Maria Sol Perez Haberleri

Galatasaray transferlere erken başladı! Berkay Yılmaz transferinde iş imzaya kaldı

Yeni sezon hazırlıkları için kolları şimdiden sıvayan Galatasaray bir transferde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar 19 yaşındaki sol bek Berkay Yılmaz ile büyük oranda anlaştı. İşte detaylar...

Spor 2024-03-29 10:30:57

Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli yapıldı! Yaşadığı belirtileri anlatınca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sol Atriyal İzomerizm ile birlikte Atriyoventriküler Septal Defekt ile doğan Cecilia-Joy Adamou isimli genç bir kadın sağlık yolculuğunu TikTok'tan paylaşınca kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli aldıktan sonra yaşadığı yan etkilerden bahsedince TikTok'ta viral olmayı başaran Adamou, yayınladığı videosunda göğsünde kalp atışlarını gösterdi.

Trend 2024-03-26 14:17:28

Dünyaca ünlü yıldız Angel Di Maria uyuşturucu kartelinin hedefinde! Şehre dönerse, öldürürüz

Yıllarca Real Madrid forması altında harikalar yaratan ve Arjantin milli takımının da en önemli parçalarından biri olan Angel Di Maria, bugünlerde uyuşturucu kartelinin hedefinde. Memleketi Rosario'daki kartel Di Maria ve ailesini ölümle tehdit ediyor. Şu sıralarda Benfica formasını terleten Di Maria'nın evine kartel bir not bıraktı. Notta yer alan ifadeler dehşete düşürdü.

Spor 2024-03-26 11:32:41

Rusya’dan ABD’nin ‘DEAŞ’ açıklamasına çok sert yanıt! 'Belki Kennedy’i de DEAŞ öldürmüştür'

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen terör saldırısı tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. 137 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. ABD istihbaratı da DEAŞ’ın saldırıyı düzenlediğini ifade etti. Rusya'dan ABD'nin bu açıklamasına çok sert yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, “Keşke kendi Başkanları Kennedy'nin suikastını da bu kadar kısa sürede çözebilselerdi. Belki onu da DEAŞ yapmıştır?” dedi.

Haber 2024-03-24 16:59:46

Depremde ampute olan kadın, kendisiyle aynı kaderi paylaşan fizyoterapistle ilk adımını attı

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, enkazdan 3 gün sonra kurtarılan ve sol kolu ile sol bacağını kaybeden kadın, kendisiyle aynı kaderi paylaşan fizyoterapistin desteğiyle ilk adımlarını atmaya başladı.

Yurthaber 20-03-24 11:57

Son dakika | Bahçeli yeniden Genel Başkan! MHP lideri kürsüye kolunda sargıyla çıktı, Erdoğan'a çağrı yaptı: 'Ayrılamazsın, Türk milletini bırakamazsın'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, Genel Başkanlığa yeniden seçildi. Kurultayda konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sol kolunun sargılı olması dikkatlerden kaçmadı. MHP'den açıklama geldi. Öte yandan MHP lideri Bahçeli konuşmasında 'Bu benim için final seçimi' diyen Erdoğan'a da çağrı yaparak "Ayrılamazsın, Türk milletini bırakamazsın" dedi.

Haber 17-03-24 11:34

35 yıldır kalçası tutmuyordu! Çatıdan düşmesi iyileşmesine vesile oldu... Türkiye’de çok ender Erzincan’da da ilk!

Giresun’un Çamoluk ilçesine bağlı Sarpkaya köyünde ikamet eden ve besicilikle uğraşan Ümit Tunç (42) çatıdan düşüp sol leğen kemiği kalça yuvasını (asetabulum kemiğini) kırdı. Tunç’un çatıdan düşüp sol kalça yuvası kemiğini kırması 35 yıldır hareket kabiliyetini yitiren sağ kalça ekleminin Erzincan’da ilk kez gerçekleşen başarılı bir ameliyatla iyileşmesine vesile oldu.

Haber 05-03-24 09:03

Çatıdan düşmesi 35 yıldır tutmayan kalçasının iyileşmesine vesile oldu

Giresun’un Çamoluk ilçesine bağlı Sarpkaya köyünde ikamet eden ve besicilikle uğraşan Ümit Tunç (42) çatıdan düşüp sol leğen kemiği kalça yuvasını (asetabulum kemiğini) kırdı.

Yurthaber 05-03-24 08:07

31 Mart için en ilginç seçim vaadi! SOL Parti adayı atağa geçti: Boğma rakı tesisi kuracağım!

Hatay'ın Defne ilçesinde SOL Parti Belediye Başkan Adayı Serbay Mansuroğlu, yaptığı açıklamada "Tesisler kurabiliriz. Boğma rakı tesisi bunlardan biri" diye konuştu. Mansuroğlu'nun bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 01-03-24 14:55

Başdanışmanından Cumhurbaşkanı Erdoğan için en solcu lider yorumu: AK Parti de en solcu parti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sol politikalar hakkında yazdığı yazıyla gündem yarattı. Uçum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sol ilkelere en yakın lider, AK Parti'nin sol politikalara en yakın parti olduğunu savundu.

Haber 25-02-24 12:06

Aracın sağından geçti, bin 506 lira ceza evine gönderildi! Müfettişe isyan etti: Tamamen keyfi

Son günlerin tartışılan konularından olan trafik müfettişlerinin kestiği cezaya bir yenisi daha eklendi. Bu kez olay Samsun'da yaşandı. Üç şeritli yolda sol şeritten yavaş giden bir aracın sağından geçen Onur Çelebi'ye 1506 lira ceza kesildi. Duruma isyan eden sürücü, "Fahri trafik müfettişinin herhangi bir kanıtı var mı? Tamamıyla keyfi ceza olduğu kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 24-02-24 16:14

Film gibi ama gerçek! Öldüğü için gömülen kadının yaşadığı iddia edilince mezarı kazıp çıkarttılar... Tuz, limon ve sirkeyle yıkadılar

24 yaşındaki Maria Lopez, 11 Şubat'ta Nikaragua'nın Waspam kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Yerel haber kaynağı SNC, 24 yaşındaki kadın için ertesi gün aile üyelerinin katılımıyla gömüldüğünü söyledi. Lopez'in aile üyelerinden birinin genç kadının kendisini cep telefonunu arayarak hâlâ hayatta olduğunu söylediği iddia etmesi üzerine mezar yeniden açıldı.

Trend 23-02-24 13:04

Toyota fabrikasında iş kazası, hastanelik oldu

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bulunan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Fabrikasında çalışan işçi sol elinin kesilmesi neticesinde yaralandı.

Yurthaber 15-02-24 13:59

Başakşehir'de kediyi tekmeleyerek öldüren sanığın ifadesi ortaya çıktı! 'Sol bacağımı yaraladı'

İstanbul Başakşehir'de bir kediyi tekmeleyen kişinin görüntüleri olay yaratmıştı. Yılbaşı gecesi bir kediyi asansörde sıkıştırıp ezen sanık, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa verilen cezanın ertelenmesi sosyal medyada tepki çekti. Savcılık mahkemenin kararına itiraz ederken sanığın ifadeleri de ortaya çıktı.

Haber 13-02-24 20:00

Kocaeli merkezli 6 ilde terör operasyonu: 11 gözaltı

Kocaeli merkezli 6 ilde sol terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 12-02-24 14:39

Kocaeli merkezli terör operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

Kocaeli merkezli 6 ilde, sol terör örgütlerine yönelik operasyonda 11 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 12-02-24 13:31

Bayern Münih'te ilk kez 11 başlayan Sacha Boey 80 dakikada kariyerinin şokunu yaşadı! Thomas Tuchel bin pişman oldu...

Galatasaray'daki etkileyici performansıyla Avrupa'nın yolunu tutan ve Alman devi Bayern Münih'e rekor bir bedelle transfer olan Sacha Boey yeni takımında ilk kez ilk 11'de başladı. Boey'in 11 performansı beklentilerin altında kalırken gollerdeki hataları tepkilere neden oldu. Bu performansın nedeni olarak ise Tuchel'in 'sol bek' kararının etkisinin olduğu düşünülüyor. İşte detaylar...

Spor 11-02-24 07:41

Görenler şaşkına dönüyor! Çenesi ve sol gözü olmayan kuzu...

Konya'da sol gözü ve çenesi olmayan kuzu görenleri adeta şaşkına çeviriyor.

Haber 10-02-24 17:44

Caner Erkin, Sergen Yalçın, Vitor Pereira ve Ali Koç'u bombaladı! ''Sanırım sol ayaklılara garezi var!, Senin kuracağın kadroyu...''

Türk futbolunun efsane isimlerinden Caner Erkin, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Özellikle Vitor Pereira ve Sergen Yalçın ile yaşadığı olayları anlatan Eyüpspor'un tecrübeli yıldızı Caner Erkin'in sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 10-02-24 16:49

Kapısında 5 saat bekleyip husumetlisini vurdu, polise yakalanınca ilginç gerçek ortaya çıktı

Samsun’un Atakum ilçesinde ilginç bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Ekrem Akpınar (42), alacak sebebiyle husumetli olduğu Mustafa B.’yi (55), 5 saat kapısında bekleyip bacaklarından vurup kaçtı. Yaralı Mustafa B., hastaneye kaldırılırken, polisin saklandığı evde yakaladığı Ekrem Akpınar’ın tabancasını kurcalarken kendisini de sol bacağından vurduğu ortaya çıktı. Hafif yaralı olarak hastaneye götürülen Akpınar, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 08-02-24 17:50

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn İstanbul'a geldi!

Galatasaray sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar Hannover 96 forması giyen Derrick Köhn ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geldi.

Spor 08-02-24 11:55

Galatasaray'da ayrılık! Emre Belözoğlu genç oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladı

Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı. Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Ankaragücü, sarı-kırmızılıların sol beki Kazımcan Karataş ile anlaşma sağladı.

Spor 08-02-24 07:42

Galatasaray sol bek transferini resmen bitirdi! Hannover 96 forması giyen Derrick Köhn bu akşam İstanbul'da

Galatasaray sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar Hannover 96 forması giyen Derrick Köhn ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncu bu akşam İstanbul'da olacak.

Spor 07-02-24 16:30

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Süper Lig devine imza atmak için Türkiye'ye geliyor

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Ezgjan Alioski ile Trabzonspor her konuda anlaşma sağladı. Sol bek oyuncusu arayan bordo-mavililer çözümü eski Fenerbahçeli'de buldu.

Spor 06-02-24 16:30

Galatasaray'dan yıldız isim Hakim Ziyech için açıklama geldi! Kemik ödemi tespit edilmiştir 1 ay yok...

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, Afrika Kupası sonrası Türkiye'ye dönen Faslı futbolcu Hakim Ziyech'e yapılan kontrollerin ardından yıldız ismin sol ayak bileğinde zorlanma ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 09:21

Yeni adresine kendisi bile inanamadı! Galatasaray eski oyuncusu Caner Erkin'i istiyor... İşte sözleşme şartları

Kariyerini Eyüpspor'da sürdüren tecrübeli oyuncu Caner Erkin eski takımı Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. Angelino'nun yerine sol bek arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılıların Arda Turan ile ikinci baharını yaşayan tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 08:20

Müzisyene restoranda tekme tokat saldırı kamerada! Nişanlısının kollarında can verdi

Güngören’de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin (36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i, nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 05-02-24 10:48

Ayna selfiesinde gizlenen detayı fark edince büyük utanç yaşadı! Sosyal medyada kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde bir kadın sosyal medyada ayna karşısında çekilen bir pozunu paylaştı. Ancak fotoğrafı incelemeden paylaşması genç kadının başına bela oldu. Çünkü fotoğrafın sol üst köşesinde kadın sevgilisinin tuvaletini yaptıktan sonra kalçasını tuvalet kağıdıyla sildiği bir an yer aldı. Fark edilmeden paylaşılan selfie sosyal medyada kısa süre kalmasına rağmen viral olmayı başardı.

Trend 03-02-24 13:52

Son dakika! Kilise saldırısıyla ilgili 17 DEAŞ üyesi yakalandı

Son dakika haberi: Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıyla bağlantılı olan terör örgütü DEAŞ üyesi 17 şüpheli, İstanbul merkezli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber 03-02-24 10:29

Kilisedeki saldırıdan 3 hafta önce Kayseri’de bir otelde sır toplantı

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada, hücrenin biraraya geldiği Kayseri dikkat çekti.

Yurthaber 02-02-24 07:45

Santa Maria Kilisesi'nde saldırının ardından Kefaret Ayini düzenlendi

Sarıyer'de Tuncer Cihan'ın ölümüyle sonuçlanan terör örgütü DEAŞ saldırısının ardından ibadete kapatılan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde, Kefaret Ayini düzenlendi.

Yurthaber 02-02-24 06:58

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin soruşturmada 25 şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada 25 şüphelinin tutuklandığını, 9 şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını bildirdi.

Yurthaber 02-02-24 06:49

Kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişme! 34 şüpheli hakimliğe sevk edildi

Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 34 şüpheli tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Haber 01-02-24 21:14

Sarıyer’de kiliseye silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin savcılık ifadelerine başlandı

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık ifade işlemlerine başlandı.

Yurthaber 01-02-24 14:56

Terör gazisinin hayatı basketbol ile değişti

Şırnak'ta 12 yıl önce terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda sol ayağını kaybeden gazi Mustafa Amaç, 6 yıl önce başladığı basketbol ile hayata tutunmayı başardı.

Yurthaber 01-02-24 12:34

Kilise saldırganları adliyeye sevk edildi

Sarıyer’deki Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı gerçekleştiren 2 şüphelinin de aralarında bulunduğu 34 zanlı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 01-02-24 10:44

Vatandaşlardan Santa Maria Kilisesi’ne taziye ziyareti

Sarıyer’de 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından vatandaşlar, Santa Maria Kilisesi’ne gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 31-01-24 15:54

Son dakika | Kilise saldırganları kaçarken çöpe atmış! Katillerin son hali böyle görüntülendi: Sakal ve kıyafet detayı...

Son dakika haberi: Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen saldırganların kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Ayrıca saldırganlardan Rusya uyruklu D.T.'nin yakalanmamak için kestiği sakallarını daha çöpe atamadan yakalandığı öğrenildi. İki saldırganın son hallerini gözler önüne seren fotoğraf da paylaşıldı.

Haber 31-01-24 12:30

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı sonrası zanlıların kaçtığı araç bulundu

Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı sonrası şüphelilerin kaçtığı araç, Beylikdüzü'nde terk edilmiş halde bulundu.

Yurthaber 31-01-24 07:41

Kilise saldırganları garson çıktı! Teröristlerle ilgili çarpıcı detaylar

İstanbul, Sarıyer'de Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada sır perdesi aralanıyor. Saldırganların olay yerine giderken kullandıkları ‘kayıp’ otomobil Beylikdüzü’nde otluk bir alanda bulunurken, saldırıda tetiğe basan DEAŞ’lı teröristlerin garson oldukları ortaya çıktı. İşte yeni detaylar...

Haber 30-01-24 23:57

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıda kullanılan silahlardan biri ormanlık alanda bulundu

İstanbul Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıda kullanılan silahlardan biri ormanlık alanda bulundu.

Yurthaber 30-01-24 12:30

Santa Maria Kilisesi saldırganları kaçarken ormana atmış! Yeni delillere rastlandı

Türkiye'nin gündemindeki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili yeni delillere ulaşıldı. Pazar günü kiliseye giren, DEAŞ'lı oldukları değerlendirilen maskeli iki saldırgan bir kişiyi öldürüp kaçmış, akşam saatlerinde yakalanarak sorgulanmaya başlamıştı. Dünden bu yana süren çalışmalarda ormanlık alanda yeni gelişme yaşandı.

Haber 30-01-24 10:58

Kilisede hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu! O esnada gelmiş bu kahrolasıca insanlar

Dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Tuncer Murat Cihan son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Kuzen Murat Cihan, "Kendisinin yüzde 80 engelli raporu var. Vakit geçirmek ve gezme amacıyla oraya girmiş. O esnada bu kahrolasıca insanlar gelmiş. Bizim garibanı bulmuş, olan bize oldu" dedi.

Haber 29-01-24 15:49

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin gözaltına alınan 28 şüphelinin ifade işlemleri başladı

İstanbul Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yurthaber 29-01-24 14:20

İstanbul'daki Santa Maria Kilisesi saldırısında yeni detay! 'Birinci sınıf ölüm timi' iddiası dehşete düşürdü... Saldırı anındaki o detay katliamı önlemiş

İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı. DEAŞ'lı olduğu değerlendirilen maskeli 2 kişi dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında girip cemaatten Tuncer Cihan'ı öldürmüştü. Akşam saatlerinde yakalanan 2 katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı, 'birinci sınıf özel tim' ayrıntısı dikkat çekti. Saldırganların katliam yapmayı amaçladığı ancak silahların tutukluk yapması nedeniyle amaçlarına ulaşamadan panikle kaçtığı belirlendi.

Haber 29-01-24 13:49

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin açıklama yaptı:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gün boyu emniyet güçlerinin 30 ayrı adrese baskın düzenlediğini ve şu ana kadar 47 kişinin gözaltına alındığını belirterek, "Son olarak ise saat 22.00'de belirlenen adrese yapılan baskında cinayet zanlısı her iki şahıs da yakalandı. Zanlıların her ikisinin de yabancı uyruklu olduğunu ifade etmek istiyorum. Biri Tacikistanlı, diğeri Rusyalı olan bu iki yabancı uyruklunun DEAŞ'lı olduklarını değerlendi

Yurthaber 29-01-24 07:56

İstanbul'daki kilise saldırısı ile ilgili 2 saldırgan yakalandı! Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Saldırganlar yabancı uyruklu, DEAŞ mensubu olduklarını değerlendiriyoruz'

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır" dedi. Gece saatlerinde basın açıklaması yapan Yerlikaya, "30 ayrı adrese baskın düzenlendi, 47 kişi gözaltına alındı. Saldırganlardan biri Tacikistanlı, diğeri de Rus uyruklu, ikisinin de DEAŞ mensubu olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

Haber 28-01-24 22:50

Bakan Yerlikaya'dan kilise saldırısıyla ilgili açıklama! 'Hiçbir şekilde başarılı olamayacaklar'

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria kilisesine pazar ayini sırasında kar maskeli kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olaya ilişkin yaptığı açıklamada "Bu saldırıyı kim veya kimler yaptıysa onları en kısa sürede tespit edip adalete teslim etmek görevimiz" dedi.

Haber 28-01-24 17:05

Konsere giderken ağrıya dayanamadı! Alişan apar topar ameliyata alındı

Özel hayatı, şarkıları ve girdiği polemiklerle gündeme gelen Alişan hayranlarını korkuttu. Alişan bir anda sol tarafında başlayan ağrıyla hastaneye koştu ve apar topar ameliyata alındı.

Magazin 28-01-24 15:02