Mantar Toplama Haberleri

Baharda o hastalıklar artıyor! 'Özellikle geceleri daha çok...'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt, ilkbahar mevsiminde bazı cilt hastalıklarının görülme sıklığının arttığını söyledi. Bu dönemde en sık görülen cilt hastalıklarından olan kurdeşen, güneş alerjisi, alerjik deri hastalıkları, mantar enfeksiyonları ve güneş lekeleri hakkında bilgi veren Kükürt, korunma yollarını anlattı.

Kadin 2024-04-18 11:25:33

Bir şirket daha halka arzda talep toplamaya başladı, hisse bedeli belli oldu

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzında talep toplama başladı. Halka arz edilecek hisselerin yüzde 80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara ayrıldı.

Finans 2024-04-17 10:53:17

Mantar tüketirken bunlara dikkat! Vücudu zehirleyip ölümle sonuçlanabiliyor

Mantar zehirlenmesinin özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında arttığını belirten uzmanlar, “Mantar yenecekse mutlaka kültür mantarları tercih edilmeli ve bol su ile iyice yıkanarak pişirdikten sonra tüketilmelidir” dedi.

Haber 2024-04-16 15:24:34

Kuzugöbeği mantarı sezonu başladı! Doğada nadir bulunuyor, kilosu 600 liradan satılıyor

Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği kuzugöbeği mantarı toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen mantar, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, mantar sezonunun başlamasıyla birlikte kuzugöbeği avına çıkıyor.

Haber 2024-04-15 11:30:14

Trüf mantarı avcısı ‘Radar’ kayboldu

Samsunlu avcı Fatih Gören, trüf mantarı toplamak için geldiği Uşak’ta “Radar” isimli mantar avcısı köpeğinin kaybolduğunu, köpeğini bulana 10 kilo doğal bal hediye edeceğini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 15:48

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-24 10:18

Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü

Altıeylül Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğu 2 adet sıfır atık, 2 adet de katı atık toplama aracıyla filosunu güçlendirdi.

Yurthaber 29-03-24 08:18

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

IC grubu ilk halka arzını IC Enterra Yenilenebilir Enerji ile yapıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörüldüğü belirtildi. Şirketin talep toplayacağı tarihler de duyuruldu.

Finans 27-03-24 14:43

Mantar aramaya çıkmışlardı! Korkunç manzarayla karşılaştılar: Özel güvenlik görevlisi...

Denizli’de mantar toplamak için ormanlık alana giren iki vatandaş, tüfekle göğsünden vurulmuş erkek cesedi buldu. Hayatını kaybeden şahsın özel güvenlik görevlisi olduğu tespit edildi. Şahsın intihar ettiği değerlendirilirken kesin ölüm sebebinin otopsi sonrası netleşeceği belirtildi.

Haber 27-03-24 11:08

Keşfedilen ölümcül mantarın Türkiye’deki ilk kaydı Aydın’da yapıldı

Ölümcül zehirli mantar türlerinden olan Galerina Venenata’nın Türkiye’deki ilk tespiti, birçok mantar çeşidinin yetiştiği Aydın’da yapıldı.

Yurthaber 22-03-24 15:29

Çöp toplama arabasının içindeki küçük çocuğu sevdi! O anlar sosyal medyadan paylaşılınca gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadının çöp toplama arabasının ön cebindeki küçük çocuğun yanına giderek onu sevdiği anlar yer aldı. Küçük kızın genç kadına gülümseyerek tepki vermesi sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 21-03-24 13:24

Alerji testi nedir? Alerji testi nasıl yapılır, ne kadar sürer?

Alerji günümüzde birçok insanın karşılaştığı yaygın bir sağlık sorunudur ve vücudun bağışıklık sisteminin belirli maddelere aşırı tepki vermesiyle ortaya çıkar. Bu maddeler alerjenler olarak adlandırılır ve polen, ev tozu akarları, hayvan tüyleri, mantar sporları ve bazı gıdalar gibi çeşitli maddeler olabilir. Alerjik reaksiyonlar, hafif deri döküntüleri veya burun tıkanıklığı gibi hafif semptomlardan anafilaksi gibi yaşamı tehdit eden durumlara kadar değişebilir.

Haber 21-03-24 11:40

Geceleri uyku uyuyamıyorlar! Korkuları her geçen gün artıyor... Muhtar yıllar önce yaşanan olayı da anlattı

Sivas’ın Divriği ilçesinde bulunan Olukman köyü, köyün yamacında bulunan dev mantar kayaların tehdidi altında, köy sakinleri gece uyku uyuyamazken AFAD tarafından önleyici çalışma başlattı.

Haber 16-03-24 11:09

Tatil planı yapanlar dikkat 'Duyumlar aldık' diyerek açıkladı! 'Sezon öncesindeki 2 - 3 ay içerisinde...'

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli, 2024 turizm sezonu öncesi tatil planı yapacaklara uyarıda bulunarak, sahte site ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılıklara dikkat çekti. Bazı güvenilir sitelerin ve otel adreslerinin kopyalanarak dolandırıcıların oyunu haline geldiği belirten Başkan Deliveli, "Özellikle bu dönemde sezon öncesindeki 2,3 ay içerisinde kopya siteler adeta mantar gibi artıyor." dedi.

Haber 09-03-24 12:30

Sivas'ta devlet desteğiyle kurulan mantar üretim tesisi kadınlara istihdam sağlıyor

Sivas'ta, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK) hibe desteğiyle kurulan ve 10 kadının istihdam edildiği tesiste günlük yaklaşık 1 ton kültür mantarı üretiliyor.

Yurthaber 06-03-24 11:55

Lisede mide bulandıran görüntüler: Ayaklarına fındık ezmesi sürüp yalattılar... Tepkiler çığ gibi büyüyor!

ABD'nin Oklohoma eyaletinde bir lisede kaydedilen görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı. Sosyal medyada 50 milyondan fazla görüntülenme alan o anlarda lise öğrencilerinin, hayır amaçlı para toplama etkinliğinde farklı öğrencilerin ayaklarını yaladıkları görüldü... Mide bulandıran görüntüler anında viral olurken tepkiler çığ gibi büyüdü!

Trend 03-03-24 12:09

Balıkesir'de ilk! Hobisini gelire dönüştürdü, evinin bodrumunda üretiyor: Yurt dışından alıcılar var!

Balıkesir'de 5 yıl önce mantar üretimine merak salan İbrahim Burak Örs, evinin bodrumunda aslan yelesi mantarı üretimine başladı. Örs, Türkiye'deki piyasa değeri ise bin 200 TL ile 2 bin TL arasında değişirken, yurt dışında 35-60 dolar arasında talep gördüğünü belirtti.

Finans 28-02-24 14:56

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

Borsa İstanbul'da bir şirket daha halka arz oluyor. Mogan Enerji'nin talep toplama tarihleri 28 - 29 Şubat ve 1 Mart olarak açıklandı.

Finans 25-02-24 11:12

Balıkesir'de zeytin toplama işçileri hasadın bitimini Meci Şenliğiyle kutladı

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki zeytinliklerde 2023-2024 sezonu hasat döneminin sona ermesi dolayısıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen "Meci Şenliği" yapıldı.

Yurthaber 23-02-24 14:42

Oba Makarnacılık halka arzında talep toplama başladı

Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Oba Makarnacılık halka arzı, 22-23 Şubat 2024 tarihleri arasında bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek. yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı konuya ilişkin açıklamasında, "Halka arz öncesi de büyük yatırımlar yaptık. Halka arz gelirlerimizin yaklaşık yüzde 50'sini ürün çeşitlendirme, kapasite yatırımları ve enerji yatırımlarında değerlendiriyor olacağız" bilgisini paylaştı.

Finans 22-02-24 11:24

Biden'dan Putin ağır hakaret!

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco'daki bir bağış toplama etkinliğine katıldı. Biden, Rus devlet başkanı Vladimir Putin'e o.... çocuğu dedi.

Haber 22-02-24 11:06

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzında talep toplanacak tarihler belli oldu.

Finans 11-02-24 14:01

Muğla'da mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan kişi 30 gündür aranıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan kişinin bulunması için başlatılan arama çalışmaları 30 gündür sürüyor.

Yurthaber 29-01-24 13:34

Kanlıca mantarı kızartması tarifi: Kanlıca mantarı kızartması nasıl yapılır?

Türkiye’de birçok bölgede ve şehirde yetişen mantar türlerinden biri de Kanlıca mantarıdır. Kanlıca mantarı halk arasında birçok farklı isim ile anılır. Türk mutfağında yeri de olan bu mantarın sotesi, haşlaması ve kızartması da yapılır. Çok fazla yetiştiği için temin edilmesi de kolay bir mantar türü olan Kanlıca mantarını lokantalarda da bulabileceğiniz gibi evde kendi mutfağınızda da yapabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 22:04

Kanlıca mantarı sotesi tarifi: Kanlıca mantarı sotesi nasıl yapılır?

Özellikle sonbahar aylarında yetişen kanlıca mantarı, Türkiye’ye özgü mantarlar arasında yer alır. Kavurması, kızartması ve sotesi yapılarak sofralarda yerini alan kanlıca mantarı evde de kolaylıkla yapılabilir. İnsan sağlığına da oldukça faydalı olduğu bilinen bu mantar türü halk arasında farklı isimlerle de bilinir.

Yemek 24-01-24 21:57

Sakaryalı girişimci çift, devlet desteğiyle kurdukları tesiste yıllık 200 ton kültür mantarı üretiyor

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 22 yıl önce aile işletmesi olarak başladıkları mantar üretimini aldıkları devlet desteğiyle genişleten girişimci çift, yılda 200 ton ürünü iç piyasaya sunuyor.

Yurthaber 15-01-24 12:02

Kötü koku ihbarı, vahşeti ortaya çıkardı! İşyerindeki buzdolabında ceset bulundu

Maltepe’de atık toplama merkezindeki buzdolabında 15 yaşında yabancı uyruklu şahsa ait erkek cesedi bulundu. Olay, kötü koku gelmesi üzerine vatandaşların ihbarıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 09:59

Vajinada kaşıntı neden olur, nasıl geçer? Vajina kaşıntısı tehlikeli mi?

Kadınların en çok şikayet ettiği rahatsızlıkların başında gelen vajina kaşıntısının pek çok nedeni olabilir. Vajinal kaşıntıya, menopoz, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, mantar, kimyasallar ve bunun gibi pek çok sorun sebep olabilir. Günlük yaşam konforunu yok eden vajina kaşıntısı neden olur, nasıl geçer?

Kadin 13-01-24 21:29

Yer: Antalya: Türkiye'de ilk kez denendi, müşteriler resmen sıraya girdi! Porsiyonu 100 TL'den satılıyor

Antalya’nın Kumluca ilçesinde tavuk döner yapıp satan bir iş yeri, ilginç bir girişimde bulundu. Tavuk döner ustası Vedat Yavuzer, bölgede iklim şartlarına göre kasım, aralık ve ocak aylarında ormanda doğal olarak yetişen kanlıca mantarından döner yaptı. Türkiye’de ilk defa denenen ve porsiyonu 100 TL’den satılan mantar döner tüketiciler tarafından beğeniyle karşılandı. İşte detaylar...

Haber 10-01-24 19:37

Islak saçla yatağa mı giriyorsunuz? Zararlarını duyunca çok şaşıracaksınız

Islak saçla yatağa girmenin zararları, çoğumuzun farkında olmadığı fakat önemli bir konudur. Saçlarımızın ıslakken yatakla teması, saç derisinde ve genel saç sağlığında çeşitli sorunlara yol açabilir. Bu alışkanlık, saçın kırılmasına ve daha kolay hasar görmesine sebep olabilir. Ayrıca, ıslak saçla yatmak, saç derisindeki mantar ve bakteri oluşumunu artırabilir. Saçınızın sağlığı için ıslak saçla yatağa girmekten kaçınmak önemlidir.

Kadin 10-01-24 10:57

Söğüt'te mantar toplarken kaybolan vatandaş, jandarmanın parkasıyla ısındı

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Tuzaklı köyü yakınlarındaki ormanlık alanda mantar toplarken kaybolan ve jandarma timlerince bulunan vatandaş, tim komutanının verdiği parkayla ısındı.

Yurthaber 08-01-24 07:30

Muğla'da mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan kişi aranıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4 gün önce mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

Yurthaber 03-01-24 14:10

Mantar toplamaya gitti, 3 gündür haber alınamıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 3 gün önce mantar toplamaya Balan Dağı'na giden 65 yaşındaki İsa Çiftçi'den haber alınamıyor. Çiftçi için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Haber 02-01-24 20:20

Marmaris’te 4 gündür kayıp adam için arama çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 30 Aralıkta yakınları ile mantar toplamak için Balan Dağı’na gidip kaybolan İsa Çiftçi için bölgede arama çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 02-01-24 12:03

Her sene aynısını yapıyor! Ormandan toplayıp satıyor, aylık kazancı 90 bin lira…

Antalya’daki orman sahalarında her gün 4-5 saat çalışarak ayda yaklaşık 90 bin lira kazanıyor. Tarım ve hayvancılıkla geçimini sürdüren Halit Kaya her sezon başladığında ormanın yolunu tutarak günlük 30 ila 50 kilo arasında mantar topluyor.

Finans 28-12-23 07:47

Manisa'da mantar toplarken kaybolan kişi bulundu

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde mantar toplamak için girdiği ormanda kaybolan kişi bulundu.

Yurthaber 18-12-23 11:49

SUR TATİL EVLERİ GYO HALKA ARZ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? Sur Tatil Evleri GYOhalka arz ne zaman, kaç lot verir? SURGY hisse fiyatı

Sur Tatil Evleri GYO halka arz talep toplama tarihleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. SPK tarafından halka arzı onaylanan Sur Tatil Evleri GYO, borsayı yakından takip eden vatandaşların gündeminde yer aldı. SURGY için 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanıyor. İşte Sur Tatil Evleri GYO halka arz talep toplama tarihleri ve detaylar...

Finans 08-12-23 11:55

KUZEY BORU HALKA ARZ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? Kuzey Boru halka arz ne zaman, kaç lot verir? KBORU hisse fiyatı

Kuzey Boru halka arz talep toplama tarihleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. SPK tarafından halka arzı onaylanan Kuzey Boru (KBORU), borsayı yakından takip eden vatandaşların gündeminde yer aldı. Borsa İstanbul'da işlem görecek olan Kuzey Boru halka arzı 24.000.000 TL nominal değerli payları, 36,20 TL sabit fiyattan satışa sunulacak.

Finans 08-12-23 11:54

Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında talep toplama başladı

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında talep toplama başladı. Ziraat Yatırım Menkul Değerler AŞ liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler AŞ eş liderliğinde gerçekleştirilen halka arzda, bugün ve yarın 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak.

Finans 07-12-23 13:52

Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık: Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 30 yılı aşkın tecrübemizle sermaye piyasalarına adım atıyoruz dedi.

Finans 06-12-23 15:17

CATES kaç lot verdi, ne zaman açıklanır? CATES HALKA ARZ piyasada ne zaman işlem görecek? Halka arz takvimi

Çates Elektrik Üretim A.Ş. halka arzı hafta içi gerçekleşti. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ve halka arz onayı alan Çates Elektrik Üretim A.Ş.'nin talep toplama işlemleri 30 Kasım-1 Aralık'ta yapıldı. Merakla beklenen halka arz, sermaye artırımı ve eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleşti. Cates halka arz Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Cates halka arz ne zaman işlem görecek? Cates halka arz kaç lot verdi? İşte CATES halka arz takvimi...

Finans 02-12-23 12:43

FEXO Token 1 Aralık’ta satışa çıkıyor

FEXO Token’da arz detayları netleşti. FEXO Token, kilitli ve kilitsiz olmak üzere iki farklı fazda satışa sunulacak. 1-3 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek kilitli token arzında fiyat 0,0075 dolar, 4-6 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek kilitsiz token arzında ise fiyat 0,0095 dolar olacak. Kripto para borsası Fexobit üzerinden, talep toplama yöntemiyle gerçekleşecek arzın ardından, 8 Aralık'ta listelenecek.

Finans 30-11-23 11:49

Strep A nedir, belirtileri nelerdir? Strep A virüsü tehlikeli mi?

Enfeksiyonlar insan vücuduna zarar veren mikroorganizmaların neden olduğu bir dizi sağlık sorununu tanımlar. Bu mikroorganizmalar genellikle bakteri, virüs, mantar veya parazit türlerini içerir. İnsanlar günlük yaşamlarında çeşitli mikroplarla karşılaşabilirler, ancak genellikle bağışıklık sistemleri bu mikroplarla başa çıkmak için etkilidir. Ancak bazı durumlarda mikroorganizmalar bağışıklık sistemini aşabilir ve enfeksiyonlara yol açabilir.

Haber 23-11-23 17:11

Vajinal mantar neden olur, nasıl geçer? Vajinadaki mantara ne iyi gelir?

Vajinal mantar enfeksiyonu kadınların üreme sistemini etkileyebilen yaygın bir sorundur. Genellikle Candida albicans adlı bir mantar türünün aşırı büyümesi sonucu ortaya çıkan bu enfeksiyon, kaşıntı, yanma, vajinal akıntı ve ilişki sırasında ağrı gibi rahatsız edici semptomlara neden olabilir. Kadınların büyük bir çoğunluğu hayatlarının belirli dönemlerinde vajinal mantar enfeksiyonu ile karşılaşabilirler.

Haber 22-11-23 00:29

Vatandaşlar tedirgin! 'Ayı sürüsü bir anda karşıma çıktı'

Zonguldak'ta aç kalan ayılar köylere inerek vatandaşları tedirgin ediyor. Muhtar, 'Her akşam köyün etrafında tur atıyorum. Bir anda ayı sürüsü karşıma çıktı, vatandaşlar korkudan mantar toplamaya gidemiyorlar' diye konuştu.

Haber 17-11-23 23:07

Mantar toplarken gök taşı buldu

Muş’ta çiftçilik yapan bir vatandaş, mantar toplamak için çıktığı araziden irili ufaklı yaklaşık 20 adet gök taşı topladı.

Yurthaber 15-11-23 08:02

Fatih'te akılalmaz hırsızlık! '2.5 milyon liralık zararımız var'

Fatih'te bir iş hanına giren iki kişi, güvenlik kameralarını kırıp içerideki iş yerlerinden piyasa değeri yaklaşık 2 buçuk milyon lira olan, döviz, tesbih, altın, gümüş gibi değerli eşyaları alarak kayıplara karıştı. İş hanında dükkanı olan Doğuş Yayla, "Gece 23.45 civarında hana hırsızlar girmiş. Handaki hemen hemen bütün dükkanları patlatmışlar. Bizim zararımız toplam 800 bin ila 1 milyon lira civarında. Han olarak da toplama 2 buçuk milyon lira zararımız var." diye konuştu.

Haber 12-11-23 18:28

1000 Holding halka arz ne zaman, kaç lot verir? 1000 Yatırımlar Holding katılım endeksine uygun mu? Halka arz takvimi

1000 Holding halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ve halka arz onayı alan 1000 Yatırımlar Holding 'in talep toplama tarihleri araştırılıyor. Merakla beklenen halka arz, sermaye artırımı ve eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilecek. 1000 Holding halka arz Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, 1000 Holding halka arz ne zaman, kaç lot verir? 1000 Yatırımlar Holding katılım endeksine uygun mu? Halka arz takvimi

Finans 11-11-23 17:03

Agrotech Yüksek Teknoloji (AGROT) halka arz ne zaman, tarihleri belli mi? Agrotech hisse ne kadar, kaç lot verir? Halka arz detayları

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ve halka arz onayı alan Agrotech Yüksek Teknoloji'nin talep toplama tarihleri araştırılıyor. Merakla beklenen halka arz, sermaye artırımı ve eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilecek. Agrotech halka arz Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman, tarihleri belli mi? Agrotech hisse ne kadar, kaç lot verir? Halka arz detayları

Finans 11-11-23 00:02