Luiz Inacio Lula Da Silva Haberleri

Silah sesi duyunca duvarın üzerine tırmanarak bakmak istedi! Merakı sonu oldu... Serseri kurşunların hedefi olan adam vuruldu

33 yaşındaki Bruno Emídio da Silva Junior ve kız arkadaşı evlerinde parti düzenledikleri sırada dışarıdan gelen bir silah sesi duydular. Yan komşularından geldiğini düşündükleri silah sesi üzerine balkona çıkan ikiliden Junior, sesin geldiği yönü fark etmek için duvara tırmandı. O anda serseri kurşunların hedefi olan Junior vuruldu.

Trend 2024-03-16 14:44:23

Tefeci borcunu ödemeyi reddeden kız arkadşını canice katletti! Cansız bedenini dere yatağına bırakıp kaçtı

21 yaşındaki Monique Ferreira Costa'nın cesedi geçen yıl Şubat ayında bir vadinin dibinde çantalara ve battaniyelere sarılmış halde bulunmuştu ve en son erkek arkadaşı Luiz Gustavo Lopes Silva ile birlikte görülmüştü. Olay ilişkin olarak tutuklanan Gustavo suçunu itiraf ettikten sonra 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2024-02-24 09:05:07

Netanyahu'dan Luiz Inacio Lula da Silva'ya tepki! 'Kırmızı çizgiyi aştı'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva'nın sözleri gündem olmuştu. Silva, İsrail’in Gazze’de yaptığını Hitlerin Yahudilere yönelik katliamına benzetmişti. Silva'nın sözlerine İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tepki göstererek "kırmızı çizginin aşıldığını" söyledi.

Haber 2024-02-18 19:09:10

Tek gecelik ilişki macerası sonu oldu! Genç futbolcuyla cinsel birliktelik yaşarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Corinthians U-20 takımının 19 yaşındaki oyuncusu Dimas Candido de Oliveira Filho'nun evinde ilişki yaşadığı Livia Gabriele da Silva Matos isimli genç bir kadın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brezilya polisi durumu şüpheli ölüm olarak nitelendirerek araştırmaya başladı.

Trend 2024-02-02 08:41:30

Rüyasında mutfak zeminde altın gömülü olduğunu gördü! Onlarca işçiyle 130 metrelik çukur kazdı... Dengesini kaybedip kendi kazdığı çukura düştü

Brezilya'da yaşayan 71 yaşındaki Joao Pimenta da Silva isimli bir adam rüyasında evinin mutfağının zemininde altın gömülü olduğunu gördü. Hazineyi bulmak isteyen adam mutfak zemininde kazılara başladı. Tam 1 yıl boyunca mevsimlik işçilerle birlikte evinin zeminini kazan adam 130 metrelik derin bir çukur elde etti. Dengesini kaybeden Silva kendisinin açtığı çukura düşerek hayatını kaybetti.

Trend 08-01-24 14:53

Sokakta gördüğü falcı Çok fazla ömrün kalmadı dedi! Birkaç saat sonra hayatını kaybetti... Ölümünün sır perdesi zehirli çikolatayla çözüldü

Brezilya'nın Maceio kentinde Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto isimli 27 yaşındaki bir kadın hiç tanımadığı yaşlı bir kadın tarafından yolun ortasında durduruldu. Yaşlı kadın falcı olduğunu söyledi ve genç kadına fal baktığında büyük bir korku yaşayarak "Çok fazla ömrün kalmadı" dedi. Pinto saatler sonra hayatını kaybederken falcının kendisine verdiği çikolatadan zehirlendiği ortaya çıktı.

Trend 29-11-23 13:18

Brezilya'da liderleri öldürülen çete terör estirdi! Onlarca otobüs ve treni yaktılar, şehirde okullar kapatıldı

Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde Matheus da Silva Rezende adlı çete liderinin polis tarafından öldürülmesinin ardından çete üyeleri ortalığı savaş alanına çevirdi. Çete misilleme olarak şehrin farklı yerlerinde 35’ten fazla otobüs, tren ve 4 kamyonu ateşe verdi. Polis, saldırılarla bağlantılı 12 çete üyesini tutukladı. Şehirde saldırılar nedeniyle okullar da kapatıldı.

Haber 24-10-23 23:22

Çamaşır makinesinden kıyafetlerini çıkarırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki 1 çocuk annesi Amaila Maria da Cruz Werlick da Silva evinde çamaşır makinesinden kıyafetlerini çıkarttığı sırada elektrik çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend 24-10-23 09:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan Brezilya Devlet Başkanı ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail ile Filistin arasında şiddeti giderek artan çatışmalar ve sükunetin sağlanması için yapılması gerekenler konuşuldu.

Haber 17-10-23 18:59

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ameliyat oldu!

Brezilya Devlet Başkanı Luis Inacio Lula da Silva, kalçasından ameliyat olmasının ardından hastaneden taburcu edildi.

Haber 02-10-23 00:03

Topunu almak bahçeden almak isteyen 2 yaşındaki çocuk pitbull saldırısında hayatını kaybetti! Zincir tasmasını kopartıp saldırdı

Brezilya'nın Teixeira de Freitas kentinde yaşayan 2 yaşındaki Pyettro Alves da Silva isimli çocuk evlerinin bahçesinde oyun oynadığı sırada evcil pitbull cinsi köpeklerinin saldırısına uğradı. Topunu köpeğin bulunduğu bölgeden almak isteyen çocuk zincirini kopartıp kaçan köpeğin saldırısı sonucunda hayatını kaybetti. Silva'nın ailesi çocuk ihmali suçlamasıyla tutuklandı.

Trend 30-09-23 07:39

Biden bildiğimiz gibi... Bir anda çekip gitti: Brezilyalı lider Lula da Silva neye uğradığını şaşırdı!

ABD Başkanı Joe Biden, son dönemde birçok kez yaptığı bir anda çekip gitme hareketini bu sefer de BM Genel Kurulu'nda yaptı. Brezilyalı lider Lula da Silva'yla görüşen Biden, kameralar önünde Brezilyalı liderin elini sıkmadan arkasını dönerek ortamı terk etti. Silva ise olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. İşte o anlar!

Haber 21-09-23 12:36

Spor salonunda korkunç kaza! Squat makinesi üzerine düşünce sakatlandı... “Yürüme şansı %1”

42 yaşındaki Regilanio da Silva Brezilya’daki bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. 150 kg’lık plakalardan oluşan squat aleti boynuna düşen Silva yaralandı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken Silva’nın kaldırıldığı hastanede yürüme şansının %1 olduğu ifade edildi.

Trend 08-08-23 13:18

Kabusu yaşadı! 12 yaşındaki kız cep telefonunu şarja taktıktan sonra elektrik çarpması sonucu öldü

Brezilya’da yaşayan 12 yaşındaki Laisa Sofia da Silva Teixeira isimli bir kız telefonunu şarj etmek istedi. Şarj aletini prize takan kız elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden genç kızın ardından uzmanlar ucuz veya 'sahte' elektrikli ürünler satın almanın tehlikeleri konusunda uyarıda bulundu.

Trend 21-06-23 07:40

Doğumda skandal! Babasının gözü önünde yenidoğan bebeğinin başı gövdesinden ayrıldı... “Doktorlar geri dikti ama...”

Brezilya’da gerçekleşen doğum sırasında yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ranielly Coelho Santos ve Victor da Silva, yeni doğan kızları Emanuelly'nin başının gövdesinden ayrıldığını ve doktorların kopan başı diktiklerini iddia etti. Bebeklerinin ihmal yüzünden hayatını kaybettiğini söyleyen acılı ailenin iddiaları sonrasında hastane hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 09-05-23 14:00

Brezilyalı modele İstanbul'da silahlı saldırı! Kargocu kılığa girip... Önce telefonuna o mesaj geldi 'Şaşkınım'

İstanbul Kağıthane'de akılalmaz bir olay meydana geldi ve Brezilyalı model silahlı saldırıya uğradı. Kargo teslimatı yapma bahanesiyle WhatsApp üzerinde mesaj gönderip iletişim kuran şüpheli, iş yerinin önünde buluştuğu Brezilyalı model Diogo Da Silva Joaquım'a silahlı saldırıda bulundu. Model bacağından ve kolundan yaralanırken şüpheli ise kaçtı. Güvenlik kamerasına saldırı anları da yansırken olayla alakalı konuşan model, "Türkiye'de böyle bir şey yaşadığım için şaşkınım" ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-23 10:08

PFDK kararları sonrası herkes şaşkına döndü! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti, Rosiser'e 2 maç men, Erol Bilecik'e para cezası

PFDK kararları resmen açıklandı. Buna göre; yaptıkları açıklamalar nedeniyle Dursun Özbek ve Erol Bilecik'e ceza verirken, Rosier ve Luiz Adriano'nun da cezaları açıklandı. İşte detaylar...

Spor 26-01-23 19:58

Brezilya’da Lula’nın yemin töreninde ortalık karıştı! Silahlı şahıs gözaltına alındı

Brezilya’nın yeni Devlet Başkanı Luis Inacio Lula da Silva’nın yemin töreninin yapılacağı meydana üzerinde bıçak, havai fişek ve silahla girmeye çalışan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 01-01-23 22:17

Dünyanın en yaşlı erkeği olarak ülkesinde popüler oldu! Yaşını duyan inanamıyor... Herkes onunla fotoğraf çektirmek istiyor

Brezilya’nın Aparecida de Goiania şehrinde yaşayan Andrelino Vieira da Silva dünyanın en yaşlı adamı erkeği olarak ülkesinde ünlenmeyi başardı. 121 yaşındaki adam uzun yaşamın sırlarını açıkladı. İnsanların sokakta kendisini gördüğünde fotoğraf çektirmek istediğini dile getiren Silva, torunlarının paylaşımları sayesinde kısa sürede Brezilya özelinde bir fenomene dönüşmeyi başardı.

Trend 21-12-22 13:34

Son dakika: Formayı giydirdiler! Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı Al-Nassr... 10 milyar TL'lik rekor sözleşme

Son dakika... Manchester United'dan olaylı şekilde ayrılan Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu. Buna göre 37 yaşındaki Ronaldo, kariyerine Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da devam edecek. Sözleşme detayları da duyurulan Ronaldo'nun alacağı para ise dudak uçuklattı. Öte yandan Ronaldo yeni takımında daha önce Süper Lig'de forma giymiş olan Talisca, Aboubakar ve Luiz Gustavo ile de takım arkadaşı olacak. İşte detaylar...

Spor 05-12-22 15:46

Brezilya’da seçimleri kaybeden Bolsonaro’dan barikatları kaldırın çağrısı

Brezilya’da yapılan devlet başkanlığı seçimlerini Luiz Inacio Lula da Silva’nın kazanmasının ardından Başkan Jair Bolsonaro, destekçilerine barikatları kaldırın çağrısı yaptı.

Haber 03-11-22 09:49

Brezilya’da seçimleri kaybeden Bolsonaro iki gün sonra sessizliğini bozdu

Brezilya’da yapılan devlet başkanlığı seçimlerini Luiz Inacio Lula da Silva’nın kazanmasının ardından Başkan Jair Bolsonaro iki gün süren sessizliğine son vererek basın toplantısı düzenledi.

Haber 02-11-22 08:20

Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro 2 gün sonra sessizliğini bozdu! Seçim sonuçlarını açık bir şekilde kabul etmedi

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, geçtiğimiz pazar günü yapılan ve kaybettiği seçimlerin ardından ilk defa kameralar karşısına çıktı. Solcu aday Luiz Inacio Lula da Silva'nın kazandığı seçimlerin ardından ilk açıklamaları merakla beklenen Bolsonaro, seçim sonuçlarını açık bir şekilde kabul etmediği konuşmasında anayasa çerçevesinde hareket edeceğini söyledi. Bolsonaro seçim sonuçlarını kabul etmeyeceğinin işaretini verdiği konuşmalar nedeniyle eleştirilmişti.

Haber 02-11-22 00:06

Seçimden sonra ülke karıştı, yollar kapandı! Kaybeden liderin ağzını bıçak açmıyor... Destekçilerinden şok çağrı

Pazar günü Brezilya'da düzenlenen seçimlerin ardından ülke yangın yerine döndü. Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun yarışı rakibi Luiz Inacio Lula da Silva'ya yüzde 1,8 oranında puanla kaybetmesi Bolsonaro'nun destekçilerini sokağa döktü. Protestocular ülkeyi özellikle de birbirine katarken yolları trafiğe kapattı, lastikleri ateşe verdi. Bununla da yetinmeyen protestocular, da Silva'nın devlet başkanı olmasını önlemek için tansiyonu yükseltecek bir çağrıda bulundu.

Haber 01-11-22 13:34

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brezilya Devlet Başkanı seçilen Lula da Silva'ya tebrik telefonu

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya seçimlerini kazanan Lula da Silva'yı arayarak tebrik etti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 31-10-22 22:50

Dünyanın en kısa boylu çifti olarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girmişlerdi! “Günlük hayat bizim için zor”

Brezilya’da yaşayan Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Hoshino çifti, dünyanın en kısa boylu ikilisi olarak Guinness Dünya Rekoru sahibi oldu. 6 yıldır mutlu evlilikleri olduğunu ifade eden iki günlük hayattaki standart işleri bile yapmanın bazen kendileri için çok zor olduğunu itiraf etti. Dünyanın en küçük çifti, çok yüksek tuvaletlerden süpermarket raflarındaki yiyeceğe ulaşamamaya kadar her gün karşılaştıkları mücadeleleri anlattı.

Trend 31-10-22 15:29

Brezilya devlet başkanı Lula da Silva kimdir, kaç yaşında? Brezilya'daki seçimlerde Lula da Silva 50,83 oyla ipi göğüsledi!

Brezilya devlet başkanı Lula da Silva ülkesindeki seçim sonuçları sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşçi Partisi Lideri seçimin ardından sosyal medya hesabında çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Öte yandan Yüksek Seçim Mahkemesinin (TSE) yayınladığı yüzde 98,9'u açılan sandık sonuçlarına göre Lula'nın rakibi Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ise yüzde 49,17 oranında oy aldı. Peki, Brezilya devlet başkanı Lula da Silva kimdir, kaç yaşında? İşte Lula da Silva'nın hayatı ve biyografisi...

Haber 31-10-22 06:38

Son dakika: Brezilya'daki seçimin galibi solcu lider Lula da Silva oldu! Lula 50,83 oyla Brezilya'nın yeni devlet başkanı oldu

Son dakika haberine göre, Brezilya'daki kritik devlet başkanlığı seçiminin sonucu belli oldu. Brezilya'da seçimin ikinci turunu solcu eski Devlet Başkanı Lula da Silva yüzde 50,83 oyla kazandı. İşçi Partisi lideri Lula seçim sonrasında 'Demokrasi' notuyla paylaşım yaptı. Yüksek Seçim Mahkemesinin (TSE) yayınladığı yüzde 98,9'u açılan sandık sonuçlarına göre Lula'nın rakibi Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ise yüzde 49,17 oranında oy aldı.

Haber 31-10-22 02:25

Brezilya’da seçim heyecanı: Bolsonaro ve Lula son kozlarını paylaştı

Brezilya’da 30 Ekim Pazar günü yapılacak olan ikinci tur devlet başkanlığı seçimi öncesi Liberal Parti Adayı mevcut Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ile solcu rakibi İşçi Partisi Adayı Luis Inacio Lula da Silva, karşı karşıya geldikleri televizyon programında birbirlerini defalarca "yalancılıkla" itham etti.

Haber 29-10-22 10:40

Luiz Gustavo'nun muhteşem golü sonrası Arap spiker çıldırdı! 'Allah Allah!'

Suudi Arabistan Ligi 8. hafta mücadelesinde Al-Nassr ile Al Feiha karşı karşıya geldi. Müsabaka; Al-Nassr'ın 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanırken, karşılaşmaya Luiz Gustavo ve Anderson Talisca damga vurdu. Al-Nassr forması giyen Gustavo ve Talisca, attıkları gollerle takımlarına galibiyeti getirdiler. Özellikle Luiz Gustavo'nun 75. dakikada perdeyi açtığı golün ardından maçın spikeri adeta kendinden geçti. Spikerin "Allah Allah" nidalarıyla sunduğu gol, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Spor 17-10-22 00:02

Son dakika: Okan Buruk, Galatasaray'daki görevine çok hızlı başladı! Şimdi de Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor

Son dakika haberleri: Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Okan Buruk transfer için kolları sıvadı. Takımı bir an önce toparlamak ve yeni sezona hazırlamak isteyen tecrübeli çalıştırıcı bir yandan da transfer için yönetime raporlar sundu. Sarı-kırmızılılarda takviye yapılacak mevkilerden biri de orta saha... Aslan'ın, ezeli rakibi Fenerbahçe'de forma giyen Luiz Gustavo'yu listesine aldığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 23-06-22 16:23

Köpekbalığı penisini koparttı! Saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti

Brezilya’nın Piedade plajında korkunç bir olay yaşandı. Turistlerin uğrak noktalarından biri olan plajda cankurtaranların tüm uyarılarına rağmen yüzmek için denize giren 18 yaşındaki Jose Ernestor da Silva isimli bir adam köpekbalığı saldırısına uğradı. Köpekbalığının cinsel organını ısırması sonucunda fenalaşan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trend 10-06-22 11:39

8 gündür aranan kayıp genç kızın cansız bedeni yol kenarında bulundu! Korkunç detay: Elleri bağlı, kurşunlarla delik deşik...

Brezilya'nın batısındaki Brasnorte bölgesinde yaşayan 21 yaşındaki Ellen Nascimento da Silva isimli genç bir kız 19 Nisan’da kayboldu. Arkadaşını ziyaret etmek için aile evinden ayrılan Silva’dan 8 gündür haber alınamıyordu. Genç kızın cansız bedenini günler sonra bir köy yolunda elleri bağlanmış halde bulundu. Silva’nın vücudunun çeşitli bölgelerinde kurşun izlerine rastlandı.

Trend 27-04-22 11:32

Üç kişilik ilişkisi sosyal medya kariyerinin sonunu getirdi! Şikayetler nedeniyle kapatıldığını iddia etti

Sosyal medya fenomeni Natalia Bezerra da Silva, evli bir çiftle geleneksel olmayan üç kişilik ilişkilerinin kariyerinde büyük bir darbeye neden olduğunu itiraf etti. Sosyal medya kullanıcılarının şikayeti üzerine hesabının kapatıldığını söyleyen Silva, “Hesabım saldırıya uğradı” diyerek isyan etti.

Trend 04-04-22 12:07

SON DAKİKA: Emre Kılınç sosyal medyayı yıktı! Gündeme bomba gibi oturdu! Gol atmadı ama...

Son dakika Galatasaray haberleri: Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşma iki takımın da müthiş performansına sahne oldu. Fatih Terim döneminde çok şans bulamayan Emre Kılınç, Domenec Torrent yönetiminde adeta küllerinden doğdu. Gösterdiği performansla dudak ısırtan tecrübeli oyuncu, Trabzonspor karşısında gösterdiği performansla sosyal medyayı salladı. Emre'ye ''Sakaryalı Bernardo Silva'' yakıştırması yapıldı.

Spor 23-01-22 20:36

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo kararı!

Geçen haftaki maçta ciddi hatalar yapan Gustavo kulübeye gidecek, yerine Crespo görev yapacak. Ayrıca, cezası biten İrfan Can, sakatlığı geçen Valencia, Sosa ve Novak’ın da Beşiktaş derbisinde ilk 11’de oynamaları bekleniyor.

Spor 17-12-21 14:18

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ve Jose Sosa kararı

Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Kayserispor maçı öncesi kadroda büyük bir revizyona gidiyor. Portekizli çalıştırıcı kritik maçta Mert Hakan Yandaş, Jose Sosa ve İrfan Can Kahveci gibi isimlere ilk 11'de şans verecek. Luiz Gustavo'nun yokluğunda söz konusu görev Jose Sosa'ya verilirken Konyaspor maçında sonradan oyuna girip takımı hareketlendiren İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da Kayserispor'a karşı ilk 11'de başlayacak.

Spor 02-11-21 18:32

Brezilya lideri Bolsonaro: Ya öldürüleceğim ya tutuklanacağım ya da yeniden seçileceğim

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, geleceğindeki üç alternatifin hapis, öldürülmek ya da gelecek yılki başkanlık seçimlerinde zafer kazanmak olduğunu söyledi. Sağcı popülist lider, kamuoyu yoklamalarında solcu eski Devlet Başkanı Luis Inacio Lula da Silva'nın arkasında görünüyor.

Haber 29-08-21 11:37

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'ya yol göründü

Gelecek sezon kadroda bazı değişiklikler yaşamaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde Luiz Gustavo ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Brezilyalı futbolcunun, eski takımı Marsilya'ya dönebileceği iddia edildi. Fransa Ligue 1 ekibinin, Fenerbahçe'ye transfer teklifi yapabileceği belirtildi. Luiz Gustavo'yu elden çıkarmanın hesaplarını yapan Kanarya'nın da gelecek teklifi kabul edeceği öne sürüldü. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin detayları...

Spor 20-06-21 16:58

Brezilya'nın en çok aranan çete liderlerinden Ecko, polis operasyonunda öldürüldü

Brezilya'nın en çok aranan çete liderlerinden ve Rio de Janeiro'nun en büyük paramiliter grubunu yönettiği düşünülen "Ecko" takma adıyla bilinen Wellington Da Silva Braga, polis operasyonunda etkisiz hale getirildi.

Haber 12-06-21 20:36

Fenerbahçe'den yılın bombası David Luiz!

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Başkan Ali Koç'un 2. kez aday olmasıyla transfer çalışmaları da yeniden start aldı. Sarı lacivertlilerin ilk bombası ise dünya yıldızı David Luiz oldu. İşte detaylar...

Spor 09-06-21 18:34

AB, İsrail ve Gazze'de şiddete son verilmesi çağrısında bulundu

Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Portekiz'in Dışişleri Bakanı Augusto Santos Silva, İsrail'in Filistinlilere saldırıları sonrası artan gerilimin düşürülmesi, çatışmaların derhal sonlandırılması çağrısında bulunarak, "Çocukların da içinde bulunduğu çok sayıdaki sivilin hayatını kaybetmesi ve yaralanması nedeniyle dehşete düştük." dedi.

Haber 18-05-21 20:24

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ayrılıyor

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren sarı-lacivertli takımda gelecek sezon için transfer çalışmaları da başladı. Kanarya, hem yaşının ilerlemesi hem de hücum anlamında takıma yeterli katkı verememesi nedeniyle Luiz Gustavo yerine arayışa geçti. Teknik sorumlu Emre Belözoğlu’nun aklındaki oyuncu ise Felipe Melo tarzında bir ön libero.

Spor 15-04-21 08:26

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo şoku! Ayrılıyor...

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'nun ligin geri kalan haftalarda yedek bekleyeceği, sezon sonunda da takımdan gönderileceği iddia edildi. Ligin ikinci yarısında sakatlıktan döndükten sonra bekleneni veremeyen ve ona nazaran daha formda olan Sosa'nın süre alamaması, Brezilyalı oyuncuyu vazgeçilmez statüsünden düşürdü. Önümüzdeki sezon Gustavo ile yola devam edilmeme ihtimali var.

Spor 11-04-21 18:04

Dünyanın en kısa boylu çifti evlilikleriyle Guinnes Dünya Rekorlar Kitabı’na girdi

Aşkın kimyası çözülemez bir gizem olmaya devam ediyor. Aşkın ortaya çıktığı anlarda boy, kilo ve fiziksel özellikler bir anda uçup gidiyor. Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Hoshino mutluluğun sırrının dış görünüşte olmadığını ve iki insanın arasındaki uyumun her şeyi çözebileceğini düşünenleri haklı çıkartacak bir hikayenin baş kahramanları olarak karşımıza çıkıyor.

Trend 01-04-21 17:16

Eski Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva'nın cezası iptal edildi

Brezilya Yüksek Mahkeme Yargıcı Edson Fachin, eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva hakkında, yolsuzluk davalarından verilen hükümleri iptal etme kararı aldı.

Haber 09-03-21 09:41

Aydın Valiliği’nin projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenecek

Aydın Valiliği’nin koordinatörü olduğu ‘Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (Safe Digital Marketing for Agripreneurs)’ adlı Erasmus+ Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklemeye değer bulduğu 32 projenin içinde yer aldı.Erasmus+ Programı 2020 yılı Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında hazırlanan ve Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu koordinatörlüğünde yürütülecek olan ‘Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama’ (Safe Digital Marketing for Agripreneurs-DIGIAGRIMARK) adlı proje, 256 başvuru içerisinden Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklemeye değer bulunan 32 projenin içinde yer aldı.Aydın Valiliği AB ve Dış ilişkiler Koordinasyon Bürosu’nun koordinatörü olduğu ve dördü yurt içinden, dördü de Avrupa Birliği’nden olmak üzere toplam dokuz kurum ve kuruluşun bulunduğu projede; Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Institute of Entrepreneurship Development (IED)/Yunanistan, Sosyal Etki ve Yenilikçi Eğitim Derneği (SOYED), Baldaque & Alves da Silva, Lda (NEWTIE)/Portekiz, European Grants International Academy SRL (EGInA)/Italya, Söke Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (TAYEM) ve Inercia Digital SL (INERCIA)/Spain proje ortakları olarak yer alıyor.İki yıl süre ile uygulanacak projede, çiftçilerin dijital pazarlama ve dijital güvenlik becerilerini geliştirerek tarım sektörünün ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğini arttırmak ve tarımda dijitalleşmeye katkıda bulunmak amaçlanıyor.

Yurthaber 11-02-21 10:25

Fenerbahçe'den Galatasaray videosu geldi!

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesinde "Cendere" müziğiyle bir video paylaştı ve sakatlığı olan Luiz Gustavo'nun da idmanda yer aldığı görüldü.

Spor 05-02-21 21:22

Futbolcularla Luiz Gustavo arasında kavga

Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası yaşanan problemler bir bir ortaya çıkıyor. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli yıldızı Luiz Gustavo, Mauricio Lemos ve Caner Erkin arasında yaşananlar ve sonrasında diğer oyuncuların da dahil olduğu tartışma gündem oldu.

Spor 15-12-20 10:53