Luo Shugang Haberleri

Sosyal medyayı şaşırtan ölüm! TikTok fenomeni canlı yayın sırasında zehir içerek intihar etti

'Luo Xiao Mao Mao Zi' ismiyle bilinen Çinli TikTok fenomeni, sosyal medyada açtığı canlı yayın sırasında zehir içerek intihar etti. Hastaneye kaldırılan fenomen tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Trend 2021-11-26 15:07:54

Black Shark CEO'su açıkladı: Black Shark 4 serisi yakında geliyor!

Xiaomi Black Shark 4 serisi için sevindiren açıklama Black Shark CEO'su Luo Yuzhou'dan geldi. Luo Yuzhou, Weibo'da yaptığı paylaşım ile Black Shark 4 serisi için müjde verdi. Peki Black Shark 4'ün özellikleri nasıl olacak?

Haber 2021-03-12 15:31:36

Sinsi virüsle mücadele eden savaşçı

Çin'in Vuhan kentinde uzun süre koronavirüse karşı mücadele veren Doktor Luo Fengming, "sinsi" olarak nitelendirdiği virüsü ve buna karşı yapılabilecekleri haber portalı tagesschau.

Haber 2020-04-01 18:05:07

ANALİZ - Hafter safındaki kirli ittifak

Hafter safında Trablus operasyonuna katılan gruplar, Libya Ulusal Ordusu (LUO) hakkında genel bir resim sunmakta. Bu grupların tasnifini Libya’nın doğusu, batısı ve güneyi şeklinde üç ayrı bölge üzerinden yapmak mümkün - LUO’nun çekirdek kadrosunu Doğu bölgesinden gelen ve Hafter’e olan sadakatiyle öne çıkan gruplar oluşturmakta. Bu ordunun Batı kanadı ise Tarhuna merkezli Kaniyat grubu, farklı kentlerden gelen Medhali Selefileri ve Evlad-ı Süleyman kabilesinden müteşekkil - Trablus saldırısı bağlamında dikkat çeken diğer gruplar ise Sudan’ın Darfur bölgesinden gelen savaşçılar. Bunun yanında Libya’da dikkat çeken bir başka Sudan menşeili grup ise Zaghawa kabilesine mensup savaşçılardan oluşan Sudan Özgürlük Güçleri Topluluğu - Hafter cephesinin Trablus saldırısı sonrasında sahada görmeye başladığımız bir diğer silahlı aktör ise Wagner Grubu’na ait savaşçılar. Sayıları bin 500’ü bulan Rus paralı askerlerinin geçmişi Hafter’in 2017’de yoğunlaştırdığı Rusya temaslarına dayanıyor

Haber 2019-12-30 15:58:39

Türk vatandaşlarının Libya’da gözaltında olduğu ortaya çıktı

Libya’da iki haftadır haber alınamayan Türk vatandaşları Volkan Altınok ve Mehmet Demir’in gözaltına alındığı ortaya çıktı.Edinilen bilgilere göre, Libya’da iki haftadır kendilerinden haber alınamayan Türk vatandaşları Mehmet Demir ve Volkan Altınok’un bir lokantada çalıştıkları ve Halife Hafter liderliğindeki Libya Ulusal Ordusunca (LUO) gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Haber 01-05-19 12:50

DÜZELTME - Çin'de '2018 Türkiye Turizm Yılı'nın kapanış konseri başlıklı haberimizin üçüncü ve dokuzuncu paragraflarında yer alan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ifadesi, Devlet Opera ve Balesi Orkestrası şeklinde düzeltilmiştir. Haberimizi düz

Çin'de "2018 Türkiye Turizm Yılı"nın kapanış konseri - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Ülkelerimiz liderleri öncülüğünde her geçen gün daha da gelişen ilişkilerimizin önümüzdeki süreçte iş birliği paylaşımlarımızı artıracağına inanıyorum" - Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo Şugang: - "Seyahat kolaylığını teşvik etmek, turizm hizmet kalitesini iyileştirmek, turizm güvenliğine yönelik hazırlığımızı artırmak için Türkiye ile ele ele ilgili politikaları ve önlemleri güçlendirmeye hazırız"

Haber 30-11-18 14:20

Çin'de 2018 Türkiye Turizm Yılının kapanış konseri

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Ülkelerimiz liderleri öncülüğünde her geçen gün daha da gelişen ilişkilerimizin önümüzdeki süreçte iş birliği paylaşımlarımızı artıracağına inanıyorum" - Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo Şugang: - "Seyahat kolaylığını teşvik etmek, turizm hizmet kalitesini iyileştirmek, turizm güvenliğine yönelik hazırlığımızı artırmak için Türkiye ile ele ele ilgili politikaları ve önlemleri güçlendirmeye hazırız"

Haber 29-11-18 21:51

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Çin’de

Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo Şugang, turizm alanında iş birliğini artırmaya yönelik konuları görüştü

Haber 29-11-18 08:25

Çin Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı, Troya Ören Yeri'ni gezdi (2)

GELİBOLU YARIMADASI TARİHİ MİLLİ PARKI'NI ZİYARET ETTİ Çin Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang, Troya Antik Kenti'nin ardından, beraberinde Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ile birlikte Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı, şehitlikler ve anıtların bulunduğu Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nı ziyaret etti.

Haber 11-07-18 19:21

Çin Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang, Troya Ören Yeri'ni gezdi

ÇİN Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang, '2018 Troya Yılı' etkinlikleri kapsamında, Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti.

Haber 11-07-18 11:29

Çin Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı, Troya Ören Yeri'ni gezdi

ÇİN Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang, '2018 Troya Yılı' etkinlikleri kapsamında, Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti.

Haber 11-07-18 11:28

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti

Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang: - "İki ülke arasında turizm alanındaki işbirliğini daha da hızlandırmak için çaba sarf ediyoruz. Geçen sene Türkiye'ye gelen Çinli turist sayısı yüzde 48 büyüdü. Bu senenin ilk yarısında ise buraya gelen Çinli turist sayısı yüzde 100 arttı" - Çanakkale Valisi Orhan Tavlı: - "2018 Troya Yılı'nda Troya Antik Kenti'ni ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısı yaklaşık 2 katına çıktı"

Haber 11-07-18 09:59

Kurtulmuş, Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang ile görüştü

65. Hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş: - "Çin ile olan ilişkilerimize özel bir önem veriyoruz. Türkiye ile Çin arasındaki yakınlaşmanın hem dünya hem bölge barışına büyük katkısı olacağına inanıyoruz" "Türkiye dün Başkanlık sistemine fiilen geçmiş oldu. Daha hızlı ve güçlü bir yürütme mekanizması ve daha kuvvetli bir parlamento ortaya çıkacak"

Haber 10-07-18 11:52

Çin'de 2018 Türkiye Turizmi Yılı başladı

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş: "Türkiye ile Çin arasındaki yakınlaşmanın, gelişen dünya dengeleri içerisinde yeni barış ve esenlik düzeninin oluşmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum" - Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo: "Türkiye turizm yılının ilanı, iki ülke hükümetlerinin halklar arasındaki dostluğun pekiştirilmesi adına aldığı iradenin temsilidir"

Haber 17-04-18 18:36

Anadolu Ateşi Çinlilerle buluştu

Anadolu’nun zengin kültürünü görsel bir şölenle sahnelere taşıyarak dünya ölçeğinde gösterilere imza atan Anadolu Ateşi, Pekin’in 800 kişilik Tianqiao Gösteri Merkezinde Çinli sanatseverlerle buluştu.Anadolu Ateşi’nin Troya gösterisi ile Türkiye’den esintileri Çinlilerin beğenisine sunacaklarını söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, gösteri öncesi yaptığı açıklamada Troya Destanı’ndan esinlenerek hazırlanan gösterinin Anadolu topraklarında yaşayan medeniyetleri gösterdiğini ve Türkiye’nin ziyaretçilerine bu medeniyetlerden kalan izleri sunduğunu kaydetti.Anadolu Ateşi’nin gösterisi öncesinde Çin Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang ile bir araya gelen Bakan Numan Kurtulmuş, Yunus Emre Enstitülerini Çin’e taşımak üzere gerekli hukuki süreçlerin bir an evvel tamamlanması talebini iletti.Türkiye’ye daha fazla Çinli turistin gelebilmesi için vize uygulamalarının kolaylaştırılmasını ve THY seferleri ile hareket noktalarının artırılmasını da isteyen Bakan Numan Kurtulmuş, Çin Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığında gerçekleştirilen görüşmede, "2018 Çin’de Türkiye Yılı’nda Yunus Emre Enstitüsünü de açmak istiyoruz.

Haber 17-04-18 17:05

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş Çinli mevkidaşı Luo ile görüştü

Kurtulmuş: - "Çin'de 2018 Türkiye Turizm Yılı vesilesiyle Yunus Emre Enstitüsü'nü açmak istiyoruz"

Haber 17-04-18 13:31

Çinli öğrencinin Yaşar Kemal hayranlığı: Onu çok seviyorum, İnce Mehmed'i Türkiye'de tekrar okuyacağım

ÇİN'DEN Türkçe öğrenmek için 1 yıllığına Bahçeşehir Üniversitesi'ne gelen Wenhui Luo, Türkçe'nin Çince'den farklı ve ilginç olduğunu söyledi.

Haber 05-03-18 12:34

Çinli öğrencinin Yaşar Kemal hayranlığı: Onu çok seviyorum, İnce Mehmed'i Türkiye'de tekrar okuyacağım

ÇİN'DEN Türkçe öğrenmek için 1 yıllığına Bahçeşehir Üniversitesi'ne gelen Wenhui Luo, Türkçe'nin Çince'den farklı ve ilginç olduğunu söyledi.

Haber 05-03-18 12:06

Müslüman Olan Çinli Doktor İki Bin Yıllık Çin Tıbbını Türkiye’ye Getirdi

Çinli doktor Nuh Luo, İslam’ı seçtikten sonra iki bin yıllık Çin tıbbını, Türk hastaları sağlığına...

Yurthaber 07-07-17 09:09

En yaşlı opera sanatçısı Luo öldü

Dünyanın en yaşlı opera sanatçısı olarak Guinness rekorlar kitabına geçen Çinli Kanton Opera yıldızı Luo Pinchao, 98 yaşında öldü.

Haber 17-07-10 11:40