Madde Haberleri

Herkesi şaşırttı! Tedavi için İngiltere'ye giden Dele Alli, 'güldüren gaz' kullandığı bir görüntü ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın İngiliz ekibi Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli, geçtiğimiz günlerde sakatlığı sebebiyle ülkesine dönerken, burada şoke eden bir görüntüsü sosyal medyaya düştü. Tecrübeli oyuncu tedavisi için gittiği İngiltere'de "güldüren gaz" olarak bilinen bir madde kullandığı görüldü. İşte detaylar...

Spor 10-04-2023 15:44

Sabahları ne yediğinize dikkat edin! Severek yedikleriniz kanser riskinizi artırıyor

Kahvaltı sadece günün başlangıcını değil diğer saatleri de oldukça etkiliyor. Bazı kişiler kahvaltılarını saatlerce yapmayı severken bazıları ise buna zaman bulamadığı için ayaküstü atıştırmalıklardan yararlanıyor. Ancak kahvaltıda yenilen birçok gıda sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Prof. Ahmet Rasim Küçükusta kızarmış tost ve kızarmış patateslerin kanser riski için uyarılarda bulunuyor. Fazladan kızartılan gıdalar büyük risk oluşturuyor.

Haber 13-10-2022 11:52

Kocaeli'de 2 kilogram uyuşturucu ele geçirilen aracın sürücüsü gözaltına alındı

Kocaeli'de 2 kilogram uyuşturucu ele geçirilen aracın sürücüsü gözaltına alındı

Yurthaber 26-09-2022 09:42

Anne ve babalar dikkat! Hareketleriniz çocuğunuzda sosyal fobiye neden oluyor

Anne ve baba olmak çok büyük sorumluluk olarak görülüyor. Çocukların hem fiziksel hem de psikolojik sağlığı için oldukça bilinçli olmak gerekiyor. Gözden kaçan hatalar çocukta geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Uzmanlar anne ve babaların çocuklarının psikolojisi için uzak durmaları gereken davranışları belirtti.

Haber 22-09-2022 10:16

Madde

Madde Hakkındaki Haberler Mynet'te. Madde Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.