Maltepe Sahil Etkinlik Alani Haberleri

Edis ve Sıla Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında beraber sahne aldı! Performansları geceye damga vurdu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı olması sebebiyle Maltepe etkinlik alanında bir kutlama düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte drone gösterisinin yanı sıra Sıla ve Edis düeti de büyük beğeni topladı.

Magazin 2023-10-30 09:22:10

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken ifadeler: 'Kararlılıkla yürüyeceğiz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılını Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenen törenle kutladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Cumhuriyetin bize kazandırdığı öz güven ve cesaretle hep daha ileri, hep daha büyük hedeflere, hep birlikte yürüyeceğiz. Atatürk’ün yolunda yürümenin verdiği sorumlulukla, kararlılıkla yürüyeceğiz" dedi.

Haber 2023-10-30 08:07:28

19 MAYIS KONSERLERİ VE ETKİNLİKLERİ 2023: Maltepe Etkinlik Alanı nerede? Maltepe Etkinlik Alanı'na nasıl gidilir?

19 Mayıs etkinlikleri İstanbul'daki Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştiriliyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün yurt genelinde coşkuyla kutlanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda çok sayıda şarkıcı ve müzisyen sahne alacak. Peki, Maltepe Etkinlik Alanı nerede? Maltepe Etkinlik Alanı'na nasıl gidilir?

Haber 2023-05-19 07:03:36

Millet İttifakı İstanbul Mitingi öncesi bazı yollar trafiğe kapatıldı

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Maltepe Etkinlik Alanında düzenlenecek olan İstanbul mitingi için alana çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Kapanan yollardaki sürücüler alternatif yollara yönlendirildi.

Haber 2023-05-06 09:18:05

Metro İstanbul'dan hafta sonu yapılacak mitingler için sefer düzenlemesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul, yarın Maltepe Etkinlik Alanı ve 7 Mayıs pazar günü de Atatürk Havalimanı'nda yapılacak mitingler nedeniyle sefer düzenlemesi yapılacağını bildirdi.

Haber 05-05-23 18:51

Maltepe Sahil Yolu'nda feci kaza: 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

İstanbul Maltepe Sahil Yolu'nda sürat yapan bir otomobil, önce yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Duramayan araç ardından da aynı istikamette ilerleyen başka bir otomobile çarptı. Yaralıya ilk müdahale yoldan geçen doktorlar tarafından yapıldı. Hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki genç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 04-04-23 00:42

Maltepe'de denizde kadın cesedi bulundu

Maltepe Sahili'nde denizde hareketsiz duran bir kişiyi görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot, deniz polisi ve dalgıçlar sevk edildi.

Yurthaber 30-01-23 14:12

Maltepe Etkinlik Alanı nerede? 19 Mayıs Maltepe Etkinlik Alanına nasıl gidilir? Otobüs, Marmaray, Metro, Minibüs ve dolmuş!

Maltepe Etkinlik Alanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında Murat Boz, Cartel'den Kabus Kerim ile Erci E, Redd, Deniz Tekin ve Nova Norda'nın sahneye çıkacak olmaları sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette; Maltepe Etkinlik Alanı nerede? 19 Mayıs Maltepe Etkinlik Alanına nasıl gidilir? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 19-05-22 17:00

GÜNCELLEME - İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

Bazı STK ve siyasi partilerin katılımıyla Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenen kutlamalar sona erdi ETKİNLİĞİN SONA ERMESİ EKLENDİ

Yurthaber 01-05-22 17:05

1 Mayıs'ta hangi yollar kapanacak? İşte 1 Mayıs'ta İstanbul'da kapatılacak yollar ve güzergahlar

1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı sorusunun yanıtı birçok sürücü tarafından merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Maltepe Etkinlik Alanı’nda yapılacak etkinlikler nedeniyle, Anadolu Yakası'nda bulunan çok sayıda yol için alternatif güzergahlar belirlendi. Peki, 1 Mayıs'ta hangi yollar kapanacak? İşte 1 Mayıs'ta İstanbul'da kapatılacak yollar ve güzergahlar.

Haber 30-04-22 21:50

Maltepe'de feci kaza! Refüje çarpan araç, taklalar atarak attı: 4 yaralı

Maltepe sahil yolunda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği hafif ticari araç, refüje çarpıp taklalar atarak karşı şeride geçti. Kazada refüjdeki bir ağacı deviren araçtaki 4 kişi yaralandı.

Haber 16-10-21 07:22

Maltepe'de aşı karşıtlarından miting

Koronavirüse karşı aşılamaya tepki gösterenler, Maltepe Etkinlik Alanı'nda toplandı. Mitinge katılmak için gelenlere, polis tarafından giriş noktalarında maske kontrolü yapıldı, maskesiz olanlar maske takması konusunda uyarılarak maske dağıtıldı. Ancak çoğu katılımcının miting alanına girdikten sonra maskelerini çıkardığı görüldü. Hakaret veya siyasi söylem içeren pankartların alınmasına izin verilmedi.

Haber 11-09-21 18:03

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu için yollar kapatılmaya başlandı

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu için saat 02.00’da Samatya Güney Yol, Sahil Kennedy Güney Yol, Sirkeci Sultanahmet Ayrımı, Yenikapı İDO arası, Namık Kemal varyant dönüşleri, Yenikapı Etkinlik Alanı’ndan Namık Kemal varyant güneye bağlantısı Sahil Kennedy Kuzey Avrasya Tünel Aksaray ayrımları ve Namık Kemal varyant arası kapatıldı.İstanbul Valiliği, N Kolay İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle 4 Nisan’da geçici süreyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurmuştu.

Haber 04-04-21 02:54

Maltepe sahil yolunda ağaca çarpan sürücü araç içinde sıkıştı

Maltepe sahil yolunda kontrolden çıkan minibüs kaldırıma çıktı, ardından yol kenarındaki ağaçlık alana daldı.

Haber 20-03-21 21:42

Türkiye Güven Huzur Uygulaması” sonucunda çeşitli suçlardan aranan bin 311 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanlığı Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları ülke genelinde eş zamanlı yapılan “Türkiye Güven Huzur Uygulaması” sonucunda çeşitli suçlardan aranan bin 311 şahıs yakalandıİçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerince başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesi için ülke genelinde eş zamanlı olarak “Türkiye Güven Huzur (2021-2) Uygulaması” gerçekleştirdi.Uygulama, 10.00-12.00 saatleri arasında terör örgütüne müzahir şahısların yoğun olarak bulunabileceği yerler, metruk binalar, park-bahçelerde ve bu güzergahlara açılan bulvar, cadde ve sokaklarda yol kontrol uygulaması şeklinde yapılırken, 15.00-17.00 saatleri arasında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu, eğlence ve etkinlik yapılan meydanlarda, fuar ve kutlama alanlarında, kamu binaları (Valilik, okul, hastane vb.) çevreleri ile toplu taşıma yapılan gar/istasyon, iskele/liman, otogar/ terminal girişleri ile havaalanları güzergahlarında yapıldı.

Haber 20-03-21 10:33

Maltepe'de lüks otomobil takla attı: Yaralılar var

Maltepe Sahil Yolu Kadıköy istikametinde seyir halindeki lüks otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Bariyerlere çarparak durabilen otomobil hurdaya dönerken içindeki üç kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların da yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Haber 05-10-20 01:11

Kontrolden çıkan lüks otomobil defalarca takla attı: 3 yaralı

Maltepe sahil yolunda süratlı bir şekilde Kadıköy istikametinde seyir halinde olan lüks otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkıp defalarca takla attı.

Haber 05-10-20 00:56

Maltepe’de restoranda korkutan yangın

Maltepe sahil yolunda bulunan bir restoranın çatısında yangın çıktı.

Haber 15-09-20 21:26

Türkiye genelinde 63 bin 591 personel ile 6 bin 923 noktada dev uygulama

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan kişilerin yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi için Türkiye genelinde eş zamanlı olarak “Türkiye Güven Huzur” uygulaması gerçekleştirildi.Uygulama, 10.00-12.00 saatleri arasında Türkiye genelinde şehirlerin kendine has özellikleri de dikkate alınarak terör örgütüne müzahir kişilerin yoğun olarak bulunabileceği yerler, metruk binalar, park-bahçeler ve bu güzergahlara açılan bulvar, cadde ve sokaklarda yol uygulaması şeklinde, 15.00-18.00 saatleri arasında hedef odaklı risk analizi yapabilen personelin de içinde yer aldığı ekipler tarafından vatandaşların yoğun olarak bulunduğu, alışveriş merkezleri (AVM), fuar ve etkinlik alanları, kamu binaları (Valilik, okul, hastane vb.) çevreleri ile buralara açılan yollarda düzenlendi.Ayrıca, 21.00-23.00 saatleri arasında ise toplu taşıma yapılan gar/istasyonlar, iskele/liman, otogar/terminal girişleri ile havaalanları güzergahlarında, alışveriş merkezleri (AVM), elektronik oyun salonları, internet kafe, eğlence mekanları ile umuma açık yerler ve çevrelerinde de uygulama gerçekleştirildi.Söz konusu uygulama, 63 bin 591 personel ve 411 dedektör köpeğin katılımıyla 6 bin 923 noktada düzenlendi.

Haber 29-08-20 09:53

Maltepe'de otomobil defalarca takla attı! Yaralılar var

Maltepe Sahil Yolu'nda bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje vurarak defalarca takla attı. Park halindeki minibüse vurarak duran otomobildeki 3 kişi yaralandı

Haber 19-07-20 07:13

Kuşadası’nda Dünya Bisiklet Günü etkinliği

Kuşadası’nda "3 Haziran Dünya Bisiklet Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Kuşadası Bisikletliler Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte bisikletli grup, sahil bandı üzerindeki İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda bir araya geldi.

Yurthaber 03-06-20 21:45

Çocuklar, polislerle birlikte sahil temizliği yaptı

Mersin’de polis ekipleri, ilkokul öğrencileriyle birlikte sahil temizliği yaptı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, çocuklara çevre bilinci oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yenişehir ilçesindeki Piri Reis İlkokulu öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte sahil bandı park içinde doğa temizliği yaptı.

Yurthaber 11-03-20 13:00

Kadınlar çiçek açsın projesinde çiçek dağıttılar

Zonguldak’ta lise öğrencileri ’Kadınlar çiçek açsın’ projesiyle sahil bandında kadınlara çiçek dağıttı.Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Yurthaber 08-03-20 17:51

Maltepe Belediyesi’nin kreşlerine tam not

Maltepe Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören öğrenciler, 2019 yılında da hem eğitici, hem eğlendiren çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle dopdolu bir yıl geçirdi.Maltepe Belediyesi’ne bağlı Zümrütevler, İdealtepe, Aydınevler, Esenkent, Altıntepe, Bağlarbaşı, Altayçeşme, İdealtepe ve Feyzullah kreşlerinde eğitim gören öğrenciler, 2019 yılında aldığı eğitimler ve çeşitli etkinliklerle yeteneklerini geliştirdi.

Yurthaber 13-02-20 15:38

Erzincan’da ’huzur ve güven’ uygulaması

Türkiye genelinde olduğu gibi Erzincan’da da eş zamanlı olarak genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla; kamu kurum ve kuruluşları civarında, stratejik öneme haiz bölgelerde, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2019/7” yapıldı.Erzincan merkez ve ilçelerinde polis ve jandarma ekiplerinin katılımı ile gün boyu aşama aşama yapılan denetim ve uygulamalarda şahıs ve araç sorgusu yapılarak umuma açık işyerleri denetlendi.Öte yandan “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2019/7” adı verilen uygulama kapsamında İçişleri Bakanlığından şu bilgiler verildi:“İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerince gerçekleştirilen uygulamada terör örgütünü destekleyen kişilerin yoğun bulunabileceği yerler ile buralara ulaşımda kullanabilecekleri bulvar, cadde ve sokaklar, metruk binalar ile kent sakinlerinin yoğun bulunduğu eğlence ve etkinlik yapılan meydanlar, fuar ve kutlama alanları, park ve bahçeler, kamu binaları ve çevreleri, toplu taşıma yapılan gar, otogar, havalimanı girişleri ile alışveriş merkezleri kontrol edildi.5 bin 27 noktada gerçekleştirilen ve 70 bin 232 kişilik personelin katıldığı uygulamada, 260 dedektör köpeği kullanıldı.

Yurthaber 29-12-19 13:52

Bayburt’ta ’huzur ve güven’ uygulaması

Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt’ta da eş zamanlı olarak genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla; kamu kurum ve kuruluşları civarında, stratejik öneme haiz bölgelerde, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2019/7” yapıldı.Bayburt merkez ve Aydıntepe ile Demirözü ilçelerinde güvenlik güçlerinin katılımı ile gün boyu aşama aşama yapılan denetim ve uygulamalarda şahıs ve araç sorgusu yapılarak umuma açık işyerleri denetlendi.Öte yandan “Türkiye Güven Huzur Uygulaması 2019/7” adı verilen uygulama kapsamında İçişleri Bakanlığından şu bilgiler verildi:“İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerince gerçekleştirilen uygulamada terör örgütünü destekleyen kişilerin yoğun bulunabileceği yerler ile buralara ulaşımda kullanabilecekleri bulvar, cadde ve sokaklar, metruk binalar ile kent sakinlerinin yoğun bulunduğu eğlence ve etkinlik yapılan meydanlar, fuar ve kutlama alanları, park ve bahçeler, kamu binaları ve çevreleri, toplu taşıma yapılan gar, otogar, havalimanı girişleri ile alışveriş merkezleri kontrol edildi.5 bin 27 noktada gerçekleştirilen ve 70 bin 232 kişilik personelin katıldığı uygulamada, 260 dedektör köpeği kullanıldı.

Yurthaber 29-12-19 13:50

Çocuklar, temiz çevre temiz kent sloganıyla Van Gölü sahilini temizlediler

Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Van İl Çocuk Hakları Komitesi Üyesi çocuklarla birlikte Van Gönül Elçileri topluluğunun organize ettiği bir çalışmayla İskele Yaşar Kemal Parkı’nda ve sahil bandında "temiz çevre temiz kent" sloganıyla bir etkinlik düzenledi.Aralarında Van İl Çocuk Hakları Komitesi Üyesi çocukların da olduğu yaklaşık 50 kişilik ekip, İskele mevkiinde bulunan Yaşar Kemal Parkı’ndaki ve sahil bandındaki atıkları temizlemek için ortak hareket ederek farkındalık çalışmasına imza attılar.

Yurthaber 17-11-19 16:06

Şenlikte minikler doyasıya eğlendi

Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda düzenlenen çocuk şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi.Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda, okulların tatil olması nedeniyle çocuklara yönelik çeşitli etkinlik düzenledi.

Yurthaber 17-11-19 13:55

Erzincan Tanıtım Günleri başladı

Maltepe’de düzenlenen Erzincan Tanıtım Günleri başladı.Erzincan Tanıtım Günleri, Erzincan Valiliği öncülüğünde İstanbul ve Erzincan’daki sivil toplum kuruluşlarının destekleri ile Maltepe’de ki Sahil etkinlik alanında başladı.

Yurthaber 07-11-19 16:01

Erzurum’un tadı kültürü İstanbul’u saracak

İstanbul, Maltepe Etkinlik alanında 14-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Erzurum günlerine geri sayım başladı.

Yurthaber 02-11-19 16:14

Erciş’te ‘Dünya Yürüyüş Günü’ etkinliği

Van’ın Erciş İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Dünya Yürüyüş Günü’ nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.‘Haydi Erciş sen önden yürü, sağlığın peşinden gelsin’ sloganıyla sağlık personeli tarafından Erciş sahil solunda düzenlenen yürüyüşe; Erciş Sağlık Şube Müdürü Metin Çelik, doktor, hemşire, ebe ve öğrenciler katıldı.

Yurthaber 04-10-19 17:05

Ödüller engelsiz bir hayat için verildi

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonunda kurumlar arası işbirliği ile düzenlenen, Maltepe Üniversitesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin sekretaryasını yaptığı “Uluslararası Engelsiz Bilişim 2019 (BİLTEVT2019) Kongresi”nde Yakın Doğu Üniversitesi’ne Jüri Özel Ödülü verildi.‘Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım’ teması altında çalışmaların paylaşıldığı ve engellilerin bilişime daha kolay erişmesi için yazılım uzmanlarına çağrı yapıldığı kongre kapsamında verilen “Engelsiz Bilişim 2019 Ödül Töreni”nde, Yakın Doğu Üniversitesi’ne yapmış olduğu engelsiz faaliyetler öncülüğü, çalıştay, etkinlik ve katkıları nedeniyle “Jüri Özel Ödülü” verildi.Ödül, Kongrenin açılış konuşmacıları arasında yer alan Rektör Yardımcısı Prof.

Haber 01-10-19 13:58

ERKON Erzurum Tanıtım Günleri için start verdi

Kadim şehir Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet etmek amacıyla 2018 yılında kurulan Erzurum Konfederasyonu “ERKON”, Erzurum’un sahip olduğu değerleri ve geleneksel kültürü olan el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel değerlerinin tanıtımı amacıyla İstanbul’da “Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri” düzenliyor.14-17 Kasım’da Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek olan tanıtım günleri için açıklama yapan Erzurum Tanıtım Günleri Genel Koordinatörü Erzurum Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Macit; “Erzurum Tanıtım Günleri” için gerekli çalışmaları başlattıklarını, düzenleyecekleri bu günlerle birlikte İstanbul’da Erzurumluluk ruhunu yaşatmayı ve bu vesileyle Erzurum ekonomisine can katmayı hedeflediklerini açıkladı.TÜM KURUMLARLA KOORDİNELİ ÇALIŞILACAKErzurum’u ve Erzurumluları en güzel şekilde tanıtacak ve temsil edecek bir anlayış ve titizlikle “Erzurum Tanıtım Günleri” için gerekli çalışmaları başlattıklarını, ifade eden Macit, “Erzurum Tanıtım Günleri”nin Erzurum Valiliği oluru ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşeceğini söyledi.Macit, “Erzurum Tanıtım Günleri” komisyonunda Erzurum Valiliği adına Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker, Erzurum Büyükşehir Belediyesi adına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mustafa Keleş’in yer aldığını da kaydeden Mustafa Macit, çalışmalarda koordinasyon, verimlilik ve en güzel sonucun alınması için gerekli katkı ve destek vermektedir.

Yurthaber 26-09-19 17:10

Alanya’da çocuklar sahil temizliği yaparak, çevre kirliliğine dikkat çekti

Antalya’nın Alanya ilçesinde 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde çevre kirliliğine dikkat çekmek isteyen öğrenciler, ellerinde İngilizce ve Türkçe yazılı pankartlar ile sahile gelerek temizlik yaptı.Alanya Özel Yedi Bilim Koleji’nde eğitim gören 7’nci sınıf öğrencileri tarafından çevre kirliliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amaçlı ’Dünya Temizlik Günü’ kapsamında bir etkinlik düzenlendi.

Haber 21-09-19 16:00

Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri 2019 başlıyor

Hatay’ın kültürel ve gastronomi zenginliklerini ulusal ve uluslararası alana taşımayı hedefleyen “Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri”, 26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek.Eşsiz tatlarında her medeniyetin izini taşıyan Hatay’ın kültürel ve gastronomi zenginliklerini ulusal ve uluslararası arenaya taşımayı hedefleyen “Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri”, Hatay Valiliği himayesinde, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin (HESOB) koordinesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi, oda, borsalar ve kaymakamlıkların ortak katılımıyla 26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek.“İstanbul Hatay Günleri”nin Üretici Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil iki şehirden biri olan Hatay’ı tanıtmak için iyi bir platform olduğunu söyleyen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, “On binlerce yıl önceden günümüze kadar gelmiş kadim bir kültüre sahip olan Hatay; mutfak kültürü, yüzyıllardır kullandığı mutfak araç gereçleri ve yöresel tariflerinin korunarak nesilden nesle aktarımı açısından oldukça zengin bir kent.

Haber 21-09-19 09:46

Kastamonu'ya “Gazilik ünvanı talebine Kılıçdaroğlu'ndan destek

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kastamonu Günleri" açılış törenine katıldı.  Maltepe etkinlik alanında düzenlenen açılış törenine Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Başkanı Remzi Şen, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.  GAZİLİK ÜNVANI İSTEDİ  Açılış töreninde ilk olarak konuşma yapan KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, Çanakkale'de Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'dan iki kat fazla şehit verdiğini öne sürdüğü Kastamonu'ya gazilik unvanının verilmesini isteyerek Kılıçdaroğlu ve diğer siyasi partililerden bu konuda destek istedi.

Haber 19-09-19 18:11

Kastamonu Tanıtım Günleri İstanbul’da başladı

Bu yıl 13.sü düzenlenen Kastamonu Tanıtım Günleri İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenleniyor.Yöresel ürün ve gıdaların yanı sıra çeşitli etkinliklerle Kastamonu ilinin tanıtımının yapıldığı fuarın açılışı gerçekleşti.

Haber 19-09-19 18:11

KASTAMONU'YA “GAZİLİK ÜNVANI TALEBİNE KILIÇDAROĞLU'NDAN DESTEK 

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Harun UYANIK / İstanbul DHA Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kastamonu Günleri" açılış törenine katıldı.  Maltepe etkinlik alanında düzenlenen açılış törenine Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Başkanı Remzi Şen, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.  GAZİLİK ÜNVANI İSTEDİ  Açılış töreninde ilk olarak konuşma yapan KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, Çanakkale'de Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'dan iki kat fazla şehit verdiğini öne sürdüğü Kastamonu'ya gazilik unvanının verilmesini isteyerek Kılıçdaroğlu ve diğer siyasi partililerden bu konuda destek istedi.

Haber 19-09-19 18:03

Kastamonu Tanıtım Günleri, bu yıl Maltepe’de 13.’sü yapılacak

İstanbul Maltepe Etkinlik Alanında 13.’sü düzenlenecek Geleneksel Kastamonu Tanıtım Günleri 18-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından bu yıl Maltepe Etkinlik Alanında 13.’sü düzenlenecek Geleneksel Kastamonu Tanıtım Günleri 18-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu ana başlığında Hz.

Yurthaber 09-09-19 15:25

Dünyanın en iyi drift pilotları İstanbul'da

Red Bull Car Park Drift Dünya Finali 1 Eylül Pazar günü saat 13.00'te İBB Maltepe Etkinlik Alanı'nda yapılacak

Finans 29-08-19 14:21

Bağdat Caddesi’nden Dolmabahçe’ye klasik araçlarla zafer konvoyu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, yarım asrı devirmiş onlarca klasik araç İstanbul Anadolu Yakası’ndan Dolmabahçe’ye zafer konvoyu yapacak.İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin yıllardır organize ettiği gelenekselleşmiş etkinlikte, ülke bütünlüğümüze, milli birlik ve beraberliğimize, toplumsal barışımıza katkı sunmak amacıyla, 1940’lı yıllardan 1970’li yıllara kadar, bir döneme damgasını vurmuş ve Türk bayraklarıyla süslenmiş 100 civarında, çeşitli marka ve modellerde klasik araç, 30 Ağustos Zafer Bayramı konvoyunda bir araya gelecek.İstanbul Anadolu Yakası’nda Maltepe sahil yolunda sabah saatlerinde bir araya gelecek onlarca klasik araç, son hazırlıklar yapıldıktan sonra saat 11.00’de Kadıköy istikametinde, Bağdat Caddesi güzergâhında hareket edecek.

Haber 29-08-19 09:37

Başkentlilerin içini ısıtan filmlerle “açık hava sinema günleri” devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in farklı ilçelerinde vatandaşları “Açık Hava Sineması” ile buluşturmaya devam ediyor.Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın hayata geçirdiği proje ile her hafta cuma ve cumartesi günleri saat 20.30’dan itibaren Başkentliler açık havada sinema keyfinin tadını çıkarıyor.Nostalji rüzgarıBir dönemin vazgeçilmez sosyal ve kültürel etkinliklerinden biri olan “Açık Hava Sineması”, her hafta farklı ilçeye giderek, vatandaşları Türk sinemasının klasikleşen güzel filmleriyle, nostaljik ve keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.Yaz boyunca kentin dört bir yanında sürdürdüğü sosyal ve kültürel etkinliklerle, vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli ve renkli bir yaz geçirmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramında da bulunduğu sinemaseverlere sıcak yaz akşamlarında dev ekranda sinema izleme keyfi yaşatıyor.Son gösterim Akyurt’taİlk olarak 12 Temmuz’da Nallıhan’da başlayan “Açık Hava Sineması”nın etkinlik takvimi ise şöyle:24 Ağustos Cumartesi Kalecik: Meşran Sosyal Tesisler Yanı30 Ağustos Cuma Bala: Eski Belediye Binası Yanı Otobüs Servis Noktası31 Ağustos Cumartesi Haymana: Cimcime Otel Önü6 Eylül Cuma Kızılcahamam: Kızılcahamam Endüstri Meslek Lisesi Bahçesi7 Eylül Cumartesi Çamlıdere: Cumhuriyet Caddesi13 Eylül Cuma Polatlı: Cumhuriyet Meydanı14 Eylül Cumartesi Gölbaşı: Atatürk Sahil Parkı20 Eylül Cuma Çubuk: Atatürk Parkı21 Eylül Cumartesi Kahramankazan: Açık Pazar Alanı27 Eylül Cuma Akyurt: Belediye Festival Alanı.

Yurthaber 24-08-19 11:20

Maltepeli çocuklar, sosyal medyayı bırakıp sokağa koştular

Son zamanlarda hızla artan sosyal medyanın olumsuz etkilerine karşı Maltepe Belediyesi tarafından bir etkinlik düzenledi.

Yurthaber 22-08-19 11:39

Red Bull Car Park Drift Dünya Finaline 10 gün kaldı

Ülke finalleri sonunda belirlenen 11 pilotun yanı sıra Wild Card’lar ile finale adını yazdıran 7 pilot, 1 Eylül 2019 tarihinde İBB Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde driftin en iyisi olmak için mücadele edecek

Yurthaber 21-08-19 12:33

Red Bull Car Park Drift Dünya Finaline 10 gün kaldı

Ülke finalleri sonunda belirlenen 11 pilotun yanı sıra Wild Card’lar ile finale adını yazdıran 7 pilot, 1 Eylül 2019 tarihinde İBB Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde driftin en iyisi olmak için mücadele edecek

Finans 21-08-19 12:32

Maltepe’de karbon salımına karşı pedal çevirdiler

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, çevre konusunda büyük bir duyarlılık göstererek, karbon salımına karşı bir etkinlik düzenlendi.Etkinlik kapsamında 50 bisiklet sürücüsü, İBB Maltepe Sahili Spor Tesisleri’nden Kartal sınırına kadar yaklaşık 6 kilometre bisiklet sürdü.

Yurthaber 01-08-19 12:05

Maltepe'de refüjü aşan araç karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpıştı

MALTEPE Sahil Yolu'nda Kartal istikametine bir araç aynı istikamette giden araca çarptıktan sonra orta refüjü aşarak karşı şeritten gelen başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı.

Haber 03-07-19 10:04

MALTEPE'DE REFÜJÜ AŞAN ARAÇ KARŞIDAN GELEN ARAÇLA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Haber-Kamera: Çağrı ÇALIŞKAN (İSTANBUL/DHA) MALTEPE Sahil Yolu'nda Kartal istikametine bir araç aynı istikamette giden araca çarptıktan sonra orta refüjü aşarak karşı şeritten gelen başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı.

Haber 03-07-19 09:57

Binali Yıldırım’a drone tutkunlarından havada teşekkür

Drone uçuşları ile ilgili yeni izin ve düzenlemeleri kutlamak isteyen drone sahibi vatandaşlar, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a teşekkür etmek için Maltepe etkinlik alanında buluştu.

Haber 21-06-19 18:41