Lutfi Mesut Caliskan Haberleri

Bayram ziyaretinde dehşet! Polis memuru silahını çekti, ortalığı kan gölüne çevirdi

Balıkesir’in Manyas ilçesinde bayram ziyareti kana bulandı. Polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Mehmet Kanat’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Haber 2024-04-16 13:30:14

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı: Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi

Antalya'daki 1 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı teleferik kazası nedeniyle tutuklanan eski ANET Genel Müdürü ve CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı. Kocagöz suçlamaları reddetti. İfadesinde, "Teleferik benden önceki genel müdürün döneminde faaliyete alınmıştı. Benim herhangi bir sorumluluğum var ise benim haricimde sorumluluğa gidilebilecek 4 kişi daha bulunmaktadır. Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi, suçsuzum" dedi.

Haber 2024-04-15 20:24:58

Cezaevi önünde çadır kurup sabaha kadar nöbet tuttular! Sayıları artıyor: Teleferik kazasında tutuklanan belediye başkanına CHP'lilerden destek

Antalya'da can kaybı da yaşanan teleferik kazası nedeniyle tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek vermek için partililer cezaevi önünde çadır kurdu. Nöbet tutan partililere sabah saatlerinde yenileri eklenirken çadırların sayısı da arttı. Tutuklama kararına CHP'lilerin tepkileri devam ediyor.

Haber 2024-04-15 11:39:04

Yaza girmeden korkutan uyarı geldi! 95 yıl sonra bir ilk yaşanmıştı: Hayatını kaybedenlerin sayısı depremden 100 kat fazla

Türkiye eski yıllara göre daha sıcak bir kışı geride bıraktı. Sıcaklığıyla meşhur Adana'da 95 yılın en sıcak mart ayı yaşandı. Prof. Dr. Mesut Başıbüyük sıcaklık değerlerini 'ilginç' olarak tanımlarken dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Başıbüyük kuraklık ve su kıtlığı uyarısında bulunarak, "Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-15 09:34:39

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili yeni gelişme! Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı: 'Başkanımızı yedirmeyiz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişinin tutuklandığını, 7 kişinini ise serbest bırakıldığını açıkladı. Öte yandan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Biz haklı talebimizi kamuoyu önünde haykırmak için burada toplandık. Biz başkanımızı yedirmeyiz" dedi. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den de bir açıklama geldi.

Haber 14-04-24 22:20

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Mesut Özil'den Fenerbahçelileri şaşırtan açıklama! Hayalini kurduğu ve aşık olduğu takımı açıkladı

Fenerbahçeli kimliği ile tanınan ve geçtiğimiz sezon futbol kariyerine son noktayı koyan Mesut Özil, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 06-04-24 08:20

Mansur Yavaş'ın katıldığı Keçiören'deki devri teslim töreninde dikkat çeken anlar! T.C. tabelası belediye binasına takıldı

31 Mart yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan için devir teslim töreni düzenlendi. Belediye önündeki törene ise ABB Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. Mansur Yavaş’ın kürsüye çıktığı anda ise, eski dönemde sökülen “T.C.” tabelası belediye binasına yeniden takıldı.

Haber 04-04-24 18:48

Yatağan Belediye Başkanı Günay mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 51.77 oy ile Yatağan Belediyesi’ni kazanan Mesut Günay mazbatasını aldı.

Yurthaber 04-04-24 12:28

Mesut Özil işi bu kez biraz abarttı! Kaldırdığı ağırlığı görenler hayretler içinde kaldı

Futbolu bıraktıktan hemen sonra vücut geliştirmeye yönelen Mesut Özil her geçen gün güçleniyor. Vücudunu üst düzey hale getiren Özil'in son paylaştığı videoda kaldırdığı ağırlık görenlere şaşkınlık yarattı.

Spor 03-04-24 17:58

Kumluca’nın yeni belediye başkanı mazbatasını aldı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Demokrat Parti’den Kumluca Belediye Başkanlığına seçilen Mesut Avcıoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 03-04-24 15:29

Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Gökhan Zan, Davut Güloğlu, İrfan Değirmenci yarışıyordu! İşte belediye başkanı seçilen ünlü isimler

Erdal Beşikçioğlu, Lâl Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerin yarıştığı yerel seçimlere sonuçlar damga vurdu. Bazı il ve ilçelerde ünlü isimlerin aldıkları oy oranları dikkat çekerken, belediye başkanı seçilen isimler gündem yarattı.

Magazin 01-04-24 01:47

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

Kadıköy canlı seçim sonuçları! Kadıköy yerel seçimi Veli Arslan mı Mesut Kösedağı mı kazanıyor? Hangi aday önde?

İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un tüm ilçeleri gibi Kadıköy'de de seçim sonuçları merakla takip ediliyor. İstanbul'un en önemli ilçelerinden Kadıköy'de seçim sonuçları en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki Kadıköy'de AK Parti'nin adayı Veli Arslan mı, CHP'nin adayı Mesut Kösedağı mı önde? Hangi aday ipi göğüsleyecek? İşte Kadıköy seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 30-03-24 23:24

Canlı Başakşehir seçim sonuçları! Başakşehir'de yerel seçimi Yasin Kartoğlu mu, Mesut Öksüz mü kazanıyor?

Yerel seçim geldi çattı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Başakşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde merak ediliyor. Mevcut belediye başkanı Yasin Kartoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Mesut Öksüz mü avantajlı? Pazar akşamı Başakşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak! Seçim sonuçları Mynet'te!

Haber 30-03-24 22:22

Canlı Çatalca seçim sonuçları! Çatalca'da yerel seçimi Mesut Üner mi, Erhan Güzel mi kazanıyor?

Yerel seçimde heyecan dorukta. İstanbul'un seçim sonuçlarının yanı sıra Çatalca seçim sonuçları da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mevcut belediye başkanı Mesut Üner mi yoksa CHP’nin adayı Erhan Güzel mi avantajlı? Pazar akşamı Çatalca'daki seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri arasında yer alıyor.

Haber 30-03-24 22:19

Mesut Özil sahalara geri döndü! Son halini görenler tanıyamadı

Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme sporuna yönelen Mesut Özil'in son halini görenler şaşkına dönerken, Özil bir turnuva ile sahalara geri dönüyor. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 09:10

Dalaman’da vatandaşlara 3 bin adet fidan dağıtıldı

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Dalaman’da İlçe Orman Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımında Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta vatandaşlara fidan dağıttı.

Yurthaber 25-03-24 10:21

Mesut Akusta ile tek celsede boşanmıştı! Şafak Özbir sessizliğini bozdu

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta Şafak Özbir ile olan yedi yıllık evliliğini sessiz sedasız bitirdi. Biten evliliğin ardından Şafak Özbir sessizliğini bozdu.

Magazin 22-03-24 11:52

Mesut Özil'in son hali şaşkına çevirdi!

Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Mesut Özil'in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Spor 22-03-24 10:33

Yürek Çıkmazı'nın yıldızı Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede bitti

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı. İdris Özbir'in kızı Şafak Özbir ile 2016 yılında evlenen Mesut Akusta sekiz yıllık evliğini tek celsede bitirdi.

Magazin 21-03-24 12:03

Böyle seçim konvoyu görülmedi! Dubaili iş insanı için yapılan lüks yatı kamyona yükleyip oy istedi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayı Mesut Hekimoğlu'nun sıra dışı seçim çalışması dikkat çekti. Hekimoğlu, kendi fabrikasında Dubaili iş insanı için yapılan lüks yatı kamyona yükleyerek seçim turu attı.

Haber 15-03-24 19:55

Başlangıçta hiç belirti vermiyor, sinsi ilerliyor! Uzman isimden kör eden hastalıkla ilgili uyarı

Sivas Numune Hastanesinde görevli Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mesut Özdemir, 10-16 Mart Dünya Glokom Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Haber 15-03-24 17:32

Albayrak'ın zor anları: 50-60 kişiyle görüştüm, inanılmaz hakaretler duydum! Mesut Yılmaz detayını ilk kez açıkladı

İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları kişileri, kendilerini banka görevlisi olarak tanıtarak dolandıran şüpheliler yakalandı. Başına gelenleri anlatan Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım." dedi. Albayrak ayrıca, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası." ifadelerini kullandı.

Haber 07-03-24 16:21

Yol kenarında kanlı infaz! Otomobilde başından vurulmuş halde bulundu

Küçükçekmece’de bir kişi, park halindeki otomobilin içerisinde başında vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekiplerinin cesedin üzerinde yaptığı aramada Mesut Özkol adına kimlik buldu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 12:45

Televizyonculuğu bırakıp Datça'da başkan adayı oldu! Mesut Yar'dan iddialı açıklamalar

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere bir ay kala belediye başkan adayları çalışmalarına hız verirken, gözler de bir yandan da aday olan ünlü isimlere çevrildi. O isimlerden biri de Datça'dan bağımsız aday olan televizyoncu Mesut Yar. Yıllardır ekranlarda olan Yar, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken yerel seçimlerde oldukça iddialı olduğunu söyledi.

Haber 01-03-24 14:26

Eski sevgilisi tarafından katledilmişti! Karar belli oldu, ailesi isyan etti: 'Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum...'

Eskişehir'de Hasan Fakıoğlu (23), eski sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına ve göğsüne 4 el ateş ederek öldürdü. Fakıoğlu, tutuklu yargılandığı davada iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mesut Çolakoğlu, kızını canice katlettiklerini belirterek, “Yakından göğsünün üst kısmına ateş ediyor. Barbarca öldürüyor resmen. İndirim alamaz, her şey ortada. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, bu işe son versinler” diyerek karara tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 13:35

Acun Ilıcalı, Survivor'a gelecek dünyaca ünlü eski futbolcuyu açıkladı: Ronaldinho haberi yarışmacıları şaşırttı

Survivor All Star’ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın verdiği haber herkesi heyecanlandırmıştı. Acun Ilıcalı dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor'a katılacağını söylerken akla ilk başlarda Mesut Özil gelmişti. Yayınlanan yeni bölümde merak edilen dünyaca ünlü eski futbolcu belli oldu.

Magazin 21-02-24 07:13

Acun Ilıcalı Dünyanın en büyük futbolcuları arasında diyerek açıkladı!

Survivor All Star’ın yeni bölüm fragmanından Acun Ilıcalı'nın verdiği haber herkesi heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor'a katılacağını söylerken akla Mesut Özil geldi. Özil geçtiğimiz günlerde dünya basınında değişimiyle gündem olmuştu.

Magazin 20-02-24 22:50

Mesut Özil'in son halini görenler tanıyamadı, herkes aynı yorumu yaptı!

Aktif futbolculuk kariyerini Başakşehir'de noktalayan Mesut Özil, emeklilik kararının ardından kendisini spora verirken eski futbolcunun son halini görenler şaşkına döndü. İşte detaylar...

Spor 15-02-24 17:06

Depremin simgesi olan kare tüm dünyayı ağlatmıştı! Acılı baba 1 yıl sonra konuştu: Anında gitmiş anında...

6 Şubat'ta yaşanan felaket, depremi yaşayanlarda unutulmayacak acı izler bıraktı. Deprem sonrası bölgeden gelen kareler ise herkesi ağlatmıştı. Bunlardan en unutulmazı da enkaz altında kalan kızının elini bırakmayan baba fotoğrafıydı. O karenin üzerinden 1 yıl geçti. Baba Mesut Hançer kızının mezarını ziyaret etti. Evlat acısının tarifinin olmadığını belirten Hançer'in sözleri ise bir kez daha yürekleri dağladı.

Haber 06-02-24 09:43

Sosyal medyadan duyurdu! CHP'den aday gösterilmeyen Mesut Yar kararını açıkladı

Gazeteciliği bıraktığını açıklayıp Aralık ayında ekranlara veda eden Mesut Yar, "Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak" diyerek Datça Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklamıştı. CHP'den Datça Belediye Başkan aday adayı olan ünlü televizyon programcısı Mesut Yar, aday gösterilmeyince yeni kararını paylaştı.

Magazin 05-02-24 20:08

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe spor yaptığı anları paylaştı! Paylaşıma beğeni yağdı

Eski futbolcu Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Pembe taytıyla spor yapan Gülşe, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 05-02-24 18:16

Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un sır ölümü! Silahla kafasından vurulmuş halde bulundu

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde yaşanan olay ekipleri harekete geçirdi. Haber alınamayan Ekinözü İlçesi Kaymakamı Mesut Coşkun'un evine polisler girdi. Coşkun kafasından silahla vurulmuş halde bulundu. Sır ölümü aydınlatmak için inceleme başlatıldı.

Haber 05-02-24 11:27

Mesut Özil'e 'DAVA' ile siyaset sahnesi yolu açıldı: Seçim çalışmalarının reklam yüzü olabilir!

Almanya'da Türkiye kökenli bir grubun öncülüğünde kurulan siyasi oluşum iki ülkenin de gündeminde. Partileşme yolunda ilerleyen DAVA'nın yetkililerinden gelen 'Mesut Özil' açıklaması ise şaşkına çevirdi. Geçen yıl Başakşehir'de futbol kariyerini noktalayan Mesut Özil, Almanya'da siyaset sahnesinde yeni bir sayfa açabilir.

Haber 05-02-24 11:19

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin'den eşiyle yeni aşk pozu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı "Mesut" karakteriyle tanınan oyuncu Uğur Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Bir süre önce evlenen Uğur Bilgin ve karısının pozlarına beğeni yağıyor.

Magazin 05-02-24 09:56

'Vizontele'nin 'Rıfat'ı Mesut Çakarlı yeni mesleğiyle şaşırttı! Gözlerden uzak yaşayan oyuncu zâkir oldu

Çocukken Kadir İnanır, Banu Alkan ve İhsan Yüce ile aynı seti paylaşan 'Vizontele'nin 'Rıfat' karakteri olarak hafızalara kazınan Mesut Çakarlı'nın son hali ve yaşantısı gündem oldu. 'Vizontele'nın 'Rıfat' karakteri Mesut Çakarlı, zâkir oldu.

Magazin 04-02-24 10:41

Mesut Özil'in eski takımı iflas etti! Alman devi bir alt lige daha düşmek üzere! Galatasaray maçı hala akıllarda...

Bundesliga 2'de yer alan Mesut Özil'in eski takımı Schalke 04, sezon sonunda küme düşmesi durumunda kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Schalke 04'ün borçlarını sıfırlamadan 3. Lig lisansı alması mümkün kılınmıyor. Küme düşme hattında bulunan Schalke 04'ün bir alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 01-02-24 12:19

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin eşiyle Bali'de... Eşiniz ne güzel

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı "Mesut" karakteriyle tanınan oyuncu Uğur Bilgin, ağustos ayında İrem Uslu ile hayatını birleştirmişti. Taze evliler Bali tatiline çıktı. Lüks tatilden yaptıkları paylaşımlarla çift beğeni topladı.

Magazin 10-01-24 14:22

Mesut Özil sosyal medyada Fenerbahçe'yi takipten çıktı, taraftarı çok kızdırdı!

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ancak bu süreçte beklentilerin çok uzağında kalan Mesut Özil taraftarı çok kızdıracak bir hamle yaptı.

Spor 02-01-24 17:38

Mesut Özil'den Fenerbahçeli taraftarları hayal kırıklığına uğratan hamle! Sosyal medyada tepki çok büyük

Geçtiğimiz sezon aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Mesut Özil, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yi takipten çıkardı. Mesut'un bu hamlesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Spor 02-01-24 08:22

Mesut Özil ile Leonardo DiCaprio sosyal medyada kapıştı!

Futbol dünyasının ünlü isimlerinden olan ve geçtiğimiz yıl kariyerine son noktayı koyan Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ünlü aktör Leonardo DiCaprio'ya cevap verdi.

Spor 17-12-23 13:48

AVM'de genç kadının yüzünü falçata ile kesmişti! Mahkemeden şaşırtan karar

Bakırköy’de bir alışveriş merkezinde Mesut Öztürkmen, boşanma sürecinde olduğu Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla kesti. Butim'in avukatı duruşmada "Eğer mahkemeniz sanığı tahliye ederse bu müvekkilimin ölüm fermanını imzalamak olacaktır" dedi. Öztürkmen ise, "Ben çok pişmanım. Cezaevindeyken zaten boşandım. Söz veriyorum ona yaklaşmayacağım" diyerek kendini savundu. 20 yıla kadar hapsi istenen Öztürkmen, adli kontrol şartıyla tahliye edildi. İşte detaylar...

Haber 15-12-23 16:59

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin prensiydi, 'Mesut Özil' gibiyim diyen Oğuzhan Kayar şimdi nerede? Kariyerinde sadece sarı - kırmızılıların bonservis ödediği futbolcunun durumu gündem oldu

Galatasaray'da 30 Eylül 2013 tarihinde takımın başına teknik direktör Roberto Mancini getirilmişti. İtalyan çalıştırıcının göreve gelmesinin ardından devre arasında transfer edilen isimlerden biri Oğuzhan Kayar olmuştu. Sarı - kırmızılıların 750 bin euroya kadrosuna kattığı Kayar'ın şimdilerde hangi takımda forma giydiği ise merak edildi. İşte detaylar...

Spor 07-12-23 23:14

Mesut Yar, gazeteciliği bıraktı! 'Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak' deyip yeni işini açıkladı

Gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, mesleği bıraktığını açıkladı. Sözcü TV'de kameralar karşısına son kez geçen Yar, Datça Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Gazetecilik mesleğini bıraksa da bilgi aktarmaya devam edeceğini ifade eden Yar, "20 yılını Datça'da geçirmiş bir kardeşiniz olarak memleketin en uç köşelerinden bir tanesini mutlu etmeye gidiyorum" dedi.

Magazin 06-12-23 11:50

Gazeteci ve sunucu Yar, Datça Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı

Gazeteci ve sunucu Mesut Yar, sabah haberleri sunduğu haber kanalından bu sabah itibarıyla ayrılarak Datça Belediye Başkanlığı adaylığına başvurduğunu açıkladı.

Yurthaber 06-12-23 11:40

Mesut Özil için efsane futbolcudan çok sert sözler! Ülkeye girişine izin verilmemeli!, Tam bir yüzsüz!

Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi devlerin formalarını giymiş olan Mesut Özil, 25 Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı - lacivertli kulüple 1,5 sezon geçirdikten sonra Başakşehir'e giden ve futbolu burada bırakan Özil için Almanya'dan çok sert açıklamalar geldi. Bayern ve Werder Bremen'in unutulmaz isimlerinden Mario Basler, Mesut Özil'in Almanya'ya girişinin yasaklanması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 10-11-23 18:01

Hurda halde buldu, 1 milyon lira harcadı! Öyle bir hale getirdi ki gören hayran kalıyor!

Eskişehir’de yaşayan Mesut Boru, 4 yıl önce komşusunun bahçesinde gördüğü 1963 model otomobili hurda halde satın aldı. Boru, 1 milyon TL harcayarak aracı yeniden yollara döndürdü. Göz kamaştıran hale gelen hurda aracı görenler hayran kalıyor. Boru, araca çok sayıda teklif geldiğini, ancak satmayı düşünmediğini belirtti. İşte hurda aracın şaşkına çeviren değişimi...

Haber 09-11-23 10:40

Mesut Özil'in babasının milli takım açıklamaları gündem oldu Mesut kanım kırmızı dedi, ben Almanya'ya ikna ettim!

Mesut Özil'in babası Mustafa Özil dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Baba Özil Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası kaldıran isim için "Almanya için ben ikna ettim." derken bu itiraflar sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 08-11-23 18:04