Mahsur Kalma Haberleri

Japonya'daki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Kabusu yaşamışlar...

Japonya'da 2024 yılının ilk günü meydana gelen tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Araçlarıyla birlikte mahsur kalan bir ailenin zor anları kameraya yansıdı.

Haber 2024-04-15 08:08:42

Türkiye'nin gözü Antalya'daydı! Mahsur kalan tüm vatandaşlar 23 saat sonra kurtarıldı: İner inmez ilk işi bakın ne oldu

Türkiye dün akşamdan bu yana Antalya'daki kurtarma operasyonlarına kilitlendi. Antalya Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden birinin düşmesi sonucu meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Operasyonların 20. saatinin sonunda bir kadın kurtarıldı. Talihsiz kadının ilk işi yere eğilerek öpmek oldu. Devam eden operasyonlarla birlikte kalan tüm vatandaşlar 23 saatin ardından kabinlerden tahliye edilebildi. İşte tüm detaylar...

Haber 2024-04-13 08:23:26

Antalya'daki teleferik faciasına ilişkin Fahrettin Altun'dan açıklama: 'Gerekli soruşturmalar başlatılacak'

Antalya'da devrilen teleferik direğine çarpan kabin parçalandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan 184 kişiyi kurtarma çalışmaları ise devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun faciaya ilişkin "Olayla ilgili gerekli soruşturmalar başlatılacak, kaza tüm yönleriyle araştırılacaktır" dedi.

Haber 2024-04-12 23:26:54

Antalya'da teleferik faciası! Çok sayıda ekip sevk edildi: Ölü ve yaralılar var, mahsur kalan 184 kişiden 87'si kurtarıldı

Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde devrilen teleferik direğine çarpan kabin parçalandı. Kabindeki 8 kişi kayalık alana düştü. Sağlık Bakanı Koca, feci olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin yaralandığını açıkladı. Duran teleferikte 25 kabinde 184 kişi mahsur kaldı. 11 kabindeki 87 kişinin başarıyla tahliye edildiği açıklandı. Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 2024-04-12 18:59:54

Issız bir adada mahsur kaldılar: Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu! Dikkat çeken o yazı

Üç gemici 31 Mart tarihinde 20 metre uzunluğundaki bir gemi ile okyanusa açıldı. 6 gün geçmesine rağmen haber alınamayan mürettebat için yakınları ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ABD Sahil Güvenliği arama çalışmaları sırasında ıssız bir adadaki kumsalda bir farklılık olduğunu fark etti.

Haber 12-04-24 09:32

Pasifik'teki ıssız adada günlerce mahsur kaldılar! Palmiyelerle yazdıkları yazı sayesinde kurtuldular

Pasifik Okyanusu'ndaki ıssız adada mahsur kalan 3 denizci, kumsala palmiye yaprakları ile "HELP (yardım)” yazarak kurtarılmayı bekledi. Denizciler 9 gün sonra yazıyı fark eden ABD Sahil Güvenliği tarafından kurtarıldı.

Haber 11-04-24 16:23

12 yaşındaki çocuğun başına talih kuşu kondu! Yürürken bulduğu metal parçası 2000 yıldır keşfedilmeden duran Roma bileziği çıktı

Britanyalı 12 yaşındaki bir çocuk annesiyle yürüyüşe çıktıkları sırada olağanüstü bir keşfe imza attı. Küçük çocuğun yerde görerek aldığı metal parçası birinci yüzyıldan kalma nadir bir Roma bileziği çıktı. 2000 yıllık sonra derece nadir olan bileziğin değerinin ise servet olduğu ifade edildi.

Trend 05-04-24 11:32

Tayvan'daki 7.4 büyüklüğündeki deprem kameralara böyle yansıdı! 25 yılın en güçlü depremi... Havuzda resmen mahsur kaldı

Tayvan güne 25 yılın en güçlü depremiyle sallanarak uyandı. 7.4 büyüklüğündeki sarsıntı ülkenin doğu kıylarını etkiledi. Çok sayıda bina yıkıldı ve heyelanı tetiklediği ifade edildi. Depremin meydana geldiği anlarda havuzun keyfini çıkartan bir adamın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü depremin şiddetini gözler önüne serdi.

Trend 03-04-24 07:42

Beşiktaş'taki yangın faciasını görgü tanıkları anlattı: 'Otoparktan sürünerek çıktık'

Beşiktaş Gayrettepe'deki bir gece kulübünde tadilat sırasında yangın çıktı, 29 kişi hayatını kaybetti. Yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu. Yangının ilk çıkış anlarının görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 02-04-24 16:59

Yangında mahsur kalan babası için attığı çığlıklar yürek dağladı

İzmir'in Bornova ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında, 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi dumandan etkilendi. Yangında alevler arasında kalan babası için çığlık atan kadının feryatları yürek dağladı.

Haber 01-04-24 09:43

Varis nedir, neden olur? Varis belirtileri ve tedavisi

Varis, genellikle bacaklarda ve ayaklarda beliren, mor veya mavimsi renkte görülen genişlemiş ve kıvrılmış damarlar olarak tanımlanır. Varis kan damarlarının elastikiyetini kaybetmesi ve kanın geri akışının artması sonucu ortaya çıkar. Günümüzde hayat tarzının getirdiği, uzun süreli oturarak veya ayakta kalma gibi faktörler nedeniyle varis vakaları artmaktadır.

Haber 29-03-24 13:41

Bağcılar'daki sapık sucunun ardından şimdi de sapık bakkal! Serbest kalma ihtimali ağızları açık bıraktı: Kimseye söylemezsen her istediğini veririm

Türkiye bir süredir Bağcılar'da suculuk yaparken hem akrabalarının çocuklarını hem de mahalledeki çocukları istismar eden Metin Şenay'ı konuşurken Bursa'dan da benzer bir haber geldi. Bir bakkal 3 çocuğu istismar etti. Olay rehber öğretmenin dikkati sayesinde açığa çıkarılırken sapık bakkalın ilk duruşmada serbest kalma ihtimali bulunuyor. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 06:37

Son dakika! İstanbul'da korkutan dakikalar... Yangın çıktı: 5 katlı binada mahsur kalanlar var

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde korkutan olay. Esenyurt’ta 5 katlı binada nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Binada mahsur kalan vatandaşlar olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haber 28-03-24 10:29

Giresun'da uçurumdan düşerek mahsur kalan köpek kurtarıldı

Giresun'un Tirebolu ilçesinde uçurumdan düşerek mahsur kalan köpeği AFAD ekipleri kurtardı.

Yurthaber 27-03-24 14:08

Kars'ta kar nedeniyle 58 köy yolu kapandı, mahsur kalan 15 araç kurtarıldı

Kars'ta kar yağışı ve tipi nedeniyle 58 köy yolu ulaşıma kapandı, yolda mahsur kalan 15 araç kurtarıldı.

Yurthaber 27-03-24 08:26

Kütahya’da yarım asırlık ‘Askıda iftar’ geleneği

Kütahya’da, Osmanlı’dan kalma ’Askıda yemek’ geleneği, Ramazan ayında da devam ediyor.

Yurthaber 27-03-24 07:55

Bursa'da evde çıkan yangında mahsur kalan anne ve oğlu kurtarıldı

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir evde çıkan yangında anne ve oğlu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 25-03-24 14:46

Bingöl’de tipide dağlık alanda mahsur kalan avcılar helikopterle kurtarıldı

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Yolaçtı köyü Coşkunlar mezrasına ava giden avcılar, kar ve tipi nedeniyle mahsur kalınca helikopterle kurtarıldı.

Yurthaber 25-03-24 08:31

Bingöl'de kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 2 avcı helikopterle kurtarıldı

Bingöl'ün Genç ilçesinde yolu kar nedeniyle kapalı olan mezrada mahsur kalan 2 kişi, askeri helikopterle kurtarıldı.

Yurthaber 25-03-24 07:46

Evde dengesini kaybederek düşen kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Isparta’da evde dengesini kaybederek düşen kadın mahsur kaldığı evinde itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 22-03-24 08:21

Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı

Adana’da deniz bisikletiyle gölde gezen 3 genç, hava şartlarının kötü olması sebebiyle mahsur kaldı.

Yurthaber 20-03-24 09:45

Gelibolu Tarihi Su Altı Parkı, savaşın izlerini taşıyan batıklarıyla dalış tutkunlarının yeni rotası oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının girişimleriyle 2021'de dalış turizmine kazandırılan Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma gemi batıkları, su altındaki tarihi keşfetmek isteyenlerin gözde rotalarından biri haline geldi.

Yurthaber 18-03-24 10:00

Meral Danış Beştaş'tan dikkat çeken sözler! 'Biz kazanmak için yola çıktık, bizim oyumuz bize'

DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkanı adayı Meral Danış Beştaş, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerle ilgili açıklama yaptı. 2019'daki ittifak kararının bir defaya mahsur alındığını ifade eden Beştaş "Demokrasinin önünü açmak için karar aldık" dedi. Açıklamasının devamında Beştaş, "Biz kazanmak için yola çıktık, bizim oyumuz bize. Biz kendi oyumuzu istiyoruz. Biz bu konuda çok netiz" ifadelerini kullandı.

Haber 13-03-24 20:05

İzmir Dikili'de etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi

İzmir'in Dikili ilçesinde sağanak sonrası yollarda su birikintileri oluştu, bir otomobil mahsur kaldı.

Yurthaber 13-03-24 11:00

Çanakkale Savaşları’ndan kalma yeni bir şehitlik alanı tespit edildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi, Askeri Tarih Araştırmaları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş, Çanakkale Savaşları’ndan kalma yeni bir şehitlik alanı tespit etti.

Yurthaber 12-03-24 15:47

Lisede ki tatbikat gerçeğini aratmadı

Düzce’de deprem tatbikatında ağır yaralı öğrenci UMKE ekiplerince ve mahsur kalan öğrenci ise itfaiye ekiplerince gerçeğini aratmayan operasyonla kurtarıldı.

Yurthaber 12-03-24 10:12

Şehzade kebabı tarifi: Şehzade kebabı nasıl yapılır?

Türk mutfağına has geleneksel lezzetlerin tarihçesi yüzlerce yıl önceye dayanır. Şehzade kebabı da Osmanlı saraylarından mutfaklarımıza ulaşmaya başarmıştır. Şehzade kebabı, hem çok eski zamanlardan kalma hem de efsaneleri ile konuşulan ve kendini konuşturan bir yemektir.

Yemek 10-03-24 17:39

Evde çıkan yangın sonu oldu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde tek katlı müstakil evde çıkan yangında mahsur kalan 81 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Yurthaber 08-03-24 15:48

Nagihan'ın ricası ile Survivor'a geri dönmüştü! Survivor All Star'da beklenmedik veda! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Haftanın eleme adayları adada kalma mücadelesi verdi. Öncesinde ödül oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılardan nefes kesen bir mücadele ekranlara yansıdı. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşti. İddialı bir isim adaya gözyaşları içinde veda etti.

Magazin 08-03-24 14:54

Muş'ta araçlarıyla yolda mahsur kalan yaklaşık 60 kişi kurtarıldı

Muş'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle Hasköy-Mutki kara yolunda mahsur kalan 38 araçtaki yaklaşık 60 kişi ekiplerce kurtarıldı.

Yurthaber 07-03-24 15:47

Mersin'de yangın çıkan binada mahsur kalan 3 çocuk kurtarıldı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde 4 katlı binada çıkan yangında, evlerinde mahsur kalan 3 çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 07-03-24 10:02

Günde 3 tane yiyen bu dertten kurtuluyor! Fiyatıyla birlikte bu detaya da dikkat: Ramazan öncesi esnafın 'hurma' mesaisi...

Son günlerde hurmaya talep arttı ancak asıl patlamanın önümüzdeki günlerde yaşanması bekleniyor. Vatandaşlar "Hurma fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını ararken tezgahlarda 180 TL'den başlayan hurma fiyatları çeşidine göre değişiyor. Hurmanın faydaları saymakla bitmezken diyabet hastaları içinse özel bir çeşit hurma önerisi yapıldı. Geçen yıldan kalma hurmalara dikkat! Tazesiyle beklemişinin ayırt edilmesi için nelere dikkat etmek gerektiği de açıklandı.

Finans 06-03-24 14:30

Sosyal medya bu belediye başkan adayını konuşuyor! Sloganıyla gündem oldu: Arada kalma yanımda kal

Adalet Partisi İzmir Bayraklı Belediye Başkan adayı Buse Nur Taşkıran'ın seçim afişinde kullandığı slogan sosyal medyada kısa içerisinde gündem oldu. İlçe genelinde astığı afişlerle kararsız seçmenin oyunu isteyen Taşkıran'ın afişinde, "Arada kalma yanımda kal" sloganı yer aldı. Taşkıran ayrıca telefon numarasını da Instagram hesabından neden paylaştığını açıkladı.

Haber 04-03-24 17:51

Marmaris'te kayalıklarda mahsur kalan keçi kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kayalıklarda mahsur kalan keçi, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibince kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Yurthaber 29-02-24 13:51

Ayvalık açıklarında 39 düzensiz göçmen kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışırken adada mahsur kalan 39 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 28-02-24 07:41

Elazığ'da rüzgarın etkisiyle baraj gölünde sürüklenen teknedeki 2 balıkçı kurtarıldı

Elazığ'da rüzgarın etkisiyle Keban Baraj Gölü'nde sürüklenen teknede mahsur kalan 2 balıkçı kurtarıldı.

Yurthaber 26-02-24 08:36

Yer: İstanbul! Güneşli ve sıcak havayı fırsat bildiler, oraya akın ettiler: İlk defa böyle bir havaya denk geliyorum

Şubat ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler Taksim’e akın etti... Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenlerin akınına uğradı! Yazdan kalma bir hava olduğunu söyleyen İstiklal Caddesi’nde seyyar satıcılık yapan Murat Akdağ ise "İstanbul’da yaklaşık 20 senedir buralardayım, ilk defa böyle bir havaya denk geliyorum" dedi.

Haber 25-02-24 09:40

Sıcak havayı gören sahile akın etti

Zonguldak‘ta yazdan kalma gibi bir günü yaşayan vatandaşlar sahile akın etti.

Haber 23-02-24 17:07

Sağlık ekipleri kayak keyfi yarıda kalmasın diye görev yapıyor

Van İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı motorize ekipler, kayak yaparken pist dışına çıkan yaralanan ya da mahsur kalanların yardımına koşuyor.

Yurthaber 23-02-24 14:14
Van

Mahsur kaldığı dereden kurtarılan köpeğin sevgi gösterisi yürekleri ısıttı! O anlar kamerada

Eyüpsultan’da sokak köpeğinin derede mahsur kaldığını gören bir kişi köpeği merdiven yardımıyla bulunduğu yerden kurtardı. Köpeğin kurtarılma anı ve köpeğin kendisini kurtaran kişiye sevgi gösterisinde bulunması güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 22-02-24 16:57

Direkte görenler şaştı kaldı! Ekipler kurtarmak için seferber oldu

Kars’ta elektrik direğinde mahsur kalan kedi böyle kurtarıldı.

Haber 19-02-24 11:24

Uşak'ta kayalıklarda mahsur kalan 8 keçi kurtarıldı

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan 8 keçi ekiplerce kurtarıldı.

Yurthaber 19-02-24 07:33

Kütahya'da ormanda kar ve sis nedeniyle mahsur kalan 3 kesim işçisi kurtarıldı

Kütahya'da kar ve sis nedeniyle yollarını kaybedip ormanda mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren 3 kesim işçisi, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 16-02-24 07:55

Antalya'da şiddetli yağışta hayatını kaybeden kişinin cenazesi ailesine teslim edildi

Antalya'da etkili olan şiddetli yağışta dün aracıyla alt geçitte mahsur kalarak hayatını kaybeden kişinin cenazesi, adli tıptan ailesi tarafından teslim alındı.

Yurthaber 14-02-24 13:16

Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı: 1’i bebek 9 kişi dumandan etkilendi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir apartmanın 4. katı alevlere teslim oldu. Dumanlar arasında mahsur kalan 1’i bebek 9 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 14-02-24 08:14

Antalya'daki selde araçlar ve evler sular altında kaldı, uçaklar inemedi... Acı haber: Cansız bedeni bulundu

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su basarken, araçlarında mahsur kalan çok sayıda kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Kent merkezindeki 5 ilçede eğitime ara verildi. Sele dönüşen sağanak ölüme yol açtı. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'nde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Öte yandan 5 ilçede eğitime yarın da ara verildi.

Haber 13-02-24 08:35

Ayvalık açıklarında 27 düzensiz göçmen kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışırken adada mahsur kalan 27 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 13-02-24 08:09

Yeni kabus: Alaskapox virüsü! Yetkililer ilk ölümün gerçekleştiğini duyurdu! İşte belirtiler...

Alaska'da yaşayan yaşlı bir adam, Alaskapox'a yakalandıktan sonra ölen ilk kişi olarak kayıtlara geçti. Sky News'in haberine göre yetkililer, kurbanın virüse maruz kalma kaynağının "belirsiz" olduğunu söyledi; ancak evinde başıboş bir kediye baktığını ve bunun kendisini tırmaladığını ve muhtemelen bulaşmaya neden olduğunu bildirdiğini söyledi.

Haber 12-02-24 12:04

Elazığ'da menfezdeki su birikintisinde mahsur kalan binlerce yavru balık kurtarıldı

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nde suların çekilmesiyle Kovancılar ilçesindeki eski demir yolu hattındaki menfezde su birikintisinde mahsur kalan ve oksijen yetersizliğinden ölme riski bulunan binlerce sazan yavrusu, ekiplerin yaklaşık 7 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.

Yurthaber 12-02-24 11:10