Luisa Ortega Haberleri

Jenna Ortega ve Martin Freeman'ın seks sahnesi yaş farkı yüzünden eleştirildi! İğrenç yorumlarına açıklama geldi

Jenna Ortega'nın yeni filminde kendisinden 31 yaş küçük Martin Freeman ile seks sahnesi tepkilere neden oldu. Filmin mahremiyet koordinatörü, Jenna Ortega'ya dair eleştirilere yanıt vermek zorunda kaldı.

Magazin 2024-02-08 15:55:34

Wednesday yıldızı Jenna Ortega gecelikli pozuyla beğeni butonunu çökertti

Wednesday dizisiyle sarsılmaz bir ün yakalayan Jenna Ortega, Instagram hesabından paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu. ABD'li güzel ev haline ''Melek yüzüm ve ben'' notunu düştü.

Magazin 2023-01-30 12:40:08

Wednesday'le yıldızı parlayan Jenna Ortega dekoltesiyle gündeme oturdu

Tim Burton'ın kaleminden çıkan efsane dizi Wednesday ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ABD'li oyuncu Jenna Ortega, Golden Globes Ödül Töreni'ne iddialı tarzıyla damga vurdu.

Magazin 2023-01-11 18:52:12

Wednesday’in yıldızı Jenna Ortega o repliği söylemeyi reddetmiş! Senaryodan çıkartıldı

Yayınladığı dijital platformda İngilizce dilinde en çok izlenen yapımlar arasında yerini alan ve kısa sürede 1 milyar saat izlenmeye ulaşan “Wednesday” dizisinin senaryosunda değişikliği yapıldığı iddia edildi. Dizinin yıldızı Jenna Ortega senaryodaki bir repliği söylemeyi reddettiğini itiraf etti.

Trend 2022-12-31 16:00:56

Wednesday'ın yıldızı Jenna Ortega transparan elbisesiyle nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisi Wednesday ile yıldızı parlayan genç yıldız Jenna Ortega, transparan elbisesiyle takipçilerini büyüledi. Jenna Ortega'nın cesur stiline kısa sürede 10 milyonun üzerinde beğeni geldi.

Magazin 17-12-22 20:41

Wednesday'ın yıldızı Jenna Ortega'nın seksi pozlarına yorum yağdı

Daha ilk sezonuyla izlenme rekorları kıran Wednesday dizisinin yıldızı Jenna Ortega, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. 20 yaşındaki yıldızın cesur pozlarına takipçileri yorum yağdırdı.

Magazin 13-12-22 10:18

Wednesday oyuncuları kimler, konusu nedir? Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega'dan şok eden itiraf

Wednesday dizisi Netflix’te izleyici karşısına çıktı. Merak edilen yapımlardan biri olan Wednesday oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Dizinin başrol oyuncusu olan Jenna Ortega, Wednesday Addams karakterine hayat veriyor. Peki, Wednesday oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 06-12-22 16:16

Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega çocukken küçük hayvanlara otopsi yaptığını anlattı

Wednesday yıldızı Jenna Ortega, çocukken "küçük" ölü hayvanlara otopsi yaptığını anlattı. Ortega, Tim Burton'ın Netflix dizisi Wednesday'de Christina Ricci'nin meşhur ettiği gotik genç kız karakteriyle ilk çıkışını yaptı.

Magazin 26-11-22 14:47

Hayat Bilgisi'nin ünlü oyuncusu Paşhan Yılmazel yönetmenliğe adım attı

Yayınlandığı döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde oynadığı Ortega Sedat rolüyle şöhreti elde eden Paşhan Yılmazel, Hayat Bilgisi'nden sonra pek çok dizide rol almış ancak akıllarda hep Ortega Sedat rolüyle yer etmişti. Yönetmenlik yapmaya başlayan başarılı oyuncu, imajında da yeniliğe gitti.

Magazin 05-11-22 14:01

Kocasının sevgilisi olduğunu düşündüğü kıza öyle bir şey yaptı ki!

İngiltere'nin Warwick kentinde yaşayan ve şef kocasıyla bir bar işleten 47 yaşındaki Luisa Santos, mekanlarında çalışan genç bir garsonun eşiyle ilişkisi olduğunda inandı. Gerçek olmayan bu kurguları sebebiyle çalışanları Hannah Pritchett'e bıçaklı saldırıda bulunan Santos, cinayete teşebbüsten yargılandı.

Trend 08-10-22 17:53

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel paylaştı! Yıllara meydan okuyorsun

Perran Kutman, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin oynadığı Hayat Bilgisi'nde Ortega karakterine hayat veren Paşhan Yılmazel uzun süredir ekranlardan uzakta. Hem tiyatro hem de seslendirme yapan Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı son haliyle takipçilerinin dikkatini çekti.

Magazin 15-08-22 14:33

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel paylaştı! Ortega Sedat sahalara geri döndü

Hayat Bilgisi dizisiyle tanınan ve bir süredir ekrandan uzak olan Paşhan Yılmazel yeni projesini sosyal medyadan duyurdu. Hayat Bilgisi'nin Ortega'sının paylaşımı sevenlerini heyecanlandırdı. Yılmazel'e "Ortega Sedat sahalara geri döndü" yorumu yağdı.

Magazin 10-01-22 14:19

Hayat Bilgisi’nin Ortega’sı Paşhan Yılmazel'e yorum yağdı! Hiç yaşlanmıyorsun

Perran Kutman, Gökçe Bahadır, Tarık Papuççuoğlu, Aslı Enver gibi birçok ünlü oyuncunun rol aldığı Hayat Bilgisi dizisinin sevilen karakterlerinden Ortega Sedat karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel'in yıllar içindeki değişimi görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Magazin 24-09-21 15:45

ABD'de 9 yaşındaki El Salvadorlu çocuk, 500 günden uzun süredir gözetim merkezinde tutuluyor

ABD'de El Salvadorlu bir anne ve kızı, çocukların 20 günden fazla kamplarda tutulmasını yasaklayan düzenlemeye rağmen 500 günden uzun süredir gözetim merkezinde tutuluyor. Luisa adlı 9 yaşındaki kız çocuğu, ABD Kongresi'ne gönderdiği mektubunda, annesi Ariana ile birlikte salıverilmeleri için yardım istedi.

Haber 03-02-21 13:47

At sırtında dünya turu yapan gezginler Kütahya'da

Yeni Zellandalı Pete Breidahl ve Alman Luisa Mayr, at sırtında 700 kilometreden fazla yol katederek Kütahya'ya geldi.

Trend 16-12-20 11:14

Rehberlik ettiği turistin Müslüman olmasını vesile oldu

Gençlerin yabancı dilini geliştirmek amacıyla başlatılan "Gönüllü Turizm Elçileri" projesine katılarak İstanbul'u ziyaret eden turistlere rehberlik yapan Kadıköy İmam Hatip Lisesi İspanyolca sınıfı öğrencisi 17 yaşındaki Batuhan Ateş, Sultanahmet gezisinde ezan sesinden etkilenen Perulu Beatriz Ortega Viera'nın Müslümanlığı seçmesine vesile oldu - Batuhan Ateş: - "Ezan sesinin kendisini etkilediğini anlattı. Sonrasında ikindi ezanı okundu. 'Bu sesi duyduğunuzda ne hissediyorsunuz' diye sordum. Bu sesin aynısını Mısır'da da duyduğunu, içinin huzur dolduğunu ve güvende olduğunu hissettiğini söyledi" - "2 ay önce telefonuma bir video geldi. Hanımefendi şehadet getiriyordu. Doğru yolu bulduğu için bana çok teşekkür ettiğini söylüyordu. İslam'ı kabul ettikten sonra ruhen ve madden daha iyi olduğunu ifade etti"

Haber 18-10-19 11:02

Nikaragua'dan ABD'ye protestoları cesaretlendirme suçlaması

Nikaragua Devlet Başkanı Daniel Ortega, ABD'nin Managua Büyükelçiliğinin protestocuları cesaretlendirdiğini, "yangına körükle gittiğini" savundu

Haber 24-09-19 19:38

Getafe-Trabzonspor maçına doğru

Getafe Teknik Direktörü Jose Bordalas: - "Heyecanımız çok yüksek. Bizim için tarihi bir maç" - "Trabzonspor iyi ve çok tecrübeli bir takım, özellikle top kayıplarına karşı çok dikkatli olmamız lazım. Saygı duyduğumuz bir rakip" - Getafeli futbolcu Djene Dakonam Ortega: - "Artık galibiyete ihtiyacımız var"

Spor 18-09-19 15:10

Getafe-Trabzonspor maçına doğru

Getafe Teknik Direktörü Jose Bordalas: - "Heyecanımız çok yüksek. Bizim için tarihi bir maç" - "Trabzonspor iyi ve çok tecrübeli bir takım, özellikle top kayıplarına karşı çok dikkatli olmamız lazım. Saygı duyduğumuz bir rakip" - Getafeli futbolcu Djene Dakonam Ortega: - "Artık galibiyete ihtiyacımız var"

Yurthaber 18-09-19 15:01

Milli tenisçi Cem İlker, Kanada’da çeyrek finale yükseldi

Kanada’nın Winnipeg şehrinde düzenlenen Winnipeg National Bank Challenger turnuvasında İspanyol rakibi Roberto Ortega-Olmedo’yu 7-6, 6-3’lük setlerle yenen milli tenisçi Cem İlkel adını çeyrek finale yazdırdı.Toplam para ödülü 54 bin 160 dolar olan organizasyona Hırvat tenisçi Borna Gojo’yu yenerek başlayan İlkel ikinci turda 10 numaralı seribaşı Maxime Janvier’e set şansı tanımadı.

Haber 12-07-19 16:57

Kızının doğum günü için hurda Vosvos'u baştan yarattı! İşte son hali

1978 model Vosvos kasası ve motoru satın alan marangoz Bienvenido Ortega, hurda aracı baştan yarattı. Kızının doğum günü hediyesi için özenle hazırladığı araç, baştan sona yenilendi. Ahşaptan gövde kiti yaptığı Vosvos'un son hali bakın nasıl göründü...

Trend 23-05-19 09:20

Nikaragua’da muhalefetten “sürekli seferberlik” çağrısı

Nikaragua’da muhalefet, Daniel Ortega hükümetine karşı sürekli seferberlik çağrısında bulundu.Nikaragua’da muhalefet, 4 kişinin yaralandığı ve 10 kişinin de tutuklandığı protesto gösterilerinden sonra “sürekli seferberlik” ilan etti.

Haber 01-04-19 19:52

Nikaragua Devlet Başkanı Ortega muhaliflerle yeniden masaya oturacak

Nikaragua Devlet Başkanı Ortega muhaliflerle yeniden masaya oturacak

Haber 22-02-19 09:21

Nikaragua’da gazeteler sansürü protesto etmek için birinci sayfaları boş çıktı

Nikaragua’da gazeteler, Devlet Başkanı Daniel Ortega rejiminin uyguladığı sansürü protesto etmek için bugün birinci sayfaları boş olarak çıktı.Ülkenin en büyük gazetesi La Prensa ve diğer bazı gazeteler, hükümetin 10 Eylül 2018’den itibaren gazetelerin basılması için gerekli hammaddeye ulaşımı engellediği iddiasıyla yayınladığı bildiride "İfade özgürlüğü, diktatörlüğün kuşatması altında" ifadesine yer verdi.Ülkede gazetelerin birinci ve ikinci sayfası boş bırakılarak haberler üçüncü sayfadan başladı.

Haber 30-01-19 02:02

Atletico Madrid fizyoterapisti Oscar Ortega, kadına şiddet suçlamasıyla gözaltında

İspanya'nın Atletico Madrid takımının fizyoterapisti Oscar Ortega'nın kadına şiddet suçlamasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Spor 29-01-19 13:39

Evrensel Medyada Filistin'in Geleceği konferansı

Uluslararası Filistin Medya ve İletişim Formu Başkanı Hişam Kasım: - "Gazeteci olarak kuşatma altında yaşayan Gazze'nin haklarını savunma yükümlülüğümüz var. Filistinlilere yönelik İsrail basını tarafından yapılan yalan haberlere karşı kendi doğru medyamızı kurmamız lazım" - Eski Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Luisa Morgantini: - "Avrupa, Filistin meselesinin gerçeklerinin yansıtılmasında başarısız oldu. Filistinlileri her zaman suçlu olarak gösteriyorlar. Filistinlilerin bu kadar zorluğa tek başlarına karşı gelmeleri bir mucize. Filistin'de olan bitenleri Filistinlilerin kendileri dünyaya anlatmalıdır"

Haber 17-11-18 13:45

Nikaragua'da hükümet karşıtı gösteriler

Devlet Başkanı Daniel Ortega: - "(Hükümet karşıtı gösterilerdeki ölümlerde sorumluluğu bulunduğu söylemleri) Nikaragua ve hükümetinin imajını zedelemeye çalışan korkunç bir yalan kampanyası yürütülüyor. Tek bir barışçıl gösteri saldırıya uğramadı"

Haber 24-07-18 10:17

Nikaragua'daki hükümet karşıtı protestolar

Devlet Başkanı Daniel Ortega, erken seçim taleplerini reddetti

Haber 08-07-18 22:18

Nikaragua Devlet Başkanı Ortega muhaliflerle görüştü

Nikaragua Devlet Başkanı Ortega muhaliflerle görüştü

Haber 17-05-18 00:15

Nikaragua'da emeklilik sistemine karşı gösteriler

İnsan hakları örgütü Cenidh, gösterilerde ölü sayısının 25'e yükseldiğini bildirdi - Devlet Başkanı Ortega, sosyal güvenlik reformlarını görüşmeye istekli olduğunu ancak diyaloğun sadece iş dünyasının liderleriyle kurulacağını açıkladı

Haber 22-04-18 11:07

Abel Ruiz Ortega devlerin radarına girdi

U17 Dünya Şampiyonası'nda dikkatleri üzerine çeken İspanyol oyuncu Abel Ruiz Ortega devlerin radarına girdi.

Spor 17-10-17 08:44

Venezuela'nın yurt dışına kaçan eski başsavcısı Brezilya'da

Kolombiya'dan Brezilya'ya geçen eski başsavcı Luisa Ortega Venezuela hükümetinin anayasayı çiğnediği ve yolsuzluk yaptığını dünyaya kanıtlarıyla duyuracağını söylüyor. Venezuela ise Ortega hakkında tutuklama emri çıkarmaya çalışıyor.

Haber 23-08-17 17:08

Venezuela'da görevden alınan başsavcı Kolombiya'ya sığındı

Venezuela'da Kurucu Meclis'in görevden aldığı Başsavcı Luisa Ortega Diaz Kolombiya’ya sığındı.

Haber 19-08-17 11:24

Konfeksiyon işçiliğinden dünya markasına...

Zara, Pull & Bear, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho gibi giyim markalarının sahibi olan Amancio Ortega yaklaşık 85 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin ikinci kişisi.

Finans 11-08-17 10:39

Venezuela’da ayaklanma girişimi sonrası tutuklamalar geldi

Venezuela’da yetkililer Valencia kenti yakınlarındaki bir askeri üste küçük bir grubun isyan hareketinin bastırıldığını belirtti. Olayla ilgili olarak 7 kişinin yakalandığı açıklandı. Yetkililer, olayı hükümete karşı ‘terörist saldırı' olarak nitelendiriyor. Cumartesi günü de yeni kurucu Meclis ilk oturumunu gerçekleştirmişti. Yeni Meclis ilk oturumunda Maduro'yu eleştiren Başsavcı Luisa Ortega'yı görevden almıştı.

Haber 06-08-17 21:18

Venezuela'da Kurucu Meclis başsavcıyı görevden aldı

Venezuela’da Kurucu Meclis'in ilk icraatı muhalif başsavcı Luisa Ortega’yı görevden almak oldu.

Haber 06-08-17 12:11

Venezuela’da Yeni Meclis’in Yemin Etmesine Karşı Çıkan Başsavcı Görevden Alındı

Venezuela’da yeni Meclis göreve başladığı ilk gün Başsavcı Luisa Ortega’yı görevden aldı. Ortega, Meclis’in Cuma günü yemin etmesine referandumdaki oy kullanma sırasındaki hile suçlamalarını gündeme getirerek karşı çıkmıştı.

Haber 05-08-17 22:39

Venezuela'da askerler muhalif başsavcının ofisini 'kuşattı'

Venezuela'da Maduro'nun önde gelen muhaliflerinden olan başsavcı Ortega'nın ofisinin etrafı askerler tarafından çevrildi. Ortega, Twitter'dan yaptığı açıklamada askerlerin bu davranışını 'kuşatma' olarak tanımladı.

Haber 05-08-17 18:31

Büyük hesaplaşma! Askerler savcılığı kuşattı!

Venezuela'da Başsavcı Luisa Ortega, Twitter hesabından makamının askerler tarafından çevrildiğini duyurdu. Başkent Karakas'ta bulunan Ortega, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya yönelik sert muhalefetiyle tanınıyor.

Haber 05-08-17 15:43

Zara'nın sahibi Amancio Ortega dünyanın en zengin 2. ismi oldu

Zara, Massimo Dutti ve Pull&Bear gibi markaların bulunduğu Inditex'in sahibi Amancio Ortega dünyanın en zenginleri sıralamasında önündeki Jeff Bezos'un 3 günde 6 milyar dolar kaybetmesiyle 2. sıraya yükseldi

Finans 02-08-17 13:42

Venezuela'da asgari ücret yüzde 60 artacak

Venezuela'da görevden alınması için gösterilerin devam ettiği Devlet Başkanı Nicolas Maduro, maaşları artırma ve bedava ev dağıtma vaadinde bulundu. Ülkede 4. haftasına giren hükümet karşıtı gösterilerde ölenlerin sayısının yükseldiği kaydedilmiş, Venezuela Başsavcısı Luisa Ortega Diaz, 25 Nisan'da gösterilerde 26 kişinin yaşamını yitirdiğini, 400'den fazla kişinin yaralandığını, yaklaşık bin 300 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı.

Haber 01-05-17 02:29

Nikaragua Devlet Başkanı Ortega’dan Türk İş Adamlarına Yatırım Daveti

Nikaragua’nın efsanevi lideri Devlet Başkanı Daniel Ortega, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kabulünde Türk iş adamlarını...

Yurthaber 26-04-17 11:55

Nikaragua’nın Lideri Ortega’dan, Türk İş Dünyasına Yatırım Daveti

Nikaragua’nın lideri Devlet Başkanı Daniel Ortega TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı referandumdan dolayı...

Yurthaber 26-04-17 11:19

Dünyanın En Zengini Değişti

Dünyanın en zengini, Microsoft’un sahibi Bill Gates’i geçen İspanyol tekstil devi İnditex’in patronu Amancio Ortega...

Yurthaber 23-10-15 17:51

İşte dünyanın 'en zengini'

Dünyanın en zengini tekstil kralı Ortega oldu.

Finans 23-10-15 16:23

Aziz Yıldırım'dan Emenike'ye tehdit

Emenike'nin derbide yaptıklarını görünce çılgına dönen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hemen telefona sarılıp Nijeryalı oyuncunun menajerini aradı ve çok sert sözler söyledi: "Söyle bu herife, ayağını denk alsın. Öyle, istediği zaman F.Bahçe formasını çıkartamaz. Aksi halde sonu Ortega ve Krasic gibi olur. Toparlanmazsa futbol hayatını bitiririm."

Spor 23-03-15 23:25

Herkesi gölgede bıraktı

TV yıldızı Luisa Zissman Bad Grandpa filminin galasında şov yaptı.

Magazin 20-10-13 17:58

Küba Kardinali Ortega'dan eleştiri itirafı

Küba'nın başkenti Havana'da Katolik Kilisesi Kardinali Jaime Ortega, Papa Franciscus'un bu göreve atanmadan saatler öncesinde kiliseye sert eleştirilerde bulunduğunu bildirdi.

Haber 27-03-13 00:21