Louis Walsh Haberleri

İstanbul trafiğine dayanamadı! Avrupalı turistin Türk sürücüyle yaşadığı panik anları sosyal medyada viral oldu

Louis isimli bir turistin İstanbul trafiğinde yaşadığı panik anları sosyal medyada viral oldu. Arnavutköy sokaklarında bir arkadaşının aracına binen Louis, yolculuk sırasında adeta panik atak geçirdi. İkili bir türlü orta noktayı bulamazken İngilizce olarak tartıştı. Türk sürücünün tartışma sırasında Türkçe kelimeler seçmesi herkesi gülümsetti.

Trend 2024-03-12 08:20:04

Lottie Tomlinson transparan eteği ve büstiyeriyle poz verdi! Cesur tarzına beğeni yağdı

Bir döneme damga vuran müzik grubu One Direction'ın üyelerinden Louis Tomlinson'ın kardeşi olan Lottie Tomlinson sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa cesur tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 2024-01-30 15:29:28
ele

2023 Nobel Kimya Ödülü sahibini buldu!

2023 Nobel Kimya Ödülü'ne 3 kişi layık görüldü. Kuantum alanındaki çalışmalarıyla Moungi Bawendi, Louis Brus ve Alexi Ekimov 2023 Nobel Kimya Ödülü'nün sahibi oldu.

Haber 2023-10-04 13:16:09

İngiltere'de taç giyme töreninde Prens Louis hareketleriyle dikkat çekti! İlgisini kaybedince...

İngiltere'de, 70 sene sonra ilk kez gerçekleşen taç giyme töreni dünya basınının gündeminde... Taç giyme töreninde Kate Middleton ve Prens William'ın küçük oğlu Prens Louis'in hareketleri ve olaya karşı ilgisini kaybetmesi basında bolca yer aldı.

Magazin 2023-05-07 09:30:46

Her şey 9 dakika içinde oldu! Öğretmenleri rol yaptığını düşündü... 5 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut şehrine bağlı Hartford bölgesinde yaşanan bir olay ülkede geniş çaplı yankı uyandırdı. 5 yaşındaki Romeo Pierre Louis isimli bir çocuk nadir görülen bir kalp rahatsızlığı nedeniyle okuldayken hayatını kaybetti. Louis’in ailesi çocuklarının bayıldıktan sonra rol yaptığını düşünerek yardım etmediğini iddia ettikleri için okula dava açtı.

Trend 10-04-23 09:00

Lottie Tomlinson minik bikinisiyle sere serpe! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Bir döneme damga vuran müzik grubu One Direction'ın üyelerinden Louis Tomlinson'ın kardeşi olan Lottie Tomlinson sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Tomlinson bu defa minik bikinisiyle sere serpe uzandı. Ünlü ismin iddialı pozlarına adeta beğeni yağdı.

Magazin 04-04-23 10:33

Lottie Tomlinson göğüs dekoltesiyle büyüledi! Beğeni yağdı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Lottie Tomlinson cesur paylaşımlar yapıyor. İngiliz-İrlandalı müzik grubu One Direction'ın üyelerinden Louis Tomlinson'ın kardeşi olan ünlü isim göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 25-03-23 15:47

Her şey 3 saniye içinde oldu! Evsiz bir adamın yanına gidip silahını çıkarttı... Ardından kafasına nişan alıp tetiği çekti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Missouri eyaletinin Saint Louis bölgesinde 23 yaşındaki Deshawn Thomas isimli bir adam kaldırımda oturan evsiz bir adamın yanına yaklaşarak onu silahla başından vurdu. O anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratırken Thomas birinci derece cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Trend 04-03-23 11:37

Kılıç Savaşları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kılıç Savaşları filmi oyuncu kadrosu ve konusu

Kılıç Savaşları filmi bu akşam saat 20:00'de Show Tv'de ekranlara gelecek. Başrollerinde; Donnie Yen, Louis Koo, Siu-Wong Fan'ınyer aldığı Kılıç Savaşları filmini seyretmek isteyen vatandaşlar film hakkındaki detayları sorgulamaya başladılar. Peki, Kılıç Savaşları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kılıç Savaşları filmi oyuncu kadrosu ve konusu...

Trend 20-02-23 19:28

''Depay ile dudak dudağa öpüşüyoruz'' Hollanda Teknik Direktörü Van Gaal'den flaş sözler

Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Arjantin maçı öncesi konuştu. Deneyimli teknik adam, kendisi için konuşan Angel Di Maria'ya ilginç bir cevap verdi. Verdiği cevap sonrası Van Gaal'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-12-22 23:50

Dünya Kupası öncesi Hollanda teknik direktör Louis van Gaal'dan olay açıklamalar! Karım turuncu iç çamaşırı aldım...

Son dakika... 2022 Dünya Kupası'na sayılı günler kala Hollanda Milli Takımı'nın tecrübeli Teknik Direktörü Louis van Gaal düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalarıyla çok konuşulan isimlerden oldu. İşte tecrübeli teknik adamın o sözleri...

Spor 12-11-22 09:18

Kocası bir erkek ama kadın gibi giyinip süsleniyor! ''İkimizi de kadın sanıp flört etmek isteyenler var''

43 yaşındaki Linda Bailey ve 37 yaşındaki eşi Phil Walsh alışılmışın dışında bir çift. Bunun sebebi Phil'in kadınsı kıyafetleri her zaman daha rahat bulduğu için yaklaşık on yıldır bir kadın gibi giyinmesi. İlişkilerine ve içinde oldukları duruma dair detayları sosyal medya hesaplarında da anlatan çift, açıklamalarıyla merakları soruları yanıtladı.

Trend 09-11-22 15:07

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin 'Jekyll & Hyde' için bir arada

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll Hyde’ müzikali sahneye taşınıyor. Müzikalde Elçin Sangu ile Hayko Cepkin bir arada seyirci karşısına çıkıyor. Etkinliğin biletleri satışa sunuldu.

Magazin 12-10-22 15:24

Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzonspor maçı hangi kanalda ekrana gelecek?

Monaco ile Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta H Grubu'nda karşı karşıya gelecek. Heyecan verici maç için nefesler tutuldu. Monaco Trabzonspor maçı 18 bin 500 kişilik II. Louis Stadyumu'nda düzenlenecek. Peki Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzonspor hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 06-10-22 17:45

Monaco Trabzonspor maçının hakemi Giorgi Kruashvili kimdir? Giorgi Kruashvili nereli ve kaç yaşında?

Monaco Trabzonspor maçının hakemi Giorgi Kruashvili, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta H Grubu'nda bu akşam oynanacak karşılaşma öncesi merak edildi. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen maç yaklaşık 18 bin 500 kişilik II. Louis Stadyumu'nda oynanacak. Bordo mavili taraftarlar karşılaşmayı yönetecek hakeme ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, Monaco Trabzonspor maçının hakemi Giorgi Kruashvili kimdir, nereli ve kaç yaşında? Giorgi Kruashvili nereli ve kaç yaşında?

Spor 06-10-22 15:15

Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzonspor maçı canlı yayın hangi kanalda?

Monaco UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta H Grubu'nda Trabzonspor'u misafir edecek. Futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen maç, yaklaşık 18 bin 500 kişilik II. Louis Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Monaka'daki karşılaşmayı Gürcü hakem Giorgi Kruashvili yönetecek. Peki, Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzonspor maçı hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi...

Spor 05-10-22 18:20

Monaco Trabzon maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Monaco Trabzon maçı için geri sayım sürüyor!

Monaco Trabzon maçı için geri sayım devam ediyor. Monako merkezli Fransız futbol kulübü UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta H Grubu'nda sahasında Karadeniz ekibini konuk edecek. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşma yaklaşık 18 bin 500 kişilik II. Louis Stadyumu'nda oynanacak. Monaka'daki karşılaşmayı Gürcü hakem Giorgi Kruashvili yönetecek. Peki, Monaco Trabzon maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco Trabzon maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-10-22 09:30

Louis Tomlinson, İstanbul'da dinleyicileriyle buluştu

Louis Tomlinson, İstanbul'da dinleyicileriyle buluştu

Yurthaber 02-07-22 10:00

Kendilerini 1889 tarihli Van Gogh tablosuna yapıştırdılar! Bu resme yapışmış durumdayız çünkü...

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Courtauld Gallery'deki Van Gogh sergisine gelen iki iklim aktivisti, iklim değişikliğine dikkat çekmek için ellerini sürdükleri yapıştırıcıyla Van Gogh’un 1889 tarihli “Peach Trees In Blossom” (Çiçek Açmış Şeftali Ağaçları) tablosunun çerçevesine yapıştırdı. 21 yaşındaki Louis McKechnie, "Bu resme yapışmış durumdayız çünkü geleceğimiz için korkuyoruz. İhtiyacımız olan değişikliği elde etmenin başka bir yolu olsaydı, yapardık. Diğer her şeyi denedik" dedi.

Haber 01-07-22 11:37

Kraliçe Elizabeth bile şaşkına döndü! Törene 4 yaşındaki Prens Louis damga vurdu

Kraliçe Elizabeth'in tahta gelişinin 70'inci yılının kutlandığı törene damga vuran isim Kraliçe'nin küçük torunu Prens Louis oldu. 4 yaşındaki Louis, tören sırasında sıkılınca şekilden şekle girdi.

Magazin 03-06-22 08:54

Prens Louis 4 yaşında: Kate Middleton'ın çektiği kareler yayınlandı

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde tahtın beşinci sıradaki varisi, Prens William ile Kate Middleton'ın küçük oğlu Prens Louis, 4 yaşına girdi. Prens'in doğum günü fotoğraflar yayınlandı.

Magazin 23-04-22 15:03

HRW’den BM’nin Rusya Kararına Destek

Rusya’nın Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi üyeliğinden çıkarılmasıyla ilgili İnsan Hakları İzleme Örgütü’nden (HRW) açıklama geldi. Kurumun BM Direktörü Louis Charbonneau açıklamasında, BM Genel Kurulu kararının Rusya’ya “apaçık bir mesaj” ilettiğini söyledi

Haber 07-04-22 23:03

Dünyaca ünlü teknik direktör Louis Van Gaal, kansere yakalandı!

Hollanda Milli Takımı'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Louis Van Gaal, prostat kanserine yakalandığını açıkladı ve "Oyuncuların haberi olmadan geceleri hastaneye gidiyordum" dedi.

Spor 04-04-22 12:50

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova, kendisine aldığı hediyeyi sosyal medyadan seksi pozuyla gösterdi! Lüks arabasının önünde...

Amerikalı yetişkin film yıldızı ve OnlyFans fenomeni Mia Malkova geçtiğimiz günlerde Louis Theroux ile yaptığı bir röportajda ayda 189 bin sterlin (3 milyon 621 bin TL) kazandığını açıklamıştı. Aylık kazancıyla herkesi şaşkınlığa uğratan yetişkin film yıldızı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda takipçilerine kendisine aldığı hediyeyi gösterdi.

Trend 29-03-22 16:19

Fransız milletvekilinden skandal 'Ukrayna' açıklaması! Şüphesiz yüksek kalitede bir göç olacak

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi sonrası yeni bir göç dalgasından endişe edilirken Fransız milletvekili Jean Louis Bourlanges, oluşabilecek göç ile ilgili "Şüphesiz yüksek kalitede bir göç olacak" dedi.

Haber 25-02-22 15:05

Louis van Gaal kalçasını kırdı, Hollanda-Norveç maçında sahada olması için çözüm aranıyor

Hollanda Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal'ın, Pazar akşamı antrenmandan sonra otele dönerken düşerek kalçasını kırdığı açıklandı. Hollanda Futbol Federasyonu (KNVB) yönetimi, çalışmalarını koltuk değneği ve tekerlekli sandalye ile sürdüren van Gaal'ın durumu için özel çözüm arıyor. Lahey'den Yusuf Özkan'ın haberi.

Spor 13-01-22 03:56

Virgil Abloh: Off-White markasının kurucusu ve Louis Vuitton baş tasarımcısı 41 yaşında hayatını kaybetti

Moda dünyasının en ünlü tasarımcılarından olan Virgil Abloh, 41 yaşında, ender görülen bir kanser türü nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 06-01-22 05:03

Louis Wain: 20. yüzyılda kediler hakkındaki algıları değiştiren İngiliz sanatçı

Sanatçı Louise Wain'in, kendisine ilham veren eşini kaybettikten sonra ruh sağlığının bozulmasıyla yoksulluğa ve akıl hastanesine uzanan trajik hikayesi, Benedict Cumberbatch ve Claire Foy'un oynadığı Louis Wain'in Renkli Dünyası filmiyle izleyiciye sunuluyor.

Haber 29-12-21 14:04

Louis van Gaal kalçasını kırdı, Hollanda-Norveç maçında sahada olması için çözüm aranıyor

Hollanda Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal'ın, Pazar akşamı antrenmandan sonra otele dönerken düşerek kalçasını kırdığı açıklandı. Hollanda Futbol Federasyonu (KNVB) yönetimi, çalışmalarını koltuk değneği ve tekerlekli sandalye ile sürdüren van Gaal'ın durumu için özel çözüm arıyor. Lahey'den Yusuf Özkan'ın haberi.

Spor 23-12-21 20:39

Virgil Abloh: Off-White markasının kurucusu ve Louis Vuitton baş tasarımcısı 41 yaşında hayatını kaybetti

Moda dünyasının en ünlü tasarımcılarından olan Virgil Abloh, 41 yaşında, ender görülen bir kanser türü nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 16-12-21 21:01

Kilo verdikten sonra sarkan cildini gösterdi! Kendisini eleştirenlere meydan okudu

Jess Walsh isimli TikTok kullanıcısı kilo verme serüvenini sosyal medya hesabından paylaştı. 10 kilo verdikten sonra sarkık cildini sosyal medyadan gösteren Walsh, kendisini eleştirenlere meydan okudu. TikTok yıldızı özgüveninden dolayı övgü dolu yorumlar aldı.

Trend 06-12-21 12:27

Louis van Gaal kalçasını kırdı, Hollanda-Norveç maçında sahada olması için çözüm aranıyor

Hollanda Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal'ın, Pazar akşamı antrenmandan sonra otele dönerken düşerek kalçasını kırdığı açıklandı. Hollanda Futbol Federasyonu (KNVB) yönetimi, çalışmalarını koltuk değneği ve tekerlekli sandalye ile sürdüren van Gaal'ın durumu için özel çözüm arıyor. Lahey'den Yusuf Özkan'ın haberi.

Spor 04-12-21 16:51

Moda dünyasını yıkan ölüm! Virgil Abloh genç yaşta kansere yenik düştü

Ünlü Fransız moda evi Louis Vuitton'un yıldız tasarımcısı olarak öne çıkan ve dünyanın en etkili tasarımcılarından biri olarak gösterilen, Off-White markasının kurucusu ve Louis Vuitton'un erkek giyim direktörü Virgil Abloh, 41 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 29-11-21 11:55

Virgil Abloh: Off-White markasının kurucusu ve Louis Vuitton baş tasarımcısı 41 yaşında hayatını kaybetti

Moda dünyasının en ünlü tasarımcılarından olan Virgil Abloh, 41 yaşında, ender görülen bir kanser türü nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 29-11-21 02:56

Thomas Müller eşi için 100 milyon euroyu reddetti

Louis van Gaal, zamanında Thomas Müller'i transfer etmeye çok yakın olduğunu fakat eşinin buna karşı çıktığını söyledi.

Spor 18-11-21 17:41

Louis van Gaal, sakatlığı nedeniyle yok

A Milli Takım'ı da yakından ilgilendiren maçta Hollanda ile Norveç karşı karşıya gelecek. Hollanda'da teknik direktör Louis van Gaal, sakatlığı nedeniyle saha kenarındaki yerini alamayacak.

Spor 16-11-21 18:18

Rakibimiz Hollanda'nın hocası Van Gaal yürüyemez hale geldi!

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis Van Gaal, bisikletten düştü, yürüyemez hale geldi. Bugünkü antrenmanı golf aracıyla takip etti. Van Gaal, Norveç maçını tekerlekli sandalyede izleyecek.

Spor 15-11-21 15:31

Paris'te kendini ateşe veren hastane personeli yoğun bakıma alındı

Fransa'nın başkenti Paris'te kendini ateşe veren Saint-Louis Hastanesi personeli ile kendisini kurtarmaya çalışan kişi yoğun bakıma alındı.

Haber 09-11-21 02:23

Paul Walker'ın kızı Meadow sessiz sedasız evlendi! O detay dikkat çekti

2013 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Paul Walker'ın kızı Meadow, sevgilisi Louis Thornton Allan ile evlendi. Düğüne o detay damga vurdu.

Magazin 23-10-21 14:18

Hatayspor 1-2 Fenerbahçe (Maç sonucu)

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, zorlu Hatay deplasmanından 2-1 galip ayrıldı. Sarı lacivertlilerde Valencia 2 asistiyle yıldızlaşırken, goller Rossi ve Novak'tan geldi. Hatay'ın tek golünü Saint-Louis kaydetti. Fenerbahçe, deplasmanda aldığı galibiyetle maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Spor 26-09-21 17:58

Louis van Gaal: Her şeyi harika bir şekilde yaptık

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis van Gaal, "Oyuncular her şeyi harika bir şekilde yaptılar. Harika bir haftaydı ve bugün de güzel bir oyun sergilediler" dedi.

Spor 08-09-21 07:13

Van Gaal, Türkiye'nin Karadağ'la berabere kalmasından memnun: 'Her zaman şanslıyımdır'

Dünya Kupası grup elemelerinde Türkiye'nin Karadağ ile 2-2 berabere kalması, gruptaki en önemli rakibi Hollanda'yı memnun etti. Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal, 1-1 biten Norveç maçı sonrası Türkiye-Karadağ maçıyla ilgili olarak, "Her zaman şanslıyımdır" dedi.

Haber 02-09-21 12:17

Kahreden görüntü! Koronavirüs tedavisi için sırada beklerken bir anda yere yığıldı

Covid tedavi merkezi katında yatan kadının fotoğrafını çeken Floridalı adam ''Bu şey öldürür'' diyerek pandeminin ne kadar ciddi bir boyutta olduğunu gösterdi. Louis Lopez, ''Hastanede yer olmadığı için kütüphanede tedavi gören insanları görmek, artık ayağa kalkamayacak kadar hasta olan kişilere tanık olmak çok kötüydü. Eğer aşısız olsaydım ben de bu şekilde olabilirdim'' diyor.

Haber 21-08-21 10:29

Muhammed Ali'nin torunu Nico Ali Walsh, ilk maçını nakavtla kazandı

Muhammed Ali'nin torunu Nico Ali Walsh, profesyonel kariyerindeki ilk maçında teknik nakavtla galip geldi.

Spor 16-08-21 16:48

Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker büyüdü! Ünlü aktörle nişanlandığını duyurdu

Genç yaşta geçirdiği araba kazası sonucu hayatını kaybederek hayranlarını yasa boğan Paul Walker’ın kızı Meadow Walker büyüdü. Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker, aktör Louis Thornton-Allan ile nişanlandığını duyurdu.

Magazin 10-08-21 10:31

Sınırları aşan hayat tarzıyla lüksün tanımı olarak bilinen Kral 14. Louis’in banyo rutini herkesi şaşırttı

1638 yılında doğan Louis, 4 yaşında tahta yükseldi ve diğer tüm hükümdarlardan daha uzun süre tahtta kaldı. ‘Güneş Kral’ olarak isimlendirilen 14. Louis, eski av köşkünü olan şatoyu Versay Sarayı’na çevirmesiyle ünlenmişti. Ancak Versay Sarayı’ndaki lüks yaşamına rağmen hayatı boyunca sadece üç kez banyo yapması onu tarihin en farklı kişilerinden biri haline getirdi.

Trend 02-08-21 11:16

Dylan Saint-Louis, Hatayspor’da

Hatayspor, Dylan Saint-Louis’i renklerine bağladı.

Spor 30-07-21 20:15

Muhammed Ali'nin torunu Nico Ali Walsh boksör oluyor

Muhammed Ali'nin yolundan ilerleyen torunu Nico Ali Walsh, ilk profesyonel maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Spor 25-06-21 23:19

Ünlü futbolcu Jamie Vardy’nin hayatını konu alan filmin başrolleri için Robert Pattinson, Zac Efron ve Louis Tomlinson’ın adı geçiyor

Premier Lig’e damga vuran Jamie Vardy’in hayatını konu alacak olan biyografi türündeki filmin hazırlıkları sürüyor. Senaryo aşaması tamamlanan yapım için başrol kararsızlığı yaşanıyor. Vardy’nin hayatını canlandırması için Robert Pattinson, Zac Efron ve Louis Tomlinson gibi isimlerle görüşüldüğü iddia edildi.

Trend 01-06-21 17:36