Mansur Yavaş Haberleri Ve Son Dakika Mansur Yavaş Haberleri

Mansur Yavaş Haberleri Ve Son Dakika Mansur Yavaş Haberleri

Mansur Yavaş, 1955 yılında dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Beypazarı'nda yaptıktan sonra 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak öğrenimine devam etti.

Mansur Yavaş, 1983 yılında fakülteden mezun oldu, askeri savcı olarak tamamladığı askerlik sonrası Beypazarı'nda 13 yıl süresince serbest avukatlık yaptı.

Mansur Yavaş, Siyasete olan ilgisi gençlik yıllarında başladı, 1989-1994 yıllarında Belediye Meclis üyesi, 1994 yılında Belediye Başkan adayı oldu.

18 Nisan 1999 seçimlerinde %51 oy oranıyla 8,500 oy alarak Belediye Başkanı oldu. Tarihî Beypazarı konaklarının restorasyonu ve binlerce yıllık Beypazarı tarihini koruma çalışmalarıyla "2001 Yılının En İyi Yerel Yöneticisi", Türk Dil Kurumu tarafından Türkçenin korunması nedeniyle verilen onur ödülü, doğa savaşçılarının "Çevre Ödülü" gibi ödülleri aldı.

Mansur Yavaş, 24 Eylül 2004 tarihinde TÜSİAV tarafından "Yılın Belediye Başkanı" seçildi.

18 Nisan 2004 yılında %55 oy oranı ve 11 bin oy alarak yeniden Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday oldu.

Mansur Yavaş, %27 oy alarak rakipleri İbrahim Melih Gökçek ve Murat Karayalçın'ın ardından üçüncü sırada seçimi tamamladı. Kendi partisi MHP'nin kendisini dışlaması ve kendisinin de belediyeciliğe ilgi duyması sonucu CHP'ye katılması gündeme geldi. 21 Aralık 2013 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu kararıyla Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği kabul edilmiştir. Ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve parti meclisi toplantısında da aday olmuştur.

Mansur Yavaş Haberleri

Mansur Yavaş ‘İlk icraatım’ olacak demişti! O proje belediye meclisinde kabul edildi

2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de çoğunluğu elde eden CHP’den ilk hamle geldi. Mansur Yavaş'ın ‘seçimi kazanırsam ilk icraatim olacak’ dediği proje resmen kabul edildi.

Haber 16-04-2024 07:44

İmamoğlu ile Yavaş seçimlerin ardından ilk kez bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerin ardından ilk kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Ankara'daki görüşmeye iki başkanın eşleri de katıldı.

Haber 06-04-2024 13:43

Meral Akşener'den gündem olan sözler! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'hırsız' göndermesi: 'Çok üzgünüm'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a göndermede bulundu. Nevşehir'de konuşan Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda, çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm" dedi.

Haber 05-04-2024 21:51

Mansur Yavaş'ın katıldığı Keçiören'deki devri teslim töreninde dikkat çeken anlar! T.C. tabelası belediye binasına takıldı

31 Mart yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan için devir teslim töreni düzenlendi. Belediye önündeki törene ise ABB Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. Mansur Yavaş’ın kürsüye çıktığı anda ise, eski dönemde sökülen “T.C.” tabelası belediye binasına yeniden takıldı.

Haber 04-04-2024 18:48

Mansur Yavaş mazbatasını aldı! Dikkat çeken mesaj: 'Çağrımı tekrar edeceğim, artık gerisini kendileri bilir'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimde ikinci kez seçilmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. Önceki dönemde belediye meclisinde yaşadıkları sıkıntılara dikkat çeken Yavaş, "Bize engel olan belediye başkanlarının şu anda hiçbiri belediye meclisinde değil" dedi. Rakip partilerden seçilen belediye başkanlarına 'Gelin birlikte Ankara’nın tümüne hizmet edelim' çağrısını tekrar edeceğini belirten Yavaş, "Artık gerisini kendileri bilir" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-2024 14:50

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber 04-04-2024 09:32

Mansur Yavaş'tan 8 isme çağrı! Kabul etmeyenlerin hepsi gitti diyerek seslendi, rahatsız olduğu konuyu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı (ABB) rekor bir oyla yeniden kazanan Mansur Yavaş, bu sonucu beklediğini belirterek, "Bazı anketlerde yüzde 65 çıktığını da duyuyorduk" dedi. Gözüne rantı kestirenlerin artık ABB’ye gelmediklerini ve gelemeyeceklerini söyleyen Yavaş, "Kaybettiğimiz sekiz ilçe belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. Yapmazsanız da siz bilirsiniz. Ben daha önce teklifi yaptım, kabul etmediler. Etmeyenlerin hepsi gitti" dedi.

Haber 03-04-2024 09:08

Ezgi Mola'dan Mansur Yavaş paylaşımı! Olay gönderme: Kendine 10 daire alarak...

Ankara'da, Büyükşehir Belediye Başkanı, CHP'nin adayı Mansur Yavaş oldu. İkinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yavaş'ın konuşması büyük beğeni aldı. Oyuncu Ezgi Mola da paylaşım yaparak AK Parti adayına göndermede bulundu.

Magazin 01-04-2024 07:21

25 ilçeli Ankara haritasında 2019'a göre büyük değişiklik! 2024 haritası kırmızıya boyandı

31 Mart seçimlerine ilçelerdeki büyük değişiklikler damga vurdu. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasıyla beraber birçok ilden peş peşe sonuçlar geldi. CHP'nin Türkiye haritasındaki değişikliği Ankara ilçelerine de yansımıştı. 2019 seçimde 19 ilçede AK Parti zaferi göğüslerken 2024 seçimlerine ise CHP damga vurdu. İşte ilçe ilçe son durum...

Finans 31-03-2024 21:40

Etimesgut'ta dikkat çeken sonuç! Erdal Beşikçioğlu fark attı

61 milyon vatandaşın sandıklara akın ettiği 31 Mart seçimlerinden sürpriz sonuçlar geldi. Başkent Ankara'da Mansur Yavaş'ın Turgut Altınok'a %24 oranında fark attığı seçimlerde ilçelere odaklanılmıştı. Özellikle Etimesgut'ta merakla beklenen seçimlerde CHP'nin adayı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, %56,60 oy oranıyla birinci sırada yer aldı. İşte tüm detaylar!

Finans 31-03-2024 21:02

CANLI | ANKARA'DA İLK SONUÇLAR: Oylar sayılıyor... Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu kazanıyor? 2024 yerel seçim sonuçlarında kim önde?

Ankara canlı seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un arasında geçmesi beklenen 2024 Ankara yerel seçim sonuçları, Ankaralılar gibi tüm Türkiye'de merak ediliyor. Ülkücü kökenli iki adayın öne çıktığı seçimlerin öncesinde, yapılan son anket sonuçlarındaki 'oy farkı' dikkat çekmişti. Oyunu kullanan Mansur Yavaş, sonuçlardan emin olduğunu belirtirken; AK Parti adayı Altınok ise değişim iddiasında. Peki Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde?

Finans 31-03-2024 19:03

CANLI Ankara seçim sonuçları! Sandıklar sayım için açıldı... Ankara'yı kazanan belli oluyor? Ankara'da kim önde? Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu?

Ankara seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Yeni belediye başkanını seçmek için sandık başına giden Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarını şimdiden merak ediyor. Ankara, mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş ile devam mı edecek yoksa Turgut Altınok'la değişim mi diyecek? Oy kullanma işlemi sona erdi ve sayımlar başladı. Seçim yasaklarının sona ermesiyle Ankara seçim sonuçları canlı olarak Mynet'te olacak. İşte seçim günü Ankara'da son dakika gelişmeleri...

Finans 31-03-2024 18:46

Canlı Ankara'da seçim sonuçları! Ankara'da yerel seçimi Mansur Yavaş mı yoksa Turgut Altınok mu kazanacak?

31 Mart yerel seçimleri artık geldi çattı. Tüm Türkiye seçim akşamı Başkent Ankara'da kimin zaferi göğüsleyeceğini merak ediyor. Pazar günü Ankara'da yerel seçim heyecanı nefes kesecek. Seçimlerde CHP'nin adayı mevcut başkan Mansur Yavaş mı önde yoksa Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok mu önde bitirecek? Milyonlar nefesini tuttu Pazar akşamı Ankara seçim sonuçlarını bekliyor.

Haber 29-03-2024 15:36

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a sert sözler! Hepsinin hainlik ettiği de yine bizler olduk

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın zor anlarında yanlarında olduklarını ifade ederek "Bugün geldiğimiz noktada aldığımız karara saygı göstermek yerine hepsinin teker teker hainlik ettiği de biz olduk" diyerek sitem etti.

Haber 28-03-2024 20:16

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 26-03-2024 16:29

Mansur Yavaş'tan bir hamle daha! Kızının Londra'daki evinin belgelerini paylaştı: 32 yıl taksit

Siyaset gündemi geçtiğimiz haftalarda mal varlığı tartışmalarına sahne olmuştu. Özellikle Ankara adayları arasındaki tartışma dikkat çekmişti. Altınok kendi mal varlığıyla ilgili açıklamalarından dolayı Mansur Yavaş'ı hedef almış, Londra'daki ev tartışmaları gündem olmuştu. Mansur Yavaş'tan konuyla ilgili yeni bir hamle daha geldi. Yavaş son olarak kızının Londra'daki evinin belgelerini paylaştı. İşte detaylar...

Haber 26-03-2024 13:57

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-2024 16:45

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a: Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, "İYİ Parti'nin birçok yöneticisi istifa edip benimle çalışıyor" sözlerine yanıt veren Meral Akşener, "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Fedakarlık yapıp karşılık olarak ahlaksızlık görüyorsak eğer oraya bir mim koyacaksınız" ifadelerini kullandı.

Haber 24-03-2024 07:37

Turgut Altınok'un iddiası dikkat çekmişti! Mansur Yavaş'tan yanıt: 'Önümüzdeki hafta açıklayacağım'

Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında açılışlara katılmaya devam ediyor. Yavaş, "Kızımın Mortgage (ipotek) ile 32 yıl taksitle aldığı, taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir evi, daha da alalı 2 yıl oldu, 'Mansur Yavaş'ın Londra'da evi var' diyerek, dilinde tüy bitti. Önümüzdeki hafta Allah'ın izniyle bütün belgeleri açıklayacağım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız" dedi.

Haber 23-03-2024 19:33

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a takas teklifi! Onda birini versen de olur

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, son dönemde mal varılığını açıklamasının ardından gündemden düşmeyen Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok'a ilginç bir takas teklifiyle geldi.

Haber 23-03-2024 15:32

Mansur Yavaş isim vermeden Gökçek'i eleştirdi: O kadar dinozor alıncaya kadar otobüs alsaydınız

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi arenadaki tartışmalar da alevlendi. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş isim vermeden eski başkanlardan Melih Gökçek'i eleştirdi. Yavaş, "Diyorlar ki, 'ulaşım sıkıntısı var.' Olur tabii. Bir dinozor parası bir otobüs yapıyordu. O kadar dinozor alıncaya kadar otobüs alsaydınız. Ankara'nın altyapısına 5 kuruş para harcamadılar 'görünmez' diye." ifadelerini kullandı.

Haber 20-03-2024 20:37

Mansur Yavaş'ın Ankara'da oy oranı yüzde 60'a mı çıktı? 'Büyük farkla kazanacağız' diyerek yanıt verdi, 'siyaset' çıkışı ise dikkat çekti

Yerel seçimler için son 11 güne girilirken herkes yerel seçim sonuçlarını merak etmeye başladı. 31 Mart öncesi kritik virajda son seçim anketleri peş peşe yayımlanırken; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da oy oranıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Anketlerde yüzde 60'lara çıktığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren Yavaş'ın "Belediyeyi bırakıp Türkiye’nin siyasi gündemini mi konuşayım?" sözleri ise dikkat çekti.

Haber 19-03-2024 11:03

Yavaş'ı isyan ettiren 'DEM Parti' afişi: 'Savcılığa başvuracağız' Altınok'un mal varlığıyla ilgili de konuştu

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili ilk kez konuştu. Öte yandan üzerinde DEM Parti amblemi bulunan 'Mansur Yavaş'ı destekliyoruz' afişleriyle ilgili de konuşan Yavaş, "Bunlarla seçim falan kazanamazlar." diyerek savcılığa başvuracaklarını duyurdu.

Haber 16-03-2024 15:50

DEM ve YRP hesapları değiştirdi! İstanbul'da 'favori' diyerek oran verdi! Ankara'da 'Seçimi aldı' sözleriyle Yavaş'ı bekleyen tehlikeyi vurguladı

Seçim sürecinde artık sona yaklaşılıyor. Gözler önce herkesin merak ettiği İstanbul'da ardından ise Başkent Ankara'ya çevrilecek. İstanbul'da DEM ve YRP hesapları nasıl değiştirdi? İmamoğlu'nu yüzde yüz destekleyen parti hangisi? Ankara'da Yavaş'ı bekleyen tehlike ne? Araştırmacı – Sosyolog Semih Turan iki büyük kentteki son gelişmeleri değerlendirdi. İşte detaylar...

Haber 16-03-2024 09:11

Mansur Yavaş'tan İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım ile ilgili dikkat çeken sözler: Geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma iddialarına sert yanıt verdi. Yavaş, "Cengiz Topel Yıldırım bu seçim döneminde geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi. Biz de vermeyince bu sefer bütün televizyonlara sadece ve sadece Mansur Yavaş’ı karalamak için gidiyor. Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş. Belediyenin beş kuruşu kaybolmaz" dedi.

Haber 12-03-2024 22:18

Vatandaş, Mansur Yavaş'ı örnek vererek eleştirdi! Altınok: 'Seni 20 dakika dinleyemeyiz'

Sosyal medyada bir video gündem oldu. Görüntülerde kendisinin AK Parti seçmeni olduğunu ifade eden bir vatandaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a minibüsçülük ile ilgili verilen sözlerin tutulmadığı yönünde eleştiride bulundu. Altınok, açıklamalarına devam eden vatandaşa "Seni 20 dakika dinleyemeyiz ki burada programa gideceğiz" diyerek müdahalede bulundu.

Haber 11-03-2024 20:44

Mansur Yavaş sağlıkla ilgili vaatlerini açıkladı: 'Kadınlar için HPV aşı uygulaması, Alzheimer hastaları için yatılı konuk evi'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş, belediyeye gelen hiç kimseye parti kimliği sormadıklarını belirterek, "Artık bu seviyesiz siyasetin bırakmalarını istiyorum. Yapacaklarıyla Ankara halkından oy istesinler." dedi. Yavaş, Alzheimer hastaları ve yaşlılar için yatılı konuk evleri açacaklarını söyledi. Yavaş, rahim ağzı kanserini önlemek için Türkiye'de bir ilke imza atarak 30 yaş altı kadınlara HPV aşı uygulaması başlatacaklarını da vadetti.

Haber 11-03-2024 01:39

Mansur Yavaş baklayı ağzından çıkaracağı tarihi duyurdu: Yaşanan her şeyi anlatacağım

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "korkaklık" ve "İYİ Parti'ye operasyon çekmek" ile suçladığı ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım" diyerek dikkatleri üzerine çekti. Cumhurbaşkanı yardımcılığı sürecine dair bilinmeyenleri anlatacağını belirten Yavaş, gündem yaratan "Benim artık son dönemim" çıkışına da açıklık getirdi.

Haber 10-03-2024 10:12

CHP'deki 'Burcu Köksal' tartışmalarına isim vermeden Mansur Yavaş da katıldı! Noktayı koydu: Teröre bulaşmamış herkesin oyuna talibiz!

CHP'deki 'Burcu Köksal' kriziyle ilgili İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da açıklama geldi. Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadelerine göndermede bulunan Yavaş, "Biz rozetimizi çıkarıp çalışmalara başlayacağız. Biz Ankara'da elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

Haber 09-03-2024 15:15

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a sert cevap! 'Kendi korkaklığını...'

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili olarak "Ben zaten söyledim, oybirliği olsaydı olurdum. Kazanacağımı düşünüyorum" sözlerine yanıt verdi. Akşener, "Sayın Mansur Yavaş korkaklığını bizim partimize operasyon çekerek cesaret örneği haline çevirdi" ifadelerini kullandı. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 07-03-2024 15:35

Seçimlere 23 gün kala Mansur Yavaş'a 'adaylıktan çekil' çağrısı! İYİ Partili Cengiz Topel Yıldırım: Oyları bölme!

Seçimlere 23 gün kala CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'a "Oyları bölme! Çekil" çağrısı geldi. İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım sosyal medya hesabından bir çağrı yaparak "İki maskesiz aday yarışsın" diye konuştu.

Haber 07-03-2024 08:19

Mansur Yavaş Bu sözü açıkçası söylemedim diyerek açıkladı: 'Seçim sonu birtakım gelişmeler olacak'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Öyle anlaşılıyor ki seçim sonu birtakım gelişmeler olacak ortaya çıkan tabloya göre. Kendi adıma ileriye yönelik olarak bir hesap yaparak bu sözü açıkçası söylemedim" dedi.

Haber 06-03-2024 23:16

Mansur Yavaş oy oranı verdi: Yüzde 60 ile geleceğiz!

Ankara’da yerel seçim heyecanı sürerken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan iddialı bir çıkış daha geldi. 2019’da aldıkları yüzde 51 oyun yükseleceğini belirten Yavaş “İnsanların gönlüne girmişiz ki oylar artıyor. Bu kez yüzde 60 ile geleceğiz” dedi. İşte Mansur Yavaş’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

Haber 06-03-2024 07:42

Mansur Yavaş Türkiye'de bir ilk diyerek duyurdu! 5 yıllık raporu açıkladı: 'Kuruşu kuruşuna halka hesap vermeye devam edeceğiz'

Geçtiğimiz ay mal varlığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu kez de "Türkiye'de bir ilk" diyerek 5 yıllık bir rapor açıkladı. Yavaş "Halktan aldığımız paranın hesabını kuruşu kuruşuna halka vermeye devam edeceğiz" mesajını verdi.

Haber 05-03-2024 15:37

Son seçim anketini canlı yayında paylaştı, ezber bozan sonuçlar var! '14 puan önde şimdiden garantiledi...'

Gözler Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasındaki rekabete odaklanmışken Ankara'da Mansur Yavaş yarışı başından beri önde getiriyor. AK Parti'nin adayı Turgut Altınok, son ankete göre Yavaş'ın %14 puan gerisinde. Metropoll Araştırma Başkanı Özer Sencar, İstanbul'da da Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu belirtti.

Haber 05-03-2024 10:35

Mansur Yavaş için 2028 senaryosu! Doğal cumhurbaşkanı adayıdır diyen İsmail Saymaz, 1 Nisan'ı işaret etti

Mansur Yavaş'ın 2028'de cumhurbaşkanı adayı olma olasılığıyla ilgili gündeme damgasını vuracak bir yorum geldi. 2019'dan bu yana Ankara Büyükşehir Belediye başkanı olan Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri için oy isterken "Bu benim artık son dönemim" demişti. Yavaş'ın daha önce de cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini öne süren gazeteci İsmail Saymaz 1 Nisan'ı işaret ederken 2028 için ortaya koyduğu seçim senaryosuyla dikkat çekti.

Haber 05-03-2024 09:36

ABB Başkan adayı Turgut Altınok tarih verdi: Emekliye bin değil, 5 bin TL vereceğiz

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok bir yandan vaatlerini açıklarken bir yandan mevcut ABB yönetimine eleştirilerini yöneltmeyi sürdürüyor. Altınok, "Emekliye bin TL değil 5 bin vereceğiz. 15 Nisan’da hesaplara yatacak" diyerek bir vaadini daha duyurdu. Altınok ayrıca ABB Başkanı Mansur Yavaş'a "Bunca insanımızın katili için ‘Apo Bey’ diyen bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. ‘Demirtaş bırakılmalı’ diyor. Bir Türk milliyetçisi bunu söyleyebilir mi?" diyerek yüklendi.

Haber 04-03-2024 15:59

Kalabalığın arasına karıştı, Ankara havalarına eşlik etti! Mansur Yavaş'ın ziyaretinden renkli görüntüler ilgi çekti

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Sincan'daki Dostlar Konağı'nda gençlerle bir araya geldi. Yavaş Ankara havalarına eşlik ederken renkli görüntüler ortaya çıktı. Kalabalıkla birlikte eğlendiği anları Yavaş sosyal medya hesabından da paylaştı.

Haber 03-03-2024 12:41

Mansur Yavaş yeni desteği duyurdu! Siz de indirim yapıyorsunuz dedi, fiyat için gözler o görüşmeye çevrildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan özel halk otobüsü esnafına destek verileceği mesajı geldi. Dolmuşçulara öğrenci indirimi konusunda hukuki görüş aldıklarını açıklayan Yavaş, "Sizler de öğrenci indirimi yapıyorsunuz, sizlere destek olacağız" dedi.

Haber 01-03-2024 17:04

Dikkat çeken anket açıklaması! Mansur Yavaş aldığı kararı ilk kez duyurdu: 'Son dönemim olacak'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yerel seçimler için çalışmalarına devam ediyor. Aldığı kararı ilk kez duyuran Yavaş, "Benim 2'nci ve son dönemim olacak. Bu 5 yılı iyi değerlendirin" dedi. Yavaş anket sonuçlarıyla ilgili olarak ise "Belli ki anketlere göre rekor oyla kazanıyoruz" diye konuştu.

Haber 29-02-2024 17:59

Altınok'un vaadine Yavaş'tan yanıt! Çaresizlik olarak görüyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok tarafından seçmenlere verdiği su vaadine yanıt geldi. Yavaş, "Yasal olarak yapamayacakları şeyleri iddia ediyorlar. Ben çaresizlik olarak görüyorum ama güzel bir şey" dedi.

Haber 28-02-2024 20:50

Anket iddialarına isyan etti: 'Sakın inanmayın' diyerek uyardı: Yavaş'tan sonra hızlı bir adam lazım

Seçimlere sayılı günler kala anketler gündem belirlemeye devam ediyor. Ankara'da anketlerde CHP adayının önde olduğunun dile getirilmesi Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'u kızdırdı. 'Anketlere sakın inanmayın' uyarısı yapan Altınok, "Yavaş’tan sonra hızlı bir adam lazım, ‘Ok’ gibi bir adam lazım. " ifadelerini kullandı

Haber 28-02-2024 16:37

Anketlerin söylediğini bu kez Mansur Yavaş söyledi! Çok iddialı açıklaması ses getirdi: İşte verdiği oran

31 Mart seçimlerine 33 gün kala siyasiler çalışma tempolarını artırdı. İstanbul, Ankara ve İzmir sonuçları yakından merak edilirken 3 büyükşehirdeki anketlerde aradaki en çok fark Ankara'da. CHP'nin adayı Mansur Yavaş'tan da en az anketlerdeki kadar iddialı bir açıklama geldi. "Yaptığın asfaltlara, kavşaklara kimse bakmaz" diyen Yavaş rekor vurgusu yaparak seçim için beklediği oranı duyurdu.

Haber 26-02-2024 12:36

Mansur Yavaş'tan 'çılgın proje' çıkışı! Ben işbaşına geldiğimde ikaz ettiler deyip açıkladı

ABB Başkan adayı Mansur Yavaş seçim temposunu artırdı. Gölbaşı'nda seçim ofisi açan Yavaş, "Türkiye'nin çılgın projelerden bıktığını" söyleyip "Zenginle fakir arasındaki uçurumu görüyorsunuz, ekonomik sıkıntıları görüyorsunuz. Bunun tek bir sebebi yolsuzluktur" diye konuştu.

Haber 25-02-2024 11:12

Mansur Yavaş: Ankara halkını zengin etmek için destekte bulunacağız

Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, ilk olarak Ankara'daki altyapı sorunlarını ortadan kaldıracaklarının altını çizerek, "Ankara halkını zengin etmek için desteklerde bulunacağız" dedi.

Haber 24-02-2024 16:08

Sözleri dikkat çekmişti! Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar" demişti. Yavaş kendi internet sitesinden kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı.

Haber 21-02-2024 20:53

Mansur Yavaş ve Turgut Altınok yarışında hangi adayı destekleyeceklerini açıkladılar! Bağımsız Türkiye Partisi Ankara için kararını verdi

Ankara'da 31 Mart yarışının öne çıkan iki isminden biri olan mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'a bir partiden daha destek geldi. Hüseyin Baş'ın liderliğini yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi, ABB kararını duyurdu.

Haber 20-02-2024 17:00

Ankara'da CHP'yi düşündürecek anket! Şubat ayı sonuçlarında makas daraldı: Fark hiç olmadığı kadar az

31 Mart gecesi Başkent Ankara'da zafere kim ulaşacak? Yıllar sonra istediği koltuğa 2019'da oturan CHP'nin adayı Mansur Yavaş mı? Yoksa kaybettiği büyükşehiri yeniden kazanmak isteyen AK Parti'nin adayı Turgut Altınok mu? HBS araştırma şirketi bu soruyu seçmene yöneltti ve dikkat çeken sonuç ortaya çıktı. Altınok'un oyları Yavaş'a yetişti. İşte Ankara'da güncel durum...

Haber 20-02-2024 12:15

CHP lideri Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte halka seslendi: Size bir müjdem var'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Ankara Etimesgut'ta vatandaşlara seslendi. "Size bir müjdem var" diyen Özel "Size biraz önce Erdal Başkan'dan bahsettim. Çok iyi bir oyuncu diye. Filmlerde çok güzel kendisini ifade ediyor, hepimizi memnun ediyor diye. Yarın akşamı bekleyin, kendisini oynayan, olduğu gibi görünen muhteşem bir televizyon starı ile karşılaşacaksınız" ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-2024 20:01