Los Zetas Haberleri

7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu! Cara Delevingne'nin evcil dostları böyle kurtarıldı

Cara Delevingne'in Los Angeles'ta bulunan lüks malikanesi neredeyse kül oldu. 7 milyon dolarlık evde çıkan yakında kedileri, itfaiyeciler tarafından kurtarılan Delevingne paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 2024-03-17 08:20:26

Rihanna çatı katı dairesini satışa çıkardı! Aylık aidatı 8 bin 814 dolar! Değer ise dudak uçuklattı

Son dönemde Hindistan'ın en zengin ailesinin düğününde sahneye çıkarak adından söz ettiren Rihanna şimdi de Los Angeles'taki çatı katı dairesi ile gündem oldu. Aylık aidatı 8 bin 814 dolar evin değeri ise dudak uçuklattı.

Magazin 2024-03-16 09:42:09

Oscar'da 'yok artık' dedirten benzerlik! Lily Gladstone'u gören Gupse Özay sandı

96'ncı Oscar Ödülleri Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlendi. Törene katılım gösteren ABD'li oyuncu Lily Gladstone ile ünlü oyuncu Gupse Özay arasındaki benzerliği gören şaşkınlığını gizleyemedi. O anlara sessiz kalamayan Gupse Özay da benzetildiği oyuncunun fotoğrafını paylaştı.

Magazin 2024-03-13 21:04:16

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç yeni yaşını yurt dışında kutladı! Irina Shayk, Mert Alaş ve...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un 52 yaşına giren eşi Nevbahar Koç Los Angeles'ta büyük bir doğum günü kutladı. Renkli kutlamada Irina Shayk, Mert Alaş gibi dünyaca ünlü isimler de vardı.

Magazin 2024-03-12 13:34:18

Irina Shayk Oscar Partisi'nde oldukça iddialıydı! Risk alıp...

Oscar Ödülleri, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Tören sonrasındaki partide model Irina Shayk, seçimiyle adından söz ettirdi.

Magazin 12-03-24 11:19

96'ncı Oscar ödüllerini kazananlar belli oldu! 2024'e Oppenheimer damga vurdu, Robert Downey Jr. bir ilki yaşadı

Tüm dünyanın merakla beklediği 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen gece Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) tarafından organize edilen geceye 7 ödül alan Oppenheimer damga vurdu. En iyi film, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ödüllerinin dağıtıldığı gecede Robert Downey Jr. da bir ilki yaşadı.

Magazin 11-03-24 09:41

Oscar'da 'En İyi Kadın Oyuncu' Emma Stone oldu! Elbisesi patladı: Çok bunaltıcı

Oscar Ödülleri, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 'En İyi Kadın Oyuncu'' Oscar'ı ise Poor Things filmindeki rolüyle Emma Stone'a gitti. Stone sahneye çıktığı anlarda elbisesiyle zor anlar yaşadı.

Magazin 11-03-24 07:25

Madonna ve Kylie Minogue aynı sahnede! Çılgınca dans ettiler

Pop ikonu Madonna, Kadınlar Günü'nde Los Angeles'ta sahne aldı. Sahnesine Kylie Minogue'u davet eden Madonna'nın ünlü isimle düeti ve dansı olay oldu. İki yıldız Can't Get You Out of My Head ile düet yaptı. Dünyaca ünlü yıldızların çılgın dansı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-03-24 15:14

Kadın erkeklerin aldatıp aldatmayacağını öğrenmek için kullandığı yöntemi paylaştı! Her zaman işe yarıyor dedi... İhaneti saniyesinde buldu

ABD'nin Los Angeles kentinden Fiona Shea, sosyal medyasına bakarak aldatma potansiyeline sahip bir erkeği tespit etmenin mümkün olduğunu söyledi. Yönteminin her zaman işe yaradığını dile getiren Shea, "Asla başarısız olmam" dedi.

Trend 07-03-24 11:47

Murat Kurum'un gündem olan videosundaki Hakkı Alkan'a FETÖ tepkisi! Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi o?

İBB başkan adayı Murat Kurum'un 'sipariş listesi' videosu sosyal medyada ses getirmişti. Kurum'un videoda birlikte yer aldığı Hakkı Alkan için gazeteci Fatih Altaylı, "FETÖ'nün Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi?" deyip Murat Kurum hakkında da dikkat çeken bir yoruma imza attı.

Haber 06-03-24 09:22

Dünyanın en ilginç görüntüsü! Biri 2 metre 51 cm, diğeri 62 cm: Neredeyse ayakkabısı kadar

Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile 15 yıldır 'dünyanın en uzun boylu erkeği' unvanını koruyan Sultan Kösen, 62,8 santimetre boyuyla 'dünyanın en kısa boylu kadını' Hindistanlı Jyoti Amge ile Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Los Angeles kentinde bir araya geldi. Buluşmada ilginç görüntüler ortaya çıkarken ayakkabıyla verilen poz gündem oldu.

Haber 20-02-24 09:54

İki penisle dünyaya gelen adamın cinsellik itirafları çok konuşuldu! Son derece nadir görülüyor: Kadınlar bana bağımlı

Los Angeles'ta iki penisle doğan bir kamyon şoförü, alışılmadık cinsel hayatı hakkınd akonuştu. İsmi yalnızca Tank olarak açıklanan adamın itirafları kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Birçok sevgilisinin iki cinsel organa sahip olması nedeniyle heyecanlandığını söyleyen Tank, "Kadınlar bana bağımlı" dedi.

Trend 09-02-24 11:06

Bardağı taşıran son damla! Bianca Censori'nin transparan yağmurluğu sonrası fanlar paylaştı

Hayranları, Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin Los Angeles'ta transparan bir yağmurluğun altında çıplak olarak görüntülenmesinin ardından endişelerini paylaştı.

Magazin 08-02-24 07:58

Esin kaynakları 'Kurtuluş Savaşı'...1920 yılında İspanya'da kurulan 'Los Turcos'un yüzlerce üyesi, kırmızı beyaz kıyafetlerle festivalde boy gösterdi

Festivalleriyle ünlü İspanya'nın önemli kültürel etkinliklerinden "Moros y Cristianos" (Müslüman Araplar ve Hristiyanlar) adlı festivalin en önemli gruplarından "Los Turcos" (Türkler) bu yılki geçitte de en kalabalık grup oldu. Yüzlerce Los Turcos grubu üyesi, kırmızı beyaz kıyafetleri ve ay yıldızlı fesleri ile geçitlerini yaptı. Türkiye veya Türklükle direkt hiçbir bağlantısı olmayan ve 1920'de kurulan "Los Turcos"un esin kaynağının ise Kurtuluş Savaşı olduğu biliniyor.

Haber 04-02-24 00:02

Grip bile olmamıştı, korkunç gerçek 30 yıl sonra onu buldu! Wyand'ı hikayesi her şeyi ortaya çıkardı! On binlerce kişi için kanser tehlikesi! Yıllarca gizlemişler...

1980'lerde Long Beach Donanma Tersanesi'nde çalışan Gilbert Wyand, oğlunun düğünü için gittiği Los Angeles'ta hayatını kabusuyla tanıştı. Bir anda kan kusan Wyand, devamında şiddetli mide ağrısı, terlemeyle sarsıldı. Gittiği doktor tarafından radyasyona maruz kalmanın neden olabileceği bir tür lösemi teşhisi konulan Wtand, korkunç bir gerçekle yüzleşti. Wyand, tersanede çalışmış olan on binlerce gazinin kansere yakalanmış olabileceğinden korkuyor.

Trend 29-01-24 15:15

2024 Oscar adayları açıklandı! Türk yönetmen İlker Çatak'ın filmi de aday gösterildi: İşte en iyi film ve en iyi oyuncu adayları...

Bu yıl 96'ncısı düzenlenecek ve 10 Mart'ta sahiplerini bulacak Oscar ödüllerinin adayları belli oldu. Ödüller, ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Theatre'da gerçekleşen görkemli törenle 10 Mart'ta sahiplerini bulacak. Ayrıca Türk yönetmen İlker Çatak'ın The Teachers' Lounge' (Öğretmenler Odası) isimli filmi, En İyi Uluslararası Film kategorisinde Oscar'a aday gösterildi.

Magazin 23-01-24 19:15

Meksikalı kartelin mermisi saatlerce tükenmedi: Tetikçinin oğlu tutuklanınca polise ateş yağdırdılar

Uyuşturucu kaçakçılığından kara para aklamaya birçok suçta uluslararası düzeyde ün sahibi Meksikalı Sinaloa karteli, tetikçilerinin oğlu tutuklanınca harekete geçti. Kartele bağlı Los Cazadores çetesi, çöllerle kaplı Sonora eyaletinde polise ateş açtı. Kurtarma girişimiyle başlayıp saatlerce süren çatışmanın görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 22-01-24 11:36

2024 Emmy Ödülleri kazananları belli oldu! Succession, Beef ve The Bear geceye damga vurdu

Eylül ayında yapılması planlanırken Hollywood'daki grev nedeniyle ertelenen 75. Emmy Ödül Töreni, Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda gerçekleşti. 75. Emmy Ödülleri kazananları belli oldu. Succession yine zirvedeyken The Bear da en iyi yapım olarak adından söz ettirdi.

Magazin 16-01-24 10:02

Tam 7 yıldır Türkiye'de değildi... Gökhan Özen'in yüzündeki değişim gündem oldu! Son haline yorum yağdı

2000’li yıllara damgasını vuran 42 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak Los Angeles'ta bir yaşam sürüyordu. Eski eşi Selen Sevigen ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Özen, bir kaç ay önce ülkeye geri döndü. 7 yıllık hasretin ardından sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcının yüzündeki değişim herkesi şaşırttı. Gökhan Özen'in son hali gündem oldu.

Magazin 10-01-24 15:54

Selena Gomez, Altın Küre'nin rüküşleri arasına girdi! Elbisesinin alt kısmıyla zor anlar yaşayınca...

Hollywood Yabancı Basın Birliği (HFPA) tarafından düzenlenen ve her yıl televizyon ve sinema dünyasının en iyileri için verilen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri Los Angeles'taki törenle sahiplerini buldu. Selena Gomez gecede rüküşler arasına girerken eteğiyle de zor anlar yaşadı.

Magazin 08-01-24 11:19

Atatürk filminin Los Angeles galasında saldırıya uğradılar! 600-700 kişinin içinde kaldık

DISNEY Plus, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı “Atatürk” dizisini son anda iptal edince yapım film olarak vizyona girdi. Filmin yapımcısı yurt dışı galasında linç edilmek istendiklerini açıkladı.

Magazin 04-01-24 11:20

Amerika'nın en tehlikeli genelev sokağı olarak kabul ediliyor! Görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin Los Angeles bölgesini ziyaret eden bir fenomenin kaydettiği görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Los Angeles'ın tehlikeli genelev sokağı olarak kabul edilen Figueroa Caddesi'ndeki görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti. Görüntülerde kadınların iç çamaşırıyla sokaklarda dolaştığı anlar yer aldı.

Trend 15-12-23 09:06

Mavericks, Luka Doncic'in üstün performansıyla Lakers engelini aştı!

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Dallas Mavericks, Luka Doncic'in üstün performansının yardımıyla konuk ettiği Los Angeles Lakers'ı 127-125 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Spor 13-12-23 10:05

Keanu Reeves'e maskeli hırsız şoku! Sosyal medya yıkıldı: John Wick'i de soymazsın!

Ünlü oyuncu Keanu Reeves'in Los Angeles'taki evine hırsız girdi. ABD'de magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrası sosyal medya kullanıcıları John Wick filmine atıfta bulunup yaşanan olayı ti'ye aldı. Öte yandan maskeli soyguncuların Keanu Reeves'in silahını çaldıkları öğrenildi. İşte detaylar...

Magazin 10-12-23 14:00

Her kıyafeti gündem oluyor... Rita Ora arkasını dönünce olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle dünyaevine giren Rita Ora son dönemde özel hayatıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettiriyor. Rita Ora son olarak British Fashion Awards 2023 gecesinde iddialı seçimiyle dikkat çekti.

Magazin 05-12-23 12:19

Cardi B parti tarzıyla dikkat çekti! Frikik vermemek için göğüslerini elleriyle tuttu

Balenciaga'nın Los Angeles'taki Sonbahar 2024 defilesine Nicole Kidman'dan Kim Kardashian'a, Eva Longoria'dan Cardi B'ye pek çok ünlü isim katıldı. Gecede Cardi B iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 03-12-23 14:55

LeBron James, Alperen Şengün'e övgüler yağdırdı: 'Üst düzey, harika...'

NBA yıldızı LeBron James, Houston Rockets - Los Angeles Lakers maçının ardından Alperen Şengün'le ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Spor 20-11-23 12:52

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bikisine kavuştu! Bikini altının iplerini gevşeterek güneş yanığı gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn geleneğini bozmadı. Fenomen isim Los Angeles'a gidip bikinili pozuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin bikini altının iplerini oynatarak yaptığı paylaşımı gündem yarattı.

Trend 18-11-23 11:27

Adriana Lima estetiğin dozunu fena kaçırdı! Son halini gören tanıyamadı

Dünyaca ünlü süper model Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Los Angeles'ta gerçekleşen film galasında boy gösteren Lima, hem tarzı hem de estetiğiyle dikkat çekti.

Magazin 14-11-23 20:02

Arda Güler'e uygulanan yanlış tedavi, bardağı taşıran son damla oldu! Real Madrid'de o ismin görevine son verildi

İspanya La Liga devi Real Madrid'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler de dahil olmak üzere birçok oyuncusu sakatlıkla boğuşan Los Galacticos'tan flaş bir hamle geldi. Sakatlıklarının tekrarlanması ve sürelerin uzaması sonrasında kulüp doktoru Niko Mihic görevden alındı. İspanyol basını, bu kararın Arda Güler'e uygulanan yanlış tedavi olduğunu öne sürdü. İşte detaylar...

Spor 13-11-23 09:07

Ebru Şahin Hollywood tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Ünlü oyuncu Ebru Şahin son olarak başrolünü Birkan Sokullu ile paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Önceki gün Los Angelas'ta düzenlenen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'ne katılan güzel oyuncu davet tarzıyla sosyal medyayı salladı. Şahin'in iddialı tarzına beğeni yağdı.

Magazin 08-11-23 17:15

Bu sefer dekolte vermedi! Salma Hayek bu sefer rüküş bulundu

Los Angeles Sanat Müzesi tarafından dün düzenlenen 2023 LACMA ART + Film Gala'sında Salma Hayek de vardı. ünlülerin akın ettiği gecede derin dekolteli seçimlerle dikkat çeken Hayek bu sefer gecede 0 dekolteyle yer aldı. Güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyada 'rüküş' olarak yorumlandı.

Magazin 06-11-23 07:58

Amerikalı siyasetçi alkollü araç kullanma şüphesiyle tutuklandı! Park halindeki araca çarptı... Savunması şaşırttı: Hapşırdığım için aracın kontrolünü kaybettim

Amerika Birleşik Devletleri'nde Kaliforniya Temsilciler Meclisi Üyesi Wendy Carrillo Los Angeles'ta park halindeki bir araca çarptı. Alkollü araç kullanma şüphesiyle tutuklanan Carrillo polise verdiği ifadesinde hapşırdığını ve aracının kontrolünü kaybettiğini iddia etti.

Trend 04-11-23 13:45

Bir döneme damga vurmuştu! Lost'un Jack'i son hali ile şaşırttı, Matthew Fox yıllara yenik düştü

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Matthew Fox'un değişimi nedeniyle yeniden gündem oldu. Yakışıklı, oyuncuyu görenler tanımakta zorlanıyor. İşte Lost'un Jack'i Matthew Fox'un son hali...

Magazin 03-11-23 14:33

Lost dizisinin Sawyer'ı son hali ile şaşırttı! Josh Holloway'İ Kate görse tanıyamaz

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Josh Holloway'in değişimi nedeniyle yeniden gündeme geldi. Ünlü yıldızın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 02-11-23 12:10

NBA'de James Harden'ın yeni rotası Los Angeles Clippers

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Clippers, Philadelphia Sixers'ta forma giyen all-star James Harden'ı takas karşılığında kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Spor 31-10-23 15:21

Cesedi elleri ve ayakları bağlı olarak buzdolabında bulundu! Vücudunda yasaklı madde izleri vardı... Öldüğü sırada hamileydi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan model Maleesa Mooney'in ölümü ülkede geniş yankı uyandırdı. Mooney'in cansız bedeni dairesinde buzdolabının içinde ağzı tıkalı, el ve ayak bilekleri birbirine bağlı halde bulundu. Ailesinin 2 aylık hamile olduğunu belirttiği Mooney'in otopsi raporunda vücudunda yasaklı madde izlerine rastlandı.

Trend 28-10-23 10:10

Los Angeles'taki 2028 Olimpiyat Oyunları'na 5 branş dahil edildi

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), 5 spor branşını 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları'na dahil etti.

Spor 16-10-23 12:53

Konserlerini tek tek iptal etmişti! Gökhan Özen 10 Milyon TL'lik tazminat davası açacak

2000’li yıllara damgasını vuran 42 yaşındaki ünlü şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak Los Angeles'ta bir yaşam sürüyordu. Eski eşi Selen Sevigen ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özen, geçtiğimiz ay ülkeye geri döndü. Geçtiğimiz günlerde konserleri iptal ettiğini açıklayan ünlü isim 10 Milyon TL'lik maddi manevi tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Magazin 09-10-23 17:13

Rita Ora beyaz bluzuyla poz verdi! Sütyensiz poz gündem oldu

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle dünyaevine giren Rita Ora ile Taika Waititi, düğünden fotoğrafları 2 yıl sonra paylaşarak gündem olmuştu. Evliliği kadar tarzıyla da son dönemde adından söz ettiren şarkıcı Ora sütyensiz seçimiyle gündem oldu.

Magazin 09-10-23 08:18

SON DAKİKA | ABD'de çirkin provokasyon: Ermeni protestoculardan Türk diplomatlara fiziki ve sözlü saldırı! AK Parti'den çok sert tepki

Son dakika haberi: ABD'de Türkiye konulu konferansı provoke etmeye çalışan Ermeni protestoculara polis müdahale etti. AK Partili Ömer Çelik, "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" diyerek olaya tepki gösterdi. Dışişleri ise “Heyetimize fiziki saldırıda bulunanlar hakkında gerekli hukuki süreç tarafımızdan başlatılacak” dedi.

Haber 30-09-23 14:45

7 yıl sonra Türkiye'ye dönen Gökhan Özen'in konserleri tek tek iptal edildi! Hukuk sürecini başlatıyor

2000’li yıllara damgasını vuran 42 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak Los Angeles'ta bir hayat sürüyordu. Eski eşi Selen Sevigen ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özen, geçtiğimiz ay ülkeye geri döndü. 7 yıllık hasretin ardından sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcının bazı konserleri iptal edildi. Ünlü isim konu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 28-09-23 09:55

1,5 milyon dolarlık Buda heykeli Los Angeles'taki galeriden çalındı!

ABD'nin Los Angeles şehrindeki bir galeride sergilenen Buda heykeli geçtiğimiz hafta çalındı. Heykelin değerinin 1,5 milyon dolar olduğu ifade edilirken, hırsızlık anına dair görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 24-09-23 11:07

Akılalmaz olay! 'Los Choneros' çetesinin liderinin cesedi mezarlıktan çalındı...

'Los Choneros' adlı çetenin ikinci ismi olarak bilinen Ekvadorlu Junior Roldn'un, Kolombiya'da öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Çete lideri Roldn'ın cesedi Kolombiya'daki mezarlıktan çalındı.

Haber 14-09-23 17:01

Ayrıldıkları iddia ediliyordu! Timothée Chalamet ve Kylie Jenner, konserde dudak dudağa yakalandı

Kardashian ailesinin en çok konuşulan isimlerinden Kylie Jenner özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Timothée Chalamet ile ayrıldığı konuşulan Kylie Jenner, Beyoncé'nin Los Angeles'taki konserinde dudak dudağa yakalandı.

Magazin 07-09-23 11:55

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent sahnede mikrofonu fırlattı! Seyirci kadının kafasını yardı

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent dün gece Kaliforniya'nın Los Angeles şehrinde verdiği konserde bir kadını yaraladı. Crypto.com Arena'da sahne alan rapçi, mikrofonun çalışmamasına sinirlenince seyircilere fırlattı. Mikrofon, seyirci kadının kafasına sert bir şekilde çarptı ve kadının kafasını yardı.

Magazin 01-09-23 10:41

Elon Musk'a oyun turnuvasında 'yuhalanma' şoku! O anlar sosyal medyada paylaşılıp gündem oldu

Elon Musk, Los Angeles'ta hafta sonu gerçekleştirilen Valorant Dünya Şampiyonası Finali'nde 4 saniye gibi kısa bir süreliğine göründü. Seyircilerin yüksek sesli yuhalamalarla tepki verdiğini ve "Twitter'ı geri getir" sloganının atıldığını gösteren bir video ise Musk'ın sosyal medya platformu X'te viral oldu.

Haber 28-08-23 13:39

Rihanna ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti

Rihanna'nın 34 yaşındaki partneri A$AP Rocky ile ikinci çocuğunu kucağına aldığı bildirildi. TMZ, 35 yaşındaki şarkıcının 3 Ağustos'ta Los Angeles'ta bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini iddia etti.

Magazin 22-08-23 08:23

Eski eşiyle sorunlar yaşıyordu... Yurt dışından dönen Gökhan Özen kızlarına kavuştu!

2000’li yıllara damgasını vuran 42 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak Los Angeles'ta yaşıyordu. Selen Sevigen ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özen ülkeye dönünce iki kızına kavuştu ve paylaşım da gecikmedi.

Magazin 17-08-23 15:12