Mecidiyeköy Haberleri

Mecidiyeköy'de tartışma! '50 tane dosyam var' diyerek üzerine yürüdü

Mecidiyeköy’de bir araç motosiklete çarptı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü, '50 tane dosyam var' diyerek otomobil sürücüsünün üzerine yürüdü. Tartışmayı çevredeki vatandaşlar önlerken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 19-03-2024 23:17

Yer: Mecidiyeköy! Trafikte bekleyenler bir anda neye uğradığını şaşırdı

Şişli'de bir grup genç, trafik ışıklarında bekleyen sürücüler ve yayalar için horon gösterisi yaptı. Gruptakiler, yolda bazı sürücülere iftar için su ve kek de dağıtırken bazılarına da çiçek verdi. Gruptakilerden Emrullah Kavak, amaçlarının trafikte sıkılan insanların keyiflerini biraz olsun yerine getirmek olduğunu söyledi.

Haber 15-03-2024 14:46

SON DAKİKA | Metro istasyonunda intihar! Telefonundan çıkan not kahretti: 'Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım...'

Son dakika haberi: Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda 25 yaşındaki M.E.E. raylara atlayarak intihar etti. Korkunç olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu, duraklarda yoğunluk oluştu. M.E.E.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken, telefonundan çıkan not ise kahretti. İşte detaylar...

Haber 14-03-2024 15:25

Mecidiyeköy metrobüs durağında yürüyen merdiven durdu! 3 kişi yaralandı

Şişli Mecidiyeköy’de metrobüs durağındaki yürüyen merdivende meydana gelen arıza nedeniyle 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken metrobüs girişinde yoğunluk oluştu.

Haber 04-03-2024 18:35

Mecidiyeköy

Mecidiyeköy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mecidiyeköy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Mecidiyeköy metrobüs durağı şüpheli paket nedeniyle boşaltıldı: Bir kişi sinir krizi geçirdi

Son dakika haberi: Şişli'deki Mecidiyeköy metrobüs durağı, şüpheli paket olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Bomba imha ekipleri şüpheli paketi patlattı ve içinden hırdavat malzemeleri çıktı. Öte yandan poşetin kontrollü bir şekilde patlatılmasın arından çıkan sesten korkan bir kadın, bomba patladığını sanarak ağlamaya başladı.

Haber 03-11-2023 18:49

SON DAKİKA | Mecidiyeköy'deki Torun Center binasında yangın! Rezidanstakiler tahliye edildi

Son dakika haberi: Şişli Mecidiyeköy’de bulunan Torun Center binasında yangın çıktı, itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Haber 01-11-2023 07:59

Mecidiyeköy metro istasyonunda yürekleri ağızlara getiren olay! Son anda kurtarıldı

Mecidiyeköy metro istasyonunda bekleyen M.T. isimli 17 yaşındaki bir genç, raylara düşünce panik yaşandı. Genç, güvenlik görevlileri tarafından metro gelmeden son anda kurtarıldı. Gencin raylara düştüğünü gören bir kadın ise sinir krizi geçirdi.

Haber 16-10-2023 09:54

Şişli'de trafikte dehşet anları! Tekme ve yumruklarla saldırdılar

Şişli D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde iki sürücü arasında çıkan yol tartışmasında tekme ve yumruklar konuştu. Hafif ticari aracın sürücüsü ile yanındaki şahıs, yabancı uyruklu diğer sürücüye saldırdı. Dehşet anları hem cep telefonu hem de kask kamerasına anbean yansıdı. Olayla ilgili taraflarında birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Haber 17-09-2023 19:36

Yıldız-Fulya-Mecidiyeköy metro hattı ne zaman açılacak? İBB Başkanı İmamoğlu Yıldız-Fulya-Mecidiyeköy hattı tarihini duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İBB Başkanı İmamoğlu, Yıldız-Fulya-Mecidiyeköy metro hattı hakkında açıklama yaptı. Peki Yıldız-Fulya-Mecidiyeköy metro hattı ne zaman açılacak? İBB Başkanı İmamoğlu Yıldız-Fulya-Mecidiyeköy hattı tarihini duyurdu!

Haber 18-12-2022 15:19

D-100’deki feci kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Ortalık savaş alanına döndü…

İstanbul’da dün akşam meydana gelen korkunç kazanın görüntülerine Mynet ulaştı. Mecidiyeköy, D-100 Karayolu'nda 12 aracın birbirine girdiği kazada 1’i bebek 8 kişi yaralandı. Kazadan 1 saat önce aynı yere yakın bir noktada bir araç takla atmış ardından da trafiğin yavaş ilerlediği sırada zincirleme kaza meydana gelmişti. İşte D-100’de yaşanan feci kazanın yeni görüntüleri…

Haber 23-11-2022 13:33

Son dakika: Şişli Mecidiyeköy'de zincirleme trafik kazası! Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberine göre, İstanbul Mecidiyeköy'de 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazada çok sayıda kişi yaralandı. Bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın olduğu D-100 kara yolunun trafiği ise tek yönlü durduruldu. Araçlarda sıkışan 1'i bebek toplam 8 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 23-11-2022 01:45

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında sefer düzenlemesi! 30 Kasım'a kadar...

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında sefer düzenlemesi yapıldı. Yapılan yeni düzenlemeyle, seferler 30 Kasım tarihine kadar, haftanın 7 günü 06.00-22.00 saatleri arasında yapılacak.

Haber 27-10-2022 22:46

Mecidiyeköy’de yangında can pazarı: Binada mahsur kalanlar itfaiye merdiveniyle kurtarıldı

Mecidiyeköy’de sabah saatlerinde 4 katlı bir binanın bodrum katındaki dairede çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı.

Haber 27-10-2022 11:19

Mecidiyeköy Mahmutbey metro çalışıyor mu? Mecidiyeköy Mahmutbey metro arıza giderildi mi? 29 Nisan 2022 Cuma

Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattında bugün sabah saatlerinde meydana gelen arıza nedeniyle seferler durdu. Çok sayıda vatandaş Nurtepe durağından aktarmalı olarak yolculuk yaptı. Bu nedenle Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattını kullanmak isteyen vatandaşlar Mecidiyeköy Mahmutbey metro çalışıyor mu? Mecidiyeköy Mahmutbey metro arıza giderildi mi? sorularının yanıtını merak ediyor. İşte son durum...

Haber 29-04-2022 08:37

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında teknik arıza meydana geldi

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında teknik arıza meydana geldi

Yurthaber 29-04-2022 07:22

Mecidiyeköy’de kadın sürücüye taciz! 'Hakkımda konuşup gülüyorlardı'

Mecidiyeköy'de meydana gelen olayda aracıyla seyir halinde olan şahıs, kadın motor sürücüsüne yaptıklarıyla tepki çekti. Motoruna tükürülen, taciz edilen Mira Cihan Yalçınkaya, 'Sürekli olarak bana bakarak ve benim hakkımda konuşup güldüklerini fark ettim. Beni taciz ediyorlardı ama kulağımda müzik olduğu için ne söylediklerini anlayamadım. Sonra benim onlara motorla yaklaşmamı bekleyip, motoruma tükürdüler' diyerek yaşadığı olayı anlattı. O anlar sürücünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 11-04-2022 10:32

Mecidiyeköy Mahmutbey metro çalışıyor mu? Arıza giderildi mi? 4 Şubat 2022 Cuma

Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattında dün sabah saatlerinde meydana gelen arıza nedeniyle seferler durdu. Çok sayıda vatandaş Nurtepe durağında inmek durumunda kaldı. Bu nedenle Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattını kullanmak isteyen vatandaşlar Mecidiyeköy Mahmutbey metro çalışıyor mu? Arıza giderildi mi? sorularının yanıtını merak ediyor. İşte 4 Şubat 2022 Cuma Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattında son durum...

Haber 04-02-2022 08:54

Şişli’de filmleri aratmayan operasyon! Kayınpederini boynundan vurdu, 40 gün sonra bakın nasıl yakalandı

Şişli'de meydana gelen olayda, kendisinden boşanmak isteyen eşini sürekli öldürmekle tehdit eden Eren Bayır akşam saatlerinde eşi ve ailesinin bulunduğu eve geldi. Eşini öldürmekle tehdit eden Bayır hakaretler yağdırdığı sırada olaya müdahale etmek isteyen kayınpederi ile tartışmaya başladı ve o sırada kayınpederini silahla boynundan vurarak kaçtı. Yaklaşık 40 gündür her yerde aranan şüpheli, bekçilerin dikkati sayesinde Mecidiyeköy’de fark edildi ve film gibi operasyonla yakalandı.

Haber 26-01-2022 09:23

Mecidiyeköy'de çatı yan binaya uçtu

Şişli'de, şiddetli lodos nedeniyle bir binanın çatısından kopan parça yanındaki binanın çatısına uçtu. Sokağa sarkan parça itfaiye ekiplerince kaldırıldı.

Haber 29-11-2021 22:30

İETT şoförü yolcuya saldırdı! O anlar böyle görüntülendi

Mecidiyeköy-Arnavutköy arasında sefer yapan bir İETT otobüsünde yolcu ile şoför arasında tartışma yaşandı. Tartışma esnasında otobüs şoförü, "in aşağıya" diyerek yolcuya saldırıldı. Gergin anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 05-11-2021 11:36

Şişli’de metro girişinde husumetli olduğu kişilere kurşun yağdırdı

Mecidiyeköy’de metro alt geçidine giren kasklı bir şahıs, belinden çıkarttığı silahla husumetlisine kurşun yağdırdı. Saldırı anları kameralara yansırken, olayda iki kişi silahla yaralandı. Olaydan sonra kaçan saldırgan Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 08-10-2021 09:55

İstanbul'un göbeğinde dehşet anları! Herkesin gözü önünde kurşun yağdırdı

İstanbul Şişli'de motosiklet kaskı ile alt geçide giren bir kişi, herkesin gözü önünde iki kişiye kurşun yağdırıp geldiği motosiklet ile kaçtı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken iki şüpheliden biri, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 08-10-2021 09:46