Marvel Haberleri

Deadpool & Wolverine daha vizyona girmeden rekor kırdı! 24 saatte 365 milyon kişi tarafından izlendi

Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı üçüncü Deadpool filminin fragmanı izlenme rekoru kırdı. Fragman, ilk 24 saat içinde 365 milyon kişi tarafından izlendi.

Magazin 14-02-2024 13:11

Marvel sinematik evreninde bir dolu macera hazır mısınız? İşte en iyi marvel filmleri

Marvel Sinematik Evreni, son yılların en popüler film serilerinden biridir ve hayranları tarafından büyük bir tutkuyla takip edilmektedir. Bu filmler, özgün hikayeleri, benzersiz karakterleri ve heyecan verici aksiyon sahneleriyle tanınır. Marvel filmleri, yalnızca süper kahraman hayranlarının değil, aynı zamanda genel sinema izleyicilerinin de ilgisini çekmektedir. Bu yazıda, en iyi Marvel filmlerinden bazılarına değineceğiz.

Magazin 22-03-2023 23:43

Marvel filmlerinin hangi sırayla izleneceğini biliyor musunuz? İşte Marvel izleme sırası!

Marvel Sinematik Evreni, son yılların en büyük film serilerinden biri. Marvel Comics'in klasik kahramanlarını modern sinema teknolojisiyle buluşturan epik seride, süper kahramanlar dünyayı kötülüklerden korumak için bir araya geliyor. Her film, diğerlerine bağlı bir hikaye anlatıyor ve birbirinden heyecanlı maceralar sunuyor. Siz de Marvel filmleriyle efsanevi bir yolculuğa çıkmak istiyor ancak seriyi hangi sırayla izleyeceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte Marvel izleme sırası!

Magazin 07-03-2023 10:23

Marvel yıldızı Chris Hemswrth’ten sevenlerini üzen haber! Sağlık sorunları nedeniyle kariyerine ara verdiğini açıkladı

Hollywood aktörü Chris Hemsworth, yeni bir Disney+ belgeseli için görüşmelere başlamıştı. Ancak ünlü aktör genetik olarak alzheimer hastalığına yatkın olduğunu keşfettikten sonra kariyerine ara verdiğini açıkladı.

Trend 22-11-2022 15:42

Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli mi? Deadpool 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deadpool film serisinin 3. filmi sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Marvel dünyasının sevilen serilerinden biri olan Deadpool son olarak ikinci filmi ile vizyonda yer almıştı. Deadpool 3 filminin yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturmaya hazırlanırken senaryosu Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından kaleme alınacak. Peki, Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli mi? Deadpool 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 01-10-2022 09:21

Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni'ne katılmaya hazırlanıyor! İkonik karakteri oynayacak

"Better Call Saul" ve "Breaking Bad"in Gus Fring'i, "The Mandalorian"ın Moff Gideon'u olarak kötü karakterler ile hafızalara kazınan Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne gözünü dikti. Ünlü oyuncu Professor X karakterini canlandırmak istediğini dile getirdi.

Trend 09-08-2022 17:57

Bu testte en büyük Marvel hayranları bile tam doğru yapamayacak

Bu testte gelmiş geçmiş en güçlü ve en gizemli Marvel karakterlerinin özelliklerini soracağız. Sen de Marvel'ın bilgesi olup olmadığını öğreneceksin. Tabir-i caizse kazık gibi sorular seni bekliyor.

Trend 25-07-2022 19:06

Hugh Jackman ile özdeşleşen Wolverine rolü için Taron Egerton’la görüşmeler başladı

2019 tarihli "Rocketman" filminde Elton John'a hayat veren ve performansıyla büyük beğeni toplayan Taron Egerton Wolverine rolü için Marvel ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Trend 05-07-2022 17:49

Doktor Strange 2, sansür engeline takıldı! O ülkelerde gösterime girmeyecek

“Doktor Strange 2: Çoklu Evren Çılgınlığında” filmi içinde yer alan LGBTIQ+ karakter nedeniyle sansüre engeline takıldı. Başrolünü Benedict Cumberbatch’in üstelendiği Marvel filmi eşcinsel öğeler nedeniyle Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’da sinemalarda gösterime girmeyecek.

Trend 25-04-2022 17:10

Morbius ne anlatıyor? Morbius kötü karakter mi? Morbius ne zaman çıkacak? Morbius Türkiye'de ne zaman çıkacak?

Morbius için geri sayım başladı. Yeni Marvel filmi Morbius'un başrol oyuncusu Jared Leto, filmin Londra'da düzenlenen prömiyerine katıldı. Bu prömiyer sonrası Morbius, dünyada ve Türkiye'de gündem oldu. Morbius, fantastik hikayeleri severler için severek izlenebilecek bir yapımdır. İşte Morbius konusu, oyuncu kadrosuna dair detaylar!

Haber 26-03-2022 13:51

William Hurt kimdir, neden öldü? Marvel yıldızı hayatını kaybetti! William Hurt kaç yaşındaydı, aslen nereliydi?

Oscar ödüllü oyuncu William Hurt, 1980'li yılların ünlü dram filmlerinden Marvel evreninin yapımlarına kadar varan geniş bir kariyere sahipti. Marvel yıldızı isim hayatını kaybetti. Peki William Hurt kimdir, neden öldü? William Hurt kaç yaşındaydı, aslen nereliydi? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 14-03-2022 17:18

William Hurt hayatını kaybetti: 80'lerin dramlarından Marvel'e uzanan bir kariyer

William Hurt, 71 yaşında hayatını kaybetti. Oscar ödüllü oyuncu Hurt, 1980'li yılların ünlü dram filmlerinden Marvel evreninin yapımlarına varan geniş bir kariyere sahipti.

Haber 14-03-2022 05:40

Tartışma alevlendi! Ünlü yönetmen Martin Scorsese’in sözlerine Tom Holland sert tepki verdi

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spiderman: No Way No Home) filmin başrol oyuncusu Tom Holland, Marvel filmlerini eleştiren Martin Scorsese'in sözlerine sert cevap verdi. Marvel filmleri için “Sinema değil” sözlerini sarf eden usta yönetmene, son Spiderman Tom Holland, “Marvel filmlerinin nasıl bir şey olduğunu bilmiyor. Çünkü hiç Marvel filmi çekmedi. Marvel gerçek bir sanat” sözleriyle cevap verdi.

Trend 27-12-2021 12:32

Disney'den metaverse atılımı

Teknoloji sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere son günlerde metaverse tarafında çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelere geçmeden önce metaverse kavramının ne anlama geldiğini kısaca açıklayalım.

Haber 12-11-2021 11:23

Kit Harington, GoT ve Marvel’i karşılaştırdı! İki tarafı da canavara benzetti

Game of Thrones'ta (Taht Oyunları) canlandırdığı Jon Snow karakteriyle kariyerinde zirve yapan Kit Harington, Marvel filmi Eternals ile beyaz perdeye adım atmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, tüm dünyada ilgiliyle takip edilen Game of Thrones dizisinden sonra kendisini şaşırtacak bir şey kalmadığını ifade ederken, GoT ve Marvel karşılaştırmasıyla dikkatleri çekti.

Trend 11-11-2021 12:09

Amerika’da yeni akım! Yeni doğan bebeklerine Marvel kahramanın isimlerini koyuyorlar

Amerika Birleşik Devletleri’nde Marvel Sinematik Evreni’ndeki karakterler bir kez daha popüler oldu. Karakterlerin isimlerine ailelerin ilgisi her geçen gün artıyor. Thanos, Loki, Valkyrie gibi isimler 2020’de en fazla tercih edilen isimler oldu.

Trend 22-10-2021 11:27

Herkes merak ediyordu! Lauren Ridloff, Marvel’in senaryosunu trençkot giyen gizemli adamın getirdiğini açıkladı

Marvel'in yeni filmi Eternals'ta Makkari karakterine hayat veren Lauren Ridloff filmin senaryosunu trençkot giyen gizemli bir adamın getirdiğini açıkladı. Amerikalı oyuncu senaryo konusunda işlerin oldukça gizli bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.

Trend 21-10-2021 12:33

One Direction grubunun eski üyesi Harry Styles, Marvel Evreni’ne katıldığını açıkladı

Bir döneme damga vuran ve ardından yollarını ayıran ‘One Direction’ grubu üyelerinden Harry Styles, Marvel Evreni’ne katıldığını açıkladı. Beyazperde de sevenlerini selamlamaya hazırlayan İngiliz şarkıcı Josh Brolin’in hayat verdiği Tahnos’un kardeşi Eros rolünü canlandıracak.

Trend 20-10-2021 16:21

Hayranları sabırsız! Marvel Eternals’tan yeni poster paylaşıldı

Nomadland filmi ile Oscar Ödülü’ne layık görülen başarılı yönetmen Chloé Zhao'nun imzasını attığı Marvel filmi Eternals'tan yeni bir poster daha paylaşıldı. Hayranlarının büyük bir sabırsızlıkla beklediği filmin detayları merak konusu oldu. Vizyon tarihine doğru geri sayım başladı.

Trend 12-10-2021 09:54

Geri sayım başladı! Vizyon tarihine az kalan ‘Eternals’ filminden hayranlarına jest geldi

Yaklaşık 56 milyon kişi tarafından takip edilen Marvel’in resmi Instagram hesabından merakla beklenen Eternals filmine dari bir klip yayınlandı. Oscar ödüllü yönetmen Chloé Zhao imzası taşıyan filmin 5 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 05-10-2021 15:59

Disney+ dizisi Hawkeye'dan ilk fragman geldi! İşte Hawkeye yayın tarihi

Başrollerinde Jeremy Renner, Hailee Steinfeld ve Florence Pugh gibi isimlerin yer aldığı Marvel yapımı Hawkeye dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, izleyici ile 24 Kasım’da Disney+’ta buluşacak.

Magazin 13-09-2021 21:52

‘Spider-Man: No Way Home’ filminin fragmanı internete sızdırıldı! Yapım şirketi karşı hamle yaptı

Başrolünde Tom Holland’ın oynadığı Spider-Man: No Way Home filmi büyük bir heyecanla beklenirken fragmanı internette dolaşmaya başladı. TikTok’ta ortaya çıkan ve kısa sürede hızla yayılan fragman görüntülerini kaldırmak için yapım şirketi harekete geçti. Kısa süre sonra filmin resmi fragmanı paylaşıldı.

Trend 24-08-2021 15:26

Angelina Jolie, ‘Eternals’ filmi için şaşırtan bir itirafta bulundu

Oscar ödüllü Chloé Zhao'nun yönettiği Marvel filmi Eternals, büyük bir merakla bekleniyor. Filmin başrolünü üstlenen Hollywood yıldızı Angelina Jolie, çekimler sırasında zorlandığını itiraf etti. Jolie, özellikle filmin eğitim sürecinde yaşadığı anları anlattı.

Trend 23-08-2021 15:17

Salma Hayek: Yaşlı hayat kadını rolünün teklif edilmesine alışkınım

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, Marvel hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Eternals filmindeki rolü hakkında konuştu.

Magazin 20-08-2021 22:00

Marvel’in yeni filmi Eternals’tan ikinci fragman yayınlandı! Süperman göndermesi merak uyandırdı

Oscar ödüllü Chloé Zhao'nun yönettiği Marvel filmi Eternals'ın ikinci fragmanı yayınladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran filmin 5 Kasım’da gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 19-08-2021 16:42

Kit Harington: Oynayacağım Marvel karakterini Google'ladım

Game of Thrones ile yıldızlaşan Kit Harington, rol alacağı Marvel filmindeki karakteri öğrenmek için Google'a başvurduğunu söyledi. Yeni rolünün Jon Snow karakterine benzediğini söyleyen Harington, "Bu adamı biliyorum. Ben bu adamdım" diye konuştu.

Magazin 15-08-2021 14:30

Robert Downey Jr. Marvel oyuncularını takibi bıraktı

Robert Downey Jr, Marvel Evreni'ne vedasından 2 yıl sonra sosyal medya hesabından tüm rol arkadaşlarını sildi.

Magazin 10-07-2021 10:11

Geri mi dönüyor? Hugh Jackman’dan heyecanlandıran ‘Wolverine’ paylaşımı

Yaklaşık 20 yıldır Marvel’in en sevilen karakterlerinden biri Wolverine’e hayat veren Hugh Jackman, geçtiğimiz aylarda bir da bu rolü üstlenmeyeceğini söylemişti. X-Men serisine Logan ile veda eden 52 yaşındaki oyuncunun sosyal medya paylaşımları kafaları karıştırdı. Jackman’ın paylaşımları X-Men’e geri dönme ihtimali olarak yorumlandı.

Trend 08-07-2021 17:10

Stephen Dorff, Marvel filmleri hakkında sert açıklamalarda bulundu

Ünlü oyuncu Stephen Dorff, Marvel filmlerinde oynamak istemediğini dile getirdi. Uzun metrajlı Marvel filmi Black Widow’u ‘kötü bir video oyunu’ olarak nitelendiren Stephen Dorff sert açıklamalar yaptı.

Trend 06-07-2021 17:06

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin oyuncuları kimdir?

Marvel hayranlarının büyük bir beğeni ile izlediği Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sinemaseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kaptan Amerika filminin başrollerinde ise Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson gibi oldukça başarılı isimler yer alıyor. Peki Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oyuncu kadrosunda kimler var?

Magazin 25-06-2021 14:19

Marvel’in yeni filmi Black Widow’un ilk posteri yayınlandı!

Marvel’in merakla beklenen Black Widow filminden ilk poster yayınlandı. Natasha Romanoff’un geçmişiyle yüzleşme ve tamamlanmamış işleriyle başa çıkma mücadelesini konu alan Black Widow’un yepyeni karakterleri görücüye çıktı.

Trend 11-05-2021 16:02

Galaksinin Koruyucuları filminin oyuncuları kimdir? Galaksinin Koruyucuları filminin konusu, oyuncuları ve özeti!

Birçok sinemaseverin çok sevdiği film serilerinden olan Galaksinin Koruyucuları filmi beyaz perdenin ardından televizyonda gösterilmesi ile de izleyicilerin beğenisini topladı. Marvel'ın sevilen serilerinden olan Guardians of Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) serisi çizgi romandan uyarlandı. Peki, Galaksinin Koruyucuları filminin oyuncuları kimdir?

Trend 01-05-2021 17:31

Marvel, Captain America 4 için ilk açıklamalarını yaptı! Kadrosu şekillendi

Marvel’in merakla beklenen yeni filmi Captain America 4 için ilk duyuru yapıldı. Efsane haline gelen Captain America (Kaptan Amerika) karakterinin son filmi için kollar sıvandı. Filmin senaryosunu yazacak olan kişiler açıklandı.

Trend 26-04-2021 10:30

Elizabeth Olsen: Kardeşlerimle ilişkilendirilmek istemedim

Elizabeth Olsen, çocukken herkes tarafından tanınan ikiz kız kardeşleri Mary-Kate ve Ashley ile ilişkilendirilmek istemediğini açıkladı.

Magazin 23-04-2021 09:28

Marvel’den ilk Asyalı süper kahraman! Shang-Chi The Legend of The Ten Rings fragmanı yayınlandı

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni kahramanı Shang-Chi'yi anlatan Shang-Chi The Legend of The Ten Rings'in ilk tanıtımı yayınlandı.

Trend 20-04-2021 11:17

Marvel evreninde ‘Yaratık’ dönemi başlıyor

Marvel, geçen yıl “Alien” ve “Predator” serilerinin yayın haklarını Dark Horse’dan devraldığını duyurmuştu. Marvel çizgi romanlarında Alien döneminin 24 Mart’ta resmen başlayacağını açıkladı.

Trend 23-03-2021 17:46

Avatar 12 yıl ardından gişe rekortmenliği tacını Avengers: Endgame’den geri aldı

Vizyona girdiği dönemde gişer rekoru kıran Avatar filmi yeniden gündeme geldi. Filmin yayınlanma tarihinin üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen tüm dünyada ses getirmeyi başaran yapım rekortmen unvanını geri aldı. Avatar'ın Çin'de yeniden gösterime girmesinin ardından yükselen gişe, Avatar'ın Avengers: Endgame'i geçmesini sağladı.

Trend 16-03-2021 12:16

Alice Evans eşi Ioan Gruffudd'un boşanma davasını gazeteden öğrendi

Oyuncu Alice Evans'ın 14 yıllık eşi Ioan Gruffudd boşanma davası açtı. Evans bu bilgiyi basında çıkan haberler sonrası öğrendi.

Magazin 04-03-2021 16:01