Maganda Kursunu Haberleri

Film değil gerçek! Şeytan çıkarma kursunu tamamlayıp sertifika alıyorlar... İşte karşınızda şeytan kovucular

17. Yüzyıl'da Avrupa'da oldukça popüler olan şeytan çıkarma uygulaması için Vatikan Katolik Kilisesi 2005 yılında "şeytan çıkarma kursu" başlatmıştı. 2018 yılında 50 ülkeden 200 rahibin şeytan çıkarma sertifikası aldığı biliniyor. Günümüzde Belçika'da bu ayinlere ilgi giderek artmaya başladı. Averbode Manastırı'nda atanarak çalışan sertifikalı "şeytan kovucu"lar haftada 3 şeytan çıkarma ayini yapıyor. Film sahnelerini aratmayan ayinin detayları haberimizde!

Trend 2024-03-18 14:49:01

Esenler'de havaya ateş eden maganda gözaltına alındı!

Esenler'de asker eğlencesi adı altında havaya ateş açıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçen Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri S.Ö.(20)'yü gözaltına aldı.

Haber 2024-03-05 00:16:32

Karşıma kimse çıkmasın dedi, karşısına siber polis çıktı

Kırıkkale’de sosyal medya platformlarında tüfekle havaya ateş açtığı görüntüleri paylaşan maganda, polis ekiplerince yakalandı.

Yurthaber 2024-02-01 12:24:19

İstanbul’da trafikte öfkeli maganda dehşeti kamerada: Tek yumrukla aynayı kırdı

Şişli’de trafikte yol verme tartışması yaşayan iki sürücü arasında kavga çıktı.

Yurthaber 2024-01-10 10:14:21

Alkollü maganda dehşeti kamerada! Havaya ateş açıp sosyal medyada paylaştı

Zeytinburnu’nda bir maganda alkol aldıktan sonra belindeki silahı çekerek havaya ateş açtı. Sosyal medyada o anları “Şefaatinize ihtiyacım yok, mezarımdan taş çalmayın, yeter” notuyla paylaşan maganda, polis tarafından evinde gözaltına alındı. Emniyette, "Sosyal medyada paylaşmak için eğlence amaçlı ateş açtım” diyen ve geceyi nezarethanede geçiren maganda, adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 08-01-24 10:59

İstanbul’da alkollü maganda dehşeti kamerada: Havaya ateş açıp sosyal medyada paylaştı

Zeytinburnu’nda bir maganda alkol aldıktan sonra belindeki silahı çekerek havaya ateş açtı.

Yurthaber 08-01-24 10:18

Kadıköy'de maganda dehşeti: Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşini darp ettiler! Hastaneye kaldırıldı, ameliyata alındı

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte dehşeti yaşadı. Kadıköy'de trafiğin sıkışması sonrası başlayan gerilim, bir grup magandanın Derelioğlu'nun aracının önünü kesmesiyle kavgaya dönüştü. Magandalar olay yerinden kaçarken Oktay Derelioğlu aldığı darbeler sonrası vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Derelioğlu'nun kolunun çıktığı ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Spor 06-12-23 12:19

Osmaniye’de havaya rastgele ateş eden 2 maganda yakalandı

Osmaniye’de ruhsatsız pompalı tüfekle rastgele havaya ateş açarak, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan 2 kişi, silahlarıyla birlikte polis tarafından yakalandı.

Yurthaber 17-11-23 14:16

Belinden çıkardığı tabancayı peş peşe böyle ateşledi! O maganda aranıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir kişi sokakta yürüdüğü sırada havaya defalarca ateş etti. Havaya ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenen şüphelinin belirlenip yakalanması için polis çalışma başlattı.

Haber 17-11-23 13:31

E-5 Karayolu’nda makas terörü kamerada: Sürücü cezadan kaçamadı

E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde hafif ticari araçla seyreden bir maganda, araçların arasında defalarca makas atarak trafiği tehlikeye düşürdü.

Yurthaber 08-11-23 10:50

Silivri'de asker konvoyundaki silahlı maganda yakalandı!

Silivri'de asker eğlencesi sonrası yapılan araç konvoyunda araç içerisinden havaya silahla ateş eden kişi yakalandı.

Haber 06-11-23 17:31

Damda oynayan 6 yaşındaki Fatma yaşam savaşı veriyor!

Adana'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada sesleri merak edip evinin damına çıkan 6 yaşındaki yabancı uyruklu Fatma, isabet eden maganda kurşunu ile ağır yaralandı.

Haber 30-10-23 16:44

İstanbul’da kadın maganda dehşetinde yeni gelişme: Trafiğe çıkamama cezası verildi

Levent’te trafikte kendisini uyaran kadın sürücüyü aracının içinde tekme, yumruk ve ayakkabı ile darp ettiği için polis tarafından yakalanan kadına trafiğe çıkamama cezası verildi.

Yurthaber 20-10-23 10:13

Düğünde maganda kurşunu bir can daha aldı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kırda yapılan düğünde halay çektiği sırada, havaya ateş açan İ.G.'nin tabancasından çıkan kurşunun isabet ettiği Abdülaziz Erbirol vefat etti. Erbirol'un cenazesi toprağa verilirken, İ.G. gözaltına alındı.

Haber 15-10-23 20:54

Kocaeli'deki düğünde maganda dehşeti! Oyun havası oynarken bir anda yere kanlar içerisinde yere yığıldı...

Kocaeli akrabasının düğününe giden bir kişi, düğündeki farklı bir kişinin havaya açtığı ateş sonucu kalbinden vuruldu. Ağır yaralanan talihsiz adamın ölüm kalım savaşı devam ediyor.

Haber 15-10-23 00:43

Düğünde maganda kurşunu can aldı! Yürek yakan sözler: 'Hayallerimizi elimizden aldı'

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Şenol Dursun (48), arkadaşının düğününde havaya ateş edildiği sırada isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Düğünde ateş eden şüpheli henüz belirlenemezken, Serpil Dursun (46), eşinin yeni emekli olduğunu belirterek, "Kendini bilmeyen bir insanın tabancasından çıkan bir kurşun, benim hayat arkadaşımı, kızımın babasını bizden kopardı" dedi. Zeynep Nur da (16) "Bir maganda kurşunu hayallerimizi elimizden aldı" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 06-10-23 12:59

Savaştan kaçtı, maganda kurşunuyla yaralandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Yurthaber 29-09-23 15:21

Kırıkkale'de düğünde maganda kurşunuyla yaralanan gelinin babası hastanede öldü

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde düğünde karnına maganda kurşunu isabet etmesi sonucu yaralanan gelinin babası, hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 20-09-23 12:27

25 düğün magandası adreslerinden tek tek toplandı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen düğün merasiminde havaya ateş açarak ortalığı savaş alanına çeviren 25 maganda, 30 saatlik kamera inceleme çalışmasının ardından jandarma ekipleri tarafından eş zamanlı operasyonlarla yakandı.

Yurthaber 11-09-23 10:25

Balkonda otururken maganda kurşunuyla vuruldu! Çatışma görüntüleri ortaya çıktı

İzmir’in Buca ilçesinde 71 yaşındaki adamın balkonda otururken öldüğü çatışma anının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Öte yandan, olayla ilgili adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 2 şüpheli ev hapsine çarptırıldı. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 03-09-23 22:18

15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda bir maganda etrafa küfürler savurup, silahla havaya ateş açtı

15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda etrafa küfürler savuran bir maganda, elindeki silahla peş peşe havaya ateş açtığı anları cep telefonu ile kayda aldırdı.

Yurthaber 28-08-23 13:28

Balkondayken maganda kurşunuyla hayatını kaybeden adama acı veda

İzmir’in Buca ilçesinde iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga esnasında evinin balkonundayken göğsüne pompalı tüfek saçması isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 71 yaşındaki yaşlı adam, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 25-08-23 14:22

Komşusunun kollarında can verdi! Çeyiz parası için çalışıyordu, kız meselesinden çıkan çatışmada maganda kurşununun kurbanı oldu

Çeyiz parası biriktirmek için markette çalışan Merve Acar'ın (25) ortalığı savaş alanına çeviren olayda maganda kurşununa kurban gittiği anları gösteren görüntüler ortaya çıktı. Denizli'de kız meselesi üzerine tartışma yaşayan akrabalar H. S. ve Y. S. arasında çatışma çıkmıştı. Y. S.'ye bıçakla saldıran H. S. kaçıp markete sığınmış, Y. S. ve arkadaşları H. S.'nin peşine düşüp markette dehşet saçmıştı. O sırada kavgayı ayırmaya çalışırken can veren Merve Acar komşusunun kollarında can verdi...

Haber 25-08-23 08:38

Maganda kurbanı Merve, son nefesini komşusunun kollarında verdi

Denizli’de akraba iki genç arasında kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgaya engel olmak isterken öldürülen Merve Acar’ın vurulduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Yurthaber 25-08-23 07:58

Yer: Bursa! Düğün eğlencesi mi savaş alanı mı belli değil! Pompalı tüfekler ve tabancalarla kimseye aldırış etmeden...

Bursa'da bir düğün töreni için gelin almaya giden bir grup maganda, pompalı tüfek ve tabancalarla havaya ateş açtı. Etraftaki küçük çocuklara dahi aldırış etmeden defalarca ateş açan magandalar, bu anları sosyal medyadan paylaştı... İşte haberin tüm detayları!

Haber 14-08-23 10:09

Kadın maganda lüks rezidanstan kurşun yağdırdı! Gururla paylaştı, sosyal medyada büyük tepki topladı: Batışehir'de dehşet anları

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yer alan Batışehir'de lüks rezidansta yaşayan kadın maganda skandal bir harekete imza atıp o anları sosyal medyada gururla paylaştı. Ancak beğeni uğruna yaptığı hareket büyük tepki topladı.

Haber 11-08-23 15:41

Döverek bayılttığı kadını kanlar içinde arabaya sürüklemişti! Esenyurt'ta çekilen infial yaratan görüntülerdeki o maganda tutuklandı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde cumartesi günü kameraya yansıyan görüntülerde Şeyhmus Dağ adlı magandanın bir kadını döverek bayılttığı, kanlar içinde yere yığılan kadını arabaya sürüklerken çevredeki vatandaşlara da tehditler savurduğu görülmüştü. Şeyhmus Dağ ve E. I. adlı kadın bu sabah adliyeye sevke edildikten sonra yeni bir gelişme daha yaşandı.

Haber 24-07-23 14:34

Silah sesleri susuyor: Düğün magandalarına karşı nöbet tutuyorlar

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, maganda kurşunu ile meydana gelebilecek ölüm ve yaralamaların önüne geçmek maksadıyla düğünlere polis ve bekçi görevlendirdi.

Yurthaber 24-07-23 07:38

Son dakika: Kadını döverek bayıltıp araca bindirmişti! O maganda yakalandı

Son dakika haberi... İstanbul Esenyurt'ta bir kadını darp ederek bayıltan ve ardından araca bindirip kaçıran magandanın yakalandığı bildirildi. İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz..." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

Haber 23-07-23 21:32

İstanbul'da maganda dehşeti! Kadını döverek bayıltıp araca bindirdi... Çevredekilere küfür ve tehditler savurdu: Yarın sizin için geleceğim...

İstanbul'da maganda dehşeti yaşandı. Sokak ortasında bir kadını öldüresiye döverek kan revan bırakan maganda, çevrede duruma mani olmaya çalışan vatandaşlara da küfürler yağdırdı. Zavallı kadını döverek bayıltan maganda çevredekilere de "yarın sabah sizin için geleceğim" diye tehditler savurdu. Maganda kadını yarı baygın vaziyette araca bindirdi...

Haber 23-07-23 15:16

Maganda dehşeti kamerada! Kadın sürücüye kabusu yaşattı

Kağıthane’de bir motosiklet sürücüsü, trafik yoğunluğu nedeniyle kendisine yol veremeyen kadın sürücüye dehşeti yaşattı. Motosikletinden inen şahıs, kadın ve annesinin olduğu araca tekme ve yumruklarla saldırdı. Korku dolu o anlar ise kameralara yansıdı. Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırgan adli kontrolle serbest kalırken, karara tepki gösteren kadın sürücü, “Korkarak yaşıyorum, karar gözden geçirilmeli” dedi. İşte olayın detayları...

Haber 21-07-23 11:50

Düğünde ateş açan maganda mahalleyi karanlığa gömdü

Çorum’un Alaca ilçesinde bir düğünde havaya ateş edilmesi sonucu elektrik telleri koparken mahalle karanlığa gömüldü.

Yurthaber 20-07-23 07:53

Siverek’te maganda kurşunu bir kişiyi ağır yaraladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kim veya kimler tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen silahtan çıkan mermiyle vurulan bir kişi ağır yaralandı.

Yurthaber 20-07-23 07:51

Aksaray jandarmadan maganda operasyonu: 3 gözaltı

Aksaray’da özel günlerde ve toplum içerisinde havaya ateş açan magandalara yönelik operasyon düzenleyen jandarma, 3 şahsı tabanca ve tüfeklerle yakalayarak gözaltına aldı.

Yurthaber 19-07-23 14:00

Evinin balkonunda otururken bir anda yere yığıldı! Maganda kurşunu 18 yaşındaki genci hayattan kopardı

Kastamonu'da maganda kurşunu can aldı. Çatalzeytin ilçesinde evinin balkonunda oturan 18 yaşındaki bir genç, başına isabet eden tüfek saçmalarıyla yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri, cinayete sebep olan kişi ya da kişileri bulabilmek için çalışma başlattı.

Haber 04-07-23 21:54

Hastanede yaşam mücadelesi veriyordu! Maganda kurşunu ile yaralanan Savcı Sayan'ın yeğeni Ali Sayan hayatını kaybetti

Ağrı'da eski Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın 20 yaşındaki yeğeni Ali Sayan, düğünde maganda kurşunu ile ağır yaralanmıştı. Hastanede yaşam mücadelesi veren Sayan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 03-07-23 15:02

Savcı Sayan'ın yeğeni, maganda kurşunuyla başından yaralandı! Ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yeğeni Ali Sayan, Tutak ilçesinde katıldığı bir düğünde maganda kurşunuyla başından vurularak yaralandı. 20 yaşındaki Sayan, ambulans uçakla Ankara’ya sevk edildi.

Haber 11-06-23 22:36

İstanbul'da 5 yaşındaki çocuğun feci ölümü! Balkondan düştü... Sosyal medyadaki iddialar üzerine kaymakamlıktan açıklama geldi

Feci olay İstanbul Sancaktepe'de yaşandı. İddiaya göre, üçüncü kattaki balkondan düşen 5 yaşındaki N.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Küçük çocuğun maganda kurşunu ile öldüğü iddiaları üzerine ise kaymakamlık açıklama yaptı.

Haber 29-05-23 08:04

Adana’da maganda kurşununa ikinci kurban

Adana’da bayramın son günü maganda kurşunuyla hayatını kaybeden 18 aylık Yusuf Arda’dan sonra dün de rastgele açılan ateş sonucu 22 yaşındaki bir gencin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Yurthaber 26-04-23 09:51

Emniyet şeridinden gelip sıkıştırdı, trafiğin ortasında terör estirdi: Maganda dehşeti kamerada! Peşine düşüp önünü kestikten sonra...

Emniyet şeridinden gelip sıkıştırdığı aracın sürücüsü kendisini uyardığı için otomobiliyle takibe aldı, hem önünü kestiği sürücüye hem de trafikteki herkese dehşet yaşattı. Haliç Köprüsü'nde başlayıp Vatan Caddesi'ne değin süren 'yol verme' tartışmasında trafik magandasının terör estirdiği anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Trafiğin ortasında darba uğradığı anları anlatan Muhammed Ali Ertekin, "Bu ve bunun gibi magandaların trafikten men edilmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

Haber 25-04-23 09:15

Düğün kana bulandı! Maganda kurşunu can aldı

Çorum'un Mecitözü ilçesinde bir düğünde kan donduran bir olay yaşandı. Katıldığı düğünde başına mermi isabet Ozan Özşahin (36), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Haber 23-04-23 11:45

SON DAKİKA: Arda Turan teknik direktörlük kariyerine ilk adımı attı! Eyüpspor ile anlaşma sağladı, o maçta sahada olacak...

Son dakika... Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Zafer Turan getirilirken, yalnızca 17 gün sonra takımdan gönderilmişti. Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Eyüpspor'dan ses getiren bir hamle geldi. İstanbul ekibi bir süredir eğitimler alan ve antrenörlük kursunu tamamlayan Arda Turan'ı takımın başına getirdi. İşte detaylar...

Spor 14-04-23 12:25

E-5'te terör estirdi! Defalarca makas atan sürücüye ceza yağdı

E-5 Karayolu Zeytinburnu mevkisinde hafif ticari araçla seyreden bir maganda, araçların arasında defalarca makas atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar kameralara yansırken sivil trafik polisi tarafından magandaya 5 ayrı suçtan toplamda 6 bin 838 lira idari para cezası kesildi. Trafiği tehlikeye düşürmek suçundan adli işlem yapılan magandanın 3 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacağı öğrenildi.

Haber 25-01-23 14:18

Alkollü maganda vincin tepesine çıkıp defalarca ateş etti! Hani yok mu alkış sözleri şaşkına çevirdi

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 10 metrelik vincin sepetine çıkan alkollü bir maganda, bir yandan alkol alırken bir yandan da tabanca ile 14 el ateş etti. Şarjörü boşattıktan sonra "Hani yok mu alkış" diyerek alkış isteyen maganda, vincin tepesinden "Afiyet olsun" diye bağırıp bir de selamlama yaptı.

Haber 23-01-23 14:56

Kayseri'de düğünde maganda kurşunu isabet eden kişi hastanede öldü

Kayseri'de bir düğünde "maganda kurşunu" isabet etmesi sonucu yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 09-01-23 15:06

Asker konvoyundaki maganda, havaya defalarca ateş açtı

Bursa’da asker uğurlama konvoyunda bir maganda, aracın camından dışarıya çıkarak havaya defalarca ateş açtı.

Yurthaber 16-11-22 09:27

Anne ve çocuğu maganda kurşununun hedefi oldu!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, evden gelin alma sırasında M.K.'nin tabanca ile rastgele açtığı ateşte, balkondaki Afganistan uyruklu S.S.A. ile kucağındaki 1 yaşındaki oğlu yaralandı.

Haber 01-11-22 16:27

Aksaray jandarmadan düğünlere maganda operasyonu: 5 gözaltı

Aksaray’da ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirilen 5 ayrı düğüne gerçekleştirilen operasyonda, havaya ateş açtığı belirlenen 5 magandayı gözaltına aldı.

Haber 20-10-22 17:59

Aksaray jandarmadan düğünlere maganda operasyonu: 5 gözaltı

Aksaray’da ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirilen 5 ayrı düğüne gerçekleştirilen operasyonda, havaya ateş açtığı belirlenen 5 magandayı gözaltına aldı.

Haber 20-10-22 17:52