Mahsur Kalan Cocuklar Haberleri

KKM hesaplarında düşüş bayram haftasında sınırlı kaldı

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 miylon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.

Finans 2024-04-18 15:12:53

GÜNCELLEME 2 - Çanakkale'de kanal kazısında toprak altında kalan 3 işçiden 2'si hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, su kanalı açmak için kazı yapılırken meydana gelen göçükte toprak altında kalan 3 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, biri hastanede tedaviye alındı.

Yurthaber 2024-04-18 08:41:04

Yalı Çapkını'nı Kaya'sı Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca özür diledi!

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaştı. Paylaşımı dolayısıyla tepkilere maruz kalan Tekin'den özür gecikmedi. Daha sonra paylaşımını da profilinden sildi.

Magazin 2024-04-17 20:58:03

Kilis'te devrilen traktörün sürücüsü öldü

Kilis'in Polateli ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-04-17 11:13:45

Köpeklerin saldırısına maruz kalan 74 yaşındaki kadın tanınmaz hale geldi! O anlar kamerada

Edirne’de dehşet dolu dakikalar! Başıboş köpeklerin kovaladığı esnada kaçarken yere düşen ve kanlar içinde kalan yaşlı kadının o anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 16-04-24 14:40

Hayır duası almak için su yolu kazarken hayatını kaybetti

Denizli’de su yolu kazısı sırasında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-04-24 10:10

2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun verdiği tarihler sosyal medya gündem yarattı! Kehanetlerine inanan da vardı dalga geçen de...

TikTok'ta 'radyanttimetraveler' kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini Eno Alaric olarak tanımlayan zaman yolcusu 2024 yılının geri kalan ayları için ilginç öngörülerde bulundu. Sosyal medyada 800 bini aşkın takipçisi bulunan sözde zaman yolcusunun kehanetlerine inananlar kadar onunla yorumlar da dalga geçenler de oldu.

Trend 16-04-24 08:04

Japonya'daki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Kabusu yaşamışlar...

Japonya'da 2024 yılının ilk günü meydana gelen tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Araçlarıyla birlikte mahsur kalan bir ailenin zor anları kameraya yansıdı.

Haber 15-04-24 08:08

Türkiye'nin gözü Antalya'daydı! Mahsur kalan tüm vatandaşlar 23 saat sonra kurtarıldı: İner inmez ilk işi bakın ne oldu

Türkiye dün akşamdan bu yana Antalya'daki kurtarma operasyonlarına kilitlendi. Antalya Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden birinin düşmesi sonucu meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Operasyonların 20. saatinin sonunda bir kadın kurtarıldı. Talihsiz kadının ilk işi yere eğilerek öpmek oldu. Devam eden operasyonlarla birlikte kalan tüm vatandaşlar 23 saatin ardından kabinlerden tahliye edilebildi. İşte tüm detaylar...

Haber 13-04-24 08:23

Antalya'daki teleferik faciasına ilişkin Fahrettin Altun'dan açıklama: 'Gerekli soruşturmalar başlatılacak'

Antalya'da devrilen teleferik direğine çarpan kabin parçalandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan 184 kişiyi kurtarma çalışmaları ise devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun faciaya ilişkin "Olayla ilgili gerekli soruşturmalar başlatılacak, kaza tüm yönleriyle araştırılacaktır" dedi.

Haber 12-04-24 23:26

Antalya'da teleferik faciası! Çok sayıda ekip sevk edildi: Ölü ve yaralılar var, mahsur kalan 184 kişiden 87'si kurtarıldı

Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde devrilen teleferik direğine çarpan kabin parçalandı. Kabindeki 8 kişi kayalık alana düştü. Sağlık Bakanı Koca, feci olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin yaralandığını açıkladı. Duran teleferikte 25 kabinde 184 kişi mahsur kaldı. 11 kabindeki 87 kişinin başarıyla tahliye edildiği açıklandı. Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 12-04-24 18:59

Issız bir adada mahsur kaldılar: Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu! Dikkat çeken o yazı

Üç gemici 31 Mart tarihinde 20 metre uzunluğundaki bir gemi ile okyanusa açıldı. 6 gün geçmesine rağmen haber alınamayan mürettebat için yakınları ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ABD Sahil Güvenliği arama çalışmaları sırasında ıssız bir adadaki kumsalda bir farklılık olduğunu fark etti.

Haber 12-04-24 09:32

Tatilin tadı kaçtı, bir tabak makarna 3 bin TL! Fiyatları gören vatandaşlar şaşkına döndü

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatil bölgelerindeki fiyatlar vatandaşları şoke etti. Doluluk oranı yüzde 60'larda kalan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir tabak makarnanın fiyatı 3 bin TL'den satılıyor. Vatandaşlar karşılaştıkları tablo karşısında şaşırdıklarını ifade ederek "Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımızı doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz" dedi.

Haber 11-04-24 18:36

Pasifik'teki ıssız adada günlerce mahsur kaldılar! Palmiyelerle yazdıkları yazı sayesinde kurtuldular

Pasifik Okyanusu'ndaki ıssız adada mahsur kalan 3 denizci, kumsala palmiye yaprakları ile "HELP (yardım)” yazarak kurtarılmayı bekledi. Denizciler 9 gün sonra yazıyı fark eden ABD Sahil Güvenliği tarafından kurtarıldı.

Haber 11-04-24 16:23

Yeni taraftar deneyim platformu Fanself, Fenerbahçe'nin resmi iş ortakları arasına katıldı

Fenerbahçe Kulübü, Fanself ile sponsorluk için anlaşma sağladığını duyurdu. Fanself 2023-2024 sezonunun kalan kısmında Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın ikinci "Şort Sponsoru" oldu. Fanself logosu, 2023-2024 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın maç şortlarının sağ arka kısmında yer alacak.

Spor 09-04-24 17:19

Son dakika | İşçiler göçük altında kaldı, can kayıpları var! Niğde'de patates deposunda çökme; Vali Çelik'ten açıklama geldi

Son dakika haberi: Niğde'de bir patates deposunda çökme gerçekleşti. Çökme sonucu göçükte toprak altında kalan 2 işçiden acı haber geldi. 4 işçi ise ağır şekilde yaralandı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Çökmenin nasıl meydana geldiği Niğde Valisi Cahit Çelik'in açıklamasıyla netlik kazandı.

Haber 08-04-24 15:32

Ve sonunda yakalandılar! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülenince...

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan ve geçtiğimiz günlerde Milano'ya tatile giden Serenay Sarıkaya ile mert Demir havalimanında objektiflere yansıdı. Beraber görüntülenmemek için tek tek çıkan ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 08-04-24 14:44

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 08-04-24 06:56

Survivor'dan ayrılan Turabi gelen mesajlardan bıktı! Adada yaşadıklarını anlattı... Acun abi kurtardı beni

Survivor All Star'a sağlık sorunları nedeniyle veda etmek zorunda kalan Turabi Çamkıran adaya döneceğine dair gelen mesajlardan bıktı. Konuya dair açıklama yapan Turabi adada yaşadığı sağlık sorunlarını tek tek anlatarak Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de ifade etti.

Magazin 07-04-24 11:46

İnanılmaz iddialar! 14 yaşındaki çocuk kabusu yaşadı, babanın anlattıkları dehşete düşürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Barış Kocabay, 5 yıldan sonra boşandığı eşi K.Ö'den 14 yaşındaki kız çocuklarına şiddet uyguladığı iddiası ile şikayetçi oldu. Hukuki süreci başlatan Barış Kocabay, "10 yaşındaki küçük kızımın ve 14 yaşındaki şiddete maruz kalan kızımın velayetlerini almak için elimden geleni yapacağım. Adalete güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 06-04-24 19:58

Cani anne yenidoğan bebeğini diri diri gömüp öldürmeye çalıştı! Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

23 yaşındaki Ugandalı anne yenidoğan bebeğini gece yarısı evinin bahçesine gömdü. Saatlerce toprak altında kalan bebek ertesi sabah saat 11.00'da bulundu. Hastaneye götürülen bebek kalbinde, midesinde veya diğer organlarında herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra 6 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Trend 05-04-24 13:46

Gaz pedalı takılı kalan otomobil doğal gaz kutusuna çarptı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde gaz pedalı takılan otomobil bir evin demir kapsını sökerek bahçedeki doğal gaz kutusuna çarptı. Facianın teğet geçtiği kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Yurthaber 05-04-24 08:15

Siirt'te devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü

Siirt'te devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-04-24 07:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Şimşek'e: Emeklilerle ilgili bir şey yapabiliyor muyuz? İşte aldığı yanıt

31 Mart seçimlerden bir ilki yaşayan AK Parti bu kez sandıktan birinci parti olarak çıkamadı. Mağlubiyetin nedenleri araştırılırken sebeplerden birinin de düşük kalan emekli maaşları olduğu üzerinde duruluyor. Seçimden önce durumun anlaşılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Şimşek'e, "Mehmet Bey, emeklilerle ilgili bir şey yapabiliyor muyuz?” diye sorduğu öğrenildi. İşte Şimşek'in Erdoğan'a verdiği yanıt...

Finans 05-04-24 07:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı iftar programının ardından yaptığı konuşmada net mesajlar verdi. Erdoğan "Birileri yine sokaklarımızı terörize etmeye kalkıştı. Milletin iradesine ve takdirine hiçbir şekilde hürmetsizlik etmeyiz. Ama Kandil'deki terör baronlarının baskı ile vatandaşımıza musallat olmasına, artık geçmişte kalan acıları insanımıza tekrar yaşatmalarına izin vermeyiz veremeyiz. Kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız" dedi.

Haber 03-04-24 20:34

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert çıktı, yine ceza verdi! Yunus Emre'nin eşi patladı

Survivor konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin tavırları sonrası çıldırdı. Ilıcalı "Sen kendini nerede zannediyorsun?" diyerek yarışmacıya yine ceza verirken Yunus Emre'nin bir süredir sessiz kalan eşi de sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 03-04-24 07:55

Tayvan'daki 7.4 büyüklüğündeki deprem kameralara böyle yansıdı! 25 yılın en güçlü depremi... Havuzda resmen mahsur kaldı

Tayvan güne 25 yılın en güçlü depremiyle sallanarak uyandı. 7.4 büyüklüğündeki sarsıntı ülkenin doğu kıylarını etkiledi. Çok sayıda bina yıkıldı ve heyelanı tetiklediği ifade edildi. Depremin meydana geldiği anlarda havuzun keyfini çıkartan bir adamın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü depremin şiddetini gözler önüne serdi.

Trend 03-04-24 07:42

Beşiktaş'taki yangın faciasını görgü tanıkları anlattı: 'Otoparktan sürünerek çıktık'

Beşiktaş Gayrettepe'deki bir gece kulübünde tadilat sırasında yangın çıktı, 29 kişi hayatını kaybetti. Yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu. Yangının ilk çıkış anlarının görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 02-04-24 16:59

Bayburt Müftülüğü üniversite öğrencilerini iftarda ağırladı

Bayburt Müftülüğü, KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine iftar yemeği verdi.

Yurthaber 02-04-24 09:53

Çiçeği burnunda annelerin en büyük ihtiyacı en iyi elektrikli göğüs pompası modelleri

Bebekler için anne sütünün önemini konuşmaya gerek bile yok! Doğdukları andan itibaren bebeklerini düzenli olarak emziren anneler, gerekli durumlarda anne sütünü hazır tutmak için pratiklik sunan göğüs pompalarını kullanıyor. Özellikle çalışan ve bebeklerinden uzak kalan annelerin kurtarıcısı olan cihazlar, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Bu mucizevi aletlerin konforunu siz de denemek isterseniz en iyi elektrikli göğüs pompası modellerinden hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

Başkent’te göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Yurthaber 01-04-24 15:05

Ankara'da moloz kaldırma çalışmaları sırasında istinat duvarı çöktü

Çankaya ilçesinde, yıkımı yapılan binanın moloz kaldırma çalışmaları sırasında istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalan işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 01-04-24 14:39

İlçeleri baraj sularına gömülmüştü, taşındıkları yeni ilçede seçimi CHP kazandı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj nedeniyle sulara altında kalan ilçe merkezinin taşındığı yeni yerleşim yerinde yapılan ilk yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi 44 oy farkla belediye başkanlığını kazandı.

Yurthaber 01-04-24 13:58

Yangında mahsur kalan babası için attığı çığlıklar yürek dağladı

İzmir'in Bornova ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında, 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi dumandan etkilendi. Yangında alevler arasında kalan babası için çığlık atan kadının feryatları yürek dağladı.

Haber 01-04-24 09:43

Merkez Bankası'ndan reeskont ve avans faizleri için yeni karar! Oranlar yenilendi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), vadesine en çok 3 ay kalan senetler karşılığında yapılacak reeskont işlemlerinde uygulanacak iskonto faiz oranını ve avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranı yükseltti. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 01-04-24 07:36

Taksim Meydanı'nda seçim sessizliği: Boş kalan meydan havadan böyle görüntülendi

Yerel seçimler nedeniyle sabah saatlerinde oy kullanmaya giden vatandaşlar Taksim Meydanı'nın boş kalmasına neden oldu. Taksim'deki sessizlik dron ile de görüntülendi.

Haber 31-03-24 12:05

Seçmenler sandık başına koştu! İşte Türkiye'den seçim manzaraları

Yerel seçim heyecanı başladı. Yüksek Seçim Kurulu 32 ilde oy verme saatini bir saat erkene almıştı. Bu nedenle 32 ilde saat 07.00 itibarıyla oy verme işlemi başlamıştı. Bu illerin dışında kalan diğer yerlerde de saat 08.00 itibarıyla oy verme işlemi başladı. Böylece tüm Türkiye’de oy verme işlemi başlamış oldu. Tüm illerde oy verme işleminin başlamasıyla birlikte seçmenler sandık başına koştu. Oy pusulasının 4 tane olması ise İstanbul'da yoğunluğa neden oldu.

Haber 31-03-24 06:58

Kocaeli'de acı olay! Çöken duvarın altında kalan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, tadilat yapılan bir dairede duvar çöktü. Duvarın altında kalan ve ağır yaralanan 14 yaşındaki bir çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 30-03-24 20:00

Gaziantep'te göçmen faciası! Havasızlıktan öldüler

Gaziantep'te göçmen faciası yaşandı. Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan yakıt tankerinde 52 düzensiz göçmen yakalandı. Tanker içerisinde havasız kalan göçmenlerden 2'si hayatını kaybederken 7'sinin durumunun ağır olduğu tespit edildi. Toplam 43 düzensiz göçmenin de sağ ele geçirildiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 30-03-24 18:38

Saatler kalan seçime hazır mıyız? Sandığa gitmeden önce 10 soruda bilmeniz gereken her şey... Önce hangi oylar sayılacak?

Uzun süredir gündem olan ve heyecanla beklenen 31 Mart gününe artık saatler kaldı. Türkiye bir kez daha sandık başına gidiyor. Yeni yerel idareciler yarın belli olacak. Sandık başına gitmeden önce bazı merak edilen detayları sizler için derledik. İşte 10 soruda 31 Mart seçimleri...

Haber 30-03-24 08:22

Son dakika! İstanbul'da korkutan dakikalar... Yangın çıktı: 5 katlı binada mahsur kalanlar var

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde korkutan olay. Esenyurt’ta 5 katlı binada nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Binada mahsur kalan vatandaşlar olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haber 28-03-24 10:29

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük! 3 işçi hayatını kaybetti... Yürek yakan görüntü

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Çok sayıda ekip olay yerine sevk edilirken, toprak altında kalan 3 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 27-03-24 15:01

Giresun'da uçurumdan düşerek mahsur kalan köpek kurtarıldı

Giresun'un Tirebolu ilçesinde uçurumdan düşerek mahsur kalan köpeği AFAD ekipleri kurtardı.

Yurthaber 27-03-24 14:08

Kıl dönmesi komaya soktu! Yaşama şansı sadece %4 denildi... Doktorlar bile 'mucize vaka' olarak isimlendirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Steven Spinale isimli bir adam batık kıllarını aldırmaya çalışırken hastanelik oldu. Aylarca komada kalan ve doktorların yaşama şansını %4 olarak gördükleri Spinale sayısız tıbbi müdahaleden sonra sağlığına kavuştu. Spinale'in ölüme yakın deneyimini kız kardeşi TikTok'tan yaptığı paylaşımla belgeledi.

Trend 27-03-24 13:59

Okulda skandal! 40 yaşındaki öğretmen ve 15 yaşındaki kız öğrencinin iki yıllık ilişkisi ifşa edildi... 'Rıza savunması' pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde öğretmenlik yapan 40 yaşındaki Stacy Michelle Walker isimli bir kadın ismi açıklanmayan 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Cinsel suçlarla ilgili 17 ağır suçlamaya karşı kalan Walker'in 'rıza savunması' ise herkesi şaşırttı. Öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkiye rıza olduğunu söyledi.

Trend 27-03-24 09:37

Kars'ta kar nedeniyle 58 köy yolu kapandı, mahsur kalan 15 araç kurtarıldı

Kars'ta kar yağışı ve tipi nedeniyle 58 köy yolu ulaşıma kapandı, yolda mahsur kalan 15 araç kurtarıldı.

Yurthaber 27-03-24 08:26

Özgür Özel, Akşener'e yüklendi: Sende olmayan vicdan ve insaf, İYİ Parti’nin iyi insanlarında var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti ile Balıkesir’de sonuçsuz kalan ittifak görüşmeleri üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yüklenerek, "Sende olmayan vicdan ve insaf, İYİ Parti’nin iyi insanlarında var. Hepsinden vallahi de billahi de oy istiyorum" dedi. Akşener de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert tepki gösterdi.

Haber 26-03-24 22:04

Alanya’da yanarak batan teknenin parçaları yüzeye çıkartıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde geçtiğimiz gün yanan iki tekneden birinin su altında kalan parçaları yüzeye çıkartıldı.

Yurthaber 26-03-24 13:16