Martin Vizcarra Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile bir araya geldi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Skoda Auto Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn ile bir araya geldi.

Spor 2024-03-28 14:36:05

Türk futbolunun acı günü! Eski milli futbolcumuz Ersen Martin hayatını kaybetti

Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcumuz Ersen Martin hayatını kaybetti. İzmir'de bir süredir yaşam mücadelesi veren Martin, en son yoğun bakıma alınmış ve durumunun kritik olduğu belirtilmişti.

Spor 2024-03-19 23:40:13

Jenna Ortega ve Martin Freeman'ın seks sahnesi yaş farkı yüzünden eleştirildi! İğrenç yorumlarına açıklama geldi

Jenna Ortega'nın yeni filminde kendisinden 31 yaş küçük Martin Freeman ile seks sahnesi tepkilere neden oldu. Filmin mahremiyet koordinatörü, Jenna Ortega'ya dair eleştirilere yanıt vermek zorunda kaldı.

Magazin 2024-02-08 15:55:34

'Dünyanın en göz alıcı savaş pilotuyum' dedi! İstifa edip kariyerini değiştirdi... Kainat Güzeli olmak istiyorum

18 yaşında Şili Hava Kuvvetleri'ne katılan Michelle Martin, işinden istifa ederek güzellik yarışmasına girmek istediğini ve modelliğe adım atacağını duyurdu. 24 yaşındaki pilot sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla popülerliğe kavuştururken güzelliğiyle de hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Fenomen isim askerlik kariyerini bitirerek yeni bir işe adım atacağını açıklayınca yeniden gündem oldu.

Trend 2024-02-03 11:55:19

40 yıllık uzman uyardı: Sabah kalkar kalkmaz yatağınızı sakın toplamayın! Tehlikeli hastalıklara davetiye çıkarıyor

Uyku ve yatak biliminde yaklaşık 40 yıldır uzmanlığa sahip MattressNextDay'in CEO'su Martin Seeley, uyanır uyanmaz ilk iş olarak yatağın toplanmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 26-01-24 10:20

2024 Oscar adayları açıklandı! 96. Oscar Ödülleri'nde Oppenheimer rüzgarı esti... İşte 2024 Oscar adayları...

Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. 2024 Oscar adayları listesine ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek zirveye oturdu. Emma Stone'un başrolünde yer aldığı fantastik film "Poor Things" 11, Martin Scorsese'in draması "Killers of the Flower Moon" 10 adaylıkla Oppenheimer’ı takip etti. Yazın gişe rekorları kıran filmi "Barbie" 8 dalda aday gösterildi.

Trend 24-01-24 16:19

Lisede korkunç skandal! Öğretmen 15 yaşındaki kız öğrencisine salatalıkla cinsel saldırıda bulundu... 'Yılın öğretmeni' dahi seçilmişti

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 30 yaşındaki Brandyn Martin Hargrove isimli İngilizce öğretmeni, 15 yaşındaki ismi açıklanmayan kız öğrencisine salatalıkla tecavüz etti. Skandalın ortaya çıkmasından sonra öğretmen öğrencisiyle aralarında bir ilişki olduğunu söyleyerek kendisini savundu.

Trend 12-01-24 08:26

Hollanda Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Martin Wijnen 'Savaşa hazırlıklı olmalıyız' açıklaması! 'Tek anladıkları dil var, o da...'

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Hollanda'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Hollanda Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Martin Wijnen, "Rusya ile savaşa hazırlıklı olmalıyız." dedi. Açıklamasının devamında Wijnen, "Hollanda'nın, işler ters gittiğinde tüm toplumun hazır olması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor." diye konuştu.

Haber 29-12-23 06:51

Galatasaray'da Ndombele gidiyor, Molde'nin yıldızı geliyor! Transferi eski kaptan Martin Linnes bitirecek

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'yi gözden çıkaran Galatasaray bu bölge için listenin başına Martin Linnes'in takım arkadaşı olan Emil Breivik'i aldı. İşte detaylar..

Spor 01-11-23 11:03

BM'den korkutan açıklama! 'Gazze’de sağlık sistemi çöktü'

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken BM'den korkutan bir açıklama geldi. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, Gazze’de sağlık sisteminin çöktüğünü vurguladı.

Haber 19-10-23 11:26

Arsenal, Martin Odegaard'ın sözleşmesini uzattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, 24 yaşındaki orta saha futbolcusu Norveçli Martin Odegaard ile sözleşmesini 30 Haziran 2028'e kadar uzattı.

Spor 22-09-23 12:41

Ricky Martin çıplak güneşlenirken paylaştı! Boşanma yaramadı

Ünlü Latin şarkıcı Ricky Martin ve Jwan Yosef 6 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Boşanma haberleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı son olarak çıplak güneşlendiği anları paylaşınca olay oldu.

Magazin 17-09-23 13:11

Galatasaray Nef, Jarell Martin’i transfer etti

Galatasaray Nef, Maccabi Tel Aviv forması giyen 208 cm boyundaki ABD’li uzun forvet Jarell Martin ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor 20-07-23 15:31

Semptomları korkunç! “İntihar hastalığı” teşhisi konuldu... Ağrıdan hareket dahi edemiyor

İngiltere’nin Canterbury bölgesinde yaşayan 23 yaşındaki Amelia Martin, halk arasında “delirten hastalık” ya da “intihar hastalığı” olarak da adlandırılan trigeminal nevralji ile mücadele ediyor. 6 yıldır önce hastalığının teşhisinin konulduğunu ifade eden Martin, yaşadığı yoğun acı nedeniyle hareket dahi edemediğini söyledi. Martin’in ailesi şimdi kızlarının tedavisi için bir yardım kampanyası başlattı.

Trend 18-07-23 10:21

Aston Martin 110. yılına özel tasarladığı Valour modelini tanıttı

İngiliz otomobil firması Aston Martin, 110. yılına özel tasarladığı 'Valour' modelini tanıttı. GT modelden sadece 110 adet üretileceği belirtildi. Araç 715 bg güç ve 753 Nm tork üretebilen 5.2 litrelik çift turbolu V12 motora sahip. Valour modelinin görselleri de paylaşıldı.

Finans 11-07-23 22:04

Ünlü yönetmen Martin Scorsese Papa Francis ile görüştü! Hz. İsa’yı anlatan film geliyor

Göklerin Hakimi, Para Avcısı, Zindan Adası ve The Irishman gibi filmlere imza atan ünlü yönetmen Martin Scorsese, Papa Francis ile bir araya geldi. İkilinin buluşmasından ünlü yönetmenin Hz. İsa’yı anlatan bir filmin hazırlıklarını müjdeleyen haber çıktı. Ünlü yönetmen yeni filminin ipuçlarını paylaştı.

Trend 30-05-23 15:28

BM, Sudan için harekete geçti! O isim bölgeye gidecek

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths'in Sudan için bölgeye gideceği bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 01-05-23 00:10

Adını internete yazdığında çıkan sonuçlara inanamadı! “Varlığını bile bilmediğim müstehcen fotoğraflar buldum”

Avustralya’da yaşayan Noelle Martin isimli genç bir kadın henüz 18 yaşındayken adını arama motoru Google’a yazdığında karşısına çıkan sonuçlarla şaşkına döndü. İnternet aramasında varlığından haberdar dahi olmadığı müstehcen pozlarını gören Martin, “Sosyal medyadaki paylaşımlarımdan fotoğraflar alınıp yeniden düzenlenmişti” dedi. Başlattığı hukuk mücadelesi hakkında konuşan Martin herkesi uyardı.

Trend 19-04-23 07:50

Belediye başkanından skandal görüntüler! Gece kulübünde pantolonunu indirerek dans etti... Ülke gündemine yerleşti

Kolombiya’nın Calima belediye başkanı Martin Alfonso Meija gittiği gece kulübünde eğlencenin dozunu kaçırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Şaşkın bakışlar altında Meija, önce gömleğini çıkarttı ardından ise pantolonunu indirerek yarı çıplak br halde dans etmeye başladı. Görüntüler ülke gündemine yerleşti.

Trend 14-04-23 07:39

Akıllı telefonların da mı sonu geliyor? 'Cep telefonunun babası'ndan çok konuşulacak sözler!

Geleceğin telefonları nasıl olacak? sorusunun cevabını elbette çoğu kişi merak ediyordur. Kimileri gelecekte telefonların yerini beyne yerleştirilen çiplerin alacağını, kimileri de gelecekte günümüzdeki telefonlardan çok uzak tasarımlara sahip telefonların ortaya çıkacağını düşünüyor. Peki ya 'cep telefonunun babası' olarak kabul edilen Martin Cooper bu konuda neler düşünüyor?

Haber 10-04-23 10:16

Şehrin efsanesi Pablo Martin Batalla, Bursa'ya geri döndü! Hem de teknik direktör olarak...

Bursa’nın Bölgesel Amatör Lig takımlarından Nilüfer Belediye Futbol SK, Bursaspor’un efsane ismi Pablo Martin Batalla’yı teknik direktörlük görevine getirdiği resmen açıkladı. Sözleşmenin 3 yıllık olduğu belirtildi.

Spor 18-03-23 11:17

Efsane isim Pablo Martin Batalla, Bursa'ya teknik direktör olarak geri döndü!

Bursa’nın Bölgesel Amatör Lig takımlarından Nilüfer Belediye Futbol SK, Bursaspor’un efsane ismi Pablo Martin Batalla’yı teknik direktörlük görevine getirdiği resmen açıkladı. Sözleşmenin 3 yıllık olduğu belirtildi.

Spor 17-03-23 19:57

Şanghay Takibi filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Şanghay Takibi (S.m.a.r.t Chase) filminin konusu ve oyuncuları

Şangay Takibi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2017 yapımı Şangay Takibi filminin yönetmenliğini Charles Martin üstlenmiştir. Şangay Takibi bu akşam Star Tv ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Peki, Şanghay Takibi filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Şanghay Takibi (S.m.a.r.t Chase) filminin konusu ve oyuncuları...

Trend 21-02-23 19:59

Latin popun kralı Ricky Martin depreme kayıtsız kalamadı! Görüntüler yüreğimi parçalıyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından ünlü isimler depremzedelere sosyal medya hesapları üzerinden yardım çağrısında bulunmaya başladı. Depreme kayıtsız kalamayan dünyaca ünlü isimler arasına Ricky Martin de katıldı.UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak da görev yapan Martin takipçilerini bağış kampanyasına davet etti.

Magazin 14-02-23 11:29

Kahramanmaraş'ta önce 7.7 sonra 7.6'lık deprem... Aynı bölgede iki şiddetli deprem nasıl meydana geldi? Canlı yayında dikkat çeken sözler: Eşi benzeri yok

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremle sarsıldı. Canlı yayında açıklama yapan Jeofizik Uzmanı Prof. Dr. Martin Mai, Türkiye'de görülen ikili depremle ilgili açıklama yaptı. İkili depremin Türkiye'de ilk kez görüldüğünü ifade eden Mai, "Bu çok sıra dışı bir durum. Daha önce dünyada gözlemlerimiz var ama çok sık olmuyor" dedi. Öte yandan Mai, kırılan fay hattı uzunluğunun yaklaşık 400 kilometre olduğunu belirterek bunun daha önce dünyada iki yerde yaşandığını aktardı.

Haber 07-02-23 18:40

Ersen Martin kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne? Beşiktaşlı eski futbolcu Ersen Martin son durumu ile görenleri üzdü

Ersen Martin'in son hali sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımda epey zayıfladığı görülen eski futbolcunun kim olduğu, hayatı ve hastalığı ile ilgili araştırmalar sıklaştı. Türk futbolunda bir döneme damga vurmuştu. Ersen Martin'in hatta gol krallığı bile bulunuyor. Ersen Martin kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne? İşte ayrıntılar...

Spor 03-02-23 00:57

Aylar önce kalp krizi geçiren ve aort damarı yırtılan Ersen Martin'den sevindiren haber geldi! Son hali ise yürek burktu...

Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor gibi büyük takımların formasını giyen, Türkiye'yi İspanya'da Recreativo Huelva formasıyla temsil eden eski futbolcu Ersen Martin, aylar önce kalp krizi geçirmişti. Aort damarı yırtılan eski yıldız yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ersen Martin'in yoğun bakımdan çıktığı ve tepki vermeye başladığı öğrenildi. Martin'in son hali ise yürekleri burktu. İşte detaylar...

Spor 02-02-23 11:07

Sherlock'un yaratıcısından Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'a çağrı!

Sevilen BBC ve Netflix dizisi Sherlock'un yaratıcısı Steven Moffat, onaylansa "yeni sezonu yazmaya hemen yarın başlayacağını" söyledi.

Magazin 04-01-23 13:46

Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Will Smith'in yer aldığı Bad Boys: Her Zaman Çılgın bu akşam TV'de

Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 2020 yapımı aksiyon ve komedi filminin başrollerinde Will Smith ve Martin Lawrence yer alıyor. Peki, Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Will Smith'in yer aldığı Bad Boys: Her Zaman Çılgın bu akşam TV'de olacak.

Trend 03-01-23 19:42

Game of Thrones yazarı George R.R. Martin'den kötü haber

Kit Harington, Emilia Clarke ve Lena Headey’in başrollerini paylaştığı ünlü Game of Thrones dizisinin kitaplarını kaleme alan ABD’li yazar George R.R. Martin, dizinin yapım şirketi HBO'daki değişikliklerin Game of Thrones evreninin geleceğini de etkilediğini söyledi.

Magazin 31-12-22 11:31

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Martin Skrtel'in son halini görenler tanıyamadı! Bu gerçek değil

Daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe ve Başakşehir formaları da giymiş olan Slovak savunmacı Martin Skrtel uzun bir aradan sonrası Liverpool'dan takım arkadaşı olan Steven Gerrard'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Paylaşımın ardından 37 yaşındaki eski futbolcunun yeni tarzı çokça konuşuldu. İşte detaylar...

Spor 09-12-22 15:27

BM'den Ukrayna tahıl anlaşmasının devam etmesi çağrısı

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths, Rusya'nın Karadeniz tahıl anlaşmasını askıya almasının "endişe verici" olduğunu belirterek, tedarik hattının açık kalması çağrısında bulundu.

Haber 01-11-22 08:44
bm

Sosyal medya fenomeni mezarlıkta tangasıyla twerk yaptı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Las Vegas' yaşayan bir Playboy modeli 27 yaşındaki Amanda Nicole Martin, Cadılar Bayramını kutlamak için vampir kılığına girerek mezarlığa gitti ve yarıçıplak kostümü içinde mezarlıkta twerk yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşınca eleştirilerin hedefi oldu.

Trend 31-10-22 13:01

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu (2)

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda "En İyi Film" ödülü Martin Bouloca'nın "Ziyaretçi" filmine, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü "Mahkeme" filmindeki rolüyle Pejman Jamshidi'ye, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü ise "Canavarlar"daki rolüyle Marina Fois'e verildi - Festivalde, "Kurak Günler" filmi 8 ödül kazandı

Yurthaber 08-10-22 23:55

Daikin Avrupa'dan R32 soğutucu akışkanla birleştirilmiş VRF ile ilgili 30 patentine ücretsiz erişim

Çevre Araştırma Merkezi Genel Müdürü Martin Dieryckx: - "R32, iklimlendirmenin çevresel etkisini azaltmaya yardımcı olabilecek birçok avantaja sahip olma özelliği taşıyor"

Yurthaber 24-08-22 17:23

Slovacko - Fenerbahçe maçına saatler kala ortalık kızıştı! Ümraniye'yi görünce...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Slovacko ile eşleşmişti. Sarı - lacivertliler, Kadıköy'de oynanan ilk maçtan 3-0'lık galibiyet almış ve rövanş öncesi avantajı cebine koymuştu. Fenerbahçe, Çekya'da oynanacak maç öncesi ilk lig maçında Ümraniyespor'la da 3-3 berabere kalmıştı. Slovacko Teknik Direktörü Martin Svedik, sarı - lacivertli takımla oynanacak olan rövanş müsabakası öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor 11-08-22 17:17

Yargı dizisinin genç oyuncusu Ece Yüksel, çocukluk aşkıyla evlendi

Yargı ve Aşk 101 dizilerinin başarılı oyuncusu Ece Yüksel, çocukluk aşkı Martin Wevers ile sessiz sedasız evlendi. Genç oyuncunun nikah törenindeki aşk dolu pozları da kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Magazin 05-08-22 15:33

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe Slovacko maçı öncesi Martin Svedik'ten dikkat çeken açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Slovacko'nun Teknik Direktörü Martin Svedik karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Svedik yaptığı açıklamada “Fenerbahçe gibi bir kulüple ilk defa oynuyoruz ve Fenerbahçe’nin büyüklüğünü, oyuncularının kalitesini göz önüne aldığımızda, kıyaslanabilecek kulüpler değiliz. Biz yüzde yüzümüzü de versek bu karşılaşmada kazanmamızın bir garantisi yok” ifadelerini kullandı.

Spor 03-08-22 20:31

Son dakika: Fenerbahçe iki transferi birden bitiriyor! Gustavo Henrique ve Martin Ojeda adım adım Kadıköy'e...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Serdar Aziz'in sakatlığıyla sarsılmıştı. Geçtiğimiz sezon transfer edilen Kim Min-Jae'nin de Napoli'ye imza atmasına kesin gözüyle bakılırken, sarı - lacivertlilrde stoper ihtiyacı doğmuştu. Fenerbahçe, Jesus'un verdiği liste doğrultusunda Gustavo Henrique'yi kadrosuna katmak üzere. Ayrıca sarı - lacivertlilerden hücum hattına da Martin Ojeda takviyesi geliyor.

Spor 23-07-22 23:14

Yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia ediliyordu! Ricky Martin davayı kazanıp temize çıktı

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin'nin yeğenini taciz ettiği ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia ediliyordu. Gündeme bomba gibi düşen bu suçlamada Martin davayı kazandı. Ünlü şarkıcı “Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı" dedi.

Magazin 22-07-22 15:09

Ricky Martin kimdir, hapse mi giriyor? Ensest ilişki ile suçlanan Ricky Martin kaç yaşında ve aslen nereli?

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin ile ilgili ortaya önemli bir iddia atıldı. Ensest ilişki ile suçlanan ünlü sanatçının eğer suçlu bulunursa 50 yıl hapis cezası alabileceği öğrenildi. Peki Ricky Martin kimdir, hapse mi giriyor? Ensest ilişki ile suçlanan Ricky Martin kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 16-07-22 19:57

Altay, Martin Rodriguez'in D.C. United'a transfer olduğunu duyurdu

Altay, Martin Rodriguez'in D.C. United'a transfer olduğunu duyurdu

Yurthaber 23-06-22 14:25

Trende kendisini kameraya alan tacizcisini ifşa etti! “Ben onu çekince hemen trenden indi”

Yeni Zelanda’da yaşayan 21 yaşındaki Shinae Martin isimli bir kadın, trende yaşadığı tacizi ifşa etti. Kendisiyle aynı istasyondan trene binen ve yanına oturan bir adamın kendisini 20 dakika boyunca kameraya kaydettiğini fark etti. Tacizcisini kameraya alan Martin, görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak, “Ben onu çekmeye başlayınca hemen trenden indi” dedi.

Trend 08-06-22 09:40

50 yaşındaki Ricky Martin mini şortuyla kaslarını ortaya çıkardı

Festival kapsamında Cannes'ta olan ünlü müzisyen ve oyuncu Ricky Martin, kaldığı otelde güneşin keyfini çıkardı. Mini şortuyla görüntülenen Martin, kaslı vücuduyla hayran bıraktı.

Magazin 25-05-22 09:42

Grammy Ödüllü şarkıcı Ricky Martin, yeni projesini açıkladı! Diziyle geri geliyor

50 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Latin şarkıcı Ricky Martin’in hayranlarını sevindirecek projesi belli oldu. Grammy Ödüllü sanatçı, Apple TV Plus’ta gösterime girecek olan komedi türündeki “Mrs. American Pie” dizisinde rol alacak.

Trend 24-05-22 17:30

Şanlıurfalı ve İngiliz müzik grupları aynı sahnede buluştu

Oxford Maqam Grubu üyelerinden Martin Stokes: - "Uzun zamandır müzik şehri Şanlıurfa'ya gelmek istiyorduk, rüyamız gerçekleşti"

Yurthaber 21-05-22 20:34

Martin ne demek? Martin kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Martin kelimesini tanımlarken dikkatle yürütülen araştırmalar ve incelemelerde bulunmuştur. Farklı ülkelere ait yabancı kelimelerin de bulunduğu dilimizde, sözcükler araştırılırken kökenleri de dikkate alınarak değerlendirilir. Türkçe günlük kullanım dilinde yabancı kelimelerin de yer alması dilimizi zenginleştiren bir özellik olarak değerlendirilir. Türkçedeki her kelime gibi özenle üzerinde çalışılan Martin kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 21:02

Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! Annesini gölgede bıraktı

ABD'li aktris Gwyneth Paltrow'un şarkıcı Chris Martin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Apple, 18 yaşına bastı. 49 yaşındaki ünlü oyuncu, kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.

Magazin 17-05-22 08:59

Yer: Meksika! Evinde uyurken 3 metrelik çukura düştü

Meksika'da bir kişi uyuduğu sırada evinin zeminin çökmesi sonucunda açılan çukura düştü. Martin isimli 25 yaşındaki genç, 3 metrelik çukurdan yaralı olarak kurtarılırken çukurun uyuşturucu kaçakçıları tarafından açılan bir yeraltı tüneli olduğu ortaya çıktı.

Haber 13-05-22 07:55