Mahmoud Abbas Haberleri

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 2024-04-12 14:55:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Son asrın en büyük barbarlıklarından birine şahit oluyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mahmut Abbas ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Filistin'deki son durumu etraflıca ele aldıklarını söyledi. Erdoğan "Masum insanların tepelerine bomba yağdırarak vahşice katlediyorlar. Son asrın en büyük barbarlıklarından birine şahit oluyoruz." dedi.

Haber 2024-03-05 21:32:19

SON DAKİKA | Mahmud Abbas Türkiye'ye geliyor: Tarih verildi!

Son dakika: Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın salı günü Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Haber 2024-03-02 11:51:01

Halay sırasında korkunç son! Neşeli anlar bir anda paniğe dönüştü, kalp krizi geçiren davulcu kurtarılamadı

Abbas Karadağ (65) Şanlıurfa'da kayak merkezinde davul çalarken bir anda yere yığıldı. Çevredekiler panikle Karadağ'ın etrafına üşüştü, hastaneye kaldırılan Karadağ kurtarılamadı. Karadağ'ın davul çalarken kalp krizi geçirmesi nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi. Neşeli anların paniğe dönüştüğü görüntüler saniye saniye görüntülendi.

Haber 2024-02-05 15:04:19

Muavini ezerek öldürmüştü! Otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı: 'Beni dövünce...'

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, mola verdikleri otogarda tartıştıkları muavin Abbas İşler’i (42) ezerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan yolcu otobüsü şoförü Sebahattin İnce’nin (40) ifadesi ortaya çıktı. İnce ifadesinde, “Kalabalık bir grup beni dışarıda dövdü. Onlar beni dövünce ben de kendimi arabanın içine attım. Panik halinde aracı çalıştırıp hareket ettiğim için Abbas'ı fark etmeyerek araçla üzerinden geçmişim. Yolcuların eşyalarının üzerinden geçtim diye düşündüm" dedi. İşte detaylar...

Haber 09-01-24 15:30

Otobüs şoförü, muavini ezerek öldürmüştü! Kan donduran olayın nedeni ortaya çıktı

Diyarbakır’da, yolcu otobüsü şoförü Sebahattin İnce (40), mola verdikleri otogarda tartıştığı muavini Abbas İşler’i (42) ezerek öldürdü. Şoför İnce tutuklanırken, olaya ilişkin ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. İnce’nin mola verdikleri tesiste yemek yerken masaya bir yolcuyu davet ettiği, bu nedenle de İşler ile tartıştıkları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 15:45

Otogarda korkunç olay: Tartıştığı muavini otobüsle ezerek öldürdü! İçindeki yolcularla kaçarken...

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde şehirlerarası yolcu otobüsü şoförü S.İ. (40), mola verdikleri otogarda muavin Abbas İşler (42) ile tartıştı. Daha sonra içinde yolcular varken hareket eden S.İ., otobüsün önüne geçerek durdurmaya çalışan Abbas İşler’i ezerek öldürdü. Otobüsün içindeki yolcularla kaçmaya çalışan S.İ. Ergani çıkışında uygulama noktasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 27-12-23 12:25

Kahreden çanta! 6 gün sonra 10 metre ilerdeki ağaçta buldular

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin mahkeme kararıyla iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 28 yaşındaki Gamze Gürel'in çantası, 6 gün sonra ağaçta bulundu. Jandarmadan kızının eşyalarını tutanakla teslim alan acılı baba Abbas Gürel, "Kızımın çantasını buldular, çok duygulandım, ağladım. Yapacak hiçbir şey yok, hiçbir şey diyemiyorum" dedi.

Haber 13-12-23 08:29

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD'nin kararına tepki gösterdi!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin dün Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde oylamaya sunulan Gazze Şeridi’nde acil insani ateşkes çağrısı yapan karar tasarısını veto etmesini kınayarak, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli çocuk, kadın ve yaşlıların İsrail güçleri tarafından katledilmesinden ABD'yi sorumlu tuttu.

Haber 09-12-23 19:22

Yeşilçam’ın paylaşılamayan güzeliydi... Çiçek Abbas'ın yıldızı Pembe Mutlu'nun son halini görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Çiçek Abbas, Davaro ve Mavi Mavi gibi birçok yapımda rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Pembe Mutlu, uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü ismin son halini görenler tanıyamıyor. Pembe Mutlu'yu gören herkes 'Yıllar hiç acımamış' yorumunu yaptı.

Magazin 01-12-23 08:25

Kız kardeşini bıçaklayarak öldürüp kafasını baltayla kesmişti! Mahkemede kan donduran sözler: 'Öldüreceği belliydi'

Ankara'da hemşire Şahin Şaşırmaz (38), ikisi de öğretmen olan kardeşlerinden Songül Şaşırmaz'ı (33) bıçakla öldürüp, balta ile başını gövdesinden ayırdı, Abbas Şaşırmaz'ı (41) da bıçakla yaraladı. Yargılanmasına başlanan katil zanlısı Şaşırmaz’ın ablası M.Y., olay günü evde olduğunu belirterek, “Çay içmeye eve çağırdı. Eve girdiğimizde kapıyı kilitledi. Ben anlamıştım, evden çıkacağımızı düşünmüyordum. Ben öldüreceğinden emindim. Sonra bana izin verdi, ben çıktım. Olay anını görmedim" dedi.

Haber 06-11-23 16:16

Batı Şeria'da sürpriz görüşme: Blinken ile Abbas bir araya geldi

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la Batı Şeria'da sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Blinken, iki gün sürecek ziyaret için bugün Türkiye'ye geliyor.

Haber 05-11-23 14:15

Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Hamas lideri Heniyye'den İsrail'in hastane saldırısı sonrası ilk açıklamalar

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine yaptığı korkunç saldırının ardından Hamas'tan ilk açıklama geldi. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, 500 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıdan ABD'yi sorumlu tuttu. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da, saldırıyı "korkunç bir suç" şeklinde niteleyerek, "İşgal hükümeti tüm kırmızı çizgileri aştı" dedi. Abbas "İsrail'in, sizleri topraklarınızdan çıkarma planı geçmeyecek. Halkımız eğilmeyecek ve teslim olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber 18-10-23 01:57

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD Başkanı Biden ile Gazze'yi görüştü: İnsani yardım koridoru, sivil ölümleri ve saldırıların durması...

Filistin Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Joe Biden'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze'de bir insani yardım koridoru açılması ve saldırıların durdurulması konuları görüşüldü.

Haber 15-10-23 00:35

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına bir süre ara vererek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, Türkiye'nin bölgede çatışmaların son bulması ve bir an önce sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterdiğini ifade etti. Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile de telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 09-10-23 18:49

Suriye'de mezuniyet törenine SİHA'lı saldırı! 100'den fazla can kaybı var, 3 gün yas ilan edildi

Suriye’de harp okulu mezuniyet törenine düzenlenen SİHA saldırısında 100'den fazla kişi hayatını kaybetti. Suriye Savunma Bakanı Ali Mahmoud Abbas’ın saldırıdan dakikalar önce töreni terk ettiği belirtildi. Suriye rejimi saldırı nedeniyle 3 günlük yas ilan etti.

Haber 05-10-23 21:17

Ankara'da kritik görüşme! Milli Savunma Bakanı Güler Iraklı mevkidaşı Abbas'ı kabul etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, davetlisi olarak Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştiren Irak Savunma Bakanı Thabit Mohammed Al Abbas ile bir araya geldi.

Haber 05-10-23 15:24

SULTAN OYUNCULARI VE KONUSU! Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Sultan filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar sorgulanmaya başladı. Bollywood sinemasının sevilen filmleri arasında yer alan Sultan filmi Ali Abbas Zafar tarafından kaleme alınıp, beyaz perdeye aktarıldı. Peki, Sultan filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 02-10-23 21:38

Trezeguet’den kötü haber

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Mahmoud Trezeguet’nin kaburgasında kırık tespit edildi.

Spor 20-08-23 14:30

Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet'nin kaburgasında kırık! Nenad Bjelica açıkladı...

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hırvat çalıştırıcı, "Bu sahada Galatasaray'a baskı kurmak kolay değil. Elimizden geleni yapmaya çalıştık" derken, Mahmoud Trezeguet'nin de kaburgasında kırık olduğunu dile getirdi.

Spor 20-08-23 01:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin lideri Abbas ve Haniye ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

Haber 26-07-23 14:41

SON DAKİKA | Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Ankara'da... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adını Ramallah'taki meydana verdiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, yaptığı konuşmada, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız bir Filistin devleti kurulmasının tüm bölgenin barışı için bir şart olduğunu ifade etti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin'in Ramallah kentindeki bir meydana adının verilmesi dolayısıyla Mahmud Abbas'a teşekkürlerini iletti.

Haber 25-07-23 19:40

Dünyanın gözü Türkiye'de olacak! Mahmut Abbas ve Binyamin Netanyahu Ankara'ya gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasi trafiği devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 25 Temmuz'da Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, 28 Temmuz'da ise İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Türkiye'yi ziyaret edeceğini bildirdi.

Haber 20-07-23 23:26

Son dakika... Filistin Devlet Başkanı Abbas Türkiye’ye geliyor

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 25 Temmuz'da resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya gelecek.

Haber 20-07-23 14:13

SON DAKİKA | Bakan Soylu duyurdu! Duran Kalkan'ın en yakınındaki isim yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, terörist başı 'Abbas' kod adlı Duran Kalkan'ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs'taki seçimlerde Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de aralarında bulunduğu 24 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 23-05-23 13:00

TFF resmen açıkladı! Samet Akaydin'e 'tükürme' nedeniyle sevk! Trezeguet: 'İyi ki o an görmedim!'

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Sarı - lacivertlilerin savunma oyuncusu Samet Akaydin ile Mahmoud Trezeguet arasında yaşananlar ise Trabzonspor Kulübü'nün tepkisini çekmişti. Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin, Trabzonspor maçındaki tükürmesi sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Spor 22-05-23 23:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile telefonda yaptığı görüşmede, Türkiye olarak, Filistin'e ihtiyaç duyulan her türlü desteği sürdüreceklerini ifade etti.

Haber 28-03-23 22:55

Filistinli gönüllü, Adıyaman'da depremzedelere yardım ediyor

Türkiye'de üniversite öğrencisi Filistinli yardım gönüllüsü Mahmoud Abed, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da afetzedelere yardım için çalışıyor.

Yurthaber 17-03-23 13:36

Son dakika: Fenerbahçe ve Sevilla, sahadan önce transferde kapışacak! Borussia Dortmund'un yıldızı için büyük yarış...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nu lider olarak tamamlayan ve direkt olarak son 16 turuna yükselen Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla olmuştu. İki takım da bu maç özelinde hazırlıklarını sürdürürken, müsabaka öncesi transferde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ve Sevilla, Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Mahmoud Dahoud için yarış halinde. İşte detaylar...

Spor 03-03-23 12:30

Ülke karıştı! Zamalek Kulübü Başkanı Mortada Mansour Al Ahly başkanı Mahmoud El-Khatib'e hakaret gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı

Mısır futbolunda ortalık karıştı. Ülkenin iki büyük kulübü olan Al Ahly ve Zamalek kulüpleri arasında gerginlik yargıya taşındı. Mahmoud El-Khatib, 2021'de Zamalek Kulübü Başkanı Mortada Mansour'un kendisine yönelik yaptığı aşağılayıcı yorumları nedeniyle Mansour'a iki hakaret davası açmıştı. Bu davalar sonuçlanırken, Zamalek Başkanı hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor 26-02-23 23:43

Trabzonspor - Fenerbahçe maçına damga vuran tesadüf! Süper Lig'de 44 yıl sonra bir ilk!

Spor haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, bordo - mavililerin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller; 61. dakikada Maxi Gomez ve 90+11. dakikada Mahmoud Trezeguet'nin ayağından gelirken, Spor Toto Süper Lig'de 44 yıl aradan sonra bir ilk yaşandı. İşte detaylar...

Spor 24-12-22 21:24

Son dakika: Trabzonspor, Avrupa'da nefes aldı! Trezeguet'nin şovu Kızılyıldız'a yetti...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. Hafta maçında Trabzonspor, Kızılyıldız'ı konuk etti. Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakada bordo - mavililerin yıldızlarından Marek Hamsik sahaya ilk 11'de çıktı. Trabzonspor, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve grupta ilk kez kazandı. Mahmoud Trezeguet, mücadelede 1 gol - 1 asistle oynayarak yıldızlaştı. İşte maçtan detaylar...

Spor 15-09-22 21:36

Kahramanmaraş'ın coğrafi işaretli Abbas incirinde hasat bereketli geçiyor

Onikişubat ilçesinde yaklaşık 500 ailenin geçim kaynağı olan ve 1200 ton rekolte beklenen incir, verimi ve kalitesiyle üreticisinin yüzünü güldürüyor

Yurthaber 27-08-22 11:19

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ortak basın toplantısında konuştu: (2)

"Güvenlik ve barış, tamamıyla iki devletli çözümün baltalanması yönündeki gayretlerin ve çabaların durdurulmasıyla mümkündür" - "İki devletli çözüm seçeneğine bağlı kalacağız ve bütün ülkelerin de aynı şekilde Filistin Devleti'ni tanıması konusunda çabalarımızı yoğunlaştıracağız"

Yurthaber 23-08-22 20:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas onuruna yemek verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas onuruna yemek verdi

Yurthaber 23-08-22 20:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile ortak basın toplantısında konuştu:

"İsrail ile ilişkilerimizde atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi hiçbir şekilde azaltmayacaktır, aksine bu adımların Filistin meselesinin çözümüne ve Filistin halkının durumunun iyileştirilmesine katkı sağlayacağını Filistinli kardeşlerimiz de ifade ediyorlar" - "Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın statüsünün değiştirilmesine matuf eylemleri hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Bu hususlardaki hassasiyet ve beklentilerimizi İsrailli muhataplarımıza en açık şekilde ve doğrudan aktardık, aktarıyoruz"

Yurthaber 23-08-22 20:47

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ortak basın toplantısında konuştu: (1)

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Filistin halkının yanında durması ve değişmez tutumundan dolayı en içten teşekkürlerimi ifade ederim"

Yurthaber 23-08-22 20:31

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin açıklaması! 'İsrail ile atılan adımlar desteğimizi azaltmayacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Filistin ile ilişkilere değinen Erdoğan, "İsrail ile atılan adımlar, Filistin davasına desteğimizi azaltmayacaktır." ifadelerini kullandı. Filistin lideri Abbas ise, "Erdoğan'a değişmez tutumundan dolayı teşekkür etmek isterim" diye konuştu.

Haber 23-08-22 19:35

Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman tehditlerden sonra bakın ne yaptı! MİT'in koruması altındayım

Banker Bilo, Çiçek Abbas, Kibar Feyzo gibi birçok efsane filmde yer alan Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman açıklamalarıyla gündeme geldi. Haber Bahane programına konuk olan İlyas Salman, MİT tarafından korunduğunu söyledi. İlyas Salman torununun adını da tehditler yüzünden değiştirmek zorunda kaldığını da açıkladı.

Magazin 28-07-22 11:49

Trabzonspor, Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan ile görüşmelere başladı

Trabzonspor, Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan ile görüşmelere başladı

Yurthaber 04-07-22 12:05

Şehit ailelerinden DEVA Partili Yeneroğlu ve AK Partili Özşavlı’ya tepki

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, yaptıkları ortak basın açıklaması ile DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu’na ve AK Partili Halil Özşavlı’ya tepki gösterdi.

Haber 23-06-22 11:52

Son dakika: Trabzonspor, transferi bitiriyor! Mahmoud Trezeguet, adım adım Fırtına'ya...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 Ahmet Çalık Sezonu'nun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, yeni sezona oldukça iddialı bir kadroyla girmek istiyor. Anthony Nwakaeme ile anlaşmaya varamayan bordo - mavililerde hedef; Fenerbahçe'nin de istediği Mahmoud Trezeguet'yi transfer etmek.

Spor 13-06-22 08:40

Son dakika: Yıldız futbolcu Galatasaray'a haber yolladı! Beni alın!

Son dakika haberleri: Galatasaray'da 11 Haziran'daki seçim beklenirken transfer haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılılarda Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu başkanlık için yarışacak. Geride bıraktığımız sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Mahmoud Trezeguet'nin iki başkan adayına da haber gönderdiği ve "Beni Galatasaray'a alın" dediği ortaya çıktı. Adayların ise seçim sonrasında bu transferi değerlendireceği ifade edildi.

Spor 06-06-22 09:12

Son dakika: Emre Belözoğlu, Galatasaray yönetimini çileden çıkardı! Sosyal medya yıkılıyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Mahmoud Trezeguet için girişimlerde bulunacağı belirtildi. Bu haberin ardından teknik direktör Emre Belözoğlu yetkililere mesaj vererek Trezeguet'in ezeli rakibe gitmemesi için tekrar kiralanmasını istedi. Galatasaray yönetimi bu haberin ardından adeta çıldırdı.

Spor 27-05-22 10:12

Abbas ne demek? Abbas kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta okuduğumuz veya duyduğumuz; bir şekilde maruz kaldığımız tüm sözcüklerin anlamlarının en doğru halini bilmek imkansıza yakındır. Çoğu sözcüğün anlamı tümcenin kullanıldığı bağlamdan anlaşılabilir olsa da azımsanmayacak bir yüzdesinin bağlamdan çıkarılması pek olası değildir. Bunun nedeni olarak sözcüklerin anlamlarının nedensiz olması, yani kavram ya da anlam ile bunu işaret eden biçim, ses dizisi arasındaki ilişkinin arasında bir bağlantı bulunmuyor olması gösterilebilir. Peki, Abbas ne demek? Abbas kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 21:32

Sıla'nın 6 yıldır beklenen 'Şarkıcı' albümü dinleyicisiyle buluştu

Sıla Gençoğlu'nun yeni albümü 'Şarkıcı', bugün tüm dijital platformlarda yayınlandı. 'Şarkıcı' adlı albümün prodüktörlüğü Sıla'ya ait. Sanatçının parçalara yazar olarak yine imzasını attığı 'Şarkıcı'da 'Kalksın Uyuyanlar', 'Velhasıl', 'Sek', 'Başgan', 'Metelik', 'Yolcudur Abbas' gibi 15 yeni şarkı yer alıyor.

Magazin 20-05-22 14:22

MİT ve Emniyet'ten DEAŞ operasyonu! 3 kişi yakalandı

MİT ve Emniyet’in ortak operasyonu ile DEAŞ mensuplarına mali yardım sağlayan şebeke üyelerinden Tunus uyruklu Mahmoud Jabran, Lübnan uyruklu Mohannad Mehi Aldıne ve Suriye uyruklu Husam Elhumeydi, İstanbul, Ankara ve Mersin’de yakalandı.

Haber 25-02-22 16:08

Filistin Lideri Abbas Yıllar Sonra İsrail'e Gitti

Filistin lideri Mahmut Abbas, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz’la biraraya geldi. Görüşme, Gantz’ın konutunda gerçekleşti. İkilinin güvenlik ve ekonomi konularını görüştükleri açıklandı

Haber 29-12-21 14:15