Mahir Ünal Haberleri

Son dakika! AK Partili Mahir Ünal: Bugün itibarıyla Grup Başkanvekilliği görevimden affımı talep ettim... Yerine atanan isim belli oldu

Son dakika haberine göre, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinden affını talep ettiğini belirtti. Mahir Ünal'dan boşalan grup başkanvekilliği görevine ise Özlem Zengin atandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 31-10-2022 18:55

Gündem olan sözleriyle ilgili açıklama yaptı! AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'dan Akşener ve Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, geçtiğimiz günlerde gündem olan açıklamalarıyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ünal, "Gerekli açıklamalarda bulunmama rağmen Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun açık hakaret, düşmanlık ve nefret içeren iftiralarını şiddetle reddediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 30-10-2022 19:20

Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifası için AK Parti'den ilk açıklama! Mahir Ünal canlı yayında yanıtladı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan geldi. İşte o açıklama...

Haber 20-10-2022 12:33

Mahir Ünal'dan flaş seçim mesajı! Tarih verip duyurdu: 'Cumhurbaşkanımız açıklayacak'

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, 2023 seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ünal, AK Parti'nin seçim beyannamesi ile ilgili ilk toplantısının Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "28 Ekim tarihinde AK Parti, 'seçim vizyon belgesi'ni açıklayacak. Bazen seçim beyannamesi ile seçim vizyon belgesi karıştırılıyor. 28 Ekim’de seçim vizyon belgesini Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak" diye konuştu. İşte Ünal'ın o açıklamaları...

Haber 26-09-2022 15:30

Diğer Haber Etiketleri

Mahir Ünal

Mahir Ünal Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mahir Ünal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

AK Parti'li Kurtulmuş ve Ünal, Kahramanmaraş'ta konuştu:

Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: - "Son 20 yıldır muhalefet iktidarda olsaydı bu millet halen gavurdan neyi alabiliriz SİHA mı alırız? Bize verirler mi vermezler mi diye kapılarında beklerdi" - Grup Başkanvekili Mahir Ünal: - "Biz karşımızda siyasi rekabeti doğal bir siyasi gereklilik olarak görürüz. Bizim karşı çıktığımız, siyasi rekabet değil, düşmanlıktır. AK Parti düşmanlığıdır, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır"

Yurthaber 14-09-2022 23:19

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal Kayseri'de konuştu:

"(Tunç Soyer'in ifadeleri) Yunan'a 'haddini bil' demesini beklediğiniz belediye başkanı, kalktı, ecdadımıza dil uzattı" - "Biz bu topraklarda bin yıldan beri kimliğimizi, karakterimizi, ruhumuzu koruyoruz çünkü biz biliyoruz ki bu toprakların ruhunu ecdadımız inşa etti"

Yurthaber 11-09-2022 21:50

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta konuştu:

"Bugün The Independent'den The Guardian'a, New York Times'a, Wall Strett Journal’a kadar Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili büyük liderliği, küresel çözüm kapasitesi ile ilgili övgüler yazılıyor ama bunlar sevinmiyor"

Yurthaber 19-08-2022 17:50

AK Parti'li Ünal, Osmaniye'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi:

"Türkiye kriz çözücü, çözüm kapasitesi yüksek bir ülke olarak geleceğin yükselen ve parlayan yıldızı" - "Tahıl krizinde, Türkiye adeta kilitleri açtı ve büyük bir gıda krizini önledi. Sevindiler mi? Hayır"

Yurthaber 17-08-2022 19:21

Son dakika: AK Partili isim duyurdu! Merakla beklenen yasa teklifi için tarih belli oldu

Son dakika haberine göre, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, dezenformasyonla mücadeleye ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Ünal, "Meclis 1 Temmuz'da tatile giriyor, 'Dezenformasyonla Mücadele' yasa teklifi yeni yasama döneminde görüşülecek." dedi.

Haber 29-06-2022 18:50

Son dakika: 'Erdoğan'ın maaşına zam' iddialarına AK Parti'li Ünal'dan yanıt! 'Böyle bir talebi olmadı'

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde TBMM'ye sunulan ek bütçe yasa teklifi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşına zam yapıldığı şeklinde değerlendirmelere konu olmuş, siyasetin gündemindeki tartışmalarda yerini almıştı. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Konu Cumhurbaşkanımızın ödeneğinin artırılması değil. Cumhurbaşkanımızın böyle bir talebi olmadı" diye konuştu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da bir çağrıda bulundu.

Haber 23-06-2022 14:44

Bedelli askerlik düzenlemesinde Genelkurmay sürprizi! 5 yıl uzadı…

Bedelli askerlik düzenlemesi teklifinin içinde yer alan Genelkurmay ile ilgili detay dikkat çekti. Genelkurmay Başkanları için 67 olan yaş sınırı 72’ye çıkarıldı. Böylelikle Eylül 2022’de emekliye ayrılması beklenen Org. Yaşar Güler’in 5 yıl daha görev yapmasının önü açıldı. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 21-06-2022 07:56

Bedelli askerlik ücreti ne kadar, kaç TL 2022? Bedelli askerlik için ne kadar ödenecek? AK Parti açıkladı!

Bedelli askerlik ücreti ne kadar 2022? AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal konu ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ünal, bakaya ve kaçaklar için bedelli düzenlemesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunacaklarını ifade etti. Ünal sözlerini "20 maddelik teklifimizi hazırladık." diyerek sürdürdü. Peki Bedelli askerlik için ne kadar ödenecek? İşte AK Parti'den yapılan son dakika bedelli askerlik açıklaması...

Haber 20-06-2022 14:47

Askerlik affı 2022 gelecek mi? Askerlik affı kimleri kapsayacak, kimler faydalanacak?

Askerlik affı 2022 gelecek mi? AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal üzerinde çalıştıkları bakaya ve kaçaklar için bedelli düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünal'ın açıklaması sonrası konuya ilişkin ayrıntılar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Askerlik affı kimleri kapsayacak, kimler faydalanacak? İşte AK Parti'den yapılan 'askerlik affı' açıklaması...

Haber 20-06-2022 14:46

AK Partili Ünal'dan 'Kılıçdaroğlu'nun iddiaları' hakkında açıklama: 'Gazeteci haberleştirecek, suç kapsamına girmiyor'

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Sosyal Medya Yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünal, konuşmasında yasanın Anayasa'ya aykırı olmadığını vurgulayarak Gelişmiş demokrasilerde bu tarz düzenlemeler yapılıyor. Almanya bu konuda daha sert tedbirler getirdi" sözlerini kullandı. Muhalefetin eleştirilerine de yanıt veren Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarını tabii ki gazeteci haberleştirecek. Bu suç kapsamına girmiyor" diye konuştu.

Haber 28-05-2022 16:21

AK Parti'den yeni yasa geliyor! Mahir Ünal'dan Dezenformasyon Düzenlemesi açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bir süredir gündemde yer alan Dezenformasyon Düzenlemesi hakkında konuştu. "Avrupa Birliği’nin, 23 Nisan 2022’de kabul ettiği Dijital Hizmet Yasası’nı olduğu gibi kendi hazırladığımız Dijital Yasa Teklifi yasamıza aktaracağız." ifadelerini kullanan Mahir Ünal, "Dijital platformlarda dezenformasyon önlenecek ve platformların algoritmalarının şeffaflığı artırılacak." dedi.

Haber 29-04-2022 10:29

Sosyal medya düzenlemesi yolda! Dezenformasyona ilk kez ceza getirilecek

Dezenformasyonla mücadele yasası hazırlıkları kapsamında, sosyal medyaya yönelik düzenlemelerin 3 ana başlıktan oluşması bekleniyor. Sosyal medyadaki dezenformasyona ilk kez ceza getirileceği aktarılırken, "Dezenformasyon, terör kadar tehlikeli." ifadesini kullanan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal konuyla alakalı 7-8 aydır çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Haber 15-04-2022 17:48

AK Parti'li Ünal: Çırpınırdı Karadeniz'i söylediğim için bana 'pis faşist' diyerek dayak attılar

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kahramanmaraş'ta 40 yıl önceki okulunu ziyaret etti. Milliyetçi Cephe hükümeti düştükten sonra ortaokullarının da el değiştirdiğini belirten Ünal, "Dediler ki 'pis faşist sen çırpınırdı Karadeniz'i mi söyledin? Meğer ki ben çırpınırdı Karadeniz'i söylemişim, bana o merdivenin orada bir dayak attılar." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-2022 19:31

AK Parti'li Ünal partisinin Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret etti:

"Geçen gün, 2017 yılında Adıyaman'da öldürülen bir teröristin üzerinden çıkan fotoğrafları tüm Türkiye gördü. Bir şeyi doğru koyalım, kimse dünyada terörü, silahlı şiddeti savunamaz, HDP savunuyor. Şimdi HDP'nin yanında CHP de savunmaya başladı"

Yurthaber 14-01-2022 18:32

AK Partili Ünal RTÜK’ü göreve çağırdı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kahramanmaraş'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünal, medyadaki yayın içeriklerini eleştirerek, “Medyanın izlenme, tıklanma ve reyting uğruna toplumun ruh sağlığını tehlikeye atmamasını diliyoruz ve istiyoruz. Bu konuda sorumlu olan kurumları ve başta Radyo ve Televizyon Üst Kurulu olmak üzere göreve davet ediyoruz" dedi.

Haber 05-12-2021 23:33

AK Partili Mahir Ünal'dan Zaten kimse gelmemiş ki sözleriyle ilgili açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin açılışında kullandığı 'Zaten kimse gelmemiş ki' sözleriyle ilgili açıklama yaptı. Ünal, "Oraya kaç kişinin geldiğini ne yapacaksın, oraya hangi hizmetin geldiğine bak. Oraya hangi hizmetlerin yapıldığına bak" dedi.

Haber 04-12-2021 19:09

AK Parti, 5. Yargı Paketi'ni TBMM'ye sundu

AK Parti milletvekilleri, 5'inci Yargı Paketi'ni içeren kanun teklifini, TBMM Başkanlığına sundu. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “Çocuk teslimi veya çocukla kişisel ilişki kurulmasına dair ilam veya tedbir kararının yerine getirilmesini engelleyenler disiplin hapsiyle cezalandırılacaktır” dedi.

Haber 02-11-2021 15:46

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Muğla'da konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi salgın döneminde krizi yönetmemizde en önemli etken olmuştur. Biz adeta 18 yıl boyunca yaptıklarımızla bu salgına hazırlanmışız" - "Şimdi dünyada tedarik zincirindeki kırılma, lojistik, erişim gibi bir çok sıkıntı yaşanıyor. 18 yıl boyunca yapılan yollar, köprüler, havalimanları Türkiye'yi adeta bölgenin lojistik üssü haline getirmiştir" - "Bugün Türkiye'de öyle bir iklim oluşturdular ki Türkiye maalesef dezenformasyona maruz kalan ülkeler arasında birinci sırada. Türkiye'deki haberlerin yüzde 49'u dezenformasyon içeriyor"

Yurthaber 30-10-2021 19:24

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Parti'den sert tepki: Ateşle oynuyorsun

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara AK Parti'den peş peşe sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu, son açıklamalarıyla açıkça devlet memurlarını tehdit ediyor. Böylece hukuk dışı bir düzen arayışında olduğunu ifade ediyor." dedi. AK Parti Grupbaşkanvekili Mahir Ünal da, "Ateşle oynuyorsun şunu unutma biz tiyatro diye itibarsızlaştırmaya çalıştığın 15 Temmuz cehenneminden çıktık." dedi.

Haber 16-10-2021 17:17

Mahir Ünal: Türkiye'ye Fransa'dan, Almanya'dan bakınca süper güç görüyorsunuz

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, partisini eleştirenlerin ortaya bir vizyon koyamadığını belirterek, "Bugün Türkiye'ye CHP'den, muhalefetin durduğu yerden baktığınızda büyük bir karamsarlık görüyorsunuz. Ama Türkiye'ye Fransa'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan, Yunanistan'dan baktığınızda bir süper güç görüyorsunuz" dedi.

Haber 21-07-2021 15:54

AK Partili Mahir Ünal'dan 'erken seçim' açıklaması

Muhalefetin erken seçim çağrılarını değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, ''Erken seçim söz konusu değil" diyerek seçimlerin zamanında yani Haziran 2023'te yapılacağını söyledi.

Haber 17-07-2021 15:38

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta konuştu:

"Üniversiteler kendi kültüründen, tarihinden, coğrafyasından, değerlerinden tiksinen, başka ülkelere hayran zihinlerin yeri olamaz" - "O halde bir üniversitenin üniversite olabilmesi için üniversitenin temel mümeyyiz vasfı üniversite kampüsünde oluşturduğu iklimdir, duygudur, ruhtur bunu da akademisyenler oluşturur"

Yurthaber 18-06-2021 14:47

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta şehit ailelerini ziyaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta şehit ailelerini ziyaret etti

Yurthaber 22-04-2021 13:42

Kabine değişikliği ne zaman? Kabine değişikliği olacak mı?

Kabine toplantısı ve AK Parti Grup Toplantısı öncesi gündemde kendine yer bulan kabine değişikliği konusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kabine değişikliği ile ilgili olarak, “Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenleme yapacaktır, önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz.” Açıklamalarında bulunmuştu. Bunun üzerine “Kabine değişecek mi?” sorusuna ise cevap aranmaya başlandı.

Haber 06-04-2021 10:28

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'dan Ayvatoğlu açıklaması: Gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayınlanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun nasıl zenginleştiği konusunda AK Parti içerisinde bir incelemenin olup olmadığı" sorusu üzerine Ünal, bu konuda gerekli adli ve idari işlemin başlatıldığını, AK Parti'nin gereğini yerine getirdiğini, meselenin üstü örtülmeden bütün şeffaflığı, açıklığıyla sürecin kamuoyuyla paylaşıldığını belirtti.

Haber 31-03-2021 14:50

AK Parti MKYK'da 21 isim liste dışı kaldı! Aralarında Lütfi Elvan ve Mahir Ünal da var

AK Parti'nin yeni 75 kişilik Merkez Karar ve Yürütme Kurulu belli oldu. Mevcut MKYK'daki 21 isim yeni listede yer almadı. Yeni listede Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın olmaması dikkat çekti.

Haber 24-03-2021 14:34

Son Dakika: Tüm Gözler AK Parti kongresinde! Kabinede değişiklik geliyor

Türkiye'nin gözü kulağı bugün yapılacak olan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta yaptığı açıklamasında '2023'ün manifestosu olacak' dediği konuşma merakla beklenirken, parti yönetiminde ve kabinede de değişikler olması bekleniyor.

Haber 24-03-2021 08:27

Canlı yayında flaş açıklama: Kabinedeki 6-7 bakanın değişmesi bekleniyor

AK Parti'nin yarın gerçekleşecek kongresi öncesinde "Kabinede rezisyon olur mu?" sorusunun cevabı merak ediliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova ve Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, canlı yayında son kulis bilgilerini aktardı. Canova, "Kabinenin de yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle biraz daha profesyonel isimlerden oluşması yani yine teknokrat ağırlıklı olması yönünde bir beklenti var. Peki kaç isim değişir? Konuşulanlara göre 6 ya da 7 bakanlıkta bir değişim bekleniyor" dedi.

Haber 23-03-2021 17:47

Kabine değişikliği ne zaman? Kabine değişikliği olacak mı?

Ankara kulislerinde konuşulan kabine değişikliği iddialarının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni bir düzenlemeye gideceğini açıkladı.

Haber 23-03-2021 12:04

Kabine değişikliği olacak mı? Mahir Ünal'dan açıklama

Son dakika haberine göre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusuyla ilgili olarak "Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir" açıklamasını yaptı.

Haber 23-03-2021 11:23

'Mahir Ünal'a saldırı' iddiasına emniyetten açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'a saldırı olduğu yönünde sosyal medyada yer alan paylaşımlara ilişkin Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, açıklama yaptı. Açıklamada, iddiaların asılsız olduğu belirtilerek, bir kişinin Ünal'a "Devleti tanımıyorum" demesi üzerine gözaltına alındığı belirtildi.

Haber 13-02-2021 14:37

Mahir Ünal'dan o tweeti atanlara tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara ilişkin "Gezi'de ne yapmak istediğinizi biliyorduk. Dün akşam sosyal medyada bir sloganı dillendiriyorlar; 'kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet' biz bu sloganı da biliyoruz." dedi.

Haber 03-02-2021 18:53

Mahir Ünal'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Boğaziçi Üniversitesindeki gösterilerde gözaltına alınanlardan 79’unun DHKP/C ve TKP-ML terör örgütü üyesi olduğunu belirterek "Sanırım terör sevici Kılıçdaroğlu, evlatları olarak bunları kastediyor." ifadesini kullandı.

Haber 03-02-2021 01:32

Siyasette anket polemiği! Barış Yarkadaş'tan AK Parti'nin oy oranıyla ilgili flaş iddia: Mesleği bırakırım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın paylaştığı son anket sonuçları gündem yarattı. CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, Ünal'ın açıkladığı oy oranına tepki göstererek "AK Parti tek başına yüzde 44 alsın, burada söz veriyorum mesleği bırakırım" dedi.

Haber 29-01-2021 10:18

AK Parti'den flaş ittifak ve oy oranı açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ünal ittifak iddiaları ile ilgili, "CHP-HDP’yi ayrı bir yerde, İYİ Parti-Saadet Partisi’ni ayrı bir yerde tutuyorum. Türkiye’nin yanında duran kim varsa onunla konuşuruz." ifadelerini kullandı. Ünal ayrıca, ''Cumhurbaşkanımızın oyu yüzde 52’nin altına, AK Parti'nin oyu yüzde 40’ın altına düşmedi.'' dedi.

Haber 28-01-2021 13:10

AK Partili Ünal: HDP şu an CHP'ye saldırıyor, CHP tek bir açıklama yapamıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal," CHP Esenyurt Belediyesi, HDP binasının örgüt hücresine döndüğüyle ilgili gerekli hassasiyeti göstermedi ve bunu deşifre etti diye HDP şu an CHP'ye saldırıyor, CHP tek bir açıklama yapamıyor. " dedi.

Haber 27-01-2021 20:11

AK Parti'li Ünal, Kahramanmaraş Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu:

"Bugüne geldiğimizde vesayeti tasfiye ettik ama bugün hala vesayetin artıkları çıkıp milletin seçtiği cumhurbaşkanına 'sözde cumhurbaşkanı' diyorlar. Henüz tehlike geçmiş değil. O yüzden uyanık, diri olmalıyız" - "Siyaset, milletin iradesini emanet alma, kendi iradesine de sahip çıkmaktır. Kendi iradesine sahip çıkmayan kişi siyaset yapamaz. Biz kendi irademize sahip çıkmak, millet iradesine sahip çıkmak, Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ölümüne emaneti korumak için siyaset yapıyoruz. Kuru bir iktidar kavgası, hevesimiz için değil"

Yurthaber 22-01-2021 18:59

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Çorum'da konuştu:

"Recep Tayyip Erdoğan'a 'tek adam' diyerek, Recep Tayyip Erdoğan'a 'sözde cumhurbaşkanı' diyerek, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde verilen millet mücadelesini perdelemeye çalışıyorlar" - "Bunların derdi demokrasiye müdahaleye zemin hazırlamak, huzursuzluk çıkarmak, meşruiyet tartışması çıkarmak" - "Biz unutursak 15 Temmuz gecesi çıplak elleriyle bu devleti tutan Erol Olçok ve arkadaşlarına nasıl hesap verebiliriz? Onlar o gece millet iradesinin tecelli etmiş haliydi. Onlar o gece canları pahasına meydanlara çıktılar, özgürlüklerini, iradelerini ve millet iradesini korumak için canlarını, kanlarını meydana döktüler"

Yurthaber 19-01-2021 17:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Çorum'da konuştu:

"Recep Tayyip Erdoğan'a 'tek adam' diyerek, Recep Tayyip Erdoğan'a 'sözde cumhurbaşkanı' diyerek, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde verilen millet mücadelesini perdelemeye çalışıyorlar" - "Bunların derdi demokrasiye müdahaleye zemin hazırlamak, huzursuzluk çıkarmak, meşruiyet tartışması çıkarmak" - "Biz unutursak 15 Temmuz gecesi çıplak elleriyle bu devleti tutan Erol Olçok ve arkadaşlarına nasıl hesap verebiliriz? Onlar o gece millet iradesinin tecelli etmiş haliydi. Onlar o gece canları pahasına meydanlara çıktılar, özgürlüklerini, iradelerini ve millet iradesini korumak için canlarını, kanlarını meydana döktüler"

Yurthaber 19-01-2021 17:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan WhatsApp açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, canlı yayında gündemi değerlendirdi. Ünal, WhatsApp'ın yaklaşımının insanları rahatsız ettiğini söyleyerek, ''Artık kendi hukuklarını oluşturma eğilimi içerisinde olduğunu görüyoruz'' dedi.

Haber 15-01-2021 12:23

AK Partili Mahir Ünal'dan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylar ve 'darbe iması' tartışmalarıyla ilgili açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, canlı yayında yaptığı açıklamada 'darbe iması' tartışmalarıyla ilgili net konuştu. Ünal, "Türkiye'de darbe mekaniği bitmiştir." dedi. Ünal, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Haber 05-01-2021 15:30

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Provokasyonun ilk işaret fişeği bu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, bazı emniyet müdürlükleri ve cezaevlerinde "çıplak arama" yapıldığı iddialarına ilişkin, "Önümüzdeki süreçte FETÖ'cülerin hapishanelerde oluşturmak istediği bir hareketlenme ve hapishaneler üzerinden yapmak istediği belli provokasyonların ilk işaret fişeğidir bu." dedi.

Haber 20-12-2020 21:00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, AK Parti Batman İl Kongresi'nde konuştu:

"Recep Tayyip Erdoğan bu milletin iradesini, itibarını temsil ederken, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı darbe ve ölüm tehditleri yapılırken sus pus olanlar şimdi kalkmışlar, 'Efendim bize mektup gönderildi, tehdit edildik.' diye ağlıyorlar" - "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir, bu mektupla ilgili gereğini yapar. Ama sen bu kadar bu ülkenin Cumhurbaşkanına her türlü hakareti, tehdidi, öldürme riskini mubah göreceksin, kabul edeceksin, tek kelime etmeyeceksin fakat seninle ilgili bir saldırı olduğunda 'Neden beni savunmuyorsunuz?' diyeceksin"

Yurthaber 21-11-2020 16:35

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresi

Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: - "Hükümetimiz Van'ın kalkınması, gelişmesi için çok şey yaptı. Teşviklerle, tekstil başka olmak üzere birçok alanda istihdam imkanlarını geliştiriyoruz" - Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: - "Tam bağımsız Türkiye mücadelesini her alanda gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" - Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz: - "Birlik içinde Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olarak ülkemizin hedefleriyle Türkiye'yi lider ülke yapacağız." - Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: - "Bizi önemli yapan, güçlü yapan, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir."

Yurthaber 31-10-2020 15:34

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin Elbistan İlçe Kongresi'nde konuştu:

"AK Parti'yi bugünlere getiren fedakar, çalışkan teşkilatıdır. Bu teşkilatımızın sarsılmaz azmidir"

Yurthaber 20-09-2020 19:58