Magazin Haberleri

Kardashian tarzı olay oldu! Neslihan Atagül'ün ceketinin fiyatı ağızları açık bıraktı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdi de Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Bir televizyon programına katılmak için İtalya'nın Milano şehrine giden ünlü ismin tarzı olay oldu. Güzel oyuncunun kürk detaylı jean ceketinin fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Magazin 16-03-2024 15:53

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Son olarak Gülseren Ceylan Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil'in hediye ettiği saati paylaştı. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 15-03-2024 17:41

Dilan Polat'tan sonra gözler ona çevrilmişti... Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine sürpriz ceza

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından kara para aklama ve vergi kaçırma kapsamında başlatılan soruşturma diğer sosyal medya fenomenlerine de sıçradı. Bu isimlerden biri de Özlem - Tayyar Öz çifti oldu. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden ünlü çifte sürpriz bir ceza kesildi.

Magazin 13-03-2024 07:25

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkını konuşan 'Söylemezsem Olmaz' ekibi canlı yayında yine kavga etti!

Söylemezsem Olmaz programında yine tansiyon yükseldi. Programın yeni sunucuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasında tartışma çıktı. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisinin gerçek mi yoksa pr mı olduğunu konuşan sunucuların tartışmasına Arto da dahil oldu.

Magazin 12-03-2024 17:57

Rita Ora sporu bırakmıyor! Spor pozu olay oldu... Sırrını paylaştı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Rita Ora son olarak spor yaptığı anları paylaştı. Takipçilerinden şarkıcıya beğeni ve yorum geldi.

Magazin 12-03-2024 15:27

Gizem Örge anne ve babasını paylaştı! Bir insanın geldiği yeri unutmaması kadar güzel bir şey yok

Filenin Sultanları'nın savunma kraliçesi olan Gizem Örge sosyal medyada anne ve babasıyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fenerbahçeli voleybolcu Gizem Örge'ye "Gururumuzsun" yorumları yağdı.

Magazin 10-03-2024 08:19

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! Settar Tanrıöğen istemiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah Ünal’ı Ahmet Mümtaz Taylan günlerdir gündemdeydi. Settar Tanrıöğen’in yerine gelen ünlü oyuncu "Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu" dedi.

Magazin 04-03-2024 09:19

20 kilo vermişti, yeni dizisinde üzerini çıkardı! Bergüzar Korel'in o anları sosyal medyayı salladı

Londra- İstanbul arasında mekik dokuyan ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel bu defa yeni dizindeki sahneleri ile adından söz ettirdi. Düğüm dizisi için imaj tazeleyen ve 20 kilo veren ünlü ismin üzerini değiştirdiği anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-03-2024 12:46

Bomba iddia: Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlendi! Balayında...

Daha önce 3 kez evlenen şarkıcı Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Ebru Gündeş iddialara göre geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi.

Magazin 26-02-2024 13:42

Bomba iddia... Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkı kısa sürdü! Cem Yılmaz fırsatı kaçırmadı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini sallamıştı. Güzel oyuncu hakkında şimdi de yeni bir iddia gündeme geldi. Mert Demir ile aşkı kısa süren Sarıkaya'nın kapısını eski aşkı çaldı.

Magazin 23-02-2024 11:59

'Issız Adam boşandı' iddiası gündem olmuştu! Cemal Hünal ile Lale Cangal sessizliğini bozdu! İlk açıklama...

Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal'ın tek celsede sessiz sedasız boşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çift, haklarındaki iddiaya son noktayı koydu.

Magazin 22-02-2024 11:12

Boşanmaya el ele gitmişlerdi! Arzum Onan'a Mehmet Aslantuğ sorusu! Barışma ihtimalleri var mı?

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ çifti 27 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak noktalamıştı. Boşanmaya el ele giden çiftin bu görüntüsü herkesi şaşırtmıştı. Arzum Onan'a Mehmet Aslantuğ sorusu yönetildi. Onan, 'Tekrar barışma ihtimaliniz var mı?' sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 22-02-2024 09:57

Hande Sarıoğlu'ndan olay sözler! Acun bu kavgalara izin veriyor

Survivor'da yaşanan kavgalar magazin programlarında da gündeme geliyor. Söylemezsem Olmaz yorumcusu Hande Sarıoğlu da Acun Ilıcalı'ya dair sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 21-02-2024 13:44

Fazla kilolarından kurtuldu! Serenay Sarıkaya'dan tatil pozu!

Cesur paylaşımları ve başarılı oyunculuğuyla sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Fazla kilolarından kurtulan oyuncu fit vücuduyla dikkat çekti. Tatil pozlarını paylaşan oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 21-02-2024 11:11

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-2024 11:38

Popstar Mehtap kuzeni Hülya Avşar'ın programında! Pavyon sorusuna Bir sevişmedikleri kalıyordu yanıtı

Popstar yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz, Hülya Avşar'ın akrabası olduğunu açıklamıştı. “Bir Hülya Avşar Sohbeti”ne konuk olan Popstar Mehtap pavyon sorusuna "Bir sevişmedikleri kalıyor" yanıtını verdi.

Magazin 16-02-2024 10:20

Özel hayatı aile kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil çocuklarıyla bir araya geldi

Son dönemde özel hayatı hakkındaki açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Kendisinden 40 yaş küçük aşkı için çocukları ile gerilim yaşayan Erbil doğum gününde çocukları ile bir araya geldi. Ünlü komedyen Sezin, Yasmin ve Ali Sadi ile pasta önünde poz verdi.

Magazin 08-02-2024 16:51

Kanye West'in eşi Bianca Censori şeffaf yağmurluk giydi! Kadın poşetle çıkmış

Son dönemin belki de dünya magazininde en çok anılan ismi Bianca Censori. Kanye West ile birlikte olmaya başladığından beri garip giyim tarzıyla dikkat çeken genç modacı şimdi de şeffaf yağmurluğun altına hiçbir şey giymeden sokağa çıktı.

Magazin 06-02-2024 13:37

'Kendimi balkondan aşağı atarım' dediği söyleniyordu! Mehmet Ali Erbil genç aşkını ve oğlunu alıp tatile gitti

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi" demişti. Mehmet Ali Erbil bu açıklamalar gündemdeyken genç aşkını ve oğlunu da yanına alıp tatile gitti.

Magazin 04-02-2024 11:49

40 milyon liralık tazminat uzun süre konuşulmuştu! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını anlattı

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşulmuştu. Alçı, katıldığı bir Youtube programında Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 03-02-2024 14:43

Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından karavan pozunu paylaştı! Yorum yağdı

Rol aldığı dizilerin yanı sıra zaman zaman yaptığı çıkışlar ve açıklamalarla magazin camiasında çok konuşulan isimlerden biri olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun son paylaşımı çok konuşuldu. Karavanda oturarak poz verdi. Pozuna yorum yağdı.

Magazin 03-02-2024 11:10

Tedaviler sonrası 90 kilo olmuştu! Aylin Coşkun 18 kilo verdi: Sinir krizi geçirdim...

Şarkıcı Aylin Coşkun, Nişantaşı'nda kameralara yakalandı. Kilo verdiğini söyleyen Aylin Çoşkun "Kendi kendime diyet yaparak 18 kilom gitti" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Magazin 01-02-2024 10:47

Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil'in telefon görüşmesi! Survivor Poyraz'dan bahsedip ağladı

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasının özel hayatına dair konuşarak "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak" deyince babasını üzmüştü. Asiye Acar, Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil’i telefonda buluşturdu.

Magazin 28-01-2024 11:35

Hakan Ural 'Gözaltına alındı' iddiasının ardından açıklama yaptı! 'Aslanlar gibi...'

Sık sık açıklamalarıyla gündem olan Hakan Ural ile ilgili son olarak 'Gözaltına alındı' iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddianın ardından Hakan Ural'dan bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ural, "Arkadaşlar gözaltında filan değilim. Aslanlar gibi evimde çocuklarımla oturuyorum" dedi.

Magazin 26-01-2024 17:23

Tuğba Ekinci yine duramadı... Buket Aydın ve Şahan Gökbakar'ın tartışmasına ilginç bir yorum yaptı

Buket Aydın'ın erkeklerin bu hayattaki amacı ve göreviyle ilgili yaptığı açıklamaları Şahan Gökbakar tarafından dalga konusu olmuştu. Aydın, kendisini taklit eden Şahan Gökbakar ve eşi Selin Ortaçlı'yı skandal sözlerle hedef aldı. Gökbakar'dan eşini hedef alan Aydın'a yanıt geldi. Magazin olaylarını kendince yorumlayan Tuğba Ekinci ise bu sefer Buket Aydın ve Şahan Gökbakar tartışmasına dahil oldu. İlginç yorumu dikkat çekti.

Magazin 26-01-2024 15:39

Defne Samyeli hakkındaki aşk iddiasını duyan Sevda Demirel: Adamsız duramıyorsun...

Defne Samyeli'nin eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir dönemin unutulmaz ismi Sevda Demirel Defne Samyeli'nin aşk hayatına dair olay ifadeler kullandı.

Magazin 25-01-2024 08:03

Mehmed Fetihler Sultanı setinde korkunç kaza! Ünlü oyuncu atla birlikte ağaca çarptı

Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Fatih’in öyküsünü ekrana taşıyacak olan "Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinde yaşanan kaza korkuttu. Oyuncu Sinan Albayrak at üzerinde çekilmesi gereken sahnede atla birlikte ağaca çarptı.

Magazin 23-01-2024 10:40

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra İstanbul'daki hayatını bırakıp o şehre yerleşiyor!

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ayrıldı ama isimleri magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Daha önce eski eşini aldattığını itiraf eden Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde kaza geçirince gündem olmuştu. Eski futbolcu İstanbul'daki hayatını bırakıp İzmir'e yerleşmeye karar verdi.

Magazin 23-01-2024 10:33

'Kara para aklama' suçundan tutuklu bulunan Dilan- Engin Polat çiftinin davasına bakan savcı emekli oldu!

Dilan-Engin Polat dahil üç büyük dosyanın soruşturmasını yürütürken görev yeri değiştirilen savcı G. K'nin 2021'de evlendiği avukat İ.K'nin Adnan Oktar grubuyla ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından savcı, emeklilik dilekçesi vermişti. HSK savcının emeklilik dilekçesini kabul etti.

Magazin 15-01-2024 17:42

Aynur Aydın öldü mü? O iddiaya küfürlü yanıt verdi

Son dönemde lüks eviyle gündemde olan ünlü şarkıcı Aynur Aydın, sosyal medya hesabından 'Aynur Aydın vefat etti' başlıklı bir haberi paylaşarak, küfürlü yanıt verdi. Ünlü ismin bu gönderisi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 11-01-2024 14:27

Bakan bir daha baktı... İbrahim Çelikkol'un üstsüz pilates pozu gündem oldu!

'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen ünlü oyuncular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog ve sonrasında Çelikkol'un Akalay'ı omzundan öpmesi gündem olmuştu. Şimdi de ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'un pilates pozları gündem oldu.

Magazin 10-01-2024 17:28

Gillian Anderson Altın Küre'de öyle bir elbise giydi ki... Dikkatli gözler hemen fark etti

Altın Küre'nin yankıları dünya magazin gündeminde sürüyor. The Crown ile büyük beğeni toplayan oyuncu Gillian Anderson geceye kadın anatomisi motifleriyle kaplı zarif bir elbiseyle geldi. Başarılı oyuncu tabii ki gündemde yerini aldı. Bakın bu elbiseyi seçmesinin nedeni neymiş...

Magazin 09-01-2024 14:53

Tuğba Ekinci'ye Hiç arabada seviştin mi? sorusu! O soruyu sorman saçma!

Sosyal medya paylaşımları, yorumları ve pozlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Tuğba Ekinci, Bize Kaldı programına konuk oldu. Müstehcen pozlarıyla adından söz ettiren Ekinci "Hiç arabada seviştin mi?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 09-01-2024 07:01

Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra'ya yorumu dikkat çekti

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ayrıldı ama isimleri magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Daha önce eski eşini aldattığını itiraf eden Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde kaza geçirince gündem olmuştu. Çıra ve eski karısı Ciğerci arasındaki yorumlaşma da dikkat çekti.

Magazin 02-01-2024 11:41

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile ilişkisi olay olmuştu... Kenan Tosun'un eski eşinden şoke eden iddialar!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun birlikteliği gündeme bomba gibi düşmüştü. 'İhanet' iddialarıyla gündeme gelen Kenan Tosun, eşi Serpil Tepe ile boşandıklarını, "Zaten boşanma arifesindeydik, bir ay önce ayrıldık" açıklamasıyla duyurmuştu. Eski eşinin sözlerine cevap veren Tepe, 'Eşim ile 35 yılı aşkın süredir yürüdüğümüz yolu, ihaneti sebebiyle ayırmak zorunda kaldık' ifadelerini kullandı.

Magazin 29-12-2023 16:49

2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalçın Dümer dizileri

Yalçın Dümer, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-12-2023 09:43

Serenay Sarıkaya’nın annesiyle Cansu Tosun'un babasının yasak aşkı olay olmuştu! Kenan Tosun ve Serpil Tosun boşandı

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında el ele yakalanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşk haberlerini Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, doğrulamıştı. 'İhanet' haberleriyle gündeme gelen Kenan Tosun'dan 'boşanma' açıklaması geldi.

Magazin 26-12-2023 12:23

Küfürlü açıklamaları, aşkları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor! İrem Derici'nin 2024 mesajı sosyal medyayı salladı

Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine gelen popçu İrem Derici yine adından söz ettirdi. Küfürlü açıklamaları, aşkları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Derici'nin 2024 mesajı olay oldu.

Magazin 24-12-2023 09:00

Nurgül Yeşilçay Athena konserine gidip 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' demişti! Gökhan Özoğuz'dan cevap gecikmedi! 'Çok tatlı bir kadın ama...'

Geçtiğimiz günlerde oğlu Osman Nejat'la birlikte Athena konserine giden güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini ancak beklemedikleri bir tepki ile karşılaştıklarını söylemişti. Yeşilçay'ın 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' sözleri sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Gökhan Özoğuz'dan cevap gecikmedi...

Magazin 20-12-2023 14:40

Oğluyla Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay Gökhan Özoğuz'a fena patladı! Sakın gözünüzde büyütmeyin

Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşilçay Londra'da okuyan oğlu Osman Nejat'a kavuşmanın sevincini yaşadı. Oğluyla birlikte Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini ancak beklemedikleri bir tepki ile karşılaştıklarını paylaştı.

Magazin 16-12-2023 09:01

Sahnede fenalaştı! Simge Sağın apar topar hastaneye kaldırıldı

Dillere pelesenk olan şarkıları, samimi tavırları ve cesur sahne tarzı ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın önceki akşam sevenleriyle buluştu. Konseri sırasında fenalaşan Simge, kulise geçerek bir süre şarkılarına ara verdi. Ardından konseri zor şartlar altında tamamladı. Güzel şarkıcı sahne sonrasıambulansla hastaneye kaldırıldı.

Magazin 11-12-2023 14:09

Nurgül Yeşilçay fakir edebiyatı yapan fenomenleri tiye aldı! Tanıdık geliyor mu?

Son olarak Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan ünlü isim son günlerde fakir edebiyatı yapmaya başlayan fenomenleri tiye aldı.

Magazin 09-12-2023 10:39

Survivor Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddia edilmişti! Kardeşi hakkındaki sözleri olay oldu! 'İstekleri beni aşıyordu'

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karadere, bu iddiaların hemen ardından kameralar önünde babasını arayarak çıkan haberlere son noktayı koymuştu. Ünlü ismin şimdi de kardeşi ile ilgili açıklamasıyla gündem oldu. Karadere, "Kardeşimin benim boyumu aşan isteklerini karşılayamayınca konu buralara geldi" dedi.

Magazin 06-12-2023 17:09

Yılmaz Morgül'den TikTok'ta göğüslerini açan Laz Kızı'na tepki: Sen Türk kadınının yüz karasısın!

Yılmaz Morgül, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Dilan-Engin Polat çifti de dahil olmak üzere adı skandallarla anılan sosyal medya fenomenlerini eleştiren ünlü şarkıcı, TikTok üzerinden canlı yayın açarak müstehcen görüntülere yer veren 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D.'ye de tepki gösterdi. Yılmaz Morgül, "Sen Türk kadınının yüz karasısın!" dedi.

Magazin 06-12-2023 13:35

Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Önce dil çıkardı, sonra çömeldi! O kareleri olay oldu

Dillere pelesenk olan şarkıları, özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı pozlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 05-12-2023 17:29

Beş ayda evlilik kararı aldılar! Umut Evirgen ve Alina Boz'un nikahından ilk kareler geldi

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkı magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan altı yıllık ilişkisini bitirip kısa sürede Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan Alina Boz, bu akşam gerçekleştirilen nikah töreniyle Umut Evirgen ile dünyaevine girdi.

Magazin 02-12-2023 23:58

Denizin ortasında dudak dudağa yakalanmışlardı! Afra Saraçoğlu'nun Mert Ramazan Demir açıklaması

Yalı Çapkını dizisinde başrolde olan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir yaz aylarında dudak dudağa yakalanmıştı. Afra Saraçoğlu yeni yaş kutlamasında Mert Ramazan Demir aşkına dair son durumu açıkladı ve noktayı koydu.

Magazin 01-12-2023 10:17

Darülaceze'de tedavi altındaydı! Zerrin Özer'den üzen haber...

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, birkaç gün önce Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Özer'i ziyaret ettiği ünlü şarkıcı hakkında üzen bir iddia gündem oldu.

Magazin 30-11-2023 15:15

Veda Mektubu'nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay'dan şaşırtan itiraf: Parayı duyunca senaryoyu bile okumamış!

Son olarak Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan ünlü isim yıllar önce oynadığı diziye dair itirafıyla şaşırttı.

Magazin 28-11-2023 23:18