Maltepe Etkinlik Haberleri

Burak Özçivit'e yoğun ilgi! İngiliz polisi etkinliği iptal etti: Güvenlik nedeniyle...

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit İngiltere'de bir lansmana katılacaktı ancak lansmanın yapılacağı yerde resmen izdiham oldu. İngiliz polisi ise iddialara göre güvenliği sağlayamayınca etkinlik iptal edildi.

Magazin 2024-03-28 09:02:25

CHP'deki para sayma görüntüleri gündem olmuştu! İfadesi ortaya çıktı: 'Sorumluluk CHP'ye aittir'

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntüleri gündem olmuştu. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Kılıç, paraların kendisine verildiğini ve CHP İl Teşkilatına teslim edileceği konusunda kendisine güvenildiğini ifade ederek, "Sorumluluk CHP İstanbul İl Başkanlığı’na aittir" dedi.

Haber 2024-03-27 14:29:56
CHP

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli ve Maltepe belediye başkanları ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

Yurthaber 2024-03-26 11:12:29

Nijerya'da katliam gibi yardım! 7 ölü...

Nijerya'nın Bauchi eyaletinde bir iş insanının halka 5 bin Nijerya nairası dağıtacağını söylemesi üzerine yardım etkinliği düzenlendi. Etkinlik sırasında yaşanan izdihamda 4'ü kadın ve 3 kız çocuğunun hayatını kaybettiği açıklandı.

Haber 2024-03-25 17:44:49

Kıbrıs Gazileri öğrencilerle bir araya geldiler

Bayburt’ta ’Vatan ve Kahraman Buluşmaları’ dahilinde etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 25-03-24 10:23

Bu görüntüler İstanbul'dan: Motosikletin arkasına banyo küveti bağladı, eşya taşıdı! Böyle bir saçmalık yok

İstanbul'da kameralar ilginç bir olayı kaydetti. Eyüpsultan Sahilyolunda bir motosiklet sürücüsü, motosikletin arkasına bağladığı banyo küvetiyle eşya taşıdı! "Böyle bir saçmalık yok" şeklindeki konuşmaların yansıdığı görüntülerde, görüntüleri çeken sürücü "Hiçbir uyarı ışığı yok. Hızlı gelseydik vuracaktık" diye konuştu. Maltepe Fındıklı'da kaydedilen ikinci bir görüntüde ise bu sefer başrolde bir servis şoförü vardı. İşte o anlar...

Haber 24-03-24 12:58

Siirt'te Nevruz Bayramı kutlandı

Siirt'te Nevruz Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 21-03-24 15:34

Elazığ Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Yurthaber 19-03-24 15:33

Maltepe Cumhuriyet Meydanı ve Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) düzenlenen Maltepe Cumhuriyet Meydanı ve Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi törenle açıldı.

Yurthaber 18-03-24 07:47

Engin Polat'a esrarengiz telefon! Aramanın yapıldığı yer şaşkına çevirdi: 'Kasım'a kadar bekleyin...'

Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddiasıyla hakkında 8 yıl hapis istenen Engin Polat'ın 19 gün sonra yaptığı telefon görüşmesi dinlemeye takıldı. Arayanın konumu ise şaşırtıcıydı. Çünkü Polat, Maltepe Cezaevi'nden aranıyordu. Görüşmenin konusu Barış Boyun ve çetesiydi. İşte o görüşmenin ayrıntıları...

Haber 17-03-24 22:31

Denizli OSB 8 Mart’ta kadın çalışanlarını unutmadı

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bölge müdürlüğü ve iştiraklerindeki kadın çalışanlara yönelik etkinlik düzenledi.

Yurthaber 08-03-24 15:31

Merkezefendi Belediyesi 8 Mart’a özel etkinlikler düzenleyecek

Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Kadın Platformu işbirliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Yurthaber 06-03-24 14:48

İstanbul'da 'Kafkas' rüzgarı! Yenikapı'daki Tanıtım Günleri'ne yoğun ilgi: Müzik, dans ve lezzet başrolde

Bölgenin zengin kültürünü ve geleneklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Kafkas Tanıtım Günleri, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirildi. Etkinlikte 27 sivil toplum kuruluşu ilk kez bir araya gelirken; konserlerden dans gösterilerine, atölyelerden filmlere, söyleşilerden kıyafet defilesine pek çok kültürel performans İstanbulluların beğenisine sunuldu. Birleşik Kafkasya Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Yıldırım yaptığı açıklamada 'En az 5 bin yıllık kültürümüzü anlatmak istiyoruz' dedi.

Haber 05-03-24 13:42

Polis 3 aydır takipteydi... Maltepe, Ataşehir, Çekmeköy ve Sultanbeyli'deki 10 eve fuhuş baskını!

İstanbul'da 'fuhuş yapıldığı' ihbarı alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından yapılan operasyonda evlerde bulunan yabancı uyruklu 12 kadın kurtarıldı. 2’si kadın 9 kişi gözaltına alındı

Haber 25-02-24 10:16

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü İstanbul'da kutlandı

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Yurthaber 22-02-24 14:52

Yer: Maltepe! Sosyal medya paylaşımlarını görünce deliye döndü: Gözünü kırpmadan tetiğe bastı...

İstanbul Maltepe'deki bir taksi durağında taksi şoförü ile durak sahibinin kardeşi arasında tartışma çıktı. Kısa süre içerisinde alevlenen tartışma sonrası durak sahibinin kardeşi taksiciye silah çekip tetiğe bastı... Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler durakta yaşanan can pazarını gözler önüne serdi.

Haber 17-02-24 11:41

Depremde vefat eden arkadaşları adına kütüphane yaptırdılar

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde vefat eden Elif Yıldırım'ın adına Maltepe Üniversitesi'nden arkadaşları ve kulüp üyeleri, kütüphane yaptırdı.

Yurthaber 15-02-24 15:00

Tunceli'den Erzincan'a eylem yapmak için gitmeye çalışan 4 kişi gözaltına alındı

Tunceli'den Erzincan'a eylem ve etkinlik düzenlemek için gitmeye çalışan ve polise mukavemet gösteren 4 kişiyi gözaltına aldı.

Yurthaber 14-02-24 15:22

Tunceli Valiliği eylem ve etkinlik yapmak amaçlı Erzincan'a geçişleri kısıtladı

Tunceli Valiliği, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında yaşanan toprak kaymasıyla ilgili eylem ve etkinlik düzenlemek isteyenlerin kentten Erzincan'a geçişinin kısıtlandığını bildirdi.

Yurthaber 14-02-24 13:24

Mutfakta çocuğuyla daha fazla zaman geçirmek isteyen ebeveynlere özel tarifler

Çocuğunuzla farklı bir etkinlik yapmak istiyorsanız mutfakta birlikte yemek yapabilirsiniz. Çocuğunuzun hoşuna gidecek bu aktiviteyle hem birlikte zaman geçirebilir hem de onun becerilerini geliştirebilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz tarifleri merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

Yemek 12-02-24 18:29

Başkentte tekerler, epilepsi hastalığına dikkat çekmek için döndü

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Dünya Epilepsi Günü’nde Epilepsi ve Yaşam Derneği ‘Epilepsililer İçin Pedal Çevir’ sloganıyla etkinlik düzenledi.

Yurthaber 12-02-24 15:47

Malatya Valiliği duyurdu! 3 gün süreyle yasaklandı, kente girişler kontrol altına alınacak

Malatya Valiliği, resmi izinler haricinde, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde vefat edenler için yapılması muhtemel her türlü etkinlik ve eylemin 3 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Eyleme destek vermek amacıyla gelen araçların ve şahısların kente girişleri de engellenecek.

Haber 05-02-24 22:44

Melikgazi’de Karne Şenliği başlıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; düzenleyecekleri Karne Şenliği çerçevesinde, çocuklara özel kukla, palyaço, Hacivat-Karagöz, tiyatro, maskot bando, canlı müzik, yarışmalar gibi birçok etkinlik yapılacağını söyledi.

Yurthaber 22-01-24 15:08

metro durakları isimleri ve saatleri: M8 metro durakları nelerdir? M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı saat kaça kadar açık?

İstanbul’un en yoğun noktalarından birinde yer aldığından M8 metrosu, İstanbul’da en çok kullanılan metrolardan bir tanesidir. M8 metrosu, Anadolu Yakası'nda, toplamda yaklaşık 1,7 milyon kişinin yaşadığı Maltepe, Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye ilçelerini birbirine bağlar. Bu hat ile deniz hatları ve diğer raylı sistem hatlarıyla farklı noktalarda entegrasyon sistemi bulunmaktadır. Peki, M8 metro durakları nelerdir?

Haber 21-01-24 20:57

Yenikapı Etkinlik Alanına nasıl gidilir? Yenikapı Etkinlik Alanı hangi durakta? Yenikapı Etkinlik Alanı ulaşım bilgileri

Büyük küçük birçok etkinliğe ev sahipliği yapmakta olan Yenikapı Etkinlik Alanının nerede olduğu merak edilmektedir. Pek çok vatandaş tarafından bu sorunun cevabı internet üzerinde araştırılmaktadır. Peki, Yenikapı Etkinlik Alanı nerede? Yenikapı Etkinlik Alanına nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:33

Yarı yıl tatilinde evde çocuklarla yapılacak en eğlenceli 7 etkinlik! Bu aktiviteleri daha önce hiç duymadınız

Yarı yıl tatili geldi. Evde çocuklarla geçirilecek keyifli anlar için dolu dolu bir program yapmak istemez misiniz? Evde geçirilen zamanı eğlenceli ve öğretici hale getirmek için birbirinden harika aktivitelerle dolu bir liste hazırladık. Çocuklarınızın yarı yıl tatilinde sıkılmadan keyif alacağı, öğreneceği ve yaratıcılıklarını geliştireceği bu etkinlikleri kaçırmayın. İşte, evde çocuklarla yapılacak en eğlenceli aktiviteler...

Kadin 19-01-24 10:26

Mersinli Yörükler hemşehrileri astronot Gezeravcı'ya destek için toplandı

Mersin'in Silifke ilçesinde yaşayan Yörükler, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu astronot Alper Gezeravcı'ya destek için develeriyle etkinlik düzenledi.

Yurthaber 17-01-24 12:15

Uşak Üniversiteli öğrenciler ’Hayatın Ritmini Sporla Yakala’dı

Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü “Özel Eğitimde Fiziksel Eğitim ve Spor” dersi kapsamında ’Hayatın Ritmini Sporla Yakala’ adlı etkinlik gerçekleştirdi.

Yurthaber 08-01-24 10:36

İstanbul’daki o ilçede tüm esnaflar bu kadını konuşuyor! ‘Araştırma yapınca öğrendik ki…'

İstanbul’un Maltepe ilçesindeki bir kadın kuaföründe yaşananlar dikkat çekti. Kuaföre gelen kadın müşteri, makyaj ve bakım yaptırdı ardından ücreti ödemeye sıra gelince ise çok ilginç bir yöntemle herkesi kandırmayı başardı. 'Muhasebecim parayı yollayacak, biz işçinin, emekçinin hakkını öderiz' diyen kadın bu sözlerle kuaförden çıktı ve kayıplara karıştı. İşte ilginç dolandırıcılık olayının detayları…

Haber 21-12-23 12:57

Dünyanın en kötü yemekleri arasında seçilmişti ama çıkan haberlerin ardından fiyatı 2 katına çıktı

Dünyaca ünlü TasteAtlas tarafından ’Dünyanın en kötü 100 yemeği’ arasında gösterilen kara lahana çorbası ile ilgili haberlerin basında çıkmasının ardından kara lahana çorbasını tanıtmak ve sahip çıkmak adına birçok şehirde etkinlik düzenlenirken, köylü kadınlar gelen aşırı talepleri fırsata çevirdi.

Yurthaber 21-12-23 10:43

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yapay zeka versiyonundan ilginç soru! Görüntülere kendisi bile şaşırdı... Bu benim ilk dublörüm

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık bir etkinlik sırasında kamera karşısına geçerek gazetecilerin ve vatandaşların sorularını yanıtladı. 'Yılın Özeti' isimli programda ilginç anlarda yaşandı. Rusya lideri Putin, yapay zeka tarafından yaratılmış bir versiyonun dublör sorusuna yanıt verdi. Putin yapay zeka versiyonunun gerçekliği karşısında şaşkına döndü.

Trend 15-12-23 11:26

Diyarbakır Tanıtım Günleri başladı

Diyarbakır Tanıtım Günleri Atatürk Havalimanı etkinlik alanında başladı.

Yurthaber 14-12-23 19:09

Sözleriyle dikkat çeken Hadise'den açıklama geldi! Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçin o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, İrem Derici'nin konu hakkında yaptığı yorum üzerinden hem Ece Seçkine'e hem de konuya dahil edilen Aleyna Tilki'ye açıklama yaptı.

Magazin 12-12-23 21:25

Uşak’ta 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kutlandı

Uşak’ta 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolasıyla etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 11-12-23 14:19

Hadise Bebeleri pistten alalım deyince Ece Seçkin'den bomba yanıt! Sosyal medya onları konuşuyor

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu arka arkaya iki şarkıcıyı ağırladı. Ece Seçkin ve Hadise hem sahne şovları hem de kostümleriyle olay oldu. Hadise sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşınca ortam alev aldı. İşte Ece Seçkin'den bomba yanıt...

Magazin 11-12-23 11:17

Kurşun geçirmiyor, drag yarışında rakip tanımıyor... Ama o bir kamyonet! Karşınızda Tesla'nın 'yeni oyuncağı' Cybertruck

Tesla uzun zamandır beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ı bir etkinlik ile ilk müşteri grubuna teslim etti. Düzenlenen teslimat etkinliğinde Tesla Cybertruck'ın fiyatı da başta olmak üzere merak edilen bazı teknik detaylar da açıklandı.

Haber 01-12-23 10:24

EBYÜ’de “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinliği düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle EBYÜ Engelli Öğrenci Birimi, EBYÜ Kayak Kulübü, EBYÜ Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 30-11-23 08:10

Akasya AVM'ye nasıl gidilir? Akasya AVM nerede, hangi semtte?

İstanbul’daki en popüler Alışveriş Merkezlerinden biri olan Akasya AVM, oldukça geniş bir alana sahiptir. İçeriğinde farklı sektörlerden birçok mağaza, kafe, lokanta ve etkinlik mekânı bulunur. On dönümlük arsa üzerine inşa edilmiş olan Akasya Alışveriş Merkezi, çevre dostu yapılar arasındaki yerini almış ve bu konuda birçok ödüle de layık görülmüştür.

Haber 24-11-23 20:08

Balıkesir’de çocuklar etkinlik dolu tatil yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çocuklar ara tatili dolu dolu geçirsin diye düzenlediği Çocuk Etkinlikleri Şenliği’nde çocuklar gülmekten göz açamadı.

Yurthaber 21-11-23 14:20

Dilan Polat'ın Silivri günleri bitti! Onun da cezaevi değiştiriliyor! Sıla Doğu, Candan kardeşlerle birlikte...

Dilan Polat ve Engin Polat "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledilmişti. Dilan Polat'ında Silivri günleri bitiyor. Onun da cezaevi değiştirilecek.

Magazin 17-11-23 14:10

Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi? Metin Uca kimdir, kaç yaşındaydı? Acı haber geldi ünlü isim hayatını kaybetti

Metin Uca hayatını kaybetti. Tiyatrocu, yazar ve sunucu Uca geçtiğimiz günlerde bir etkinlik için gittiği Bursa'da araç kullanırken bilincini kaybetmiş ve trafik kazası yapmıştı. Hastaneye kaldırılan ve boyun şah damarının tıkandığı tespit edilen ünlü ismin entübe edildiği aktarılmıştı. Uca'dan acı haber geldi. Peki, Metin Uca kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi?

Magazin 17-11-23 08:17

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı! Engin Polat'ın cezaevi değiştirildi, güvenlik gerekçe gösterildi

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden, Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

Haber 16-11-23 13:55

Fenerbahçe Beko-Maccabi Playtika maçlarının yerinde değişiklik yapıldı! İsrail ekibi, Türkiye'ye gelmiyor...

Fenerbahçe Beko, 16 Kasım Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynaması gereken Maccabi Playtika karşılaşmasının aynı tarihte “Maccabi Tel Aviv ev sahipliğinde ve seyircisiz olarak" Belgrad’da oynanacağını açıkladı.

Spor 10-11-23 16:44

Maltepe’de motosiklet ticari taksiye arkadan çarptı: 1 ağır yaralı

İstanbul D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde seyir halindeki motosiklet yolun kenarında duran ticari taksiye arkadan çarptı.

Yurthaber 01-11-23 07:37

Marmara Üniversitesi'nde korkutan yangın

Marmara Üniversitesi Maltepe Yerleşkesinde, inşaat alanında iki katlı işçi konteynerlerinde yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında işçilerin kaldığı konteynerler zarar gördü.

Haber 30-10-23 15:14

Edis ve Sıla Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında beraber sahne aldı! Performansları geceye damga vurdu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı olması sebebiyle Maltepe etkinlik alanında bir kutlama düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte drone gösterisinin yanı sıra Sıla ve Edis düeti de büyük beğeni topladı.

Magazin 30-10-23 09:22

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken ifadeler: 'Kararlılıkla yürüyeceğiz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılını Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenen törenle kutladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Cumhuriyetin bize kazandırdığı öz güven ve cesaretle hep daha ileri, hep daha büyük hedeflere, hep birlikte yürüyeceğiz. Atatürk’ün yolunda yürümenin verdiği sorumlulukla, kararlılıkla yürüyeceğiz" dedi.

Haber 30-10-23 08:07

29 EKİM İSTANBUL KONSERLERİ 2023! İstanbul'daki 29 Ekim nerede, saat kaçta ve hangi sanatçılar sahne alacak? 100. yıl coşkusu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserleri ve etkinliklerine dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Ülkede coşkuyla karşılanan Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok konser ve etkinlikler düzenleniyor. İşte 28 ve 29 Ekim'de gerçekleşecek Cumhuriyet Bayramı etkinlik takvimi...

Haber 29-10-23 14:33

29 EKİM ANKARA KONSERLERİ 2023! Ankara'daki 29 Ekim nerede, saat kaçta ve hangi sanatçılar sahne alacak? 100. yıl coşkusu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserleri ve etkinliklerine dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Ülkede coşkuyla karşılanan Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok konser ve etkinlikler düzenleniyor. İşte 29 Ekim'de gerçekleşecek Cumhuriyet Bayramı etkinlik takvimi...

Haber 29-10-23 14:32