Marielle Franco Haberleri

Seks bağımlısıydım! itirafı çok konuşulmuştu! Örümcek Adam'ın yıldızı James Franco'nun son hali ağızları açık bıraktı

Örümcek Adam'da sergilediği performansla hafızalara kazınan ünlü Hollywood oyuncusu James Franco sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kendisine ait oyunculuk okulundaki kadın öğrenciler tarafından 6 yıl önce cinsel tacizle suçlanan ABD'li oyuncu bir dönem seks bağımlılığı sorunuyla mücadele ettiğini ama artık değiştiğini belirtmişti. James Franco'nun son hali görenleri şaşırttı. İşte James Franco'nun gündem olan değişimi...

Magazin 2023-12-14 08:23:27

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? 17 Eylül Kanal D yayın akışı

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise Of The Planet Of The Apes) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. James Franco ve Andy Serkis'in başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 2023-09-17 19:06:45

Dünya Kupası'nın iddialı takımı Arjantin’in yıldızı Franco Armani'nin eşinden olay pozlar! Bikinisinin altını sıyırdı: Sosyal medya yıkıldı

Arjantin Milli Futbol takımının yıldızı Franco Armani'nin eşi Daniela Rendón'ın sosyal medya hesabında paylaştığı kareler olay oldu. Modellik yapan ve asıl mesleği avukatlık olan Latin güzelinin verdiği pozlar yürek hoplattı. Sıcak havuza girerken yeşil bikinisinin altını sıyıran Daniela Rendón, göğüs dekolteli paylaşımlarına yorumlar yağdı.

Magazin 2022-11-22 10:19:09

Mutlu hayatı yerle bir olmuştu! Süper Lig'in yıldızı Franco Cangele son haliyle hayrete düşürdü: Bakın şimdi ne yapıyor?

Franco Cangele, bir dönem Süper Lig'de top koşturan en iyi Arjantinli futbolcular arasında yer alıyordu. Sakaryaspor, Kayserispor ve Elazığspor'da forma giyen yıldız futbolcunun hayat hikayesi filmleri aratmıyor. Yıldız futbolcunun eşi 2014 yılında hayatını kaybetti. Bir döneme damga vuran 'Buz Adam' lakaplı Arjantinli golcü Franco Cangele son haliyle görenleri şaşırttı. İşte performansıyla Süper Lig'e damga vuran Franco Cangele'nin son hali...

Spor 2022-11-15 14:14:37

Fidel Castro’nun kızının hayatını konu alacak “Alina of Cub” filminin başrol oyuncusu James Franco oldu

Küba Devriminin lideri olarak tarih sahnesinde büyük bir yere sahip olan Fidel Castro’nun kızı Alina Fernandez’in hayatını konu alacak olan filmin hazırlıkları başladı. Tarihi liderin yaşamından da kesitler sunulacak olan filmde Fidel Castro’ya James Franco hayat verecek. Castro’nun kızını ise Ana Villafane canlandıracak.

Trend 06-08-22 18:00

Amber Heard-Johnny Depp davasında Elon Musk da tanık olarak dinlenecek!

Amber Heard ve Johnny Depp'in uzun süredir ertelenen davası gelecek ay başlayacak. Heard ve Depp'in birbirlerini iftirayla suçladığı davada, aralarında Elon Musk, James Franco gibi isimlerin olduğu ünlü tanıkların ifadesine başvurulacak

Magazin 21-03-22 17:59

Göztepe, Arjantinli Franco Di Santo'yu transfer etti

Göztepe, Arjantinli Franco Di Santo'yu transfer etti

Yurthaber 18-01-22 18:58

Üçlü ilişki iddiasıyla gündeme gelmişti! James Franco, Amber Heard ve Johnny Depp davasında kürsüye çıkıyor

Tacizle suçlanan ve açtığı okulda öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden aktör James Franco bu sefer geçtiğimiz yılın en sansasyonel davalarından biri olan Johnny Depp, Amber Heard davasıyla gündemde. Johnny Depp, Amber Heard'ün kendisiyle evli olduğu sırada Franco'yla ilişki yaşadığını iddia ediyor.

Magazin 26-12-21 01:28

James Franco: Cinsel istismarla suçlanan ABD'li aktör öğrencileriyle ilişki yaşadığını itiraf etti

Amerikalı ünlü aktör James Franco, cinsel istismarla suçlanmasından dört yıl sonra, oyunculuk okulundaki öğrencilerle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Jess Cagle Podcast'ta konuşan Franco, "Eğitim verdiğim dönemde öğrencilerimle birlikte oldum. Bu yanlıştı" dedi.

Haber 23-12-21 15:37

Açtığı oyunculuk okulunda öğrencilerle yattığını kabul eden James Franco: Aklım başımda değildi

ABD'li aktör James Franco, hakkındaki cinsel istismar suçlamalarının su yüzüne çıkmasından 4 yıl sonra kendi oyunculuk okulundan öğrencilerle yattığını kabul etti.

Magazin 23-12-21 13:41

Sığınmacı kılığında saldırı planlandığı iddia edilen Alman subay yargılanıyor

Almanya’da Suriyeli mülteci kimliğiyle saldırı planları yapmakla suçlanan Alman üsteğmen Franco A.

Haber 20-05-21 21:22

25 yaşındaki futbolcu Franco Acosta ölü bulundu

İspanya LaLiga ekiplerinden Villareal'in eski futbolcusu Franco Acosta'nın doğum gününde girdiği nehirde kaybolmasının ardından iki gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Kardeşinin ihbarı sonrası Cumartesi günü aramaların başlatıldığı Uruguaylı futbolcunun cansız bedenine ulaşıldı.

Spor 09-03-21 18:20

Meclis'te 'diktatör' tartışması

TBMM Genel Kurulu‘nda bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve CHP arasında ‘diktatör’ tartışması yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Sayın Erdoğan'ı, Özgür Özel Franco'ya benzetmedi, tam tersine Erdoğan Franco gibi konuştu" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Devletin Cumhurbaşkanına, milletimizi ve devletimizi temsil eden ordumuzun Başkomutanına 'diktatör bozuntusu' diyen, soytarı bozuntusudur, bu bir soytarılıktır" ifadelerini kullandı.

Haber 18-12-20 23:41

Franco: İspanya hükümeti, faşist diktatörün anıt mezarını kaldırmayı planlıyor

İspanyol hükümeti, faşist diktatör General Francisco Franco'nun anıtını kaldırarak İspanya İç Savaşı'nda iki taraftan ölen insanlar için bir mezarlığa dönüştürmeyi planlıyor.

Haber 16-09-20 12:53

Koronavirüs: Ölü sayısının bir ayda 5476’ya ulaştığı İtalya’da ‘kritik hafta’

Koronavirüs ölümlerinin yaklaşık bir ayda 5476'ya ulaştığı İtalya'da, karantina tedbirlerinin üzerinden 2 hafta geçmesi nedeniyle bu hafta "kritik" olarak değerlendiriliyor. Sağlık Yüksek Kurulu Başkanı Franco Locatelli, "Eğilimin tersine dönme sinyali göstermesini bekliyoruz" dedi.

Haber 25-03-20 13:24

Koronavirüs: Ölü sayısının bir ayda 5476’ya ulaştığı İtalya’da ‘kritik hafta’

Koronavirüs ölümlerinin yaklaşık bir ayda 5476'ya ulaştığı İtalya'da, karantina tedbirlerinin üzerinden 2 hafta geçmesi nedeniyle bu hafta "kritik" olarak değerlendiriliyor. Sağlık Yüksek Kurulu Başkanı Franco Locatelli, "Eğilimin tersine dönme sinyali göstermesini bekliyoruz" dedi.

Haber 25-03-20 13:24

Koronavirüs: Ölü sayısının bir ayda 5476’ya ulaştığı İtalya’da ‘kritik hafta’

Koronavirüs ölümlerinin yaklaşık bir ayda 5476'ya ulaştığı İtalya'da, karantina tedbirlerinin üzerinden 2 hafta geçmesi nedeniyle bu hafta "kritik" olarak değerlendiriliyor. Sağlık Yüksek Kurulu Başkanı Franco Locatelli, "Eğilimin tersine dönme sinyali göstermesini bekliyoruz" dedi.

Haber 25-03-20 13:23

Kayserispor, Cangele’ye plaket verdi

Hes Kablo Kayserispor, eski futbolcusu Franco Dario Cangele’ye plaket verdi.

Spor 26-01-20 14:34

Kayserispor, Cangele’ye plaket verdi

Hes Kablo Kayserispor, eski futbolcusu Franco Dario Cangele’ye plaket verdi.Hes Kablo Kayserispor, eski futbolcusu Franco Dario Cangele’ye Ankaragücü maçı öncesi kulübe yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi verdi.

Yurthaber 26-01-20 08:48

Arjantinli yıldız Cangele: Euro 2020'de Türkiye başarılı olacak

HES Kablo Kayserispor'un efsane futbolcularından Arjantinli Franco Dario Cangele, Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı'nın davetlisi olarak Kayseri'ye geldi.

Spor 23-01-20 17:15

Cangele, Kayseri’ye geldi

Kayserispor’un eski futbolcusu Franco Dario Cangele, başkan Berna Gözbaşı’nın daveti üzerine Kayseri’ye geldi.Hes Kablo Kayserispor, Cumartesi günü Kadir Has Stadı’nda oynayacağı Ankaragücü maçında eski futbolcusu Cangele’yi misafir edecek.

Yurthaber 23-01-20 14:39

Türk boksu Avrupa'da yükseliyor

Avrupa Boks Konfederasyonu (EUBC) Başkanı Franco Falcinelli: - "Özellikle kadın boksörler çok başarılı. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda kesinlikle podyuma çıkacaklarını düşünüyorum" - "Avrupa olarak değerlendirirsem Türk boksunun en iyi 5 arasında olduğunu söyleyebilirim" - "Türkiye'nin iyi spor salonları ve güzel tesisleri var. İleride de birçok spor etkinliğine en üst seviyede ev sahipliği yapabileceklerine inanıyorum"

Spor 21-12-19 11:03

(Özel) Pul koleksiyoncularını duygulandıran rastlantı

İzmir doğumlu İtalyan Maurizio Franco, tam 55 yıldır pul koleksiyonu yapıyor.

Haber 09-12-19 10:53

Diktatör Franco'nun mezarı taşınıyor

İspanya'da diktatör Franco, ölümünden 44 yıl sonra gömülü olduğu anıt mezardan çıkartılarak, aile mezarlığına taşındı.

Haber 24-10-19 17:08

Diktatör Franco'nun tabutu 44 yıl sonra anıt mezardan taşındı

İspanya'da 44 yıldır anıt mezarda bulunan diktatör Franco'nun tabutu sosyalist azınlık hükümetinin kararıyla helikopterle aile mezarlığına taşındı - Diktatör Franco'nun tabutunu omuzlarında taşıyarak bazilikadan çıkaran diktatörün torunları, "Yaşasın İspanya, Yaşasın Franco" diye bağırdı

Haber 24-10-19 16:17

İspanya'da diktatör Franco'nun mezarı taşındı

İspanya'da diktatör Franco, ölümünden 44 yıl sonra gömülü olduğu anıt mezardan çıkartılarak, aile mezarlığına taşındı.

Trend 24-10-19 14:15

Diktatör Franco'nun tabutu resmi törensiz taşınacak

Hükümet yetkilileri, diktatör Francisco Franco'nun tabutunun taşınması sırasında İspanya bayrağı ya da askeri merasim olmayacağını açıkladı - Diktatör Franco için yapılacak dini töreni 1981'deki başarısız darbe girişimine öncülük eden yarbay Antonio Tejero'nun rahip olan oğlu yönetecek - Tabut, diktatör Franco'nun torunlarından oluşan aile üyelerinin omuzlarında anıt mezardan çıkartılarak, aile mezarlığına helikopterle taşınacak

Haber 21-10-19 22:36

James Franco hakkında olay iddialar! Çıplak sahnelerde...

2018 yılında benzer taciz iddialarıyla gündeme gelen James Franco hakkında olay olan iddialar... İddialara göre Franco iki kadın oyuncuya zorla çıplak sahnelerde oynattı.

Magazin 04-10-19 11:26

İspanya'da çalıntı bebekler vakasının ilk resmi kurbanı biyolojik ailesini buldu

Diktatör Franco döneminde çalınan bebeklerden biri olduğu mahkeme kararıyla resmen tanınan ilk kişi Ines Madrigal, ABD'deki bir DNA bankası sayesinde biyolojik ailesini bulduğunu açıkladı - İnes Madrigal: - "Bu bir zafer olsa da acı bir haber çünkü annem 2013 yılında ölmüş"

Haber 11-07-19 14:26

James Franco, Amber Heard ile Johnny Depp arasındaki davaya dahil oldu

Amber Heard ile Johnny Depp’in bitmeyen davalar silsilesine şimdi de yakışıklı aktör James Franco dahil oldu.

Trend 04-07-19 11:19

İspanya'dan Vatikan'a diktatör Franco protestosu

Vatikan'ın Madrid Büyükelçisi Renzo Fratini'nin, İspanya hükümetinin diktatör Franco'nun mezar yerini değiştirme girişimlerini eleştirmesi diplomatik kriz yarattı - Görev süresi sona eren Vatikan'ın Madrid Büyükelçisi Renzo Frattini: - "Franco'yu dirilttiler. Onu rahat bırakmak daha iyiydi" - İspanya Başbakan Yardımcısı Carmen Calvo: - "Vatikan Büyükelçisinin sözleri biçim ve derinlik olarak asılsız ve kabul edilemez" - "Vatikan'a resmi protesto notası gönderilecek"

Haber 01-07-19 20:59

İtalyan Yönetmen Franco Zeffirelli Hayatını Kaybetti

Ünlü İtalyan opera, film ve televizyon yönetmenlerinden Franco Zeffirelli 96 yaşında hayatını kaybetti. Özellikle görkemli romantik yapımlarıyla tanınan Zefffirelli, William Shakespeare’in ünlü eserlerini sinemaya uyarladı

Haber 16-06-19 00:11

İran'dan Fransa'ya nükleer anlaşma eleştirisi

İran Meclis Başkanı Ali Laricani: - "Birçok görüşme yapılmasına karşın Fransa Cumhurbaşkanı'nın İran Cumhurbaşkanı'na nükleer anlaşmayı koruyacağına dair verdiği söz yerine getirilmedi. INSTEX mekanizmasının kağıt üzerinde kaldığı söylenmelidir" - Fransa Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Marielle de Sarnez: - "Niyet ve çabalarımız INSTEX'in kurularak faaliyete başlaması yönündedir. Müzakere taraflarının ortak görüşlere ulaşması önemli ve Avrupa Birliği de nükleer anlaşmayı koruma iradesine sahiptir"

Haber 15-06-19 16:33

FIS'ten Türk kayağına destek

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Uluslararası Kayak Federasyonu Başkanı Gian Franco Kasper ile bir araya geldi

Spor 31-05-19 12:10

Erasmus+ öğrencileri Türkiye'deki deneyimlerini paylaştı

Türkiye'de eğitim alan yabancı öğrenciler, edindikleri tecrübe ve deneyimlerle ilgili konuştu - Polonyalı Beata Tomczuk: - "Türkiye'de bulunmak, yeni bir ülkeyi görmek ve farklı ülkelerden insanlarla tanışmak açısından çok iyi bir şans" - Slovakyalı Ondrej Andrejco: - "Bu yıl Erasmus+ programına katılmak için son şansımdı. Herkes bana gitmemi ve pişman olmayacağımı söyledi" - İspanyol Carlos Franco Bernal: - "Ben ilk kez yurt dışında yaşamama rağmen mutluyum. Aynı anda birçok yeni tecrübeyle karşılaşıyorum ve yurt dışındaki eğitim tecrübesini herkese tavsiye ediyorum"

Haber 22-05-19 11:10

Venezuela'da muhalif milletvekili Meksika Büyükelçiliğine sığındı

Dokunulmazlığı kaldırılan Ulusal Meclis üyesi Franco Manuel Casella Lovaton, Meksika'nın Caracas Büyükelçiliğine sığındı

Haber 15-05-19 10:34

Brezilya'da belediye meclisi üyesinin öldürülmesi

Rio de Janeiro Belediye Meclisinin kadın üyesi ve insan hakları savunucusu Marielle Franco'nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Haber 12-03-19 15:59

ANALİZ- İspanya'da aşırı sağ sosyalist Endülüs'ten politikaya girdi

Endülüs özerk yönetimi parlamentosunda 12 milletvekili çıkaran aşırı sağ görüşlü Vox partisi, İspanyol milliyetçiliğinin yanı sıra göçmen ve İslam karşıtı vaatleriyle öne çıkıyor - Vox partisinin lideri Santiago Abascal, Endülüs'te 780 yıl süren Müslüman egemenliğine son veren 1491'deki Hristiyan askeri seferleri için kullanılan "yeniden fetih" ifadesini yine gündeme taşıdı - Diktatör Franco dönemi sonrasında ilk kez İspanya'da bir parlamentoya temsilci gönderen aşırı sağın yükselişinde, Katalonya sorunu, göçmen akını, Avrupa'da büyüyen aşırı sağ hareketler ve ekonomik kriz temel sebepler olarak sıralanıyor

Haber 06-12-18 11:25

İspanya Senatosu diktatör Franco ideolojisini kınadı

Senato'da alınan ve çoğunluğun çekimser oy kullandığı kararda diktatör Franco ideolojisi ve bunu öven her türlü eylem şiddetle kınandı - Katalonya parlamentosu, Franco rejimini öven eylem ve söylemlere 150 bin avroya kadar para cezası verilmesini öngören bir yasa çıkaracak

Haber 22-11-18 00:03

İspanya'da ölümünün 43. yılında diktatör Franco tartışması

Diktatör Francisco Franco, sempatizanları tarafından 43. ölüm yıl dönümünde anıldı - Franco'nun kemiklerini anıt mezardan çıkarma kararı alan İspanya hükümeti, şimdi de Franco ideolojisini savunan sivil kurumları yasaklamak için çalışma başlattı - Barselona Belediyesi, 1964'te diktatör Franco'ya verilen kentin madalyası unvanını geri alacak

Haber 20-11-18 19:33

Huesca, teknik direktör Leo Franco ile yollarını ayırdı

Milli futbolcu Serdar Gürler'in de forma giydiği Huesca'da kötü gidişin bileti teknik direktör Leo Franco'ya kesildi. La Liga'da 8 haftada topladığı 5 puanla son sırada yer alan Huesca, teknik direktör Leo Franco ile yollarını ayırdı.

Spor 09-10-18 22:01

Brexit, Avrupa'yı daha da kötüye götürebilir

Eski İtalya Dışişleri Bakanı Franco Frattini: - "AB, tamamen bir ekonomik bir işbirliği alanı olarak da kalabilirdi. Brexit'de ne olacak bakalım? Çünkü Brexit, Avrupa ortak pazarında rahatlıkla şu anki durumu daha da kötüye götürebilir. Bize daha iddialı bir vizyon lazım" - Eski Genişlemeden ve Avrupa Komşuluk Politikası’ndan Sorumlu AB Komiseri Stefan Füle: - "Mutsuzluk, AB'nin evrim geçiriyor olma sebeplerinden biri. Türk dostlarım yıllar önce AB'ye başvurduklarında AB'nin durumu ve şimdiki AB'nin durumu farklı. Evet daha çok Avrupa istiyoruz ama elbette aynı beden herkese uymuyor"

Haber 03-10-18 15:18

Fransız Senatosu Galatasaray Lisesi'nin 150'inci yılını kutladı

Fransız Senatosu, Fransa ve Türkiye arasında eğitim köprüsü görevi gören Türkiye'nin en önemli Franco-Türk okulu Galatasaray Lisesi'nin 150'inci, Galatasaray Üniversitesi'nin de 25'inci kuruluş yıldönümünü kutladı

Haber 21-09-18 21:42

Diktatör Franco'nun kemikleri anıt mezardan çıkarılacak

Ailesinin onayı olmamasına rağmen Franco'nun kemiklerinin anıt mezarından çıkarılmasını öngören düzenleme 2'ye karşı 172 oyla kabul edildi - Başbakan Sanchez: - "Bugün İspanya, Franco rejiminin kurbanlarının haklarını onarmak için tarihi bir adım attı. Bugün demokrasimiz daha iyi durumda"

Haber 13-09-18 16:41

Franco döneminin işkenceci polisinin madalyaları ve ek ödemeleri geri alınıyor

Başbakan Pedro Sanchez ve sol partilerden Podemos'un lideri Pablo Iglesias, "Küçük Billy" lakaplı Antonio Gonzalez Pacheco'nun Franco döneminde kazandığı madalyaları geri alma ve emeklilik maaşındaki ek ödemelerini kesme konusunda anlaşmaya vardı

Haber 07-09-18 11:21

Franco'nun kemiklerinin mezarından çıkarılması tartışmaları

İspanya'da diktatör Francisco Franco'nun torunu Francisco Franco Martinez-Bordiu: - "Hükümetin, dedemin mumyasıyla oynamasını kolaylaştırmayacağız"

Haber 03-09-18 17:43

Beşiktaş, Fabri için Fulham'la 6 milyon euroya anlaşma sağladı!

Beşiktaş'ta Tosic, Pedro Franco, Boyko ve Talisca'nın ardından bir ayrılık daha yaşanıyor. A Spor'un geçtiği son dakika bilgisine göre Beşiktaş, Fulham'dan gelen 6 milyon euro'luk teklifi kabul ederek Premier Lig ekibiyle büyük ölçüde anlaşma sağladı!

Spor 18-07-18 21:18

Embajada de Turquía advierte sobre las acciones del PKK/PYD en Francia

Más de 350 asociaciones franco-turcas le han pedido al Gobierno francés que tome medidas contra las actividades ilegales de la organización terrorista PKK.

Haber 19-03-18 02:01

Brezilya'da polis şiddetini eleştiren siyasetçi öldürüldü, on binler sokağa çıktı

Çarşamba akşamı şoförüyle birlikte aracında silahla öldürülen 38 yaşındaki Rio de Janeiro Konseyi Üyesi Franco aynı zamanda bir kadın hakları savunucusuydu. Cinayet sonrası Rio'daki Belediye Tiyatrosu önünde düzenlenen protesto gösterisine on binlerce kişi katıldı.

Haber 16-03-18 15:01