Marc Lepine Haberleri

Canlı yayında gergin anlar! Eski İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon'un ifadeleri spikeri çileden çıkarttı... Gülmeyin diyerek tepki gösterdi

Hamas ve İsrail arasında devam eden savaş günlerdir şiddetini arttırıyor. Binlerce kişinin ölümüne neden olan çatışmayı dünya yakından takip ediyor. Eski İsrail Dışişleri Bakanı Yardımcısı Danny Ayalon, El-Cezire spikeri Marc Lamont Hill'in canlı yayın konuğu oldu ve son durumu değerlendirdi. Canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Trend 2023-10-14 10:04:48

Zor günler geride kaldı! Bella Hadid sosyal medyayı sallayan kampanya ile döndü

Sağlık sorunları yaşadığı için modelliğe bir süre ara vererek tedavi olan Bella Hadid işine döndü. Model Marc Jacobs'un yeni kampanyasında robotu andıran pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2023-09-12 13:38:23

Trabzonspor'dan ayrılan Marc Bartra'nın transferini Türk dizisiyle duyurdular!

Trabzonspor'a geçtiğimiz sezon imza atan Marc Bartra, bordo - mavili takımla sözleşmesini feshetmişti. İspanyol savunma oyuncusunun yeni takımı Real Betis oldu. La Liga ekibine geri dönen deneyimli futbolcunun transferi, Türk dizisi Kara Sevda ile duyuruldu.

Spor 2023-07-25 09:10:49

Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Marc Bartra'nın sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor'da Marc Bartra'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Spor 2023-07-11 17:35:15

Futbolcu Marc Bartra'nın model sevgilisi Jessica Goicoechea minicik bikinisiyle olay oldu

Model Jessica Goicoechea tatil pozlarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Futbolcu Marc Bartra ile yaşadığı aşkla da tanınan model neredeyse yok gibi olan bikinisiyle verdiği pozlarla olay oldu.

Magazin 08-06-23 13:44

Trabzonspor'un İspanyol savunma oyuncusu Marc Bartra'nın sevgilisinden çırılçıplak poz! 'Bikini nerede?'

Trabzonspor'un başarılı savunmacısı Marc Bartra ile birliktelik yaşayan İspanyol model Jessica Goicoechea çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü model paylaşımında tamamen çıplak poz verirken, bu paylaşım kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 26-05-23 20:55

Cinsel organının boyutunu açıklayınca dikkatleri üzerine çekmişti! “41 cm olmasını zorlayacağım”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşan 33 yaşındaki Marc Rocke isimli bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle dikkat çektiğini söyleyerke dışarı çıkma konusunda zorluk yaşadığını dile getirmişti. Kıyafetleriyle kapatmasına rağmen insanların meraklı gözlerine maruz kaldığını dile getirerek gündem olan Rocke 35 cm uzunluğundaki penisini yeniden bir prosedürle daha büyük hale getirmek istediğini söyledi.

Trend 13-05-23 14:06

Cinsel organ boyutu herkesi şaşkına çeviriyor! “Penisim o kadar büyük ki dışarı bile çıkamıyorum”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 33 yaşındaki Marc Rocke isimli bir adam cinsel organının uzunluğundan rahatsızlık duyduğu için iki deneysel ameliyat geçirdiğini iddia etti. Penisini büyütmek için geçirdiği ameliyatlarının sonrasında cinsel organının boyutunun 35 cm’e ulaştığını dile getiren adam şimdilerde ise herkesin dikkatini çektiği için rahat bir şekilde hareket edememekten şikayetçi.

Trend 09-05-23 14:13

Model Jessica Goicoechea bikini üstünü çıkardı! Marc Bartra'dan bomba yorum

Model Jessica Goicoechea, Maldivler tatilinde tanga bikinisiyle üstsüz poz verdi. Güzel isim önce bikinisiyle pozunu paylaştı sonra bikini üstünü çıkardı. Marc Bartra ise pozlara bomba bir yorumda bulundu.

Magazin 04-04-23 07:50

Trabzonspor'un yıldızı Marc Bartra'nın eski eşi bakın kim çıktı! Meğer eşi de ünlüymüş

Trabzonspor'un yıldızı Marc Bartra gündem oldu. "Marc Bartra Trabzonspor'dan ayrılacak" iddialarının ardından açıklama yapmak durumunda kalan ünlü futbolcu, o haberleri yalanladı. Trabzonspor'un yıldızı Marc Bartra futbol kariyeri kadar çalkantılı aşk hayatıyla da dikkat çekiyor. Meğer, başarılı futbolcu Marc Bartra'nın eski eşi de kendisi gibi ünlüymüş. Melissa Jimenez güzelliğiyle görenleri mest ediyor.

Magazin 14-03-23 15:12

Irina Shayk sadece platform topuk ayakkabı giydi! Pozları olay oldu

Lüks moda markalarının aranan yüzü Rus model Irina Shayk, yeni İlkbahar 2023 Marc Jacobs kampanyasında çıplak poz verirken hayal gücüne çok az şey bıraktı. Model yalnızca bir çift ayakkabı giydi.

Magazin 28-02-23 14:59

Emily Ratajkowski imaj değişikliği yaptı! Şeffaf üstü yeni saçlarının önüne geçti

Model Emily Ratajkowski, kendine özgü uzun, esmer buklelerine veda etti. Saçlarını kısacık kestiren güzel model Marc Jacobs defilesine şeffaf tarzıyla katıldı. Emily Ratajkowski'nin sütyensiz hali saçlarının önüne geçti.

Magazin 03-02-23 11:06

Ünlü çocuğu olması işe yaramadı! Madonna'nın kızı Lourdes Leon Marc Jacobs defilesine alınmadı... Bomba anlar

Madonna'nın kızı Lourdes Leon geçtiğimiz gece şoku yaşadı. Ünlü yakını olması hiçbir işe yaramayan Leon, New York'taki Marc Jacobs gösterisine tam kapılar kapandıktan sonra gelince içeri alınmadı.

Magazin 03-02-23 10:39

Son dakika: Marc Bartra'nın ağzından kan boşaldı! Apar topar hastaneye kaldırıldı...

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Marc Bartra, Konyaspor maçından sonra hastaneye kaldırıldı. Maçta girdiği bir pozisyonda suratına tekme yiyen tecrübeli stoper sağlık görevlilerin müdahalesi sonrası saha kenarına geldi. Ağzından kan gelen Marc Bartra'nın o anları kameralara yansıdı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan teknik direktörü Abdullah Avcı, Marc Bartra'nın hastaneye kaldırıldığını ve baş dönmesi sorunu yaşadığını belirtti.

Spor 06-11-22 23:24

Zehir zemberek açıklama! ''Hastaneye gitti''

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-2 sona eren Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Takımını eleştiren Abdullah Avcı, maçta sakatlanan Marc Bartra'nın hastaneye gittiğini söyledi.

Spor 06-11-22 22:46

Düğün gününde büyük sürpriz! Gelin bir anda davetlilerin önünde doğuma başlayınca... “Çifte kutlama yapacağız”

Nicole ve Marc çifti, kızlarının doğumundan önce evlenmeye karar verdi ancak düğün günlerinde hayatlarının en büyük sürpriziyle karşılaştılar. Düğünde davetlilerin ortasında doğum sancısı tutan gelin apar topar hastaneye götürüldü. Düğün davetlilerin küçük bir kısmının katılımıyla hastanede tamamlandı.

Trend 29-10-22 08:27

Game of Thrones yıldızı Lena Headey ile Ozark yıldızı Marc Menchaca evlendi

Game of Thrones'un İngiliz yıldızı Lena Headey ile Ozark'ın Amerikalı aktörü Marc Menchaca, İtalya'da gizli bir törenle evlendi.

Magazin 10-10-22 14:22

Son dakika: Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında 2-0'dan geri döndü! 90+8'de Bartra attı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Gaziantep FK, Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Gaziantep FK, müsabakanın ilk 10 dakikasında bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Bordo - mavililer ise 14. ve 42. dakikalarda attığı gollerle 2-2'lik beraberliği yakaladı. Trabzonspor, 90+8. dakikada Marc Bartra'nın golüyle 3-2'lik üstünlük sağladı ve maç böyle tamamlandı. İşte detaylar...

Spor 18-09-22 19:07

Trabzonspor-Kızılyıldız maçının ardından

Trabzonspor'un defans oyuncusu Vitor Hugo: "Rakibimize çok fazla fırsat vermeden kendi oyunumuzu deklare ederek, taraftarımızın önünde gayet moralli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum." - Bordo-mavili futbolcu Marc Bartra: "Takımın bugün iyi bir oyun ortaya koyduğunu düşünüyorum."

Yurthaber 16-09-22 00:27

Trabzonspor-Galatasaray maçının ardından

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira: "Oynamak istediğimiz şeyi oynayabildik. Tabii ki 1 puan kazandık ama 1 puan da bizim için önemliydi" - Trabzonsporlu futbolcu Marc Bartra: "Maça çıkmadan önce kolay olmayacağını biliyorduk. Hedefimiz 3 puan almaktı, taraftarlarımızı daha mutlu etmek isterdik"

Yurthaber 29-08-22 01:35

Marc Bartra: ''Galatasaray iyi bir takım''

Trabzonspor'da yeni transfer Marc Bartra, Galatasaray ile 0-0 kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bartra, "Atmosfer harikaydı. Taraftarımız sürekli yanımızda. Eksiklerimi geliştirerek, taraftarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Spor 29-08-22 00:20

Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesinde taraftar sahaya daldı, yeni transfere koştu! Marc Bartra'dan büyük jest...

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Bordo - mavililer ile sarı - kırmızılılar; Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde kozlarını paylaşırken, maç öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Sahaya atlayan bir Trabzonspor taraftarı, yeni transfer Marc Bartra ile fotoğraf çektirmek istedi. O anlar kameralara yansıdı.

Spor 28-08-22 21:51

Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Kopenhag Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kopenhag Trabzonspor maçı için heyecan dorukta Bordo Mavili temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Danimarka ekibi ile kozlarını paylaşacak. Maç kadrosuna yeni transferler Enis Bardhi ve Marc Bartra da dahil edildi. Futbolseverler internette "Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?", "Kopenhag Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Parken Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya ilişkin detaylar...

Spor 15-08-22 14:12

Trabzonspor, Kopenhag karşısında avantaj arıyor

Bordo-mavili ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag takımı ile karşılaşacak - Yeni transferler Enis Bardhi ve Marc Bartra, Danimarka kafilesine dahil edildi

Yurthaber 15-08-22 11:46

Trabzonspor, Marc Bartra ile anlaştığını açıkladı

Bordo-mavili kulüp, 3 yıllık anlaşmaya vardığı oyuncunun bonservisi için Real Betis Kulübü'ne 1 milyon 250 bin avro ödeyecek

Yurthaber 15-08-22 00:51

Bir dönem Barcelona forması giyen Marc Bartra Trabzonspor'da! KAP'a bildirildi...

Trabzonspor, Real Betis forması giyen Marc Bartra’yı resmi sözleşmeyi imzalatmak için Trabzon’a getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında FC Kopenhag ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor, Real Betis’te oynayan Marc Bartra’yı transfer etti. Bordo-mavililer yıldız oyuncunun transferini KAP'a bildirdi.

Spor 15-08-22 00:30

Trabzonspor'un yeni transferi Marc Bartra'nın eşi Melissa Jimenez'den cesur pozlar! Instagram alev aldı

Trabzonspor, Real Betis'te oynayan Marc Bartra’yı sözleşme imzalatmak için getirdi. Trabzonspor'un son detayları görüşüp sağlık kontrolünden geçireceği Marc Bartra'nın eşi Melissa Jimenez de ülkesinin tanınan isimlerinden. Güzelliğiyle dikkat çeken Melissa Jimenez spor muhabiri. Sosyal medya hesabını aktif kullanan 35 yaşındaki deneyimli gazeteci paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. İşte Marc Bartra'nın eşi Melissa Jimenez'in dikkat çeken pozları...

Magazin 14-08-22 21:21

Trabzonspor'un gündemindeki Bartra, İspanyol basınında ana konu oldu

Real Betis teknik direktörü Manuel Pellegrini, Marc Bartra'nın ayrılışını doğruladı

Haber 14-08-22 14:18

SON DAKİKA: Trabzonspor'un yeni transferi Bartra'nın geliş saati belli oldu!

Son dakika spor haberi... Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılmaya hak kazanan Karadeniz ekibi Trabzonspor transferlerine devam ediyor. Bordo-Mavili ekip, son olarak prensip anlaşmasına vardığı 31 yaşındaki savunma oyuncusu Marc Bartra'yı kente getirmeye hazırlanıyor. Fırtına'nın yeni transferinin Trabzon'a geleceği saat de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 14-08-22 11:43

Hyundai robotlar için 400 milyon dolar harcayacak

Boston Dynamics'in kurucusu Marc Raibert tarafından yönetilecek yeni enstitü yapay zeka ve robotik araştırmaları ile ilgili yazılım ve donanım mühendisliğinde de etkinliğini artıracak

Yurthaber 12-08-22 20:55

Ölüm yolculuğuna para istediler! Defin masrafları için peşin istiyoruz

Fransa'da Saint-Gervais Belediye Başkanı Jean-Marc Peillex, ilginç bir öneriyle gündeme geldi. Alpler'in en yüksek dağı olan Mont-Blanc'ya giden Gouter geçidine ilişkin açıklama yapan Peillex, tehlikeye rağmen bu geçidi kullanmak isteyen dağcılardan 15 bin avro depozito alınması önerisinde bulundu.

Haber 05-08-22 21:05

Peugeot 9x8, bugün ilk resmi yarışına çıkıyor

Stellantis Motorsport Direktörü Jean Marc Finot: - "Peugeot 9x8'in ilk yarışı, misyonumuzun ilk aşamasının doruk noktasını oluşturuyor"

Yurthaber 10-07-22 10:47

Marc Kalman sokak ortasında Bella Hadid'in dudaklarına yapıştı

Son dönemin en çok aranan modellerinden Bella Hadid ve sevgilisinin aşk pozu sosyal medyayı salladı. Marc Kalman ile Bella Hadid New York sokaklarında aşka geldi.

Magazin 04-07-22 11:43

Abla-kardeş çıplak pozları olay olmuştu! Gigi Hadid ve Bella Hadid'in podyum tarzları sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü model kardeşler Bella ve Gigi Hadid bir çanta markası için verdikleri çıplak pozlarla gündemde uzun süre kalmıştı. Abla kardeş bu sefer de New York'ta gerçekleşen Marc Jacobs defilesinde ilginç tarzlarıyla dikkat çekti. Bella Hadid ve Gigi Hadid'in tarzları dalga konusu oldu.

Magazin 28-06-22 17:50

Barcelona'nın yıldızını görenler inanamadı! Göğüslerini tuttu ve...

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Barcelona'nın başarılı kalecisi Marc Andre ter Stegen ile eşi Dani ter Stegen ile yaptığı tatilde birlikte verdikleri poz, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Deneyimli kalecinin özellikle aldığı kilolar dikkat çekti.

Spor 18-06-22 20:34

Marc Anthony ve 30 yaş küçük nişanlısı Nadia Ferreira yatta aşka geldi

Jennifer Lopez'in eski eşi ve ikiz çocuklarının babası şarkıcı Marc Anthony kendisinden 30 yaş küçük Nadia Ferreira ile nişanlanınca gündem oldu. Geçtiğimiz yılın kainat ikinci güzeli Nadia Ferreira ve Marc Anthony tatilde yakalandı.

Magazin 17-05-22 12:37

Marc Anthony 30 yaş küçük sevgilisiyle nişanlandı

Jennifer Lopez'in eski eşi ve ikiz çocuklarının babası şarkıcı Marc Anthony (53), bir süredir birlikte olduğu Paraguaylı model Nadia Ferreira (23) ile nişanlandı.

Magazin 14-05-22 14:24

Sapkınlıkta son nokta! Cesetleri yağmaladı

İngiltere’nin Kuzey Devon kentinde bulunan Barnstaple şehrinde meydana gelen olayda, Marc Grriffin isimli adam Padfields Cenaze Hizmetleri’de bulunan cenaze salonuna girdi ve ölülerin çekmecelerini, dolaplarını ve kişisel eşyalarını karıştırıp hırsızlık yaptı. Griffin şimdi hırsızlık suçlarından hapiste.

Trend 19-04-22 11:28

'Sınır aşan cinsel davranış' nedeniyle Ajax'tan kovulan Overmars, Royal Antwerp'in yeni teknik direktörü oldu

Hollanda'nın Ajax takımında kadın çalışanlara uygunsuz mesaj ve fotoğraflar gönderdiği için 1,5 ay önce görevine son verilen eski futbol şubesi sorumlusu Marc Overmars, Belçika 1. Ligi (Pro Leuge) ekiplerinden Royal Antwerp'in yeni teknik direktörü oldu.

Haber 22-03-22 07:38

Bella Hadid göğüslerini bakın nasıl kapadı! İddialı tasarım

Marc Jacobs tasarımlarını üzerinde taşıyan model Bella Hadid pozlarıyla dikkat çekti. Podyum öncesinde hazırlık sürecini paylaşan modelin üzerindeki taşıdığı ilginç tasarım olay oldu.

Magazin 20-02-22 14:40

Son dakika: Galatasaray'da beklenmedik olay! Dünya devinin başına geçiyor... Luis Campos adım adım Ajax'a!

Son dakika Galatasaray haberleri: Fatih Terim'in ayrılığı sonrası başkan Burak Elmas'ın özel projesiyle takımın başına sportif danışman olarak getirilen Luis Campos daha teri soğumadan takımdan ayrılabilir... Dünyanın en köklü kulüpleri arasında olan Ajax'ta yaşanan taciz skandalı sonrası sportif direktör Marc Overmans'ın görevine son verilmişti. Bu olayın ardından Hollanda devi Luis Campos'a gözünü dikti. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 15-02-22 23:26

Hastalığı nedeniyle bez takmak zorunda kalan adam aşkı bulma konusunda zorluk yaşadığını söyledi

Marc Spaganuolo tıbbi bir durum nedeniyle yetişkin bezleri giymek zorunda. Flört etmeyi ve aşkı bulmayı zorlaştırsa da sonunda bundan artık utanmadığını söyledi.

Trend 22-01-22 15:19

Arka Sokaklar'da Galatasaraylı Marc Gonzalo'yu görenler hayrete düştü! Üstelik bu rol aldığı tek Türk dizisi de değil!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in yardımcılarından Marc Gonzalo'nun yıllar evvel Mehmet Ali Erbil'in programına katılması ve Beşiktaşlı olduğunu söylemesi olay oldu. Sarı-kırmızılı taraftarların tepkileri üzerine görevinden alınan Gonzalo'nun Türk dizilerinde rol aldığı görüntüler de ortaya çıktı. Marc Gonzalo yıllar önce Arka Sokaklar ve Sensiz Yaşayamam gibi dizilerde boy göstermiş. İşte haberin detayları...

Spor 13-01-22 18:30

Galatasaray'da Domenec Torrent'in yardımcısı Marc Gonzalo'ya tepki yağıyor! Fenerbahçe forması giyip 'Beşiktaşlıyım' demişti..

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası göreve getirilen Domenec Torrent ilk idmanına bugün çıktı. Burak Elmas'ın göreve getirdiği İspanyol çalıştırıcı görevine hızlı başladı. Güne çift antrenman koyan Domenec Torrent, Sarı-Kırmızılı ekibe 4 yardımcısıyla birlikte geldi. Domenec Torrent'in yardımcıları arasında yer alan Marc Gonzalo sosyal medyada olay oldu. Bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in programına katılan Gonzalo, Beşiktaşlı olduğunu söylemesi ortalığı karıştırdı.

Spor 13-01-22 13:30

Emmy ödüllü yönetmen Jean-Marc Vallee hayatını kaybetti

Emmy ödüllü yönetmen Jean-Marc Vallee, 58 yaşında yaşamını yitirdi. 2013 yılında çektiği Dallas Buyers Club filmiyle çok sayıda Oscar adaylığı elde eden yönetmenin ölüm sebebi açıklanmadı.

Magazin 27-12-21 13:56

Fransa'da Aşırı Sağcı Zouaves Örgütü Lideri Yakalandı

Fransa'da aşırı sağcı aday Eric Zemmour'un mitinginde, SOS Racisme militanlarına saldıran neo Nazi örgüt Zouaves Paris'in şefi Marc de Cacqueray-Valménier gözaltına alındı.

Haber 15-12-21 13:00

“F-16 Konusunda Tahmin İçin Henüz Erken”

ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi Marc Grossman Türkiye'nin F-16 talebini VOA Türkçe’ye değerlendirdi. “ABD Kongresi’nin bu süreçte önemli rolü olduğunun anlaşılması önemli. Şu aşamada tahminde bulunmak için henüz erken” dedi

Haber 18-11-21 00:40

EKOTÜRK Stüdyo VOA 17 Kasım

Başkan Joe Biden Michigan’da elektrikli araçların üretildiği bir tesisi ziyaret ediyor. Biden altyapı paketinde elektr;kli araçlar ve ekonomiyle ilgili önemli mesajlar verecek. Washington’ı ziyaret eden Milli Savunma Bakanlığı heyetinin temaslarının ayrıntıları netleşti. Pentagon, Türkiye’nin askeri modernizasyon ihtiyaçlarına vurgu yaptı. ABD’nin eski Türkiye Büyükelçisi Marc Grossman VOA Türkçe’ye hangi mesajları verdi? AB Dışişleri ve Savunma Bakanlarına sunulan AB Savunma Stratejisi...

Haber 17-11-21 23:48

yıldızları La Casa de Papel'in final bölümünde rol aldılar

Netflix dizisi La Casa de Papel'in final bölümünde ormula 1 pilotu Carlos Sainz Jr. ve MotoGP pilotu Marc Marquez rol aldılar.

Magazin 09-11-21 15:41