Marie Claude Bourbonnais Haberleri

İnternetten kıyafet alışverişi yaptı! Kargo paketinden konserve kutusu ve bir tüp insan kanı çıktı... Salatalık olmasını tercih ederdim

TikTok'ta ' anna_200.1 ' adını kullanan Anna Marie internetten kıyafet sipariş ettiğini ve kargo paketinden çıkanlar karşısında şaşkına döndüğünü söyledi. TikTok'tan kıyafet siparişinin paketinde bir konserve kutusu ve insan kanı bulunan tüpün çıktığını söyleyen Marie'nın paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Trend 2024-03-16 10:25:10

Dövmesini sosyal medyadan 'Ağlamak istiyorum' diyerek paylaştı! Bir gören bir daha baktı... Kimse neye benzediğini anlayamadı

TikTok'ta 'Mariearmm' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Marie isimli bir kadın dövme yaptırmak isterken başına gelenleri anlattı. İşaret parmağında eski bir muz dövmesi olduğunu dile getiren Marie, dövmesini yeniletmek istedi. Ancak yeni dövmesini gördüğünde kendisi bile ne olduğunu anlayamadı. Paylaşımında pişman olduğunu dile getiren Marie, "Dün yaptırdığım dövmeye kadar dövme yaptırdığıma hiç pişman olmamıştım" dedi.

Trend 2024-02-29 10:21:45

Eski sevgilisinin evine deodorantla saldırı düzenlendi! Kapısının boşluğundan sıkıp çakmakla ateşe verdi... Güvenlik kamerasına böyle yakalandı

39 yaşındaki Lauren Marie Talbot, eski sevgilisinin evinin önünde deodorantla saldırı düzenlendi. Apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde genç kadın eski sevgilisinin giriş kapısının boşluğundan önce deodorant sıktı. Ardından ise çakmakla ateşe verdi. Talbot, kundakçılık suçlamasıyla 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2024-01-23 08:42:43

Tüm dünyada aranan fuhuş baroniçesi düğün hazırlığı yaparken Çanakkale’de yakalandı

Çanakkale’den gelen haber tüm dünyada ses getirdi. Dünyanın birçok ülkesine seks işçisi sağladığı iddiasıyla Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ‘Madame Claude’ lakaplı Nilufar Mirxanova, Çanakkale’de yakalandı. İddiaya göre Mirxanova'nın düğün hazırlığı yaptığı da öğrenildi.

Haber 2024-01-05 08:43:06

Sinem Kobal göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti

Marie Claire dergisinin etkinliğine katılan Sinem Kobal tarzıyla resmen ezber bozdu. Hamilelik kilolarını hızla veren ve fit görünümüyle dikkat çeken Sinem Kobal'ın göğüs dekolteli tarzı hayranlarından tam not aldı.

Magazin 19-11-23 14:51

Düştüğü çukurda 3 gün boyunca yaşama tutunmuş! Fransız gezginden yeni haberi: Bel ve kaburgsında kırıklar var

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde maden sahasında bitkin halde bulunan Fransız gezgin Marie Laure’nin (61), bel ve kaburgasının kırıldığı belirlendi. Hastanede entübe edilen Laure'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Haber 26-09-23 14:33

Sosyal medya fenomeni Marie Dee Tepeden tırnağa tarzıyla sosyal medyada beğeni topladı! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede yarım milyona yaklaşan bir takipçi kitlesin ulaşan Marie Dee hayranlarının karşısına siyah midi bir elbiseyle çıktı. Uzun kollu elbisenin bacak ve göğüs dekoltesi çok konuşuldu.

Trend 05-09-23 15:56

Trenden iner inmez karşılaştığı manzaraya inanamadı! Tren istasyonun ortasında cinsel ilişkiye giren çifti böyle görüntüledi

Marie Lumiere isimli bir kadın Birmingham’e giden bir trenden indikten sonra istasyonda hayatının en büyük şaşkınlıklarından birini yaşadı. Lumiere istasyonun ortasında cinsel ilişkiye giren bir çifti görüntüleyerek o anları sosyal medya hesabından ifşa etti.

Trend 06-07-23 11:18

Pasaport fotoğrafındaki bakımlı halini gören sınır görevlileri gerçek halini tanıyamadı! “Beni neredeyse uçağa almıyorlardı”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki Alisha Marie, pasaport fotoğrafındaki bakımlı hali nedeniyle havalimanında sorun yaşadı. Makyajsız doğal haliyle havalimanına giden Marie, sınır görevlilerin pasaporttaki kişi olmadığını düşündüğü için kendisini durdurduğunu söyledi. TikTok’tan yaşadıklarını anlatan Marie, “Pasaport fotoğrafınızda en mükemmel haliniz olmayın” dedi.

Trend 16-06-23 15:02

Fransa'da aşırı sağcı siyasetçi Le Pen hastaneye kaldırıldı

Fransa'da aşırı sağcı partinin kurucularından 94 yaşındaki Jean-Marie Le Pen hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, Le Pen'in sağlık durumunun "ciddi" olduğu bildirildi.

Haber 16-04-23 01:26

Hataysporlu Christian Atsu'nun eşi Marie Claire Rupio ilk kez konuştu! O hala hayatta...

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve birçok ilde büyük yıkım yaratan depremde yaralar sarılmaya çalışılırken, depremin enkazından henüz çıkarılamayan Christian Atsu'nun eşi Marie Claire Rupio ve Atsu’ya annelik yapan 71 yaşındaki Madam Comfort yürek yakan açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 11-02-23 12:18

Elvis Presley'nin kızının ölümünden sonra miras merak edildi! Geriye kalan miras şoke etti

Elvis Presley'nin tek çocuğu Lisa Marie Presley'nin geçen hafta 54 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından, 100 milyon dolarlık mirasın tek sahibi olan Presley'nin çocuklarına ne bıraktığı merak ediliyordu. Ortaya çıkan gerçek herkesi şoke etti.

Magazin 15-01-23 15:28

Elvis Presley’in tek çocuğu Lisa Marie Presley vefat etti

Rock'n roll müziğinin efsane ismi ABD’li Elvis Presley'in tek çocuğu Lisa Marie Presley, kalp krizi geçirerek dün hastaneye kaldırıldı. 54 yaşındaki Presley’in saatler sonra hastanede yaşamını yitirdiği açıklandı.

Magazin 13-01-23 13:37

Dünyanın en güzel ikizleri artık büyüdü! Son halleri sosyal medyayı salladı... Bir gören bir daha bakıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ikiz kız kardeşler Ava Marie ve Leah Rose Clements kardeşler modellik kariyerlerine başladıklarında henüz altı aylıktı. Clements kız kardeşler fiziksel görüntüleri sayesinde dikkatleri çekerek sosyal medyada kısa sürede popüler olmayı başardılar. ‘Dünyanın en güzel ikizleri’ olarak bilinen kız kardeşler şimdi büyüdü ve güzellikleri sosyal medyanın dilinde.

Trend 31-12-22 09:21

Çöp torbasının içinde görünce şaşkına döndüler! Kocasını öldüren kadın cesedi kızının erkek arkadaşına parçalattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde yaşayan 59 yaşındaki Bonnie Marie Maughan isimli bir kadın, evindeki çok sayıdaki çöp poşetinin içinde ceset parçalarının bulunması üzerine kocasını öldürmekle suçlandı. Kadının kocasını öldürdüğü ve kızının erkek arkadaşına cesedi zorla parçalattığı iddiasıyla tutuklandı.

Trend 01-11-22 11:58

Böyle protesto görülmedi! 24 saat boyunca idrar kokulu bir kafeste kilitli kaldı

44 yaşındaki Anne-Marie Barton, hayvanlar üzerinde yapılan deneylere dikkat çekmek için 24 saat süren tek kişilik bir protesto düzenledi. Bu protesto için kendisini bir köpek kafesine kilitleyen, protesto boyunca hayvan sesleri dinleyen, içinde olduğu kafese idrar benzeri bir sıvı fışkırtan Barton, bu eylemi ile hayvan dostu bir firma için bağış topladı.

Trend 26-10-22 09:36

İklim aktivistlerinin hedefinde bu kez İngiltere Kralı Charles’in balmumu heykeli vardı! Yüzünün ortasına pasta fırlattılar

İklim aktivistleri yeni petrol ve gaz ruhsatlarına son verilmesi çağrısında bulunarak eylemlerine devam ediyor. İlk olarak Leonardo da Vinci'nin “Mona Lisa” tablosu, ardından Vincent Van Gogh'un “Ayçiçekleri” tablosu ve Claude Monet'in “Les Meules (Tahıl Yağını) tablosu aktivistlerin hedefi olmuştu. Bu sefer ise eylemciler İngiltere Kralı Charles’in balmumu heykeline pasta fırlattı.

Trend 24-10-22 16:44

Van Gogh'tan sonra Claude Monet... 110 milyon dolarlık tabloya patates püreli saldırı

Almanya'da iki aktivist tarafından Claude Monet'in 2019’da 110 milyon dolara satılan Les Meules (Tahıl Yığını) adlı tablosu hedef alındı. Tabloya patates püresi fırlatan aktivistler ellerini tablonun asılı olduğu duvara yapıştırdı. Müze Sözcüsü koruyucu cam bulunan tablonun saldırıdan hasar almadığını aktardı. Dünyaca ünlü Vincent Van Gogh'un "Ayçiçekleri" tablosuna da domates çorbası fırlatılmıştı.

Haber 24-10-22 06:36

Basit görülen unutkanlık kör kalmasına neden oldu: Lens kullananlar dikkat!

Göz en hassas organlarımız arasında bulunuyor. Göz sağlığını korumak daha iyi görebilmek için önem taşıyor. Görme problemleri yaşam kalitesinin düşmesine neden oluyor. Bu nedenle gözlük, lens gibi çözümler bulunuyor. Lens kullanımından yapılan bazı hatalar körlüğe neden olabiliyor. Marie Mason isimli kadın duş sırasında gözünde unuttuğu lensler nedeniyle kör kaldı.

Haber 11-10-22 11:05

Dünyanın en güzel ikiz çocuklarıydı! Son hallerine yorum yağdı

ABD'de yaşayan ikiz kardeşler Ava Marie ve Leah Rose, henüz çocukken milyonların tanıdığı isimler arasına girmişlerdi. 'Dünyanın en güzel ikizleri' olarak anılan Clements kardeşler, şimdilerde 12 yaşında. Sosyal medyanın en çok kazanan çocuk modellerinden olan ikizlerin son hallerine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 06-10-22 10:11

Hande Erçel dergi için poz verdi! Derin göğüs dekoltesi olay oldu

Bir süredir ekrandan uzak olan Hande Erçel, Marie Claire'e poz verdi. Hande Erçel'in derin göğüs dekoltesi sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi "Göğüslerine silikon mu yaptırmış? derken kimi de "Hep böyleydi çok güzel" yorumlarında bulundu.

Magazin 02-10-22 13:53

İlahi misyon! “Tanrı 75 yaşıma kadar soyunmama izin verdi”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans platformundaki seksi paylaşımları sayesinde kısa sürede popüler olmayı başaran Nita Marie, geçtiğimiz aylarda cinsel ilişki sırasında Tanrı’yla iletişim kurduğunu iddia ederek popüler olmuştu. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan fenomen ismin son itirafı da gündem yaratmayı başardı.

Trend 28-09-22 16:54

Ünlü çift Jason Oppenheim ve Marie-Lou Nurk'tan ateşli pozlar!

Dünyaca ünlü emlakçı Jason Oppenheim ve yeni sevgilisi manken Marie-Lou Nurk, aşk şehri Paris'te yaptıkları ziyarette tutkulu bir fotoğraf çekimine imza attı.

Magazin 20-09-22 10:46

Dünyaca ünlü yönetmen Jean-Luc Godard hayatını kaybetmişti! Eşi açıkladı: 'Yardımlı intihara başvurdu'

Dünyaca ünlü Fransız yönetmen Jean-Luc Godard 91 yaşında hayatını kaybetmişti. Ünlü yönetmenin eşi Anne-Marie Mieville, Godard'ın yardımlı intihara başvurarak hayatına son verdiğini açıkladı.

Haber 13-09-22 21:13

OnlyFans fenomeni karısının müstehcen pozlarını çekiyor! “Bizi daha güçlü yaptı”

Marie ve David çifti OnlyFans’ta ortak bir hesap açmaya karar verdikten sonra hayatlarının tamamen değiştiğini dile getirdi. İki çocuğa sahip olan çift OnlyFans hesaplarını aile şirketi olarak tanımlıyor ve Marie’nin sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını sattığı işlerinde iş bölümü yapmayı ihmal etmiyor.

Trend 03-09-22 14:25

Baba Ghezzal, Anne Talisca, oğulları da Kuaresma! Yanlış okumadınız...

Diyarbakır'da, oğluna Kuaresma Azad (5), kızına ise Anne Marie (2) adını veren futsal sporcusu Veysi Çevik (31), kendi ismini de Rachid Ghezzal olarak değiştirmek için e-Devlet'ten başvuru yaptı. Çevik, "Eşim için de Anderson Talisca ismi için başvuru yapacağım" dedi.

Spor 29-08-22 13:35

İşi sadece oturmak ve güzel görünmek! Kazandığı para sosyal medyanın gündemine oturdu

Espy Marie isimli bir kadın TikTok’ta yaptığı paylaşımda işinden ve günlük kazancından söz etti. Sadece oturarak ve güzel görünerek vardiya başına 250 sterlin (yaklaşık 5 bin 327 TL) kazandığını söyledi. Kazandığı paranın bir gecelik minimum miktar olduğunu ifade eden Marie sosyal medyada dikkatleri çekti.

Trend 27-08-22 11:02

Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı, transferde 4 oyuncuyla anlaştı

Futbolcusu Rashida Marie Beal'ı kadroda tutan Ereğli ekibi; Dilan Aslan, Melda Çetin ve Bedriye Cam'ı takıma dahil etti

Yurthaber 05-07-22 15:10

ABD'deki üniversiteler, eğitim gezisi programında rotayı İzmir'e çevirdi

Kültür ve İnanç Turizmi Derneğinin çalışmaları kapsamında Furman Üniversitesinden akademisyen ve öğrenci grubunu 18 gün boyunca ağırlayan İzmir, yıl sonuna kadar ABD'den 30 heyeti eğitim gezisi programıyla konuk edecek - Furman Üniversitesi Din ve Sanat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Claude Stulting: - "Sadece din, sanat ve politika alanından değil, tarih, sağlık bilimleri, matematik gibi çok farklı disiplinlerden öğrencilerle geldik"

Yurthaber 04-06-22 11:43

Skandal olay! Cinsel ilişki sırasında Tanrı’yla iletişim kurduğunu söyledi: Soyunmayı sordum

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Nita Marie, dinsel açıklamasıyla bir anda popüler oldu. Sosyal medyada seksi pozlarını yayınlanmasının Tanrı’yla kurduğu iletişimin sonucunda doğduğunu ifade eden Marie, “Tanrı’ya soyunmaya devam edip edemeyeceğimi sordum” diyerek hayranlarını şaşırttı.

Trend 27-05-22 13:36

Ölen eşinin yumurtalarıyla çocuk sahibi olmak istiyor!

Ted Jennings, uzun süren tüp bebek tedavisi sürecinde ne yazık ki eşi Fern-Marie Choya'yı kaybetti. Jennings, vefat eden eşinin ölümünün ardından eşinin yumurtaları ve kendisinin spermleriyle oluşturulmuş son embriyoyu kullanarak çocuk sahibi olabilmek için hukuki süreç başlattı.

Trend 10-05-22 11:09

Sosyal medyada popüler oldu! Eşinden boşandı estetik ameliyatlarıyla gündem yarattı

Galler’de yaşayan 32 yaşındaki bir fotoğrafçı eşinden ayrıldıktan sonra hayatını ve dış görüntüsünü değiştirmeye karar verdi. Stacey Marie Clarke isimli kadın ilişkisini bitirdikten sonra badem göz, Brezilya popo kaldırma, göğüs ameliyatı dahil olmak üzere onlarca kez bıçak altına yattı. Estetik operasyonları için 30 sterlin (yaklaşık 576 bin TL) harcayan kadın yeni görüntüsünden mutlu olduğunu dile getirdi.

Trend 09-04-22 16:39

Trans çiftten bebek itirafı! “Kocam ve ben Facebook’tan sperm donörü bulduk”

Naisha Marie ve kocası Jayden, sosyal medyadan bebek sahibi olma konusunda yaşadıkları deneyimlerini anlatarak herkesi şaşırttı. Jayden’in cinsiyet değiştirme operasyonundan sonra evlenmeye karar veren çift, ailelerini bir bebekle büyütmek istedi. Doğal yollardan bebek sahibi olmalarının mümkün olmadığı çift, sosyal medyadan kendilerine sperm donörü araştırdı.

Trend 09-04-22 12:26

Estetik operasyonlarından sonraki sözleri herkesi şaşırttı! “O kadar büyükler ki ayakkabı bağcıklarımı bile bağlayamıyorum”

Playboy modeli Elizabeth Marie Chavelier, çocukluğundan beri göğüs ölçülerinin küçük olması nedeniyle dışlandığını ve özgüveninin düştüğünü ifade etti. Dış görünüşünü değiştirmek isteyen Chevalier, bir dizi göğüs ameliyatından sonra yeni halinden memnun olduğunu belirtti. Ancak Chevalier’in “O kadar büyükler ki ayakkabı bağcıklarımı bağlayamıyorum” itirafı gündem yarattı.

Trend 28-03-22 16:47

Son dakika: Uçaktaki taciz skandalında yeni gelişme! Hostesin etek altı fotoğrafını çekerken yakalanmıştı

Son dakika haberi: İsviçre'den Türkiye aktarmalı olarak İsrail'e giden yolcu uçağındaki taciz gündem yaratmıştı. Uçakta hostes Yelda Y.'nin etek altı fotoğrafını çektiği iddiasıyla hakkında çıkan haberlerin kaldırılması için harekete geçen Claude T., mahkemeye başvurdu. Bankacı Claude T., "İsviçre'de yaşayan Türk çok, hedef gösterildim ve tanınırsam beni linç ederler" diye mahkemeden erişim talebinde bulunsa da isteği reddedildi.

Haber 08-03-22 09:45

Son dakika: Hostese uçakta taciz! Etek altı fotoğrafını çekmeye çalıştı

Son dakika haberi: Hostese yönelik iğrenç taciz İsviçre'den İsrail'e giden uçakta yaşandı. Türkiye aktarmalı uçakta hostes Yelda Y., 64 yaşındaki Claude T.'nin tacizine uğradı. Claude T.'yi etek altı fotoğrafını çekmeye çalışırken yakalayan hostes, soluğu savcılıkta aldı.

Haber 01-03-22 06:43

Ünlü şarkıcı Anne Marie sahnede yere kapaklandı

Cizreli Mehmet ile yaptığı düet ile Türk halkının sevgisini kazanan ünlü şarkıcı Anne Marie, Londra'daki Brit ödülleri töreninde sahneye çıktı. Özel bir koreografi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan şarkıcı, merdivenlerden inerken ayağı kayınca yere kapaklandı.

Magazin 09-02-22 11:43

Konmari metoduyla kıyafetlerinize bambaşka bir yaşam!

Gardırobunuz ne yaparsanız yapın bir türlü istediğiniz şekilde toplu olmuyor mu? Dolabın başında her gün saatlerce ne giyeceğinizi bulamıyor musunuz? O zaman Japon yazar Marie Kondo’nun Konmari metodu tam size göre! Daha düzenli bir gardıroba sahip olmak için bu yazıya göz atın.

Haber 02-02-22 14:26

TV programıyla tanınmışlardı! Anna-Marie ile Mürsel güzel haberi verdi

ABD'li Anne-Marie ve Antalyalı Mürsel "90 Day Fiancé" adlı televizyon programıyla tanınmış ve o dönem katıldıkları yayınlarla ve açıklamalarla sık sık gündeme gelmişti. Anne-Marie ve Antalyalı Mürsel şimdilerde çocuk bekliyor. İkili heyecanlarını sosyal medyadan da paylaştı.

Magazin 21-01-22 10:55

OnlyFans fenomeni Marie Madore, hayranlarından gelen ilginç isteklerini açıkladı! “Kullanmış tampon...”

Marie Madore, Instagram’da 1 milyonun üzerine takipçiye sahip bir fenomen olarak kısa sürede ünlendi. Sosyal medya uygulamalarındaki popülerliğini arttıran Madore, son olarak OnlyFans’ta fotoğraflarını satmaya başladı. Takipçilerinin sayısındaki artışla birlikte kendisine ilginç tekliflerin iletildiğini belirten Madore, bir hayranının kullanmış tamponunun satın almak istediğini itiraf etti.

Trend 19-01-22 16:02

Playboy modeli Elizabeth Marie Chevalier itiraf etti: Çok güzel olduğum için erkekler korkuyor

Playboy modeli Elizabeth Marie Chevalier, ikili ilişkilerde şansının iyi gitmediğini ve bir erkek arkadaş bulmak konusunda umutsuz olduğunu dile getirdi. İlişkilerindeki başarısızlıkları ünlü isim, güzelliğine ve erkeklerin kariyerini korkunç bulmasına bağladıklarını söyledi.

Trend 18-01-22 10:54

Yalan Rüzgarı'nın genç yıldızıydı! İlerleyen yaşına rağmen hala çok seksi

Ülkemizde Yalan Rüzgarı dizisinde Ashley Abbot karakteriye ünlenen Amerikalı oyuncu Eileen Marie Davidson, ilerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmediğini gözler önüne serdi.

Magazin 08-12-21 10:18

Marie Antoinette'in elmas bileklikleri 8 milyon dolara satıldı

Bir zamanlar Fransa Kraliçesi Marie Antoinette'in sahip olduğu elmas bileklikler İsviçre'de düzenlenen bir müzayedede 8 milyon dolara satıldı.

Haber 10-11-21 07:11

Claude Makelele'den Sergen Yalçın'a ziyaret

Chelsea'de teknik mentor olarak görev yapan Claude Makelele, Sergen Yalçın'ı ziyaret etti.

Spor 05-11-21 19:06

Efsane mi, gerçek mi? Voodoo büyüsünü bularak büyük kitlelere ulaştıran büyücü: Marie Laveau

Voodoo bebeği ya da büyüsü pek çok film ve kitapta kullanılan bir unsurdur. Şehir efsanesi halinde yayılan Voodoo büyüsünün nasıl ortaya çıktığı veya kimin tarafından bulunduğu çok fazla kişi tarafından bilmiyor.

Trend 01-11-21 11:07

Hamilelik bağımlısı olduğu itiraf eden kadın sosyal medyada gündem yarattı! Sözleri olay oldu

Sosyal medyada “Octomum” ismiyle bilinen Marie Buchan Aka adındaki kadın yaptığı paylaşımla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 8 çocuk annesi olan kadın, hamilelik ve doğumda aldığı zevkten dolayı daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Paylaşımının sonrasında ise kullanıcılardan sert tepkiler aldı.

Trend 19-10-21 11:46

OnlyFans modeli Nita Marie, cinsel ilişkileri sırasında Tanrı ile iletişim kurduğunu söyledi

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 45 yaşındaki OnlyFans modeli Nita Marie, eşiyle yaşadığı cinsel birliktelik sırasında Tanrı ile iletişim kurduğunu iddia etti. Bu iletişim sayesinde kendisini daha iyi hissettiğini ifade eden Marie’nin açıklamaları herkesi şaşırttı.

Trend 05-10-21 10:25

Van Damme'a özendi! Gözaltına alındı

Gaziantep’te, akan trafiğe aldırmadan düğün konvoyunda, iki aracın arasında girip araçlara tutunarak yolculuk yapmaya çalışan trafik magandalarının cesareti pes dedirtti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası harekete geçen Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araç sürücüsü ve araçtan sarkanları tespit ederek gözaltına aldı. Magandanın yaptığı hareket Jean Claude Van Damme'ın çok konuşulan reklam filmini akıllara getirdi.

Haber 04-10-21 17:29

Jeanette Zacarias Zapata, ringde aldığı darbeler nedeniyle hayatını kaybetti

Meksikalı boksör Jeanette Zacarias Zapata, Kanadalı Marie-Pier Houle'e teknik nakavtla kaybettiği maçtan 5 gün sonra hayatını kaybetti. Meksikalı boksör, başına aldığı darbeler sebebiyle hastaneye götürüldü. Komaya giren 18 yaşındaki Zapata, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Spor 03-09-21 17:01