Maktepe Miting Alani Haberleri

Miting alanı değil, sahur halayı: Yüzlerce kişi geleneksel sahur halayında buluştu

Elazığ’da Ramazan ayının 23’üncü gününde Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen yüzlerce kişi aynı anda halay çekip, çiftetelli oynadı.

Yurthaber 2024-04-03 07:47:14

İzmir'de taraftarlar Karşıyaka Stadı için miting yaptı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting yaptı.

Yurthaber 2024-03-29 08:12:29

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 2024-03-28 16:59:18

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 2024-03-27 00:39:55

Fatih Erbakan'ın Şanlıurfa mitingindeki kalabalık gündem oldu! Sayı açıklandı, vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi

Yerel seçimlere 8 gün kaldı. Parti ve ittifaklar seçim çalışmalarına devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün Şanlıurfa'daydı. Erbakan'ın mitingindeki kalabalık gündem oldu. Çok sayıda kişinin katıldığı mitingde 200 binin üzerinde kişi olduğu aktarıldı. Öte yandan miting alanının kalabalık olması nedeniyle alanda sıkışan bir grup ise bariyerlerin yıkması sonucu ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 23-03-24 18:23

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-24 14:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan anons etti, vatandaşlar o ismi yuhaladı! Miting sonrası yaptığı paylaşımla üste çıkmaya çalıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa mitinginde dikkat çeken bir olay yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismini anons ettiği AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu sahneye gelince vatandaşlar tarafından yuhalandı. Miting sonrası ise Delioğlu'nun yaptığı paylaşım gündem oldu.

Haber 09-03-24 17:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Elazığ’da dikkat çeken karşılama! Mehmet Ağar da oradaymış…

Miting için Elazığ’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar’ın karşıladığı öğrenildi. Karşılamaya ilişkin fotoğrafları Tolga Ağar sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 07-03-24 14:21

Ekrem İmamoğlu'nun mitingi sonrasında ilginç anlar! 'Denetim amiriyim' deyip İmamoğlu'na kartını verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bahçelievler'de düzenlenen 'Halk Buluşması'na katıldı. Miting sonunda ise İmamoğlu ile yanına gelen kendisinin 'denetim amiri' olduğunu söyleyen bir vatandaş arasında ilginç anlar yaşandı. Kartvizitini İmamoğlu'na veren kişi 'Sana yapılan sabotajları var, sabotajları var' dedi. Koruma ekibi ise yaşanan kargaşa sırasında güç anlar yaşarken, vatandaşa yanıt veren İmamoğlu "Seni arayacağım" diyerek seçim otobüsüne bindi.

Haber 06-03-24 00:06

Murat Ongun, Murat Kurum'un miting videosunu paylaştı: 'Vaat ettiğiniz hattımız açılıyor'

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Mitingi'nde Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattını hızlıca yapacaklarını belirtti. Kurum, "Ben metro fatihiyim' diyor. Sultanbeyli'nin metrosunu bitiremeyen sen mi fatih olacaksın?" dedi. Kurum'un mitingde yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-24 19:57

Miting gibi açılış

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer’in seçim irtibat ofisinin açılışı, miting havasında gerçekleşti. Vatandaşlar Dinçer’e yoğun ilgi gösterdi.

Yurthaber 04-03-24 14:51

CHP Muğla Büyükşehir Adayı Aras’tan Bodrum’a 100 bin kişilik su sözü

CHP Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı, Bodrumluların yoğun katılımıyla miting havasında gerçekleştirildi.

Yurthaber 04-03-24 11:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı: Hepimiz rahat bir nefes alacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Denizli'de 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Miting alanında 75 bin kişi olduğunu belirten Erdoğan, "İşte gönlümün sultanı Denizli bu." ifadelerini kullandı. Enflasyon konusuna da değinen Erdoğan tarih vererek, "Hepimiz rahat bir nefes alacağız." dedi.

Haber 22-02-24 15:14

Adaylığı kesinleşen Lütfü Savaş, Gökhan Zan ve Haluk Levent'i hedef aldı: Parayla, şöhretle olmuyor...

6 Şubat'ta protesto edildiği için adaylığı tartışmalı hale gelen Lütfü Savaş dün gece itibarıyla yerini sağlamlaştırdı ve adaylığı kesinleşti. Bugün Hatay'da miting düzenleyen Savaş gövde gösterisi yaparak kendi yerine adaylık için adı geçen şarkıcı Haluk Levent'i ve TİP adayı Gökhan Zan'ı hedef aldı. Savaş'ın, "Bu güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor." demesi dikkat çekti.

Haber 20-02-24 17:21

Yapay zekanın da kafası karıştı: Lütfü Savaş bilmecesi CHP'yi zorladı! Tartışmalı isimden Hatay'da büyük miting

Siyasetin gündemini uzun süredir meşgul eden 'CHP'deki Lütfü Savaş' bilmecesi çözüldü. Genel Başkan Özgür Özel'in aday belirleme sürecinde yapay zekaya başvurduklarını açıklaması çok konuşulmuştu. Yapay zekanın Hatay için kararsızlığı dikkat çekti.

Haber 20-02-24 10:31

Diyarbakır Valiliği duyurdu! 8 gün süreyle yasaklandı, kente giriş ve çıkışlar kontrol altına alınacak

Diyarbakır Valiliği, 8- 15 Şubat tarihlerinde kentte yapılması planlanan toplantı ve gösteri yürüyüşleri, miting, çadır kurma, stant açma, afiş ve pankart asma gibi eylem ve etkinliklerin yasaklandığını duyurdu. Açıklamada kente giriş ve çıkışların kontrol altına alınacağı da ifade edildi.

Haber 07-02-24 19:34

Emeklilere özel indirim! Yerel seçimler öncesi AK Parti’den yeni çalışma: İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasındaki plan…

Partiler seçim kampanyası çalışmalarında adeta gaza bastı. Türkiye 2024 Mart’taki yerel seçimlere doğru giderken AK Parti’nin seçim kampanyasına ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Emeklilere kentlerde verilebilecek özel kartlarla ulaşım, market alışverişi, özel hastane harcamaları gibi başlıklarda indirim sağlanabilir mi? Böyle bir sistem kurulabilir mi? gibi sorulara yanıt arandığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da miting programı belli oldu. Erdoğan 50 ile gidecek.

Finans 21-12-23 16:38

ABD eski Başkanı Trump'ın davasında gergin anlar! Yargıç Bu siyasi bir miting değil diyerek uyardı

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD’nin New York kentinde hakkında açılan “sivil dolandırıcılık” davasında hakim karşısına çıktı. Duruşma sırasında gergin anlar da yaşandı. Davanın yargıcı Arthur Engoron, Trump’a “Bu siyasi bir miting değil. Müvekkilinizi kontrol edin. Burası bir mahkeme salonu" şeklinde uyarıda bulundu. Trump davayı kaybederse en az 250 milyon dolar para cezası ile karşı karşıya kalacak, diğer yandan ise çok sayıda mülkünün akıbeti de dava sonunda belli olacak.

Haber 06-11-23 23:26

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi: Yüz binler alanı doldurdu! Erdoğan'dan İsrail'i tüm dünyaya savaş suçlusu ilan edeceğiz mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen Büyük Filistin Mitingi’ne yüz binlerce vatandaş katıldı. Öğle saatlerinden itibaren onlarca vatandaş gerek şahsi araçlarıyla gerekse de toplu taşıma araçlarıyla ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla miting alanına doğru ilerledi. Erdoğan mitingdeki konuşmasında "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 28-10-23 15:57

Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta? İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek!

Büyük Filistin Mitingi ile ilgili araştırmalar AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Gerçekleştirilmesi planlanan miting ile İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek. Mitinge katılmak isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta?

Haber 24-10-23 14:00

Mardin'de gösteri ve yürüyüşler 7 gün yasaklandı

Mardin Valiliği, her türlü toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting yapma, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma gibi etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Yurthaber 13-10-23 07:33

HÜDA PAR ve Saadet Partisi'nden Filistin için ortak miting kararı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Temel Karamollaoğlu ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Görüşmenin ardından kameraların karşısına geçen iki lider, Filistin için ortak miting kararı aldıklarını söyledi.

Haber 10-10-23 15:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortak miting yaparken gocunmadılar, gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, "14 Mayıs’tan önce terör elebaşları Kandil’den hemen her gün bir video çekerek CHP Genel Başkanı’na alenen oy istediler. Seçim sonrasında da bu zata verdikleri desteği açıkça devam ettirdiler. Şimdi çıkmışlar, tüm bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran, gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar, hakaretler savuruyorlar." ifadelerine yer verdi.

Haber 23-05-23 22:26

Düzce'de son gün yürüyüşü! AK Partili vekiller paylaştı, belediye başkanı da oradaydı...

Türkiye'nin beklediği seçime saatler kala AK Parti Düzce teşkilatından sürpriz bir miting geldi. 'Düzce için hemen şimdi' sloganıyla toplanan kalabalık, renkli görüntüler oluşturdu.

Haber 13-05-23 16:41

Mitingine 100 kişi katıldı! Esprileri ile güldürdü... 'Ben buranın yerli patatesiyim'

Van'da 4 dönemdir bağımsız milletvekili adayı olan İdris Ahi, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçimi öncesi Beşyol Meydanı'nda miting düzenledi. Yaptığı esprilerle gelenleri güldüren Ahi, "Mitingime 100 bin kişi bekliyordum ama 100 kişi geldi. Ben buranın yerli patatesiyim. Yerli patates varken, niye yabancılar gelsin." ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-23 16:05

Miting değil indirim kalabalığı! Ucuz eşya için birbirlerini ezdiler: Fiyatına bile bakmadan…

Bursa'da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince sabahın ilk ışıklarından itibaren gelen kalabalık izdihama neden oldu. İçeri girmek isteyen binlerce kadın birbirini ezerken, bazı vatandaşlar bir ürün yerine daha fazla alınca aralarında yaşanan sözlü tartışmalar kameraya yansıdı.

Finans 12-05-23 09:47

Son dakika: Kılıçdaroğlu'ndan miting sonrası paylaşım! Euro ve borsaya dikkat çekti... 'Biz bu ülkeyi zengin edeceğiz'

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş ve Gaffar Okkan cinayetleri ile ilgili sert konuşan Kılıçdaroğlu, "Katillerini kulaklarından tutup adalete teslim edeceğim" dedi. Mitingin ardından tweet atan Kılıçdaroğlu, "Euro düştü. Borsa uçtu. Siz daha 15 Mayıs'ta Bay Kemal gelince bir görün olacakları. Biz bu ülkeyi zengin edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-23 18:18

Miting sırasında görünce 'at bir tane' diyerek istedi: Bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz

Seçimlere 4 gün gün kala Çanakkale mitinginde vatandaşlara seslenen İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Meral Akşener, konuşması sırasında ön sıralardaki kadın vatandaşların getirdiği süpürgeyi istedi. Kürsüde eline aldığı süpürgeyi gösteren Akşener, "Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz" diye konuştu.

Haber 10-05-23 16:39

SON DAKİKA | Bahçeli'den İmamoğlu'nun Erzurum mitingiyle ilgili sert sözler 'Meydan meydan dolaşıp fitne saçması kesinlikle sakıncalıdır'

MHP lideri Bahçeli, İmamoğlu'nun Erzurum mitingi için "Provokatörler sahnede, alçaklar mesaidedir. Erzurum'da yaşanan ve Trabzon kültüründen nasibini almamış bir şahsın neden olduğu olaylar provokasyondur. İmamoğlu'nun meydan meydan dolaşıp fitne saçması kesinlikle sakıncalıdır, sancılıdır! Yanlış üstüne yanlıştır" dedi. Bahçeli "Esnaf ziyareti bahanesiyle Erzurum'a gidip miting yapmaya kalktı. Oraya taşıdığı provokasyonlarla ortalığı karıştırdı. İmamoğlu, Trabzon'un yüz karasıdır" diye konuştu.

Haber 10-05-23 14:07

Bakan Varank o pankartı gösterdi: İtalyanlar ne diyor biz yapmadık! Türkler yaptı, diyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank seçim bölgesi Bursa'da çalışmalarına devam ediyor. İnegöl'de miting düzenleyen Varank, "Karşımızda çok cahil muhalefet var. Gemlik’i İtalya’da zannediyorlar." dedi. Konuşması sırasında dikkatini çeken bir pankartı okuyan Varank, "İtalyanlar ne diyor; ’Biz yapmadık Türkler yaptı’ diyor." ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-23 19:24

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu! Deprem bölgesindeki öğrenciler için yeni düzenleme

Son dakika haberi... 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne az bir süre kala liderlerin yoğun programı sürüyor. Son olarak gün içinde Aydın'da miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, deprem bölgesindeki öğrenciler için yeni düzenlemeyi de duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 09-05-23 19:23

Son dakika | İmamoğlu'nun Erzurum mitingindeki olaylara karışmıştı: Uzman çavuş gözaltına alındı! İfadesi dikkat çekti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu pazar günü Erzurum'daki mitinginde konuşmaya başladıktan kısa süre sonra taşlı saldırı düzenlenmiş, gerginlik nedeniyle miting yarıda kesilmişti. Miting alanında yaşanan olaylarla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık, olaylara karıştığı tespit edilen bir piyade uzman çavuşun gözaltına alındığını duyurdu. Uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade de dikkat çekti. Olayla ilgili 9 şüpheli daha gözaltına alındı.

Haber 09-05-23 11:33

Tuğba Ekinci'den Recep Tayyip Erdoğan paylaşımı! Miting alanını paylaşıp...

Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirdiği Büyük İstanbul Mitingi gündemdeydi. Her fırsatta Erdoğan'ı desteklediğini söyleyen şarkıcı Tuğba Ekinci'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 08-05-23 15:50

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger'den olaylı mitingle ilgili açıklama: 'Miting değil, esnaf ziyareti olacaktı' diyerek kafa karıştıranlar da biliyor ki...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dünkü konuşması sırasında yaşanan olaylarla ilgili CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, "'Miting değil, esnaf ziyareti olacaktı' diyerek kafa karıştıranlar da biliyor ki dün Cumhuriyet Caddesi'nin önü kesilmiş, geçiş mümkünsüz hale getirilmiştir, nasıl esnaf ziyareti yapılacaktı? Söylenenler çarpıtmadır, zaten her tarafın saldırganlarca kesilmesine göz yumulması durumu özetliyor" dedi.

Haber 08-05-23 10:51

Erzurum'daki olaylı miting sonrası Bakan Soylu'dan İmamoğlu'na sert sözler: Türkiye'ye gelmiş en büyük sahtekarlardan bir tanesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Erzurum mitingi sırasında yapılan taşlı saldırıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Daha önce "Adım adım nasıl hazırlandığını tek tek açıklayacağım" diyen Bakan Soylu, İmamoğlu'na yönelik sert sözler kullanarak "Ekrem İmamoğlu, Türkiye'ye gelmiş en büyük sahtekarlardan bir tanesidir" dedi.

Haber 08-05-23 08:13

Erzurum'daki olaylı miting sonrası Sinan Oğan sosyal medyadan paylaştı: 'Konvoyda benim olduğumu zannedip saldırdılar'

Erzurum'da olaylı miting sonrası ATA İttifakı adayı Sinan Oğan sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Oğan paylaşımda seçim otobüslerinin Silvan'da HDP'liler tarafından saldırıya uğradığını ifade ederek "Konvoyda benim olduğumu zannedip saldırıldığını düşünüyoruz" dedi. Oğan açıklamasının devamında "Ancak bir kısmı anonim ve trol hesaplardan bir kesim Erzurum’daki provokatif eylem üzerinden bizi yargılamaya çalışıyor ve akıllarınca çekil baskısı yaratmak istiyorlar" dedi.

Haber 08-05-23 07:57

Son dakika: Erzurum mitinginde taşlı saldırı! Polis müdahale etti... Ekrem İmamoğlu telefonundan fotoğraf gösterdi: 'Şu çocuğu polis koruyamadı'

Son dakika haberi... Seçime bir hafta kala tansiyon yükseldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde bir grup taşlı saldırıda bulundu. İmamoğlu miting alanında gruba tepki gösterdi. Ekrem İmamoğlu, Erzurum Valisi'ni istifaya davet ederek "Bugün yaşanan demokrasi adına utanç verici bir durumdur" ifadelerini kullandı. Olayın ardından İmamoğlu'nun bir videoda yaralı bir çocuğu göstererek söyledikleri ise gündem oldu.

Haber 07-05-23 18:34

'Engel olunmaya çalışılıyor' diyerek paylaştı! İmamoğlu'ndan saatler kala gündem yaratan iddia 'Ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın'

14 Mayıs seçimlerine günler kaldı. Siyasilerin seçim çalışmaları sürerken dikkat çeken açıklamalar da geliyor. Son olarak Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Erzurumlu hemşehrilerimle saat 18.00’deki buluşmamıza engel olunmaya çalışılıyor" dedi. İmamoğlu paylaşımına, bir video da ekledi. Kılıçdaroğlu da destek mesajı paylaşarak "Evladım Ekrem Başkan'a bunlar vız gelir tırıs gider" dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den de "miting alanı" açıklaması geldi.

Haber 07-05-23 14:50

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum İstanbul'da duyurdu: Tek tek destek olacağız

İstanbul Pendik'te düzenlenen miting alanında vatandaşla buluşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Pendik’te oturanlara 6 ayrı müjde vererek, "Kentsel dönüşüm isteyen kardeşlerimizin hepsine tek tek destek olacağız." dedi.

Haber 06-05-23 20:36

Son dakika: Millet İttifakı'ndan İstanbul'da büyük miting! Kılıçdaroğlu 'Benim saray merakım yok' deyip seslendi

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de düzenlenen mitingde halka seslendi. Kılıçdaroğlu ile beraber ittifak partilerinin genel başkanları ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da tören alanında yer aldı. Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada "Türkiye'nin bütün sorunları çözülebilir. Benim saray merakım yok. 6 liderin de yok. Sizler gibi yaşamaktan onur duyuyorum. Saraya gitmeyeceğiz, yerimiz Çankaya olacak." dedi.

Haber 06-05-23 17:27

Bugün hangi yollar trafiğe kapalı? 6 Mayıs Millet İttifakı İstanbul Mitingi trafiğe kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar

Bugün hangi yollar trafiğe kapalı sorunun yanıtı merak ediliyor. Bugün Maltepe'de Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitingi gerçekleşecek. Saaat 17:30'da Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda yapılacak miting öncesi bazı yollar trafiğe kapatıldı. Peki, Trafiğe kapalı yollar hangileri? İşte 6 Mayıs Millet İttifakı İstanbul Mitingi trafiğe kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar...

Haber 06-05-23 10:46
CHP

CHP İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta? Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul mitingi nerede? CHP İstanbul mitingi için geri sayım

CHP İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Liderlerin miting programı hız kesmeden devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu mitingle ilgili detayları açıkladı. CHP İstanbul mitingi hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik...

Haber 06-05-23 09:10

İstanbul’un hafta sonu gündemi miting olacak! Önce Kılıçdaroğlu sonra Erdoğan… Herkes bu detayları konuşuyor

Bu hafta sonu İstanbul iki tarihi mitinge sahne olacak. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu, Millet ittifakı ortakları ile birlikte Maltepe miting alanında, yarın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı ortakları ile Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde seçmenlerin karşısına çıkacak. İstanbul’un trafiği toplu ulaşımı ve güvenlik güçleri de bu iki mitinge göre koordine edilecek. Öte yandan iki rakibin de seçtikleri meydanların sembolik değerleri dikkat çekiyor.

Haber 06-05-23 08:44

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anket açıklaması: Tereddüte yer vermeyecek şekilde öndeyiz

Son dakika haberi... 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi liderlerin programları yoğun bir şekilde devam ediyor. Gün içinde Van ve Erzurum'da miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, anketlere ilişkin sorulan soruya "Hem Cumhurbaşkanlığı hem de meclis seçimlerinde tereddüte yer vermeyecek şekilde öndeyiz." yanıtını verdi.

Haber 05-05-23 22:31

İstanbul'da pazar günü miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul'da pazar günü Cumhur İttifakı Mitingi ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılışı dolayısıyla Bakırköy'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Haber 05-05-23 21:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Pensilvanya'daki hainler dışında kimse üzülmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van ve Erzurum'da vatandaşlarla buluştu. Erdoğan, Erzurum'daki konuşmasında 14 Mayıs seçimleri sonrasına ilişkin mesaj vererek, "Pensilvanya'daki hainler dışında kimse üzülmeyecek." dedi. Van'da da konuşan Erdoğan, Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu ve HDP'yi eleştirerek, "CHP gelip burada miting yapabilir miydi? Kimle yaptılar? Bu hesabı sormak lazım. CHP'ye desteklerini ahlaksızca 'Dişe diş, kana kan' diye ifade edenlerin derdi Van olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Haber 05-05-23 15:18

AK Parti’den Yenikapı açıklaması: Muhalefete miting mesajı!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 5 Mayıs Cuma günü bir etkinlik ayarladığını belirterek, "Buranın bir gün öncesi gecesine kadar doldurulmuş olması bizim siyasi tarihimiz açısından bilmeden de olsa büyük bir nezaketsizlik, bilerek yapıldıysa da büyük bir saygısızlık olarak altını çizmek istiyorum." dedi.

Haber 04-05-23 15:23

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Temmuz ayını işaret etti! Asgari ücret ve emekli maaşlarına zam sinyali

Son dakika haberi: 14 Mayıs seçimlerine 10 gün kala miting programlarına hız veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da vatandaşlara seslendi. Asgari ücret ve emekli maaşlarına zam sinyali veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Temmuz ayında inşallah yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız" diye konuştu.

Haber 04-05-23 12:50

Son dakika | 'Sabah erken kalkan cumhurbaşkanı yardımcılığı kapıyor' diyerek Millet İttifakı'na yüklendi! Erdoğan yaş çay alım fiyatını açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı adayları Türkiye'nin dört bir yanında seçim mitinglerine devam ediyor. Miting meydanları da günden güne hareketlendi. Seçimlere 11 gün kalırken Cumhurbaşkanı Erdoğan halka seslenmek üzere Rize'ye geldi. Millet İttifakı'na yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parlamenter sistem diye çıktıkları yolda, sabah erken kalkanın cumhurbaşkanı yardımcılığı kaptığı bir mezat pazarına vardılar" dedi. Erdoğan'ın açıklamasıyla yeni yaş çay alım fiyatı da belli oldu.

Haber 03-05-23 16:22