Mali Kriz Haberleri

Vergi dairesinde rüşvet skandalı! Suçüstü yakalandılar

İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru, mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Haber 2024-04-23 12:30:19

O çıkışı gündem olmuştu: Erdal Beşikçioğlu'nun 'borç' çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından AK Parti ve MHP birçok belediyeyi CHP'ye kaptırmıştı. CHP de devralınan belediyelerin mali tablolarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Ankara Etimesgut'ta seçimi kazanan ünlü isim Erdal Beşikçioğlu, göreve geldikten sonra sürpriz bir çıkış yaparak borçsuz bir belediye devraldıklarını duyurmuştu. Beşikçioğlu'nun bu çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi.

Haber 2024-04-21 10:04:20

Beşiktaş'ta maç bitti kriz çıktı! Oyuna giremeyen Cenk Tosun direkt olarak soyunma odasına gitti...

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Siyah-beyazlılarda süre bulamayan Cenk Tosun sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 2024-04-19 22:38:44

2024'te rekor sayıda seçim! IMF'den mali konsolidasyon uyarısı geldi

Uluslararası Para Fonu (IMF), 88 ülkede seçimlerin yapıldığı veya yapılacağı bu yılda sürdürülebilir kamu maliyesini korumak ve tamponları yeniden oluşturmak için kalıcı mali konsolidasyon çabalarına ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Finans 2024-04-17 17:57:18

Diğer Haber Etiketleri

Beşiktaş'ta Santos gitti, kriz bitmedi! 4.5 milyon euro maaşı olan Portekizli çalıştırıcının tazminatı bilerek düşük gösterilmiş...

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Fernando Santos ile ilgili olay yaratan bir iddia ortaya atıldı. Ülkesindeki vergi borcu nedeniyle tazminatının düşük gösterildiği ifade edilen Santos'un maliyeti belli oldu.

Spor 15-04-24 08:26

Siyasal iletişimci Evren Barış Yavuz gözaltına alındı! Kriz çıkaran 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme

Kriz çıkartan 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme! Evren Barış Yavuz gözaltına alındı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla soruşturma açılmıştı. Yavuz "İmamoğlu benim seçilmiş başkanım. İlişkim bundan ibaret" demişti. 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazı hakkındaki soruşturma çerçevesinde yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan Yavuz’un ‘terör örgütü propagandası’, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik’, 'hakaret' suçlarından sabıka kaydı ortaya çıktı

Haber 13-04-24 09:51

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 12-04-24 10:10

Dünya Bankası ile Türkiye masaya oturmuştu! Anlaşmanın detayları netleşti

Dünya Bankası Grubu (WBG) İcra Direktörleri Kurulu, Türkiye için hazırlanan ve üç kilit kalkınma stratejisi (üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik) üzerinde odaklanacak yeni Ülke İşbirliği Çerçevesini (CPF) onayladı. Buna göre 2024-2028 mali yıllarını kapsayan işbirliği çerçevesi üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik başlıklı üç kilit kalkınma stratejisine odaklanacak.

Finans 11-04-24 13:34

Bakan Şimşek Dünya Bankası ile işbirliğini duyurdu! 5 yıl boyunca geçerli olacak: Yürürlüğe girdi

Bakan Şimşek, Dünya Bankası ile yürütülen güçlü işbirliği kapsamında gelecek 5 yıllık döneme ilişkin mali işbirliği programı oluşturulduğunu belirterek, "Dünya Bankasının ilk 3 yıl içinde ülkemize ilave 18 milyar dolarlık finansman sağlayacağı Ülke İşbirliği Çerçevesi Programı, Bankanın İcra Direktörleri Kurulunda görüşülerek yürürlüğe girdi" dedi.

Finans 10-04-24 13:40

TFF Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı! Fikret Orman'ın ismini duyan şaştı kaldı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz’daki mali genel kurulun seçimli genel kurul olarak yapılacağını duyururken, kulüpler seçimin daha erken yapılması için imza toplamaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken, başkanlık için ismi geçen isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Spor 09-04-24 09:22

SON DAKİKA: Mehmet Büyükekşi resmen açıkladı! Türkiye Futbol Federayonu 18 Temmuz'da seçime gidiyor... Büyükekşi tekrar aday olacak mı?

Son dakika... TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada seçime gidildiğini duyurdu. Büyükekşi açıklamasında tarih de vererek "18 Temmuz'da yapacağımız Mali Genel Kurulumuzu Seçimli Genel Kurul olarak yapmaya karar verdik." ifadelerini kullandı. Öte yandan mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin genel kurulda tekrar aday olması beklenmiyor. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 17:09

Belediyede kriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı indirilmek istendi: 'Hiç kimse racon kesemez'

Iğdır Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının indirilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, talimat veren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Turan, "Iğdır ilinde hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 06-04-24 18:28

Süper Kupa sahibini buluyor! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Daha önce Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat Riyad yönetimiyle yaşanan kriz nedeniyle iptal edilen Süper Kupa finali bu Pazar, Şanlıurfa'da oynanacak. Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon bir kez karşı karşıya kaldı. O karşılaşma da 0-0 sona ermişti. Şanlıurfa'daki karşılaşma öncesi iki takım hakkındaki son detaylar ve Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'leri haberimizde...

Spor 05-04-24 16:04

Kocaeli’nin 3 aylık raporu açıklandı: 14 suç örgütü çökertildi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, son 3 ayda 7 mafya, 5 kaçakçılık ve 2 mali olmak üzere 14 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Yurthaber 03-04-24 13:55

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Bakan Şimşek tarih vererek uyardı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ev sahiplerine kira beyannamesi uyarısı geldi. Son günün 5 Nisan olduğunu hatırlatan Şimşek, "Adil rekabet ve mali disiplin için kayıt dışılıkla mücadeleyi güçlendiriyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Finans 02-04-24 13:14

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan Düzcespor'a destek

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Kulübü teknik heyeti ve futbolcuları ile Şıralık Tesisleri’nde bir araya geldi. Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük desteği ile Düzcespor’un finansal sorunlarını çözüme kavuşturduklarını müjdeleyerek, “Düzcespor’un önümüzdeki dönemde başarılı olması için gereken mali kaynak oluşturuldu” dedi.

Spor 01-04-24 13:14

'DEM Parti' sözleri nedeniyle İmamoğlu'yla gerginlik yaşan Burcu Köksal'dan coşkulu başlangıç! Bağıra bağıra andımızı okudu

31 Mart seçimleri yerini zafer kutlamalarına bıraktı. CHP birçok ilde birinci parti oldu. Bunlardan biri de seçim sürecinde DEM Parti sözleri nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla kriz yaşayan Afyonkarahisar Adayı Burcu Köksal'dı. Seçimi kazanan Köksal zafer konuşmasında mikrofonu eline alarak bağıra bağıra andımızı okudu.

Haber 01-04-24 12:03

Ankara’da ‘sahte pankart’ krizi! Mansur Yavaş cephesinden çok sert tepki geldi

Yerel seçimlere 1 gün kala Ankara’da şehrin çeşitli yerlerine asılan ‘sahte’ pankartlar kriz yarattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili sert bir acıkama geldi. Açıklamada “Pankartları bastıranlar ve asanlar hakkında derhal Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Haber 30-03-24 14:07

Buluşmasındaki hesap krizini anlattı! Sosyal medya bu itirafı konuşuyor... Görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim

TikTok'ta 'paretay' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Taylor Pare isimli bir kadın flörtüyle çıktığı randevunun detaylarını anlatınca sosyal medyada çok konuşuldu. Aşkı bulma yolculuğuyla ilgili olarak anlatacak pek çok hikayesinin bulunduğunu dile getiren Pare, "İkinci randevuda hesap konusunda kriz yaşadık. Sanırım görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim" dedi.

Trend 27-03-24 11:26

Fenerbahçe'nin 'Süper Kupa ertelensin' talebine Galatasaray'dan ret geldi! Top artık TFF'de...

Türkiye Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan'da yaşanan kriz nedeniyle ertelenen Süper Kupa maçının 7 Nisan'da oynanacağını duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Galatasaray'dan yeni cevap geldi.

Spor 22-03-24 11:53

Olanlar oldu! Premier Lig'in köklü kulübü Nottingham Forest'a 4 puan silme cezası

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 08:17

Kredi kartı kullananlar dikkat! Perşembe günü sessizlik bozulabilir! Bu kez aylık faiz ve gecikme faizi…

Kredi kartı nakit avans işlemlerinde faiz artışı ve limit sınırlaması getirilirken aylık faiz ve gecikme faizi oranlarına dokunulmamıştı. Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası faiz kararını işaret etti. Uzman isim, "Ekonomi yönetimi vatandaşların sıkı para politikasına ayak uydurmasını birden değil kademeli bir şekilde olmasını istiyor.Belki kredi kartlarına ilişkin bir düzenleme kararı gelebilir" dedi.

Finans 18-03-24 10:28

Osmanlı'dan sonra bir ilk: TSK'nın ayak izleri her yerde! Türkiye'nin askeri varlığı genişliyor; Irak, Libya, Suriye, Katar, Azerbaycan, Somali, Gambiya, Mali...

ABD merkezli Bloomberg, Türkiye'nin dünyadaki askeri varlığının genişlediğini yazdı. Dünyanın dört bir yanındaki Türk askerinin etki alanının küresel çapta yayıldığına dikkat çekilirken, Osmanlı İmparatorluğu'ndan sonra ilk kez böyle bir durumun yaşandığı belirtildi. Söz konusu haberde bir harita da paylaşılırken; Türk askeri varlığının bulunduğu noktalar işaretlendi.

Finans 13-03-24 06:51

Fenerbahçe-Pendikspor maçında sahalarda ender rastlanacak olay! Mert Hakan Yandaş ile Dzeko tartışma yaşadı...

Fenerbahçe-Pendikspor maçının ilk yarısında sahalarda ender görülecek bir olay yaşandı. Konuk ekibin sakatlık yaşadığı anlarda takım arkadaşları topu dışarı atarak sağlık görevlilerinin sahaya girmesini sağladı. Tedavi bittikten sonra Fenerbahçeli oyuncular Pendikspor'a topu geri vermeyince kısa süreli bir kriz yaşandı. Olaya çok sinirlenen Edin Dzeko, topu takım arkadaşlarından alıp taça attı. O anlarda Mert Hakan Yandaş, Dzeko'ya tepki gösterdi.

Spor 10-03-24 20:04

CHP'de İzmir gerginliği! Tugay, Tunç Soyer'i hedef aldı: Dünden beri içim acıyor

Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın açıklamalarıyla parti için kriz yaşayan CHP'de yeni gerginliğin adı İzmir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İstanbul'a Ekrem İmamoğlu'na destek için giden Tunç Soyer'i hedef aldı. 'Dünden beri içim acıyor' diyen Tugay, "Burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız, başka şehirde başkaları için çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 12:58

'Tekrar evlenmek isterim' sözleri ailede kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin'e rest çekti! 'Oğlumla yaşları yakın...'

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı ailede kriz çıkarmıştı. Kızı Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Ünlü şovmen kızı Yasmin'e rest çekti. Mehmet Ali Erbil'den bomba sözler...

Magazin 08-03-24 10:00

Moody's'den Almanya kararı: Durağan görünüm...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Almanya bankacılık sektörüne ilişkin kararını açıkladı. Karara göre sektörün görünümü durağandan negatife çevrildi. Sektördeki mali profillerde zayıflama yaşandığına ve bunun Avro Bölgesi borç kriziyle birleştiğine işaret edildi.

Finans 07-03-24 17:07

MASAK'a 615 bin 63 işlem başvurusu yapıldı

Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına (MASAK) geçen yıl 1 milyon 141 bin 441 kişi hakkında vergi kaçırma, yasa dışı bahis ile başkası hesabına işlem yapıldığının beyan edilmemesi suçları nedeniyle 615 bin 63 şüpheli işlem bildiriminde bulunuldu.

Finans 06-03-24 11:51

Türk Lirası mevduat faizinde yeni oranlar! Borsa mı faiz mi? Uzman isim yanıtladı: Güncel faiz oranları ile 41 bin liralık kazanç

Türk Lirası mevduat faizleri Mart ayı itibarıyla yükselişine devam ediyor. Bankalarda faiz oranları değişirken 1 milyon lirası olan için 41 bin liralık aylık faiz getirisi ortaya çıktı. Peki mevduat faizlerindeki yükselişin sebebi ne, mevduat faizleri ne kadar oldu? Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş ‘borsa mı, mevduat faizi mi’ sorusuna yanıt verdi. Nakit parası olana ‘vade’ uyarısı yaptı.

Finans 06-03-24 08:24

AYM, araç satışı sonrası sigorta 15 gün devam eder düzenlemesini iptal etti

Anayasa Mahkemesi (AYM), araç satışının ardından, zorunlu mali sorumluluk sigortasının 15 gün boyunca devam etmesine ilişkin düzenlemeyi, Anayasa'ya aykırı bularak iptal etti.

Yurthaber 05-03-24 11:02

Araç sahipleri dikkat! AYM'den araç satışı ile ilgili dikkat çeken karar: Araç sigortası düzenlemesi iptal edildi

Anayasa Mahkemesi (AYM), araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir karara imza attı. AYM, araç satışının ardından zorunlu mali sorumluluk sigortasının 15 gün boyunca devam etmesine ilişkin düzenlemeyi, Anayasa'ya aykırı bularak iptal etti. Yüksek Mahkeme, iptal hükmünün 9 ay sonra yürürlüğe girmesini kararlaştırdı. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 10:59

Beşiktaş derbisi öncesi kriz iddiası! Galatasaray'da Okan Buruk ile tartışma yaşayınca kadro dışı bırakıldı... Sergio Oliviera'dan ilk açıklama

Beşiktaş ile deplasmana hazırlanan sarı-kırmızılı takımda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Karagümrük maçının ardından Okan Buruk ile sorun yaşadığı öne sürülen Sergio Oliviera maça saatler kala kadro dışı bırakıldı. Galatasaray'da ortaya çıkan bu olay sonrasında taraftarları endişe sararken, tecrübeli futbolcudan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oliveira derbide takımının yanında olduğunu belirtti.

Spor 03-03-24 10:42

Sadece emekliler değil özel sektör çalışanlarını da ilgilendiriyor! Maaş promosyonları için dikkat çeken açıklama: 29 Şubat son gün...

Emekli maaş promosyonları 15 bin liraya yükselmişti. Emekliler ‘en yüksek promosyonu hangi banka veriyor’ diye araştırırken 29 Şubat banka promosyonunda son gün oldu. Ancak emekli promosyonlarının yanında özel şirketlerde çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin de dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, Bazı işletmeler bunu çalışanına vermeyip kendisine alabiliyor. Bu çalışanın hakkıdır diyebiliriz” dedi.

Finans 26-02-24 08:59

Türkiye 'gri listeden' çıkıyor! Bakan Şimşek: 'Teknik çalışmalarımızı başarıyla tamamladık' diyerek duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin, Mali Eylem Görev Gücünün (FATF) gri listesinden çıkışı sürecinde son aşamaya gelindiğini belirtti. Şimşek "Ülkemizi gri listeden çıkarmak için teknik çalışmalarımızı başarıyla tamamladık. Haziran ayında yapılacak yerinde denetim ile gri listeden çıkma süreci tamamlanmış olacak." açıklamasını yaptı.

Finans 23-02-24 20:00

Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir 2023 yılı finansal verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu

Türkiye’nin kamu sermayesi ile kurulan ilk katılım bankası Ziraat Katılım, sağlıklı bir mali performans ile hızlı büyümesini sürdürerek 2023 yılını başarıyla tamamladı.

Finans 19-02-24 16:01

Adnan Oktar'ın görüntülerini paylaştı! İsyan etmekten kendini alamadı: Manipülasyondan yıldık

Türkiye son zamanlarda maalesef tarikat liderlerinin kandırdığı insanları ve ortaya çıkan akla hayale sığmayan mağduriyetleri konuşuyor. Bu isimlerinden başında Adnan Oktar geliyor. Oktar'a düzenlenen operasyon sırasında mali şube müdürü olan Furkan Sezer bir görüntü paylaşıp isyan etti; "Konu gördüğümüzden çok öte.."

Haber 16-02-24 10:53

Canavarın adı Adnan! Siyasi ayağı da deşifre oluyor! Fatih Erbakan hakkındaki bu iddiayı ilk kez duyacaksınız 'Yalvararak yardım istedi'

Türkiye, din adı altında etrafını kandıran kendisini mesih, seçilmiş kişi olarak tanıtan tarikat liderlerinden çok çekti. Bu tarikat liderleri tıpkı FETÖ ve Adnan Oktar gibi silahlandı ve devletin önemli yerlerine sızdı. Adnan Oktar örgütünden 2018 yılında ayrılan ve devletle iş birliği yapan Özkan Mamati ve operasyon sırasında mali şube müdürü olan Furkan Sezer çözülmenin yaşanmasında önemli rol oynadı.

Haber 15-02-24 16:33

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e genç sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Sevgililer Günü sürprizi!

Gülseren Ceylan, aşkı Mehmet Ali Erbil'in adını dövme yaptırdı. Gülseren Ceylan'ın 'Mali' dövmesine Mehmet Ali Erbil "Aşkımın sevgililer günü hediyesi seni seviyorum" notuyla karşılık verdi.

Magazin 14-02-24 14:28

Çok az kişi fark etti, son fotoğrafında 'kemer toka' detayı! Adnan Oktar'dan müritlerine gizli mesaj... 'Normal değil' diyerek açıkladı

Adnan Oktar hakkında yayımlanan 'Adnan' belgeseli gündem olurken, aynı zaman paylaşılan son fotoğrafıyla ilgili ise çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf ile Adnan Oktar'ın müritlerine mesaj verdiğini belirten eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, söz konusu karedeki metal kemer tokasına dikkat çekti.

Haber 14-02-24 06:51

Skandal iddiaların hedefinde! Şebnem Korur Fincanı ile Adnan Oktar arasında 'atlas' bağlantısı: 'Ne tesadüf!'

Adnan Oktar suç örgütünün akıllara zarar faaliyetlerini deşifre eden ve TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında skandal iddiaların yer aldığı 'Adnan' belgeseli gündemi sarstı. Örgütün 1999'da yapılan operasyonun ardından kendilerini işkence görmüş gibi göstermek üzere Fincancı'dan rapor aldıkları öne sürülüyor. Ayrıca Fincancı'nın 2005 tarihli 'İşkence Atlası'na örgütün "sıvıştığını" dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer ifade etti!

Haber 12-02-24 09:38

Orta Doğu'da yeni kriz: Refah! Açıklamalar peş peşe geldi: 'Vahim sonuçları olur'

İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Refah kentine askeri operasyon yapılacağı yönündeki açıklamaları sonrasında Mısır'dan yeni bir açıklama geldi. Mısır, İsrail'i operasyon düzenlemesinin "vahim sonuçları" olacağı konusunda uyardı. Öte yandan Beyaz Saray, "Biden, Netanyahu'ya Refah'ta bir milyondan fazla insanın güvenliğini sağlamak için inandırıcı bir planı olmadan askeri operasyona başlamaması gerektiğini iletti" açıklamasını yaptı.

Haber 11-02-24 21:53

Kamu harcamaları ve bütçe açıklarına sınırlama: AB mali kurallarını güncelliyor

Avrupa Birliği kurumları, kamu harcamaları ve bütçe açıklarını sınırlayan Birlik mali kurallarının reformu konusunda anlaştı.

Finans 11-02-24 08:48

Galatasaray'da antrenman krizi! Hakim Ziyech'in olay yaratacak hamlesini Muslera son anda önlemiş...

Galatasaray'da mutlu olmadığı bilinen Hakim Ziyech ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. 30 yaşındaki Faslı oyuncunun takım içinde ufak çaplı bir kriz çıkardığı fakat bu durumu Muslera'nın önlediği ifade edildi.

Spor 09-02-24 08:12

Özel hayatı aile kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil çocuklarıyla bir araya geldi

Son dönemde özel hayatı hakkındaki açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Kendisinden 40 yaş küçük aşkı için çocukları ile gerilim yaşayan Erbil doğum gününde çocukları ile bir araya geldi. Ünlü komedyen Sezin, Yasmin ve Ali Sadi ile pasta önünde poz verdi.

Magazin 08-02-24 16:51

Fahriye Evcen reklam anlaşmasından 80 bin TL almıştı! Sette lüks karavan krizi iddiası

Kuruluş Osman'ın yıldızı ünlü oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen hakkında yeni iddia gündem oldu. İddiaya göre Fahriye Evcen çekimlerde karavan isteyince sette kriz çıktı. Bu iddialar gündeme bomba gibi düşerken Burak Özçivit'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 07-02-24 12:02

Evlilik kredisi başvuru şartları ne? 150 bin TL faizsiz kredide başvurular başlıyor! “Şartlar esnetilebilecek”

Yeni evlenecek gençlere 2 yıl geri ödemesiz 150 bin liraya kadar faizsiz evlilik kredisi başvuru tarihleri belli oldu. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl ve nereye yapılacak? Mali Müşavir Mustafa Genç detayları anlattı. Uzman isim, “Başlangıçta aranan şartlar şehrin ve bölgenin özelliğine, orada yaşayan gençlerin durumlarına göre değerlendirilip esnetilebilecek” dedi.

Finans 06-02-24 08:29

Rusya ve ABD arasında yeni kriz! Putin’i kızdıracak hamle bu kez Ekvador’dan geldi…

Güney Amerika ülkesi olan Ekvador’dan Rusya Devlet Başkanı Putin’i kızdıracak bir hamle geldi. Elindeki Rus teçhizatını ABD’ye devretme kararı alan Ekvador’a Rusya’dan tepkiler peş peşe gelirken izinsiz gerçekleştirilen bu hamlenin sözleşmelere aykırı olduğu belirtildi. Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa ise ellerindeki Rus teçhizatlarını 'hurda' olarak nitelendirmişti. İşte detaylar…

Haber 03-02-24 07:52

500 bin lirayı bir ay içinde 700 bin lira yapacağını vaadetti, sonra yaşananlar yine şaşırtmadı! Arkamda Yavuz var bana bir şey olmaz

Ponzi sistemiyle dolandırıcılık yöntemi bir kez daha çöktü. 12 kişinin 41 milyon lira dolandırıldığı olayda soruşturma tamamlandı. Anadolu Adliyesinde dönemin mali işler müdürünün de adının geçtiği olayda emlak ve arsa satışı yapılarak 500 bin liranın bir ay içinde 700 bin lira yapılacağı vaadedildi. 120 yıl hapsi istenen şüphelinin 'Arkamda Yavuz var, bana bir şey olmaz" sözleri ise dikkat çekti.

Haber 02-02-24 13:44

Eczaneye giden eli boş dönüyor: Kriz büyüyor, bir firma ilaçlarını piyasadan çekti, muadili de yok!

Döviz kurlarındaki artış ilaç sektörünü etkilemeye devam ediyor. Büyük bir uluslararası ilaç şirketi Türkiye'den çekilme kararı aldı. Hastalar ilaç bulmakta zorlanıyor.

Finans 02-02-24 09:10