Marka Haberleri

Yılın ilk ayında en çok satılan otomobil markaları belli oldu: Lüks otomobil satışı hız kesmedi

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın ocak ayında en fazla satışı markalar belli oldu. En fazla otomobil satışını Renault yaptı.

Finans 04-02-2024 13:18

Dünyanın en değerli markası 20 markası belli oldu, taht el değiştirdi

Brand Finance'ın "Dünyanın En Değerli 500 Markası" çalışmasında, geçen yıl tahtını Amazon'a kaptıran Apple, bu yıl 516,6 milyar dolar marka değeriyle yeniden ilk sıraya çıktı.

Finans 17-01-2024 13:21

2023'e damgalarını vurdular: Türkiye'de en çok satılan otomotiv markaları belli oldu

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen yıl en fazla satış gerçekleştiren marka Fiat olurken, bunu sırasıyla Renault ve Ford izledi. Otomobil satışları, 2023 yılı ocak-aralık döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 63,2 arttı.

Finans 07-01-2024 11:56

Büyük beden model Olivia Messina iç çamaşırıyla poz vererek baskılara karşı çıktı! Göğüslerim en değerli varlığım

Büyük beden modeller kendileri gibi büyük bedenli kadınlara destek olmak ve vücutlarını sevmelerini sağlamak için beden pozitifliğini savunduklarını belirterek ilham verici konuşmalar yapıyorlar. Büyük beden model Olivia Messina, ona ne giyeceğini söyleyenlere inat iç çamaşırlarıyla kıvrımlarını ve göğüslerini sergilediğini açıkladı.

Kadin 24-04-2023 09:52

Marka

Marka Hakkındaki Haberler Mynet'te. Marka Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kahramanmaraş'ta kurulan teknolojik tesis bölge cevizinin marka değerini artıracak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının desteğiyle yaklaşık 18 milyon liraya kurulan ceviz işleme ve paketleme tesisi, saatte 4 ton ceviz soyma kapasitesiyle bölge ürünlerinin dünya pazarına sunulmasına güç katacak - Çağlayancerit Ceviz Üreticileri Birliği Kooperatifi Başkanı Mehmet Kekil: - "Bugüne kadar bizim cevizimiz yurt dışına tedarikçi firmalar aracılığıyla ihraç ediliyordu. Bu tesisin kurulmasıyla Çağlayancerit cevizimizi kooperatif aracılığıyla kendimiz ihraç edeceğiz"

Yurthaber 24-09-2022 12:08