Makedonya Isim Tartismalari Haberleri

Doğum günü pastası başına iş açtı... Pastanın renkleri ve üzerindeki simge terör örgütünün logosu sanıldı! Yasemin Sakallıoğlu eleştirilerin hedefi oldu

Sosyal medyadaki komik videolarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu doğum günü pastasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sakallıoğlu'nun doğum günü pastasındaki renkler ve yıldız simgesi terör örgütünün logosu sanıldı. Ünlü isim eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-04-24 11:41:42

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Tüm dengeler değişecek

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada yankı uyandıran dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu.

Magazin 2024-04-24 11:03:21

Süleyman Soylu sessizliğini bozdu! 'Devlet' vurgusu... İsim vererek anlattı: Ya siz deli misiniz?

2016 yılında Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanı olarak atanan Süleyman Soylu, 7 sene boyunca bu görevde bulundu. Görev süresi boyunca kabinenin en çok konuşulan bakanlarından biri olan Süleyman Soylu, 4 Haziran 2023'te Mayıs seçimlerinden sonra koltuğunu Ali Yerlikaya'ya devretti. AK Parti'nin çok önemli isimlerinden biri olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini bozdu!

Haber 2024-04-24 10:12:17

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarına isyan etti! Ben bile inandım

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarını internette gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirerek duruma isyan etti. Özellikle hayranlarına üstsüz fotoğrafları için uyarıda bulunan fenomen isim, "Ben bile inandım. Bu gerçekten çok mide bulandırıcı" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-04-23 14:18:26

Diğer Haber Etiketleri

ele sosyal medya Yasemin Sakallıoğlu karakteri turu Hazar Ergüçlü Yılmaz Erdoğan Süleyman Soylu Fatih Altaylı yapay zeka Göz ishal alerji polen Altın portekizli beşiktaş sarri Teknik Direktör son dakika besikta sezon süper li Süper Lig yeni Cenk Tosun Salih Uçan transfer imza sözleşme Oyuncu yalı çapkını çocuğun Göksel Pınar yaşında Müge Anlı Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Ankara CHP ak parti MHP belediye survivor Hasan Can Kaya söyledi Bülent Serttaş ünlü şarkıcı Hakan Peker İYİ Parti doğru Güneş cilt bakımı baba oldu ünlü oyuncu Ferdi Özbeğen Uğur Dündar Metin Akpınar boykot kafe restoran lokanta Çay 10 a milli takım fenerbahçe real madrid Arda Güler köpek fenomen Damla Can taciz survivor eleme survivor all star aday ak da, Servet Yardımcı tff Miss Turkey Model sevgilisi Selin Demiratar Ayşe Hatun Önal kripto en çok kazandıran yatırım aracı ilişki sorunları Selin Ciğerci Gökhan Çıra Armağan Çağlayan Candaş Tolga Işık 5 yaş ilik yemek borusu endoskopi kolonoskopi Anayasa Mahkemesi Başkanlığı diyet ölüm yenidoğan ıstakoz Şebnem Bursalı İsmail Saymaz galatasaray serge aurier galatasaraylı paylaşım icardi Wanda Nara Alanyaspor erden Fernando Santos Mircea Lucescu selektör radar Ramazan Bayramı Düzce Audi maybach Mücahit Birinci Mehmet Tevfik Göksu ibb gününde Hakan Hatipoğlu IMF Başkan bacak boyu Yeliz Yeşilmen erhan iyet uz Yunanistan Fatih Terim saadet partisi Yeniden Refah Partisi

Uzman isim uyardı: Alerjik çocuklar, polenlerin yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkmamalı

Polenlerin ve alerjenlerin yoğun olduğu bir dönem olan ilkbahar, alerjik çocuklarda rahatsız edici semptomlara neden olabiliyor. Genellikle hapşırma, burun akıntısı, gözde sulanma, kaşıntı gibi belirtilerle ortaya çıkan alerjiyi önlemenin yolunun alerjenlerden kaçınmak olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uzm. Dr. Belgin Özbek dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Kadin 22-04-24 15:51

Altın fiyatlarında kayıp yüzde 2’yi aştı! Düşüş sonrası tahmin: ‘Yükseliş bitti demek için şu an erken’ (22 Nisan Pazartesi Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Altın fiyatları bugün yüzde 2’den fazla geriledi. Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları kırmızıya döndü. Altında yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. Piyasa Uzmanı Şirin Sarı yaşanan son gelişmelerin üzerine yatırımcılara uyarıda bulundu. Düşüşlerin kısa süreli olacağını belirten uzman isim altının gramı için tahminini açıkladı. ‘3000 TL ve üzerindeki fiyatları görmememiz için şu an bir neden yok” dedi.

Finans 22-04-24 14:26

Beşiktaş taraftarı çok heyecanlı! Randevular alındı, Siyah-Beyazlılar'dan Sarri bombası

Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrılırken, teknik direktör arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 13:08

Beşiktaş'ta 1 imza 1 ayrılık! Takıma veda etmesi beklenen Cenk Tosun'un yeni takımı bile belli

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürerken takımdan ayrılacak ilk isim belli oldu. Siyah-Beyazlılar'da tecrübeli isim Cenk Tosun'un ayrılması beklenirken, yıldız ismin yeni takımı da konuşulmaya başlandı. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 11:27

Yalı Çapkını dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna dahil oluyor

Her hafta büyük bir heyecanla izlenen “Yalı Çapkını” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oluyor.

Magazin 22-04-24 09:54

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-24 15:56

O çıkışı gündem olmuştu: Erdal Beşikçioğlu'nun 'borç' çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından AK Parti ve MHP birçok belediyeyi CHP'ye kaptırmıştı. CHP de devralınan belediyelerin mali tablolarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Ankara Etimesgut'ta seçimi kazanan ünlü isim Erdal Beşikçioğlu, göreve geldikten sonra sürpriz bir çıkış yaparak borçsuz bir belediye devraldıklarını duyurmuştu. Beşikçioğlu'nun bu çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi.

Haber 21-04-24 10:04

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-24 08:39

Hasan Can Kaya acil ameliyata alınmıştı! Son durumunu açıkladı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya hayranlarını korkuttu. Omzunda kırık olduğu tespit edilen Hasan Can Kaya'nın acil olarak ameliyata alındığı öğrenilmişti. Ünlü isim sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 20-04-24 16:24

Yüzündeki değişim dikkat çekti! Bülent Serttaş kazancını nereye yatırdığını açıkladı

Şarkılarıyla bir dönem herkesin dilinde dolaşan ve eğlencenin aranan yüzü olan Bülent Serttaş değişimiyle dikkat çekti. Verdiği kiloları geri alan Serttaş estetik itirafı geldi. Ünlü isim ayrıca kazancını nereye yatırdığını açıkladı.

Magazin 20-04-24 13:17

İYİ Parti'den belediye başkanı adayı olmuştu! Seçimi kaybeden Hakan Peker seçim sonrası ilk kez konuştu! 'Defteri kapatmadım'

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Hakan Peker 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Safranbolu Belediye başkan adayı olmuştu. Peker, katıldığı seçim yarışında 5. sırada kaldı. Seçimi kaybeden ünlü isim seçim sonrası ilk kez konuştu.

Magazin 20-04-24 10:49

Aşk hayatından dert yandı! Gerçek aşkı bulmak istiyor: Çok güzel olduğum için erkekler beni her zaman aldatır

Sosyal medya fenomeni Louanna Jasmin aşk hayatından dert yandı. Çok güzel olduğu için gerçek aşkı bulmak konusunda zorlandığını dile getiren fenomen isim, "Çok güzel olduğum için erkekler beni her zaman aldatır" ifadelerini kullandı.

Trend 20-04-24 10:46

Survivor'da merakla beklenen birleşme partisinden ilk kare geldi! Partide bomba isim

Bu yıl kavga ve kaos'un hiç bitmediği Survivor'da en beklenen anlarından biri hiç şüphesiz birleşme partisidir. Survivor'da finale doğru yaklaşılırken birleşme partisinin tarihi belli oldu. Merakla beklenen birleşme partisinden ilk fotoğraf yayınlandı.

Magazin 19-04-24 16:46

Uzman isim cilt bakımına başlama yaşını açıkladı! Pürüzsüz bir cildin sırlarını tek tek sıraladı

Uzmanlar, 20’li yaşların, cilt bakımı rutinine başlamak ve sağlıklı cilt alışkanlıkları edinmek için ideal bir zaman olduğunu belirtiyor.

Kadin 19-04-24 15:59

Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun en büyük ablasının babası... 'Ferdi Özbeğen' iddiası...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasına dair tartışmalar devam ederken, Gazeteci Onur Akay'dan çarpıcı bir iddia daha geldi. Akay, en büyük ablanın babasının, şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu dile getirdi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 19-04-24 15:47

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'nın Coachella tarzına yorum yağdı! Festival kıyafeti beğenilmedi: Anneanne eteği gibi

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Coachella'ya katıldı. Festival tarzını sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan fenomen isim ikinci günde kombiniyle beklediği tepkiyi alamadı. Fenomen isim etekli kombini kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Trend 19-04-24 15:22

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-24 10:14

Arda Güler kendisine gelen transfer teklifini böyle reddetti! Sizde oynamam çünkü...

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Arda Güler'in İspanya kariyeri şu an dek pek de istediği gibi gitmezken genç oyuncu için ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Güler için ilk teklif Sevilla'dan gelirken, yıldız isim o teklifi reddetti. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 20:11

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğini kıyafetin uyması için pembe renge boyayınca tepkilerin odağına yerleşti! Kıyafetime uysun istedim

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğinin tüylerini pembe renge boyayınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Sosyal medyadan gelen olumsuz tepkilerin üzerine Low çareyi yorumları kapatmakta buldu. Fenomen isim kendisini "Kıyafetime uysun istedim. Onu modaya uygun hale getirdim" diyerek savundu.

Trend 18-04-24 14:06

Survivor'dan elenen Yaman'ın Damla Can'a sözleri kafa karıştırdı! 'Sıradaki isim o mu?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya son olarak Yaman'ın elenmesi damga vurdu. Yaman elendikten sonra arkadaşlarıyla vedalaşırken Damla Can'a söyledikleriyle kafa karıştırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:24

Spor salonundaki taciz anları sosyal medya canlı yayınına saniye saniye yansıdı! Hayranları uyardı, fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' dedi

Kick yayıncısı Demisux bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada canlı yayın açtı. Canlı yayında olduğunu fark etmeyen bir adam fenomen isim fark etmeden elindeki cep telefonuyla onu kaydetmeye başladı. Hayranları Demisux'u tacize dair uyararak adamı şikayet etmesini istedi. Fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' diyerek taciz anlarının üstünü örttü.

Trend 18-04-24 08:31

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-04-24 01:06

SON DAKİKA | TFF başkanlığı için bir isim daha! Erdal Alkış'ın ardından Servet Yardımcı da aday oldu

Son dakika haberi: UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 18 Temmuz'da yapılması beklenen seçimler için ilk olarak iş insanı Erdal Alkış adaylığını duyurmuştu.

Spor 17-04-24 15:23

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 15:22

Piyasalarda İran-İsrail gerilimi dalgası! Uzman isim açıkladı: 'O yatırım araçlarında büyük sıçrayış olabilir'

Dünyanın gözü İran ve İsrail arasındaki gerilimdeyken yatırımcılar da piyasaların nasıl etkileneceğine odaklandı. Finans uzmanı gerilim sonrası fiyatlarında ibrenin yukarı yönlü olacağı yatırım araçlarını açıkladı.

Finans 17-04-24 15:19

500'den fazla erkekle sevgili oldu! Özel olanı bulmaya çalıştığını söyledi... Herkese aynısı tavsiye ediyorum

Eski bir Penthouse modeli olan Samantha Philips 500'den fazla erkekle sevgili olduğunu söyleyerek bir anda dikkatleri üzerine çekti. İkili ilişkilere dair verdiği tavsiyelerle tepkilerin odağına yerleşen ünlü isim, "Özel olanı bulmaya çalışıyorum. Herkese aynısı tavsiye ediyorum" dedi.

Trend 17-04-24 10:43

Metin Akpınar’ın kızı “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi! Uğur Dündar'ın kızı olduğu söylenen isim ortaya çıktı: 'Manken gibi bir kadın'

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” diyen Nebioğlu'nun sözlerinden sonra Uğur Dündar açıklama yapmak zorunda kaldı. Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 09:26

Gökhan Çıra'nın yeni aşkı ünlü şarkıcı çıktı! Selin Ciğerci ile arkadaşlarmış... Olay iddia

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra sık sık gündeme gelen bir isim. İki kere evlenip boşandıktan sonra nişanlanan ve ardından nişan bozan Çıra'nın bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk haberinde bomba bir detay dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 09:15

Candaş Tolga Işık'ın Kılıçdaroğlu sorusuna Armağan Çağlayan'dan bomba yanıt: Abdullah Gül gibi...

Az Önce Konuştum’un konuğu Armağan Çağlayan oldu. Candaş Tolga Işık ile her konuda konuşan başarılı isim Kılıçdaroğlu'nun son dönemde Twitter üzerinden siyaset yapmasına dair yorumu da dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 07:58

Uzman isim üstüne basa basa uyardı! “Erken teşhis için endoskopi şart”

Endoskopi ve kolonoskopi gibi işlemlerin erken teşhis ve bazen de tedavi için kullanıldığına dikkati çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut “Erken teşhis amaçlı endoskopi ve kolonoskopi yapılması önerilir. Kolonoskopi, kolon kanseri tanısında en güvenilir yöntemdir. Ayrıca polip ve benzeri kanser öncesi lezyonların saptanıp alınmasını sağlayarak hastaları kanserden korur. Kolon kanserinden korunmak için 45 yaşını aşmış herkese kolonoskopi önerilir” dedi.

Kadin 16-04-24 15:55

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili görevine Basri Yağcı seçildi

Anayasa Mahkemesi'nin Başkanvekilliği görevini üstlenecek isim Genel Kurulda yapılan seçimle belli oldu. Basri Yağcı, AYM'nin yeni Başkanvekili oldu.

Haber 16-04-24 13:02

Rus sosyal medya fenomeni Maxim Lyutyi bebeğini açlıktan öldürdü! Yiyecek yerine güneş ışığıyla besliyordu

Rus sosyal medya fenomeni Maxim Lyutyi yemek yerine güneş ışığıyla yaşamasını talep ettikten sonra yenidoğan bebeğinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklandı. 44 yaşındaki fenomen isim yüksek güvenlik bir cezaevinde 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 16-04-24 12:04

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

Galatasaray Alanya'da bir ilki yaşadı! Sarı-Kırmızılılar'ın devre arası transferi Serge Aurier ilk kez sahaya çıktı

Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray'da bir ilk yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'ın devre arasında kadrosuna kattığı isim Serge Auier, yeni takımıyla ilk kez sahaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 20:46

Icardi'nin eşi Wanda Nara maça saatler kala paylaştı! Kimse neler olduğunu anlamadı

Galatasaraylı golcü futbolcu Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkeste merak uyandırdı. Arjantinli ünlü isim önce hikaye atarken daha sonra bir gönderi paylaştı. Kritik Alanyaspor maçı öncesi gelen bu paylaşım taraftarları kaygılandırdı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 18:29

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 17:20

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 15-04-24 17:20

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MYKY üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 15-04-24 16:41

Son dakika | AK Parti'den dikkat çeken Mehmet Tevfik Göksu kararı: Görevi devretti! İBB adayları arasında adı geçiyordu

Son dakika haberi: AK Parti'de kritik bir görev değişimi yaşandı. Sık sık Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla gündeme gelen, ayrıca Murat Kurum'un açıklanmasından önce İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Göksu'nun yerine gelen isim de belli oldu.

Haber 15-04-24 13:34

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu yıl heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kavga ve kaosun hiç bitmediği yarışmadan en son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Magazin 14-04-24 17:51

'Güçlü ve çevik liderliği takdir edildi': IMF Başkanlığı koltuğundaki isim değişmedi

Uluslararası Para Fonunun (IMF) başkanlığına Kristalina Georgieva'nın yeniden seçildiği duyuruldu. Karar oy birliği ile alındı. Açıklamada, kurulun, Georgieva'nın etkili politika tavsiyesi, kapasite geliştirme ve finansman yoluyla fonun üyelerine verdiği desteği güçlendirmeye odaklandığı ifade edildi.

Finans 14-04-24 10:27

Yeliz Yeşilmen bacak boyunu uzatmak istedi ama... Photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Yeliz Yeşilmen son pozuyla dikkat çekti. Dubai tatilinden bir karesini takipçilerinin beğenisine sunan Yeşilmen, photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 13-04-24 08:36

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Yerine getirilecek isim yine Türkiye'den! 'Panathinaikos'un hocası Fatih Terim Yunanistan'dan gönderiliyor'

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim'in yeni takımı ile gösterdiği performans zaman zaman eleştirilirken tecrübeli teknik adam için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 14:51