Mail Haberleri

Toplu mail gönderme: Toplu mail nasıl gönderilir? Outlook ve Gmail toplu mail gönderme

Dünya çapında en çok kullanılan mail servislerinden ikisi Outlook ve Gmail sistemleridir. Gmail, Google tarafından sunulmuş ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir mail sistemidir. Outlook ise Microsoft tarafından sunulmuş olan bir hizmettir. Birçok farkı da bulunan bu iki mail sisteminde de toplu mail işlemleri yapılabilir.

Haber 17-04-2024 01:23

İş gezisine gidecek olan kadın çalışan iş yerinden yerinden gelen maili paylaşınca sosyal medyada gündem oldu! Aynı yatağı paylaşmaya ne dersiniz?

TikTok'ta 'co.letter' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın iş yerinden kendisine gönderilen maili okuyunca bir anda viral oldu. Bir iş gezisi için Paris'e gideceğinizden söz eden Colette isimli kadın iş yerinden iş arkadaşıyla aynı yatağı paylaşma konusunda fikrinin sorulduğu bir mail aldığını söyleyerek şaşkına döndü. Genç kadının paylaşımına sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 24-02-2024 14:25

E-posta nasıl yazılır, mail yazma kuralları nelerdir? Etkili mail yazmak için ipuçları ve e-posta açılış ve kapanış ifadeleri nelerdir?

Elektronik ortamda iletişim kurmak için tercih edilebilen seçenekler arasında e-posta ön plana çıkar. Ancak bir e-postanın yapısı, ana bileşenleri, içerik kısmı ve yazım kuralları pek çok kişi tarafından unutulabilir. Bu nedenle e-posta içeriği hazırlanırken alıcıya göre hangi hususlara dikkat edilmesi gerektiği açıklanmalıdır. Yani mail yazma ipuçları ve açılış/ kapanış ifadesi örnekleri gibi ayrıntılı bilgilerden söz edilmelidir. Peki, etkili e-posta nasıl yazılır?

Egitim 14-06-2023 12:03

Milyonlarca kişiye sahte mail tuzağı! Tek tıkla kimlik, adres, kredi kartı bilgilerini kaptırdılar... 11 ilde hackerlara 'Kalkan' operasyonu

Son dakika haberi: Diyarbakır merkezli 11 ilde hackerlara yönelik operasyon düzenlendi. 'Kalkan' isimli operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şirketler ile üst düzey kamu görevlilerini hedef alan hackerların, gönderdikleri sahte mailler ile milyonlarca kişinin bilgilerini ele geçirdikleri ve bunları sattıkları belirtildi. İşte detaylar...

Haber 13-04-2023 09:30

Mail

Mail Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mail Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Artık herkese açıldı! İşte Gmail'in yeni tasarımı

Mail hizmeti Gmail'in yeni tasarımı üzerinde uzun bir süredir çalışan Google, artık yeni tasarımın tüm Gmail kullanıcıları için kullanılabilir hale geldiğini açıkladı. Gmail'in yeni tasarımı, Google’ın Material Design 3 tasarım dilinden öğeler içerirken, bazı önemli geliştirmeler ve iyileştirmelerle de dikkat çekiyor. İşte Gmail'in yeni görünümü!

Haber 28-07-2022 17:54