Marine Express Haberleri

İsveç sınır dışı etti! Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Momika, Norveç'e gitti

İsveç Göç Temyiz Mahkemesi, Göç Mahkemesi'nin Momika hakkında aldığı sınır dışı edilme kararını onadığını duyurdu. Ülkenin Express gazetesine açıklamada bulunan Momika, Göç Temyiz Mahkemesi'nin kararı sonrası İsveç'i terk edip Norveç'e gittiğini ve Norveç'e iltica edeceğini söyledi.

Haber 2024-03-27 18:16:39

Çanakkale Boğazı’nda hareketli anlar! Kimyasal yüklü tanker makine arızası yaptı

Çanakkale Boğazı’ndan geçen 117 metre uzunluğundaki ‘ALMA MARINE’ isimli kimyasal yüklü tanker, makine arızası yaptı. Gemi, römorkör refakati eşliğinde Karanlık Liman demir bölgesine götürülerek demirletildi.

Haber 2023-04-09 00:19:53

Airfryer tavuk pirzola tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da tavuk pirzola nasıl yapılır?

Et ya da balık yemeklerinizi veya tatlılarınızı Airfryer ile kolayca pişirebilirsiniz. Kısa sürede pişirme işlemini tamamlayan airfriyer ile sofralarınızda daha çok çeşit hazırlayabilmek için vakit kazanabilirsiniz. Akşam yemeklerinde ya da özel yemek davetlerinde sunabileceğiniz tavuk pirzolaları da airfryer ile birkaç dakika içinde pişirerek servis yapabilirsiniz. Tavuğunuzu dilediğiniz farklı baharatlarla marine edebilir ve farklı yancılarla servis edebilirsiniz.

Yemek 2023-01-06 11:05:30

Airfryer limonlu levrek tarifi kokusuz ve pratik! Airfryer'da limonlu levrek nasıl yapılır?

Hafif ve lezzetli bir öğün için genel olarak balık tercih edilir. Levrek en çabuk pişen balıklardan biridir. Limonlu levrek fileto, levrek balığından yapılan ve marine edilerek hazırlanan bir yemektir. Airfryer ile pişirilen levrek daha hızlı zamanda hazırlanır ve tadı da daha lezzetli olur. Ayrıca yağ oranı da daha azdır ve airfryer ile balık pişirdiğiniz zaman mutfağınızda yoğun balık kokusu oluşmaz.

Yemek 2022-12-19 17:36:23

Ünlü Fransız model Marine el Himer Kelime-i Şehadet getirip müslüman oldu! 'Utanılacak bir şey yok'

Ünlü Fransız model ve reality show yıldızı Marine el Himer, müslüman olduğunu duyurarak Kelime-i Şehadet getirdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kabe'nin önünde çektiği görselleri paylaşıp, "Bu anlar hayatımın en mutlu gününü gösteriyor. Bu manevi bir yolculuk, beni yükseltmeye ve yönlendirmeye devam edecek İnşaallah. Yalnız gitmen gereken yollar var. Arkadaş yok, aile yok, sevgili yok. Sadece sen ve Allah" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-11-22 17:55

MasterChef kontrfile nasıl yapılır? Lokum kıvamında dana kontrfile nasıl pişirilir?

MasterChef dana kontrfile nasıl yapılır? MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde haftanın yedeklerden ana kadroya oyunu gerçekleşecek. Şefler yedekler yarışmasında yarışmacılardan ilk turda kuru fasulye ve pilav tarifi yapmalarını istedi. İkini etapta ise kontrfile yapılması istendi. MasterChef kontrfile tarifi merak ediliyor. Peki, MasterChef dana kontrfile nasıl yapılır? Kontfile nasıl marine edilir? Lokum kıvamında dana kontrfile tarifi malzemeleri ve yapılışı!

Yemek 24-09-22 15:08

Fransa'da genel seçimin ilk turu tamamlandı! Macron'un ittifakı çoğunluğu kaybedebilir

Fransa'daki genel seçimlerin ilk turu tamamlandı. Sandık çıkışı anketlerine göre, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un etrafında toplanan Ensemble (Birlikte) ittifakı ulusal mecliste çoğunluğu elde edemeyebilir. Diğer yandan ise aşırı sağcı lider Marine Le Pen, milletvekili koltuğu için yarıştığı seçim bölgesinde yüksek oy oranı alarak ikinci tura kalmaya hak kazandı.

Haber 13-06-22 00:56

Marine ne demek? Marine kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dil, insanoğlunun hem ürünü hem de üreticisi olduğu tek alandır ve insanlar arasındaki ortak noktalardan biri olarak bilinir. Bir dili bilmek, aynı zamanda belirli ses dizilerinin belirli kavram ya da anlamları gösterdiğini bilmek anlamına gelir. Bu nedenle Türkçe öğrenmek veya dilbilgisi anlamında farkındalıklarını artırmak isteyen kişilerin merak ettikleri ilk şeylerden biri dilde bulunan sözcüklerin anlamlarıdır. Anlamı merak edilen sözcüklerden bir tanesi olan Marine ne demek, TDK sözlükteki anlamı nedir? Marine TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 23-05-22 23:14

Fransız siyasetçi Marine Le Pen, playboy dergisindeki pozlarından sonra annesini reddetti

Fransa cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen, sert boşanmalarının ardından nafaka ödemeyi kabul etmeyen eski kocasına karşılık vermek için playboy dergisine çıplak poz verdikten sonra annesi Pierrette'i reddetti. Fransa cumhurbaşkanı adayının annesinin pozları ülke gündemine yerleşti.

Trend 26-04-22 17:15

Fransa Yeniden “Macron” Dedi

Fransa’da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kazananı Emmanuel Macron oldu. Macron, rakibi aşırı sağcı lider Marine Le Pen’i açık ara geride bırakarak 5 yıl için daha cumhurbaşkanı seçildi

Haber 24-04-22 22:08

Son dakika: Fransa'da seçim çıkış anketlerine göre kazanan Macron

Son dakika haberi: Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde yüzde 58,2'sini alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Macron'un rakibi aşırı sağcı Marine Le Pen, yüzde 41,8'de kaldı. 44 yaşındaki Macron, ikinci kez bu göreve seçilen üçüncü cumhurbaşkanı olacak. Öte yandan yasal resmi sonuçlar ise 27 Nisan'da açıklanacak. Macron ve rakibi Le Pen'den ise ilk açıklamalar geldi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 24-04-22 21:08

Fransa’da Halk Sandık Başında

Fransızlar cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için sandık başında. Seçmenler Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’la aşırı sağcı aday Marine Le Pen arasında tercih yapıyor. Seçim öncesinde anketler Macron’u Le Pen’in önünde gösteriyordu

Haber 24-04-22 14:26

Fransa'da seçim günü! Cumhurbaşkanlığı seçimini Emmanuel Macron mu Marine Le Pen mi kazanacak?

Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Ulusal Birlik Partisi lideri Marine Le Pen arasındaki cumhurbaşkanlığı seçimi bugün gerçekleştirilecek. Yaklaşık 48,7 milyon seçmen, 5 yıl görev yapacak yeni cumhurbaşkanını belirlemek için oy kullanacak.

Haber 24-04-22 09:33

Fransa seçimleri: Aşırı sağcı Le Pen'in uzun süredir devam eden iktidar arayışı

Marine Le Pe, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını bu pazarki ikinci tur seçimlerde cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi.

Haber 23-04-22 11:05

Emmanuel Macron: Siyasetin dışından başlayıp, cumhurbaşkanlığına ilerleyen yolda neler oldu?

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu Pazar günü yapılacak. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı rakibi Marine Le Pen arasında sıkı bir yarış sürüyor. Peki beş yıl önce siyasete yeni giriş yapan Macron'un yolculuğunda neler oldu, bu seçimden ne bekleniyor?

Haber 23-04-22 11:03

Macron ve Le Pen TV düellosunda karşılaştı

Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci turuna hazırlanan Fransa’da, adaylar Emmanuel Macron ve Marine Le Pen, düzenlenen bir televizyon düellosunda karşı karşıya geldi.

Haber 21-04-22 09:58

Fransa seçimleri: Macron ve Le Pen canlı yayın tartışmasına karşı karşıya geldi

Fransa'da Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna kalan Emmanuel Macron ve Marine Le Pen, seçimden dört gün önce televizyon yayınında karşı karşıya geldi.

Haber 21-04-22 04:51

Macron ve Le Pen karşı karşıya! Kim ne vadediyor?

Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Marine Le Pen 24 Nisan Pazar günü Fransa'da düzenlenecek cumhurbaşkanı seçimin ikinci turunda karşı karşıya gelecek. İkili farklı konularda vaatler sunuyor. Macron ekonomi ve iklim konularını öne çıkarırken, Le Pen seçim vaatlerinde göç konusuna odaklanıyor.

Haber 20-04-22 11:52

Fransa'da hükümet krizi! Macron seçilirse Başbakan Castex istifa edecek

Fransa'da aşırı sağcı aday Marine Le Pen ile mevcut cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'in yarıştığı cumhurbaşkanlığı seçimi süreci gerginliklerle geçiyor. Fransa Başbakanı Jean Castex, Macron'un seçilmesiyle ilgili kritik bir açıklama yaptı.

Haber 19-04-22 17:49

Fransa seçimleri: Macron'un 'bağrı açık' fotoğrafı tartışma konusu oldu

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçiminin Pazar günü yapılacak ikinci turu öncesi Emmanuel Macron ve Marine Le Pen kampanyalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Kampanyasını daha az oy aldığı bölgelere yönelten 44 yaşındaki Macron'un Cumartesi çekilen bir fotoğrafı ülkede tartışma konusu oldu.

Haber 18-04-22 14:13

Macron'dan dikkat çeken Le Pen açıklaması: Savaş geri gelir

Fransa'da seçimlerin ilk turu geride kalırken, mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. İlk tur seçimlerinden ikinci olarak çıkan aşırı sağcı Marine Le Pen'le ilgili konuşan Macron, seçilmesi halinde Avrupa'da yeniden savaşların çıkacağını öne sürdü.

Haber 13-04-22 07:18

Fransa seçimleri: Macron, Le Pen ve iki farklı vizyon

Biri kendisini siyasi yelpazenin merkezinde konumlandıran bir liberal, diğeriyse aşırı sağcı. Fransa'da iki cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron ve Marine Le Pen, ülkye çok farklı iki vizyon sunuyor. Peki, kazanma şansları ne?

Haber 12-04-22 05:31

Fransa demokrasisi saldırı altında

Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Marine Le Pen, cumhurbaşkanlığı için yarışacak.

Haber 11-04-22 18:44

Fransa seçimlerinde ilk tur Macron’un

Fransa’da iki turlu yapılan cumhurbaşkanılığı seçimlerinde, 12 adayın yarıştığı ilk turu Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yüzde 28.5 oyla zaferle tamamladı. Macron’u yüzde 24.4 ile aşırı sağcı aday Marine Le Pen izledi. İki isim 24 Nisan'da ikinci turda yarışacaklar

Haber 10-04-22 22:29

Fransa'da kritik seçim! Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı

Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sonuçlandı. Sandık çıkış anketlerine göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Marine Le Pen ikinci tura kaldı.

Haber 10-04-22 21:06

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi! Macron ve Le Pen yarışıyor

Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron dahil 12 adayın yarıştığı cumhurbaşkanı seçimi başladı. Seçimin ilk turuna ilişkin kamuoyu yoklamalarına göre aşırı sağın adayı Marine Le Pen, Macron’la aradaki farkı kapatıyor.

Haber 10-04-22 10:24

Fransa seçimlerinde Macron-Le Pen kafa kafaya

Fransa'da seçmenler, 10 ve 24 Nisan tarihlerinde iki turlu olarak yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu için bu hafta sonu sandığa gidiyor. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, anketlerde birinciliği korurken aşırı sağın adayı Marine Le Pen de Macron’la aradaki farkı kapatıyor

Haber 08-04-22 21:06

Fransa seçimi: Anketlere göre Le Pen farkı kapatıyor

Fransa'da aşırı sağcı lider Marine Le Pen, Pazar günkü seçim öncesi yapılan ankete göre Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'la arasındaki farkı kapatıyor.

Haber 05-04-22 16:49

American Express, Rusya ve Belarus’taki faaliyetlerini askıya aldı

ABD’li kredi kartı ve turizm şirketi American Express, Ukrayna’nın işgali nedeniyle Rusya ve Belarus’taki faaliyetlerini askıya aldı.

Finans 06-03-22 22:36

GittiGidiyor’un hızlı teslimat uygulaması “GittiGidiyor Express” hizmete başladı

GittiGidiyor Genel Müdürü ve eBay MENA Bölge Direktörü Öget Kantarcı: - "İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde başlattığımız hizmetimize yılın ilk yarısı bitmeden 15 şehri daha ekleyeceğiz. Böylece yılın ilk yarısından önce toplamda 20 şehirde kullanıcılarımıza hizmet vereceğiz. GittiGidiyor Express için yatırımlarımız önümüzdeki dönemde de devam edecek"

Yurthaber 22-02-22 10:58

İsrail Almanya’dan üç denizaltı ısmarladı

İsrail Savunma Bakanlığı Thyssenkrupp Marine Systems'e her birinin değeri bir milyar euroyu aşan 3 denizaltı sipariş etti.

Haber 20-01-22 15:13

Fransız Sağından İlk Kadın Aday

Fransa'nın en köklü sağ partisi Cumhuriyetçiler, 2022 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde merkez sağı temsil etmesi için İle de France Bölge Başkanı Valerie Pecresse'i seçti. Pecresse, aşırı sağcı aday Marine Le Pen ve sosyalistlerin adayı Anne Hidalgo'dan sonra Macron'un üçüncü kadın rakibi olacak

Haber 04-12-21 21:50

Et gurmeleri toplansın: İçi sulu sulu dışı iyi kızarmış yumuşacık etler pişirmenin püf noktaları

Zengin bir besin kaynağı olan et, mideye adeta ziyafet yaşatan yiyeceklerin başında geliyor. Tek başına ya da sebzelerle pişirilerek günün neredeyse her öğününde tüketilebiliyor. Etin lokum gibi yumuşacık ve güzel pişmiş olması ise oldukça önemli. Et seçimi, sıcaklığı, marine edilmesi, mühürlenmesi ve tuzlanması gibi pek çok detaya birlikte göz atalım.

Yemek 02-12-21 07:39

Yeni Renault Express Combi ve Express Van Türkiye'de! İşte fiyatlar

Ticari araç ürün gamına da sahip olan Renault, yeni Express Combi ve Express Van modellerini Türkiye pazarında satışa sunuyor. Peki yeni Express Combi'nin ve Express Van'ın fiyatı ne kadar, Renault'nun yeni modelleri ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar.

Haber 21-09-21 17:22

Boyner Express Bodrum, 3 saatte teslimat hedefiyle yola çıktığı siparişleri ortalama 1 saatte ulaştırdı

Boyner Express Bodrum, "3 saatte teslimat" hedefiyle yola çıktığı siparişleri ortalama 1 saatte ulaştırdı

Yurthaber 14-09-21 13:34

Kumandan Mesud'un Oğlundan Taleban'a Direniş Çağrısı

Afganistan'ın ünlü Kumandanı Ahmet Şah Mesud'un oğlu Ahmet Mesud, Fransız Express dergisinde yayınlanan mektubunda Pençşir direniş güçlerinin başına geçtiğini duyurdu ve Taleban'a karşı direniş çağrısı yaptı

Haber 16-08-21 14:50

Lokum gibi yumuşak et pişirmenin püf noktaları ve tarifi! Kurban etini yumuşak ve lokum gibi pişirmenin yöntemi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala lokum gibi yumuşak et pişirmenin yöntemleri araştırılıyor. Lokum gibi et pişirmenin birçok yöntemi bulunuyor. Bu yöntemler arasında etin doğru kesimi, süresi, marine edilmesi, limon veya sirke kullanması gibi pratik öneriler yer alıyor. İşte lokum gibi yumuşacık et pişirmenin yolları...

Yemek 17-07-21 17:48

Dünyanın en büyük gemi üreticilerinden biri siber saldırıya uğradı

Güney Koreli gemi üreticisi, Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering Co. şirketinin veri tabanına yönelik kimliği belirsiz kişilerce "hacker" saldırısı yapıldığı belirtildi. Öte yandan, saldırılara karşı soruşturma başlatıldığı da bildirildi.

Haber 21-06-21 14:30

Fransa'da bölgesel seçimlerin ilk turunda Macron ve Le Pen istedikleri sonucu alamadı

Ipsos şirketinin sandık çıkış anketine göre seçimlerde merkez sağda ve ana muhalefet konumundaki Cumhuriyetçiler Partisi ülke genelinde yüzde 27,2 oyla ilk sırada yer aldı. Sandık çıkış anketlerine göre Cumhurbaşkanı Macron'un partisi, önümüzdeki hafta seçimlerin ikinci turundaki yarışmak için gerekli yüzde 10 oyu alamayabilir. Marine Le Pen'in liderliğindeki Ulusal Cephe ise bölgesel seçimlerde birinci sırada yer almayı ve tarihinde ilk kez en az bir bölgede seçimi kazanmayı umuyordu.

Haber 21-06-21 04:36

Dana kontrfile tarifi nasıl pişirilir? Kontrfile alırken buna dikkat!

Birinci kalite et çeşitleri arasında bulunan dana kontrfile, antrikotla sokum arasındaki bonfilelik etin çıkarıldığı bölümün üst kısmını kaplar. Kızartma, ızgara, döküm tava veya fırında pişirilerek tüketilebilen dana kontrfile, marine işlemi ile lifli yapıyı yumuşatacağından daha lezzetli hale getirilebilir. Dolapta 1 gün bekletildiğinde daha iyi sonuç alınabilir.

Yemek 17-06-21 09:59

Aylar önce açıklanmıştı! Ücretsiz yüksek kalitede depolama sona eriyor

Google Fotoğraflar'ın ücretsiz, sınırsız yüksek kalitede depolama özelliği için son gün 1 Haziran. Artık Google Fotoğraflar'daki Yüksek kalite ve Express kalite içerikler Google Hesabı depolama alanı kotasından düşürülecek.

Haber 31-05-21 14:07

İşte Renault Kangoo 2021 fiyat listesi | Binek araçlarda kampanya

2021'in baharında satışa sunulması planlanan yeni Renault Kangoo modellerinin fiyat listesi açıklandı. Son model Kangoo araçlar, Kangoo Express ve Kangoo Multix olmak üzere 2 farklı kasa versiyonu ile satılacak.

Haber 08-03-21 17:31

Lokum gibi lezzetli et pişirmenin püf noktası! 22 gün dinlendirildikten sonra...

Eti, kavurmadan tavada pişirmeye ve mangalda pişirmeye kadar bir dizi farklı şekilde pişmesini sağlayabilirsiniz. Ancak her et tavada ya da mangalda pişirilebilir mi? İşte etin marine edilme aşamaları ve pişirme yöntemleri hakkında bilmeniz gerekenler.

Yemek 17-02-21 10:39

Didim’de kıyı temizliği yapıldı

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Avrupa Çevre Ajansı’nın “Marine Litter Watch” (Deniz Çöpleri İzleme Programı) çalışmaları Didim’de devam ediyor.Didim Belediye Başkanı A.

Yurthaber 08-02-21 15:56

Kumköy’de plaj temizliği

Avrupa Çevre Ajansı girişimi olan Marine Litter Watch (MLW) deniz çöpü izleme ve deniz çöpü sorunuyla mücadele etmek amacıyla Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Aksu Belediyesi ve Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği (KUYAB) yetkililerinin katılımı ile Kumköy sahilinde temizlik yaptı.Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Avrupa Çevre Ajansı’nın “Marine Litter Watch” Deniz Çöpleri İzleme Programı’nı Akdeniz sahillerinde uygulamaya devam ediyor.

Yurthaber 22-01-21 15:33

Ceyhan Medyaevi kuruldu

Adana’nın Ceyhan ilçesinde dört medya şirketi tarafından Ceyhan Medyaevi kuruldu.Ceyhan Medyaevi’nin kadrosunda Ceyhan Express Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Süzer, Çukurova Analiz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Neriman Çelebi, Arslan Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Arslan ile Yeni Ceyhan Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bekir Uzel yer alıyor.Ceyhan Medyaevi bünyesinde, Çukurova’nın geneline yayım yapan dört gazetenin yanı sıra radyo, web tv, web tasarım, sosyal medya danışmanlığı, led ekran, reklam ve tanıtım organizyonları, medya planlama alanlarında çalışmalar yürütülecek.

Yurthaber 08-01-21 15:23

Tekerlekli sandalye ve yürüteç bağışı

Almanya’nın Ulm bölgesindeki Oberdischingen’de bulunan Yaşlı Bakım Merkezi (St.Hildegard Altersheim) Avrupa Türkelililer Derneği’ne (Türkeli e.V) 17 adet tekerlekli sandalye ve 20 adet rollatör yürüteç bağışında bulundu.Avrupa Türkelililer Derneği’nden yapılan açıklamada, derneğe bağışlanan malzemelerin pandemi sürecinin sona ermesinin ardından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türkeli Engelliler Derneği’ne nakliyesinin gerçekleşeceği bildirildi.Yapılan açıklamada, bağışın sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür edilerek, “Bu bağışın gerçekleşmesini sağlayan Türkelili hemşehrilerimiz Murat Karadeniz ve Osman Kartal’a, bizi mekanında ağırlayan Autohof Oberdischingen sahibi Mecit Tanrıöver’e, aldığımız bu malzemeleri depolarında muhafaza etmemizi sağlayan Nedim Aydın ve İsmail Demirci’ye, nakliye için bize destek veren Express & Logistics GO yöneticilerine teşekkür ederiz" dedi.

Yurthaber 07-01-21 12:44

Hepsiburada kargo teslimat dolapları 7 gün 24 saat hizmette

Hepsiburada, yenilikçi hizmetleri arasındaki siparişlerinin ev ve iş yerleri dışında bir teslimat noktasından 7 gün 24 saat teslim alınabildiği Hepsimat modeline, Easy Point Express kargo teslimat dolaplarını da dahil etti

Yurthaber 01-12-20 12:08

Fransa'da aşırı sağcı Le Pen'den başörtüsü yasaklansın çağrısı

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi'nin (FN) lideri Marine Le Pen, ülkede kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını istedi.

Haber 25-10-20 19:34