Maymun Haberleri

İstanbul Fatih'te maymun paniği! Kimi telefona sarıldı, kimi yakalamaya çalıştı

İstanbul Fatih'te kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran başıboş maymun, hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Maymunu gören bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğrafını çekerken, bazıları ise yakalamaya çalıştı.

Haber 08-04-2024 13:33

Maymunlar şehri ele geçirdi! Dükkanlar kepenk kapattı, devletin müdahale etmesi şart

Maymunlar Cehennemi filmi gerçek oldu. Tayland'da 3500 maymun Lopburi şehrini adeta istila etti. Kentte gündelik hayat durma noktasına geldi. Birçok dükkan kapanmak zorunda kaldı, tarihi mekanlar da artık gezilemiyor. Yerel yöneticiler çözüm için devletin olaya el atmasını bekliyor.

Haber 01-03-2024 16:30

Korkunç olay! Elindeki sütü almak isteyen maymun saldırdı... Yatağa tırmanarak bebeğin kafasını ısırdı

Tayland'ın Koh Mai Phai adasındaki evinde üç aylık Nong Muallim, susamış maymunun süt çalmak için karyolasına inmesi ve kafasını ısırması sonucu hastanelik oldu. Yoğun bakıma kaldırılan üç aylık Muallim'in yaşam mücadelesi verdiği belirtildi. Ameliyata alınan bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Trend 17-11-2023 07:45

Bir hafta içinde üçüncü maymun saldırısı! 10 yaşındaki çocuğun bağırsaklarını parçalayarak öldürdü... Bölgede endişe yaratan anlar

Bir hafta içinde aynı köyde üçüncü kez maymun saldırısı yaşandı. 10 yaşındaki çocuğun bağırsaklarını vücudundan dışarı çıkartarak parçalayan maymun çocuğun ölümüne neden oldu. Bölgede maymun saldırılarına ilişkin olarak yetkililerin bir önlem alması talep ediliyor.

Trend 15-11-2023 09:09

Hayvanat bahçesini ziyaret eden kadına maymun saldırdı! Bacağının arkasına yapışıp dişlerini geçirdi... Sosyal medyadan paylaşınca olay oldu

Tayland'ın Chon Buri eyaletinin Khao Sam Muk bölgesinde bulunan açık hayvanat bahçesinde korkunç bir olay yaşandı. Maymun tarafından ısırılan Taylandlı bir kadın hastanelik olurken bölgede benzer durumun sık sık yaşandığını dile getirerek yetkilileri harekete geçmeye çağırdı.

Trend 03-11-2023 09:57

Hayvanlara işkence yapan bir grubun üyesiydi! Maymunlara işkence videolarından para kazandı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Nicole Devilbiss isimli bir kadın hayvanlara işkence görüntülerden oluşan videolara hazırlamak ve bu videolar üzerinden para kazanmak suçuyla gözaltına alındı. Başlangıçta videoların gösterdiği gruba hayvanlara yardım etmek için girmek istediğini söyleyen Devilbiss, "İşkence görüntülerinin beni rahatlattığını fark ettim" dedi.

Trend 02-11-2023 13:17

Maymunun kaçırdığı üç yaşındaki çocuk uçurumun kenarında bulundu! Her şey birkaç saniye içinde oldu

Üç yaşında bir kız çocuğu, tehlikeli bir şekilde uçurumun kenarına bırakılmadan önce vahşi bir maymun tarafından kaçırıldı. Ailesinin yanından kaçırılan küçük çocuk uçurumun kenarında korkmuş halde bulundu. İsmi açıklanmayan üç yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Trend 31-10-2023 10:03

Şaşkına çeviren görüntüler! İngiliz turist otel odasında maymunun cinsel saldırısına uğradı... Ne yapacağını şaşırdı

Kamboçya ziyareti sırasında ismi açıklanmayan bir turist otel odasında maymunun cinsel saldırısına uğradı. Otel odasının penceresini kapatmayı unutan ve yatağında uyuduğu sırada pencereden giren maymunun cinsel saldırısına uğrayan adam ne yapacağını şaşırdı. Rahatsız edici cinsel saldırı sosyal medyadan ifşa edilince kısa sürede gündem yarattı.

Trend 26-10-2023 09:30

Böyle vefa örneği görülmedi! Kendisini besleyen adamın cenazesine için 40 kilometre yol gitti... Tek bir an bile başından ayrılmadı

Hindistan'da kaydedilen bir görüntü kısa sürede yerel basının ilgisini çekerek dünya manşetlerindeki yerini aldı. İsmi açıklanmayan bir maymun kendisini aylarca besleyen adamın ölüm haberini duyduktan sonra 40 kilometrelik yolu tek başına giderek cenaze törenine katıldı. Cenazede adamın cansız bedeninin başından ayrılmayan maymun gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 14-10-2023 14:47

İstanbul'da akılalmaz olay! Başıboş maymun sokaktan geçenlere saldırdı: Yaralılar var

İstanbul Büyükçekmece'de akılalmaz bir olay yaşandı. Başıboş şekilde dolaşan maymun sokaktan geçen vatandaşlara ve evdeki bir kadına saldırdı. Apartmanın ikinci katına tırmanan maymun, balkondan girdiği başka bir evde de eşyalara zarar verdi. Olayda yaralanan 3 kişiden 2'si ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 28-08-2023 18:43

Hindistan'da şoke eden olay! Bir maymun, 4 aylık bebeği çatıdan attı

Hindistan'da evde bebeklerini bulamayan aile, dışarı baktıklarında çocuklarının bir maymun tarafından götürüldüğünü gördü. Daha sonra maymunun bebeği 4,5 metre yükseklikten attığı ve ailenin çocuğu havada yakaladığı aktarıldı. Yaralanan kızın başına 10 dikiş atıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Haber 27-08-2023 21:12

Aracını durdurup yol kenarında tuvaletini yapmaya başladı! Bir anda maymun çetesinin saldırısına uğradı... Metrelerce yüksekten düştü

Tayland’ta yaşayan Manee Chitdutsadee isimli bir adam aracını durdurup yol kenarında tuvaletini yapmak istedi. Arabasından inerek bir uçurumun kenarına giden Chitdutsadee kendisini takip eden 10’dan fazla maymundan oluşan bir çetenin saldırısına uğradı. Saldırının etkisiyle uçurumdan düşen adam hastaneye kaldırıldı.

Trend 07-08-2023 08:21

Şakir'i neden götürdüler ki? Ben onu çok sevdim Günlerdir evlere giriyordu! Maymun giderken gözyaşlarını tutamadı

Bursa'da, 5 gündür evlere giren makak maymunu, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından yakalandı. Mahallede yaşayan Sümeyye Güleç (10), maymunun gidişi sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Küçük kız, “İsmini 'Şakir' koymuştum. Şakir'i neden götürdüler ki? Ben onu çok sevdim" diyerek ağladı.

Haber 27-07-2023 18:00

Yerel halkla oturup alkol içti! Uzmanlar üç ayda 4.000 kişiye saldıran maymun konusunda uyarı yaptı

Nepal’de yerel halkla birlikte alkol masasına oturan sarhoş maymun dehşet saçtı. Alkol tükettikten sonra sarhoş olan maymun üç ay içinde tam 4.000 kişiye saldırdı. Yetkililer yerel halkı vahşi maymuna karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Trend 13-07-2023 14:51

İki haftada 20 kişiyi öldüren “Dünyanın en çok aranan maymunu” tutuklandı... Başına ödül bile konulmuştu

“Dünyanın en çok aranan maymunu” Hindistan’da 2 haftada 20 kişiyi öldürmesi üzerine dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Vahşi maymunun nihayet tutuklandığı açıklandı. Sakinleştirici iğneyle etkisi hale getirilen maymun kafese kapatıldı.

Trend 24-06-2023 15:16

Şaşkına çeviren olay! Tayvan'da maymun, kedi yavrusunu kaçırdı

Tayvan’ın başkenti Taipei’de makak maymunu yavru kediyi kaçırdı. Halk, kedi yavrusunu bulmak için seferber oldu.

Haber 03-05-2023 10:00

Herkesin gözü önünde maymun köpek yavrusunu böyle kaçırdı! Çatıların üzerinde gezindi... Kimse yakalayamadı

Hindistan’ın Jaipur kentinde işlek bir caddenin ortasında bir maymun köpek yavrusunu kaçırdı. Köpek yavrusunu kucağına alarak kaçmaya başlayan maymun çatıların üzerinde gezindi. Çevredekiler köpeği kurtarmak için hamle yaptıysa da bir türlü başarılı olamadı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 23-03-2023 09:11

Ne olduğunu anlayamadı! Kapısının önündeki maymunun saldırısına uğrayan kadının kulağı koptu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde evinin bahçesine giren bir maymunun saldırısına uğrayan Brittany Parker isimli kadın yaşadığı dehşeti anlattı. Maymunun verandasına tırmandığını ve kendisine saldırmadan önce göz göze geldiklerini ifade eden Parker yaşadığı olayda hayvanın kulağını koparttığını söyledi. Büyük bir dehşet yaşayan kadın şimdi işitme kaybıyla karşı karşıya.

Trend 16-03-2023 13:26

Çin burcuna göre zengin olması en yüksek olan burçlar

Zengin olmak birçok kişinin en büyük hayalleri arasında yer alıyor. Zengin olmak için çok çalışmanın büyük önemi bulunsa da bazı kişiler bu konuda doğuştan şanslı olabiliyor. Çin astrolojisinde zengin olma şansı en yüksek burçlar doğum yıllarına göre belirleniyor.

Kadin 15-02-2023 10:41

Gümrükte el konulan maymun yavruları Nenenin koruması altında

Türkiye'ye yasa dışı yollardan sokulmak istenirken el konulan ve Malatya Hayvanat Bahçesi'nde koruma altına alınan 11 makak yavrusuna "Nene" isimli maymun annelik yapıyor.

Yurthaber 14-12-2022 12:22

Bursa'da eve giren maymun koruma altına alındı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir eve giren maymun yakalandı.

Yurthaber 16-11-2022 14:53

Adana'da vatandaşların bulduğu maymun korumaya alındı

Adana'da mesire alanında vatandaşlar tarafından bulunan maymun, doğa parkına teslim edildi.

Yurthaber 10-11-2022 09:52

Sosyal medyada şaşkınlık yaratan anlar! Maymun bir anda çocukların gözünün önünde mastürbasyon yapmaya başlayınca...

Sean Nicol isimli bir adam ailesiyle birlikte İskoçya'daki Blair Drummond Safari Park'ta gerçekleştirdiği safari sırasında bir maymunun yanından geçerken mastürbasyon yaptığını fark ettiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Baba Sean Nicol bu anları kaydederek sosyal medyada paylaşınca görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 09-11-2022 11:27

25 yıl önce hayatını kurtarmıştı! Veteriner ve şempanze arasındaki duygusal vedalaşma sosyal medyanın gündemine oturdu

Bir şempanzenin çeyrek asır önce hayatını kurtaran bir veterinere veda ettiği duygusal anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Veteriner ve şempanze arasındaki vedalaşma sırasında yürek burkan görüntüler yaşandı. Veteriner veda busesi kondurduğu şempanzeye “Gitmem gerek” diyerek veda etti.

Trend 21-10-2022 10:12

Dehşet verici! Maymun saldırısı nedeniyle çelik kazığa saplandı

Dünya üzerinde hayvan saldırılarına uğrayan birçok insan bulunuyor. Bu hayvan saldırıları ve saldırı sırasında yaşananlar oldukça tehlikeli olabiliyor. Özellikle Hindistan çevresinde sıklıkla görülen maymun saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden insanlar bulunuyor. Khatija isimli kadın maymun saldırısından kaçarken demir kazığa saplandı.

Haber 23-09-2022 08:53

Maymun sürücüsünün saldırısına uğrayan adam kurtulmak isterken ayağı kayarak çatıdan düştü

Hindistan’da tek başına yaşayan 52 yaşındaki Horilal isimli bir adam, maymun sürüsünün saldırısına uğradı. Kendisini korumak isteyen 52 yaşındaki çiftçinin maymunlardan kaçtığı sırada ayağı kaydı. Çatıdan düşen Horilal hastaneye kaldırılmasına rağmen verdiği hayat mücadelesini kaybetti ve yaşama gözlerini yumdu.

Trend 09-09-2022 15:04

Yanlış hedefe ateşleyince olanlar oldu! Talihsiz kadın yığılıp kalınca...

Japonya'nın maymunlarla bir süredir devam eden mücadelesi, tam gaz devam ederken talihsiz bir olay yaşandı. Shizuoka Eyaleti'nde bulunan, Fuji Şehrindeki Fujikawa İstasyonu yakınlarında bir Japon makakının gizlendiğinin bildirilmesi üzerine harekete geçildi. Ancak maymun yerine ifade veren bir görgü tanığına ateş edilince olanlar oldu.

Trend 31-08-2022 15:06

İlginç an! Fotoğraf çektirmek istedi, bir anda maymun sarılıp poz vermeye başladı

27 yaşındaki Angel Orangelor isimli bir turist Tayland’atki bir hayvanat bahçesi ziyareti sırasında ilginç anlar yaşadı. Arkadaşının kamerasına poz verdiği sırada Orangelor’un arkasından bir maymun yaklaştı ve genç kıza sarılarak poz vermeye başladı. O anlar sosyal medyada viral olurken ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Trend 23-08-2022 16:21

Marmaris'te bulunan makak cinsi maymun korumaya alındı

Marmaris'te bulunan makak cinsi maymun korumaya alındı

Yurthaber 23-08-2022 16:04

Doğa parkı personelinin baktığı babun Nisan 15 aylık oldu

Tarsus Doğa Parkı'nın maskotu haline gelen "Nisan", günün büyük bölümünü doğa parkının yeşil alanlarında geçiriyor

Yurthaber 31-07-2022 11:40

Turistlere para karşılığında fotoğraf çektiriyordu! KGYS kameralarına takıldı, maymuna el konuldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahıs sırtına aldığı parmak cinsi maymunla turistlere para karşılığı fotoğraf çektiriyordu. Şahsın maddi menfaat sağladığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları ile para alışverişi tespit edilirken, maymuna ise el konuldu.

Haber 31-07-2022 00:17

Korku dolu anlar! İki yaşındaki kız maymunun saldırısına uğradı, anne ve babanın çabası anbean kameralara yansıdı

Vladimir Putin’in işgalinden sonra Ukrayna'dan Rusya'ya kaçan bir aile yaşadıkları olay sosyal medyanın gündemine yerleşti. Ailenin iki yaşındaki kızları Pauline evlerinin önünde hayvanat bahçesinden kaçan bir maymunun saldırısına uğradı. Küçük kız aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanarak hastanede yoğun bakıma kaldırıldı.

Trend 22-07-2022 10:28

Hindistan’da korkunç olay! Maymunlar kaçırdığı üç aylık bebeği çatıdan aşağı attı

Hindistan'ın Uttar Pradesh kentindeki Dunka köyünde ilginç bir olay yaşandı. Maymunların kaçırarak çatı katından aşağıya attıkları üç aylık bir bebek hayatını kaybetti. Maymun saldırısını büyük bir panikle izleyen aile oğullarının ölümü karşında dehşeti yaşadı.

Trend 19-07-2022 16:18

İzmir'de sokakta bulunan maymun koruma altına alındı

İzmir'de sokakta bulunan maymun koruma altına alındı

Yurthaber 12-07-2022 16:07

Bağcılar'da ilginç anlar! Ağaçtaki maymun şaşkınlık yarattı

İstanbul Bağcılar'da bugün ilginç anlar yaşandı. Ağaçlarda gezen maymunu gören mahalleli, durumu belediyeye haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yaklaşık 2 saat boyunca maymunu almak için uğraştı. Çevredekilerin ilgili ve şaşkın bakışları arasında bayıltılan maymun, zor da olsa kontrol altına alındı. Öte yandan maymunun nereden geldiği ise bilinmiyor...

Haber 05-07-2022 13:36

Kardeşi ve kuzeniyle birlikte şempanzelerin saldırısına uğradı! Maymunlar dudağını ve yanaklarını koparttı

Kardeşini ve kuzenini öldüren vahşi şempanzelerin saldırısına uğrayan bir çocuk ölümle yaşam arasındaki mücadelesini kazandı. Demokratik Kongo Cumhuriyeti’ndeki bir ormanlık alanda kardeşi ve kuzeniyle yürüyüş yapan Dunia Sibomana, vahşi şempanzelerin saldırısı sonucunda dudağını ve yanaklarını kaybetti. Tedavi için Amerika’ya yerleşen Sibomana şimdilerde sağlığının iyiye gittiğini söyledi.

Trend 22-06-2022 15:26

Tanzanya'da maymunların kaçırdığı 1 aylık bebek hayatını kaybetti

Maymunların eve girerek kaçırdığı 1 aylık bebeğin hayatını kaybettiği açıklandı. Yetkililer, Tanzanya'nın batısındaki Gombe Ulusal Parkı yakınlarında Mwamgongo köyündeki eve giren maymunların, bebeği annesi tarafından emzirilirken kaçırdıklarını söyledi. Bebeğin, köylülerin onu maymunlara karşı güç kullanarak kurtarmaya çalışması sırasında öldüğü duyuruldu.

Haber 22-06-2022 14:46

Maymunlar eve baskın düzenledi! Dünyada gündem oldu, çok feci olay

Doğu Afrika ülkesi Tanzanya’da, annesi tarafından emzirilen bir bebek, eve giren maymunlar tarafından kaçırıldı. Köylüler tarafından maymunların elinden kurtarılan bebeğin, hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Haber 21-06-2022 13:48

Yavru maymun hayvanat bahçesinin maskotu oldu: Biraz utangaç nazardan korkuyor

Annesi tarafından terk edilen yavru maymun Çekmeköy Hayvanat Bahçesi'nin maskotu oldu. Şaşkın bakışlarıyla etrafı izleyen aynı zamanda da biraz utangaç olduğu söylenen maymuna özenle bakılıyor. hayvanat bahçesi yetkilisi Burak Memişoğlu, ''henüz bir ismi yok. İnternet sitesi üzerinden katılım kampanyasıyla ziyaretçilerimize koydurmayı düşünüyoruz. Biraz utangaç gibi eliyle yüzünü saklıyor. Biraz da nazardan korkuyor diyebilirim” diye konuştu.

Haber 28-05-2022 17:33

Dünya gizemli melez maymunun peşine düştü! Her yerde onu arıyorlar: Onu bulmalıyız

Malezya Borneo'daki Kinabatangan Nehri yakınlarında 2017 yılında görülen melez maymun türü bilim insanlarının merakını uyandırdı. Dünyanın her yerde aranan maymun türünün daha öncesinde eşine rastlanmadı. Bir anda ortadan kaybolan maymun türüne dair bilim insanları çalışmalarını hızlandırdı.

Trend 06-05-2022 15:37

Dev maymun uçan martıyı böyle yakalayıp öldürdü! Korkunç anlar...

İngiltere'deki bir hayvanat bahçesindeki dev bir maymunun uçan martılardan birini yakalayıp vahşice dövdüğü görüntüler kameralara yansıdı. Video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler Hollywood'un gişe rekorları kıran filmlerinden King Kong'daki ikonik bir sahneyle karşılaştırıldı.

Trend 10-03-2022 10:47

Bilim cevapladı! İnsanlar dünyadan yok olursa egemenlik kurabilecek hayvanları açıkladı

Bilimsel araştırmalar insan ırkının bir gün dünyadan tamamen yok olabilme ihtimalinin bulunduğunu gösteriyor. Bu durum yaşandığında hangi hayvan dünyanın egemeni olacağını hiç düşündünüz mü? Bilim insanları dünya genelindeki birçok kişi tarafından merak edilen soruya cevap buldu. Dünyayı yönetmeye en yakın hayvan türünün maymun olduğu belirtti.

Trend 29-12-2021 11:09

Hindistan'da intikam için 250 köpek öldüren maymunlar kafese atıldı!

Hindistan'ın Maharashtra bölgesindeki Majalgaon ve Lavul köyünde korkunç olaylar yaşanmış iddiaya göre yavru bir maymunun köpek tarafından öldürülmesi bölgedeki maymunları harekete geçirmiş ve 250 köpek öldürülmüştü. Bununla birlikte, köpekleri yüksek binalardan ve ağaçlardan atarak öldürmekle suçlanan iki maymun kafese konuldu. Maymunların hırladıkları ve hala saldırgan oldukları görülebiliyor.

Haber 21-12-2021 09:07

Hindistan'da akılalmaz iddia! Maymunlar intikam için 250'den fazla köpek öldürdü

Hindistan'ın ufak bir kasabasında maymunların, "intikam" için köpekleri öldürmeye başladığı iddia edildi. Yerel kaynakların aktardığına göre şu ana kadar 250 kadar köpek öldürüldü.

Haber 18-12-2021 17:59

Hindistan'daki görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı! Maymunun hayatını böyle kurtardı

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de bir adamın maymuna suni teneffüs yaptığı anlar sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Haber 14-12-2021 13:59

Galler'de akıllara durgunluk veren olay! Maymununa kokain verdi, üzerine sifon çekti

Galler'de maymununa kokain ikram eden ve üstüne sifon çeken bir kadının ömür boyu hayvan bakması yasaklandı. Hapis cezasının yanında 420 sterlinlik mahkeme masrafı ve 128 sterlin de ceza ödeyecek olan Vicki Holland'ın, maymuna bağırdığı ve küfrettiği belirtilirken, hayvanın etrafına korku dolu gözlerle baktığı, klozetin kenarlarına tutunabilmeye çalıştığı gözlendi.

Haber 11-12-2021 11:24

Sosyal medya bu maymunu konuşuyor! Savaşa hazırlık yapıyor gibi

Hindistan’daki bir maymunun sosyal medyada paylaşılan görüntüleri gündeme oturdu. Maymunun eline aldığı bıçağı, taş kullanarak bilediği anlar ilgiyle izlenirken sosyal medya kullanıcıları maymunun görüntüleriyle ilgili çok sayıda yorum yaptı.

Haber 10-12-2021 22:21

HIV aşısıyla ilgili umutlandıran gelişme! Maymunlar üzerinde etki gösterdi, 5 yıl içinde insan deneylerine başlanacak

Japonya’da AIDS'e neden olan HIV virüsüne karşı geliştirilen aşının maymunlarda etki gösterdiği belirtildi.

Haber 29-11-2021 09:47

Maymun yavrusu Kaşa Cimcimeden anne şefkati

Yasa dışı yollarla getirildiği Türkiye'de el konulduktan sonra Antalya Hayvanat Bahçesi'ne konulan 3 aylık Rhesus cinsi "Kaş" adı verilen maymun, aynı kafeste kaldığı "Cimcime" adlı maymunu annesi gibi görüyor - Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı Müdürü Aygül Arsun: - "Cimcime, Kaş'ın yemek yemesine öncelik veriyor, kendisinden önce onun yemesini sağlıyor, sarılarak sevgisini gösteriyor. Cimcime, bir nevi koruyucu annelik yapıyor"

Yurthaber 21-11-2021 11:07