Mahmud Abbas Haberleri

SON DAKİKA | Mahmud Abbas Türkiye'ye geliyor: Tarih verildi!

Son dakika: Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın salı günü Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Haber 02-03-2024 11:51

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD'nin kararına tepki gösterdi!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin dün Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde oylamaya sunulan Gazze Şeridi’nde acil insani ateşkes çağrısı yapan karar tasarısını veto etmesini kınayarak, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli çocuk, kadın ve yaşlıların İsrail güçleri tarafından katledilmesinden ABD'yi sorumlu tuttu.

Haber 09-12-2023 19:22

Son dakika: Filistin Başkanı Mahmud Abbas'ın konvoyuna silahlı saldırı

Son dakika haberi: Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın konvoyuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir koruma vurulurken, olay anına ait görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 07-11-2023 16:50

Batı Şeria'da sürpriz görüşme: Blinken ile Abbas bir araya geldi

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la Batı Şeria'da sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Blinken, iki gün sürecek ziyaret için bugün Türkiye'ye geliyor.

Haber 05-11-2023 14:15

Mahmud Abbas

Mahmud Abbas Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mahmud Abbas Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD Başkanı Biden ile Gazze'yi görüştü: İnsani yardım koridoru, sivil ölümleri ve saldırıların durması...

Filistin Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Joe Biden'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze'de bir insani yardım koridoru açılması ve saldırıların durdurulması konuları görüşüldü.

Haber 15-10-2023 00:35

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına bir süre ara vererek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, Türkiye'nin bölgede çatışmaların son bulması ve bir an önce sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterdiğini ifade etti. Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile de telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 09-10-2023 18:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin lideri Abbas ve Haniye ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

Haber 26-07-2023 14:41

Dünyanın gözü Türkiye'de olacak! Mahmut Abbas ve Binyamin Netanyahu Ankara'ya gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasi trafiği devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 25 Temmuz'da Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, 28 Temmuz'da ise İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Türkiye'yi ziyaret edeceğini bildirdi.

Haber 20-07-2023 23:26

Son dakika... Filistin Devlet Başkanı Abbas Türkiye’ye geliyor

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 25 Temmuz'da resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya gelecek.

Haber 20-07-2023 14:13

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ortak basın toplantısında konuştu: (1)

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Filistin halkının yanında durması ve değişmez tutumundan dolayı en içten teşekkürlerimi ifade ederim"

Yurthaber 23-08-2022 20:31