Maqbool Butt Haberleri

Meksika'da düğün hazırlığı yaparken kazada ölen Arzu'nun annesi: Gelinliğini istiyorum

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan, grafik tasarımcı Arzu Nena Butt ile Fransız vatandaşı nişanlısı Swann Nagat, Meksika'da düğün hazırlıkları yaparken geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitirdi. Cenazenin Türkiye'ye gönderilmesi için istenen 6 bin dolara yakın masrafı karşılayamayan ailenin yardım çağrısına Kuşadası Belediyesi yanıt verdi. Öte yandan Kızını kaybetmenin acısını yaşayan Fatma Yetik "Gelinliğinin bana gönderilmesini istiyorum. Ondan hatıra sadece bu eşyaları kaldı'' dedi.

Haber 2021-07-03 17:50:49

Azad Keşmir'in kalbi Türk camisi çevresinde atıyor

2005 depreminde yüzde 50'si yıkılan Azad Keşmir'in başkenti Muzafferabad'daki Türk camisi, kentin sembollerinden biri - Türkiye'nin inşa ettiği kompleks içinde hükümet binalarının ve okulların da bulunduğu 53 yapı yer alıyor - Keşmirli siyasetçi Tarık Mahmud Butt: - "Caminin renginin kırmızı olmasını istedik. Bu renk bizim Türklerle kan bağımızı sembolize ediyor. Erdoğan açılışın ardından buraya bir ağaç dikti. Bugün büyük bir ağaç haline geldi. Bu ağaç da bize Erdoğan'ın zor zamanlarımızda Keşmir'e olan sevgisi ve yardımını hatırlatıyor"

Haber 2019-11-18 11:43:42

Kalça Estetiği - Brazilian Butt Lift (BBL) nedir? Kalça estetiği kimler için uygun?

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dr. Muba (Op. Dr. Mbaraka Ljohiy), Brazilian Butt Lift ile kalça estetiğini sizler için anlattı.

Trend 2019-04-16 09:20:11

Kadınlar, balon kalçalar için ölümü göze alıyorlar! Peki değer mi?

Üç çocuk annesi bir İngiliz, Brezilya tipi kalça kaldırma (Brazilian butt lift - BBL) ameliyatı olmak için gittiği Türkiye'de kalp krizi geçirdi. Peki bu estetik operasyon son dönemde neden popülerleşti ve bunun için bıçak altına yatmak tehlikeli mi?

Kadin 2018-09-05 15:07:36

Brezilya tipi kalça kaldırma ameliyatı riske değer mi?

Üç çocuk annesi bir İngiliz, Brezilya tipi kalça kaldırma (Brazilian butt lift - BBL) ameliyatı olmak için gittiği Türkiye'de kalp krizi geçirdi. Peki bu estetik operasyon son dönemde neden popülerleşti ve bunun için bıçak altına yatmak tehlikeli mi?

Haber 05-09-18 06:05

Brezilya poposu hakkında bilmeniz gerekenler

Son dönemin en çok dikkat çeken estetik operasyonlarından biri olan brazilian butt lift ameliyatı ile; kadınlar hayal etmiş oldukları dik, biçimli ve hatları belirgin bir kalçaya sahip olmaktadırlar…

Kadin 09-02-18 09:48

Londra saldırganlarının kimliği açıklandı! Dikkat çeken detay

İngiltere'de Londra Emniyeti, 3 Haziran Cumartesi günü Londra'nın merkezinde düzenlenen 2 terör saldırısıyla ilgili 3 kişiden 2'sinin isimlerini açıkladı. Önceki gün gece saatlerine önce araçlarını sivillerin üzerine sürüp, ardından bıçaklı saldırı gerçekleştiren 3 saldırgandan 2'sinin, 27 yaşındaki Pakistan uyruklu Khuram Shazad Butt ve Libya ya da Fas asıllı Rachid Redouane olduğunu belirtti.

Haber 05-06-17 20:49

Dünyaca Ünlü Bilim İnsanı Prof. Dr. Butt’tan Adü Rektörü Bircan’a Ziyaret

Dünyaca ünlü bilim insanı Prof. Dr. Tariq M. Butt, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof....

Yurthaber 11-04-16 14:26

Suudi Arabistan'da değişim rüzgarı

Muhafazakar tutumu ve hızlı değişimlere kapalılığı ile tanınan Suudi Arabistan'da son haftalarda sıradışı bir hava esiyor. Orta Doğu analisti Gerald Butt, ülkedeki değişimi BBC için kaleme aldı.

Haber 30-04-15 15:45

Araplar: Uzlaşmamakta uzlaşan halk

Ortadoğu Uzmanı Gerald Butt, sömürge sonrası dönemde Fas'tan Körfez ülkelerine birlik hayali kuran Araplar'ın, bugün mezhepten ideolojiye birçok alanda bölünmüş haline nasıl geldiğini yazdı.

Haber 25-03-14 18:00

Bin Ladin mi? O da kim?

Pakistan Amerikan güçlerinin geçen yıl Usame bin Ladin'i bulup öldürdüğü binaları yıkıyor. BBC muhabiri Alim Maqbool olayın çevrede yaşayanlar üzerindeki etkisini irdeliyor.

Haber 02-03-12 13:17

Hippi imamın sıra dışı hikayesi

40 yıl önce genç bir hipi olarak Pakistan'a giden ve Paştun aşiretlerle yaşayan John Butt, Afganistan'da barışçıl İslam mücadelesi veriyor.

Haber 24-01-11 15:50

Pakistan'dan tekstilde ortaklık teklifi

Pakistan Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Sheikh Maqbool Ahmet ile 15 kişilik heyet Bursa'da incelemelerde bulundu. Heyet, Türkiye'nin kotaların kalkacağı bir dönem öncesinde, Pakistan ile işbirliği yapmasını, ucuz işgücü ve hammadde imkanlarını değerlendirmesini istedi.

Haber 02-06-04 13:03

Pakistan'dan yeni nükleer santraller

Pakistan Atom Enerji Komisyonu üyesi Pervez Butt, 2 yeni nükleer santralın gelecek yıldan itibaren yapımına başlanacağını açıkladı. Butt, yapılması planlanan 2 yeni santralın Pakistan'ın Karaçi bölgesinin güneyindeki Pencap eyaletindeki Chashma bölgesinde yapılacağını ve Pakistan'ın uzun zamandır ihtiyacını duyduğu enerji ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacağını açıkladı.

Haber 03-09-02 13:33