Lüks Haberleri

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken memurdan akılalmaz savunma: Tokat'tan yaprak, salça getirip satmış

Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. 80 milyonluk dolandırıcılık suçlamasının ardından hakim karşısına çıktı. İddianamede lüks yaşantısına dikkat çekilen katip, Tokat'tan yaprak, salça getirip sattığını, memur olmasına rağmen yaşadığı lüks hayatın bu satışlar sayesinde olduğunu belirtti.

Haber 15-04-2024 12:30

'Sanki büyülüyor insanları' Milyonlarca takipçisi var ama kimse yüzünü görmedi! O fenomen için şok iddia: Yatlar, katlar, lüks yaşam... Her şey bir mesajla başladı

Sosyal medya fenomenleriyle ilgili dolandırıcılık iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ancak kimsenin yüzünü görmediği bir fenomenin kripto para tuzağıyla dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Fenomenin yatlar, katlar ve lüks yaşam vaatlerine aldandıklarını belirtip mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar "Sanki büyülüyor insanları" dedi ve 20 bin dolar kaptırdıklarını anlattı. Diğer dolandırılanlarla rakamın 40 milyonu bulduğunu belirttiler.

Haber 10-01-2024 14:18

Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni görüntüler! Komşularına saldırıp gelen polislere ifade bile vermemişler…

Engin Polat ve Dilan Polat ile ilgili çıkan skandal iddialara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Polat çiftinin tutuklanmadan önce Çekmeköy'de yaşadıkları lüks sitede komşularının kabusu oldukları iddialarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Park yeri yüzünden komşularına tekme tokat saldırdığı öne sürülen Polat çiftinin olay yerine gelen polisleri de evlerine sokmadıkları belirtildi. İşte skandal iddiaların yer aldığı o haberin detayları…

Haber 11-11-2023 08:04

12 metrelik lüks tekne fırtınada savrularak kayalıklara çarpıp battı! 2 kişi sağ olarak kurtuldu

Mersin'in Erdemli ilçesinde 12 metrelik lüks tekne, motorunun durması sonrasında fırtınada kayalıklara çarparak battı. 2 kişinin sağ kurtulduğu olayda batan tekne, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve balıkçılar tarafından barınağa çekildi.

Haber 15-10-2023 22:32

Lüks villası, 8.5 milyon lira değerinde arabası var! Polis olduğu ortaya çıktı kimse inanamadı…

Lüks araçlı polis trafikte dehşet saçtı, mal varlığı tartışma yarattı. Avukat olan Fatih Uzun, trafikte iki araç sürücüsünün tartışmasından kaçarken dehşeti yaşadı. Kendisini darp eden 8.5 milyon lira değerindeki Maserati sürücüsünün ise polis olduğu ortaya çıktı. Polis memurunun kısa sürede ultra lüks hayata ulaşmasının ise araştırılması istendi. İşte detaylar…

Haber 27-06-2023 07:40

Misafir olarak gelen öğretmen... İzmir'de lüks sitedeki yangında çarpıcı detay! 'İki bilgi örtüştüğünden...'

Türkiye, İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan lüks sitedeki yangını konuşuyor. Korkunç görüntülerin geldiği yangın 8 saatlik çalışma sonucu söndürülürken yeni ayrıntılar da ortaya çıkıyor. Son olarak yangını sitedeki bir daireye misafir olarak gelen bir öğretmenin fark ettiği öğrenildi. Bunun üzerine yangın algılama sisteminin alarm vermesiyle de bina sakinlerinin hızla tahliye edildiği belirtildi.

Haber 28-04-2023 15:40

Ne var bu parfümlerin içinde? diyeceğiniz 5000 TL üstü pahalı, üst segment parfümler

Üst segment niş parfümler, koku meraklılarının en çok merak ettiği ürünler arasında yer alıyor. Bu lüks kokular özenle ve ufak sırlar içerecek şekilde edilerek hazırlanıyor. Bu da onları benzersiz parfümler hâline getiriyor. Niş kokular genelde bulunması zor içeriklerle elde ediliyor. Bu nedenle dikkat çekici olmaları son derece kaçınılmaz. İşte "Ne var bu parfümde?" diyeceğiniz 5 bin TL üstü fiyatıyla dudak uçuklatan o kokular!

Haber 20-01-2023 15:10

Dışarda üşümesin diye giymeye kıyamayacağınız, fiyatıyla dudak uçuklatan 10 bin TL üstü mont ve kabanlar

Kış aylarının olmazsa olmaz dış giyim ürünlerinden mont ve kabanlar, pek çok fiyat aralığında karşımıza çıkıyor. Ancak bazı modeller var ki yüksek fiyatlarıyla "Yok artık!" dedirtiyor. Gerçek deri ve kürk ile elde edilen ürünler 10 bin ve üstü fiyat bandında satışa sunuluyor. İşte kullanmaya kıyamayacağınız fiyatıyla dudak uçuklatan deri mont ve kabanlar...

Haber 20-01-2023 12:27

Emlak dolandırıcılarına dev operasyon! '5 katı fiyatla' kandırıp lüks içinde yaşadılar! 131 gözaltı

Türkiye'de 2022 yılında artan emlak fiyatlarını fırsat bilen dolandırıcılar tuzaklarına düşürdükleri mağdurları milyonlarca lira dolandırdı. Mülk sahiplerine, 'evinizi yabancılara 5 katı fiyata satabiliriz' diyen dolandırıcıların lüks içinde yaşadığı tespit edildi. Bu sabah başlayan operasyonda şu ana kadar 131 kişi gözaltına alındı. İstanbul, Ankara ve Yalova'da toplam 70 milyon TL değerinde arsa, dükkan ve daireye el konuldu.

Haber 10-01-2023 17:33

200 milyon liralık emlak ve lüks araç vurgunu yapmışlardı! Çok sayıda gözaltı var...

Akıllara durgunluk veren vurgun operasyonu. Kooperatif kurup çalışmaları durma noktasına gelen inşaatların yetkililerine daire karşılığında inşaatı tamamlama vaadinde bulunarak dolandıran ve bu yöntemle ele geçirdikleri daireleri de birden fazla kişiye satarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen suç çetesine yönelik operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin toplam 50 kişiyi mağdur edip yaklaşık 200 milyon liralık vurgun yaptıkları ortaya çıktı.

Haber 08-11-2022 17:52

Çanta âşıklarına dünyaca ünlü markaların 3000 TL ve üzeri lüks çanta önerileri

Çantalar, hemen herkesin kullanmaktan zevk aldığı parçalar arasında yer alıyor. Özellikle ünlü markaların ürettiği çantalar, moda tutkunları tarafından fazlasıyla tercih ediliyor. Farklı çeşitleri bulunan bu ürünler, satışa sunulduğu andan itibaren yoğun ilgi görüyor. Peki, siz de lüks çanta seven biri misiniz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sizler için dünyaca ünlü markaların 3000 TL üzeri çanta seçeneklerini derledik. İşte detaylar!

Kadin 30-09-2022 15:41

Sizi zengin hissettirecek lüks ve tasarım ev eşyası modelleri

Hayatın koşuşturması sırasında rahatlamayı sağlayan yaşam alanları kişisel zevklere göre dizayn edilir. Bazen konfora daha çok önem verip bazense lüks eşyalarla tasarlanır evler. Gelir düzeyine bağlı hayat standardı ne olursa olsun sadece tek bir eşya bile zenginlik hissi vermeye ve o konforu yaşatmaya yetebilir. Peki, yaşam alanınızda sıcak ve lüks bir ambiyans oluşturmaya hazır mısınız? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 20-09-2022 13:48