Man Adasi Belgeleri Haberleri

Turgut Altınok'un iddiası dikkat çekmişti! Mansur Yavaş'tan yanıt: 'Önümüzdeki hafta açıklayacağım'

Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında açılışlara katılmaya devam ediyor. Yavaş, "Kızımın Mortgage (ipotek) ile 32 yıl taksitle aldığı, taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir evi, daha da alalı 2 yıl oldu, 'Mansur Yavaş'ın Londra'da evi var' diyerek, dilinde tüy bitti. Önümüzdeki hafta Allah'ın izniyle bütün belgeleri açıklayacağım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız" dedi.

Haber 2024-03-23 19:33:34

Yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi? Yeni evlendim, kimliğimi değiştirmeden oy kullanabilir miyim?

Seçim gününde oy kullanma hakkını elinde bulunduran kişiler, oy kullanım anında gerekli olan belgeleri, sandık başında görevli olan kişilere göstermekle yükümlüdür. Kimlik belgesi ya da kimlik kartı ve benzeri belgeler olmadan oy kullanılması mümkün değildir. Yüksek Seçim Kurulu, oy kullanımı esnasında hangi belgelerin gerekli olduğu hususunu resmî web sitesinde açıklamıştır. Peki, yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi?

Haber 2024-03-21 18:00:55

Ehliyet o kişiler için artık hayal oldu! Uyku sorunu yaşıyorsanız dikkat: Sürücü belgesini yenilemek de mümkün olmayacak

Bu yılın sonu itibarıyla eski sürücü belgeleri geçerli olmayacak. 2016'da çıkan yasayla sürücü belgelerine 5 veya 10 yılda bir yenileme zorunluluğu getirilmişti. Uyku apnesi olanlar yeni ehliyet alamayacağı gibi ehliyetini yenileyemeyecek de, bu kişiler tedavi olmak zorunda. Düzenlemeyi "yasal zorunluluk" şeklinde ifade eden Prof. Dr. Mehmet Karadağ yılbaşından önce mutlaka hekime başvurulması yönünde uyarıda bulundu.

Finans 2024-03-17 12:14:38

130’ar bin lira verip imzalatmışlar! Erzincan'daki maden faciasında yeni detaylar... Anagold Madencilik'le ilgili belgeleri de paylaştı

Türkiye günlerdir toprak altında kalan 9 işçiden gelecek güzel haberi beklerken, Erzincan'daki altın madeninin işletmeciliği yapan Anagold Madencilik şirketinin, 2016’da bölgede yaşayan ailelere ‘sus payı’ verip “Adli ve idari başvuru yapmayacağım” taahhüdü aldığı belirtildi. Öte yandan bölgenin eski bir fotoğrafını paylaşan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, "Göçük altında kalan kamyon şoförünün ve bazı işçilerin muhtemel yeri burası!" dedi.

Haber 2024-02-17 07:30:04

Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Biden'a çağrı yaparak açıkladı: 'ABD ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya'

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, ABD'nin ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, detayını vermediği konuyla ilgili olarak Başkan Joe Biden'ın tüm bilgi ve belgeleri Kongre ile paylaşması gerektiğini bildirdi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ise konuyla ilgilendiklerini ve ilgili Temsilciler Meclisi komite üyeleriyle perşembe günü görüşeceğini bildirdi.

Haber 14-02-24 21:50

İki eşi olan adamdan inanılmaz hareket! İkinci eşinden çocukları yapıp yapıp ilk eşine getirdi... Boşanma davası açtı

33 yaşındaki kadın, 61 yaşındaki eşiyle 10 yıl önce internet üzerinden tanıştıktan sonra evlenmişti. İsmi açıklanmayan çifti ilginç kılan durum ise adamın bir başka evliliğinin daha olmasıydı. İlk eşinin doğal yollarla çocuk sahibi olamaması üzerine adam taşıyıcı annelik yoluna karısını ikna etti. Sahte taşıyıcı annelik belgeleri sunan adam ikinci eşinden yaptığı 8 çocuğu ilk eşinin gibi gösterdi. Olay ülke gündemine yerleşti.

Trend 25-01-24 13:18

Resmen kopya çetesi oldular! Kız arkadaşının yerine sınava girmek için onun kılığına girdi... Sakallarını kesti, makyaj bile yaptı

Angrez Singh adlı 26 yaşındaki bir adam kız arkadaşının yerine devlet memurluğu sınavına girmek için kılık değiştirdiği tespit edildikten sonra tutuklandı. Singh, kız arkadaşının kimlik fotoğrafını ve bilgilerini de yeniden düzenlemişti. Singh'in sahte belgeleri nasıl hazırladığına dair soruşturma başlatıldı. Kız arkadaşı Paramjit Kaur da yardım ve yataklıktan tutuklandı.

Trend 24-01-24 14:40

KOSGEB kredilerine yeni düzenleme: Karar Resmi Gazete'den duyuruldu

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) destek programları, kalkınma planları, orta vadeli programlar, Cumhurbaşkanlığı yıllık programları, diğer üst politika belgeleri ve KOSGEB Genel Kurulunun belirlediği politika, amaç ve hedefler dikkate alınarak düzenlenecek.

Finans 13-01-24 10:38

İşte yeni kimlik, pasaport ve sürücü belgesi fiyatları! Karar Resmi Gazete'de... 624 TL'den 990 TL'ye yükseltildi

Noter kağıdı, beyanname, pasaport, kimlik ve sürücü belgeleri gibi değerli kağıtların bedelleri yeniden değerleme oranı nispetinde (yaklaşık yüzde 58) artırıldı.

Finans 28-12-23 09:09

125 cc motor ehliyeti hangisi? 125 cc motor için hangi ehliyet gereklidir?

Bireyler, yasal olarak trafiğe çıkıp araç kullanabilmek için sürücü belgesi almalıdır. Ehliyet olarak da isimlendirilen sürücü belgeleri, yetkili mecralarca verilir ve trafikte adeta kimlik olarak kullanılır. Ehliyetler, her araç çeşidine göre farklı sınıflara ayrılmaktadır. Bu araçlardan biri motosikletlerdir. Motosiklet kullanabilmek için ehliyet alınmalıdır. Peki, 125 cc motor ehliyeti hangisidir, 125 cc motor için hangi ehliyet gereklidir?

Haber 13-12-23 19:19

ADALET BAKANLIĞI SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI 2023: ÖSYM ile Adalet Bakanlığı sınav yerleri nasıl öğrenilir? Ais.osym.gov.tr ekranı!

Adalet Bakanlığı sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Konuya dair açıklama ÖSYM tarafından yapıldı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınav giriş belgelerine ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebiliyorlar. Peki, ÖSYM ile 2023 Adalet Bakanlığı sınav yerleri nasıl öğrenilir? İşte, ais.osym.gov.tr Adalet Bakanlığı sınav giriş belgesi ekranı...

Haber 13-12-23 14:16

Fon dolandırıcılığı görüntülerindeki operasyon müdürü konuştu! '4-5 adet bilmediğim belge imzaladım, Fatih Terim fonu diye bir şey duymadım'

Türkiye'nin gündemine oturan fon dolandırıcılığı olayında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son olarak Seçil Erzan'ın çalıştığı banka şubesinde operasyon müdürü olan Asiye Öztürk'ün soruşturma aşamasında verdiği ifade ortaya çıktı. Para teslimatı sırasında bankadaki kamera görüntülerinde de yer alan Öztürk, Seçil Erzan'ın aceleci bir tavırla yanına geldiğini ve içeriğini bilmeden bazı belgeleri imzaladığını anlattı. İşte Öztürk'ün ifadesinden dikkat çeken o detaylar...

Haber 03-12-23 10:59

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ 2023: AÖF sınavları ne zaman, 1. dönem sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? Güz dönemi sınav takvimi!

AÖF sınav giriş yerleri Aralık ayı yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapıyor. Peki, AÖF sınavları ne zaman, hangi tarihte? 1. dönem AÖF sınav sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak?

Egitim 30-11-23 15:33

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI 2023: ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? Vize sınavı ne zaman?

ATA AÖF sınav giriş belgeleri ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Yayımlanan duyurunun ardından Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavlarına ilişkin sorgulama ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

Egitim 20-11-23 15:01

Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023 uzman öğretmenlik yazılı sınavı online mı, yüz yüze mi?

Uzman öğretmenlik sınavı tarihi ve saati merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilecek olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları yazılı sınavı 81 ilde gerçekleşecek. Sınav giriş belgeleri 13 Kasım tarihinde adayların erişimine açılmıştı. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, saat kaçta? 2023 uzman öğretmenlik yazılı sınavı online mı, yüz yüze mi?

Egitim 17-11-23 12:06

Son dakika: Tuzlaspor hakkında soruşturma başlatıldı! ‘Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek’ ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak...’

Tuzlaspor ile ilgili ‘passolig ve kaçak bahis’ iddiaları spor camiasının gündemine bomba gibi düşmüştü. Gazeteci Murat Ağırel çok konuşulan iddialarla ilgili yaptığı açıklamaların ardından savcılık tarafından çağırıldığını duyurdu. “Bildiklerimi ve elimdeki belgeleri kaynağımı açıklamadan savcılığa verdim” diyen Ağırel, Tuzlaspor hakkında soruşturma başlatıldığını da belirtti. Bu açıklamanın ardından savcılıktan da resmi açıklama geldi.

Spor 09-11-23 13:48

Atatürk'ün az bilinen fotoğrafları ve özel eşyaları İzmir'de sergilenecek

Folkart Galery tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla hazırlanan ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün az bilinen fotoğrafları ve özel eşyaları ile döneme ilişkin belgeleri içeren "Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk" sergisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İzmir'de açılacak.

Yurthaber 26-10-23 14:10

Festival pozlarını paylaşmaya doymadı! Sınırları zorladı

Dünyaca ünlü İngiliz model Demi Rose, Burning Man pozlarını paylaşmaya doymadı. Bu yıl fırtınan gölgesinde sönük geçen festivalde sınırları zorlayan Rose pozlarıyla yine hayranlarını mest etti.

Magazin 03-10-23 14:39

Demi Rose festival tarzıyla olay oldu! Herkesin içinde küçücük iç çamaşırıyla dolaştı

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan ve her paylaşımıyla adından söz ettiren fenomen Demi Rose Burning Man Festivali paylaşımlarına devam ediyor. Festivalde de tarzından ödün vermeyen Rose minik tangasıyla verdiği pozlarla olay oldu.

Magazin 24-09-23 08:46

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı kılavuzu 2023: Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı ne zaman, başvuru tarihleri nedir?

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlandı. ÖKBYS sınav giriş belgeleri ise 13 Kasım 2023 tarihinde bakanlığın internet sitesi üzerinden erişime açılacak. Peki, 2023 Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı ne zaman? Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı başvuru tarihleri nedir? İşte detaylar...

Haber 21-09-23 14:38

Demi Rose, Burning Man karelerini paylaştı! Göğüslerini zar zor kapadığı tarzı olay oldu

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan ve her paylaşımıyla adından söz ettiren fenomen Demi Rose bu sene de Burning Man Festivali'ne gitti. ABD’nin Nevada eyaletinde düzenlenen dünyaca ünlü Burning Man Festivali bu sene yağmur yüzünden eziyete dönmüştü. Rose iddialı pozlarını paylaşarak "Fırtınadan önce" dedi.

Magazin 15-09-23 14:47

REYTİNG SONUÇLARI 14 EYLÜL 2023: Dilek Taşı, Kızılcık Şerbeti, Ip Man 4: Final, MasterChef All Star 14 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

14 Eylül reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün Dilek Taşı, Kızılcık Şerbeti, Ip Man 4: Final, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Eylül reyting sonuçları...

Magazin 15-09-23 13:42

Ip Man 4: Final filmi konusu nedir? Ip Man 4 oyuncuları kimler? İşte konusu, oyuncuları ve Star TV yayın akışı

Ip Man 4: Final (Ip Man 4: The Finale) filmi ile ilgili aramalar filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Donnie Yen ve Wu Yue'nun başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Ip Man 4: Final filmi konusu nedir? Ip Man 4 oyuncuları kimler? İşte konusu, oyuncuları ve Star TV yayın akışı

Magazin 14-09-23 19:13

TUS 2. DÖNEM SINAV BELGELERİ AÇIKLANDI! 2023 ÖSYM TUS sınav belgesi nasıl alınır? TIKLA-ÖĞREN

TUS 2. dönem sınav belgeleri ile ilgili ÖSYM'den son dakika açıklamasında bulunuldu. ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi 2. dönem giriş sınavı ve 2. STS Tıp Doktorluğu sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı kaydedildi. Peki, TUS sınav belgesi nasıl alınır? İşte, ais.osym.gov.tr TUS 2. dönem sınav giriş belgeleri ekranı...

Egitim 14-09-23 14:09

TV yayın akışı 14 Eylül 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Eylül 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Eylül Perşembe akşamı Kızılcık Şerbeti, Dilek Taşı, Aldatmak, IP Man 4: Final, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef Türkiye All Star, Yabani programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 14 Eylül Perşembe TV yayın akışı...

Trend 14-09-23 07:32

TV yayın akışı 7 Eylül 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Eylül 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Eylül Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, Dilek Taşı, Ip Man 2, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, Özür Dilerim ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 7 Eylül Perşembe TV yayın akışı...

Trend 07-09-23 07:21

Binlerce kişi mahsur kalmıştı! İzin çıktı, kabustan kaçış başladı

ABD'nin Nevada eyaletinde her yıl gerçekleştirilen Burning Man müzik festivalinin düzenlendiği alanda şiddetli yağışlar etkili oldu. Yağmurların ardından bölge bataklığa dönerken, binlerce kişi mahsur kaldı. Yağışın etkisini azaltmasıyla bölgeden kaçış başladı, oluşan kuyruk havadan görüntülendi.

Haber 05-09-23 09:59

İOKBS bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB tarih verdi mi? Meb.gov.tr bursluluk sınav sonucu ekranı

Bursluluk sınavı ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İlköğretim 5,6,7,8.sınıflar ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencilerinin katıldığı sınav bugün gerçekleştirildi. Bilindiği üzere İOKBS sınav giriş belgeleri 28 Ağustos'ta MEB tarafından erişime açılmıştı. Peki, İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursluluk sınavı sonuç tarihi belli mi?

Egitim 03-09-23 13:51
meb

İOKBS BURSLULUK SINAVI TARİHİ VE SÜRESİ 2023: Bursluluk sınavı ne zaman, saat kaçta, sınav kaç dakika sürecek? MEB sınav yeri sorgulama

Bursluluk sınavı için geri sayım başladı. İlköğretim 5,6,7,8.sınıflar ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencilerinin katıldığı sınav bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Bilindiği üzere İOKBS sınav giriş belgeleri 28 Ağustos'ta MEB tarafından erişime açılmıştı. MEB'den yapılan açıklamaya ve sınav yeri sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, 2023 İOKBS Bursluluk sınavı ne zaman, saat kaçta? İOKBS Bursluluk sınavı kaç dakika, kaç soru sorulacak?

Egitim 01-09-23 11:50

İOKBS BURSLULUK SINAV GİRİŞ YERLERİ 2023! İOKBS bursluluk sınav giriş belgesi nasıl görüntülenir? MEB açıkladı!

İOKBS bursluluk sınavı giriş yerleri arama motorlarında sorgulanıyor. PYBS 2023 Bursluluk sınavına başvuruda bulunan adaylar İOKBS sınav giriş belgeleri için MEB'den açıklama bekliyordu. Konuya ilişkin detaylar belli oldu. Peki, İOKBS bursluluk sınav yerleri nasıl öğrenilir? İşte, 2023 bursluluk sınavı giriş belgesi ekranı...

Egitim 28-08-23 15:29

BURSLULUK SINAVI GİRİŞ BELGELERİ MEB.GOV.TR: Bursluluk sınavı giriş yerleri nasıl öğrenilir? İOKBS giriş belgesi ekranı

İOKBS bursluluk sınavı giriş yerleri ile ilgili son dakika açıklaması MEB tarafından yapıldı. Ortaokullarda 5,6,7,8. ve liselerde hazırlık sınıfı ile 9,10,11. sınıflar için düzenlenen İOKBS giriş yerleri belli oldu. Peki, Bursluluk sınavı giriş yerleri nasıl öğrenilir? İşte meb.gov.tr İOKBS bursluluk sınavı giriş belgesi ekranı..

Egitim 28-08-23 15:22

İOKBS (BURSLULUK SINAVI) ne zaman, saat kaçta ve kaç dakika? PYBS 2023 Bursluluk sınav giriş yerleri sorgulama

İOKBS Bursluluk sınavı tarih ve saat bilgisi merak ediliyor. PYBS 2023 Bursluluk sınavına başvuruda bulunan adaylar İOKBS sınav giriş belgeleri için MEB'in açıklamalarını takip ediyorlar. Peki, İOKBS (Bursluluk sınavı) ne zaman, saat kaçta ve kaç dakika? PYBS 2023 Bursluluk sınav giriş yerleri açıklandı mı?

Egitim 25-08-23 17:37

İNTİKAM VAKTİ (Wrath of Man) konusu ve oyuncuları: İntikam Vakti filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? TV'de ilk kez!

İntikam Vakti filmi ile ilgili aramalar filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Jason Statham'ın başrolde olduğu aksiyon filmi bu akşam televizyonda ilk kez ekrana gelecek. Sinemadan sonra ilk kez televizyonda izleyiciyle buluşacak olan filme ilgi oldukça yoğun. Peki, İntikam Vakti filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? TV'de ilk kez!

Magazin 24-08-23 18:40

YÖKDİL SINAV GİRİŞ BELGESİ 2023 ÖSYM EKRANI: YÖKDİL 2 sınav giriş belgesi nasıl alınır? Sınav yerleri açıklandı

YÖKDİL sınav giriş belgeleri ile ilgili beklenen son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapıldı. Yayımlanan duyuruya göre 27 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı’na başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Peki, YÖKDİL 2 sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte, ÖSYM YÖKDİL 2 sınav yerleri ekranı...

Egitim 17-08-23 14:09

Yapı stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi

Son 25 yılda 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri hazırlandı.

Yurthaber 17-08-23 13:43

Lastik botları su alınca Kuşadası’na geri dönen düzensiz göçmenler yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, geçici koruma kimlik belgeleri bulunan 20 düzensiz göçmen, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Sisam Adası’na geçmek isterken bindikleri lastik bot rüzgar ve dalgaların etkisiyle su alınca, karaya dönmek zorunda kaldı.

Yurthaber 15-08-23 15:47

İOKBS (BURSLULUK SINAVI) TARİHİ 2023! İOKBS ne zaman, hangi gün yapılacak? MEB sınav giriş belgelerini yayımladı mı?

İOKBS bursluluk sınavı tarihleri merak ediliyor. Sınava başvuruda bulunan adaylar İOKBS sınav giriş belgeleri için MEB'in açıklamalarını takip ediyorlar. MEB 2023 yılında gerçekleşecek olan İOKBS bursluluk sınavı için tarihleri açıklamıştı. Peki, İOKBS ne zaman yapılacak? Bursluluk sınavı sınav giriş belgeleri MEB tarafından yayımlandı mı?

Egitim 11-08-23 10:41

ALES 2 SINAV GİRİŞ BELGESİ 2023: ÖSYM ile ALES sınav giriş belgesi nasıl alınır? Ais.osym.gov.tr sınav yerleri ekranı

ALES sınav giriş belgeleri ile ilgili ÖSYM'den son dakika açıklaması geldi. Yayımlanan duyuruya göre 20 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Birçok kişi internette "ÖSYM ile ALES sınav giriş belgesi nasıl alınır?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 2023 Ais.osym.gov.tr ALES 2 sınav giriş belgesi ekranı...

Egitim 10-08-23 14:04

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dönence, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster 1 Ağustos reyting birincisi kim?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 1 Ağustos Salı günü televizyon ekranlarında MasterChef All Star, Dönence, Kim Milyoner Olmak İster, Ip Man 4 Final gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 1 Ağustos reyting sonuçları...

Magazin 01-08-23 23:31

IP MAN 4: FINAL konusu nedir, oyuncuları kimdir? Televizyonda yayınlanacak IP MAN 4: FINAL nerede, ne zaman çekildi?

Ip Man 4: Final filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Wilson Wong tarafından yönetilen ve Raymond Wong tarafından yapımı üstlenilen film, biyografik dövüş sanatları konusunu ele alıyor. Donnie Yen'in rolünü tekrar canlandırması ile aynı adı taşıyan Wing Chun büyükustası Ip Man'ın hayatına dayanan film serisinin dördüncüsü ve son filmidir. Filmi seyretmek isteyenler detaylı bilgileri araştırıyor. Peki, IP MAN 4: FINAL konusu nedir, oyuncuları kim? IP MAN 4: FINAL nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 01-08-23 19:03

TV yayın akışı 1 Ağustos 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

1 Ağustos 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Ağustos Salı Güldür Güldür Show, Dönence, Kim Milyoner Olmak İster, IP Man 4: Final, Sen Türkülerini Söyle, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 1 Ağustos Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 01-08-23 07:17

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ 2023: KPSS ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav giriş belgesi nasıl alınır? Ais.osym.gov.tr sınav yerleri ekranı

KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri ile ilgili beklenen açıklama ÖSYM tarafından yapıldı. ÖSYM'nin sosyal medya hesapları ve internet sitesinde yayımlanan duyuruda "2023 Kamu Personeli Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı" ifadesine yer verildi. Peki, KPSS ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte Ais.osym.gov.tr KPSS ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

Egitim 27-07-23 14:06

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dönence, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster 25 Temmuz 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler merak konusu oldu. 25 Temmuz Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 25 Temmuz Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? İşte Dönence, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster, Su Koruyucuları Geleceğin Beşlisi, Ip Man 2 gibi yapımların ekrana geldiği 25 Temmuz Salı gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 26-07-23 14:38

IP MAN 2 konusu nedir, oyuncuları kimdir? IP MAN 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Bu akşam TV'de!

Ip Man 2 filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Film, dövüş sanatı Wing Chun'un büyük ustası Yip Man'ın hayatına dayanan Hong Kong biyografik dövüş sanatları filmidir. Ip Man 2 filmi bu akşam izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Peki, Ip Man 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler...

Magazin 25-07-23 19:14

KPSS SINAV YERLERİ BELLİ OLDU! KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi giriş belgesi nasıl alınır? İşte giriş belgesi alma ekranı

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Oturumları ile ilgili ÖSYM'den son dakika açıklaması geldi. Yayımlanan duyuruya göre; 29 Temmuz 2023 tarihinde uygulanacak sınavım giriş belgeleri erişime açıldı. Peki, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi giriş belgesi nasıl alınır? İşte 2023 KPSS sınav giriş belgesi ekranı...

Egitim 19-07-23 14:15

IP MAN konusu nedir, oyuncuları kimdir? IP MAN filmi ne zaman, nerede çekildi? Bu akşam TV'de!

Ip Man filminin oyuncuları ve konusu gibi detayları merak edildi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Wilson Yip'in üstlendiği Ip Man filmi yayınlandığı dönemde büyük ses getirmişti. Zaman zaman televizyon ekranlarına gelen filmi 18 Temmuz Salı akşamı Star Tv'de izlemek isteyenler Ip Man hakkındaki detayları araştırıyorlar. Peki, IP MAN konusu nedir, oyuncuları kimdir? IP MAN filmi ne zaman, nerede çekildi?

Magazin 18-07-23 19:51

TV yayın akışı 18 Temmuz 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Temmuz 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Temmuz Salı Güldür Güldür Show, Dönence, Kim Milyoner Olmak İster, IP Man, Sen Türkülerini Söyle, Yaz Şarkısı ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 18 Temmuz Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 18-07-23 07:14

KPSS 2023 TARİHİ: KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır, nereden? Giriş yerleri açıklandı!

KPSS sınav giriş yerlerinin açıklanmasıyla birlikte sınav giriş belgeleri de gündemdeki yerini aldı. Devlet kadrolarında görev yapabilmek için sınava girecek olan milyonlarca aday, sınav giriş belgesi ve sınav tarihi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır, nereden? KPSS 2023 ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

Egitim 15-07-23 20:33

KPSS SINAV YERLERİ SORGULAMA 2023: A Grubu ve Öğretmenlik KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM'den son dakika açıklaması

KPSS sınav giriş belgeleri için ÖSYM'den son dakika açıklaması geldi. ÖSYM'den Kamu Personeli Seçme Sınavı A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Peki, KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte KPSS sınav yeri sorgulama ekranı...

Egitim 13-07-23 14:08