Mahir Kanyilmaz Haberleri

Fatih seçim sonuçları canlı! İstanbul Fatih'te yerel seçimi Mahir Polat mı Mehmet Ergün Turan mı kazanıyor?

İstanbul'un kadim ilçesi Fatih'te seçim sonuçları büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. CHP'nin adayı Mahir Polat ile AK Parti'nin adayı Mehmet Ergün Turan arasında nefes kesen bir seçim yarışı yaşanıyor. Her iki adayın da projeleriyle öne çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinde Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 2024-03-30 23:35:27

Yerel seçimlere az bir süre kala Halkın Kurtuluş Partisi'nden dikkat çeken karar! İstanbul'da o ilçede CHP adayı lehine çekildiler

31 Mart yerel seçimlerine gidilirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Halkın Kurtuluş Partisi, CHP ve AK Parti'nin oylarının birbirine yakın olduğu yerlerde CHP adaylarını destekleme kararı aldı. Ayrıca İstanbul Fatih'te oylarda oluşan bıçak sırtı bir durum nedeniyle adaylarını CHP’nin adayı Mahir Polat lehine çektiklerini açıkladılar.

Haber 2024-03-27 20:21:28

SON DAKİKA | Meclis'teki bayrak polemiği gündem olmuştu! Erdoğan'dan CHP'li Ali Mahir Başarır'a tepki: O sizin cibilliyetinizde var!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'yla 'bayrak' polemiğine giren CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "O sizin cibilliyetinizde var ve ortağı olduğunuz partinin cibilliyetinde var" diye konuştu.

Haber 2024-01-18 14:44:20

Meclis'te tansiyon yükseldi! AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'bez parçası' tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP grup başkanvekillerini karşı karşıya getiren polemikte sesler yükseldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta arasında Türk bayrağına "bez parçası" deme tartışması yaşandı.

Haber 2024-01-17 19:35:59

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun TBMM'deki sözleri tartışma yarattı! 'Eyalet, özerklik ve federasyon gibi...'

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda kullandığı ifadeler tartışmaya yol açtı. Yapıcıoğlu konuşmasında "Olumlu ve olumsuz yönleriyle eyalet, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerine serbestçe tartışılabilmelidir" dedi. Bu sözlere üzerine CHP'li vekil Ali Mahir Başarır, "Bunu konuşan insanlar bu ülkede ne ilan ediliyor" diyerek yanıt verdi.

Haber 26-12-23 09:22

Oyunculuğa ara vermişti! Kınalı Kar'ın Nazar'ı Özlem Conker heyecanla beklenen o diziye girdi

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker oyunculuğa ara vermişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen güzel oyuncu heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 15-12-23 14:02

Atatürk fotoğrafını takmayı reddeden teğmen iddiasına Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi! CHP Meclisin gündemine taşımıştı

10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreninde bir teğmenin Atatürk fotoğrafını takmayı reddettiği, devamında kavga çıktığı iddiası sosyal medyanın gündeminde. Tuzla Piyade Okulu'nda gerçekleştiği belirtilen olayı CHP, TBMM'nin de gündemine taşıdı. Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Ordu içinde Ata'sından, tarihinden, geçmişinden rahatsız olan bu tip askerler varsa temizlenmelidir" dedi. Milli Savunma Bakanlığı da iddiayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 24-11-23 10:18

Zamlı asgari ücret bilmecesi çözülmeye yaklaşırken CHP'den ses getirecek çıkış! Büyükşehirlerde mümkün değil

Ocak ayı günden güne yaklaşırken 'Yeni asgari ücret ne kadar olacak?' sorusu bir kez daha Türkiye'nin gündeminde. CHP'den asgari ücretin belirlenme yöntemine itiraz geldi. Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Asgari ücret hedeflenen değil gerçek enflasyon oranında belirlenmelidir" dedi.

Haber 22-11-23 16:50

Canlı yayında büyük yüzleşme! Fenomen Mahir'in savunması Didem Arslan'ı şoke etti: Onu reddettiğim için bana iftira atıyor!

Fenomen Mahir, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına bağlanarak herkesin konuştuğu iddialara yanıt verdi. Fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, Mahir Düz'ün "Onu reddettiğim için bana iftira atıyor!" sözleri üzerine sinirlendi.

Magazin 10-11-23 11:29

'Bu koltukta oturabilir miyim?' CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan dikkat çeken sözler! 'Bir arkadaşımız bana saldırıyorsa...'

CHP Kurultay'ın birbirinden önemli konuşmalar gerçekleşirken CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Özgür Özel'e desteğini belirten ve Özel'in salondan kazanarak çıkacağını söyleyen Başarır, herhangi bir kararda kendi pozisyonunun değişip değişmeyeceğiyle ilgili soruya "Pazartesi gereğini yaparım" diyerek yanıt verdi. Başarır, bunun sadece Özel'in kaybetmesiyle alakalı da olmadığını söyleyerek yaşadığı saldırıyı işaret etti.

Haber 04-11-23 14:54

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bomba iddia! Eşi Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak bilinen Doğuş'un yasak aşkı ortaya çıktı! 'Dini nikah kıydık'

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında gündeme gelen iddialar herkesi şoke etti. Fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, canlı yayında "Fenomen Mahir'in bana karşı elindeki kozu şarkıcı Doğuş'la olan dini nikahım" ifadelerini kullandı. Esra Hanım'ın bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-11-23 14:35

Kirli çamaşırlar ortalığa döküldü! Fenomen Mahir'e yönelik ihbar üstüne ihbar: Bu psikopat! Çok güzel oynuyor

Didem Arslan Yılmaz programında 'Fenomen Mahir' konusunu ele almaya devam ediyor. Esra Çömelek'in "Fenomen Mahir" olarak tanınan Mahir Düz'e milyonlarca lirasını kaptırdığını belirtmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Polonyalı bir kadın, 3 sene boyunca aynı şahıs tarafından dolandırıldığını belirtip yaşadıklarını anlattı. Didem Arslan Yılmaz bile anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-11-23 11:56

Kınalı Kar'ın Nazar'ıydı... Oyunculuğu ara veren Özlem Conker'in yeni mesleği bakın neymiş

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker, rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 24-10-23 12:22

FETÖ'nün Atatürk Havalimanı'nı işgal girişimi davasında karar

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, Atatürk Havalimanı'nı işgal girişimi ve burada çıkan olaylarda 2 kişinin şehit edilmesine ilişkin davada karar çıktı. Mahkeme, 19 sanığa "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçundan ayrı ayrı müebbet hapis cezası verdi. 22 sanık ise "Anayasal düzeni ortadan aldırmaya teşebbüse yardım" suçundan 12 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahir Ayabak'ın (17) şehit edilmesine ilişkin 3 sanığa da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Haber 15-09-23 17:30

Bu mahalle şaşkına çeviriyor! Muhtar, yanına tercüman almadan sokağa çıkamıyor

Antalya'nın denize sıfır konumu ile dikkat çeken Liman Mahallesi, yerleşik yabancıların adeta akınına uğradı. 20 bin nüfusa sahip mahallede 36 farklı milletten 4 bine yakın yerleşik yabancı yaşıyor. Mahallede 6 dönemdir muhtarlık yapan Mahir Bölük, yanına tercüman almadan sokağa çıkamıyor. Bölük, "Benim bin 680 seçmenim vardı, şu anda 10 bini aştık. Nüfusumuz 20 binin üzerine çıktı” dedi.

Haber 07-09-23 11:52

AK Partili Dağ'dan CHP'li Polat'ın sözlerine sert tepki: Haddini ve yerini bil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ifadelerden dolayı tepki gösterdi. "Biz buna fırsat vermeyiz" diyen Dağ, Polat'a "Haddini ve yerini bil" dedi.

Haber 26-08-23 17:43

Adalet Bakanlığı, CHP heyetiyle yapılacak görüşmeyi iptal etti

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile beraberindeki heyetin Bakan Yılmaz Tunç ile yapacağı görüşme Adalet Bakanlığı tarafından iptal edilirken bakanlıktan açıklama yapıldı.

Haber 09-08-23 14:25

Ali Mahir Başarır'dan ‘yeni parti’ sorusuna çok konuşulacak yanıt: ‘Tabanımız kızsa da yine CHP'ye oy verir’

Akbelen'de vatandaşa parmak salladığı görüntüleri eleştirilen CHP'li Ali Mahir Başarır'dan tartışılacak bir açıklama daha geldi. Başarır katıldığı bir canlı yayında yeni parti kurulması ile ilgili bir soru üzerine, "Bizim tabanımız küsse de kızsa da gelir yine CHP'ye oy verir" ifadelerini kullandı. Başarır’ın bu ifadelerinin sosyal medyada da tepki çektiği görüldü.

Haber 01-08-23 10:23

Görenler fotoğraf ve video çekiyor Yer: Hatay! Başta kimse nereden geldiklerini anlayamadı...

Depremin vurduğu Hatay’ın Antakya ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Mahir Hattapoğlu’nun 2 adet deve kuşu bölge halkının ilgi odağı oldu. Deve kuşları, gün içerisinde ilçede kendi başlarına geziyor. Hattapoğlu'na göre deve kuşlarını görenler fotoğraf ve video çekiyor. Hattapoğlu, "Bizle beraber yiyip, içip dolaşıyorlar" dediği deve kuşlarının bayat ekmeği ise çok sevdiğini söylüyor.

Haber 22-06-23 10:49

Günün en heyecan verici haberi diyerek duyurdu! İstanbul'daki arkeolojik kazılarda bulundu: 1700 yıllık Pan heykeli, kayıp Roma Sarayı...

İstanbul'da devam eden arkeolojik kazılarda önemli bir gelişme yaşandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "Günün en heyecan verici haberi" diyerek yaptığı paylaşımda, İstanbul'da bu sabah çok önemli bir arkeolojik buluntunun açığa çıkarıldığını duyurdu. Polat, açıklamasının devamında "İstanbul’un kayıp Roma Sarayı bölümüne ulaştığımızı görüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber 01-06-23 14:53

Taksim Meydanı'ndaki 'İsimsiz Heykel' tartışma yarattı! 'Bu rezalet anında durmalı'

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin yanına yapılan 'İsimsiz Heykel' tartışmalara neden oldu. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "Taksim Meydanı'na yapılan bu rezalet anında durmalı" açıklamasında bulundu. Eserin tasarımcısı mimar Semih Eskicioğlu ise eserini savunarak, "Bence her şey zaten eleştirilmelidir ama eleştirinin bir bilgiye dayalı olması gerekir" dedi. Taksim'i gezmeye gelen vatandaşlar da heykelle ilgili farklı görüşler sundu. İşte detaylar...

Haber 16-05-23 11:05

Şehit Çakıroğlu'nun babası Oğlumun kanını kaç paraya sattınız diyerek isyan etmişti! Akşener'den 'burs' iddialarına yanıt: Bu kadar fesadın kime faydası var

İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı Seyithan İzsiz'in ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu'nun katili PKK'lı Nurullah Semo'ya burs verdiği iddialarına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yanıt geldi. Fırat Çakıroğlu'nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu, Akşener'e sert tepki göstermiş, “Benim oğlumun kanını kaç paraya sattınız?" sözleriyle isyan etmişti. Burs iddialarını yalanlayan Akşener, "Bu kadar fitnenin, bu kadar fesadın kime faydası var? Günahtır günah” dedi.

Haber 17-04-23 12:10

Bakan Nebati ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır arasında Togg polemiği! 'Kavga gürültü için gelmedik'

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından Bakan Nebati'nin Mersin'e Togg ile geldiği görüntüyü paylaşarak "Devletin makam araçlarıyla seçim çalışması yapmaktan utanmıyor musunuz?" ifadelerini kullandı. Bakan Nebati, Başarır'ın tweet'ine "Biz Mersin’imize çalışmaya, hizmet vermeye geldik. Kavga gürültü için gelmedik." yanıtını verdi.

Haber 14-04-23 23:30

Market raflarında 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' protestosu! O sözleri yeniden gündem oldu: Sosyal medyanın konuştuğu QR kodlu video...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki yapıştırmaların gündem olmasıyla tasarımın sahibi Mahir Akkoy'un gözaltına alınıp serbest bırakılmasının ardından bu kez CHP Gençlik Kolları yeni protesto başlattı. Market raflarında yer alan protestoda Erdoğan'ın geçmişte ekonomiyle ilgili yaptığı bir açıklamadaki sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Haber 10-04-23 11:43

Heyecanlandıran keşif! İstanbul'da bin 500 yıllık yeraltı dehlizi bulundu

İBB'nin Saraçhane'deki binasının karşısındaki 500 yıllık Polieuktos Kilisesi'nin kalıntılarında yürüttüğü kazıda, toprak altında bin 500 yıllık yeraltı dehlizi bulundu. İçerisinde mozaik ve taş kakmalar bulunan yeraltı dehlizinin, işlenmiş mermerlerle biçim verilmiş ve kabartmalarla bezenmiş yapı taşları dikkat çekiyor. Dehliz hakkında bilgi veren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, İstanbul'un deprem hafızası için bu yapının tam bir örnek olduğunu belirtti. İşte keşfin detayları...

Haber 10-04-23 09:40

Erdoğan ve Bahçeli'ye yer verdiği tasarımları gündem olmuştu! Gözaltı sonrası Akşener'den açıklama: Sadece 37 gün kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yer aldığı tasarımları yapan Mahir Akkoyun gözaltına alındı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'den konuyla ilgili paylaşım geldi. Akkoyun'un gözaltına alınmasına tepki gösteren Akşener "Sadece 37 gün kaldı" dedi. Mahir Akkoyun daha sonra serbest bırakıldı.

Haber 07-04-23 12:49

İstanbul’un göbeğinden Polieuktos kazıları! Yeni heykelleri “Günün en heyecan verici haberi” diyerek duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasının hemen karşısında bulunan Doğu Roma İmparatorluğu döneminden kalma tarihi Aziz Polieuktos Kilisesi'nin etrafındaki kazı çalışmaları devam ediyor. Kazı çalışmaları sırasında çıkartılan yeni heykeller İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat tarafından duyuruldu.

Trend 01-04-23 11:47

SON DAKİKA | Lütfü Türkkan ve Ali Mahir Başarır hakkında 'dokunulmazlık' kararı

Son dakika haberi: TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Lütfü Türkkan ve Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde karar aldı. Karma Komisyon Başkanı AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, yaptığı açıklamada "CHP'li Mahir Başarır karma komisyona savunma yapmadı. İYİ Partili Türkkan ise yazılı savunmasını sunmuştu sözlü savunma yapmadı" diye konuştu.

Haber 02-03-23 12:07

Bakan Soylu ile Mahir Ünal sakinleştirmeye çalıştı... Elbistan ziyaretinde Bahçeli sessizlik isteyip tepki gösterdi: Dağılın gitsin! İndirin şunları

Cumhur İttifakı liderlerinin dünkü Elbistan ziyareti sırasında konteyner alanında bulunan vatandaşlarla Devlet Bahçeli arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. MHP lideri, vatandaşlara dönüp konuşma yaparken "Sayın cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin burayı ziyaretini sabote etme hakkınız yok. Sessizlik olacak! Dağılın gitsin!" sözleriyle tepki gösterdi.

Haber 01-03-23 08:32

Konyaspor Manchester City’den Marlos Moreno ve Dinamo Zagreb’den Mahir Emreli’yi kiraladı!

Konyaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Konya ekibinden yapılan açıklamada, Manchester City’den Marlos Moreno ve Dinamo Zagreb’den Mahir Emreli’yi kiraladı. İşte detaylar...

Spor 14-02-23 15:10

Etrafı yıkıldı bir tek o ayakta kaldı! Kahramanmaraş'ta herkesi düşünmeye iten fotoğraf karesi: Fazla söze gerek yok

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta çekilen bir fotoğraf karesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Söz konusu fotoğrafta binlerce yapının yıkıldığı kentte, çevresinde sağlam bina kalmayan İnşaat Mühendisleri Odası’nın İl Temsilciliği binasının ayakta kalan tek yapı olarak görüldü. Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş'ın paylaşımda "Fazla söze gerek yok! Bilim ve mühendislik böyle büyük bir depremde dahi ayakta kalacak yapılar inşa etmeye yeter" diye yazdı.

Haber 10-02-23 14:21

Yeğenleri enkazda kalmıştı! Güldür Güldür'ün yıldızı Mahir İpek son durumu paylaştı

Geçtiğimiz gün meydana gelen ve etkileri devam eden 7.7 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depreminden etkilenen binlerce kişinin arasında, Güldür Güldür programının yıldızı Mahir İpek'in yeğenleri de vardı. İpek, enkazda kalan yeğenlerinin son durumunu paylaştı.

Magazin 07-02-23 12:34

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? SMA hastaları, iki vekil için önemli karar, konut için arsa kurası, Galatasaray'da ayrılık...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. SMA Bilim Kurulu toplantısı sonrası yeni karar, İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP'li Ali Mahir Başarır hakkında 'dokunulmazlık' kararı, 1 milyon konut arsası için kura çekim tarihi, sosyal medyada cinsel içerikli yayında tepki çeken anlar, Haluk Levent'ten 'Melek Mızrak Subaşı' paylaşımı, Galatasaray'da ayrılık...

Haber 31-01-23 21:30

SON DAKİKA | Lütfü Türkkan ve Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili önemli karar!

Son dakika haberi: TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Milletvekili Mahir Başarır ve İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karar verdi.

Haber 31-01-23 16:39

Netflix’in Şahmaran paylaşımına dizinin oyuncusundan tepki! Mahir Günşıray çok kızdı

Şahmaran’da oynayan Mahir Günşıray, Netflix’in sayfasında sadece Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’i ön plana çıkarılmasına en sonunda isyan etti. Mahir Günşıray'ın tepkisi sosyal medyada da gündemde.

Magazin 30-01-23 12:09

Sevdiği kızı kaçırarak evlendi, bir haftadır haber alınamıyor! Babası: Oğlumun kaçırıldığını düşünüyorum

Elazığ'da bir ay önce 21 yaşındaki kızı kaçırarak evlenen 26 yaşındaki Mustafa Yılmaz'dan bir haftadır haber alınamıyor. Baba Mahir Yılmaz ise bir hafta önce ortadan kaybolan oğlu Mustafa Yılmaz'ın kaçırıldığını iddia etti. Oğlunun bacanağının kardeşinin kızını kaçırdığını söyleyen baba Mahir Yılmaz, "Oğlumun başına ne geldi bilmiyorum. En kısa zamanda bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Haber 29-01-23 16:40

Dokunulmazlıkları düşecek mi? TBMM'de CHP'li Başarır ve İYİ Partili Türkkan hakkında karar kılındı: Bu tarihlere kadar süre tanındı

CHP'li Ali Mahir Başarır ve İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlık dosyalarının incelenmesi için TBMM Hazırlık Komisyonu bir araya geldi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya başkanlığındaki toplantı yaklaşık 30 dakika sürdü. Özkaya'nın toplantı sonrası yaptığı açıklamaya göre, Başarır ve Türkkan'a 24 Ocak'a kadar yazılı, 25 Ocak'a kadar sözlü savunma yapabilmesi konusunda karar kılındı.

Haber 17-01-23 16:30

Levent Türkkan ve Ali Mahir Başarır hakkında hazırlık komisyonu kararı

Meclis Anayasa Adalet Karma Komisyonu, İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle hazırlık komisyonu kurulmasına karar verdi. CHP komisyona katılmama kararı aldı.

Haber 11-01-23 15:40

SON DAKİKA | CHP ve İYİ Parti'den AK Parti'nin anayasa randevusuna ret! Gerekçe dikkat çekti

Son dakika haberi: CHP ve İYİ Parti, AK Parti’nin anayasa ziyareti randevusuna, ‘hayır’ yanıtını verdi. CHP ile İYİ Parti ‘nin istişare sonucunda alınan karar AK Parti Grubuna iletildi. CHP, Hayır gerekçesi olarak, İYİ Partili Lütfü Türkkan ile CHP Mersin Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, dokunulmazlık dosyalarının gündeme alınmasını gösterdi. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin de konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 10-01-23 11:56

Gümrük müdüründen herkesin içinde memura tokat: Adam sakallı gelmiş... Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama

Ticaret Bakanlığı Gürbulak Bölge Müdürlüğü'ünde çekildiği iddia edilen bir görüntü sosyal medyada hızla yayıldı. İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın paylaştığı görüntülerde, Gürbulak Bölge Müdürü Osman Erdoğan'ın bir gümrük memur muhafaza memuruna herkesin içinde 'Adam sakallı gelmiş" diyerek tokat attığı görüldü.

Haber 29-12-22 10:49

5 yaşındaki şehit Karataş'ın hayali yürekleri yaktı! Cenazede gözyaşları sel oldu... Hain saldırının hayattan kopardığı Hasan'ın o sabah istediklerini annesi anlattı

Dün Gaziantep'in Karkamış'ın ilçesine terör örgütü YPG/PKK'nin hain saldırısı öğretmen Ayşenur Alkan ile 5 yaşındaki Hasan Karataş'ı hayattan kopardı. CHP'li vekil Mahir Polat'ın acı haberi "Yeğenimizi kaybettik" diyerek duyurduğu Karataş'ın cenaze töreninde yürek yakan anlar yaşandı. 5 yaşındaki şehidin ailesi tabuta sarılarak gözyaşları döktü. Anne Dilan Karataş, "Sabah kalktı ekmeğe gitti, kamyonuyla oynadı. Babasından akülü araba istedi" derken oğlunun hayali acıları bir kez daha tazeledi.

Haber 22-11-22 12:30

Mahir Polat kimdir, kaç yaşında, nereli? Gaziantep roket saldırısında 5 yaşındaki yeğeni hayatını kaybetti

Mahir Polat ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Gaziantep roket saldırısı tüm ülkeyi yasa boğdu. Karkamış ilçesine düzenlenen saldırıda 5 yaşındaki bir çocuk ile 22 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat 5 yaşındaki çocuğun yeğeni olduğunu açıkladı. Peki, Mahir Polat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 21-11-22 17:05

CHP'li 3 milletvekili hakkındaki fezleke Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi

Mahkemeye heyetine hakaret ve tehdit iddiasıyla CHP'li milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında hazırlanan fezleke Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi.

Haber 17-11-22 15:17

Kınalı Kar'ın Nazar'ı Özlem Conker son haliyle şoke etti! Gören aynı şeyi söyledi

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde 'Nazar' karakterine hayat veren güzel oyuncu Özlem Conker, son haliyle şaşırttı. Yıllara meydan okuyan ünlü oyuncuya övgü yağdı.

Magazin 15-11-22 17:39

CHP'li milletvekilleri çıkarken mahkeme salonunda tansiyon yükselmişti! Tartışma yaratan görüntülerden sonra fezlekeler Adalet Bakanlığında

Geçtiğimiz günlerde CHP'li milletvekillerin de katıldığı, Yalova Belediyesi hakkında Yalova 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada gerginlik çıkmış, o anlara ilişkin görüntüler görüntüler tartışmalara konu olmuştu. Hakimlere hakaretle suçlanan CHP'li milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 10-11-22 14:49

Son dakika! AK Partili Mahir Ünal: Bugün itibarıyla Grup Başkanvekilliği görevimden affımı talep ettim... Yerine atanan isim belli oldu

Son dakika haberine göre, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinden affını talep ettiğini belirtti. Mahir Ünal'dan boşalan grup başkanvekilliği görevine ise Özlem Zengin atandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 31-10-22 18:55

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Maden faciasında kritik gelişme, Rusya'dan tahıl anlaşması mesajı, Instagram'da 'hesap askıya alındı' sorunu

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Mahir Ünal'ın grup başkanvekilliğinden istifası, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciasında yeni gelişme, Rusya'dan tahıl koridoru anlaşmasına ilişkin açıklama, Nüfus Genel Müdürlüğünden 'randevu' kararı, Kıraç'tan profesör Özgür Demirtaş'a sitem, Instagram'da hesap sorunu...

Haber 31-10-22 17:50

Gündem olan sözleriyle ilgili açıklama yaptı! AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'dan Akşener ve Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, geçtiğimiz günlerde gündem olan açıklamalarıyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ünal, "Gerekli açıklamalarda bulunmama rağmen Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun açık hakaret, düşmanlık ve nefret içeren iftiralarını şiddetle reddediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 30-10-22 19:20

EDHO'da Behzat Façalı'ydı! Tuzak dizisinin Mahir'i Emir Benderlioğlu kimdir, evli mi?

Oyuncu Emir Benderlioğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde "Behzat" karakteri ile izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. TV 8'in yeni projesi Tuzak dizisinde ise Emir Benderlioğlu Mahir karakterini oynuyor. Tuzak dizisinin Mahir'i Oyuncu Emir Benderlioğlu'nun kim olduğu ve evli olup olmadığı merak edenlerin araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Magazin 21-10-22 01:13