Mayo Haberleri

Rakip tanımayan İBB adayı sandık başında gözaltına alındı! 30 bin TL maaş ve mayo-bikinide devrim vaatleri ses getirmedi

31 Mart yerel seçimlerinde en büyük adrenalinini bağımsız İBB adaylarından, 58 yaşındaki Yaşar Polat yaşadı. İstanbullulara 30 bin TL maaş vadeden ve mayo-bikinide devrim niteliğinde olduğunu düşündüğü bir proje geliştiren Polat sandık başına gittiğinde diğer seçmenlerin ağzı açık kaldı. Polat oracıkta gözaltına alındı; ne kendisi ne de eşi ona oy verebildi.

Haber 03-04-2024 08:47

Kadın bikini tasarımı için erkek model seçtiler! Mayo şirketine tepkiler çığ gibi büyüdü... Kadınlara hakaret

Bir mayo şirketi kadın mayo ve bikini takımlarının takımı için erkek model tercih edince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü erkek model kullanılmasını "kadınlara hakaret" olarak yorumladı.

Trend 23-01-2024 11:15

Deniz kenarındayken üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat parçalar

Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken şık görünmek isteyenlere güzel bir haberimiz var! Bikini ve mayo üzerine giyilebilecek birbirinden şık ve rahat parçaları sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı beden ölçülerine uygun gömlek, şort, plaj elbisesi ve pareoları inceleyebilirsiniz.

Kadin 25-07-2023 16:46

Etraftaki tüm bakışları üstünüze çevirecek mayo ve bikini modelleri

Plaj stiliyle tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyenlere harika bir haberimiz var. Sizin için birbirinden şık bikini ve mayoları bir araya getirerek bir liste hazırladık. Farklı beden tiplerine uygun mayolar ve bikinileri yüzerken ya da kumsalda zaman geçirirken giyebilirsiniz. Nefes alan kumaşlardan üretilen kıyafetler sayesinde rahatlıkla güneşlenebilir ve plaj oyunlarına dahil olabilirsiniz.

Kadin 19-07-2023 17:31

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Yaz aylarında deniz kum güneş üçlüsünü karşılayabileceğiniz son moda, tasarım mayo ve bikini önerileri

Modayı yakından takip eden kadınlardan mısınız? Eğer öyleyseniz dolabınızı şenlendirecek parçalar burada! 2022 senesinin yaz aylarını kasıp kavuracak, plajlara damgasını vuracak bikini ve mayo modellerini sizler için derledik. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarırken tarz görünmek ve birbirinden güzel mayo modelleri hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız listemizi sonuna kadar incelemeye devam edin!

Kadin 21-06-2023 10:48

Yaz tatili için şimdiden hazırlık yapanlara özel en iyi mayo ve bikini çeşitleri

Yaz, deniz ve güneş keyfi tatil planlarının vazgeçilmezi. Bu keyifli zamanlarınızı tamamlayan unsurların başında ise en iyi mayo ve bikini modelleri geliyor. Tatilinizin tadını çıkarmanın yanı sıra içinde kendinizi rahat ve güzel hissetmenizi sağlayacak olan en iyi mayo ve bikini tasarımları arasında seçim yapmak bazen zor olabiliyor. Sizler için birbirinden özel bikini ve mayo modellerini inceledik. Siz de yazın keyfini çıkarırken kendinize en uygun mayo veya bikini tasarımını seçebilirsiniz.

Kadin 19-06-2023 16:56

74 yaşında giydiklerini eleştirenlere tüm klişeleri yıkarak cevap verdi! Biz görünmez değiliz

Kadınlar her yaşta farklı baskılara maruz kalıyor. Yaş ilerledikçe daha olgun davranılması ve kapalı kıyafetler tercih edilmesi klişeleri kadınların sosyal hayatlarında zorluk yaşamalarına neden olabiliyor. 74 yaşındaki Colleen Heidemann, tüm klişeleri yıkıyor ve yaşın giyim tarzımızı belirlemesi gerekmediğini kanıtlıyor.

Kadin 18-06-2023 15:53

Tatil planı yapanlar buraya! Yaza damgasını vuracak en güzel bikini ve mayo önerileri

Havada cıvıl cıvıl bir enerji var çünkü yaz geliyor! Tatil planları yapılmaya başlandı. Destinasyonlar belirlenirken ne giyileceğine de karar vermek gerekiyor. Karar aşamasının en önemli kısmıysa elbette plajda giyilecek mayo ve bikinileri hem vücut yapısına uygun hem şıklıktan ödün vermeden seçmekten geçiyor. Peki, birlikte bu senenin trend bikini ve mayolarını incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-05-2023 01:42

Yapışkan bikini trendi akıllara durgunluk veriyor! Havuz başında giydiği tanga bikini altı olay oldu

Bikini ve mayo trendleri her sene değişim gösteriyor. Bu sene bazı markaların çıkarttığı yapışkan bikini modelleri oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya modeli Chloe Saxon, havuz başında giydiği iddialı yapışkan bikinisiyle hayranlarından tam not aldı.

Kadin 10-05-2023 11:10

Gerçek yaşını kimse tahmin edemiyor! Göğüs altı dekoltesiyle gençlere taş çıkarttı

Olgun kadınların giydiği kıyafetler üzerine yapılan baskılar oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Buna karşı çıkanlar dekolteli kıyafetleriyle yaptıkları paylaşımlarda kadınlara destek olurken oldukça dikkat çekiyor. 52 yaşındaki bir kadın sosyal medyada göğüs altı dekoltesini paylaşarak gençlere taş çıkarttı.

Kadin 04-05-2023 09:56

Yaza hazır olmak isteyen kadınlar için 2023 en iyi kadın mayo modelleri

Hem spor aktivitelerinde hem de plajda rahatlıkla kullanabileceğiniz kadın mayo modelleri, farklı kesimleri ve aksesuarlarıyla şıklığınızı tamamlıyor. Yazın keyfini doyasıya çıkarırken, kadın mayo modelleri ile tarzınızı yansıtmak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 19-04-2023 01:19

Minik bikinisi büyük göğüslerini kapatamayınca aldığı bakışlara cevap verdi! Her bikini seksi gösteriyor

Büyük göğüslü kadınlar toplumda rahatsız edici bakışlara ve yorumlara maruz kalabiliyor. TikTok'ta giydiği inek desenli minik bikinisini paylaşan bir kadın giydiği her bikininin doğal büyük göğüslerini seksi gösterdiğini belirtti. Aldığı bakışlara karşı tutumunu değiştirdiğini söyleyen kadın düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kadin 13-04-2023 09:32

Büyük beden kadın göbeğiyle sakladığı bikini altını cesurca gösterdi! Şişman olmam bikini giymeme engel değil!

Büyük beden kadınlar sosyal medyadan aldıkları yorumlar nedeniyle kendilerini baskı altında hissedebiliyorlar. Bu durumu aşmak isteyen kadınlar kendileri gibi büyük beden kadınlara destek olmak amacıyla sosyal medya hesaplarında vücutlarını paylaşıyorlar. TikTok'ta bikinisiyle olan görüntülerini paylaşan kadın şişman olmasının bikini giymesine engel olmadığını belirtti.

Kadin 11-04-2023 16:15

Ünlü tatil kentinde yeni karar! Bikini ve mayo ile gezmek yasaklandı

Hırvatistan'ın Adriyatik Denizi kıyısında bulunan ünlü tatil kenti Split'te bikini veya mayo ile dolaşmak yasaklandı. Yasağa uymayanlara 150 avro para cezası kesileceği duyuruldu.

Haber 29-01-2023 17:30

Amazon kullanıcılarından tam not alan ürün önerileri

Online alışveriş yapmak büyük bir zaman tasarrufu sağlıyor. Ancak kaliteli ürünü bulmak her zaman kolay olmuyor. Eğer siz de kaliteli ve kullanınca memnun kalabileceğiniz ürün arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Geniş ürün yelpazesiyle aradığınız her şeyi kolayca bulmanızı sağlayan Amazon'un kullanıcılardan tam not alan ürünlerini listeledik. Haydi gelin, bu ürünlere beraber bir göz atalım.

Haber 29-11-2022 15:45

Sosyal medya fenomeni Jeray mayo seçimiyle görenleri şaşkına çevirdi! Çıplak zannettiler: “Göğüs uçları ve kıllar...”

Sosyal medyada yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir uygulama üzerinden paylaşım yaparak tanınan Jeray, Instagram’da mayo seçimiyle gündem olmayı başardı. Tamamen çıplak bir vücudun tasvir edildiği mayoyu giyen Jeray sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan gönderiye adeta yorum yağdı.

Trend 09-11-2022 15:51

Otel havuzunda tanga bikinileriyle boy gösterdiler! Bir de twerk yapınca...

İsmi açıklanmayan iki genç kadının, bir otel havuzunda tanga bir bikini içinde twerk yaptığı görüntüler sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yaratan videonun ardından, birçok kullanıcı kadınların hem giyiminin hem de davranışlarının aileler ve çocukların da bulunduğu otel havuzu için uygun olmadığını dile getirdi.

Trend 24-10-2022 15:20

Serel Yereli leopar desenli mayosuyla yaktı geçti!

Cesur pozlarıyla gündemden düşmeyen fenomen Serel Yereli, bu pozlara bir yenisini daha ekledi. Bikinili ve sütyenli pozlarıyla adından sık sık söz ettiren Yereli, leopar desenli mayosuyla poz verdi.

Magazin 02-09-2022 10:25

Aile su parkı için seçtiği mayo uygunsuz bulunca tepki çekti! “Yanında aileler ve çocuklar var”

Bir aile su parkına giderken g-string mayo tercih eden kadının görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları kadının tercihinin uygunsuz olduğu konusunda hemfikir oldu.

Trend 23-08-2022 16:43

Leopar desenli bikinisiyle olay olmuştu! Ebru Şallı mayolu pozlarıyla parmak ısırttı

Sosyal medyanın ünlü isimleri arasında yer alan Ebru Şallı, pozlarıyla takipçilerinin yüreklerini hoplatmaya devam ediyor. Son olarak önce siyah sonra da beyaz mayosuyla ayna pozu veren ünlü isim, muhteşem fiziğiyle göz kamaştırdı.

Magazin 05-08-2022 13:51

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Fadime'si Yasemin Hadivent mayolu pozlarıyla şov yaptı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Fadime karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Hadivent, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mest etti. Muhteşem fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Hadivent, kırmızı mayosuyla verdiği pozlarla adeta şov yaptı.

Magazin 02-08-2022 14:23

Poyraz Karayel'in Ayşegül'ü Burçin Terzioğlu mayosuyla sere serpe uzandı! Deniz kızı gibisin

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Her paylaşımıyla olay yaratan güzel oyuncu, son olarak mayosuyla teknede sere serpe uzanarak poz verdi. Terzioğlu'nun bu pozuna takipçileri beğeni yağdırdı.

Magazin 27-07-2022 14:16

Ebru Polat pembe mayolu pozuyla parmak ısırttı! Bu kadar açma ayıp

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini büyülemeye devam ediyor. Son olarak Bodrum'a giden ve tatil paylaşımları yapan güzel şarkıcı, pembe mayolu pozuyla takipçilerini mest etti. Daha sonrasında ise turuncu bikinisiyle 'günaydın' pozu paylaşan Polat adeta büyüledi.

Magazin 26-07-2022 09:43

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu mayolu pozuyla olay oldu! Yerli Kendall Jenner

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımıyla muhteşem güzelliği ve fiziğini sergileyen güzel isim, son olarak mayolu pozlarıyla dikkat çekti. Deren Talu'nun cesur pozlarına takipçileri beğeni yağdırdı.

Magazin 25-07-2022 16:42

Modelini görünce her renginde almak isteyeceğiniz bikini ve mayo modelleri

Yaz güneşi kendini belli edince akla hemen denize ya da havuza girip serinlemek geliyor. Sıcak günlerde deniz ve havuz, zaruri bir ihtiyaç oluyor sanki. Siz de bütün hazırlıklarınızı yapıp mayo ve bikini almayı en sona bıraktıysanız birbirinden cıvıl cıvıl bikini ve mayoları bir an önce incelemelisiniz! Birbirinden güzel modelleri beraber keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 22-07-2022 14:08

45 yaşındaki Demet Şener fiziğiyle gençlere taş çıkardı! Mayolu pozlarına beğeni yağdı...

Eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında yer aldı. 45 yaşındaki eski manken son olarak mor mayosuyla verdiği cesur pozlarla dikkat çekti. Şener'in bu pozları sonrasında takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı.

Magazin 20-07-2022 16:59

Amazon'da bu ayın gözdesi indirimde olan tatil ürünleri

Yaz mevsimi gelince tatil için çanta hazırlama telaşına giren kişilerden biriyseniz seyahatte ve tatildeyken yanınıza almanız gereken önemli ürünler olabilir. Bu ürünleri yanınıza almayı unutmamanız için sizlere Amazon'da bu ayın gözdesi olan tatil ürünlerini derledik. Şişme yataktan terliğe, mayodan güneş gözlüğüne kadar ihtiyaç duyacağınız birçok kaliteli eşyalardan liste oluşturduk. Haydi gelin, birbirinden eğlenceli tatil ürünlerini beraber inceleyelim.

Haber 07-07-2022 17:35

Şevval Şahin beyaz bikinisiyle verdiği cesur pozlarla olay yarattı! Yaktın bizi yine...

Ünlü model Şevval Şahin, hız kesmeden tatil paylaşımlarını sürdürmeye devam ediyor. Instagram hesabından her fırsatta bikinili ve dekolteli pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Şahin, son olarak beyaz bikinisiyle yüz üstü uzanarak kalçalarını sergiledi. Şevval Şahin'in bikinili pozları olay yarattı.

Magazin 06-07-2022 17:07

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik kırmızı mayolu plaj pozuyla olay yarattı! Feride görmesin...

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini büyülemeye devam ediyor. Son olarak mayosuyla plaj pozu veren güzel oyuncu, fiziği ve güzelliğiyle takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-07-2022 10:54

Tatilinizde üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz şıklığıyla sizi büyüleyecek pareo çeşitleri

Yazın gelmesiyle plaj modası da hareketlenmeye başladı. Bikini ve mayoların üzerine giyilen pareo çeşitleri, plaj modasının en önemli parçalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı tasarımlara sahip pareoları bikini ve mayolarınızla kombinleyerek plajda şıklığınızla konuşulabilirsiniz. Estetik görünümünün yanı sıra rahat kullanımıyla da vazgeçilmeziniz hâline gelecek modelleri keşfetmeye ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam etmelisiniz!

Kadin 27-06-2022 18:04

Her biri birbirinden farklı stiliyle göz kamaştıran bikini altı modelleri

Yaz aylarının gelmesiyle plaj şıklığına önem veren kadınlar, yeni sezon bikini ve mayo trendlerini araştırmaya başladı bile. Eğer siz de plajlarda şıklığınızı konuşturmak istiyorsanız bu sezon sıkça karşılaşacağınız, tasarımıyla göz kamaştıran bikini altı modellerine mutlaka göz atmalısınız. Birçok marka ve model arasında bir türlü karar veremiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 27-06-2022 10:17

Şevval Şahin cesur mayolu pozlarıyla olay yarattı! Yüz üstü yatıp kalçalarını sergiledi...

Ünlü model Şevval Şahin, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Harika fiziğiyle hemen hemen her gün paylaşımlarda bulunan güzel model, son olarak mayosuyla verdiği pozlarla adeta olay yarattı. Şevval Şahin'in mayolu pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 26-06-2022 11:27

Ebru Şallı havuz kenarından mayolu poz verdi!

Model, sunucu ve pilates eğitmeni olan Ebru Şallı, sıcak havanın keyfini çıkardı. Havuz kenarından mayolu pozunu paylaşan 45 yaşındaki Ebru Şallı, düzgün fiziğiyle adeta genç kızlara taş çıkarttı.

Magazin 17-06-2022 00:15

Burcu Esmersoy 'Hazır mıyız?' notuyla sosyal medyayı kasıp kavurdu! Mayolu pozuna beğeni yağmuru...

Güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adeta nefes kesmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün siyah elbiseli pozlarıyla beğeni yağmuruna tutulan Burcu Esmersoy, son olarak mayolu cesur pozunu takipçilerine sundu. 'Hazır mıyız?' diyerek roket emojisiyle paylaşım yapan güzel sunucu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-06-2022 12:01

Amazon'dan alabileceğiniz 200 TL altı mayo ve bikini önerileri

Sıcak yaz ayları nihayet yüzünü gösterdi. Tüm yılın yorgunluğunu atmayı sağlayan tatil planları da başladı. Plajda sere serpe uzanıp denizin keyfini çıkarmayı hepimiz özledik. Tabii yaz, deniz ve havuz denince akla gelen ilk şey hâliyle şık bikini ve mayolar. Eğer siz de bu yaz plajda şıklığınızla konuşulmak istiyor ama bütçenizi sarsmayacak modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden şık bikini ve mayolar için yazımızı okumaya ne dersiniz?

Kadin 16-05-2022 09:44

Hande Erçel göğüs dekolteli mayolu pozuyla sosyal medyayı salladı!

Güzel oyuncu Hande Erçel aşk hayatının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Kerem Bürsin ile olan aşkını noktaladıktan sonra, oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılan Hande Erçel, derin göğüs dekolteli mayolu pozuyla takipçilerini mest etti.

Magazin 10-05-2022 12:06

Deniz ve havuz sevdalılarına vücut kıvrımlarınızı öne çıkaracak en şık ve rahat mayo, bikini modelleri

Yılın en heyecan verici mevsimi kapıda. Yaz tatili planlarınızı yaptıysanız sıra vücut hatlarınızı ön plana çıkaracak bikini ve mayo modellerine göz atmaya geldi. Vücut tipinize uygun, güzelliğinizi gözler önüne serecek mayo ve bikini modellerini tercih ederek yaz aylarında şıklığınızla konuşulabilirsiniz. Şık ve rahat ürünlerle tüm dikkatleri üzerinize çekmeye hazır mısınız? O hâlde yazımızı okumaya davetlisiniz!

Kadin 25-04-2022 11:50

Kız kardeşi suda eriyen mayo hediye ettikten sonra plajın ortasında çıplak kaldı! Sosyal medya bu anları konuşuyor

Seth Roberts isimli bir adam, denize girdiği sırada mayosunun suda erimesi üzerine şaşkınlık yaşadı. Kız kardeşinin yaptığı şaka sonucunda saatlerce suda kalan genç adamın tatili sosyal medyanın popüler videolarından birine dönüştü. Mayosu eridiği için sudan çıkamayan adamın görüntüleri sosyal medyada milyonlarca görüntülenmeye ulaştı.

Trend 31-12-2021 10:56

Sosyal medyanın gerçek olmadığını gösterdi! Karina Irby “mükemmel” pozların perde arkasını paylaştı

Mayo tasarımcısı Karina Irby, mükemmel görünen Instagram fotoğraflarının arkasındaki gerçeği ortaya çıkartmak için birbirinden çok farklı iki fotoğraf paylaştı. Takipçileri ‘Aynı kişi mi?’ diye sordu.

Trend 24-08-2021 09:20

Melisa Şenolsun'dan çok konuşulan mayo pozu! Suda uyku fotoğrafına beğeni yağdı...

Son olarak Atiye dizisinde rol alan ve daha önce Tatlı Küçük Yalancılar, Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi pek çok dizide rol almış olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun, başarılı oyunculuk performansı haricinde özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündemde. Şenolsun son olarak denizde çekildiği mayolu pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sevilen ismin suda sırtüstü uyurken çekildiği fotoğrafına adeta yorum ve beğeni yağdı. İşte o fotoğraf ve detaylar...

Magazin 22-08-2021 18:02

Lauren Silverman beyaz mayonun azizliğine uğradı

Dünyada farklı versiyonları yayınlanan yetenek yarışmalarının yaratıcısı yapımcı Simon Cowell, sevgilisi Lauren Silverman ve oğlu Eric ile birlikte Barbados'ta tatil yapıyor. Yarım milyar dolarlık servetin sahibi olan Cowell'in sevgilisi beyaz mayo giyince olanlar oldu.

Magazin 06-08-2021 08:17

Bu mayo ve bikinilerle her yer alev alev...

Plajlarda ve havuz kenarlarında şık ve estetik bir görünüm sağlayacak birbirinden güzel mayo ve bikini modellerini sizler için bir araya getirdik.

Kadin 02-08-2021 15:31

Burcu Esmersoy mayosuyla boy gösterdi!

Model ve sunucu Burcu Esmersoy mayolu videosuyla hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 18-07-2021 13:35

Tatilcilere uzmanlardan önemli uyarı! Mayo ve bikini giyenlerin ne yapması gerekiyor?

Yaz geldi, tatil sezonu açıldı. Belki siz de deniz sonrası hemen mayo değiştirmeyi tercih etmiyorsunuz. Fakat uzmanlar uyarıyor. Islak mayoyla uzun süre durmak pek çok rahatsızlığa yol açıyor. Peki ıslak mayoyla/bikiniyle uzun süre durmak sağlığınız için nasıl tehditler oluşturuyor? Sizin için hazırladığımız rehbere göz atabilirsiniz.

Haber 12-07-2021 14:31

Plajların yeni modası! Bikini altlarının görünümü gün geçtikçe küçülüyor

Son yıllarda bikini ve mayo modası hızlı bir değişim içine girdi. Vajina perukları, manyetik kirpikler, ilginç tırnak tasarımları ve bikini üzerini tersten giyme modası derken sıra bikinilerin altlarına geldi. Bu yaz plajların akıllara durgunluk veren modası ise daha küçük bikini altlarını tercih etmek.

Kadin 30-06-2021 12:04

Tatil planları yapıldı! Peki çocukla tatil nasıl olacak?

Havuz ve deniz sezonunun açılmasıyla birlikte tatil planları yapılmaya başlandı. Çocukların denizde eğlenerek zaman geçirmesi ebeveynler için güzel olsa da, çocukları güneşin zararlı etkilerinden korumak gerekiyor.

Kadin 23-06-2021 14:20

Samet Liçina’nın slip mayo isyanı! Bu çok üzücü bir durum

Sosyal medya fenomeni Samet Liçina, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Magazin 23-06-2021 13:43

Hanımlar dikkat! Mayo alırken aldanmayın

Yaz mevsiminin gelmesi ve deniz sezonunun başlamasıyla birlikte en çok konuşulan konular arasında yer alan "mayo seçimi"nde sadece estetik yöne değil, kalite standartlarının da dikkate alınması gerektiği bildirildi.

Haber 21-06-2005 13:52