Mecliste Afrin Kavgasi Haberleri

Bayramdan sonra Mecliste 'anayasa' mesaisi: Numan Kurtulmuş tek tek tüm partileri ziyaret edecek

Ramazan Bayramı'nın ardından anayasa değişikliği konusunda temaslar tempo kazanacak. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Tek tek hepsiyle görüşürüm" diyerek siyasi partileri ziyaret edeceğini bildirdi. Kurtulmuş'un Irak'la terörle mücadelede uzlaşıya ilişkin mesajı da dikkat çekti.

Haber 2024-03-26 13:31:48

Özgür Özel o CHP'lilere çok sert sözlerle yüklendi! Hazımsızlar! Avuçlarını yalarlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam partisindeki tartışmaları alevlendiren İBB Haber'in paylaşımı sonrası Mecliste gazetecilerle bir araya geldiğinde dikkat çeken açıklamalar yaptı. "Geceleyin üç saat boyunca CHP konuşuyorlar" diyen Özel, "Parti içinde, kurultayı hazmedememiş birkaç arkadaş ve onların etkisindeki bir grup medyanın yaratmaya çalıştığı algı ve iktidarın bunu sahiplenerek köpürten tavrını görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-02-21 11:23:50

Sigara satışıyla ilgili harekete geçtiler: 2009'dan sonra doğanlar...

İngiltere'de sigarayla mücadele kapsamında birçok kritik adım atıyor. Mecliste yakın zamanda gündeme gelecek bir yasa tasarısında sigarayla ilgili radikal tedbirler alınacağı belirtildi. Buna göre 2009 sonrası doğanlara sigara satılamayacak.

Haber 2024-02-19 17:12:24

Eylül Öztürk Veli Ağbaba'ya ateş püskürdü, yorumları engellendi! CHP kendi kalesine hiç bu kadar gol atmadı...

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba mecliste konuşma yaparak Eylül Öztürk'ü hedef almıştı ve "Dolandırıcı, namussuz insanları memleketin başına bela ettiniz" demişti. Öztürk vekilin adalete dair eleştirilerini görünce kendini tutamadı ve sert çıktı.

Magazin 2024-01-22 11:25:42

Son dakika | Asgari ücret desteği yükseliyor! Emekli maaşlarına zam da eklenecek: Milyonları ilgilendiren yasa teklifi Mecliste

Son dakika haberi: İşverenlere verilen asgari ücret desteği yükseliyor. AK Parti söz konusu düzenlemeyi içeren yasa teklifini Meclis Başkanlığına sundu. Yasayla birlikte asgari ücret desteği günlük 23,33 TL, aylık 700 TL'ye yükselecek. Öte yandan AK Parti'den SSK ve Bağkur emekli maaşlarına yapılacak zamla ilgili de yanıt geldi.

Finans 15-01-24 15:14

Akşener-Erdoğan görüşmesinden sonra İYİ Parti'nin talebi karşılık buldu! Milletimizin beklentisi bu

Türkiye'nin yüreğine kor düşüren şehit haberleri Türkiye Büyük Millet Meclisinin de bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bu kapsamda önemli görüşmeler gerçekleştirmişti. Son olarak İYİ Parti'den gelen adım karşılık buldu, bunun üzerine Mecliste grubu bulunan tüm partilere yazı gönderildi.

Haber 14-01-24 08:30

125 cc motosiklette B sınıfı ehliyet onayı için gözler Mecliste! 6 ay ve 6 kilometre satışı sonrası fırsatçıların oyunu deşifre oldu

2024'e girilmesiyle önemli değişikliklerden biri de motosikletlere yönelik olacak. İkinci el motosiklet satışında '6 ay ve 6 bin kilometre' sınırı sonrası fırsatçılar engeli aşmak için türlü oyunlara başvuruyor. Bu yıl ise 125 cc'ye kadar olan motosikletlerin B sınıfı ehliyetle sürülebilmesi için gözler Meclise çevrildi.

Finans 02-01-24 16:15

Son dakika | O terörist etkisiz hale getirildi! MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

Son dakika haberi: MİT Suriye'de düzenlediği nokta operasyonla terör örgütünün kritik isimlerinden "Bahoz Afrin" kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.

Haber 24-12-23 13:49

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 6 Şubat depremleri için helallik istedi: Her ihtiyaca yetişemedim, her sorumluluğa yetemedim

Türkiye'nin hafızasına derinden kazınan Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ses getirecek bir açıklama geldi. 6 Şubat'ta art arda gerçekleşip en az 50 bin insanın can vermesiyle sonuçlanan depremler sonrası enkazların kaldırılmasında geç kalındığı şeklinde tartışmalar gündeme gelmişti. Mecliste milletvekillerine seslenen Bakan Koca "Felaketlerin eli ayağı bağlayıcı tarafları vardır" deyip vatandaşlardan helallik istedi.

Haber 17-12-23 15:36

Doğum gününde toprağa verildi! Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde Mecliste kürsüde konuşma yaparken fenalaşıp dün yaşamını yitiren Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 15-12-23 16:09

Mecliste bayılan Saadet Partili milletvekili Bitmez'e CHP lideri Özel'den ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TBMM'de fenalaşan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber 13-12-23 12:04

Gözler Erdoğan ile Mehmet Şimşek'e çevrildi: Öğretmenlere ikramiye verilecek mi? CHP'nin teklifi sonrası Bakan Tekin'den açıklama

Emeklilere Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 bin liralık ikramiye verilirken CHP'nin teklifiyle yüz binlerce öğretmen gözlerini 24 Kasım'a çevirdi. CHP'nin öğretmenlere ikramiye çağrısı Mecliste reddedilmişti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlere ikramiye verilmesiyle ilgili mesaj geldi. Bakan Tekin, öğretmen atamaları için de açıklama yaptı.

Haber 15-11-23 12:05

'Mülakat kaldırılsın' önerisi reddedildi: Kadrolaşma aracına dönüştü tepkisi! AK Partili isimden dikkat çeken sözler

Kamuoyunda uzun süredir tartışma konusu olan öğretmen alımlarında mülakat konusuna ilişkin öneri Mecliste reddedildi. AK Parti'nin 14 Mayıs'taki seçimlerden önce kamuya işe alımlarda mülakat uygulamasının kaldırılacağını açıkladığını belirten Saadet Partili Şahin, "Şimdi bu topu taca atmayın. Gençlerimiz adına nefesimiz ensenizde olacak" dedi.

Haber 04-10-23 10:34

Milyonlarca emeklinin beklediği haber ilk gün soruldu! Devlet Bahçeli'den maaş zammı mesajı: 'MHP'nin vaadiydi'

Bugün Meclisin yeni yasama yılına başlamasıyla birlikte emeklilere maaş artışı yeniden gündeme geldi. Hükümet yetkilileri maaş zammı düzenlemesi için TBMM'yi işaret etmişti. Emeklilerin beklediği haber, bugün Mecliste Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'ye soruldu.

Finans 01-10-23 15:50

Belediyede yumruklu kavga: Başkanın makam odasında birbirlerine girdiler! 'Burası sizin babanızın çiftliği mi?'

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı AK Parti’li Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında belediye meclis toplantısında tartışma yaşandı. Başkan Şahin'in zabıtalara "alın bunları" demesi üzerine İYİ Partili meclis üyeleri "Burası sizin babanızın çiftliği mi?" diye karşılık verdi. Mecliste arbede çıktı. Meclis üyelerinin dışarı çıkarılmasıyla süren gerginlik, Şahin'in makam odasına taşındı. İki partinin meclis üyeleri, makam odasında yumruk yumruğa birbirine girdi.

Haber 03-08-23 11:23

Mecliste tartışma başladı, başkanın makam odasında yumruklar konuştu

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı Halil Şahin ile İyi Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında başlayan tartışma sonrasında arbede yaşandı.

Yurthaber 03-08-23 07:55

Son dakika | Sansasyonel eylem arayışındaki teröristler yakalandı! İstanbul'a gelmeden önce hain plana böyle hazırlanmışlar

Son dakika haberi: İstanbul'da sansasyonel eylem arayışındaki 2 terörist yakalandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada Suriye'nin Afrin bölgesinden gelen teröristlerin terör örgütü içindeki geçmiş faaliyetlere yer verildi. Fatıma Al Musa adlı teröristin savaşçı eğitimi, patlayıcı, operasyon, sızma ve saldırı türü eğitimler aldığı belirlendi. Velat Jamo adlı teröristin ise terör örgütüne bağlı Heze Cevheri'de faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Haber 26-07-23 10:25

SON DAKİKA | MİT'ten operasyon! Heysem Cuma etkisiz hale getirdi

Son dakika: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç'te düzenlediği operasyonda 2020'de 40 sivilin hayatını kaybettiği Afrin saldırısının sorumlusu PKK/KCK-PYD/YPG'li terörist Heysem Cuma'yı etkisiz hale getirdi.

Haber 15-07-23 09:54

Üç partiyle ilgili 'Birleşiyorlar' iddiası çok konuşulmuştu! DEVA'lı isim ilk kez canlı yayında açıkladı, 'Saadet'te de aynı görüş var' dedi: Ciddi komplikasyonlar...

Meclis'e CHP listelerinden giren, Millet İttifakı üyesi 3 parti Saadet, Gelecek ve DEVA'nın TBMM'de ortak grup kurma fikri rafa kalktı. Uzun süredir Mecliste ortak grup kurma üzerinde çalışmalar yürüttükleri bilinen partiler yaptıkları değerlendirmeler sonucu, ortak grupla sorunlar olacağını düşünerek vazgeçti. DEVA Partisi'nden açıklama geldi.

Haber 23-06-23 10:08

CHP'de bugün trafik çok yoğun! Ekrem imamoğlu 'değişim' işaretini vermişti, gözler o saate çevrildi... Özgür Özel sürprizi

Seçim sonuçlarının ardından CHP'deki yoğun trafik sürüyor! Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugün peş peşe kritik görüşmeler olacak. Önce MYK ardından parti meclisi daha sonra da Meclis Grubu toplanacak. Kılıçdaroğlu, mecliste olmadığı için bir grup başkanı seçilecek. Bu göreve getirilecek CHP vekilinin de ismi belli oldu.

Haber 01-06-23 08:59

Aday olmaları herkesi şaşırtmıştı... Spor dünyasından hangi isimler mecliste? İşte yanıtı

Resmi olmayan sonuçlara göre milletvekilleri belli olmaya başladı. Spor dünyasından da birçok ismin aday olduğu seçimlerin büyük oranda sonuçlanmasının ardından herkesin merak ettiği o isimlerin son durumları merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 15-05-23 13:47

Yeniden Refah Partisi'nden aday olan Davut Güloğlu milletvekili oldu mu?

Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olan şarkıcı Davut Güloğlu'nun durumu da merak konusu oldu. Şarkıcı Davut Güloğlu mecliste yer alabilecek mi? İşte resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Davut Güloğlu'nun durumu...

Magazin 15-05-23 11:42

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, İnegöl Gençlik Merkezinin açılışında konuştu:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Cumhurbaşkanı'mız kaptan köşkünde olacak. O gemi bu fırtınalı dünyada, bu fırtınalı havada yoluna kararlılıkla devam edecek ama bizim Mecliste de çoğunluğa gelmemiz lazım. O meclisi ihmal etmememiz lazım." dedi.

Yurthaber 01-05-23 13:21

Kanadalı milletvekillerinden topuklu ayakkabılı protesto! Pembe topuklu ayakkabı giyerek kadınlara destek verdiler

Kanada’da kadına yönelik şiddetin artması üzerine mecliste erkek milletvekilleri pembe topuklu ayakkabı giyerek durumu protesto etti. Ottowa Parlementosu’nda düzenlenen protestoda erkek milletvekilleri pembe topuklu ayakkabılarıyla yürüyerek “kadına şiddete hayır” mesajını verdi.

Trend 22-04-23 09:14

Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? 7500 TL en düşük emekli maaşı Resmi Gazete'de yayımlandı

7500 TL emekli maaşı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye çıkartılması kanun teklifi mecliste kabul edilmişti. Konuya dair detaylar merak konusu oldu. Peki, zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? 7500 TL en düşük emekli maaşı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, detaylar....

Finans 05-04-23 08:10

Son 2 yılda 5 kez sandığa gitmişlerdi... Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu!

Bulgaristan'da dün düzenlenen erken seçimde, Bulgaristan'ın Avrupalı Geleceği için Vatandaşlar Girişimi (GERB) ile Demokratik Güçler Birliği (SDS) partilerinden oluşan ittifak oyların yüzde 26,54'ünü alarak seçimi birinci sırada tamamlarken, seçimde hiçbir partinin mecliste çoğunluğu sağlayamaması nedeniyle koalisyon hükümeti için görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Haber 03-04-23 18:46

Son dakika | Yavuz Ağıralioğlu'ndan istifa açıklaması! Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim demişti... Temennim seçim sonucu yüzde 75 - yüzde 25 bitsin

Son dakika haberi: Son günlerde siyasetin gündemine damgasını vuran gelişmelerden biri Yavuz Ağıralioğlu'nun sert tepkisi ve İYİ Parti'den istifa kararı oldu. Mecliste istifasına ilişkin açıklama yapan Ağıralioğlu "Açıklamalarımla partimin siyasi olarak mutabık kaldığı zemini gölgeler hale geldim. Arkadaşlarıma yük haline geldim. Ben kendimi yük olma alanından çekiyorum. Siyaseti ilkeyle yapacağım" dedi. Ağıralioğlu seçim sonucunun yüzde 75 - yüzde 20 gibi bir sonuçla bitmesi dileğini açıkladı.

Haber 29-03-23 14:12

Mecliste çekiçle cep telefonunu kırmıştı! TBMM Başkanlığı CHP’li vekile dava açtı

TBMM Başkanlığı, Genel Kuruldaki konuşması sırasında çekiçle cep telefonunu kıran CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay hakkında, meclis kürsüsüne zarar verdiği gerekçesiyle 10 bin 800 liralık alacak davası açtı.

Haber 25-03-23 13:03

Biri AK Partili, diğeri İYİ Partili... 'Gülsüm Cengiz' gelinler, belediye başkanlığı için yarıştı! İşte ilçenin ilk kadın belediye başkanı

Antalya'nın Demre ilçesinde ilginç bir belediye başkanlığı yarışı yaşandı. Okan Kocakaya'nın milletvekilliği aday adaylığı gerekçesiyle istifasının ardından boşalan Demre Belediye Başkanlığı için mecliste seçim yapıldı. Aynı ailenin gelinleri olan ve isimleri de aynı olan, biri İYİ Partili, diğeri AK Partili 2 Gülsüm Cengiz, başkanlık için yarıştı. Seçimi kazanan İYİ Partili Gülsüm Cengiz (55), Demre'nin ilk kadın belediye başkanı oldu. İşte ilginç seçim yarışının detayları...

Haber 23-03-23 15:46

Milyonların gözü kulağı bu haberde! TBMM'de 'yapılandırma' hareketliliği: Ehliyet, vergi borcu, öğrenim kredisi... EYT için ise perşembe gününü işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu yapılandırma paketiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kamuya olan 2 bin TL altındaki vergi, ceza, faiz gibi başlıklardaki borçların silineceği, öğrenim kredisi borcunu da kapsayan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin teklifin görüşmelerine TBMM'de başlandı. Öte yandan AK Partili Nejat Koçer EYT düzenlemesiyle ilgili Mecliste perşembe günü yapılacak görüşmelere dikkat çekti.

Finans 31-01-23 13:12

İYİ Parti ve CHP'den ortak 'başörtüsü' önergesi! Mecliste sunuldu

Başörtüsü ve aile kurumunun korunmasına ilişkin Anayasa değişikliği teklifiyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda son olarak CHP ve İYİ Parti, Meclise yeni bir önerge sunarak AK Parti'nin teklifindeki bazı ifadelerin değiştirilmesi istendi.

Haber 24-01-23 16:29

Son dakika | Bakan Nebati'den eleştirilere Tedbirimizi aldık, rahatız yanıtı! Dikkat çeken 'EYT' mesajı: Beklenenden daha iyi olacak

Son dakika haberi: Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi için gözler önümüzdeki hafta teklifin Mecliste yaşanacak gelişmelere çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den EYT düzenlemesiyle ilgili yeni bir mesaj geldi. 'Seçim harcaması' eleştirilerine yanıt veren Bakan Nebati, "EYT'nin tedbirini aldık. Bütçede kaynağını oluşturduk. Rahatız. Bütçe performansımız beklenenden iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 22-01-23 13:50

Memurun 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak? Memur maaş farkı ödemeleri için tarih belli mi?

Memur ve emekli zammının belli olmasıyla birlikte gözler zamlı maaşların yatacağı tarihe çevrildi. Memur ve emekli maaşı zam farklarının bu ayın 15'inde yatırılması bekleniyordu. Ancak kararın mecliste geç alınması sebebi ile farklar henüz yatırılmadı. Peki, Memurun 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak? Memur maaş farkı ödemeleri için tarih belli mi? İşte tüm ayrıntılar...

Finans 20-01-23 09:43

Üçüncü sandık mı geliyor? Gözler Meclisteki kritik görüşmelere çevrildi! AK Parti'nin teklifine muhalefet destek vermezse...

Başörtüsüne Anayasal güvenceyi de içeren teklif AK Parti tarafından önümüzdeki hafta Mecliste görüşülmeye başlayacak. AK Parti, muhalefet partileriyle teklif için görüşmelerini sürdürürken CHP ve İYİ Parti, AK Parti'nin randevu talebini reddetmişti. Altılı masa kendi teklifini sunma yönünde karar alırken AK Parti'nin teklifi Meclisten geçmezse 2023'te seçmenin önüne bir sandık daha koyması bekleniyor.

Haber 13-01-23 11:17

Özgür Özel'den '2023' itirafı! Uykularımı kaçırır diyerek anlattı: CHP'yi yönetenler ciddi şekilde sorgulanır

Seçim heyecanı her geçen gün yükselirken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 2023 ile ilgili "uykularını kaçırabilecek" ve "hiç Mecliste olmamayı tercih edeceği" durumu anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği hakkında konuşan Özel, seçimlerin kaybedilmesi olasılığı için "CHP'yi bugün yönetenler çok ciddi şekilde sorgulanırlar" dedi. Özel ayrıca "2023'te muhalefet olarak kalmaktansa hiç Mecliste olmamayı tercih ettiğini" belirterek gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Haber 23-12-22 09:37

Milyonlarca EYT'nin aklındaki soru! Kıdem tazminatı hesaplamasını canlı yayında örnekle anlattı: Taksitsiz, nakit alınabiliyor

Milyonlarca kişinin beklediği EYT düzenlemesinde soru işaretlerinin tamamıyla netliğe kavuşması için vatandaşlar ocak ayında düzenlemenin Mecliste geçmesini bekliyor. EYT'lilerin birçoğu çalıştığı için işyerinden ne kadar tazminat alacakları merak edilenler arasında yer alıyor. Kıdem tazminatını belirleyen şeyin brüt ücret olduğu belirtilirken SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığında farklı farklı çalışanların SGK'ye gitmesi gerektiği ifade ediliyor. İşte EYT'de merak edilen soruların yanıtları...

Finans 18-12-22 15:48

Peru'da OHAL ilan edildi! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi, halk sokaklara döküldü

Peru, tarihinin en hareketli gününe tanıklık ediyor. Devlet Başkanı Pedro Castillo meclisi feshedip OHAL ilan etti. Ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yaşanan gelişmelerin ardından 11 bakan istifa etti. Castillo'nun açıklamasının, mecliste kendini görevden almak için yapılacak oylamadan birkaç saat önce yapılması ise dikkat çekti. Son olarak, Kongreyi feshetme ve ulusal acil durum hükümeti kurulması kararı alan Castillo gözaltına alındı. Ülkede yeni Cumhurbaşkanı Dina Boluarte yemin etti.

Haber 07-12-22 22:09

İYİ Parti'den cinayete tam teşebbüsten suç duyurusu hamlesi! Milletvekili Örs yediği yumrukla yoğun bakıma alınmıştı... Bugün 'merhum' diye konuşabilirdik

Dün Mecliste yaşanan gerginlik gündeme damgasını vurmuş, kalp pili takan İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs'ün yoğun bakıma alınması endişe yaratmıştı. Gerginliğin sert arbedeye dönüşmesi sonucu AK Parti Milletvekili Zafer Işık, Örs'e yumruk atmıştı. İYİ Parti olayla ilgili kritik bir adım atmaya hazırlanıyor. Partinin genel sekreteri Uğur Poyraz, "adam öldürmeye tam teşebbüsten" suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu. Öte yandan "iki buçuk dakika" detayı kavganın boyutuna netlik kazandırdı.

Haber 07-12-22 09:03

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Mecliste yumruklu kavga, Erdoğan'dan 'asgari ücret' mesajı, zincir marketler hakkında karar...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. TBMM'de yaşanan gerilim sonrası İYİ Parti Milletvekili Örs'ün yoğun bakıma kaldırılması, Külliye'de son EYT toplantısı, Rekabet Kurumu'ndan zincir marketler hakkında karar...

Haber 06-12-22 17:01

Mecliste telefon ekranı kameraya yansıdı! Bütçe görüşmeleri sırasında CHP'li Altay'ın dikkat çeken görüntüleri gündem oldu

Mecliste her yıl hararetli tartışmaların yaşandığı bütçe maratonu dün başladı. 12 gün sürecek bütçe görüşmeleri sırasında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay objektiflere ilginç bir şekilde yansıdı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın 2023 bütçesi sunumunu gerçekleştirdiği sırada çekilen görüntüler sonrası Altay'ın telefondan oyun oynadığı iddia edildi.

Haber 06-12-22 09:43

Senegal Meclisi’nde kavga! Tekme ve tokatlar havalarda uçuştu... Milletvekilleri birbirlerine girdi

Senegal parlamentosunda bir erkek muhalefet vekilinin bir kadın meslektaşının kafasına vurması sonucunda mecliste arbede çıktı. Milletvekillerinin karşılıklı yumruk, hakaret ve suçlamaları üzerine oturuma ara verildi. Kavga görüntüleri kısa sürede dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 02-12-22 09:47

SON DAKİKA | MİT'ten Gara'da PKK'ya nokta operasyon! Norşin Afrin etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör operasyonu düzenledi. Operasyonda terör örgütü PKK'nın sözde kadın yapılanması sorumlularından Norşin Afrin ve 4 teröristi etkisiz hale getirdi.

Haber 18-11-22 09:30

Tüm Türkiye'yi duygulandırmıştı! Afrin şehidi Musa Özalkan'ın okul vasiyeti gerçekleştirildi

Piyade Astsubay Musa Özalkan, Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmuştu. Şehidin Telafer'deki çocuklar için anaokulu, kreş veya kültür merkezi yapılmasını ve okula da isminin verilmesini vasiyet ettiği ortaya çıkmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit Özalkan'ın vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Haber 13-11-22 14:50

İsrail’de eski Başbakan Netanyahu’nun sağ bloğu seçimi önde götürüyor

İsrail’de sandık çıkış anketlerine göre, eski Başbakan Binyamin Netanyahu’nun sağ bloğu seçimi önde götürürken, 120 sandalyeli mecliste 62 sandalye kazanması bekleniyor.

Haber 02-11-22 08:22

Son dakika: İsrail sandık başında! Eski başbakan Netanyahu seçimi kazandı

Son dakika haberine göre, İsrail'de 1999 yılından bu yana en yüksek katılımlı seçimin sandık çıkış anketleri belli oldu. Anketlere göre, eski Başbakan Netanyahu liderliğindeki sağ blok Mecliste hükümeti kurabilecek sandalye sayısına ulaştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 01-11-22 23:15

Son Dakika: Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! Flaş askerlik borçlanması detayı: Askerliğini 1999 yılında yapanlar...

Son dakika: Emeklilik bekleyen milyonlarca EYT'linin gözü kulağı gelecek haberlerde. Önümüzdeki günlerde Mecliste görüşülmesi beklenen düzenlemeyle ilgili çalışmalarda sona gelindi. Emeklilikte Yaşa Takılan çok sayıda vatandaş, "Ne kadar maaş alırım? Düzenleme beni de kapsar mı? Maaşımı artırmak için ne yapabilirim?" gibi soruların yanıtını ararken yeni bir detay daha ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre 2000 öncesi yapılan yüksek borçlar ve askerlik, maaş yükseltmekte önem taşıyor.

Finans 21-10-22 07:48

ABB'de su indirimi tartışması büyüyor! Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak açıklamalar: Maaşları ödeyemeyiz, giderleri karşılayamayız

Ankara Büyükşehir Belediyesinde su tarifelerine indirim kararının ardından başlayan polemik sürüyor. Belediye meclisinde suya yüzde 50 zam yapılması kararının ardından Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Mecliste alınan bu karar su indirimi kararı değil, ASKİ'nin iflas ettirilmesi kararıdır” demişti. Yavaş, konuyla ilgili çok çarpıcı yeni açıklamalar yaptı. İndirimin uygulanması durumunda personel maaşlarının ödenemeyeceğini belirten Yavaş, "Elektrik giderini karşılayamayacağız" ifadelerini kullandı

Haber 18-10-22 16:37

Irak'ta cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi kanlı saldırı! Yeşil Bölge'ye 9 füze fırlatıldı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta, Mecliste yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi hükümet binalarıyla yabancı misyon temsilciliklerinin bulunduğu Yeşil Bölge'ye 9 füzeyle saldırı düzenlendi.

Haber 13-10-22 12:28

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 'yüzde 50 indirim' kararına tepki! 'Asgari ücret yüzde 81 arttı' sözleriyle karşılık verdiler

Ankara'da su indirimi tartışmaları alevlendi. Önceki gün Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla su tarifelerine yüzde 50 indirim yapılmıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi bu karara karşı çıkarak, "Mecliste alınan bu karar su indirimi kararı değil, ASKİ'nin iflas ettirilmesi kararıdır” dedi. Belediye ayrıca elektriğe yüzde 206, mazota yüzde 190 zam yapılıp, asgari ücretin sadece yüzde 81 oranında artırıldığını hatırlattı. ABB, indirim kararını mahkemeye taşıyacağını da duyurdu.

Finans 11-10-22 23:45