Masaj Salonu Haberleri

Masaj salonlarına fuhuş baskını! Gözaltına alındılar

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, polis ekipleri masaj salonlarına yönelik fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonlarda fuhşa yer temini ve aracılık ettiği gerekçesiyle 12 kişi ile fuhuş yaptığı iddiasıyla 25 kadın olmak üzere 37 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı.

Haber 17-02-2024 15:49

Tekirdağ'da fuhuş operasyonunda 37 zanlı yakalandı

Tekirdağ'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 37 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 16-02-2024 13:14

Masaj salonuna fuhuş baskını! Operasyonda yakalandı, kimliği şaşkına çevirdi

İstanbul'da masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri alındı. Şüphelilerden Kerem Balin’in Youtuber olduğu, paranormal olaylarla ilgili videolar çektiği ortaya çıktı. Kerem Balin sorgusunda, "Youtube kanalım çalındı. Masaj sertifikam olduğu için salon açtım. Nehir iş yerimi öğrendikten sonra sürekli beni taciz etti. Fuhuş suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Ben Seval’e müşteriler ile cinsel birliktelik kurma konusunda bir teklifte bulunmadım" dedi.

Haber 13-02-2024 11:59

Güzellik merkezlerinde fuhuş skandalı: Müşterilere özel odalar, şifreli telefon konuşmaları... Eline tabancayı alan kadın dehşet saçtı

Diyarbakır'da bazı plazalardaki güzellik merkezi ve masaj salonlarında fuhuş yaptırıldığı belirlendi. Güzellik merkezi çalışanları ve işletmecileri bu şekilde onlarca olaya karışmıştı. Üstelik telefon görüşmelerinde 'fuhuş' demek yerine şifreli konuşuyorlardı. Skandal deşifre oldu, çete üyelerinden bir kadının tabancayla bir erkeğe ateş açtığı görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 29-01-2024 13:40

Masaj Salonu

Masaj Salonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masaj Salonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Masaj salonunda çığlık sesleri! Çalışanın yüzüne kezzap atıp kaçtı, etraftakiler dehşete düştü

Çanakkale merkezde dün R. A. (41) adlı kişi masaj salonunda kadın çalışan Buket Arıyel'in yüzüne kezzap attı. Arıyel çığlık çığlığa haykırırken R. A. kaçtı. Çevredekiler çığlıkları duyar duymaz harekete geçti. R. A. da çok geçmeden yakalandı.

Haber 27-12-2023 13:34

Eşi masaj salonunu basmıştı! Dehşeti yaşayan 5 çocuk annesi o anları anlattı

Malatya'da çalıştığı özel bir masaj salonuna eşi ve beraberindeki kalabalık grup tarafından düzenlenen saldırıda yaralandığını iddia eden 5 çocuk annesi kadın, eşinin hakkında ileri sürdüğü iddiaları gözyaşları ile yalanlayarak mağdur olduğunu söyledi.

Haber 19-09-2023 18:20

Yer: Malatya! Eski eşinin çalıştığı masaj salonunu bastı: 'İhbarlar geliyor... Bana fotoğraf atıyorlar'

Malatya'da bir kişi, eski eşinin bir masaj salonunda çalıştığını ve 5 yaşındaki oğlunu yanında getirdiği haberini alınca masaj salonunu basmıştı. Olayla ilgili konuşan baba çocuğunun 5 aydır kayıp olduğunu ifade ederek "Çocuğumun kıyafetlerini asılı gördüm içeride, eşime de onun sevgilisi küfür edince dayanamadım ve içeriye daldım. Girdim içeriye ama çocuk orada yoktu" dedi.

Haber 19-09-2023 11:40

Taciz iddiasıyla masaj salonunu bastı, ortalığı savaş alanına çevirdi! 'Silahımı getirin'

İstanbul’da yaşayan bir kişi, Malatya’da bir masaj salonunda çalışan eski eşinin, 5 yaşındaki oğlunu da yanında iş yerine götürdüğü haberini alınca deliye döndü. İstanbul’dan yola çıkan öfkeli baba, çocuğunun taciz edildiği iddiasında bulunarak Malatya’daki masaj salonunu bastı. Camı ve çerçeveyi yerle bir eden adam, salonu adeta savaş alanına çevirdi. O anlar ise kameralara anbean yansıdı. İşte detaylar...

Haber 18-09-2023 10:59

'İçeride bir sürü adam köpükleniyor' Kocasının gittiği masaj salonunu bastı! Ortalığı birbirine kattı... O sözlere Zorunuza mı gitti? diyerek karşılık verdi

İstanbul’da bir kadın kocasının gittiği masaj salonunu basarak iş yerinin önünde ortalığı birbirine kattı. Etrafa "İçeride bir sürü adam köpükleniyor. Ben deli değilim" diyen kadın, masaj salonunun kapısını tekmeleyerek çalışanlarla da kavga etti. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Çevredekiler kadını sakinleştirmeye çalışırken bir adamın "Bu şekilde burayı basarsanız siz suçlu olacaksınız" sözlerine kadın, "Neden ben suçlu oluyorum? Zorunuza mı gitti?" diye karşılık verdi.

Haber 26-07-2023 12:14

Masaj salonunda korkunç olay! 1 kişi hayatını kaybetti

Korkunç olay Uşak'ta yaşandı. Bir masaj salonunda çıkan silahlı kavgada bir kişi kafasından vuruldu. Kafasından vurulan kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 1 kişi de bıçaklanarak yaralandı.

Haber 28-05-2023 07:16

Cinsel içerikli haplardan video kayıt cihazına... 2 ilde fuhuş operasyonu! Ele geçirilenler şaşkına çevirdi

Fuhuşla mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalar sonrası Muğla ve Denizli'de masaj salonlarına fuhuş operasyonu düzenlendi. Eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli yakalandı. Operasyonda video kayıt cihazından cinsel içerikli haplara değin çok sayıda nesne ele geçirildi.

Haber 12-05-2023 16:48

Bursa'da masaj salonundaki bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde masaj salonunda çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Yurthaber 05-12-2022 07:35