena'da sahne alan rapçi, mikrofonun çalışmamasına sinirlenince seyircilere fırlattı. Mikrofon, seyirci kadının kafasına sert bir şekilde çarptı ve kadının kafasını yardı.

Magazin 01-09-2023 10:41

Apartmanın içinde korku dolu anlar yaşandı! Elinde bıçakla çırılçıplak katlar arasında koştu... “Nedenini bilmiyoruz”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles eyaletindeki bir apartmanda korku dolu anlar yaşandı. Bina sakinleri dairelere zorla girmeye çalıştığı iddia edilen bir kişinin elinde bıçakla komplekste çıplak bir şekilde dolaşırken görülmesi üzerine dehşete kapıldı. O anları bina sakinleri saniye saniye cep telefonuyla kaydederek ifşa etti.

Trend 28-07-2023 10:46

Los Angeles

Los Angeles Hakkındaki Haberler Mynet'te. Los Angeles Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Caniliğin bu kadarı! 10 yaşındaki oğlunu 5 gün boyunca işkence ederek öldüren anne ve erkek arkadaşı yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 33 yaşındaki Heather Barron ve 37 yaşındaki Kareem Leiva, 10 yaşındaki Anthony Avalos’a işkence yaparak öldürme suçundan birinci derece cinayetle suçlandı. Anne ve erkek arkadaşının şartlı tahliye imkanı olmaksızın müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 26-04-2023 09:07

Ücretsiz diye yaptırdı kabusu yaşadı! Dudak dolgusu yüzünden başına gelenleri ağlayarak anlattı

Dudak dolgusu günümüzde en çok yapılan güzellik işlemleri arasında yer alıyor. Dudak dolgusu yaptırmadan önce yaptırılacak yeri oldukça araştırmak gerekiyor. Aşırı dudak dolguları kötü görünüme ve sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Influencer Jessica Burko, dudaklarına yaptırdığı dolgunun ardından başına gelenleri anlattı.

Kadin 18-04-2023 14:29

Cinsel eşya satan dükkandan devasa yapay penisi çalmaya çalıştı! Kapıdan çıkartamayınca yakayı ele verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles kentindeki bir hırsızlık olayı ülke gündemine bomba gibi düştü. İsmi açıklanmayan ve sarhoş olduğu iddia edilen hırsız cinsel eşyaların satıldığı bir dükkana girdi. Dükkanın ortasında bulunan yaklaşık 76 cm uzunluğundaki yapay penisi çalmaya çalışan adam mağazanın güvenliği tarafından yakalandı.

Trend 01-02-2023 09:26

ABD karıştı... Los Angeles'ta silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

ABD'nin California eyaletindeki Los Angeles şehrinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırının ardından 3 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Haber 28-01-2023 21:09

Görevdeyken polis arabasında cinsel ilişkiye girdi! Telsizi açtığının farkında değildi... ''İç çamaşırımı yırtacaksın!''

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, Los Angeles kentinde yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Kadın bir polis memurunun vardiya arasındayken emniyet aracında cinsel ilişkiye girdiği ve bunu yaparken yanlışlıkla telsizi açtığı fark edilince, olanlar oldu. Olaya ilişkin soruşturmaların hala devam ettiği aktarılırken, o ses kaydı internet üzerinde ilgi görmeye devam ediyor.

Trend 15-12-2022 15:57

Kaldırımın ortasına kartonlardan iki katlı ev inşa eden adamın mülkü yıkıldı! “Kamp yasalarını ihlal ediyor”

Minus olarak da bilinen sanatçı James Safari Parker aylarca uğraşarak bir kaldırımın ortasında karton ve ahşaptan bir ev inşa etti. Evinin içine bir kanepe, koltuk hatta bir Noel ağacı koyan adamın evi yetkililer tarafından kamp yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle yıkıldı.

Trend 31-10-2022 10:25

Böyle yağma görülmedi! Market çalışanları neye uğradığını şaşırdı: Akılalmaz görüntüler

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Los Angeles'tan gelen akıllara durgunluk veren görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Kalabalık bir grup insanın 7-Eleven adlı marketi yağmaladığı görüntülerde market çalışanlarının çaresizliği görülürken içeride yaşanan izdiham nedeniyle market adeta savaş alanına döndü.

Haber 20-08-2022 11:35

Cinsel fantezileri için 'sahibe' olarak çalışıyor! Erkekleri aşağılayarak para kazanıyor

Los Angeles, California'dan iki çocuk annesi 48 yaşındaki Emme Witt, seks işçisi olarak çalışıyor. Fetişleri olan itaatkar erkekleri aşağılayarak binlerce sterlin kazandığını iddia eden Witt, hikayesini paylaşarak seks işçiliğine dair kalıplaşmış düşünceleri ve önyargıları yıkabilmeyi ümit ettiğini söyledi.

Trend 12-05-2022 16:17

Los Angeles’ta Robot Garsonlar

Pandeminin de etkisiyle yapay zeka teknolojisi ürünleri daha hızlı hayatımıza girmeye başladı. O ürünlerden biri de robot garsonlar. Robot garsonlar, pandemiyle birlikte gelen kısıtlamalar ve istihdam sıkıntısına çözüm amacıyla Amerika'da da yaygınlaşmaya başladı.

Haber 08-05-2022 15:06

Los Angeles'ta Toplu Taşımada Maske Hala Zorunlu

Federal düzeydeki son değişikliklere rağmen, Amerika’nın en kalabalık bölgelerinden Los Angeles, toplu taşıma araçlarında veya havaalanları gibi kapalı ulaşım merkezlerinde yolcuların maske kullanımının zorunlu olmaya devam edeceğini bildirdi

Haber 23-04-2022 19:01

Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi

Hollywood yıldızı ve California eski Valisi Arnold Schwarzenegger Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi.

Magazin 22-01-2022 22:06

Pilotlar kokpitten gördü, FBI devreye girdi! Böylesine tanık olmak istemezdiniz

Los Angeles semalarında uçan pilotlar, kokpitten dışarı baktıklarında şoke eden bir olaya tanık oldular. Üstelik FBI'ı ve Federal Havacılık İdaresi'ni alarma geçiren olaylar silsilesi, birçok kez yaşandı. Yaşananları, Washington Post'tan Jonathan Edwards anlattı.

Haber 04-11-2021 16:54