Araba Haberleri

Diyarbakır'da feci kaza! 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Diyarbakır'da feci bir kaza meydana geldi. Bismil ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 5 yaşındaki E.K yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Haber 24-03-2024 00:56

'800 bin liraya hangi arabalar alınır?' Mustafa Sarıgül'ün paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 'Abi üstüne 500 daha koy...'

Sık sık paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, yine yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımında "800 bin liraya hangi arabalar alınır?" diye soru soran Sarıgül'e sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Finans 16-03-2024 16:10

Araç ya da motosikletinin bakımını kendisi yapanlar için olmazsa olmaz ürünler

Aracınızın ya da motosikletinizin bakımını kendiniz mi yapıyorsunuz? Cevabınız "Evet" ise bakım aşamasında kullanacağınız ve aracınızın performansını iyileştirmeyi vadeden ürünler burada! Birçok noktada işlevsel nitelikler sunan bakım ürünleri, pratik kullanımlarıyla da zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Bu çerçevede araç ya da motosikletinin bakımını kendisi yapanlar için olmazsa olmaz ürünleri bir araya getirdik.

Haber 08-03-2024 15:39

sürücüsünün kayıp Ferrari'si 28 yıl sonra bulundu! Yarış esnasında çalındı

İngiltere’de Metropolitan Polis teşkilatı (MET), eski Formula 1 yarış pilotu Gerhard Berger'in 1995 yılında İtalya’da gerçekleşen San Marino Grand Prix'sinden sonra çalınan Ferrari’sinin 28 yıl sonra bulunduğunu açıkladı.

Haber 05-03-2024 18:31

Diğer Haber Etiketleri

Araba

Araba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Araba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Araba 10 metrelik duvardan uçtu, sürücü son anda kurtuldu!

Gümüşhane’de sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu cip, yokuş aşağı hareket ederek 10 metrelik duvardan uçtu. Kaza güvenlik kameralarına yansırken, aracı durdurmaya çalışan sürücü aşağı düşmekten son anda kurtuldu. Görgü tanıdığı o anları anlattı.

Haber 04-03-2024 21:24

Küçükçekmece'de gece gece araba lastikleri birer birer patladı! Şüpheliler yakalandı: Alkollüydük

Küçükçekmece'de dün akşam saatlerinde akılalmaz bir olay yaşandı. 19 aracın lastikleri bıçakla kesilip patlatıldı. Güvenli kameraları incelenince şüpheliler yakalandı, ilk ifadeleri de ortaya çıktı.

Haber 03-03-2024 16:03

Son 3 yılda yaklaşık 10 bin hurda araç ekonomiye kazandırıldı

Çevre ve insan sağlığının korunması için araçlardan kaynaklanan atıkların oluşumunu engellemeye, ömrünü tamamlamış araçlar ile bunlara ait parçaların geri dönüşümünü sağlamaya yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 3 yılda Ömrünü Tamamlamış Araç Bertaraf Takip Sistemi (ÖTA) üzerinden hurdaya ayrılan 9 bin 836 araç, çevre lisanslı tesislerde ekonomiye kazandırıldı.

Finans 29-02-2024 14:27

TÜİK duyurdu! Trafikteki taşıt sayısı 29 milyona dayandı

Trafiğe ocakta 213 bin 493 aracın kaydı yapıldı, 2 bin 171 aracın kaydı silindi. Böylece trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 28 milyon 951 bin 792 oldu.

Finans 20-02-2024 10:56

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 20-02-2024 09:49

Akın akın geldiler! Uludağ'da adım atacak yer kalmadı

Kış turizminin en gözde adreslerinden biri olan Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Güneşli havayı fırsat bilen günübirlikçiler pistlere, piknik alanlarına akın etti. Kar kalınlığı 64 santimetreye ulaştığı Uludağ'a teleferik ile çıkmak isteyenler ise uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber 18-02-2024 18:29

Montella'nın milli takımdan aldığı bir yıllık maaşı o araca yatırdı! Fiyatını duyanlar inanamadı

A Milli Takım'ın çalıştırıcısı Montella bu kez futboldan farklı olarak yeni aracı ile gündemde. İtalyan çalıştırıcı oldukça lüks bir otomobil almaya hazırlanırken ödeyeceği para dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 05-02-2024 16:15

Gözünün önünde korkunç kaza! Sigorta parası için aracı vitese alıp duvara vurmasını sağladı... İzleyenler inanamadı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. İsmi açıklanmayan bir sürücü, aracından inerek boş arabasının vitesini taktı ve ilerleyerek duvara vurmasını sağladı. Sigorta parası için aracına kaza yaptırdığı iddia edilen adam o anları bir de cep telefonuyla saniye saniye kaydetti.

Trend 19-01-2024 10:40

Sıfır arabalarla ilgili ortalığı karıştıran yeni görüntü! Yer İstanbul’da bir AVM’nin otoparkı…

İstanbul’daki bir AVM'nin otoparkına sağlı sollu dizilmiş onlarca sıfır araç sosyal medyada stokçuluk iddialarını gündeme getirdi. O otoparktaki araçların sahibi olan firma yetkilisi konuştu. İşte AVM otoparkında sıra sıra dizilmiş onlarca sıfır araba ile ilgili stokçuluk iddiasının detayları ve firma yetkilisinin yaptığı o açıklamanın detayları…

Haber 23-12-2023 08:05

Elektrikli arabanın farkları nelerdir? Elektrikli araba mı, dizel araba mı, benzinli araba mı? Hangisi daha iyi?

Geleceğin ulaşımını şekillendiren elektrikli arabalar çevreci teknolojileriyle dikkat çeker. Sıfır emisyonlu çalışma prensibi, bu araçları çevreci alternatif hâline getirir. Etkileyici performanslar sergileyen araçlar, şarj teknolojileriyle de kullanıcılarına ekonomik bir sürüş deneyimi sunar. Bu bağlamda elektrikli araba ve diğer arabaların karşılaştırması da dikkat çeker. Peki, elektrikli arabanın farkları nelerdir? Elektrikli araba mı, dizel araba mı, benzinli araba mı ve hangisi daha iyi?

Haber 10-12-2023 17:34

Mbaye Diagne arabasının çalındığını iddia ederek paylaşımlar yaptı! ''Adı Okan, arabamı çaldı ve kaçtı''

Galatasaray'ın eski golcüsü Mbaye Diagne, arabasını şoförünün çaldığını iddia ederek sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulundu.

Spor 07-12-2023 14:13

2. el araç al-sat videoları gündem olmuş, ceza kesilmişti! Yine gündem gelmeyi başardı... Aracına benzin yerine su koyunca olanlar oldu

Sosyal medyada “6ilerimetehan” ismiyle otomobil al-sat içerikleri üreten Metehan Meşe geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından 300 bin lira idari para cezasına çarptırılmıştı. Fenomen isim ise şimdilerde yine ilginç bir deneyle sosyal medyanın gündemini meşgul etmeyi başardı. Meşe, aracına benzin yerine su koyunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Trend 28-11-2023 15:35

Aracınızı kışa hazırlayın! Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan almanız gereken ürünler

Araç sahipleri buraya! Aracınızı kışa hazırlamanın vakti geldi de geçiyor. Şöyle en iyisinden bir kar çorabı, kışlık ön cam sileceği ve dahasına indirimli fiyatlarla sahip olmaya ne dersiniz? Gülümseten Kasım Fırsatları'nın öne çıkan indirimli ürünlerine yer vediğimiz seçkiye gelin birlikte bakalım.

Haber 21-11-2023 16:44

'Her şeyim' dediği lüks otomobiline yapılanları istasyon görevlisinin söylemesiyle öğrendi! Böyle bir olay ilk defa başıma geliyor

Antalya’da Hasan Hüseyin Küçükgüzel, 'her şeyim' dediği lüks otomobiline yapılanları görünce hayatının şokunu yaşadı. Araç sahibi Küçükgüzel, aracına yapılanları ise petrol istasyonunda görevli kişinin söylemesiyle öğrendi. Moralinin çok bozuk olduğunu belirten araç sahibi, "Böyle bir olay ilk defa başıma geliyor" ifadelerini kullandı.

Haber 12-11-2023 11:57

Sizin de başınıza gelebilir! Kaza yaptıkları aracı tamire verdiler, dünya başlarına yıkıldı: Ben gariban dostuyum

Kazada hasar alan araçlarını ustaya veren çiftin hayatı hiç ummadıkları şekilde kabusa döndü. Antalya'da yaşayan Serdar-Nesibe Kök çiftinin aracını modelinden dolayı sanayi esnafı tamire yanaşmadı. İnternetten buldukları, "Gariban dostuyum" diyen ustaya aracı teslim etmelerinden aylar sonra dünyaları başlarına yıkıldı! Çiftin aracının son hali şaşkına çevirdi.

Haber 31-10-2023 08:45

Aracına ev dahi teklif edilmiş ancak o gelen tekliflerin hepsini reddediyor! Ailemden birisi oldu, satamam

Eskişehir’de yaşayan 93 yaşındaki Kore Gazisi Kemal Öztürk, 48 yaşındaki yeşil renkli aracına gözü gibi bakıyor. Öztürk “ailemin bir ferdi” dediği aracına ev takası dâhil gelen tekliflerin hepsini reddediyor. 93 yaşındaki Kore Gazisi “Araç ailemden birisi oldu, satamam, benim hayatım bu araç” diyor.

Haber 16-10-2023 12:23

İlk sahibini öğrenince yıllarca gözü gibi baktı! Bu arabayı almak için para vermek yetmiyor

Yeşilçam ve Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan usta oyuncu Kemal Sunal’ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve bir çok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes’in şimdiki sahibi Ahmet Yılmaz, otomobili satışa çıkardı. Kemal Sunal’ın hatırası olan arabayı sadece parasını verene değil, aynı zamanda hatırasına saygı duyan, arabaya gözü gibi bakacak birisine satmak istiyor.

Haber 10-10-2023 09:50

Kira ödemekten bıktı! Tüm eşyalarını toplayıp arabasına yerleşti... Köpeğim için bile yeterli yer var

Bri Walston isimli bir kadın kira ödemekten sıkılınca çareyi ilginç bir yolda buldu. Kendisini maceracı olarak tanımlayan ve seyahat etmenin en büyük tutkusu olduğunu dile getiren Walston arabasına taşındı. Köpeğiyle birlikte arabasının içinde yaşayan Walston maceralarını ise TikTok hesabından paylaşıyor.

Trend 29-09-2023 14:50

Aracınızı tertemiz hâle getirecek en iyi oto şampuanı tavsiyeleri

Araç temizliği kırmızı çizginiz mi? Aracınızı pırıl pırıl görmek size keyif veriyorsa hijyen dolu ürünler burada! Aracınızı tertemiz yapacak oto şampuanları, aynı zamanda onu çok daha parlak bir görünüme de kavuşturacak. Siz de aracınız için kaliteli bir ürün istiyorsanız en iyi oto şampuan tavsiyelerinin yer aldığı listemizi mutlaka incelemelisiniz.

Haber 28-09-2023 16:36

Sabah aldığı aracı gece çalınmıştı! Arabası tekrar çalınmasın diye bakın ne yaptı

Bursa'da Enver Öztürk'ün sabah 200 bin liraya aldığı arabası, gece kapısının önünden çalındı. Arkadaşlarıyla dedektif gibi sokak sokak gezip kameraları inceleyerek aracını bulmaya çalışan Öztürk'ün imdadına polis ekipleri yetişti. Polisler, çalınan aracı 24 saat geçmeden buldu. Hırsızların, çaldıkları aracı oto yıkamada temizlettikleri ortaya çıktı. Arabasını tekrar çaldırmak istemeyen Öztürk, geceyi aracında geçirdi. İşte detaylar...

Haber 25-09-2023 11:30

Aracını park edip gitti, 5 dakika sonra bu halde buldu! 'İlla birileri mi ölmeli?'

Malatya’da Sefa Duran, aracını kısa süreliğine bir sokağa park etti. Duran 5 dakika sonra geri döndüğünde, aracı hurdaya dönmüş halde buldu. Hasarlı binanın çatısının çökmesi sonucu araç ağır hasar alırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hasarlı bina için önlem alınmamasına tepki gösteren Duran, "İlla birileri mi ölmeli?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 24-09-2023 17:45

Çocuğu doğacağı için araba almak istedi, hayatının şokunu yaşadı! Tam 890 bin lira...

İstanbul’da eşi 7 buçuk aylık hamile olan ve çocuğu doğacağı için araba almak isteyen Haydar Doğan, hayatının şokunu yaşadı. İnternetten bulduğu aracı almak isteyen Doğan, 2 şahsın hesabına 890 bin TL gönderdi. Parayı gönderdiği halde noterde imza atılmadığını fark eden Haydar Doğan, soluğu emniyette aldı. İşte detaylar...

Haber 24-09-2023 11:30

Araç alırken kurtarıcınız olacak en güvenilir boya ölçüm cihazı tavsiyeleri

İkinci el araç almayı düşünenler, beğendikleri arabayı detaylı bir incelemeden geçirmeyi tercih ederler. Aracın motorunun, değişen parçalarının ve daha birçok bölümünün uzman kişilerce incelenmesini isteyen kişiler aynı zamanda arabanın üzerindeki boyanın durumunu da öğrenmek isteyebilir. Bu aşamada devreye boya ölçüm cihazları girer. Doğru araca ulaşabilmenize yardımcı olacak ve size doğruları söyleyecek en iyi boya ölçüm cihazını arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Haber 21-09-2023 15:48

Arabasının arka camına astı! Sürücünün o yazısı görenleri hem şaşırttı hem gülümsetti

Eskişehir’de acemi sürücünün otomobilinin arka camına astığı “Çok çok acemi ve paniğim özür dilerim!” ifadelerini içeren yazı gülümsetti.

Haber 20-09-2023 10:21

Evi ve arabası olanlar dikkat! Mahkeme boşanma nedeni sayacak

30 yıla yakın bir süredir evli olan çiftin arası, eşin evini satıp ilk evliliğinden olan oğluna ev alması nedeniyle açıldı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, erkeğin kendi adına kayıtlı taşınmazı eşine danışmadan satmasını boşanma nedeni saydı.

Kadin 17-09-2023 10:05

Görüntüler Şanlıurfa'dan! El frenini çekmeyi unuttuğu araç 2 metrelik boşluğa düştü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde el freni çekilmeden park edilen otomobil, yol kenarında bulunan 2 metrelik boşluğa düştü, o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 12-09-2023 15:05

Ekspertiz firması fark etti! İkinci el araç aldı bakın ne çıktı

Otomobil satışlarında yapılan hileler gün geçtikte artıyor. Bir ekspertiz firmasının sahibi otomobilin tavan döşemesini kaldırdı ve gördüklerine inanamadı. Arabanın tavan döşemesini kaldırdı ve tahtalarla desteklendiğini fark etti.

Haber 09-09-2023 18:08

İstediği aracın fiyatı yüksek olunca... 'Hayalimdeki Mercedes'i alamadım ama kendim yaptım' Görenler bakın ne dedi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Muhammed Emin Yılmaz, yıllardır hayal ettiği Mercedes arabayı alamayınca kendi demir doğrama atölyesinde 6 ay içinde kendi elektrikli aracını yaptı.

Haber 07-08-2023 14:13

Kıvılcımlar saçarak ilerledi! O kadar sarhoştu ki araba lastiklerinin olmadığını bile fark etmedi...Kilometrelerce gitti

İngiltere’nin Gateshead bölgesinde sarhoş bir sürücü transit minibüsünde iki lastiğin eksik olduğunu fark etmeden kıvılcımlar saçarak 45 kilometrelik yolu gitti. Seyir halindeki aracın lastiklerinin olmadığının diğer sürücüler tarafından fark edilmesi üzerine durum polise haber verildi. Sarhoş sürücü Tony Holmwood aracının lastiklerinin olmadığının farkına varmadığını söyledi.

Trend 03-08-2023 08:11

'Yeni araba aldım' deyip arkadaşlarını dolaşmaya çıkardı... Gerçek böyle anlaşıldı! 'Pes' dedirten olay

Konya'da hastane bahçesinde otomobil çalıp, 'Yeni araba aldım, sizi gezdireyim' diyerek arkadaşları ile tur atan A.U. (32), yakalanıp, tutuklandı. Şahsın, 11 suçtan kaydı olduğu da belirlendi. Öte yandan şahsın, akaryakıt istasyonundan yakıt aldığı anlar da kameralara yansıdı.

Haber 26-07-2023 11:42

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Suudi Arabistanlı iş insanı eşine lüks araba aldı... Kadının sevinci olay oldu

Sosyal medyada eşlerin birbirlerine aldıkları lüks hediyeler kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Suudi Arabistan’da bir iş insanının karısına son model bir araba aldı. Eşinin hediyesi karşısında şaşkınlıkla birlikte mutluluk yaşayan kadın bir anda kocasını kucağına alarak sevincini paylaştı.

Trend 25-07-2023 14:49

Bugün satın almıştı... Dönüş yolunda araba alev alev yandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otomobil sahibinin aracı bugün Pendik’ten aldığı öğrenildi.

Haber 13-07-2023 16:57

Annesi “Unuttum” diyerek kendisini savundu! 3 yaşındaki çocuk 6 saat boyunca kilitli arabada mahsur kaldı

İspanya'nın Ponteverdra kentinde 27 derecelik sıcaklıkta annesinin arabada 6 saat boyunca yalnız bıraktığı küçük çocuk hayatını kaybetti. Oğlunu arabada bırakarak işe giden kadın savunması ise, küçük çocuğu yanına almayı unuttuğunu söyledi.

Trend 08-07-2023 08:47

Sıfır otomobilde zam fırtınası! Temmuz ayında liste fiyatları yine güncellendi ama bayiler ‘araç yetmiyor’ dedi…

Sıfır otomobil fiyatları döviz kurundaki artışla birlikte, temmuz ayında bir kez daha güncellendi listelerdeki tek sorun zamlar da değil, sıfır araç bulabilmek de ayrı bir dert. Haziran ayında fiyatı 1 milyon 600 bin olan bir aracın fiyatı şu anda 1 milyon 740 bin liraya yükseldi. 2 ay önce ise aynı araç 1 milyon 400 bin liraydı. Peki bu durum, ikinci el piyasasına nasıl yansıyacak? İşte ikinci el ve sıfır otomobil fiyatlarındaki son durum…

Finans 05-07-2023 08:01

40 yıllık birikimiyle sıfır araba aldı! Başına gelmeyen kalmadı: Ben bittim...

İkinci el arabalarda satın aldıktan sonra çıkan problemler alıcıların korkulu rüyası... Fakat hikaye alışılmışın dışında. Burhan Gürçay sıfır araç satın aldı, başına gelmeyen kalmadı. Şu an mağduriyetini yargıya başvurarak çözme peşinde...

Haber 18-06-2023 11:55

'Bisiklete kadar gidiyor' Sıfır araç bulamayan 2. ele yöneliyordu! Onu da bulamayan... Çarpıcı durumu açıkladı 'İkinci el yoksa eğer...'

Son dönemde otomobil piyasasındaki hareketlilik araç sahibi olmak isteyenlerin radarında. Fiyatlardaki artışın ne yönde seyredeceği merak edilirken bir yandan da araçların yatırım aracı olarak görülmesi gündemde. Bir süredir sıfır araç bulamayanların 2. ele yöneldiği piyasada dikkat çeken durumlar da yaşanıyor. Öğretim Üyesi Dr. Naim Çetintürk konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken motosiklet satışlarına ve vatandaşların motosiklete yönelmesine değinerek 'Bisiklete kadar gidiyor' dedi.

Finans 09-06-2023 12:53

Çadırın içinden parçalanmış araba çıktı! Kamuflaj olarak kullanmışlar, müzik açıp... Sökülen parçalar da başka arabada!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Bir şahıs, otomobilinin çalındığına dair ihbar yapınca ekipler çalışma başlattı ve çalınan otomobil, deprem çadırında parçalanmış halde bulundu. Otomobilin parçalarının bir başka otomobile monte edildiği belirlenirken, polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelilerin çadırı kamuflaj olarak kullandığı ve parçalama sesleri duyulmasın diye ses sistemiyle müzik açtığı belirlendi.

Haber 08-06-2023 13:15

Sokakta dehşet ve panik anları! '3 kişinin üstüne sürüp altına aldı' Araçtan inince şok yaşadılar sonra da kayıplara karıştılar

İstanbul'da sokağa hızlı şekilde giren bir araç sürücüsü, 1'i çocuk 3 kişiyi altına alarak ezdi. Kan donduran kaza sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların dehşet ve panik anları yaşadığı olayda yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber 01-06-2023 09:47

Skandal hareket! Üvey annesi tarafından 9 saat boyunca arabada unutulan 1 yaşındaki çocuk öldü...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan üvey anne 1 yaşındaki çocuğu arabada unutunca skandalın fitilini ateşledi. 9 saat boyunca arabada bekleyen çocuk 43 dereceye kadar ulaşan hava sıcaklığından dolayı hayatını kaybetti.

Trend 31-05-2023 07:37

Arabanızın kaymasını engelleyecek en iyi kar çorapları

Karlı yollarda yolda kalmaktan bıktınız mı? Peki, kar zincirlerinin o karmaşıklığı ve ağırlığı sizi korkutuyor mu? Artık bunlarla uğraşmanıza gerek kalmadı çünkü kar çorabı adı verilen yeni nesil ürünleri taşımak ve kurmak çok kolay. İki dakikada hazır hâle gelen bu harika ürünlerle yolculuğa güvenle devam edebilir, karda yaşanan olumsuzluklardan kendinizi ve ailenizi koruyabilirsiniz. Haydi gelin, birbirinden kaliteli kar çorabı çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 24-05-2023 16:11

Şoke eden görüntüler! Sarhoş sürücü önce çarptı... Bir an bile durmadan bisiklet sürücüsünü ezdi

İngiltere’nin Surrey şehrinin Haslemere bölgesindeki bir kavşakta bir bisiklet ve araba karşılaştı. Bisiklet sürücüsü de arabayı süren kişi de araçlarını durdurmayı reddedince ortaya korkunç görüntüler çıktı. 43 yaşındaki Steven Selwood isimli araba sürücüsü bisikletliye çarptı. Bisikleti kullanan kişinin düşmesine aldırış etmeyen Selwood arabasıyla onu ezerek yoluna devam etti.

Trend 13-05-2023 08:42

Eşi, alırken 'hurda' demişti! Şimdi 100 değil 200 bin euro bile verseler de sattırmam diyor

Antika eşyalara ilgisi olan yazar Yılmaz Yavuz, uzun yıllar Almanya'da yaşadıktan sonra memleketi Sinop'a yerleşti. Yavuz, yaklaşık 1 yıl önce Tekirdağ'da bir baba-oğuldan 1957 model klasik otomobil aldı. Otomobil, bakımlarıyla birlikte 22 bin euro tuttu. Yılmaz Yavuz'un eşi Meliha Yavuz, açıklamasına göre, arabayı alırken Yılmaz Yavuz'a "Hurda arabayı ne yapacaksın?" dedi. Ancak Meliha Yavuz, şimdi, sağ aynası bulunmayan araç için, "100 değil 200 bin euro bile verseler de sattırmam" diyor.

Haber 12-05-2023 13:31

Yıllardır hastası! Ayakkabılarını çıkarıp biniyor, brandaları öperek açıyor: Hanım bulursun ama bu arabaları bulamazsın

Antalya’da Abdullah Şimşek’in araba sevdası görenlerin ağzını açık bırakıyor. Şimşek, fabrikadan çıktığı haliyle aldığı km'si düşük 1993 ve 1994 model otomobil koleksiyonuna 35 bin km'de 1993 model bir araç daha ekledi. Şimşek, aracına toz kondurmuyor, ayakkabıyla araçlarına binmiyor ve üstüne örttüğü brandaları da öperek açıyor. Bu markada olan araçların yıllardır hastası olduğunu belirten Abdullah Şimşek, “Hanım bulursun ama bu arabaları bulamazsın. En azından bunlar yanlış yapmıyor” dedi.

Haber 11-05-2023 16:43

Kapının önünde duran arabayı eritti! Akılalmaz olay... Ortaya çıkan görüntü herkesi şoke etti

Tokat’ta akılalmaz bir yangın olayı meydana geldi. Bir evde kat kaloriferi kaynaklı olduğu düşünülen yangın çıkarken alevleri gören iki kişi camdan aşağı atladı. Yaralanan olmayan olayda ev kullanılamaz hale gelirken yangında ortaya çıkan yüksek ısı, park halindeki aracın plastik parçalarında erimelere neden oldu.

Haber 11-05-2023 12:38

'Fiyat konuşma' diyerek... İnternetten araba bakıyorsanız sizin de başınıza gelebilir! Yeni yöntem deşifre oldu

Dolandırıcılar internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten hem araba alanların hem de aracını satışa çıkaranların dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yapıyor, fakat bu sırada başka bir müşteri bulup aynı aracı pazarlıyor. Noterde 2 tarafa da satış için randevu veren dolandırıcı, birbirinden habersiz olan alıcı ve satıcıyı tuzağına düşürüp parayı kendisi alıyor. İşte deşifre olan yöntemin detayları...

Finans 05-05-2023 17:25